Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vreemd: Getuige ziet dader Berlijn uit truck springen en volgt hem, maar politie ontkent nu


Gaat het nepnieuws propaganda carrousel wat we tijdens de aanslag op een winkelcentrum in München afgelopen zomer hebben gezien op herhaling, wederom om iedere link met Merkels open-grenzen welkomsbeleid te voorkomen? Na zijn terreurdaad vluchtte de chauffeur van de ‘terreurtruck’ in Berlijn weg, maar hij werd door diverse getuigen gezien. Een moedige man achtervolgde hem en belde al rennend de politie, waardoor die precies wist waar de dader zich bevond en hem al snel in de kladden kon grijpen. Nu wordt opeens beweerd dat deze 23 jarige Pakistaanse migrant, die begin dit jaar naar Duitsland kwam, toch niet de dader is, en de echte schuldige nog vrij rondloopt.

 

Ook in München werden de feiten om politiek-correcte redenen veranderd

Flashback naar München, 23 juli. Ali Daoud Sunbuli, een islamist uit Syrië, schiet in een McDonalds in een winkelcentrum om zich heen en vermoordt 9 mensen, waaronder 7 tieners. Urenlang is de politie op grond van tal van getuigenverslagen op zoek naar nog 2 daders. Sunbuli had een facebookpagina waar hij zijn bewondering voor de Turkse dictator Erdogan niet onder stoelen of banken stak. Ook bleek hij al een jaar met vuurwapens te oefenen.

Na enkele uren verandert het verhaal compleet. De politie beweert opeens dat Sunbuli, die plotseling een Iraniër wordt genoemd en wiens naam in Ali David Sonboly wordt veranderd, op eigen houtje handelde. Over de klopjacht op de andere 2 getuigen wordt helemaal niets meer gezegd, ondanks het feit dat inwoners op andere plaatsen in de stad schoten hebben gehoord, en er een filmpje opdook van mensen die in totale paniek een restaurant ontvluchtten.

Berlijn: Nepnieuws propaganda op herhaling?

De in Berlijn gepakte Pakistaan Navid B , die diverse getuigen uit de vrachtwagen hadden zien springen, is volgens de politie nu ‘toch niet de dader. We hebben de verkeerde.’  De migrant zou zelf eveneens beweren niets met de zaak te maken te hebben.  Politiewoordvoerder Wenzel verklaarde eerder nog dat ‘met hulp van deze getuigen het mogelijk was om de verdachte te pakken. Deze ‘civil courage’ kan ons vandaag wat moed geven.’

Het is afwachten of de ‘echte’ dader nog wordt gepakt, en zo ja, of de identiteit van deze persoon dan bekend wordt gemaakt. En dan nog is het gezien ‘München’ maar zeer de vraag of we de echte naam en afkomst te horen krijgen, of niet een politiek-correct ‘verbastering’.

Een speciaal commandoteam van de politie (SEK) zou volgens  Die Welt vanmorgen een hangar op de buiten bedrijf gestelde luchthaven Tempelhof hebben bestormd. In dat gebouw zijn migranten ondergebracht. (1)

Eerder op de dag bevestigde minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Mazière de identiteit van de  Pakistaanse dader. Doorgaans doen regeringsleden dit alleen als de politie 100% heeft vastgesteld dat de verdachte ook daadwerkelijk de dader is. De minister verklaarde tevens dat de asielaanvraag van de Pakistaan nog in behandeling was. (2)


Xander

(1) N-TV
(2) Epoch Times

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 20-12-2016 14:34

het lijkt erop dat de man die is opgepakt niet de dader is wel heeft hij verschillende nationaliteiten de vraag is dan waarom neemt Duitsland hem dan op.? Maar de Pakistaan gaat zeker niet vrijuit hij kan medeplichtig zijn aan de moord op de Poolse chauffeur maar volgens de Duitse media zou de echte dafer nog op de vlucht zijn dat blijkt uit de verklaringen van de Pakistaan een zeer raar Duits Merkel verhaal. Men noemt deze terroristen soms ook hobbyterroristen omdat ze toch niks beter te doen hebben in hun nieuwe thuishaven of eenzame wolven, mijn raad stuur ze terug en hoe rapper hoe beter ! Shalom

Ieznogoedh op 20-12-2016 14:39

Niet geheel een verrassing. Koste wat kost moet een verbinding met fürchterlingen worden voorkomen.

En dan natuurlijk het voorgenomen optreden tegen fake-news. De nazi-staat in otima forma.

Bird op 20-12-2016 15:43

Zijn we in Duitsland wederom corrupt,onderzoek het hele gebeuren en straf de dader(s) naar behoren.

Dat ben je verplicht om de slachtoffers,maar dat doen we niet want we zijn bang voor repressie.

De regering en het politie apparaat zal in dienst zijn van de islam,dus verwacht niet teveel.

Bird.

ohje op 20-12-2016 15:54

Dus dan klopt mijn vermoeden .

Verwarde klein duits meisje werkeloos slechte jeugd geen stageplek knuffel afgepakt en kerstman gezien.

Tja dan kan het welles gebeuren met zulke slechte ouders.

loeky123 op 20-12-2016 15:59

en maar zeggen Putin is corrupt, kan hij dit hoekje EU er niet gewoon bij nemen

want van de politiek hier wordt ik misselijk, en Rutten krijg nog 1000 euro van je  

Anna op 20-12-2016 16:02

Dit soort daders kunnen enorm liegen..... en zielig doen en weet welke trucjes ze nog meer in de kast hebben om de politie te misleiden..... 

Dit zijn mensen die nooit hebben geleerd zelf te denken en daarom zijn ze tot de meest wrede dingen in naam van hun afgod Allah in staat.... Ze vermoorden zelfs hun eigen kinderen omdat dit dan zogenaamd zou moeten van de " gemeenschap" waartoe ze behoren.. dit is dan eerwraak....  Op voorspraak van buren en of anderen binnen hun gemeenschap moeten ouders of ( meestal een jongere broer) hun zuster vermoorden......omdat ze niet voldoet aan de islamitische eisen van deze zelfde gemeenschap.........In de Islam telt een mensen leven niet, voor ons onbegrijpelijk...... 

Deze mensen  zijn geboren met een normaal verstand net als u en ik maar al vanaf de baby periode worden ze gehersenspoeld met de totale islam..... er zit wel een enorm groot verschil in waar je geboren bent..... Ik dank God wel eens dat ik in een vrij Nederland geboren ben en vrij ben om te geloven zoals ik geloof.....  Als je in z' on islamitische gemeenschap wordt geboren ben je niet bij machte om zelf na te denken en om jezelf te onttrekken aan deze alles omvattende en vernietigende dictatuur van de islam...... 

Het is zeer verontrustend dat de leiders van het vrije westen dit grote kwaad niet zien..... en onder het mom van humaniteit de grenzen wijd open zetten.. ..... volgens de islam is dit een kolfje naar hun hand een " open veroveringsdeur" naar het westen.....De hele wereld moet immers islamitisch worden....dat is hun opdracht........  uiteindelijk zijn zij allen slachtoffer van de plaats waar hun wiegje heeft gestaan........  Als wij de beelden zien uit Aleppo en uit Syrië dan huiver je.... 

 

Geloofszaken naar het geloofsforum. Aangepast. Mod.

Wim op 20-12-2016 16:07

Al heel snel riep de politie op om toch vooral niet te twitteren over deze afschuwelijke daad, maar alleen af te gaan op wat zij officieel zouden meedelen... Dan weet je het wel. De strijd tegen het echte nieuws is in volle gang.

Baroald op 20-12-2016 16:16

Deze man is hoe dan ook terecht gearresteerd vanwege identiteitsfraude. Hij heeft zich als asielzoeker twee maal laten registreren en wel als Nevid B. uit Pakistan en Naved B. uit Afghanistan. Hij had echter geen bloedsporen op zijn kleren en geen kruitsporen op zijn handen terwijl de werkelijke dader de Poolse chauffeur Lukacz Urban in zijn eigen truckcabine van nabij heeft doodgeschoten, las ik in diverse Duitse media, die hier berichten over publiceerde gedurende de laatste uren. Die constateringen zaaien nu twijfel bij de Berlijnse recherche of ze de juist dader wel te pakken hebben, de huidige gearresteerde, is een bekende van de politie, wegens kleine criminele misdrijven wordt echt niet vrijgelaten, maar zal als zijn onschuld komt vastgesteld in een uitzetcentrum gedetineerd worden en blijven.

We moeten heel goed de ernstige consequenties trekken van wat het gevolg zou kunnen zijn als ze inderdaad de verkeerde in de kraag gegrepen hebben. Dan kan dezelfde ware dader van deze gruweldaad, meervoudige moord en poging tot massamoord, ten tweede male elder toeslaan. Volgens http://nypost.com/2016/12/19/isis-claims-responsibility-for-berlin-christmas-market-attack/ heeft IS de verantwoordelijkheid voor de bloedige aanslag op de City Weihnachtsmarkt te Berlijn van gisteren al opgeëist. 

Ik vrees dat het überhaupt niet bij deze ene aanslag blijft. Noch in Duitsland, noch elders in Europa. Kerst 2016 wordt vermoedelijk geen Witte Kerst, maar is reeds een Zwarte Kerst voor de vele doden en verminkten, en achterblijvende rouwenden. Laat ons bidden voor alle slachtoffers, de doden en de levenden, en de rouwende en de treurende. Hiervoor bidden is enige juiste manier om Gods aandacht te vragen voor aller ons lijden onder de terreur van de Islam. 

Willem op 20-12-2016 16:48

Misschien zet de terreur in de wereld wel in het kwadraat door. De mensen zullen uiteindelijk in radeloze angst verkeren. Nu zie je al dat menig festijn wordt afgelast.

M.J. op 20-12-2016 16:57

Dat is gek uberhaupt is weggekomen in die drukte. Ik kan mij leverndig voorstellen wat men met die pipo hadden gedaan als ze hem in hun handen hadden gekregen. Ik wist het wel! 

Baroald op 20-12-2016 17:17

Het wordt nu buigen of barsten voor Angela Merkel's CDU. Horst Seedorfer de politiek leider van de CSU dreigt al maanden met een breuk tussen beide geestverwante partijen, als het CDU geen bovengrens stelt aan het aantal vluchtelingen dat Duitsland jaarlijks wil opvangen. Horst Seedorfer stelt een maximum van 200.000 per jaar voor. Dat is buitengewoon ruimhartig, en als deze aanslag er een is gepleegd door een criminele asielmisbruiker dan zal voor het Duitse volk de maat vol zijn. De breuk tussen CDU en CSU zal miljoenen CDU-kiezers doen weglopen, en ook het CSU zal zetelverliezen te incasseren hebben, tenzij die te kennen zullen tot een coalitie met de AfD bereid te zijn. De AfD is niet bereid meer dan slechts 100 vluchtelingen per jaar in Duitsland op te nemen. https://www.welt.de/print/die_welt/article157972642/CSU-200-000-Fluechtlinge-pro-Jahr-sind-genug-AfD-Nein-100.html. Het wordt hoog tijd dat andere partijen zich gaan uitspreken over hun bovengrens. Merkel is nog altijd falikant gekant tegen iedere bovengrens. Ik zou Duitsland voorstellen: Niet meer dan 200.000 niet-Islamitische vluchtelingen per jaar en slecht s100 monogame Moslim-gezinnen met kinderen per jaar, en liever helemaal geen Soennieten. 

Tom Hendrix/Seneca op 20-12-2016 18:04

En ik hoor het de linkse, en politiek-correcte partijen al zeggen: " Dit heeft NIETS met de islam te maken". Analoog daaraan zeg ik dan: " water is niet nat". Alles stelt men in het werk, om het Coudenhoven-Kalergi", plan, en "De Resolutie van Straatsburg", uit te voeren. Alles om de NWO in te voeren.

Tom Hendrix/Seneca op 20-12-2016 18:39

En de totaal verlinkste pers en media, zullen uiteraard zeggen; dat het allemaal de schuld is van Trump en Wilders. Tja, je moet toch als links verheven mensen, toch niet willen dat de islam, daarvoor verantwoordelijk is? O...wacht, ze kunnen ook nog de vrachtauto de schuld geven. Het gekkenhuis van de wereld bestaat echt, en het hoofdkwartier zit in Brussel, onder leiding van führer Juncker. Ik hoop van harte op een spoedige terugkeer van Christus. Tevens uit ik hierbij mijn leedwezen over de slachtoffers, van deze aanslag.

Lente op 20-12-2016 18:55

Hoewel we nieuwsbronnen als de Amerikaanse Alex Jones somsmet een korreltje zout moeten nemen, zette hij mij vandaag met zijn vragen aan de headlines in de New York Times over deze dramatische gebeurtenis over de identiteit van de vermeende dader verder aan het denken.

Op de achtergrond zoemde wat radionieuws mee over de nog onveilige testritten van ee zelfrijdende auto's van Uber in Californie.

Huubhuub, barba, tru(u)k.

SCANIA, Daimler Benz en Uber blijken al aardig ver te zijn in de ontwikkeling en testritten van zelfrijdende trucks  voor o.a. de mijNbouw.

google/youtube voor een impressie van deze monstertrucks maar even. 

De vermoorde Poolse chauffeur als bijrijder zou hiermee in een ander daglicht kunnen komen te staan.

Een van een geprogrammeerde dodenrit.

Leve onze technische vooruitgang?!

Rolf op 20-12-2016 19:35

Hij had echter geen bloedsporen op zijn kleren en geen kruitsporen op zijn handen terwijl de werkelijke dader de Poolse chauffeur Lukacz Urban in zijn eigen truckcabine van nabij heeft doodgeschoten

Dat is heel makkelijk te regelen met 2 daders. Eentje doet het schietwerk en legt de Poolse chauffeur in de auto, de tweede gaat achter het stuur zitten. 

Dewevoga op 20-12-2016 19:43

Volgens de VVD is de Syrische vluchtelingenstroom op gang gekomen dode de Russen. En ze blijven de feiten maar verdraaien. Steeds meer EU vanwege geld. En straks Rutte in Brussel niet gekozen, maar als despoot. Is de EU al een staat met een zelf benoemde president, waarop hij de eed op heeft afgelegd. Hij heeft dit wel gedaan op de Nederlandse wet. Maar waar ligt zin loyaliteit? Volgens mij in Brussel en dus in Saudi Arabië. 

Snorretje op 20-12-2016 20:27

Het maakt niet meer uit of de dader gepakt is Ja dan Nee.

Merkel heeft toch te verklaren waarom het altiijd de immigranten zijn die deze rottigheid veroorzaken.

Haar beleid is een ziekte geworden waar zij aan lijdt. 

De tijd komt nog dat er groepen zijn, die hierop reageren en terug gaan slaan met alle gevolgen vandien.

Je kunt als Moslim wel zeggen dat dit geen islam is, maar overal waar de islam de kop opsteekt, wordt de rust verstoort en de samenleven gescoffeerd. 

Het hele midden oosten staat in brand en dat komt hier naar toe. We importeren dat met die immigranten.

Nills op 20-12-2016 20:56

De hele aanslag is in scene gezet. Alles is nep. Als je het filmpje bekijkt die vanaf de kerstmarkt is genomen dan zie je dat de chauffeur onmogelijk de bocht langs het huisje rechts had kunnen maken. Of hij reed stapvoets, of het is nep. Net als Nice trouwens. Bij Martin Vrijland vind je meer.

vijgeboom op 20-12-2016 21:23

De mensen beginnen zich steeds onveiliger te voelen wat als gevolg kan hebben dat men meer zekerheid zou willen. Een chip met allerlei gegevens komt steeds naderbij en die chip zou dan geimplanteerd dienen te worden zodat een ieder op de meter nauwkeurig te volgen is en die voorzien is met allerlei gegevens. Mocht iemand die bij zichzelf onschadeijk maken of wat dan ook dan degene een gevangenisstraf opleggen!

Maar eerst nog wat meer aanslagen en het gevoel van onveiligheid meer creeeren want het word hoe dan ook onveiliger etc!

En of het dan een merkteken van het beest kan zijn dat weet ik niet maar een ingebouwde chip vind ik zelf heel normaal en dan kun je nog gerust God aanbidden!

Drossaard op 21-12-2016 00:44

Best kans dat mohammedaans geweld in een stroomversnelling raakt nu vrijheidspartijen en nationaalgezinden komende verkiezingen in meerdere Europese landen gaan winnen. Ze voelen de bui al hangen 

johan op 21-12-2016 08:16

Als Merkel niet leren wil, moet het volk het voelen...

Heeft men wel eens gedacht aan meerdere daders, de aanslagpleger hoeft niet de moordenaar van de Poolse chauffeur te zijn.

wodca op 21-12-2016 09:23

@Nills, hij reed ook stapvoets met gedoofde lichten volgens hln.be. 20 a 30 km per uur. Maar omdat hij zigzaggend tussen de kraampjes door reed zagen en hoorden de bezoekers de truck niet.

Tom Hendrix/Seneca op 21-12-2016 11:28

@Baroald:17.17. uur, op 20/12. Baroald, ik vrees dat Seehofer- CSU- niet de moed en de lef heeft, om uit deze heilloze situatie te stappen, en de coalitie CDU/CSU-SPD op te blazen. Geen woorden, maar daden, zou ik tegen Dhr. Seehofer willen zeggen.

atina op 21-12-2016 11:42

Jaja , hit and run https://www.google.nl/search?q=hit+and+run+illuminatie+card&sa=X&espv=2&biw=1600&bih=794&tbm=isch&imgil=Mt7hOthjOWUz4M%253A%253BsGOav1EAs6LJfM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fkardkrazy.ecrater.com%25252Fp%25252F8506752%25252Filluminati-hit-and-run-world-order&source=iu&pf=m&fir=Mt7hOthjOWUz4M%253A%252CsGOav1EAs6LJfM%252C_&usg=__a4zsWDNivcpFyd4nSXW4rcr_EbE%3D&dpr=1&ved=0ahUKEwjJwtfIjIXRAhVUelAKHZXaCL8QyjcIMg&ei=LlxaWMnzI9T0wQKVtaP4Cw#imgrc=Mt7hOthjOWUz4M%3A

White LIon op 21-12-2016 11:47

@Drossaard op 21-12-2016 00:44 Denk dat je (helaas) wel eens gelijk kunt hebben

Tom Hendrix/Seneca op 21-12-2016 14:23

@snorretje: 20.27. uur, op 20/12. U heeft terecht een punt. Sinds de islam massaal toestemming heeft gekregen; door de aanname van: " De Resolutie van Straatsburg", uit 1975, is de ellende m.i. ook begonnen. De islam heeft geen enkele affiniteit met vrijheid en democratie. Wat de verraderlijke partijen in het Europese Parlement hebben geflikt in 1975, is niet meer of minder, dan verraad aan de oorspronkelijke Europese bevolking. En ten aanzien van de aanslag; de rode Merkel, en de communisten van de eussr, willen het niet waar hebben; dat de dader een moslim en/of zogenaamde vluchteling is. Ze zullen alles doen, om ons wat dat betreft te beliegen. En helaas zullen vele Duitsers, en ook andere Europese burgers, in de leugens van Merkel en de roden der eussr trappen. Ja, ook onze slappe Rutte(VVD) zal daar graag aan meewerken.

Drossaard op 21-12-2016 17:40

Ha White Lion, jij kunt ze wel hebben toch? Bevalt je nwe stek? Je mailadres werkt niet meer!

Tom Hendrix/Seneca op 21-12-2016 18:22

Naar mijn mening heeft Merkel, "bloed aan haar handen". Maar alle eurofiele partijen en leiders hebben dat; Rutte(VVD),Juncker (EUSSR), Verhofstad(eussr), Asscher (PvdA), Klaver(GL),Pechthold(D66),Buma(CDA). Allen zijn zij, medeverantwoordelijk voor alle aanslagen binnen Europa, met hun zusterpartijen in Europa. Hypocrieten zijn het van het zuiverste soort. Maar...helaas, veel kiezers zullen, dom als ze zijn gemaakt, weer op deze figuren en hun partijen stemmen, mark my words.

Doordenker op 22-12-2016 10:02
Pakistaan die eerst verdacht werd van aanslag Berlijn spoorloos verdwenen...
 
Niemandalletje op 22-12-2016 13:52

http://www.geennieuws.com/2016/12/terreuraanslag-berlijn-is-het-een-opzetje-om-merkel-weg-te-krijgen/In dat artikel worden logischerwijs wat vraagtekens geplaatst omtrent deze gebeurtenis.Antwoorden hierop zullen we waarschijnlijk helaas niet krijgen.Wat de boel natuurlijk alleen maar mistiger maakt. :-(

Tom Hendrix/Seneca op 22-12-2016 15:55

O ja, nog een feit is, dat we in Nederland en Europa volkomen "losgezongen"zijn van God. Tja, dan komt het van kwaad tot erger. Verder is er geen enkele cohesie meer bij de bevolking. Aandacht voor elkaar, is ook ver te zoeken. Mede door de overdreven liberale politiek sinds de jaren '80, van de vorige eeuw, zijn we vrijwel allemaal tot individuen geworden, die enkel nog bezig zijn, met de eigen hypotheek, de auto, de vakantie. Opkomen voor elkaar, als burgers- m.i.v. de christenen- is vaak ver te zoeken. En een mentaliteit, die de "geuzen", wel nog hadden, vind men schijnbaar nergens meer. We laten ons gewoon koeieneren door de islam. En die gaan het winnen, omdat moslims onderling wel opkomen voor elkaar. Wat zijn we zwak geworden. Vroeger spraken we nog over jongens van Jan de Witt, maar die zijn schijnbaar uitgestorven. Ik pleit mezelf ook niet vrij, want ook ik ga niet de straat op uit protest. En zolang we niet massaal met honderdduizenden optrekken naar Den Haag en de rode vesting Brussel, gaat de islamisering gewoon door, net als dit soort aanslagen, zoals in Berlijn.

White LIon op 22-12-2016 20:54

@Drossaard op 21-12-2016 17:40 Hey! Ja, nieuwe stek bevalt prima, thanks! Ennuh, sja..... ik kan me redelijk verdedigen en ik raad een ieder aan om ook iets van zelfverdediging te leren. Ik hoop echt dat het allemaal mee valt en dat het tij op vreedzame manier (middels verkiezingen bijvoorbeeld) is te keren. Echter denk ik dat dit niet zal lukken en dat wij te maken gaan krijgen met moordende allesnackbar roepende idioten......... de aanslagen zullen zeker vermeerderen en steeds meer zullen ze hun normen gaan opleggen aan de autochtone bevolking. Elke keer dat wij toegeven, zien zij als een teken van zwakte van ons en een overwinning voor hun.......... ik hoop zo dat ik geen gelijk krijg.............Wat wordt het een ellende als ik wel gelijk heb en wanneer mijn visioen van 30 jaar geleden werkelijkheid wordt......... pfff Moge YWHW ons bijstaan..........

Maar idd, mijn emailadres is afgesloten. zal eens kijken of ik die van jou nog heb.

Maeva op 29-12-2016 11:41

Wel even de feuten correct houden en niet meegaan in het populisme van nep nieuws verspreiden. De dader van de aanslag in Munchen was géén Syrier, maar een Iranier, geboren en getogen in Duitsland.

Rötelvleut op 30-12-2016 19:24

Nou, gelukkig, dames en heren: dader gepakt; Tunesische familie verdacht van betrokkenheid. En voor zover bekend tot nu toe, gaat de Pakistaanse eerste verdachte vrij uit. Die vreest nu voor zijn leven. 

Een 2de verdachte in de vrachtwagencabine? Zou natuurlijk later nog kunnen blijken. Maar op dit moment is bekend dat onder de nagels van de gruwelijk doodgeschoten Poolse chauffeur alleen huidresten van de Tunesische dader zijn gevonden.

Tussen haken Witte Leeuw: u bedoelt vermoedelijk JHWH of ook YHWH. Of anders snap ik niet wat u wilt zeggen. YWHW is op internet wel te vinden, maar vermoedelijk een dyslectische omdraaiing.

Toon op 01-01-2017 19:04

Bij de Nederlandse moord op politicus Pim Fortuin stond een arresstatie team 300 meter verder te wachten op de dader.

Wie wordt hier gepiepelt, als je iets vreemd vind dan is het ook vreemd.

We worden echt voor de gek gehouden, maar pas op de waarheid is vele malen erger.

White Lion op 01-01-2017 19:49

@Rötelvleut op 30-12-2016 19:24 correct, het moet uiteraard YHWH zijn. Ik heb nog wel eens de neiging letters om te draaien, komt vooral voor tijdens snel typen. Thanks voor de feedback!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl