Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op

‘Zwanenzang op een beroepstak waarin echte journalisten zijn verdwenen’ -  Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd

 
De blinde steun voor Hillary Clinton, en het totaal negeren van haar vele schandalen, is een van de vele bewijzen dat de onafhankelijke berichtgeving al heel lang is verdwenen, en is vervangen door politiek-correcte disinformatie waarmee u wordt ‘opgevoed’ in het ‘progressieve’ rood/groen/linkse gedachtengoed.

Udo Ulfkotte zijn  boek ‘Gekochte Journalisten – Hoe politici, geheime diensten en het grote geld de Duitse massamedia sturen’ werd meteen een bestseller, en is inmiddels in diverse talen vertaald. De voormalige hoofdredacteur van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, heeft nu een opvolger geschreven, getiteld: ‘Volkspedagogen – Hoe de massamedia ons politiek correct willen opvoeden’. Waar wij in de kop hierboven de term ‘nepnieuws’ aan hebben toegevoegd, omdat er bijna geen dag meer voorbij gaat waarop deze term wordt gebruikt om het door de elite niet gewenste echte nieuws, zoals over Hillary Clinton, zwart te maken.

 

Nepnieuws

Het linksradicale NU.nl staat er ook vandaag weer vol mee: nepnieuws. Neem nu het hoofdartikel van rond 13.00 uur: ‘Nee-stem Italië is geen stem tegen de EU’. Gisteren hebben we uitgebreid onderbouwd en toegelicht dat bijna alle waarnemers en analisten het erover eens zijn dat een ‘nee’ tegen de staatshervormingsplannen wel degelijk een stem tegen de euro en tegen de EU is, en mogelijk al volgend jaar tot de Italiaanse uittreding kan leiden. Het ‘nee’ was echter niet gewenst in Brussel, dus wordt nu alles uit de kast getrokken om de betekenis van de uitslag van het referendum af te zwakken.

Ander voorbeeld: uit de door WikiLeaks gepubliceerde gehackte Democratische emails kwam duidelijk naar voren dat de Clintons nauw betrokken zijn bij een pedofiel en kinderhandel netwerk. Daar hebben we op deze site, met tal van bronverwijzingen, ruimschoots aandacht aan besteed. Omdat het echter om de gewenste ‘Nieuwe Wereld Orde’ kandidaat gaat, werden tijdens de verkiezingscampagne alle aanwijzingen en bewijzen simpelweg genegeerd, en nu een ‘complottheorie’ en ‘nepnieuws’ genoemd (2).

‘Onze kwaliteits’media wekken graag de indruk dat zij het monopolie bezitten op het echte nieuws. In werkelijkheid wordt het ‘nieuws’ op enkele uitzonderingen na in vrijwel niet één Europees land zó eenzijdig, beperkt en misleidend aan het volk gebracht. Het is namelijk beslist niet zo dat er geen officiële buitenlandse media zijn die het nieuws van een andere kant belichten. Wat het Italiaanse referendum betreft: neem de Deutsche Wirtschafts Nachrichten, dat een veel eerlijkere kop heeft, namelijk: ‘Goed voor Europa: Italië zegt nee tegen corruptie en machtsmisbruik’.

Woeste aanval op onafhankelijke en alternatieve media

Udo Ulfkotte komt ook in zijn nieuwe boek met tal van concrete voorbeelden van manipulatie door de gevestigde journalistiek. Hij toont aan dat de echte reden dat steeds meer mensen zijn gaan twijfelen aan de reguliere media -en daar massaal hun abonnementen bij opzeggen- niet de opkomst van vrijheidspartijen of Pegida is, maar dat deze media door hun jarenlange misleidende berichtgeving zélf schuldig zijn aan het verlies van hun geloofwaardigheid.

Na het Brexit en vooral na de verkiezing van Trump –zaken die volgens de zichzelf verklaarde kwaliteitsjournalisten onmogelijk konden plaatsvinden- keken sommige media en verslaggevers heel eventjes in de spiegel – om zich vervolgens weer om te keren voor een woeste aanval op de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid. De verkettering van alternatieve en onafhankelijke blogs en websites werd in de hoogste versnelling gezet, waarbij de laatste overgebleven restjes neutraliteit en onafhankelijkheid definitief in de vuilnisbak werden gegooid.

Iedereen die niet met hun politiek-correcte rood-groen gestreepte bril op verslag doet van het nieuws, wordt aan de schandpaal genageld. Terwijl Europese politici elders in de wereld ijveren voor de mensenrechten en de vrijheid van meningsuiting, wordt die hier, in hun eigen landen, razendsnel afgebroken. Kritisch over de EU, de massale moslimimmigratie, de islam, de islamisering van ons continent? Dan loop je het steeds grotere risico ‘op zwart’ te worden gezet – nu nog tijdelijk, straks permanent. Of thuis onverwacht politiebezoek te ontvangen, zoals enkele Nederlanders al overkwam.

Duitse leraar aan schandpaal voor bezoeken anti-immigratie website

En kijk eens wat er gebeurde met een populaire Duitse leraar in Schwarmstedt, die op zijn Facebook een artikel op de site van Junge Freiheit had geliket. De schoolleiding, lokale media en politici beschuldigden hem onmiddellijk van het oproepen tot vreemdelingenhaat en discriminatie, terwijl daar ook in het artikel geen enkele sprake van was. Maar Junge Freiheit staat vanwege kritiek op de massa immigratie nu eenmaal op de Duitse zwarte lijst met zogenaamde ‘nepnieuws’ sites, en ‘dus’ mag je zo’n site zelfs niet eens meer bezoeken.

Na grondig onderzoek werd weliswaar geoordeeld dat de leraar niets had gedaan dat disciplinaire maatregelen of strafrechtelijke vervolging verdiende, maar desondanks werd hij door de school gedwongen overgeplaatst. De leraren, ouderenraad en 1350 scholieren pleitten er vervolgens voor deze overplaatsing ongedaan te maken, en kregen vervolgens met ‘grote druk’ van hogerhand te maken om diens straf gewoon te accepteren.

Zo ver is het in Nederland nog niet, maar dat kan op iedere willekeurige dag veranderen. Misschien is het zelfs al zover, en worden vergelijkbare gevallen zorgvuldig uit de media gehouden.

En hoe zullen deze scholieren, hun ouders en hun leraren nu denken over de reguliere media, die met onterechte en tendentieuze beschuldigingen de carrière van een man probeerden te verwoesten, enkel omdat hij een niet-politiek correcte site van de zwarte lijst had bezocht? Hun vertrouwen in de berichtgeving  van de media zal vermoedelijk voorgoed zijn verdwenen.

Zwanenzang op een beroepstak waarin echte journalisten zijn verdwenen

Ulfkotte onderbouwt zijn harde feiten met bijna 500 bronverwijzingen. Daar zitten zaken tussen die bijna onvoorstelbaar zijn, zoals de nauwe samenwerking tussen het magazine Focus en de Duitse veiligheidsdienst BND, en vermoedelijk ook de CIA. WikiLeaks wijst erop dat Focus aan een lastercampagne deelnam tegen NSA klokkenluider Edward Snowden door hem een ‘Russische agent’ te noemen, terwijl daar nooit een flintertje bewijs voor werd geleverd.

‘Dit boek is een zwanenzang op een complete beroepstak, die zijn eigen politiek correctheid boven het informatierecht van de burgers stelt,’ schrijft journalist Stefan Schubert over Ulfkottes nieuws boek. De tijd dat media en verslaggevers nog échte journalistiek bedreven, zoals tijdens de onthullingen van het Watergate schandaal, ligt heel ver achter ons. ‘Vandaag is het een regelrechte, voor het grootste deel met belastinggeld betaalde, zichzelf lovende media industrie, die journalisten € 15.000,- betaalt voor sentimentele verhaaltjes over vluchtelingen.’

 


Xander


(1) KOPP
(2) NU
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
02-12: Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije
01-12: Franse regering gaat pro-life anti-abortus informatie op internet strafbaar stellen
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
27-02: Schandalige media demonisering: Pegida valselijk gelinkt aan hakenkruis (/ Onafhankelijk proefschrift: PVV demoniseert nauwelijks, terwijl PvdA daar kampioen in is)

2013:
19-02: Duitse journalist van het jaar bekritiseert manipulatie burgers door EU  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.
Reacties

ieznogoedh op 05-12-2016 14:49

‘Nee-stem Italië is geen stem tegen de EU’. 

Welnu, dat zal de toekomst dan wel leren. Vooralsnog lijkt het erop dat Beppe Grillo hoge ogen gaat gooien en dat dat dan zomaar zou kunnen betekenen dat Italië de Euro vaarwel zegt en wellicht zelfs de EU daarbij.

Wat betreft de verandering in de journalistiek na bijvoorbeeld het blootleggen van het Watergate-schandaal, moet in ieder geval worden erkend dat de elite daarvan wel hun lesje heeft geleerd en het ze gelukt is om vrijwel de hele journalistiek naar hun pijpen te laten dansen. Er zijn er maar weinigen in de journalistiek die hun ziel niet verkopen, zoveel is wel gebleken. Als excuus kan dan worden aangevoerd dat journalisten die zijn opgegroeid in de tijd dat bij scholing de linkse kerk de touwtjes al goed in handen hadden, eenvoudigweg niet beter weten en kennelijk ook niet in staat zijn gebleken om zelf ook eens na te denken. Dat laatste dan weer omdat als regeringen de mensen dom houdt, ze er het minste last van hebben. Kijk maar naar het onderwijs in Nederland.

Ik denk dat dit tij alleen nog maar te keren is als er een rigoreus uitgevoerde 14e juli komt, en dat zie ik zo gauw niet gebeuren. Met verkiezingen alleen gaat het niet meer veranderen.

DN op 05-12-2016 15:00

Gevestigde politiekers wilden al lang bloggers het zwijgen opleggen, ze willen allemaal als despoten kunnen heersen! https://www.youtube.com/watch?list=PL1m4hVykWOx4oiW_hMccTHuFl5_EzwpRM&v=3NDeHy_WZ20

Menno op 05-12-2016 15:19

Ik woon in een appartementencomplex met zo'n 70 overwegend jonge links- en goedmensen (nl. vaak net afgestudeerd), dus ben ik al een 'senior'. Maar wel eentje met veel levenservaring. Ook hier merk ik, dat als ik pro-Wilders of anti-EU praat, ik kwade dan wel wollige blikken terug krijg.

Ik kan het ze niet echt kwalijk nemen, over een jaar of 5 denken ook zij waarschijnlijk geheel anders. Ze zijn immers vanaf kleuterschool t/m hogeschool/universiteit gehersenspoeld door opgelegde policor links-progressief-groene denkbeelden (droombeelden). Tevelen geloven (nog) in de propaganda verkondigd door de journaals (zowel NOS als RTL), Nieuwsuur, Jeroen Pauw, Humberto Tan en Matthijs van Nieuwmoskee. Met als koploper van inderdaad nepnieuws: VARA/BNN. Zum kotzen.

Ik hoor te vaak op het Journaal: "Nu we uit de economische crisis zijn.....", euhm, pardon?? We zitten m.i. nog midden in de crisis! Maar ja, verkiezingen komen eraan he, dus het ene bericht is/wordt nog mooier voorgespiegeld dan het andere, allemaal via de LugenPresse van de Staat der Nederlanden ('wiens brood men eet, diens woord men spreekt).

Mooi voorbeeld hiervan vind ik altijd dat 'de cijfers' aangeven dat het aantal werklozen bij ons daalt. Ha ha, weet u waarom? Omdat 'ons' CBS sinds 2 jaar gebruik maakt van de nieuwe berekeningsmethode van Eurostat (het CBS van de EU), waarbij geldt:

- Mensen die langere tijd in de bijstand zitten worden niet meer meegeteld alszijnde werkloos.

- Als je minimaal 1(!) uur per week werkt, wordt je meegeteld als volledig werkende (waar dat voorheen op 12-20 uur lag).

- Jongeren tussen 15-18 jaar met een klein bijbaantje in bijv. de supermarkt worden ook meegeteld als volledig werkenden.

- Ouderen/gepensioneerden tussen 65-75 jaar worden zelfs nog meegeteld als werkenden in de Eurostat-cijfers omdat zij 'potentieel' nog beschikbaar zouden zijn voor de arbeidsmarkt.

Kortom: Men liegt en bedriegt ons, het gewone volk, voortdurend, en dat zal er niet beter op worden; en al helemaal niet als (zoals Xander + team hier onlangs berichtten) er vanuit het EP/Brussel een soort van internet-politie komt, zodat sites als deze niet meer 'mogen'... Slechts de policor links-progressief-groene boodschap mag dan nog gehoord, gezien en gelezen worden. Oftewel: '1984' en 'Big brother Is Watching You' als Siamese tweeling die bepaalt wat u en ik mogen weten :-(.

willy op 05-12-2016 15:25

De pers is niet objektief en is links of rechts georienteerd !Ook de sociale media kan misleidend zijn door mensen die er misbruik van maken!En er word ook meestal onjuiste informatie volstrekt. De VRT IN belgie om een voorbeeld te noemen maakt trump steeds belachelijk op de VRT lijkt Trump een onnozelaar die ongeschikt is voor het presidentschap de blunders van Hillary worden niet vermeld dus objektiviteit bestaat niet in de pers en andere media ! shalom

Hoopvol op 05-12-2016 15:40

Baroald, Even een vraagje ?   Jij schrijft met het grootste gemak over de opname die zal plaatsvinden op 21 sept 2017. 

heb jij ook misschien Scott Ckark video's gezien ( tip van El op geloofsforum ) of baseer je dat van iets anders ??? Wil ik graag eventjes van je weten ! 

Hieronder een stukje van geloofsforum met de betreffende video's.   Erg interessant voor iedereen ! 

Hoopvol op 03-12-2016 23:42

El, rebellio en andere geïnteresseerden; op Boinnk.nl hebben ze ook Scott Clark ontdekt:  

Klik:> https://www.youtube.com/watch?v=S7rAQx5o7RU Een teken aan de hemel in 2017www.youtube.com

Op 23 september 2017 zal er een teken aan de hemel verschijnen dat er nooit eerder is geweest. Een unieke stand van de sterren zal het teken van Openbaring 1…

Klik:> https://www.youtube.com/watch?v=gkURuVorZGEHet teken in 2017 deel 2www.youtube.com

Scott Clarke gaat verder met de uitleg van Openbaring 12:5 en laat zien dat Paulus feitelijk hetzelfde beschreef. Nog meer bewijs voor een opname voor de grote …

Tom Hendrix/Seneca op 05-12-2016 15:47

Helemaal eens met het artikel. En Dhr. Ulfkotte heeft volkomen gelijk. Had 2 weken gratis de "Televaag", nou, deze krant is ook al bijna geheel "rood", geworden. De "roden",te weten de socialisten, sociaal-democraten, samen met het andere "linkse spul", hebben de volledige controle op de journalistiek, het onderwijs, en de ambtenarij. Allemaal geïnfiltreerd door de "roden". Met medeweten en hulp van de politiek-correcte politieke kongsi. Ik haal mijn nieuws enkel nog bij Xander, of DDS, of E.J.Bron. Het hele corrupte zooitje mag wat mij betreft hun kranten steken, waar het daglicht niet komt.

Rolf op 05-12-2016 15:52

@Menno op 05-12-2016 15:19

Zeer interessant. Heeft u een link naar die berekenmethode ?

vlokje op 05-12-2016 16:07

Misschien is dat ook de reden van de ontkerkeleking,  als de waarheid verdraaid wordt lopen mensen weg, vestigingen hun aandacht op andere zaken, wat beter aanvoelt.

Klopt voor je gevoel een politieke of religieuze doctrine  niet, komt omdat de waarheid verdraaid is, en dus word je voorgelogen, niet meer en niet minder, daarom is de kerk ook zo verzuilt, omdat de waarheid verdraaid is.

braatsche op 05-12-2016 16:26

Xander, voorlaatste alinea "Ulfkotte onderbouwd zijn harde feiten ...", graag 'onderbouwt' met 't'.

Dank voor uw correctie. Aangepast. Mod.

Helgoland op 05-12-2016 16:38

@Menno op 05-12-2016 15:19

"1984"; oftewel de denkpolitie en het Ministerie van Waarheid: Oorlog is vrede/slavernij is vrijheid/onwetendheid is macht.

grrrr001 op 05-12-2016 16:47

Een opmerking van mijnentwege gemeentehuizen en politie laten een grote schoonmaakploeg, ruitenpoetsers bestaande uit personen van vreemde origine onbewaakt hun kantoren binnen tijdens de lunch pauze 12h tot 13h30 en maar klagen dat er identiteits kaarten zijn gestolen en andere waarde papieren(vergelijkbaar als de kat bij de boter zetten)

ach de kosten van de diefstallen zijn verwaarloosbaar en worden verhaald op uw belasting brief en de identiteiten van aangespoelden zijn ook legaal mits wat inprovisatie. Het geeft te denken dat niet allen zich hier aan bezondigen maar er is de mogelijkheid geschapen.

Peter op 05-12-2016 16:54

We moeten stoppen met de verplichte belastingafdracht voor de publieke omroepen . Zet de eerstse stap ,waaro moeten we die leugenaars in stand houden ??

Tom Hendrix/Seneca op 05-12-2016 18:06

@Helgoland: 16.38. uur. En ik ben ervan overtuigd, dat we dankzij "links", en de politiek-correcte partijen, ondertussen enkel nog, "linkspolitie", en "moslimpolitie", hebben. Zover is het al gekomen.

Menno op 05-12-2016 18:15

@Rolf op 05-12-2016 15:52 

Ik heb niet zo snel de exacte samenvattende bron bij de hand, maar bij de volgende link van vandaag van het CBS (feitelijk dus Eurostat!) staat bijv. al wel dat de werkzame leeftijd, waarmee gerekend/gegoocheld wordt, 15-75 jaar betreft (en niet 18-65 of 18-67 jaar). Zie http://bit.ly/2gusSO7

Wij moeten a.s.a.p uit die door en door verrotte en m.i. corrupte €U!

Menno op 05-12-2016 18:21

@Helgoland op 05-12-2016 16:38

U heeft groot gelijk, en het begint door BruSSel steeds meer op '1984' te lijken:

"De verschillende ministeries met hun opvallende namen: het Ministerie van Vrede houdt zich bezig met oorlogvoering, het Ministerie van Waarheid verricht geschiedvervalsing in de staatsarchieven om te zorgen dat de Partij altijd perfecte voorspellingen doet, het Ministerie van Overvloeddistribueert levensmiddelen en draagt zorg voor een laag levenspeil en het Ministerie van Liefde houdt zich bezig met totalitaire controle, straffen en martelen zodat alle onderdanen toegewijde volgelingen van Big Brother worden (als ze dat al niet zijn)."

Tom Hendrix/Seneca op 05-12-2016 18:29

@Hoopvol: 15.40. uur. Beste Hoopvol, ik heb de video bekeken, over de 12 feiten, en de laatste paus. Nu ben ik wat onzeker geworden, wat de zondag betreft. Zijn we verkeerd bezig, wat de sabbat betreft? Ik weet het ook niet meer, want de meeste christelijke gemeenten houden ook de zondag vast, als rustdag. Blijven we dan wel behouden, want ik heb mij volledig overgegeven aan Jezus, Messias. Wie kan hier wat licht brengen? Sorry Xander dat ik deze vraag hier neerleg.

ieznogoedh op 05-12-2016 18:31

@ Menno

Ik kan het ze niet echt kwalijk nemen, over een jaar of 5 denken ook zij waarschijnlijk geheel anders.

Het zou fijn zijn, maar echt veel vertrouwen heb ik daar niet in. Met heel veel geluk, en dan bedoel ik ook echt heel veel geluk, is misschien de helft in staat om zich onder de indoctrinatie uit te werken. 

Dat statistiekers de zaak belazeren is helaas wel zeer waarschijnlijk. De staat vraagt en zij draaien.

Bert op 05-12-2016 22:18

Onderzoeks journalistiek bestaat niet meer. In mijn tijd bij De Telegraaf  werd er nog volop in fact finding  geïnvesteerd. Geld was nooit een probleem. Er was onbeperkt budget om de waarheid boven tafel te krijgen en een verhaal rond te krijgen.

Tegenwoordig nemen kranten, radio en TV alles van elkaar over zonder zich af te vragen of de informatie klopt. Zo krijg je een lawine aan onjuiste informatie.

Ik zou me er niet zo aan storen. De traditionele media hebben hun langste tijd gehad; informatie gaat nu vooral via internet.

Jongeren gaan echt niet meer voor de TV hangen. TV en radio is teveel eenrichting verkeer. Dat past niet meer in een tijd waarbij een groot deel van de mensheid intellectueel op een hoger niveau staat dan menige pers vertegenwoordiger en vooral interactief wil meedoen.

peteree444 op 05-12-2016 22:27

@ Tom Hendrix: 18:29 Beste Tom, het is echt niet nodig om te twijfelen. Je mag je gewoon houden aan de zondagdienst of gelijk elke andere dag. Wij zijn niet meer onder de wet, maar leven onder de genade. De wet is teniet gedaan door het werk aan het kruis. Als de dood door de zonde in de wereld kwam, hoeveel groter is dan de genade die ons toegang bracht tot het eeuwige leven (Rom. 5:12-21). Door ons aan het 2de gebod te houden vervullen wij hiermee de gehele wet en zijn wij niet meer gebonden ons letterlijk aan elk gebod afzonderlijk  te houden. De geschiedenis van het Hebreeuwse volk door het gehele OT getuigt van het onvermogen van de mens om zonder overtredingen door het leven te gaan. Het nieuwe verbond met Jezus Christus is de enige mogelijke manier om gerechtvaardigd te kunnen worden. God verbiedt het zelfs dat wij dingen uit eigen kracht doen. Alleen door ons over te geven aan Hem kunnen opgebouwd worden naar Zijn Beeld en Gelijkenis. Door een levende relatie met de Vader te onderhouden door Jezus Christus in ons hart te hebben en de Heilige Geest te volgen, zijn wij volledig in lijn met het plan van God voor ons leven. Dus dagelijks lezen in het Woord en dit in geloof proclameren en te bidden, ook en vooral voor onze naasten. 

Ike op 05-12-2016 23:05

@Grrrrr001 op 05-12-2016 16:47

ROFL. Het is nog veel grappiger. Ik haalde na een maand mijn ID op bij Gemeente en daar werken aan de balie ook tijdelijke krachten. Ik moest mijn bonnetje laten zien waarmee ik de kosten had betaald en ik werd gevraagd naar mijn geboortedatum. Daarna werd mij een ID gegeven dat uit een kluis kwam en dat zo nieuw was dat ik de kenmerken niet kon controleren. Het bonnetje kon uit elke kassaprinter komen en de geboortedatum kan overal gehoord zijn. Een tijdelijke kracht kan het ID overhandigd hebben of mijn handtekening bij de aanvraag gekopieerd hebben inclusief mijn pasfoto.

Vertel mij dan maar hoe echt mijn ID is, ik weet het zelf niet eens of er meer mensen met mijn ID zullen rondlopen, met mijn kapsel. van de foto, terwijl ik er nu al minder op lijk, zelf..............

Je moet het allemaal als een cynische grap zien. Als men wil, kan men iedereen zoveel problemen geven dat je alles verliest, terwijl iemand anders jouw identiteit en huis overneemt.

Het zijn idioten die de procedures bedenken en wij betalen overal steeds meer voor. ik heb er om gelachen, omdat ik vind dat men net zo goed de pasfoto automaten om kan bouwen tot een automaat waar plastic pasjes met een paspoort, iD, bankpasje en recht op een uitkering en huis kan uitkomen.

Vingerafdrukken kan men ook niet vervalsen met een handschoen en een Irisscan kan men ook vervalsen. Ik ben een goede man en geen foute...... Je kan er beter om lachen, dan het allemaal serieus nemen.

Hoopvol op 06-12-2016 01:40

Lieve Tom, ik was gisteravond vroeg in slaap gevallen, had een drukke dag achter de rug. Maar ik ben wakker geworden rond 1u en kon niet meer slapen....

Ik ben naar beneden gegaan om wat te drinken en even nog op mijn gsm naar xandernieuws kijken! Maar hee ik schrok een beetje van je berichtje ! Asjeblieft nooit niet twijfelen ... Jezus heeft voor ons alles al volbracht en daar kunnen we met een gerust hart op vertrouwen ! Alle oude wetten zijn niet meer van toepassing door het offer volbracht door onze Here Jezus ; het nieuwe verbond ! Dus asjeblieft geen zorgen Tom. Maar waar heb jij in het filmpje iets gezien over de laatste paus en 12 feiten ? Heb ik iets over het hoofd gezien ? 

Het gaat over openbaring 12 : Openbaring 12:1“En er verscheen een groot teken in de hemel: een vrouw, bekleed met de zon, en de maan was onder haar voeten en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren

Daar verteld Scott Clark een bijzondere uitleg over!  Ik kom niets van een paus tegen Tom. Wil jij mij de min. Op de video aangeven ? 

Hoopvol op 06-12-2016 02:03

Oh en Tom : ik lees nu pas Esther haar reactie op geloofsforum : een prachtige reactie over de oa de Sabbat! 

Maar ook hierboven door peter4eee mooi verwoord. Ik hoop serieus dat de twijfel weg is hoor, want dat zou ik niet graag op mijn geweten willen hebben. 

Maar Tom wat voor filmpje heb jij dan gezien ? Ook over de sabbat kom ik niets tegen over de video's van Scott Clark. Gaat enkel over het teken door Johannes opgeschreven in openbaring 12 ( zie hierboven ) 

zou graag je filmpje waar jij door in twijfel kwam graag even willen zien ! Zou je me dat even kunnen geven ??

hee lekker slapen hoor, ik ga ook weer proberen slapen, moet nl vroeg op.  

Ik hoor het wel van je. Bedankt alvast

liefs hoopvol 

Tom Hendrix/Seneca op 06-12-2016 08:03

@Peteree: 22.27. uur, op 5/12, en Hoopvol:01.40. uur. Beste Peteree, en lieve Hoopvol. Bedankt voor jullie bemoedigende reactie. Inderdaad door het geweldige liefdesoffer van Jezus, door zijn kruisiging, dood en opstanding, besef ik dat ik onder de genade leef. Dat heb ik vorig jaar ontdekt nadat ik terecht kwam in een levendige, spirituele christengemeente in mijn woonplaats. Hallelujah, de Heer regeert. Hoopvol, ik kan je geen link geven, maar ik zag deze video staan op youtube, bij "een teken aan de hemel", etc., in 2017.  Ik ben niet zo handig op de pc. Gods zegen voor jullie en iedereen op Xander.

Oma op 06-12-2016 09:57

@bundy:

"Freiburg is in shock: de stad stond bekend als erg tolerant ten opzichte van vluchtelingen, maar nu bekend is geworden dat de 19-jarige dochter van een topambtenaar bij de Europese Commissie verkracht en vermoord werd door een 17-jarige Afghaanse vluchteling, valt de verkoop van pepperspray bij te houden.

Maria was de dochter is van de hoge EU-functionaris Clemens Ladenburger.

Maria studeerde geneeskunde en deed vrijwilligerswerk in een opvangcentra voor asielzoekers. Het is niet bekend of ze de verdachte kende.

In de overlijdensadvertentie voor hun dochter schreven de ouders nog dat ze geen bloemen wilden, maar geld voor een kerk in Bangladesh en een organisatie in Freiburg die zich inzet voor asielzoekers."

Ondanks de gruwelijke verkrachting en dood van hun dochter door dat asielcrapuul leren ze het blijkbaar nog niet, de achterlijke, linkse idioten!! Nu gaan de 'tolerante' geitenwollensokken massaal pepperspray kopen...tsss...dat zal de verkrachters en moordenaars stoppen, right?

Of....deze eu-topambtenaar offert zelfs zijn dochter op om de nwo agenda te blijven beschermen?!

Wat voor monster ben je dan?

@xander: Onder "nepnieuws" derde alinea: onze kwaliteitsmedia wekken graag de indruk dat "zei" het monopolie bezitten - moet "zij" zijn?

Correct, dank, aangepast. Mod.

Dewevoga op 06-12-2016 11:21

@Tom Hendrix/Seneca op 05-12-2016 15:47 over nieuwssites

Beste Tom, ik kan nog wel een paar interessante sites aanbevelen b.b.: Burgergazet.nl http://burgergazet.nl deze zet wekelijks een paar statement over binnen- en buitenlandse politiek online

Gatestone institute, die laat ook middels een nieuwsbrief (site) het wereld nieuws zien

De weblog van Martien Pennings https://martienpennings.wordpress.com Deze gepensioneerde journalist geeft briljant commentaar op links en alles wat fout is. Zijn taalgebruik is soms grof, maar zoals hij zelf schrijft anders lees/luistert niemand. Tevens ontbrekende geschiedenis over het bestaansrecht van de staat Israel. Persoonlijk kijk ik dagelijks uit naar zijn nieuwsbrief, want hij reageert zeer alert.

Ik hoop dat u en misschien anderen hier iets aan hebben.

Doordenker op 06-12-2016 11:56

Een subtiele tactiek die de manipulatieve mainstream media ook dikwijls gebruiken is de 'subjectieve labeling'.

Doorsnee mensen en politieke partijen met gezond boerenverstand die anti-globalistisch, anti-migratie en nationalistisch zijn, worden door de mainstream media op volledig subjectieve wijze in het 'extreem-rechts' hokje geplaatst.

Omdat niemand graag extreem wil overkomen, proberen de mainstream media met deze tactiek de kiezers ervan te weerhouden voor politieke partijen te stemmen die door de 'betrouwbare' msm als 'extreem-rechts' bestempeld worden.

Tom Hendrix/Seneca op 06-12-2016 16:11

@Hoopvol: 02.03. uur. Hoopvol, ik kwam er bij uit, toen ik de link volgde, over Scott Clark. Als het goed is, staat het op you tube, aan de rechterkant, bij meerdere video's over de eindtijd. Ik hoop dat je het kunt vinden. Gods zegen voor jou.

Tom Hendrix/Seneca op 06-12-2016 16:15

@Dewevoga: 11.21. uur. Bedankt. Ik ken Martien Pennings, omdat hij ook regelmatig reageerde bij E.J. Bron. Meestal was ik het volkomen met hem eens. Zijn liefde voor Israël, maakte hem voor mij een zeer betrouwbare persoon.

Hoopvol op 06-12-2016 23:24

Oh Tom, nu begrijp ik het. Het is niet het filmpje van Scott Clark. Maar een filmpje welke in het rijtje van video's komt op youtube ; deze : leven onder de laatste paus , 12 feiten die u moet weten . Ik had het filmpje  zelf toevallig ook al eens eerder gezien! Het eerste deel van de video zou op zich Goed kunnen, maar het laatste deel is naar mijn mening voor een deel speculatief. En wat die sabbat dag betreft ; de ware houders van de sabbatdag dat die vervolg worden ; kan ik alleen maar vertalen de ware volgers van Jezus die in feite een afspiegeling is van Gods rust !  Ik heb iets gevonden ( heb het niet allemaal kunnen lezen ) ; Google 

Moet een christen de zondag of de sabbat houden? Hoopvol: geen discussies over de sabbath, zie siteregels rechts van de site. Mod.

 

lieve Tom ik ben zo blij dat je de Here Jezus hebt leren kennen en jouw vertrouwen in Hem is zo groot. Maar sommige dingen kunnen ons net even van de wijs brengen, maar ik weet dat je je goed vast houd aan onze Heilland. Ik ook Tom.... Ook voor jouw Gods zegen... Komt allemaal goed !!!

Tom Hendrix/Seneca op 07-12-2016 08:39

@Hoopvol: 23.24. uur, op 6/12. Bedankt beste Hoopvol. Ik ga zeker vandaag nog de boodschappen op: www.deboodschap.org bekijken.

Flower op 07-12-2016 11:40

@ Menno, zolang sites zoals Xandernieuws nog steeds actief zijn, hebben jongeren, maar eigenlijk alle generaties geen excuus meer om het "niet te weten". Immers, door moderne technologie is alles op te zoeken, zelfs ondergronds. Het zijn de keuzes die je maakt, sommigen kiezen er ook voor om het niet te willen weten..Zodoende denk ik dat wij (uit naastenliefde) de plicht hebben elkaar te informeren, niet eenzijdig, maar vanuit diverse bronnen, zodat het kan worden bevraagd, getoetst, en men zelfonderzoek gaat doen.

Davita op 08-12-2016 11:10

Paus waarschuwt media via een Belgisch Katholiek Weekblad dat het verspreiden van schandalen en 'nepnieuw' schadelijk en zondig is en vergelijkt dit zelfs met poepseks en het eten van uitwerpselen...

Dit heet in de psychologie de 'psychopatische omkering'.. : degenen die een gevaar voor je vormen (de waarheid aan het licht brengen), beschuldigen van wat je zelf doet.

Hij is zeker bang dat zijn naam komt bovendrijven in een Italiaanse, katholieke versie van Pizzagate.

Qromwel op 12-12-2016 11:17

Aangezien ik stronteigenwijs ben onttrek ik mij aan hun opvoeding.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl