Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Ultieme poging Obama-Clinton kliek om verkiezingen van Trump te stelen

‘Verenigde Staten worden in chaos gestort als verkiezingen van Trump worden gestolen’

 

De gevestigde orde in Washington heeft met een wagonlading nepnieuws en andere wilde geruchten de frontale aanval geopend op Donald Trump, met de bedoeling zijn verkiezing tot president alsnog te annuleren. Daarbij trekt de Obama-Clinton kliek zicht niets aan van het feit dat het overkoepelende Office of the Director of National Intelligence (ODNI), de toezichthouder over alle 17 Amerikaanse inlichtingenorganisaties, weigert de CIA claim dat de Russen de verkiezingen zouden hebben gehackt te bevestigen, en dat vanwege ‘gebrek aan bewijs’. Breitbarts algemeen redacteur Joel Pollak, gekozen tot één van de invloedrijkste mediafiguren van 2016, geeft  een groot aantal harde argumenten waarom het ‘Russische hack’ verhaal niets anders dan nepnieuws is.

 

Conclusie onderzoek lijkt al bij voorbaat vast te staan

Het campagneteam van Hillary Clinton, de Democraten en het Witte Huis proberen op alle mogelijke manieren het Kiescollege ervan te overtuigen dat de verkiezingen van 8 november niet eerlijk zijn verlopen, omdat ze door Rusland zouden zijn beïnvloed en/of gehackt. Eén Republikeinse kiesman heeft al aangekondigd op 19 december niet op Trump te zullen stemmen. De Clinton campagne poogt nu het Witte Huis zover te krijgen om alle kiesmannen vóór 19 december ‘bewijs’ te geven van de Russische inmenging, in de hoop dat nog meer kiesmannen tegen de uitslag in toch op Hillary stemmen.

De media doen zoals gebruikelijk volop mee door het Amerikaanse volk te bombarderen met verdachtmakingen over de Russen en Trump. Figuren zoals de voormalige uitvoerende directeur van de CIA worden voor de camera’s gesleept om hen te laten beweren dat de zogenaamde Russische hacks ‘het politieke equivalent van 9/11’ waren. Voormalig CIA medewerker Evan McMullin zei dat Trump ‘geen loyale Amerikaan’ is omdat hij niet anti-Russisch genoeg zou zijn. Oud CIA agent Bob Baer riep bij CNN al op tot nieuwe verkiezingen.

President Obama heeft de inlichtingendiensten opgedragen om al het ‘bewijs’ te verzamelen, en nog vóór 20 januari 2017, als de inauguratie van Trump plaatsvindt, een conclusie te presenteren. Die conclusie lijkt gezien de bovenstaande en in eerdere artikelen gepresenteerde feiten al bij voorbaat vast te staan, namelijk dat de verkiezingen op onrechtmatige wijze door de Russen zijn beïnvloed, en daarom ongeldig moeten worden verklaard.

Buitenlandse invloed verboden, behalve als de Democraten ervan profiteren

Infowars verslaggever Paul Joseph Watson wijst erop dat het ‘grappig is dat de Democraten, die nu schreeuwen over buitenlandse invloed, geen enkel bezwaar hadden tegen de Saudische financiering van Hillary’s campagne. En jullie hadden ook geen probleem met het aannemen van al dat geld van (de ultralinkse miljardair-globalist) George Soros, toch? Noch met het omverwerpen van de Oekraïense regering door Obama’s ministerie van BuZa, en zijn bemoeienissen met het Brexit referendum.’

Als het team Clinton er met steun van een groep Republikeinen die mordicus anti-Trump zijn in slaagt om 37 kiesmannen te overtuigen op iemand anders te stemmen, dan komt de benoeming van de volgende president bij het Huis van Afgevaardigden te liggen. Het  is onvoorspelbaar wat er dan gaat gebeuren. Mocht het op 19 december niet lukken, dan volgt op 6 januari een nieuwe kans als het Congres de stemmen van de kiesmannen officieel gaat tellen. (1)

‘Overweldigend indirect en niet overtuigend’

Breitbarts algemeen redacteur Joel Pollak, gekozen tot één van de invloedrijkste mediafiguren van 2016, geeft  een aantal harde argumenten waarom het ‘Russische hack’ verhaal niets anders dan nepnieuws is. Zo bevestigde de New York Times dat de CIA geen greintje nieuw bewijs heeft voor het onderzoek, en al het bewijs wat ze al hadden ‘overweldigend indirect’ en ‘niet overtuigend’ is.

We schreven gisteren al dat de FBI weigert een aantal beweringen van de CIA over ‘Russische betrokkenheid’ te ondersteunen. Sowieso heeft niemand van de CIA publiekelijk gezegd dat de Russen de verkiezingen hebben gehackt. Diverse huidige en voormalige CIA officials hebben hun bedenkingen geuit, en gezegd dat er veel te snel conclusies worden getrokken.

Hertellingen bewijzen het tegendeel

Ondanks al het linkse nepnieuws van de media is er nul komma nul bewijs van de Russische hacks van de Democratische Partij, wat Jill Stein, de kansloze presidentskandidaat van de Groene Partij, er met George Soros’ geld toe aanzette in diverse staten een hertelling aan te vragen. Ironisch genoeg blijkt bij deze hertellingen ondubbelzinnig dat er geen hacks zijn geweest, en dat Trump juist nog meer stemmen heeft gekregen, zoals nu ook in Wisconsin (3).

Trump reageerde gisteren spottend: ‘Als WIJ na verloren verkiezingen hadden beweerd dat het de schuld van de Russen was, zou dat meteen een complottheorie worden genoemd.’ En waren het niet Hillary en de media die Trump er als ‘ondemocratisch’ voor verketterden toen hij zei dat hij niet bij voorbaat de uitslag van de verkiezingen zou accepteren?

Regering Obama knoeide vaker met bewijs inlichtingendiensten

De regering Obama is vaker betrapt op het manipuleren van ‘bewijs’ van de inlichtingendiensten. Het misschien wel meest onderbelichte schandaal was in 2014 en 2015, toen het Amerikaanse CENTCOM (Centraal Commando) op dermate wijze de rapporten veranderde, zodat het erop leek dat Obama de oorlog tegen ISIS aan het winnen was (inmiddels is overduidelijk gebleken dat dit een glasharde leugen was).

Gisteren haalden we eveneens nog eens aan dat Julian Assange en zijn WikiLeaks in 10 jaar tijd nog nooit succesvol zijn ontkracht. Assange onderstreept keer op keer dat er geen enkel bewijs is dat de Russen de hacks hebben gepleegd. De hackers zouden zelfs net zo goed in Washington zelf gezeten kunnen hebben, wat voormalige VN ambassadeur John Bolton, in beeld als Trumps mogelijke onderminister van BuZa, deed suggereren dat de hacks een ‘false flag’ operatie zijn geweest, met de bedoeling Rusland de schuld in de schoenen te schuiven (4).

Simpelste verklaring: Russische hacks zijn nepnieuws

Maar zelfs al zouden de Russen wel hebben geprobeerd de verkiezingen te beïnvloeden, dan nog is er geen bewijs dat dit gelukt is. Zoals opiniepeiler Frank Luntz twitterde: ‘Hackten de Russen ook Hillary’s campagneschema, om haar tussenstops in het landelijke Wisconsin, Pennsylvania en Michigan te annuleren? Hillary Clinton verloor de verkiezingen uitsluitend om zaken waar ze zelf verantwoordelijk voor was.’

Pollak: ‘De simpelste verklaring voor het ‘Russisch hack’ verhaal is dat het nepnieuws is dat de linkse media goed van pas komt. Het is niet onbekend dat Rusland valse propaganda gebruikt om de publieke opinie in andere landen te beïnvloeden. Het is ook niet onbekend voor de Amerikaanse media om eenzijdig ‘nepnieuws’ en regelrechte leugens te gebruiken om de publieke opinie in dit land te veranderen. De huidige focus op de Russische ‘hacks’ is niet gebaseerd op nieuw bewijs en –nogmaals- op NUL bewijs dat er met de verkiezingen is geknoeid.’

VS in chaos als verkiezingen van Trump worden gestolen

Als de verkiezingen op wat voor bedrieglijke wijze dan ook toch van Trump worden gestolen, zal de VS hoogstwaarschijnlijk in chaos worden gestort, inclusief grote volksopstanden en massaal geweld. Maar zoals we al vaker schreven lijkt de gevestigde orde het hele land liever te laten instorten, met vermoedelijk verstrekkende gevolgen voor de hele wereld, dan te moeten toezien hoe anti-globalist Trump al hun plannen voor een totale machtsgreep ten koste van het gewone volk –en een welhaast zekere oorlog tegen Rusland, die door Hillary Clinton al was aangekondigd- de komende jaren blokkeert.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Breitbart

Zie ook o.a.:

12-12: ‘Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump (/ ‘Paranoïde nonsens gebaseerd op totale kul-informatie zonder enig bewijs’ – De waarheid over het nepnieuws thema: Je mag niets meer lezen tenzij het officieel is goedgekeurd door de elite en de walgelijk kruiperige media)

10-12: Nepnieuws: CIA zou beweren dat Donald Trump met Russische hulp heeft gewonnen
08-12: Washington Post erkent dat ‘Russische nepnieuws propaganda’ nepnieuws is (‘Russische propaganda’ hoax in Westerse media, gesteund door EU en NAVO, mogelijk afkomstig uit Oekraïne)
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op
03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
23-11: Trump en Putin bereiden nu al gezamenlijke aanval op ISIS voor
16-11:DEFCON kernoorlog gevaar na verkiezing Trump met 2 stappen terug naar laagste niveau

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Baroald op 15-12-2016 22:19

Wij moeten ernstig vrezen dat de Obama-Clinton-clan alles zal proberen om Trump buiten het Wite Huis en buiten de regeringskantoren te houden. http://www.endofdays.nl/index.php/2016/11/11/elite-gaat-alles-doen-wat-ze-kan-om-te-voorkomen-dat-trump-beedigd-word-als-president-van-amerika/

Hoopvol op 15-12-2016 23:08

@davita, tjonge de video ; 'for they shall say, peace and safety, liegt er niet om. Inderdaad ; Ze zijn achter de coulissen druk bezig met de voorbereidingen Van een peace deal ! Komt allemaal erg dichtbij ! 

Interessante link trouwens ! Messengerforjesuschrist heb ik ook kunnen vinden. Ik heb wel even moeten zoeken, want mijn gsm werkte niet echt mee ... Maar deze gast wordt flink tegengewerkt in het berichten van zijn Posts; hij zal te veel stof doen opwaaien zeker !  ( de waarheid ) 

bedankt voor de link Overigens Davita .... valt nog genoeg op te speuren! 

 Bundy , blijft heftig die Femakamp hIer in Nld . Ook dit liegt er niet om. Dat mensen ( hier ) nog niet wakker worden. tjonge ze ( de elite )  zijn al bijna op alles voorbereid. 

het is zo duidelijk... Ik hoop echt dat mensen beseffen dat al die complottheorieen, geen complotten zijn maar bittere werkelijkheid. En dat ze beseffen dat er maar 1 redder is ; Jezus Christus. 

we leven in tijd van Noach !!! God is een waarschuwende God.... 

Scrutinizer op 16-12-2016 01:44

@Davita op 14-12-2016 11:24

Heb je een link naar "dictator"?

Hunted heb ik wel gevonden en was interessant maar ten eerste is de toestand/opgave artificieel en daarmee onrealistisch in het voordeel van de hunters uit het spel en ten tweede valt er ook e.e.a. te leren uit wat we zagen.

Wat was er artificieel? De opdracht om binnen NL te blijven (behalve na 21 dagen), om maar 500 euro te kunnen pinnen, om max. 100/keer te kunnen pinnen en om max 48u op 1 locatie te mogen verblijven.

Normalitair is je doel niet te vluchten en voortdurend on the move te zijn, doch je doel is uit handen van je achtervolgers te blijven.

In het echt zou je dus bv. meteen de grens over gaan, waardoor (en opdat!) het voor de hunters meteen een stuk moeilijker wordt je te traceren.

Tevens zou je, als je een veilige plek gevonden meet te hebben, daar juist wel langer dan 48 u blijven, desnoods Jaren lang, zoals sommige top criminelen die na 30 jaar eindelijk gevonden werden.

Als het programma bovengenoemde restricties oplegt, is dit omdat er anders weinig actie te filmen valt maar met realiteit heeft deze opzet weinig te maken.

Een ander artificieel iets is cash. Wie slim is heeft sowieso een hoop in huis (handig als je plots op de vlucht moet) maar als je dan pint: haal dan meteen alles af wat je kan, dus heb je maar 500 op je rekening, haal ze helemaal aan het begin in 1 keer af, zodat je later geen nodeloze sporent trekt. Dat spreekt voor zich en zou elke kandidaat ongetwijfeld ingezien hebben en gedaan hebben Als de programmamakers niet hadden gezegd dat er een limiet was van max. 100 per keer.

Een ander punt is dat de hunters wisten naar wie ze zochten. Dat was de opzet van het programma nou eenmaal. Ik weet niet hoe deelname verliep. Wat het een spel waarmen deelnemers voor benaderde en geld bood voor "wil u meewerken aan een programma"? Dan zojn dat dus gewoon onvoorbereide mensen.

Het soort lui dat maar 1 email account heeft, 1 telefoon, 1 bankpas, onder eigen naam op FB zit, en onder eigen naam reageert op blogs.

Neen, ik ben geen profesioneel zoals die marinier maar ik denk dat er een behoorlijk verschil is tussen mijzelf en de doorsnee naiveling. Anderzijds: petje af voor Ike en Babette of hoe ze ook weer heette. En zelfs die vader en zoon vond ik ook niet slecht.

Ik denk dat deze twee in het echt (dus zonder de restricties opgelegd door de programmamakers - zie boven) het wellicht wel gehaald hadden.

Kort samengevat: de cash die je reeds in huis hebt meenemen, meteen maximaal pinnen, op 100 euro na. Binnen een dag de Duitse grens over (bv. in Aken), daar pinnen en dan naar Belgie.

Ten eerste loopt het spoor naar BRD wellicht sowieso dood maar als men met dagen vertraging info van daar binnenkrijgt dan gaat men in het verkeerde land zoeken. Nou, veel plezier om in Duitsland een speld in een hooiberg te zoeken terwijl je gewoon lekker in Belgie zit. Wil je het nog leuker? Stuur dan na 3 dagen je pinpas naar vrienden in Spanje of Griekenland (dat komt dan nog 2-3 dagen later aan) en zeg dat als ze pinnen, ze de opbrengst mogen houden ;-)

Davita op 16-12-2016 19:57

@Hoopvol: Goed om te horen dat je de links hebt gevonden! Beide heel goed, maar Messengerforjesuschrist slaat de spijkers echt superkrachtig op zijn kop, daarom wordt hij inderdaad flink tegengewerkt door Instagram en andere slaafjes van satan. Hij reageert regelmatig op de posts van soul_ger4theking, maar het beste kun je 'instagram xx_illuminati_xposed_xx' googlen. Messengerforjesuschrist staat direct onder de post 'this what black friday looks like in Canada'.  Hij/zij (xx_illuminati) post niet veel, waardoor zijn (messenger) accountnaam daar lekker bovenaan blijft staan en op deze manier dus makkelijk te vinden is. Ik hoop dat jij (en anderen) bemoedigd worden door het werk van de jongens/mannen achter instagram soul_ger4theking en messengerforjesuschrist.

Bovengenoemden vind ik persoonlijk veruit de 2 beste maar ook goed zijn o.a.: endtime signs / pureworldtruth / this_assyrianguy en siriusknowledge.

@scrutinizer. Bedankt voor je reactie! Als je 'Dictator Uitzending Gemist' googled, kun je het terugkijken op tvblik.nl/bnn en/of op programma.bnn.nl .

Davita op 17-12-2016 01:57

Nog een grote aanrader: Google: Instagram picslastslonger .

Hoopvol op 18-12-2016 00:27

Davita : soms nekt de tijd me, ik kan het hier op xandernieuws soms bijna niet bijhouden !

maar bedankt voor de tips ; ga zeker eens speuren naar jouw aanbevolen links. We kunnen van mekaar maar leren .... Toch !! 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl