Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump blij met ‘erg fijne kerstbrief’ van Putin

Kersttoespraak Willem-Alexander: ‘We moeten beschermen wat ons verbindt’ – Koning wijst op angst voor terreur, maar niet op de oorzaken

De aankomende president Donald Trump heeft afgelopen vrijdag een ‘erg fijne’ kerstbrief van zijn Russische collega Vladimir Putin gehad. ‘Zijn gedachten zijn zo juist,’ aldus Trump over Putins voorstel om de door de regering Obama totaal verziekte verhoudingen tussen beide landen weer te herstellen. Ondertussen huilt alles wat links en politiek-correct is nog steeds over het feit dat niet Hillary Clinton, maar Trump in het Witte Huis terecht komt. Klaarblijkelijk vindt de gevestigde orde het nog steeds jammer dat iemand die géén Derde Wereld(kern)oorlog tegen Rusland wil voeren, straks de machtigste man op aarde wordt.

 

In zijn brief noemde Putin de banden tussen Rusland en de VS ‘een belangrijke factor in het verzekeren van de stabiliteit en veiligheid van de moderne wereld. Ik hoop dat, zodra u de positie als president van de VS op u heeft genomen, wij op een constructieve en pragmatische manier echte stappen kunnen zetten om het raamwerk van bilaterale samenwerking op verschillende gebieden te herstellen, en tevens ons niveau van internationale samenwerking op een kwalitatief nieuwe hoogte te brengen.’

Putin gaf later tegen journalisten te kennen dat hij een eventuele uitnodiging van Trump om in de nabije toekomst naar Amerika te komen, graag zal accepteren.

‘Een erg fijne brief van Vladimir Putin; zijn gedachten zijn zo juist. Ik hoop dat beide partijen deze gedachten kunnen waarmaken, en we geen alternatief pad zullen hoeven volgen,’ reageerde de nieuwe Amerikaanse president.

Rusland en Amerika terug naar MAD

Kort nadat Putin had aangekondigd zijn nucleaire arsenaal verder te zullen moderniseren en uitbreiden, zei Donald Trump hetzelfde te gaan doen. Beide leiders lijken te willen terugkeren naar het MAD principe, ‘mutal assured destruction’, wat inhoudt dat Rusland en Amerika zóveel kernwapens houden, dat het inzetten van deze wapens zinloos is, omdat beide landen elkaar gegarandeerd totaal kunnen vernietigen. Een veel kleiner aantal kernwapens verhoogt juist het risico op het gebruik ervan.

De door de globalisten en Democraten gecontroleerde Amerikaanse massamedia schreeuwen weer eens moord en brand, en verspreiden de zoveelste hoax door te beweren dat Trump een kernoorlog tegen China wil beginnen. Overigens kondigde China al veel eerder aan zijn kernwapenarsenaal flink te zullen uitbreiden. (2)

Verdwaasde linkse geesten

Ook in eigen land is het weer raak in de reguliere nepnieuws media. NU.nl plaatste gisteren een commentaar van Pieter Derks, een verdwaasde linksradicale geest die op schaamteloos tendentieuze wijze PVV leider Geert Wilders en Donald Trump in een hoek trapt, en met schandalige leugens het door de elite gecreëerde valse vijandbeeld van het grote boze Rusland van Putin er nog eens even flink inpepert (3). Over figuren die een vrije, gezonde en veilige samenleving als kiespijn kan missen gesproken...

Kersttoespraak van de koning: ‘Beschermen wat ons verbindt’

In zijn kersttoespraak besteedde koning Willem-Alexander veel aandacht aan het terrorisme in Europa en de groeiende angst ervoor, al waakte hij er ‘natuurlijk’ voor om de oorzaken daarvan –de massa import van islam- te benoemen.

‘Kunnen we het nog: samen vreedzaam problemen oplossen? Juist nu de wereld om ons heen minder houvast geeft, moeten we vasthouden wat we samen delen en beschermen wat ons verbindt.’

Maar koning, hoe kan dat als we ons land en onze samenleving blijven blootstellen en zelfs onderwerpen aan een religieuze ideologie, die op bijna alle gebieden rechtstreeks tegen onze cultuur en waarden ingaat, en alles wil vernietigen wat we na de Tweede Wereldoorlog, toen we werden bevrijd van een ander racistisch, antisemitisch haatsysteem, hebben opgebouwd?

We hadden ooit ‘ruimte om vrij te denken en te debatteren’

U pleit om ‘ruimte om te leven, te bewegen, te denken en te debatteren zonder angst. Ruimte om van elkaar te verschillen. Die vrijheid hoort bij ons en is sterker dan welke terreurdaad ook.’ (4) Koning, we hebben tientallen jaren lang die vrijheid gehad en beschermd, waarom mogen we nu niet eens meer hardop zeggen dat we dit zo willen houden?

En als u even een blik werpt op de historie en op de landen waar islam –bijna altijd dankzij intimidatie en terreur- een stevige voet tussen de deur heeft gekregen, zult u zien dat de vrijheid voor andersdenkenden, voor minderheden, voor Joden, voor christenen, voor vrouwen, voor homoseksuelen, voor liberalen, kortom: voor alle niet-moslims, in alle gevallen stap voor stap verdwijnt en plaatsmaakt voor onderdrukking en vervolging.

Is dat dan de impliciete boodschap van uw politiek-correcte kersttoespraak aan ons volk? Dat we vanwege een totaal verwrongen beeld van ‘tolerantie’ onze vrijheid eigenlijk moeten opgeven, om enkel de volgelingen van één specifieke religie te plezieren? Omdat onze vrijheid namelijk niet de hunne is, en hun volkomen andere begrip van ‘vrijheid’ inhoudt dat er geen enkele ruimte meer is voor mensen die het niet met hen eens zijn, en die hun god en profeet niet willen gehoorzamen?

Voor zo’n toekomst bedanken gelukkig steeds meer Nederlanders. Desondanks nog een fijne kerst toegewenst, althans, zolang dat woord nog niet in de ban is gedaan omdat het wel eens beledigend en kwetsend kan zijn voor bepaalde migrantengroepen.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) NU
(4) NU

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 25-12-2016 15:48

Het is te hopen dat Rusland en de VS in de toekomst na het postobamatijdperk beter gaan samenwerken. Wel wil ik opmerken is die Poetin wel te vertrouwen? En dit gezien zijn relatie met de as Iran-Turkije en Syrie die niet zo israelgezind zijn voor zover ik weet? de wereld leeft in angst in de kersttoepraken van de paus en de Belgische kardinaal in goed bewapende kerken want zover is het in het Westen al gekomen dat we de kerken moeten bewaken en de synagoge maar de moskee niet zeiden ze dat we in een globaliseerde wereldangst leefde en wie heeft dat 2OOO jaar ook niet gezegd ?Ahoewel ik voor 2O17 niet optimistisch ben is er één lichtstraaltje 2O17 zal zonder moslim Obama zijn die israel een prachtig kerstgeschenk gaf ! shalom

Ijsbeer op 25-12-2016 16:00

Ach, we weten allemaal waar het WA en consorten om te doen is: pappen en nathouden van het gros van de "onderdanen". Nog ruim 3 maanden en diezelfde WA kan weer een nieuw kabinet tegemoet gaan zien. Wellicht een kabinet met zijn grootste angst: Geert Wilders. Het ligt er maar net aan waar alle schaapjes in Nederland weer voor willen blaten tijdens de verkiezingen.

Maar mensen willen helaas graag besodemietert worden............dus zullen velen van hen weer op hun vertrouwde "leiders" stemmen.

Fijne Kerstdagen gewenst.

Dewevoga op 25-12-2016 16:46

Als u wilt weten waarom zo'n "verbindende" tekst werd uitgesproken kan ik u de informatie aanbevelen over "The Black Nobility" om line te bestellen bij Rema Marketing. Een van de redenen waarom Abraham Lincoln en JFK vermoord zijn is het uitgeven van een staats dollar ipv een fed dollar en Trump schijnt dit ook te willen, evenals Ghadaffi dit ook wilde. De wereld zit rot in elkaar.

cefas op 25-12-2016 17:23

Positief. Dat geeft de wereld weer hoop en perspectief.

Koddebeier op 25-12-2016 17:41

Kersttoespraak van de koning: ‘Beschermen wat ons verbindt’ ???? Wat verbindt ons dan nog ???

De langzame vernietiging van onze vrijheid van menigsuiting en de vernietiging van onze cultuur?? de ban op Zwarte Piet ?? het gezeik over het Kerstfeest ?? Alle berovingen ?? De overvallen ?? Dat vrouwen en meisjes s-avonds niet meer over straat kunnen ?? Dat de autochtone Nederlander uit sommige wijken weggepest worden ?? Dat we een ongetrouwbare overheid hebben ?? Met een OM en rechters die een pest aan rechts hebben en bevooroordeeld zijn?? Een regering die het volk belazerd ??? enz. enz.

Ik word er een beetje misselijk van !!

DN op 25-12-2016 17:53

Moge de invloed van Merkel & Obama verdwijnen & plaats maken voor gezond verstand!

steady op 25-12-2016 18:53

turkey kan zich klaarblijkelijk niet inhouden , om juist op dat moment -die dag die datum

te tonen wie zij zijn(super de lux poower) even een russisch leger vliegertje neerhalen als kerstgeschenk

voor de ortodoxen (poetin).

Vlaamse zender: er is een passagiersvliegtuig neergestort (niet neergeschoten)

Vandaag: militair vliegtuig neergestort  (maar het was een zeer oud toestel) Hallo!!!

Feest lekker verder

het einddoel is nog altijd: de tempelberg(rome-islam-vn)NWO

Bambi op 25-12-2016 20:28

DN 25/12/2016 17:53

Goed gezegd DN!

Dat zou al veel veranderen.

Waarom zou men Vladimir Poetin niet vertrouwen?

Kijk dan eerst eens naar de rest....

Bambi op 25-12-2016 20:31

PS,Fijne Kerstdagen Xander en het Xanderteam 🎄🌟

Mvg

vader Jakob op 25-12-2016 21:39

Meer kernwapens voor meer vrede? Hoe MAD wil je het hebben? Trump gaat voornamelijk de republikeinse agenda voortzetten. Leuk hoor, dat Hillary het niet geworden is, want wát een sekreet... maar een beetje nuchterheid en realisme over Trump en zijn plannen zou ook geen kwaad kunnen.

De PVV fans zullen komend jaar (wederom) van een koude kermis thuiskomen. Die gaan dus integenstelling tot Trump geen poot aan de grond krijgen. Ook de VVD wil niet met ze op het pluche duiken.

"Men dronk een glas, deed een plas, en alles bleef zoals het was". Het wordt na de verkiezingen wéér handjeklap, verloochenen en verdonkeremanen van verkiezingsbeloften en kiezersbedrog, zoals altijd. PVV alweer in de oppositie, aldus een heleboel boze stemmen onschadelijk gemaakt.

De grenzen gaan niet dicht, de islam wordt niet aangepakt, meer in plaats van minder immigratie, meer inplaats van minder "Brussel" enz. Mark my words.

Maar.... het zou zomaar kunnen dat Marine LePen komend jaar gekozen wordt als president(e) in Frankrijk. Ze heeft aangekondigd dan meteen stappen te zetten voor een Frexit. Mocht dat zover komen dán ligt het hele "mooie" europroject op zijn gat. 

Ik maak me bepaald geen zorgen. Ook in 2017 schijnt de zon weer. Wedden?

DG op 26-12-2016 00:31

Wat mij opviel geen kerstboom en geen christelijk symbolen te zien. Natuurlijk beledigend voor personen die niet christelijk zijn.

 

Cristal op 26-12-2016 04:40

Wat onze koning zegt is dat we moeten tolereren de doden die zijn gevallen, wij moeten accepteren en accepteren zodat wij hand in hand verder willen gaan. Gaat natuurlijk nergens over.  Het is allemaal triest, maar leef in solidariteit en neem de slachtoffers voor een lief. Zolang wij zullen accepteren wat ons leven waard is, leve onze koning.  

edwin vissers op 26-12-2016 04:59

24-12-2016 | Het COC is positief over de eerste stappen ter beperking van geslachtsregistratie die het kabinet op vrijdag 23 december bekendmaakte. Dat laat de belangenorganisatie in een persbericht weten. Het COC roept het kabinet op om "snel door te pakken" en geslachtsregistratie door de overheid uiteindelijk af te schaffen.

de mens is naar Gods beels geschapen ,de satanische overheid pleegt hier een totale coup op Gods volk .

dolphin op 26-12-2016 05:32

Kalm aan met het bejubelen van trump mensen , ja ook ik heb inwendig gejuicht dat niet hillary de verkiezngen gewonnen heeft , maar luister eens wat walter veith te vertellen heeft , een zeer inspirerend man die ik op weinig onjuistheden heb kunnen betrappen

https://www.youtube.com/watch?v=F_g2LGUqgu4

copywriter op 26-12-2016 06:28

DG op 26-12-2016 00:31

Dit afbraak proces is al veel langer aan de gang.

Zijn moeder was al begonnen met het verwijderen van de kerstboom.

Als zij haar jaarlijkse kerstbabbeltje moest houden was door het raam in de verte in de tuin nog iets te zien wat op een kerstboom leek en dat was het dan wel.

Haar zoon heeft dat ding nu helemaal in de ban gedaan.

grrrr001 op 26-12-2016 10:49

onbekwam om het belang van de burgerbevolking dienstbaar te zijn

https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1100896/verslag/1102832Vlaams Parlement vlaparl 22/12/2016.JokeSchauvliege over beleid hergebruik van CO2De cop21,cop22 en de daarbijhorende diefstallen in uitvoering met belastinggeld vooreen niet bestaand probleem als hoofdbekommernis te bestempelen.Dieven en bedriegers,groen, de-nva, sp_a, open_vld, vlaamsbelang,cd_v, onafhankelijke, pvda, zijn deze zogezegde volksvertegenwoordigers onze schaarse landbouwgronden  gebruiken om inplaats van voedsel, methanol te produceren en voedsel schaarste te creeeren voor minder begoeden, gehersenspoelde corrupte zakkevullende politici in dienst van criminele organisatie s

https://www.youtube.com/watch?v=3kMyX8dOZCk

[1 of 2] Great Climate Change Swindle - IPCC is Un-trustworthy

https://www.youtube.com/watch?v=o2iHWXpd-kQ[2 of 2] Great Climate Change Swindle - IPCC is Un-trustworthy

 

grrrr001, uw post is nog steeds onleesbaar, maak er een goed lopend verhaal van.  Mod.

Benny op 26-12-2016 11:31

Gelukkig in Rotterdam op de Coolsingel en bij R,dam-CS een kerstboom Of moet ik ,,feestboom,,zeggen Ik ons huis is er ook een kerstboom

Ik wens iedere lezer en in het bijzonder Xander en medewerkers een gezegend 2017

Luuk op 26-12-2016 11:50

 Koddebeier 25-12, Kersttoespraak van de koning: ‘Beschermen wat ons verbindt’ ???? Wat verbindt ons dan nog ???      Dat is een standaard-truc uit de trucen-doos van een elite in het nauw:   https://ejbron.wordpress.com/2016/12/25/pas-op-onruststokers/ Zeg dus niets kritisch over de islam, want dan ben je een onruststoker, een spelbreker. 

willy op 26-12-2016 11:53

inderdaad wat me steeds opvalt bij kerstmis en de periode weten de mensen wel waarover het draait? gaat het om gezellig eten en met de familie of vrienden samen ? Maar is Jezus geboren in het hart van de mens daar draait het om de rest is misleiding.dat even terzijde op reactie van DG ook Canada stelt onder deze linkse premier zijn grensen open voor de vluchtelingen we kunnen ook daar spoedig aanslagen verwachten canada wordt een Open House  en ze hebben en ambitieus hervestiginsplan en het is volop aan de gang trump kan niet snel genoeg president worden het loopt grondig mis in de wereld en zijn misleiding! shalom

De Terugkeer op 26-12-2016 13:27

Even mijn laatste tekst opnieuw...foutjes.

Zoiets van: "Mijnheer de President...slaap zacht"??? Bravo, beste Xander...je mag blijven! Sterker nog: je 'moet' blijven☺

joga op 26-12-2016 13:55

Aldus de woordvoerder van onze Nepmonarchie.

Kwamvanrechts op 26-12-2016 13:59

Beste Koddebeier,

Helemaal met je eens.

Maar wacht eens, we hebben misschien toch nog iets wat ons bindt: onze protestmarsen voor de slachtoffers van geweld door 'verwarde personen' en kaarsjes neerzetten voor de slachtoffers van IS-terreur en het binnenhalen van nog meer "diversiteit" en "cultuurverrijking". Is het dat wat de koning bedoelt? 

Yerik op 26-12-2016 15:06

O, o, o, wat een Toeval !!!

"Oorlogstaal Pakistan na nepnieuws.

http://nos.nl/teletekst#133

"Juncker wil aanpak nepnieuws"

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27310882/__Juncker_wil_aanpak_nepnieuws__.html

Hitler stelde 'Mein Kampf' verplicht, na eerst die aan ieder bruidspaar te hebben laten uitreiken.

Bovendien werden sommige boeken verboden verklaard.

Welk een overeenkomsten, niet??

Let ook op Erdogan.

Luuk op 26-12-2016 16:57

Yerik, dat nepbericht was dus een "valse vlag", ik kan me niet voorstellen dat het maar een grap was.

emile op 26-12-2016 23:36

@steady    Ik denk niet dat Turkije daarachter zit, want als Putin Erdogan laat vallen dan nemen de Koerden Noord-Oost Syrië in.

Erdogan kan niet tegen en USA en Iran en Koerden vechten.

Ik denk eerder dat USA gesteunde Sharia rebellen dit deden als het een aanslag was

ikke op 27-12-2016 06:48

Onze,  (beslist niet de mijne) Koning heb mooi praten, beetje bij beetje slachten ze ons af en al onze vrijheden worden weggejat door duistere huigelaars die al eeuwen lang bezig zijn met het moorden van niet moslims deze teller staat op 270 miljoen gedode mensen. Gelet ook op die mensen als Denk, die zijn zeker niet fris.

Chant op 27-12-2016 09:58

Fijn als Trump goed met Putin overweg kan dan zijn de sancties van Europa straks ook van de baan.

Wat er verder van Trump zijn uitspraken terecht komt zet ik toch mijn vraagtekens bij. Trump riep keihard to be against Wallstreet en wat doet hij hij neemt bijna alleen elite bankiers en Wallstreet Guy's in zijn regering. Dat was zijn plan  waarschijnlijk al dus de mensen zijn in de maling genomen? Google zijn medewerkers eens. Zelfs voor 20 Usd werden mensen hun huis uit gezet. Voor de beurs zal het wel goed zijn maar welke kant is nog niet zeker want deze mensen verdienen aan twee kanten.

Wallstreet is nog nooit zo ver gekomen nu zitten ze direct in de regering.

Rein op 28-12-2016 19:42

Leeft Donald Trump / (Kennedy) nog ?? kan zo een kogel van links aan komen .

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl