Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen

Mogelijke motieven: Het levert veel geld op, het versnelt de ‘Umvolkung’ van Europa tot een totaal geïslamiseerd continent

 
Met dit schip smokkelt de Stichting Bootvluchteling illegalen uit Afrika naar Europa.

De in Zeewolde gevestigde Nederlandse Stichting Bootvluchteling is één van de NGO’s die met vaak voor symbolische bedragen gehuurde schepen tienduizenden illegalen voor de kust van Afrika oppikken en naar Europa smokkelen. Deze migranten maken doorgaans geen enkele kans op een verblijfsvergunning, maar worden desondanks met deze ‘veerboten’ opgehaald en naar Italië gebracht, wat een sterk aanzuigende werking heeft. Dit alles gebeurt met medeweten van de EU, dat zelfs een speciale wet voor deze NGO’s heeft opgesteld, zodat ze nooit kunnen worden vervolgd voor deze illegale mensensmokkel.

 

Politici in Brussel en Den Haag horen we nogal eens zeggen dat ze hard willen optreden tegen mensensmokkelaars. Maar ook hier geldt weer: men zegt ‘A’ tegen de bevolking, maar doet ondertussen gewoon exact het tegenovergestelde. Met behulp van NGO’s zoals Artsen zonder Grenzen en Stichting Bootvluchteling werden in slechts 2 maanden tijd met zo’n 15 schepen minstens 39.000 illegale Afrikanen voor de kust van Afrika –en niet zelden zelfs in de territoriale wateren van Libië- opgehaald.

Inderdaad, opgehaald, want de haven van Zarzis in Tunis is gemiddeld slechts 90 kilometer van de ‘reddings’plaats op zee af. Desondanks maken de schepen rechtsomkeert, en varen dik 400 kilometer over de Middellandse Zee naar Italië. Deze illegale operaties vinden plaats in volledige coördinatie met de Italiaanse kustwacht, en worden beschermd door Brussel, dat een speciale wet heeft opgesteld waarmee private scheepseigenaren en NGO’s die ‘assisteren in reddingsoperaties op zee’ niet het risico lopen hiervoor te worden gestraft.

Motieven: geld, massa immigratie, islamisering, Umvolkung van Europa

Het is gissen naar de ware motieven van deze NGO’s. Mogelijk verdienen ze er een hoop geld mee; mogelijk hebben ze politieke motieven, zoals de Maltese NGO MOAS, dat er hiermee voor zorgt dat de illegalen rechtstreeks naar Italië worden gebracht, en niet op Malta terecht komen, waar men de buik vol heeft van migranten omdat die voor enorme problemen zorgen.

Grote kans dat deze NGO’s worden gerund door naïeve en/of idealistische ‘gutmenschen’, die vinden dat iedere Afrikaan het recht zou moeten hebben om in Europa te gaan wonen en daar van alle voorzieningen te mogen genieten – vooral de financiële. Op diverse websites van deze organisaties worden mensen letterlijk aangespoord om naar Europa te komen. Dat dit een enorme aanzuigende werking heeft, waardoor duizenden anderen die op gammele bootjes zullen stappen zullen verdrinken, behoeft geen uitleg.

Deze goedmensen zouden eveneens het besef moeten hebben dat ze met hun illegale mensensmokkel de toch al gespannen maatschappelijke en politieke situatie in Europa nog verder verergeren, en onze samenleving met enorme hoeveelheden moslimmigranten, die allemaal moeten worden onderhouden, ondermijnen en destabiliseren. We weten inmiddels dat de instorting en totale islamisering van het oude Europa het belangrijkste doel is van extreemlinks en de globalistische gevestigde orde; of dat ook voor iedereen die bij deze NGO’s werkzaam is geldt, kunnen wij natuurlijk niet beoordelen. (1)

De door GEFIRA gevolgde schepen behoren tot de volgende NGO’s:

* MOAS uit Malta (schepen: Phoenix, Topaz Responder. Organisatie heeft nauwe banden met het beruchte ‘Blackwater’ (oude naam) en het Amerikaanse leger):
* Jugend Rettet uit Duitsland (schip: Iuventa, onder Nederlandse vlag);
* Stichting Bootvluchteling (schip: Golfo Azzurro, gehuurd voor een symbolisch bedrag);
* MSF (Médecins Sans Frontières / Artsen Zonder Grenzen – schepen: Dignity 1, Bourbon Argos, Aquarius)
* Save The Children (schip: Vos Hestia, onder supervisie Italiaanse kustwacht);
* Proactiva Open Arms (schip: Astral);
* Sea-Watch / Watch the Med (schepen: MS Sea-Watch I en II, organisatie eist volledig open grenzen voor iedereen die naar Europa wil)
* Schip: Audur, vaart onder Nederlandse vlag, organisatie is niet bekend;
* Sea-Eye e.V. (schip: MS Sey-Eye. Een speedboot genaamd de Speedy is in beslag genomen door de Libische regering);
* LifeBoat (schip: Minden).


Xander

(1) Zero Hedge (via GEFIRA)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

grrrr001 op 04-12-2016 21:10

Gevluchte jihadi s uit syrie die dreigen in de pan te worden gehakt door Rusland en Bashar Assad , maw   de headchoppers gefinancierd door het Obama Clinton Foundation. Worden in luxe opgehaald om in onze landen hun terreur  op onze bevolking te ontplooien en onze landen te ondermijnen en draagt de goedkeuring  van het illigaal in Belgie verblijvende onverkozen euromarionetten cirkus in dienst van een maffiose dievebende.

JP op 04-12-2016 21:49

Ho, stop maar Xander de grens van mijn incasseringsvermogen op een dag is al ver overschreden met de 2 voorgaande artikelen. Ik ben daarvan nog niet eens bekomen of er komen nog eens scheepsladingen vol ellende aan.

Dewevoga op 04-12-2016 22:21

Zouden deze NGO's ook draaien op vrijwilligers met een uitkering? Zo kan ik ook een goedmens zijn op kosten van een ander. Maar uiteindelijk is iedereen de klos. Alleen de goedmensen wat later, omdat ze alle regeltjes kennen uit ervaring. Een hardwerkende met een gezin heeft daar de tijd niet voor. En hebben de mentaliteit niet voor.  

Lars030 op 04-12-2016 22:23

Merkel die stiekem (economische) migranten uit Italie, Griekenland en Turkije, elke nacht met de nodige vliegtuigen vol laat landen op een afgesloten militair vliegveld nabij Bonn, wat ook niet online te volgen is via internet radar sites. Waar gaan die illegale migranten vervolgens heen?

En dan nu deze letterlijk en figuurlijk ook nog de grootscheepse import van vooral laag- en niet opgeleide Noord- en Midden-Afrikaanse profiteiurs/sprinkhanen via de, sinds enige tijd door mij toch al verdachte, zgn. goededoelenclubs. Waar gaan die illegale migranten vervolgens heen?

Ik kan me ook met geen mogelijkheid voorstellen dat m.n. linksch-groen-progressieve politici c.s. uit o.a. Brussel, Berlijn en Den Haag hier geen weet van hebben. De almaar groeiende, en nu dus ook stiekeme, import van m.i. levensgevaarlijke booslims, komt u, mij en onze kinderen en kleinkinderen nog heel duur te staan. Maar dan is het te laat, tenzij wij nu eindelijk wakker (willen!) worden.

De Joden verlaten ons land al naar Israel, de homo's kunnen weer terug in de kast, kindhuwelijken, shariapolitie en - rechtbanken, pedofilie... Zweden, waar ik 8 jaar geleden nog op een groot medisch congres was in Stockholm was toen rustig en vredig; kun je nagaan wat 8 jaar zeer linksche politiek + gelijk geschakelde MSM kunnen bewerkstelligen om zo'n welvarend land te veranderen in een hellhole. En dat alles in o-n-s Europa, en m.i. geheel te wijten aan de huidige politieke nationale marionetten (useful idiots) aangestuurd vanuit hoofdkwartier Brussel. Dat weer wordt aangestuurd door figuren als de ultralinkse multimiljardair Soros. 

Mensen: wake up!!

karola op 04-12-2016 22:31

Het is te hopen dat we met z'n allen in opstand komen,,dit moet stoppen.

Laat je stem horen in maart,er is maar 1partij die iets kan doen aan deze

Ramp die zijn weerga niet kent!!

Kom in actie nu!

Janszn op 04-12-2016 23:26

Stop dit landverraat.  Overheid, doe uw plicht en regeer eens echt.

Mark S. op 04-12-2016 23:50

Vandaag heeft de Duitse politie een 17 jarige Afghaan opgepakt voor verkrachting en moord op een studente. Er is een DNA match.

 

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27161254/__Afghaan__17__vast_voor_moord__.html

 

Dit is ook een "vluchteling". Weg met al die nep asielzoekers.

Bundy op 05-12-2016 02:33

Dit is een goed georganiseerde NWO actie , dus komt hierover géen woord in de msm .  Toch blijft het mensensmokkel en zouden de opvarenden volgens de Nederlandse wet gearresteerd en veroordeeld moeten worden , maar dit zal nooit gebeuren .

jroo op 05-12-2016 04:45

De uitvoering van de Couwenhove-Calergi agenda uit de jaren twintig van de vorige eeuw gaat rustig door, goedschiks of kwaadschiks, linksom of rechtsom, 't Christelijke Europa moet etnisch vermengd worden met Afrikanen en Aziaten, een vorm van raciale genocide, no less. De uitvoerenden van dit Satanische plan, zijn dus volgelingen van Satan, het zijn dus absoluut geen "gutmenschen" maar "slechtmenschen", gewoon etnische criminelen die onmidddelijk achter de tralies moeten, maar gesanctioneerd worden door satanische overheden, allemaal in opdracht van de aankomende anti-Christ entiteit, een charismatische figuur met allerlei vermogens om de naïeve gutmenschen naar de verdoemenis te helpen door valse beloften van een betere wereld volgens NWO normen.

Tom Hendrix/Seneca op 05-12-2016 07:38

Tja, de "zieligheidsindustrie", heeft baat bij deze gang van zaken. Deze "zieligheisindustrie", wordt vooral bemensd door socialistische, sociaal-democratische en christendemocratische personen, die belang hebben bij massa-immigratie. Miljoenen aan subsidie ontvangen ze. Terwijl ondertussen de Zorg, de werkgelegenheid en leefbaarheid stuk gemaakt worden. Een econoom zei het reeds: " massa-immigratie en tegelijk de sociale zekerheid van een land in stand houden, is onmogelijk".

edwin vissers op 05-12-2016 09:44

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1_rNT3k2ZXB-f9z-2nSFMIBQKXCs

verdere worden overbodig ,de grote verdrukking is begonnen

Wolf op 05-12-2016 10:14

Die linkse nep intellectuele charlatans hebben Europa goed naar de afgrond geholpen. Links verraad. 

de^mol op 05-12-2016 10:22

Ja, het wordt vanuit Europa georganiseerd, en mede uitgevoerd door Frontex, de Europese douane. Ook de website 'Watch The Med' en 'Welcome to the EU', gesponsord door de EU zitten erachter. Daarachter zitten weer mensen die gewoon oa. op Europese Universiteiten werken en via andere organisaties gesteund worden door George Soros. Hier alle info:

https://twitter.com/d_e_mol/status/651503720119828481?lang=en

willy op 05-12-2016 12:14

Er is veel geld te verdienen aan illegalen te smokkelen naar Europa. Europa moet zijn buitengrenzen sluiten. europa stat zelf voor een economische ramp die velen banen zullen kosten ! shalom

Eelke Piers op 05-12-2016 12:27

Als ik de video op: http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/vluchtelingenstroom-vanuit-libie-bewezen-georganiseerd-met-behulp-van-liefdadigheidsorganisaties/   bekijk, dan worden de immigranten tot 500 mtr voor de kust van Lybie door de nederlandse organisatie Vluchtelingenhulp opgepikt.

Zoveel levensgevaar is er dus ook niet

DN op 05-12-2016 13:26

Als zoiets zomaar ongestaft kan bij de gevestigde orde, dan is het toch niet te verwonderen dat het hier al vol met terroristen zit, niet wij zijn de terroristen door het te zeggen!

johan op 05-12-2016 14:28

Dat tegenwoordig alles en iedereen zich maar vluchteling kan noemen is extreme waanzin en eigenlijk crimineel.

Misschien is 10% een echte vluchteling en de rest van de 90% zijn oplichters/profiteurs en daar komen we, door bedrog en gelieg, nooit meer van af. Dat daar niet behoorlijk tegen opgetreden wordt is voor iedereen een enorme doorn in het oog en zal zorgen voor steeds meer weerstand.

Luuk op 05-12-2016 14:42

Eerst moesten de "sprinkhanen" op eigen gelegenheid vanuit ISlamië naar Europa reizen, nu worden ze al opgehaald.

Bed, bad en brood gegarandeerd, dankzij het jihad-asiel-kabinet van PvdA en VVD. 

Bundy op 05-12-2016 15:36

@jroo op 05-12-2016 04:45

Meesterlijk gesproken van je ; de enige echte waarheid .

rescue op 05-12-2016 16:12

Wilders 100 zetels en dan is dit volksverraad afgelopen.

DieKale op 05-12-2016 16:14

Op Onderstaand filmpje kun je goed zien wat er gaande is, met behulp van MarineTraffic worden bepaalde schepen gedurende een bepaalde periode gevolgd, verbijsterend om dat zo grafisch weergegeven te zien.

Absurd ook dat dit zo maar kan en dat dit niet aangepakt wordt, dit geeft maar eens te meer aan dat dit de agenda is van de EU en dat dit alles bewust gebeurd en gesteund wordt.

Het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=TbIc1LZqIAw 

Sunshine op 05-12-2016 16:29

En hoeveel van deze organisaties ontvangen geld van George Soros?

Cale op 05-12-2016 17:05

Volgens de International Maritime Organization (IMO) is niet alleen de kapitein maar ook het management en de charterer van het schip verantwoordelijk voor overtredingen en misdrijven. Moedwillig mensen oppikken en ze naar Italie brengen heeft niets meer met "redden" te maken maar is gewoon een ferrydienst waarvoor die schepen niet zijn uitgerust (voor alle opvarenden voldoende reddingsmiddelen aan boord inclusief drijfvermogen, lees reddingsloepen) en de kaptein moet hiervoor bevoegd voor zijn. Bovendien schakelen die schepen regelmatig hun verplichte AIS (tracker) uit zodat ze (via internet) niet gevolgd kunnen worden. Dit is verboden. Dat dit zomaar via een wetje door Brussel wordt goedgepraat lijkt me sterk. Als ik de middelen had zou ik die NGO's voor het gerecht slepen. Juridisch hebben ze geen poot om op te staan.

Jaantje op 06-12-2016 08:16

Verbaast me niets btw The Clinton Health Access Initiative staat op 19 in de lijst: top 100 NGO's.

Hoopvol op 10-12-2016 22:35

Jroo inderdaad krachtig gesproken !!! 

groenhart op 21-12-2016 12:55

Zinken die prauw!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl