Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Stephen Hawking: Dit is de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van de mensheid

‘Verregaande automatisering groot gevaar voor stabiliteit samenleving’ – Het ‘goede nieuws’: ‘Mensheid kan binnen een generatie ‘aliens’ ontdekken’

 
Het gevaar dat we onszelf compleet vernietigen zou nog nooit zo groot geweest zijn.

’s Werelds meest beroemde wetenschapper Stephen Hawking schrijft dat het Brexit en de verkiezing van Donald Trump aantonen dat de gewone man ‘zich in de steek gelaten voelt door zijn leiders’, en dat terwijl dit ‘de gevaarlijkste tijd in de geschiedenis van de mensheid’ is. Hawking pleit ervoor dat de wereldwijde elite met elkaar gaat samenwerken om de wereldproblemen op te lossen, ‘maar dan moeten ze wel van de lessen van het afgelopen jaar leren, bovenal een les in het tonen van menselijkheid.’

 

Hawking verafschuwt Trump, maar begrijpt waarom het volk hem koos. ‘Op dat moment lieten de vergeten mensen hun stem horen, leken ze het eens te zijn, en verwierpen ze overal het advies en de leiding van experts en de elite.’

Verregaande automatisering groot gevaar voor samenleving

De gehandicapte wetenschapper wees erop dat de mensheid wel de technologie heeft om zichzelf en de planeet te vernietigen, maar nog niet om de planeet te ontsnappen en elders in het heelal koloniën te vestigen. ‘Misschien over een paar honderd jaar, maar nu hebben we nog maar één planeet, dus moeten we samenwerken om deze te beschermen.’

Eén van de gevaren die de mensheid bedreigt is de invoering van kunstmatige intelligentie en verregaande automatisering, waardoor de complete middenklasse dreigt te verdwijnen, wat grote onstabiliteit in de samenleving dreigt te veroorzaken. Hele industrieën dreigen op deze wijze te verdwijnen. Al die werknemers ‘moeten opnieuw worden getraind voor een nieuwe wereld, en financieel worden gesteund terwijl ze daarmee bezig zijn.’

Rutte: Niet naar burgers luisteren brengt EU naar afgrond

In Nederland leek er gisteren ook iets van dit besef te dagen bij premier Mark Rutte, die ervoor pleitte dat er beter ‘naar de zorgen van de burgers in de lidstaten’ wordt geluisterd en hun problemen eerst worden opgelost, omdat anders ‘datzelfde Europa dichter bij de afgrond’ wordt gebracht (2).

Al weet je het bij Rutte maar nooit –immers, wie herinnert zich niet zijn vele nooit ingeloste beloftes en simpel weer teruggedraaide harde toezeggingen (A zeggen, maar B doen)- , toch nam hij daarmee in ieder geval voor even wat afstand van de linksliberalen van D66, die juist nog veel meer EU en Brussel willen. Dat komt feitelijk neer op het verstrekken van een overdosis heroïne als ‘medicijn’ aan een ten dode opgeschreven drugsverslaafde.

Het ‘goede nieuws’: ontdekking van aliens

Er is volgens Hawking ook ‘goed nieuws’: de mensheid zou binnen een generatie het bestaan van aliens, buitenaardse wezens, kunnen ontdekken. Als die ‘aliens’ echter ook maar een beetje op de wezens uit de gelijknamige films lijken, dan gaat dat een niet zo prettig verhaal worden:

 

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) NU

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Tom Hendrix/Seneca op 05-12-2016 17:59

@Davita: 15.13. uur. Tja, Davita, volgens mij is het al overal behoorlijk donker geworden. Maar helaas heeft de bevolking, zowel in Nederland, als in de rest van Europa, alleen nog maar tijd, om zich te laten "hersenspoelen", door de linkse, en politiek-correcte media, kranten, en omroepen. De oude Romeinse keizers maakten daar al gebruik van, door de uitdrukking: " geef het volk brood en spelen'. Zo rolt het in mijn optiek.

Davita op 05-12-2016 20:46

@Tom Hendrix/Seneca 17:59 : Ja, het is heel droevig dat de meeste mensen liever de leugen hebben dan de waarheid en massaal tevreden zijn met een oppervlakkig leven. De wereld staat in alle facetten op zijn kop. Troostvol dat God ook dit al duizenden jaren terug voor deze tijd heeft voorspeld, dit onderstreept nog eens Gods betrouwbaaheid. God is in control! Daarom vind ik het ook mooi dat jij hier herhaaldelijk consequent je vertrouwen in Jezus bovenop de puinhoop zet! 

@Baroald 11.44 / @Gerrit Stanneveld 2-12-2016 - 16.01: Heftig vooruitzicht idd. die Tarot-afbeeldingen op de 2017-cover v.d. Economist.

Rosettedelacroix.com geeft naar mijn mening een uitleg die de juiste richting ingaat. (The Economist 2017 Cover Decoded). Echter schrijft zij bij de kaart v.h. Rad van Fortuin 'that it looks like Germany, France and Italy will be affected, maar ik zie naast de Duitse en Franse vlag, geen Italiaanse, maar een Nederlandse (of Luxemburgse?) vlag op deze kaart, wat me ook logischer lijkt ivm de verkiezingen in deze 3 landen komend jaar. Mogelijk is het Wilders die naast Merkel en Le Pen vastgebonden in het rad hangt? (Ik geloof overigens dat Wilders zeer goed acterende, controlled opposition is, bij wie je in de toekomst nog weleens voor vervelende verassingen kan komen te staan.

Google de naam Anne Marie van Blijenburgh maar eens. 1x raden in welke setting zij Mark Rutte en Geert Wilders e.a. is tegengekomen. 

Rosettedelacroix wijst de lezer er ook op dat 6x6x6 (666) 216 (2016) is. Ik wil hier niet teveel waarde aan hechten, maar ik vind het toch wel opmerkelijk, aangezien numerologie wel degelijk kracht/invloed/betekenis heeft in de geestelijke wereld en velen hier wel weten/aanvoelen dat we anno 2016 aan de vooravond staan van een groot, onomkeerbaar kantelpunt in de geschiedenis en dat 666/de antichrist/het begin van het einde, voor de deur staat.

'Wanneer deze dingen beginnen te geschieden, sta op, heft uw hoofden omhoog, want uw verlossing is nabij. Lucas 21:28

Qromwel op 07-12-2016 15:05

rescue op 04-12-2016 16:20: De duivel is al op aarde.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl