HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Station Köln ontruimd na bomalarm; ‘Pakistaan Berlijn op bevel Merkel vrijgelaten’


PVV leider Geert Wilders kreeg heel politiek correct Nederland over zich heen toen hij deze shockerende afbeelding van Merkel met bloed aan haar handen op zijn Facebook pagina zette.

Enkele media berichten dat het centraal station van Köln zojuist is ontruimd na een bomalarm. De Pakistaanse migrant, die eerder op de dag nog door zowel getuigen, politie als politiek als dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn werd aangewezen, is alweer vrijgelaten, volgens sommige berichten op bevel van bondskanselier Angela Merkel. Die zou tevens de regeringscoalitie hebben geïnstrueerd de aanslag in geen geval in verband te brengen met haar massa immigratiebeleid.

Hoewel de Pakistaanse migrant wel degelijk achter het stuur van de ‘terror truck’ zou hebben gezeten, zou Merkel hoogstpersoonlijk hebben ingegrepen, en net als afgelopen zomer na de aanslag in München het bevel hebben gegeven de feiten te veranderen, omdat anders haar open-grenzen massa immigratiebeleid ook vanuit haar eigen gelederen nog zwaarder onder vuur zou kunnen komen te liggen. (2)

Op dit moment is er nog geen nieuws bekend over de mogelijke ontruiming van het Kölner Hauptbahnhof.

Links woedend op Wilders vanwege foto van Merkel

Ondertussen reageert politiek correct Nederland woedend op de afbeelding van Angela Merkel met bloed aan haar handen, die PVV leider Geert Wilders op zijn Facebook pagina zette. Zoals gewoonlijk kwam er vanuit de ‘gutmensch’ hoek opnieuw geen enkele kritiek op de overduidelijke gevolgen van de massale immigratie, noch werd het feit dat een overduidelijk christelijk symbool opnieuw het doelwit is van de islam, ook maar één keer genoemd.

Geen enkel vertoon van medeleven, geen enkel inzicht bij ‘links’ dat de 12 doden in Berlijn nog hadden geleefd als onze grenzen -zoals tientallen jaren lang normaal was- nog afdoende zouden worden gecontroleerd en beschermd. Klaarblijkelijk moeten we dit als onze nieuwe realiteit accepteren?

 

Xander

(1) KOPP
(2) Hartgeld / Terrorismus

 

Zie ook o.a.:

20-12: Vreemd: Getuige ziet dader Berlijn uit truck springen en volgt hem, maar politie ontkent nu
20-12: 12 doden kerstmarkt Berlijn, dader is Pakistaanse migrant die dit jaar naar Duitsland kwam 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Ike op 22-12-2016 18:45

@Rolf op 21-12-2016 21:40

Veel groepen vinden het van belang dat mensen veel kerstinkopen doen en ten laste van dit jaar laten komen om inflatie te voorkomen. Alles is nieuws. Voor leken als ik, is het onmogelijk om te bepalen welk nieuws nep is. Voor de verkiezingen hebben oppositie en regering tegengestelde belangen om de resultaten van 4 jaar beleid af te schilderen. Pas na de verkiezingen komen de resultaten uiteraard van het CPB.

Pas achteraf horen we dat de cijfers van het laatste kwartaal tegenvielen en de rente omhoog of omlaag moet om de banken te beschermen. Ik zie niet meer mensen aan het werk en dit is traditioneel een seizoen waarin meer huizen worden aangeboden en verkocht.

Hoopvol op 27-12-2016 12:42

Idd Moderator , reactie op 00:06.   Bij elke aanslag laten de daders hun ID kaart achter, denk aan Charlie Hebdo ( ID kaart in auto gevonden )  aanslag in Nice, ook ID kaart gevonden in vrachtwagen en nu weer !!! Zit een behoorlijk luchtje aan. 

Aanslagen zijn in mijn inziens georkestreerd, zie oa ook crisis acteurs op youtube ; het liegt er niet om! 1 grote leugen om ons te misleiden.... En de schuld in anderen ( terroristen ) hun schoenen te schuiven. Met als resultaat Nog strakker de privacy regels aan te scherpen. Totale Controlle !!! 

De wel bekende War on terror ! Zo krijg je de bevolking onder controle ! Terreur ( wat gevoed wordt ) is een goed bruikbaar instrument daar voor ! 

Ike op 27-12-2016 15:59

@Hoopvol @Mod op 27-12-22016 12:42

Een psycholoog kan ervoor zorgen dat iemand die vaker achter daders aan heeft gerend en een wegrenner en een dader allemaal op 1 moment op een plek aanwezig zijn, waarbij de dader een ID achterlaat. Dit hoeft niet zijn ID geweest te zijn. Mensen kunnen vooraf geprogrammeerd zijn mbv hypnose om bepaalde dingen te doen in bepaalde situaties.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl