HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama stuurt na verloren proxy oorlog in Syrië extra troepen naar grenzen Rusland

‘Probeert Obama nog voor inauguratie Trump oorlog met Rusland uit te lokken?’

 

Klaarblijkelijk moeten we het allemaal maar normaal vinden dat extra Amerikaanse kanonnen en tanks al in januari naar Polen worden gestuurd, wat in Moskou als een rechtstreekse militaire bedreiging zal worden opgevat.

De bevrijding van Aleppo door het Syrische leger, dat daarbij werd gesteund door Rusland, is een desastreuze nederlaag voor de regering Obama, en de grootste strategische terugslag in zeker twee jaar tijd. Met het heroveren van de bezette stad stortte het complete netwerk van de door Amerika gesteunde moslimrebellen in noordelijk Syrië als een kaartenhuis in elkaar. Dat het Witte Huis en de Democraten furieus zijn blijkt niet alleen uit de ongefundeerde beschuldigingen dat aankomend president Donald Trump door Rusland zou zijn geholpen, maar ook uit de aankondiging van Obama om op korte termijn extra troepen en tanks naar Oost Europa te sturen, alsof hij ‘haast heeft om nog voor Trumps inauguratie oorlog met Rusland uit te lokken,’ schrijft verslaggever Clifford Cunningham.

 

‘We kunnen niet nog een Srebrenica hebben,’ reageerde minister van Buitenlandse Zaken John Kerry wanhopig, verwijzend naar de circa 8000 Bosniërs die in 1995 door Servische troepen werden vermoord als vergelding voor de massale slachtpartijen die onder de Servische bevolking waren aangericht. Kerry’s oproep was rijkelijk aan de late kant, aangezien er de afgelopen jaren talloze ‘Srebrenica’s’ in Syrië zijn geweest. Honderdduizenden burgers en soldaten, volgens sommige schattingen zelfs een miljoen, zijn reeds omgekomen in de door Amerika, Saudi Arabië en Turkije gestarte bloederige burgeroorlog.

Trump wil samenwerken met Putin, Democraten juist uit op conflict

In Washington wordt de pijnlijke nederlaag in Syrië door de gevestigde orde aangegrepen om Donald Trump aan te vallen. De Democraten en de regering Obama beweren dat ‘dezelfde Vladimir Putin’ die voor de ‘val’ van Aleppo verantwoordelijk is, de verkiezingen van 8 november zou hebben gemanipuleerd (1).

Trump heeft vaak aangekondigd om samen met Putin om de tafel te gaan zitten om gezamenlijk de conflicten in Syrië en Oekraïne op te lossen, iets dat ‘team Clinton’ pertinent niet wil. Integendeel, Hillary Clinton dreigde Rusland meerdere malen openlijk met oorlog, en in de slaafs volgende media zijn de eerste oproepen tot het bombarderen van Rusland reeds gehoord.

Versnelde troepenopbouw in Oost Europa

Het is niet ondenkbaar dat de regering Obama nog vóór Trumps inauguratie op 20 januari 2017 inderdaad probeert een oorlog uit te lokken. Afgelopen woensdag kondigden Defensie officials aan dat de troepenopbouw in Oost Europa zal worden versneld, en het 3e pantserbrigade gevechtsteam, onderdeel van de 4e infanterie divisie, al begin januari naar Polen zal worden gestuurd. De eenheid is inmiddels van zijn thuisbasis vertrokken en onderweg naar de kust, om daar per schip naar het Duitse Bremerhaven te worden vervoerd.

Tevens wordt in april een bataljon dat nu in Duitsland is gelegerd naar de stad Orzysz in het noordoosten van Polen verplaatst. Orzysz ligt vlakbij de Russische enclave Kaliningrad, waar het Kremlin als reactie op de NAVO agressie in Oost Europa de stationering van Iskander-M raketten, die kernkoppen kunnen vervoeren, heeft versneld.

Luitenant-generaal Ben Hodges, commandant van de Amerikaanse strijdkrachten in Europa, noemde de troepenverplaatsingen ‘een krachtig signaal’ aan het adres van president Putin. Afgelopen zomer besloot de NAVO om permanent vier bataljons in de Baltische staten en Polen te legeren.

Stort de Obama-Clinton kliek ons alsnog in een (kern)oorlog tegen Rusland?

Politiek commentator Keith Olbermann, voormalig correspondent van CNN en Fox en beschouwd als spreekbuis van het globalistische establishment in Washington, ging voor zijn huidige werkgever GQ deze week ongemeen tekeer: ‘We zijn in oorlog met Rusland. Of beter gezegd: we hebben een oorlog met Rusland zonder slag of stoot verloren. We zijn niet langer een soeverein land, niet langer een democratie, niet langer een vrij volk, maar de slachtoffers van de bloedeloze coup, opgezet door Rusland, en met de verraderlijke onverschilligheid van de Republikeinse partij.’

Dit soort krankzinnig taalgebruik onderstreept hoe gevaarlijk de situatie op dit moment is. De Obama-Clinton kliek lijkt een (kern)oorlog tegen Rusland als een serieuze optie te beschouwen om te voorkomen dat Donald Trump president wordt. Dat grote delen van Europa dan in een grote zwartgeblakerde, met dodelijke straling doordrenkte vlakte dreigen te veranderen, is voor deze meedogenloze elite slechts de kers op de taart.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) Infowars

Zie ook o.a:

12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump

10-12: Nepnieuws: CIA zou beweren dat Donald Trump met Russische hulp heeft gewonnen
24-11: (/ EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling)
23-11: Trump en Putin bereiden nu al gezamenlijke aanval op ISIS voor
16-11: DEFCON kernoorlog gevaar na verkiezing Trump met 2 stappen terug naar laagste niveau
15-11: Trump en Putin willen samen ISIS vernietigen
13-11: NAVO in paniek: Trump haalt mogelijk troepen weg bij Russische grenzen (/ Forceren neocons binnen nu en 2 maanden alsnog oorlog tegen Rusland?”
12-11: Vindt de gevestigde orde het  blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?
08-11: ‘300.000 NAVO militairen over 2 maanden klaar voor aanval op Rusland’ (/ Flashback: Hoge topmilitairen en (oud) politici die het afgelopen jaar waarschuwden voor een aanstaande (kern)oorlog tegen Rusland
20-10: ‘Is Derde Wereldoorlog al begonnen?’ Grote vloten en NAVO tegenover elkaar
05-10: Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging
05-10: ‘Regering Obama dichtbij besluit over oorlog tegen Rusland in Syrië’
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen
13-07: NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen 
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog... (/ Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016) 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Ike op 18-12-2016 17:58

@Robie op 18-12-2016 17:12

Vrij goed, maar zijn het bijvoorbeeld wel allemaal troepen uit Oekraine die vechten tegen het eigen volk? Ten eerste vechten er veel nationalisten die tegen de Russen zijn. Daarnaast zijn er eenheden van ISIS gebracht naar Oekraine en zijn er ook Amerikaanse adviseurs. Er zijn ook extreem rechtse Europeanen die zijn getrained in Polen die vechten in het Oosten. Verder zijn er veel troepen uit Oekraine gedeserteerd en sommige daarva vechten nu aan de kant van de seperatisten.

Roebie op 19-12-2016 10:21

@Ike op 18-12-2016 17:58Klopt als een bus,die Duitse Docu van de Ard erover is vreemd genoeg wel verdwenen.

Wilde allen ff snel zonder details erop ingaan dat ze het mogelijk maken zonder dat ze er een wettelijke basis voor hebben. 

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl