Headlines


'Dader aanslag Londen vermoedelijk moslim haatprediker Abu Izzadeen'

-  Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

Europese Commissie gaat lidstaten dwingen nog meer moslimmigranten op te nemen
 


21-03-17

Afgelopen week opnieuw tal van moslim aanslagen en misdaden in Europa
 


17-03-17

Flashback: Ankara dreigde al in 2012 Turkse bevolking in Europa te mobiliseren
 


11-03-17

-  Vijf Duitse kerncentrales ontruimd om mogelijke aanslag met vliegtuig
 


10-03-17

Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten
 


09-03-17

-  Linkse premier deelstaat Thüringen vergelijkt christelijk kruis met hakenkruis

Russische kolonel: Wij verbergen kernraketten in zeebodem voor Amerikaanse kust
 


08-03-17

-  Zweedse oorlogsjournaliste: Stockholm voor vrouwen nog gevaarlijker dan Mosul
 


07-03-17

Bank der banken erkent dat Zuid Europa met Duitse en Nederlandse miljarden overeind wordt gehouden
 


06-03-17

-  Na debat gisteren: Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen?
 


05-03-17

Bouwrevolutie: 3D printer maakt in 1 dag compleet huis voor € 9500,-
 


04-03-17

-  Voormalige officials regering Obama suggereren dat Trump inderdaad werd afgeluisterd

Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen
 


03-03-17

-  Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren
 


02-03-17

Positief nepnieuws moet u verleiden toch weer op gevestigde partijen te stemmen
 


01-03-17

-  Franse regering erkent dat deradicalisering moslims 'totaal fiasco' is
 


28-02-17

Franse presidentskandidaat Macron vindt dat Europa nog miljoenen moslims moet toelaten
 


27-02-17

-  Parlementsleiders Frankrijk, Italië, Duitsland roepen op tot onmiddellijke Federale Europese Unie
 


26-02-17

Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen

-  Car jihad: Auto rijdt op voetgangers Londen in; Foto dader Heidelberg
 


25-02-17

Aanslag Heidelberg: Getuigen zien Afrikaan, maar politie noemt dader een Duitser

-  Heksen wereldwijd vervloeken Trump; christenen gaan voor hem bidden
 


24-02-17

China dreigt met oorlog bij komst Amerikaans vliegdekschip
 


23-02-17

-  Verkiezingen 15 maart: Wat willen de politieke partijen met Nederland? (deel 1: de VVD)
 


22-02-17

Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

-  Trumps vijanden proberen in Oekraïne alsnog oorlog met Rusland te forceren
 


21-02-17

Terwijl Zweedse regering boos is op Trump breken in Stockholm migrantenrellen uit
 


20-02-17

-  Westerse media liegen over Trumps 'verzonnen' aanslag in Zweden
 


19-02-17

'Radioactieve deeltjes over Europa na geheim gehouden nucleair incident in januari'

-  Angela Merkel en paus Franciscus: Moslim terrorisme bestaat niet

Advocaat hooggerechtshof VS: Obama verantwoordelijk voor soft coup tegen Trump
 


 

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Obama laat anti-Israël resolutie door VN Veiligheidsraad passeren

Israëlvriend Donald Trump verkettert het besluit en zegt dat ‘het na 20 januari héél anders wordt’ - Profetisch: Gods ‘rode lijn’, zoals in het Oude Testament voorzegd, weer een flinke stap dichterbij

 

Obama’s VN ambassadeur Samantha Power, die ooit op TV pleitte voor een Amerikaanse invasie van Israël, liet triomfantelijk weten dat de VS deze keer geen veto zal uitspreken tegen de zoveelste resolutie tegen de door haar en Obama zo gehate Joodse staat.

De scheidende president Barack Obama heeft vanavond gebroken met het traditionele Amerikaanse beleid door voor het eerst geen veto uitgesproken tegen een anti-Israël resolutie in de VN Veiligheidsraad, die oorspronkelijk door Egypte namens de Palestijnen was opgesteld, en nadat dit land zich onder druk terugtrok door onder andere Maleisië, Venezuela en Nieuw Zeeland opnieuw werd ingediend. De resolutie is één lange opsomming van verdraaide feiten en regelrechte leugens, allemaal bedoeld om het Palestijnse islamitische terrorisme, dat erop uit is de complete Joodse staat uit te wissen, te legitimeren.

 

Obama neemt wraak op Netanyahu

Op 9 maart schreven wel al dat ‘Obama Netanyahu een doodsklap wil toedienen’... ‘Obama en Netanyahu zijn elkaar de afgelopen ruim 7 jaar nog meer gaan haten dan ze al deden. De Amerikaanse president lijkt, na het sluiten vorig jaar zomer van de belachelijke, voor Israël zeer gevaarlijke ‘non-kerndeal’ met Iran, zijn vijand in Jeruzalem via de VN nu een finale doodsklap te willen toedienen, want de volgende president zal die stap niet meer ongedaan kunnen maken.

Een Israëlische official waarschuwde vandaag al dat de regering Obama en de Palestijnen in het geheim werkten aan een ‘schandalige maatregel tegen Israël’, wat het Palestijnse terrorisme een forse duw in de rug zal geven, en landen ertoe zal bewegen om de Oude Stad in Jeruzalem, inclusief de Joodse Klaagmuur, tot ‘bezet Palestijns gebied’ te verklaren. Tevens zullen landen op grond van de nu aangenomen resolutie kunnen besluiten om Israël op allerlei gebieden te boycotten.

Resolutie bomvol leugens

In de resolutie staat herhaaldelijk de leugen dat de Westelijke Jordaanoever en het oosten van Jeruzalem ‘sinds 1967 bezet Palestijns gebied’ zijn. In werkelijkheid heeft er nooit een Palestijnse staat bestaan. Tot 1967 waren Judea en Samaria (de Westbank) illegaal geannexeerd door Jordanië. In tegenstelling tot Israël heeft de internationale gemeenschap daar nooit ook maar één protest tegen ingediend. Tot de defensieve oorlog die Israël in 1967 moest voeren werd het Bijbelse hartland door de Arabieren misbruikt voor tal van aanvallen en aanslagen op Israël.

De Joodse nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever zijn nu officieel illegaal verklaard, en worden een ‘flagrante schending van het internationale recht en een belangrijk obstakel voor de tweestaten oplossing en een rechtvaardige, langdurige vrede’ genoemd. Het echte obstakel, het Palestijnse terrorisme, de Palestijnse weigering de Joodse staat te erkennen en het voortdurende haatzaaien tegen Israël, worden echter nergens genoemd.

‘Geen sprake van illegale nederzettingen’

Het Committee for Accuracy for Middle East Reporting in America (CAMERA) wijst erop dat het in dit verband aangehaalde artikel 49 van de Vierde Conventie van Genève in het geval van deze nederzettingen niet opgaat, omdat de Westelijke Jordaanoever nooit een onafhankelijk land is geweest en daarom ook nooit lid was van de Conventie. Van ‘illegale nederzettingen’ en ‘bezet gebied’ is in werkelijkheid daarom geen enkele sprake.

Bovendien geldt het artikel enkel voor gedwongen verhuizingen en niet voor vrijwillige verplaatsingen. De VN kan volkenrechtelijk daarom niet Joden verbieden om in een gebied te gaan wonen dat historisch en religieus van groot belang voor hen is.

En toch is dat nu gebeurd. De VN heeft vanavond opnieuw laten zien een extreem antisemitische organisatie te zijn die voornamelijk de belangen van het blok tussen links en islam behartigt, door zich achter het Palestijnse streven naar een Judenreine terreurstaat op te stellen. Dat er in Israël meer dan 1 miljoen Arabieren wonen die als enige land in het Midden Oosten dezelfde rechten hebben als Israëliërs en Joden, maakt hen overduidelijk niets uit. (1)

Trump: Na 20 januari wordt het heel anders

De nieuwe president Donald Trump, wèl een vriend van Israël, heeft al laten weten dat het ‘na 20 januari heel anders wordt’. Trump heeft tijdens zijn campagne –en ook daarvoor- het Palestijnse terrorisme, antisemitisme en historische revisionisme fel veroordeeld, en beloofd dat hij de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Israëls hoofdstad Jeruzalem zal verplaatsen.

Profetisch: Gods ‘rode lijn’ flinke stap dichterbij

Een herhaling van de laatste alinea van het artikel uit maart: Volgens Bijbelse eindtijdprofetieën markeert de verdeling van het herstelde Israël door de wereld de spreekwoordelijke ‘rode lijn’ voor God, waarna Hij hooguit in een handjevol jaren tijd de hele wereld zal oordelen, uitmondend in het beruchte ‘Armageddon’, waarin alle landen die hun legers hebben gestuurd om Jeruzalem te ‘bevrijden’ van de Israëlische ‘bezetting’ totaal zullen worden vernietigd – gezien de beschrijvingen in de Bijbel vermoedelijk met kernwapens.

Op grond van onder andere de volgende Bijbelse profetie:

Ik zal alle volken verzamelen en afvoeren naar het dal van Josafat, en Ik zal aldaar met hen in het gericht treden ter oorzake van mijn volk en van mijn erfdeel Israël, dat zij onder de volken verstrooid hebben, terwijl zijn mijn land verdeelden.’ (Joël 3:2)

Aangezien zelfs de huidige anti-Israëlische paus Franciscus in 2013 in zijn eerste Encycliek erkende dat ‘het verbond van het Joodse volk met God nooit ingetrokken is, omdat ‘de genadegaven en de roep Gods onberouwelijk zijn’ (Rom.11:29)’, zullen veel christenen beseffen dat de laatste fase van de voorzegde ‘eindtijd’ nu opnieuw een grote stap dichterbij is gekomen.


Xander

(1) Breitbart

Zie ook o.a.:

09-03: Wall Street Journal: Obama wil nog dit jaar Israël en Jeruzalem opsplitsen

2015:
14-05: Vaticaan erkent Palestina en negeert Bijbelse waarschuwingen over verdeling Israël
13-05: VN ontzegt Joden recht op Tempelberg en Jeruzalem en geeft deze aan islam
07-05: Obama straft rechtse regering Israël met steun voor Palestijnse staat in Veiligheidsraad

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Luuk op 26-12-2016 14:09

De VN kan wel eens uit elkaar vallen. Dat het zogenaamd Christelijke Nieuw-Zeeland zich door "vredesengel" Obama heeft laten gebruiken wordt door Israël ervaren als een mes in de rug en Israël zal dan ook de banden met Nieuw-Zeeland verbreken. Veel landen keren zich tegen Israël, zou dus het Armageddon aanstaande zijn ? https://opiniez.com/2016/12/25/de-val-van-vredesengel-obama/

vlokje op 26-12-2016 16:12

President van Amerika is een was gewoon een opstapje naar nog meer macht.

verwacht dat obama strakje een baantje bij de VN krijgt, nobel prijs voor de vrede staat  uitstekende als secretaris- generaal van VN.

Ik hou dan mijn hart vast

vlokje op 27-12-2016 01:00

Ps VN: 

Secretaris- generaal   Ban ki-moon zit er al vanaf 2007,

dus 2017 wisseling van de wacht en krijgen we een nieuwe secretaris- generaal voor 5 jaar, meestal verlengd tot 10 jaar (Wikipedia)

In 2 ambtstermijnen passen 

7 jaar verdrukking

"zijn" tijd zou ingekort worden (3 jaar korter ambt termijn?) anders zou niemand overleven

En die wordt dan door vrijmetselaars staat amerika behandeld als 4 sterren generaal (Wikipedia)

Bizar

Bird op 28-12-2016 12:49

God is het binnenkort behoorlijk zat,dan zijn de rapen gaar voor een ieder die tegen Israël zijn.

Iedereen die tegen Israël is en doortrapt gemene dingen heeft gebezigd zal gestraft worden door de Rechtvaardige God.

Bird.

 

Kees op 22-01-2017 11:33

Staat Israel mag pas uitgeroepen worden door de messias en niet door de zionisten

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl