HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije

EU maakt definitief einde aan persvrijheid en vrijheid van meningsuiting – Alleen al het bekijken van ‘verdachte’ websites kan tot strafrechtelijke vervolging leiden

 
Ondanks –of misschien zelfs wel vanwege- dit soort protesten is het einde van het vrije internet in Europa nu echt heel dichtbij.

Op maandag 5 december stemt de commissie voor Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Interne Zaken (LIBE) over een nieuwe EU-richtlijn waarmee de burgerlijke vrijheden in Europa op ongekende wijze worden ingeperkt. De richtlijn lijkt veel op de heftig bekritiseerde anti-terreurwetten die de Turkse president Erdogan heeft ingevoerd, wat een mogelijke verklaring is waarom Brussel de toetredingsgesprekken met de Turken nog altijd niet heeft afgebroken. Zoals we al vaker hebben geschreven bevestigt dit dat de eurocraten heimelijk jaloers zijn op Erdogans autoritaire en dictatoriale wijze van regeren. In de EU gaan we hard dezelfde kant op nu iedere internettende burger tot potentiële terrorist wordt bestempeld.

 

Iedere website kan zonder gerechtelijk bevel worden geblokkeerd

Volgens EUObserver wordt de vrijheid van meningsuiting met de nieuwe richtlijn, waar de EU landen op 30 november op politiek niveau mee instemden, drastisch beperkt. Mensenrechtenactivisten uiten felle kritiek vanwege de vage definitie van ‘terrorisme’. Het wetsontwerp lijkt sterk op de nieuwe anti-terreurwetten in Turkije en Frankrijk, waar de autoriteiten inmiddels zonder gerechtelijk bevel iedere website kunnen blokkeren.

Dat hiermee niet enkel terroristische websites worden getroffen, werd onlangs al bewezen toen het Franse telecom concern Orange zowel Google als Wikipedia enkele uren afsloot. Internetgebruikers die zich op ‘verdachte’ websites bevonden, werden vervolgens naar een site van het Franse minister van Binnenlandse Zaken omgeleid, waar hun IP adressen werden opgeslagen. Een strafrechtelijke vervolging is in zulke gevallen niet uitgesloten.

Intimidatie en verheerlijking voortaan ook strafbaar

Human Rights Watch waarschuwt dat de Europese overheden teveel speelruimte krijgen om de richtlijn te misbruiken. Hierdoor kunnen bepaalde handelingen op het internet, die niet of nauwelijks in verband staan met het terrorisme, worden gecriminaliseerd. In de nieuwe regels staat dat personen en organisaties die op internet oproepen aanslagen te plegen op een staat en/of de bevolking, of deze zelfs maar intimideren, voortaan als terrorist worden gekenmerkt en strafbaar zijn.

Marloes van Noorloos, plaatsvervangend professor Strafrecht aan de Universiteit van Tilburg, zegt dat met de nieuwe richtlijn ‘feitelijk iedere verheerlijkende opmerking over Nelson Mandela of Che Guevara onderdeel van de definitie kan zijn.’

EU maakt definitief einde aan vrijheid van meningsuiting

Feitelijk kan nu iedereen die zware kritiek uit op de bestaande politiek of de sociale- en economische structuren als ‘terrorist’ worden vervolgd. Zowel linkse als rechtse regeringen kunnen de nieuwe richtlijn aangrijpen om alle politieke tegenstanders op het internet monddood te maken. Ook bieden de regels de mogelijkheid om het demonstratierecht in te perken. Dan hoeft enkel het argument te worden gebruikt dat een demonstratie ‘maatschappij ontwrichtend’ dreigt te zijn. Enkele erkende hulporganisaties zijn weliswaar uitgesloten van de terreurdefinities, maar dat geldt niet voor individuen.

Het zal vrijwel niemand meer verbazen dat ook deze gevaarlijke richtlijn achter gesloten deuren werd opgesteld en besproken, zonder dat de Europese burgers en parlementen er over mee mochten denken (laat staan meebeslissen). Het is de inmiddels even bekende als beangstigende anti-democratische wijze waarop Brussel al jaren te werk gaat, en waar men ondanks veel kritiek gewoon mee doorgaat.

Diverse organisaties zijn terecht bang dat de EU vanaf nu allerlei vreedzame protesten –denk aan de Pegida demonstraties- gaat criminaliseren, en de deelnemers als terroristen gaat vervolgen. Daarmee komt er definitief een einde aan de vrijheid van meningsuiting, en behouden de burgers enkel nog het ‘recht’ op politiek-correcte (= linkse, ‘progressieve’, globalistische) meningen. De EU-richtlijn gaat daarmee rechtstreeks tegen de mensenrechten in.

Fransen arresteerden al 20 mensen vanwege bezoeken van ‘foute’ website

De eerste slachtoffers zouden websites als deze kunnen zijn. Met de nieuwe richtlijn kunnen sites waarvan de overheid vindt dat deze een ‘verkeerd’ en ‘destabiliserend’ beeld schetsen van de politieke en economische situatie, wat men zogenaamd ‘nep nieuws’ noemt, simpelweg worden geblokkeerd. Niet alleen de beheerders van zo’n site, maar ook de bezoekers kunnen vervolgens als ‘terroristen’ worden bestempeld.

Zo werd de Facebook pagina van David Thomson, een journalist die zich bezighoudt met het jihadisme, al meerdere malen geblokkeerd. De Franse regering heeft inmiddels al 20 mensen gearresteerd omdat ze een ‘terroristische website’ zouden hebben bezocht. Ook de Duitse regering Merkel treedt sinds vorig jaar streng op tegen zogenaamde ‘nep nieuws’ sites en pagina’s. Doorgaans worden daar voornamelijk internetters getroffen die zich verzetten tegen de massa immigratie, tegen de islam en tegen de islamisering van ons continent.

‘Voordeel’ van de nieuwe EU-richtlijn is dat de regeringen in Europa nu de schuld kunnen geven aan Brussel als de bevolking gaat protesteren. Adrienne Charmet, woordvoerder van de Franse NGO La Quadrature du Net, waarschuwt dat zodra de burgers dit soort internetblokkades accepteren, het heel moeilijk zal worden om te voorkomen dat ze steeds vaker worden misbruikt om bijvoorbeeld individuen zonder enig bewijs en zonder vorm van proces vast te zetten – precies zoals zo’n 150.000 Turken al overkwam, enkel omdat ze ervan werden verdacht het openlijk niet eens te zijn met president Erdogan.

Providers moeten meewerken

Providers wordt weliswaar ‘gevraagd’ om op ‘vrijwillige’ basis met de autoriteiten mee te werken, maar volgens critici worden deze termen enkel gebruikt om problemen met de mensenrechten te omzeilen. In werkelijkheid kunnen de internetfirma’s zich nauwelijks verweren tegen de overheid, omdat die tal van tegenmaatregelen kan nemen.

Inmiddels is er een ietwat verzachtende passage aan het wetsontwerp toegevoegd waarmee providers niet verantwoordelijk worden gemaakt voor ‘terroristische’ inhoud waar ze niet van op de hoogte zijn. Tevens wordt toegezegd dat de providers niet preventief sites hoeven te blokkeren die ‘mogelijk’ terroristische inhoud bevatten.

U en ik zijn vanaf nu ‘potentiële terroristen’

Afgelopen jaar heeft Google 92 miljoen video’s vanwege terrorisme en haatpropaganda gewist. Dat was overigens slechts 1% van het totaal aantal dat door Google werd verwijderd. Tot nu toe stond dit terrorisme hoofdzakelijk in het teken van de strijd tegen ISIS en het islamistische radicalisme, maar de komende jaren wordt de definitie van terreur dus fors uitgebreid naar... potentieel ook u en mij.

 

Xander

 

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

01-12: Franse regering gaat pro-life anti-abortus informatie op internet strafbaar stellen
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
27-02: Schandalige media demonisering: Pegida valselijk gelinkt aan hakenkruis (/ Onafhankelijk proefschrift: PVV demoniseert nauwelijks, terwijl PvdA daar kampioen in is)

2013:
19-02: Duitse journalist van het jaar bekritiseert manipulatie burgers door EU 

2012:
04-12: Einde vrijheid meningsuiting dreigt door VN-controle over internet

10-10: EU-denktank: Drastische maatregelen om bevolking EU te controleren
02-10: Project Clean IT: EU plant totale controle over het internet
02-04: Universitair onderzoek: Bijna 9 van de 10 journalisten zijn links, groen of rood 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.
Reacties

Ahava op 02-12-2016 15:15

Het einde der tijden is nabij. Tijden waarin de waarheid niet meer wordt verdragen. Het is allemaal voorzegd, mensen. Houd moed en blijf getrouw (aan de Waarheid) tot het einde. G'd is getrouw en zal satan (en de zijnen, u en mij wel bekend) de kop vermorzelen.

DN op 02-12-2016 15:43

Onzin, terrorisme is de dictator uithangen zoals ze in de EU doen, al wat ze zeggen zijn ze zelf! Zolang er niet iemand vermoord is kan er geen sprake zijn van terrorisme! Die weten niet eens wat het woord terrorisme betekent! Die hebben daar allemaal hun hersens verloren door te veel te drinken denk ik, oprotten die nazi's!

Dewevoga op 02-12-2016 15:47

Ja,Timmerfrans, Koenders en Plasterk hebben het goed voor met de Nederlanders. Zeker Timmerfrans, want die is blij dat hij Europeaan is. Hun europees project is een gecombineerd onmogelijk  project is sociaal ideologische islam.

https://fenixx.org/2016/12/01/berufsverbot/

rescue op 02-12-2016 15:57

Als we moeten constateren dat de meerderheid van de Europese volken, behalve Engeland, uit domme politiek correcte schapen bestaat die een Sodom en Gomorra staat hebben gesticht, dan kan die elite het zich zonder problemen veroorloven om de rest wettelijk tot onaangepast te bestempelen en monddood te maken. Tenzij een Wilders 60-76 zetels krijgt, zal dit proces dus onomkeerbaar zijn helaas, de vrijheid gaat er aan.

Dewevoga op 02-12-2016 15:58

Onze potverterende links liberale politici spreken hun afschuw uit over het door hen gesubsidieerde meldpunt discriminatie. Daardoor zullen zij nooit vervolgd worden, want ze hebben geprotesteerd.

https://fenixx.org/2016/12/01/afschuw-in-kamer-over-meldpunt-discriminatie-moslims-mogen-homos-beledigen/

Gerrit stanneveld op 02-12-2016 16:01

Hallo Xander, Dit artikel is absolute niet overdreven. Naar een verblijf van bijna twee jaar in Oostenrijk ben ik weer terug. Even een korte update. Ik had in Oostenrijk een officiële, legale wapen vergunning gekregen van de burgemeester van Innsbruck, naar dat ik een psychologische test goed had doorstaan. Dat op zich doet al menig wenkbrauw fronsen gezien ik in Nederland bijna twintig jaar in gevangenissen en in een tbs kliniek heb doorgebracht.

Een tijdje ging het goed en stond ik dagelijks op de schietbaan schouder aan schouder te oefenen met de Oostenrijkse politie. Interpol in Den Haag kreeg hier lucht van en stuurde een mail naar de autoriteiten in Innsbruck met het advies om mij te googlen en meteen mijn vergunning af te pakken. Wat ook gebeurt is. Ik verloor mijn baan en had geen inkomsten meer.

Ook werden zonder opgave van redenen twee emailadressen gesloten naar dat ik had geprobeerd om het in de media te krijgen, omdat er best wel een bruikbaar verhaal achter schuilt. Eenmaal terug in Nederland wert ik benaderd door een groep enthousiaste ICT 'ers met de vraag of ik niet wilde vlogge. Ik heb een pilot gemaakt die vandaag online gaat. Eigenlijk wilde ik een tweede boek schrijven maar ik geloof dat ik die tijd niet meer heb. Wanneer je kijkt naar de cover van the economist voor 2017 geloof ik dat het gaat beginnen. Mijn ongevraagde advies voor mensen: vraag om vergiffenis aan De Heer Jezus Christus en draag je op aan de Vader en Zoon.

Bundy op 02-12-2016 16:01

In ieder regime uit de geschiedenis moeten de jonge mannen vechten aan het front , en is er voor de bevolking een terreursysteem die voor onze tijd ook nog voorzegd is .      Logische volgende stap ? ;   https://www.youtube.com/watch?v=ER_F4F_uO5A 

Dewevoga op 02-12-2016 16:07

De linkse kliek,de dierenvrienden, denk en 50+ wilden afgelopen week de democratie afschaffen. Zij stemden voor een motie om de moordlustige en brandstichtende PA in het zadel te helpen. De enige democratie in het MO en Nootrd Afrika is Israël. En daar sta ik volledig achter!

gerard op 02-12-2016 16:07

Xander, is het niet verstandig om eens een artikel aan VPN te wijden en aan bijvoorbeeld het Thor-netwerk. Het lijkt er op dat voorbereidingen om ondergronds te gaan noodzakelijk worden

Dewevoga op 02-12-2016 16:15

Waarom islamiseert de EU-(commissie) ons continent?

http://burgergazet.nl/ter-overdenking/

koddebeier op 02-12-2016 16:35

Het fascisme viert weer hoogtij in Europese Unie, het wordt de hoogte tijd voor een Nexid, om dit dictoriale bewind zo snel mogelijk achter ons te laten !!

richard op 02-12-2016 17:24

Gaat helemaal verkeerd

Tom Hendrix/Seneca op 02-12-2016 17:55

Ziehier wat de eussr betekent. Niet meer of minder dan het " Vierde Rijk", de opvolger van het "Derde Rijk". Met aan het hoofd, de opper fascist Juncker. De Nazi's zouden ervan smullen, uiteindelijk is de bezetting door roden/socialisten dan toch gelukt. En de Nazi's zijn en waren socialisten. Hun partij noemden ze de Nationaal Socislistische Duitse Arbeiders Partij.  @Ahava: 15.15. uur. Inderdaad, het gaat nu hard naar de Eindtijd toe.

Sjors&Sjimmie op 02-12-2016 18:08

De islam in een maatschappij is als kanker in een lichaam.

De EU, de mainstream media en de zittend politiek zijn de carcinogen.

Het is een kwestie van tijd totdat de kanker zich uitbreid en nesteld gezonde maatschappijen.

jottum op 02-12-2016 18:28

Er zijn geen terroristen, enkel door overheids(diensten) geinstrueerde agenten-provocatuers. Liepen vroeger in demonstraties mee en lokten rellen uit om stromingen in discrediet te brengen. Door de morele tv-erosie met schietpartijen e.d. in films en series moet er nu geschoten worden om aandacht te trekken. Is het niet lachwekkend dat al die contra-diensten met waarschuwingen komen als de samenleving ontspannen is en men gewoon leeft: bang voor hun baantje, salaris en mooie middenklas-auto bij hun doorzonwoning. Maar omdat het publiek gewoon 'dom en goedgelovig' is, slagen zij telkens in hun opzet zichzelf niet overbodig te maken: na een bericht over mishandeling in de media volgt altijd wel een bericht over een kinderlokker of i.d. om de aandacht af te leiden: de fout ligt nooit bij hen, die gescreened en getrained en professional zijn. Maar al er echt iets gaat gebeuren, zijn zij te laat: je hoort de sirenes immers pas als het al is gebeurd. Affijn, op de web-controlling of the masses zal wel weer een technische vinding komen die ontduiken mogelijk maakt, zoals ether-internet zonder provider of rerouting. En gelijk heeft men met al die overheidsparanoia.

       

cefas op 02-12-2016 18:57

Is de EU niet een potentiele vijand aan het worden van de Europese autochtone burgerij, waar vrijheid, vrijheid van meningsuiting en vrijheid van de pers de draagvlak vormen van echte democratie. De EU is bezig deze vrijheid om zeep te helpen en zo ook de democratie. De EU is bezig de weg van Sultan Erdo te volgen en zo te eindigen in een Nazi-Stalinistiche-DDR eenheidsstaat met terreur als als basis. 

Tom Hendrix/Seneca op 02-12-2016 19:07

@koddebeier: 16.35. uur. Dat kan alleen maar lukken, als de Nederlandse kiezers stoppen met het stemmen op: VVD,CDA,PvdA en D66.

Baroald op 02-12-2016 19:18

Op zaterdag 1 oktober 2016 is de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) van het US Department of Commerce overgedragen aan de International Telecom Union (ITU) van de VN. Breitbart publiceerde op 29 september al een artikel genaamd 'Ontmoet de nieuwe authoritaire heersers van het Internet': http://www.breitbart.com/national-security/2016/09/29/meet-new-authoritarian-masters-internet/; met foto's van Sultan Erdogan, de Ottomaniak, Koning Salman van Saoedi-Arabië, de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un; President Xi Jinping van China en zijn Russische collega Vladimir Poetin. Republikeins kandidaat Ted Cruz voerde al langer campagne tegen dit besluit, met de aantijging dat POTUS Barrack Obama het Internet weggaf: Donald Trump schaarde zich op 22 september j.l. achter de tegenstanders van de overdracht. De censuur waarvan in bovenstaand artikel gerept wordt werd door hem al voorspeld. Internet is nu al bijna 2 maanden in handen van de globalisten, die geen antiglobalistische berichten meer dulden. De volgende stap is dat World Wide Web geheel onder controle komt van de Antichrist. Het getal van Internet is www oftewel waw-waw-waw in Hebreeuws. De getalswaarde van de letter waw = 6. Dus www = 666. Aangezien alle overboekingen tegenwoordig via het Internet verlopen krijgt de Antichrist daarmee van zelf controle over wie er mag kopen en verkopen. Het woord Bismillah in het Arabisch geschreven lijkt sprekend op de Griekse schrijfwijze van het getal 666 = Chi-Ksi-Sigma. Joods-Christelijk pastor Ben Kok heeft op 20 mei 2011 al een waarschuwend bericht op deze site hierover geschreven: http://xandernieuws.punt.nl/content/2011/05/ingezonden-666-de-nwo-inclusief-islam-is-aanwezig. Ik denk dat deze nieuwssite Xandernieuws met dit soort content geen lang leven meer beschoren is onder de nieuwe Islamitische Wereld-Orde van Kalief Erdogan de Satanische.     

Michaël ;-{> op 02-12-2016 19:34

@ koddebeier op 02-12-2016 16:35 - De fascisten zijn nooit weggeweest, ze hebben alleen een ander uniform aangetrokken.

Rolf op 02-12-2016 20:43

Dus allemaal dan maar een VPN gebruiken of via het TOR netwerk gaan werken. 

Het is jammer voor deze website dat dan opeens de IP-adressen gaan wisselen zodat niet meer waargenomen kan worden dat dezelfde persoon meerdere adressen kan gebruiken, maar dat moet dan maar. Dat is in ieder geval beter dan dat meerdere sitebezoekers opeens opgepakt gaan worden.

Ike op 02-12-2016 21:47

Wgerard op 02-12-2016 16:07

Los van het feit of dit juridisch mogelijk is, is het eigenlijk fysiek ook onmogelijk. De servers van het internet worden gecontroleerd door Amerikaanse bedrijven die moeten voldoen aan Amerikaanse wetgeving die bewaarplicht van alles afdwingen. (Big Data) Encryptie is dan ook verboden en Thor is eigenlijk al verboden, in sommige landen niet wettelijk, maar als je het gebruikt ben je gelijk verdacht. Je ziet dat extremisten nu mensen oppakken volgens de MSM. Dan zie je beelden van gemaskerde mensen. Maar als dit nooit opgelost word, kunnen het net zo goed veiligheidsmensen zijn zoals in Zuid Amerika en Midden Amerika gebeurde.

Het enige waar men niet tegen kan optreden is de macht van het getal. Als de meerderheid voor privacy is en maatregelen bevecht, kan het ook niet afgedwongen worden. Maar als jij 256 bits AES encryptie gaat gebruiken en alleen maar oproept om alles te verspreiden via openbaar gemaakte Wifi netwerken die aan elkaar gekoppeld zijn, word jij ook verdachte nr. 1.

Dat is een 2e maatregel tegen extreme politici, het is het zo duur mogelijk maken van de afdwinging van ' 1984' maatregelen.

Ik heb er ook geen oplossing voor.

Je kan wachtwoorden zo moeilijk maken dat jij ze moeilijk kan onthouden, maar met hypnose zijn ze dan weer naar boven te halen. Hoe bevecht je dit? Met hypnose kan je zeggen dat je je niet kan bewegen en dat je vrienden je willen helpen en je wachtwoorden nodig hebben. Om je eigen leven of je meest dierbaren te redden zal je deze wachtwoorden opgeven.

Hoopvol op 02-12-2016 22:42

Ahava : amen !!

en Gerrit, je viel op met je verhaaltje : ja mooi, mooi dat je in je moeilijk leventje  - het mooiste wat er ook maar bestaat - hebt gevonden ; jezus Christus. Ik hoop dat je Hem nooit meer loslaat! 

cefas op 02-12-2016 23:01

Iedereen moet nu bewijzen geen terrorist te zijn. Dus de omgekeerde bewijslast is nu in werking. Iedereen is schuldig tezij hij/zij kan bewijzen dat hij/zij niet schuldig is. In welk horror-land zijn we beland? Juist ja, daar wij wonen, hier dus.

Mark S. op 03-12-2016 00:15

De verheerlijking van islamterrorime en de verspreiding hiervan op internet moet met gezond verstand worden gescheiden van de rest. De nieuwe wet zou alleen gericht moeten zijn op de vernietiging van islamterrorisme via internet.

Maar we zouden in de EU in een totalitaire dictatuur wegzinken als deze wet ook wordt ingezet om alle overige EU onwelgevallige meningen op internet te stoppen.

Ik heb al lang geen vertrouwen meer in de EU. Ik stem op de PVV en de fascistische EU met z'n islamisering van Europa zal ik op democratische wijze bestrijden. Gelukkig worden de tegenkrachten in de EU ook steeds sterker. De PVV heeft steeds meer bondgenoten in de andere EU landen. De Brexit is al een feit. En met Trump in aantocht gaat het in Amerika ook weer de goede kant op. Daar loopt de anti-Christelijke Obama terreur op z'n laatste benen.

Het zou fijn zijn als de politieke elite (politici, journalisten, rechters, bestuurders ed.) die van de EU en de wereld zo'n totalitair en anti-Christelijk schrikbewind hebben gemaakt op een dag eens voor het gerecht zouden moeten verschijnen en hun verdiende straf zouden krijgen.

Ik vertrouw op God ondanks alles wat er gebeurd in de wereld. God is de Vader, Zoon en Heilige Geest. God alleen is het Begin en het Einde van alles en alleen Hij spreekt het Laatste Woord dat is het Laatste Oordeel op het Einde der Tijden.

Moshe op 03-12-2016 03:49

De Illuminati in Brussel en hun knechtjes, die doelbewust Europa laten overspoelen door Moslims, denken de wil van de individuele mens of groepen van mensen op deze wijze te kunnen controleren en volledig te breken. De EU is de grootste fout die mensen zich door de strot hebben laten dwingen. En nog blijven mensen, ook Christenen, stemmen op de foute parijen en worden ze niet wakker.

Wilders of gelijkgestemden en Christenen mogen hun mening niet uiten in Nederland. Dat mag je alleen als radicale moslim prediker of als lid van dat DENK clubje. Hoezo politiek correct.

"Wake up, O sleeper, rise from the dead, and Christ will shine on you." Ephesians 5:14

De Terugkeer op 03-12-2016 05:38

Kijk, als er ergens maar 'voldoende en/of afdoende' sanctie op staat, zowel financieël als moreel en ethisch, dan haal je, als EU, een 'geluid' weg...maar niet het hart er achter.

Je haalt de geest 'wel' zeer zeker uit de fles. Handelend uit en een combinatie van macht en angst, zal de EU zich met liefde steeds verder willen vervreemden van u en mij. Dit is pervers en abject en dit riekt naar het handelen uit naam van De Grote Tegenstander...vindt u ook niet? Of vindt u nu ook niets meer en kruipt ineen van angst? Monddood maken maakt zoveel meer kapot dan een gezonde tolerantie.

Nog nooit in enig verleden, heeft er ook maar een enkel systeem of een enkele dictator, zich lang gelukkig gevoeld, omdat op elk soort onderdrukkingssysteem, als zodanig al geen zegen rust...maar in de tijden erna volgt er zo enorm veel 'druk', een inhumaan dictatorschap te continuëren...er zal metaalmoeheid optreden.

Elk onderdrukt volk, elk land, elke natie, zal scheuren en barsten gaan vertonen: het hart van elk individu zal openbarsten en schreeuwen om zuurstof. Zoals erg wordt verduidelijkt in het veertig jaar oude statement op muzikaal gebied van een openknallende planeet Aarde, gebruikt als platenhoes, van de Franse kunstenaar Michel Granger. Zie Jean Michel Jarre.

Tom Hendrix/Seneca op 03-12-2016 08:33

@Mark S: 00.15. uur. Inderdaad Mark. Onze hulp is in de Naam des Heren. Hallelujah.

Hubert Luns op 03-12-2016 09:31

Het beleid van minister Rossignol, waar uw website over heeft gerapporteerd, om alle pro-life websites (die tegen de gevolgen van abortus waarschuwen) te verbieden, past hier helemaal bij.

Hubert Luns op 03-12-2016 09:40

De evenknie van de dictatuur over het internet is de financiële dictatuur. Sinds begin dit jaar worden alle binnenkomende en uitgaande transacties, zowel nationaal als internationaal, door de banken weerhouden totdat precies kan worden uitgelegd waarvoor de overboeking dient …want het zou wel eens een witwasoperatie kunnen zijn. Reeds pogingen om minder belasting te betalen worden als het witwassen van geld beschouwd. Ze steken overal hun neus in waarbij de klant schuldig is totdat hij zijn onschuld heeft bewezen. Het fundament van onze maatschappij waarbij je onschuldig bent totdat je schuld bewezen wordt, wordt hierbij in de prullebak gegooid.

Ik woon in België. Onze overbuurvrouw liet samen met haar Belgische vriend een woning bouwen en samen betaalden. Maar er samen in wonen, daar kwam het niet van. De rechter bepaalde dat haar vriend 1 miljoen compensatie moest krijgen. Zij verkocht haar restaurant en wilde de 1 miljoen overboeken naar de Belgische bankrekening van haar vriend, die in België woont. Het geld werd weerhouden en staat al sinds een maand op een geblokkeerde rekening totdat de bank correct is ingelicht - correct volgens hun definite.

Dit soort verhalen daar ken ik vele van.

willy op 03-12-2016 11:14

We evolueren langzaam maar zeker naar een politiestaat in Belgie mogen volgend jaar private veiligheidsagenten veiligheidsopdrachten uitvoeren en mensen controleren en zelfs naar hun ID vragen! dus er stat ons nog wat te wachten ! Shalom

Volksrechter op 03-12-2016 14:50

En hopelijk stemmen de Italianen morgen massaalnee tegen Renzi, zodat een Italxit voor de hand ligt, en het gedrocht Europa stilaan maar zeker beetje bij beetje word ontmanteld.

Oma op 06-12-2016 10:23

@xander:

"Intimidatie en verheerlijking voortaan ook strafbaar

.......In de nieuwe regels staat dat personen en organisaties die op internet oproepen aanslagen te plegen op een staat en/of de bevolking, of deze zelfs maar intimideren, voortaan als terrorist worden gekenmerkt en strafbaar zijn."

of deze zelfs maar 'insinueren' in plaats van 'intimideren'?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl