HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Na de VS richt ook de EU een ‘ministerie van Waarheid’ op

Vrijheid van meningsuiting wordt gecriminaliseerd: Duitsland gaat half miljoen euro boete geven aan verspreiders van niet-politiek-correct ‘nepnieuws’ 

 

George Orwells ‘1984’ wordt 33 jaar later realiteit.

Barack Hussein Obama heeft in zijn laatste weken als president op de valreep de ‘National Defense Authorization Act 2017’ ondertekend, inclusief een ‘Countering Disinformation And Propaganda  Act’, waarmee de vrijheid van meningsuiting vooral op het internet onder federale controle komt te staan (1). De maatregelen doen sterk denken aan de totalitaire media controle in de voormalige Sovjet Unie. Ook de Europese Unie is bezig met de oprichting van wat niets anders dan een ‘ministerie van Waarheid’ kan worden genoemd. Duitsland loopt daarmee voorop, en wil vanaf volgend jaar een half miljoen euro boete zetten op het verspreiden van niet-politiek-correct ‘nepnieuws’ (2).

 

De gevestigde orde in de Verenigde Staten en de Europese Unie zien met lede ogen aan hoe steeds meer burgers zich wenden tot conservatieve vrijheidspartijen, die zich verzetten tegen de opgelegde globalisering, islamisering en verarming van onze samenlevingen. Na de winst van Donald Trump raakte de links-liberale elite dermate in paniek, dat er nu razendsnel totalitaire maatregelen worden genomen om de vrijheid van meningsuiting, vooral die op het internet, volledig op te heffen en zelfs te criminaliseren.

Politiek-correcte censuur

In realiteit is er al lang sprake van een vorm van politiek-correcte censuur in Europa. Diverse Duitse bloggers zijn het afgelopen jaar aangeklaagd en beboet omdat ze op hun sites ervoor pleitten de massa immigratie van miljoenen moslims te stoppen. Ook in Nederland kregen enkele bloggers en reageerders bezoek van de politie.

De reguliere media doen ondertussen –gedwongen of vrijwillig- mee met deze censuur door de explosie aan misdaden en terreuraanslagen die door migranten en asielzoekers worden gepleegd te bagatelliseren als ‘incidenten’ die volkomen los zouden staan van de afkomst en islamitische religie van de daders. Mensen die hier wel op wijzen worden onmiddellijk als extreemrechtse racisten weggezet; denk aan het politieke schandproces tegen PVV leider Geert Wilders, enkel omdat hij het ‘gewaagd’ had te zeggen dat er minder criminele Marokkanen in Nederland zouden moeten zijn.

Europees ministerie van Waarheid

De gevestigde orde in de Europese politiek en media zijn volgens de Duitse auteur Andreas Tögle onder de bezielende leiding van ‘Führer’ Jean-Claude Juncker bezig met het nemen van de volgende stap door niet-politiek-correct ‘rechts’ nieuws, vooral over migranten(misdaden) en de Europese Unie, te criminaliseren, en het monopolie van de (staats)media volledig te maken.

Daarmee wordt feitelijk een ‘ministerie van Waarheid’ opgericht. De gevestigde orde gaat bepalen welke variant van het nieuws ‘de juiste’ is, en welke ‘nep’. Dat houdt in dat er straks alleen nog maar positief over de massa immigratie, de islam(isering) en de EU mag worden geschreven, en uitsluitend negatief over vrije volkspartijen en hun kandidaten zoals Geert Wilders en Marine Le Pen, en ‘natuurlijk’ enkel negatief over de Russische president Vladimir Putin en de Amerikaanse president Donald Trump.

Politici, bloggers en websites die daar tegenin gaan zullen in toenemende mate als volksophitsers, haatzaaiers en rechtsradicalen worden geblokkeerd, aangeklaagd en veroordeeld, kortom: worden ‘weggezuiverd’.

‘Geen genade voor de meningsmisdadigers!’ spot Tögel bitter. ‘Maak een einde aan de verbreiding van nepnieuws! Een nieuw te creëren Commissariaat –het Europese ministerie van Waarheid (het beste met ervaren experts zoals (SPD) minister Heiko Maas en de (pro-islamitische linksradicale blanken/zelfhater) Annetta Kahane aan de leiding)- moet er in het vervolg voor zorgen dat de door de regerende elite verkondigde waarheid vooral op het internet niet tegensproken wordt. Tenslotte is voor deze regeringen niets gevaarlijkers dan het idee dat hun tijd gekomen is.’

 

Xander

 (1) Infowars
(2) Infowars
(3) Hartgeld (PDF)

Zie ook o.a.:

15-12: Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’
12-12: (/ ‘De waarheid over het ‘nepnieuws’ thema: Je mag niets meer lezen tenzij het officieel is goedgekeurd door de elite en de walgelijk kruiperige media’)
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
02-12: Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije
01-12: Franse regering gaat pro-life anti-abortus informatie op internet strafbaar stellen
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
27-02: Schandalige media demonisering: Pegida valselijk gelinkt aan hakenkruis (/ Onafhankelijk proefschrift: PVV demoniseert nauwelijks, terwijl PvdA daar kampioen in is)

2013:
19-02: Duitse journalist van het jaar bekritiseert manipulatie burgers door EU  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Bundy op 29-12-2016 16:42
Rom op 29-12-2016 16:53

Laffe Nederlandse machts elite doet waar ze zelf zin in heeft en heeft Brussel als wapen acher de hand/dekking.

5318537 op 29-12-2016 23:53

Nep nieuws in Newsweek wat goed wordt beschreven en ontleedt door Joost Niemuller in de laatste editie van de Nieuwe Realist.       http://joostniemoller.nl/

Berkeboom op 30-12-2016 00:21

Deze site zal in dat geval vroeg of laat ook wel in het vizier komen van onze EUSSR dictators vrees ik beste Xander.Het is hier geen haar beter dan in Noord korea al beseffen de meesten mensen dat nog niet omdat vele al serieus zijn gebrainwasdt door onze media.Ook net als in Noord Korea

Rolf op 30-12-2016 00:45

@Bart op 29-12-2016 08:31

Goed zo. Dat zie ik graag. 

Dan nu een nummer 3: 

Google niet meer gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld duckduckgo.com

Om nog wel Google te kunnen gebruiken zonder door Google overal gevolgd te worden is er nog startpage.com, dat is een soort muur tussen de gebruiker en Google in die alle trackers en cookies opvangt. 

En dan ook een nummer 4. 

Geen G-mail meer gebruiken en zeker geen yahoo-mail, zie:

 https://www.startpage.com/blog/ixquick/how-the-yahoo-hack-impacts-you-even-if-you-dont-have-a-yahoo-account-and-how-to-get-safe-again/#hmb

Dit bericht maakt tevens reclame voor een (betaalde) eigen veilige mailbox zonder snuffelsoftware van de VS er in. 

Er bestaan echter ook gratis diensten die dit aanbieden, bijvoorbeeld het Zwitserse ProtonMail.com 

Met  PGP je berichten versleutelen is een goede optie als degene die de berichten ontvangt dit ook gebruikt. 

Voor wie nog betere punten heeft bedacht houd ik me natuurlijk aanbevolen. 

Agenda 21 op 30-12-2016 11:01

'Das Leben der Anderen', de film over het leven inde DDR.

De DDR is niet opgeheven, maar uitgebreid. Ik heb mij vaak afgevraagd of dat inderdaad zou gaan gebeuren, de EU(SSR) als opvolger van de DDR.

Toen, in de DDR, was er dezelfde situatie, maar er was ondergronds nieuws. Dat gaat nu natuurlijk ook gebeuren.

Luuk op 30-12-2016 13:00

1984 was een beroemd boek van George Orwell, dat hij schreef in 1948, vlak nadat de nazi's (die hem "inspireerden") waren verslagen. Het is een zeer somber boek, maar zeker de moeite van het lezen waard. "Big brother is watching you" is een uitdrukking uit dat boek. Tegenwoordig werken inderdaad mensen als zwendelaar en speculant Soros aan de realisatie van een "ministerie van Waarheid". http://www.ninefornews.nl/factcheckers-financieren-bepalen-nepnieuws/

Doordenker op 01-01-2017 16:03
Tancredo: Biggest Fake News Story of the Year Is Russia Hacking the 2016 Election...

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl