Headlines-  Hongarije opent frontale aanval op linkse organisaties globalist George Soros

'Trump wil ambassade Jeruzalem pas opgeven als Palestijnen haatcampagne tegen Israël stoppen'
 


10-01-17

-  Democraten geven FBI geen toegang tot servers om 'Russische' hacks verifiëren
 


05-01-17

-  VN wist Israël compleet van de kaart in Palestijnse schoolboeken
 


03-01-17

Julian Assange herhaalt: Russen 1000% zeker niet achter hacks

-  Syrische migrant gearresteerd voor plannen grote bomaanslag in Nederland
 


02-01-17

-  Turkse overheidsbrochure adviseert mannen hun vrouwen te slaan 'als medicijn'
 


30-12-16

Putin wil wel met Trump, maar niet met Obama over vrede praten

-  Italiaanse overheid: 400 geharde ISIS strijders als vluchtelingen in Europa gearriveerd
 


29-12-16

'Trump zal ieder land dat anti-Israël resolutie uitvoert straffen'

-  Iedere 6 minuten 1 vermoord: Christenen opnieuw meest vervolgde gelovigen ter wereld
 


28-12-16

-  'De VN verklaart de oorlog aan de Joods-christelijke beschaving'
 


26-12-16

EU-president Juncker: Grenzen moeten ondanks terreuraanslagen open blijven

-  Duitse media bevestigen dat aanslagplegers bevelen kregen uit Saudi Arabië
 


25-12-16

-  'Wilders vervolgd omdat Saudi Arabië met sancties dreigde'
 


23-12-16

Obama laat anti-Israël resolutie door VN Veiligheidsraad passeren

-  'In Milaan doodgeschoten Amri lid van islamitisch terreurnetwerk dat nieuwe aanslagen voorbereidt'
 


22-12-16

-  Immigratie: Politie Wenen geeft duizenden vrouwen zak-alarms tegen verkrachting
 


20-12-16

-  Aanslag op kerstmarkt Berlijn: 9 doden en 50 gewonden - UPDATE 22.35 uur

Russische ambassadeur na 'Allahu Akbar!' kreet neergeschoten in Ankara

-  'ECB volgens eigen regels crisisbank, veroorzaakt ondergang eurozone'
 


18-12-16

-  Italië dwingt ziekenhuizen patiënten weg te sturen om plaats te maken voor migranten
 


16-12-16

-  Italiaanse journalist: Nederland in doodsspiraal, nachtmerrie voor vrijheid meningsuiting
 


 

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Italiaanse journalist: Nederland in doodsspiraal, nachtmerrie voor vrijheid meningsuiting

‘Nederland: Van paradijs tot Bolsjewistische gedachtenpolitie’ – ‘In Europa wordt een nieuw IJzeren Gordijn neergelaten: kritiek op islam wordt bestraft’

 

Nu we als eerste land in Europa kritiek op islam officieel gecriminaliseerd hebben en daarmee onderhorig zijn geworden aan de Sharia, kunnen we net zo goed meteen onze vlag veranderen en afstemmen op de door de politiek en rechters gecreëerde nieuwe realiteit.

‘Een land wiens openhartigste filmmaker (Theo van Gogh) werd afgeslacht door een islamist, wiens moedigste vluchteling, opgejaagd door een fatwa, naar de VS vluchtte (Ayaan Hirsi Ali), wiens cartoonisten beschermd moeten worden, had beter twee keer moeten nadenken voordat het een parlementslid, wiens opmerkingen over islam hem ertoe dwongen om al meer dan 10 jaar onder 24 uurs bescherming te leven, veroordeelde voor ‘haat-spraak’. Arme Erasmus! Nederland is niet langer een veilige haven voor vrijdenkers, maar een nachtmerrie voor de vrijheid van meningsuiting,’ schrijft de bekende Italiaanse journalist Giullio Meotti.

 

Paul Cliteur, professor jurisprudentie aan de Universiteit van Leiden en opgeroepen als getuige expert, gaf als reactie op Wilders’ veroordeling dat ‘het beter zou zijn geweest als de Nederlandse staat via een rechtbank een duidelijk signaal (aan terroristen) had afgegeven dat wij een brede opvatting over de vrijheid van meningsuiting in Nederland koesteren.’

Eerste land waar kritiek op islam is gecriminaliseerd

Meotti: ‘De historische omvang van Wilders’ veroordeling heeft niet alleen betrekking op het afschuwelijke onrecht dat dit parlementslid is aangedaan, maar ook dat het Nederland was dat voor de eerste keer in Europa afwijkende meningen over islam heeft gecriminaliseerd.’

Hij wijst in dit verband op ons verleden: Nederland dat weigerde te buigen voor de Spaanse invasie, dat de enige vrije haven was waar grote Europese denkers en filosofen zoals Descartes, Rousseau, Hugo en Spinoza hun boeken mochten publiceren, waar vandaan de ‘founding fathers’ vertrokken om Amerika te stichten, en dat het enige land was waar er geen pogroms tegen de Joden werden uitgevoerd.

‘Praesidium libertatis’ (bastion van vrijheid) is het motto van onze oudste universiteit in Leiden, waar namen zoals Johan Huizinga, de grote historicus die zich tegen de Nazi’s verzette en in een concentratiekamp omkwam, aan zijn verbonden. Heden ten dage kun je er Afshin Ellian ontmoeten, een Iraanse jurist die Khomeini’s revolutie ontvluchtte, en eveneens onder politiebescherming moet leven vanwege zijn kritiek op de islam.

Nederland gecapituleerd voor de angst

Twaalf jaar geleden slachtte de moslim Mohammed Bouyeri filmmaker Theo van Gogh af, en spelde op zijn borst een doodsbedreiging tegen Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali. Niet lang daarvoor was Pim Fortuyn, die groot succes boekte met zijn partij die als eerste de islamisering van ons land wilde stoppen, doodgeschoten door een activist die verklaarde ‘de Nederlandse moslims voor vervolging’ te willen beschermen.

Sindsdien zijn velen gecapituleerd voor de angst die toen gezaaid werd. Kunstenaars werden gedwongen hun werken terug te nemen omdat ze wel eens beledigend voor moslims zouden kunnen zijn, en moesten soms op schuiladressen verblijven. De eerder genoemde Paul Cliteur gaf ruiterlijk toe dat hij uit angst niet langer artikelen over de islam in Nederlandse kranten zou schrijven. NRC columnist Hasna el Maroudi stopte er eveneens mee nadat hij bedreigingen had ontvangen. Kunstenaar Rachid Ben Ali, kritisch op de islam, neemt niet langer moslims op de hak.

Een aantal kunstenaars weigeren zelfs de naam van Theo van Gogh te noemen, omdat ze daarmee ‘niet willen bijdragen aan verdeeldheid’. Vertaling: ze zijn gewoon bang. ‘En wie zou dat niet zijn?’ schrijft Meotti.

Bolsjewistische gedachtenpolitie

In het Oosterpark staat het stalen kunstwerk ‘De Schreeuw’, dat is opgedragen aan Theo van Gogh. De journalist: ‘Maar het is een schreeuw die je amper hoort in de Nederlandse samenleving. Wat je wel hoort is het trotserende protest na de veroordeling van een moedig parlementslid, Geert Wilders: ‘Ik zal nooit zwijgen. Jullie zullen mij niet kunnen stoppen... En daar staan wij voor. Voor vrijheid en voor ons prachtige Nederland’.’

Voordat hij werd afgeslacht, smeekte Theo van Gogh zijn moordenaar: ‘Kunnen we hier over praten?’ Meotti: ‘Kunnen we dat wel? Vraag het aan Geert Wilders, het jongste slachtoffer van Europa’s bolsjewistische gedachtenpolitie.’

Nieuw IJzeren Gordijn in Europa neergelaten

In een ander artikel noemt Meotti een aantal andere slachtoffers bij name, zoals de Duitse komiek Jan Böhmermann, die de Turkse president dictator Erdogan bespotte, en Ivan Rioufol, één van Frankrijks meest gerespecteerde columnisten, die zich in de rechtbank moest verdedigen tegen het ‘Collectief tegen Islamofobie’. Schrijver en landgenoot Renaud Camus werd berecht voor ‘haatdragende taal’ omdat hij had geschreven dat Frankrijk met behulp van de reguliere politici wordt gekoloniseerd door islamitische immigranten, die de autochtone Franse bevolking moeten gaan vervangen.

Het doel van rechtszaken zoals tegen Wilders is volgens Meotti ‘niet om de waarheid te vinden, maar om het publiek te intimideren, en de vrijheid van meningsuiting aangaande de islam te beperken. Dit zijn nieuwe zuiveringen, om ze op te voeden. Zoals wij uit het proces Wilders zien slagen die helaas maar al te vaak.’

Hij wijst erop dat na de Russische invasie van Tsjechoslowakije in 1968 allerlei romans, films en theaterstukken werden verboden, en er alleen nog ruimte was voor door de Sovjets goedgekeurde producties. ‘Radio, kranten en televisie verspreidden enkel propaganda. De Russen beloonden de bureaucraten die de schrijvers en journalisten onderdrukten en de rebellen bestraften. Degenen die zich uitspraken moesten vaak werken als ongeschoolde arbeiders. Het rusteloze en fascinerende Praag werd stil, en fluisterde.’

‘In Europa wordt nu hetzelfde IJzeren Gordijn neergelaten.’ (2)

 

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Gatestone Institute

Zie ook o.a.:

11-12: Britse politieke analist: Nederland maakt zichzelf te schande met veroordeling Wilders

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 14-12-2016 15:57

inderdaad de islamitische ijzeren gordijn kritiek op de islam word niet aanvaard. Het is duidelijk dat de mosliminvasie duidelijk is geprogrammeerd in duistere sinistere platsen waar wij niet kunnen komen.daardoor zal de poralisatie toenemen. De vrije meningsuiting zal niet meer absoluut zijn en Wilders heeft zijn waarschuwing reeds gehad vrijheid zal een beperkt begrip worden. we leven in een beschaving zoals nog nooit in de mensengeschiedenis heeft voorgedaan men heeft alles maar is toch nog niet tevreden. De vrees is nu dat europa door de mosliminvasie totaal zal veranderen en dit in vele opzichten ! Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 14-12-2016 16:01

Eens met de conclusies zoals beschreven zijn in dit artikel. En in Nederland zijn er 4 partijen, te weten: CDA,VVD,PvdA en D66, die hier verantwoordelijk voor zijn. Deze 4 partijen regeren in wisselende samenstelling al vanaf 1972. En het zijn deze partijen, die in het Europese Parlement, voor de islamisering van Europa hebben gestemd, in 1975. Daar hebben ze al ons verraden, door voor " De Resolutie van Straatsburg", te stemmen, waardoor de islam het recht kreeg zich overal te vestigen in Europa. En nu zitten wij er daardoor met "de gebakken peren". De politiek, en vooral deze 4 partijen, bieden geen enkele oplossing, maar zullen de islamisering blijven steunen. Ik blijf er bij, dat de politiek en de mensheid niets oplossen. Ik verwacht mijn hulp van de Messias, Jezus.

Virgo op 14-12-2016 16:04

Zo is het exact. Ik walg van deze lieden. Bah. Orwells' 1984 in optima forma.

groenhart op 14-12-2016 16:46

Mensenrechten heb ik zowiezo al op de deurmat staan; iedereen veegt zijn poten d'r aan af . 

groenhart op 14-12-2016 16:54

Mensenrechten heb ik zowiezo al op de deurmat staan; iedereen veegt zijn poten d'r aan af . 

Dewevoga op 14-12-2016 17:04

De ellende in Nederland is groter geworden met de eerste paarse cabinetten. In die tijd was er een D666 minister van justitie: W. Sorgdrager. Gedurende de laatse periode van paars2 kwam Pim Foruijn op. Hem werd het zwijgen opgelegd en daarna 4 cabinetten Balkeende die vroegtijdig sneuvelden door de restanten van paars. Toen daarna de PVV ging gedogen liep volgens onze huidige politici Geert Wilders weg, omdat hij het niet eens was met de afbraak van Nederland. En volgens D666 kamerpremier Pechtold  van het "derde paarse cabinet" heeft Geer Wilders 3 verkiezingen verloren, en niemand vraagt hem en welke heeft u gewonnen? Ik volg nog wel eens wat kamer debatten, maar de PVV-inbreng is zo slecht nog niet. Eerder zeer realistisch. We dragen de sorg nog steeds met de veroordeling van Geert Wilders. En de bijstand is een verborgen dhimmie, want daar heeft een moslim recht op in een kafir land.

Kippetje op 14-12-2016 17:11

Ieder volk verdient de leiders die het heeft. Als de Christenen zich meer met de bijbel bezig hielden dan waren andersgelovigen niet nodig. De komst van zoveel buitenlanders is mede schuld van xander-lezers, omdat zij zelf wijnig of geen nakomelingen hebben die nodig zijn voor de toekomst van het christendom en Nederland. Pease forever.

grrrr001 op 14-12-2016 17:14

Van paradijs tot  totaliteir Nazi communisme is waar  dat euro cirkus ons naartoe leid erg ja dat is onze gemakzucht die ons de das omdoet.

Wij gaan mee in de cash loze samenleving en laten ons bedriegen, wie blaast die geldautomaten op? wie wil die cashloze maatschappy en iedere verichting volgen en uw

kaart kunnen blokkeren als hun dat uitkomt? wie maakt de geldautomaten bezoek om cashgeld verichtingen steeds minder toegankelijk, sluiten fillialen in dorpen en grotere verplaatsingen naar dichtsbijgelegen buurt dorpen?

Hierbij verkopen we onze eigen horeca zaken en kleinhandels een ongenaakbare dreun die misschien wel het einde kan inluiden.

Juist dat totalitaire regime uit de voormalige Sovjetunie waarvan het Rusland van nu is van afgestapt wil men in onze landen invoeren met hun agenda21 en agenda 2030

opwarming van de aarde leugen evangelie predikers

 

DN op 14-12-2016 17:16

Het moet hier inderdaad een ijzeren gordijn worden, maar dan een waar moslims niet meer door kunnen!

cefas op 14-12-2016 17:27

Lafheid, angst en domheid is het huidige boterzachte beleid van Nederland en Europa. Wie hiemee zaait zal storm oogsten en dan niet zeggen: we hebben het niet zien aankomen. Nee, ze hebben het zelf veroorzaakt.Dat is de kern van het probleem. Zachte heelmeesters (soft beleid) maken stinkende wonden.

De Nadenker op 14-12-2016 17:32

De bekende Italiaanse journalist Giullio Meotti zal vast wel een bekende zijn in de journalistiek , bij mij niet , maar zijn inbreng staat als een huis chapeau .

Wij mogen hopen dat het proces aan het adres van Wilders op 15 maart 2017 een zeer grote positieve wending gaat geven , zodat er aan zijn politiek recht word gedaan .

Ik heb altijd geleerd , wie het laatst lacht , lacht het best .

Wie weet gaat Geert Wilders dan de geschiedenis in als de grootste politieke ommezwaai in Nederland dat men ooit voor mogelijk heeft gehouden .

Zou zomaar kunnen punt !!!!!!!!

Baroald op 14-12-2016 17:40

In een vorige reactie op de Ultieme Poging van de Obama-Clinton-CIA-kliek om de verkiezingen van Trump te stelen het citeerde ik uit een Xander-artikel van 30 september 2013: http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/09/Beast-Tech-Geheim-project-voor-totale-Teken-van-het-Beest-controle-in-2017 en daar las ik deze profetische zin die goed aansluit bij het bovenstaande: 

De voormalige rechercheur Terry L. Cook schrijft samen met de bekende christenauteur Thomas Horn een nieuw boek getiteld 'Beast Tech', waarin ze een geheim overheidsproject bespreken dat toewerkt naar een totale controlemaatschappij in 2017, die moet worden ingevoerd na de komende wereldwijde economische en financiële instorting.

Inderdaad maken wij een vijandige invasie mee, net als de Tsjechen in 1968, maar niet van Communisten, maar van Islamieten. 50-miljoen in 50 jaar in heel Europa. En dan komt er ook nog een wereldwijde economische en financiële ineenstorting aan, waardoor we onze verdediging niet eens kunnen bekostigen. 

Geert Wilders krijgt een verschrikkelijke zware taak op zijn schouders als hij op woensdag 15 maart 2017 door het naar Vrijheid snakkende Nederlandse Volk tot premier wordt gekozen. Op 23 september 2017 wordt immers de Grote Draak, dat is de Oude Slang, de Satan of de Duivel, samen met zijn engelen op de aarde neergeworpen (Openb. 12, 9) en de Christenheid gaan vervolgen (Openb. 12, 17); hoe verdedigen we ons daar nu weer tegen?  

Zomer op 14-12-2016 17:57

Kippetje op 14-12-2016 17.11

Wat een flut reactie Kippetje, dus omdat wij niet genoeg kinderen hebben komen alle buitenlanders hier naar toe. 

En wij ons meer met de Bijbel bezig zouden houden waren anders gelovigen niet hier gekomen.

Net alsof wij die beslissingen nemen, en alsof wij op die gelukzoekers zitten te wachten.

Jouw reactie toont weinig respect om de schuld bij Xander lezers te leggen.

Dus als we allemaal 12 kinderen hadden gehad waren die gelukzoekers hier niet naar toe gekomen. 

Aparte manier van denken heb jij, en meteen al een vooroordeel dat wij ons te weinig met de Bijbel zouden bezig houden. Je kent ons niet persoonlijk dus hou die vooroordelen maar voor je. Maar dit zegt meer over jezelf dan over ons.

anora op 14-12-2016 18:00

Die zgn vrijheid van meningsuiting was allang naar de knoppen, maar nu openlijk. Goed zo dat dit opvalt.

Zomer op 14-12-2016 18:00

Oja dit nog kippetje, je kletst als een kip zonder kop!

Wardje op 14-12-2016 18:14

Huizinga nam inderdaad geen blad voor de mond maar is niet "in een concentratiekamp omgekomen" : hij heeft van augustus tot oktober 1942 als gijzelaar vastgezeten in Sint-Michielsgestel.

Jean op 14-12-2016 18:20

In maart 2017 zal Nederland een aardbeving meemaken, een "gewenste" aardbeving want dan wordt Geert Wilders President van de republiek Nederland en zullen alle moslims vluchten richting grote zandbak.

In Vlaanderen zal hetzelfde gebeuren maar dan met president Annemans of Dewinter of Van Grieken.

Heerlijk, fantastisch, prachtig.

Wardje op 14-12-2016 18:26

Cliteur is jurist en filosoof. Zijn leeropdracht luidt in het nederlands "Encyclopedie van de rechtswetenschap". Als rechtsfilosoof is hij collega van Afshin Ellian, wiens artikelen meestal wekelijks vrij zijn te lezen op de site van Elsevier(.nl).

Wardje op 14-12-2016 18:31

50 miljoen in 50 jaar. Baroald op 14-12-2016 17:40 Zeer beeldend . Samir Khalil Samir geeft in "111 vragen, Islam en het westen" interessante statistieken uit officiele bron, maar die zijn enigszins gedateerd. . Wat is de herkomst van 50 miljoen in 50 jaar ?

Dewevoga op 14-12-2016 18:43

@De Nadenker op 14-12-2016 17:32

Gatestone institute geeft wekelijks meerdere nieuwsbrieven uit van journalisten uit Zweden, Turkije Midden Oosten uit. De link staat onder het artikel

Yerik op 14-12-2016 18:47

@ Kippetje op 14-12-2016 17:11 Ahhh..., we zijn er: alles is de schuld van de Christenen! Jij zein ooc islamiedt??

jottum op 14-12-2016 18:59

Erasmus? Was die niet van 'Lof der zotheid'?

In de hollandse koopmansgeest dat het gras elders groener is, beter men roept: Meer Meer Meer (in het engels dan wel). Doch die koopmansgeest en de gedachte aan het groene gras elders zijn deel en motor van hedendaagse probleem waarvan de geest -vermoedelijk- niet meer in de fles te stoppen is, hoewel de britten hoop geven: benieuwd hoe engelse pizza's en bami gaan smaken.

Maar pas achteraf ziet de koopman de fouten die hij maakte die hem wegleidden van een hemels bestaan. Voor de massa was het leven altijd al een tranendal met hoekse en kabeljouwsetwisten en spaanse, franse en duitse overheersing en handlangende medeburgers.

rescue op 14-12-2016 19:17

Het signaal dat aangeeft dat al de in de startblokken staande rampscenario,s zich gaan manifesteren is the laatste trompet. Merkwaardig dat er nu een "Trump" gekozen is, ook al staat dit er los van. Zodra de weerhouder deze aarde verlaat zullen de zeven zegels van de apocalyps worden verbroken, Openb.6 enz.   Dan zal God voor een korte tijd de meerderheid van de goddelozen, afgodenaanbidders en huichelchristenen de vader geven die zij verdienen, de duivel. Hij zal een niets ontziende oorlog laten volgen door een niets ontziende dictatuur. Toch zullen er in die tijd weer opnieuw getuigen zijn maar niet meer van de kerk maar van Israel. Er zal een overblijfsel gevormd worden onder de israelieten en de volken die het overleven. En als al zijn vijanden door God als een voetbank voor Zijn voeten zijn gemaakt zal de Zoon van God, de zoon van David, op zijns vaders troon plaatsnemen voor eeuwig Luk.1:33 en niet de antichrist33 van de vrijmetselaars.

steady op 14-12-2016 19:26

niet wachten maar doen  nu doen ja .

ijzer zal men smeden met staal-niet met boter of pampers en zeker niet door zeer beleefd te zijn . het principe geldt nog altijd . de hond bijt in de hand die hem iedere dag eten brengt  maar likt de hand die  hem op zijn kloten slaat.  wie? krijgt iedere dag zijn voedsel gratis zijn woning gratis ? en wie bijt er in uw handen--wie??

redt uzelf en uw dierbaren -anders ben je niet waard dat je leeft . de schepper heeft u op de wereld gezet met leven in u en gij zult dit leven verdedigen .

er zullen dagen komen zoals er nog nooit geweest zijn (hallo) en men zal de dood zoeken en die zal er niet zijn ( brobeer dit te begrijpen).

en je zal moeten weten dat ik jeeeehwach ben.

maar hebben wij niet in uw naam...bla bla bla

ga weg van mij .....

Pier op 14-12-2016 20:10

In de evangelisch-christelijke hoek van het christendom leven ook hier en daar andere ideeen betreffende onze nabije toekomst. Zeer positieve ideeen. Over de definitieve val van Babylon op zeer korte termijn. Over de vervulling van de profetie in Daniel, tezelfder tijd, waarin de heerschappij wordt overgedragen aan de heiligen van de Allerhoogste. Over een ongekend massale, wereldwijde opwekking, die in feite niet meer op zal houden, maar het begin zal zijn van het Koninkrijk Gods op aarde. En dat alles niet na nogeens 5 of 10 jaar of langer, maar in de loop van het volgende, misschien aan het begin van het daarop volgende jaar. De jongens die deze visie hebben, zijn bepaald niet de eerste de besten. Ik persoonlijk vind het hoopgevend.

Natuurlijk moeten we niet onze ogen sluiten voor de realiteit van nu. Ongekend duister. Maar ook: de macht van de NWO-kliek die wankelt. Hun wanhopige pogingen de waarheid tegen te houden, hun ontmaskering ongedaan te maken, hun zielige hetze tegen 'nepnieuws' , waar ze in feite doodsbang voor zijn. Ze zijn aan het verliezen en dat gaat niet meer veranderen. Ze zullen het niet winnen. Gods plan met de wereld gaat gewoon door. Hij heeft iets geweldigs op het oog en dat zal Hij volbrengen. Dan is het uit met het onderdrukken van de waarheid, dan zal er geen angst meer heersen en valse 'godsdiensten' zullen niet meer bestaan. 

Ik heb in de bouw gewerkt. Betonbouw, in Duitsland. Ook in de winter. We begonnen dan vroeg, een uur of 6, half 7. Daar heb ik geleerd dat vlak voor het moment dat de zon opkomt, als de nacht dus ver gevorderd is, het ongekend donker is en dat er dan een diepe kou kan heersen, het is het koudste en donkerste moment van de nacht. Het duurt niet lang dat moment. Eigenlijk is het als je je het bewust wordt al bijna voorbij en verschijnt er in het duister een vaagrode streep aan de horizon. De dag begint. De zon komt op, alles verandert, voor je het weet is het licht.

Houd moed mensen.

Jeremiah999 op 14-12-2016 20:23

Rubbere ruggengraat Rutte gaat weer eens geld beloven aan de wel stemmende graaiende minderheid en alles zal op zijn minst gelijk blijven maar waarschijnlijk erger.De PVV zal nooit een meerderheid behalen en of Cordon Sanitaire of weer PVV en VVD en eventueel D66 of CDA.Het enige wat ooit zal werken is als iedereen nu eindelijk eens gaat stemmen. Zolang de halve bevolking te besodemieterd is om naar het stemhok te lopen zal de dictatuur zegevieren.

Dus bereid ik me maar voor om me er bij neer te leggen en er het beste van te maken.

Rode Wouw op 14-12-2016 20:24

Het is maar goed dat de heer  Wilders wordt beschermd door echte beveiliging tegen moslimterroristen en niet door nepbeveiliging.

Verder kan de heer Wilders ook nog steeds echt spreken in het parlement.

Toch zal ik mijn stem naar de mannenbroeders van de SGP laten gaan. Gewoon, betrouwbaar principieel op een aantal ethische onderwerpen en niet meewaaiend met allerlei wereldsgezinde winden.

Kwamvanrechts op 14-12-2016 21:15

Kijk eens wat er momenteel in Indonesië gebeurt. Dat land was ooit een land van gematigde moslims. Maar de moslims hebben ooit de vrije hand gekregen van president Jokowi en is uitgegroeid tot de grootste extremistische moslimknokploeg van het land in dienst van Allah en eist nu de veroordeling van de christelijke gouveneur Basuki Tjahaja Purnama van Jakarta omdat hij in een video uit de koran zou hebben geciteerd wat de moslims als een grove belediging zien. Het kan dus heel snel gaan in een land waar de moslims de vrije hand krijgen en deze gelegenheid niet onbenut laten om het steeds meer voor het zeggen krijgen.

Hetzelfde zie ik nu ook gebeuren in Nederland. De moslims willen ook hier steeds meer te zeggen krijgen en krijgen daar nu ook van de kant van de rechter, in navolging van linkse en groene politici, alle medewerking. Partijen als DENK kunnen daardoor uitgroeien tot gevaarlijke partijen door de uitspraak van de rechter nu te gaan gebruiken om alle critici van de islam als racistisch en discriminerend weg te zetten en hebben nu een krachtig wapen in handen gekregen om degene die kritiek op de islam uiten voor het gerecht te slepen en hen veroordeeld te krijgen met als doel de bevolking monddood te maken. Onze vrijheid van meningsuiting wordt hiermee onderworpen aan een geloof dat er op uit is de islam te verspreiden, op welke manier dan ook. Ze gebruiken onze wetten en democratie om onze rechten te vernietigen en zullen straks hun shariawetten gaan gebruiken om ons te bekeren tot de islam en zo niet, dan om ons te vervolgen desnoods met de dood tot gevolg. Net dus als nu in Indonesië gebeurt. Het wordt tijd dat politici dit gaan inzien en alsnog gaan ingrijpen. Als ze tot het inzicht komen verraden te zijn door wat zich nu noemt 'gematigde islam' is het helaas te laat om het tij te keren. In Indonesië is dat al zover vrees ik.

Leon op 14-12-2016 21:30

Een goede analyse van de Italo journalist. Met name de 1 na laatste alinea "publiek intimideren"....NL loopt weer voorop. Waar een klein landje weer groot in kan zijn😫. Ook is de aanvulling van de Leidse professor steekhoudend. Niets aan toe te voegen behoudens de opmerking dat er nu geen weg terug meer is.....voor 'hen' die deze basis vrijheid hebben weg genomen. Hoe zich binnen mijn referentiekader de gepaste straf afspeelt voor deze genocide plegers hou ik voor mezelf; Xander zou het terecht niet plaatsen😋

John op 14-12-2016 21:33

De PVV doet meer voor joden en christenen dan de mooie zgn. christelijke partijen als het om veiligheid gaat. Buma, Segers zijn zeker blinde leidslieden en huilen met de wolven in het bos. Mijn stem krijgen ze in ieder geval niet meer.

johan op 14-12-2016 22:18

Veel mensen worden op deze manier wel gedwongen om voor Wilders te stemmen, omdat hij de enige is die serieus voor verandering wil gaan zorgen.

De Terugkeer op 14-12-2016 22:20

En dat is dus feitelijk wat ik al jaren roeptoeter: links handelen is 'uit angst handelen'... 'Toegeven aan' i.p.v. 'knokken tegen', met 's land eer en trots hoog in het vaandel. Mijn lief, mijn lief, waar zijn 'die' tijden gebleven?

De Nadenker op 15-12-2016 01:38

@Dewevoga op 14-12-2016 18:43

bedankt voor de tip

Ahava op 15-12-2016 08:30

@De Nadenker: aanvullend op Gatestone.com met dank aan @dewevoga, kun je de journalistieke parels van Meotti ook lezen - in het Engels - op Arutz Sheva ('zender zeven', Israel, www.israelnationalnews.com) waar deze Italiaanse Jood vaste columnist is.

@ Pier: dank voor je bemoedigende beeldspraak over de opkomende Zon (der Gerechtigheid).

@ johan: alsof dat zo'n negatieve daad zou zijn, om op de Partij voor de Vrijheid te stemmen. Vergeet die stomme uitdrukking "op Wilders stemmen" toch, ik zeg altijd te stemmen op de enige partij die pro-Israël is, waar ik dan als variant op gebruik: "Ik stem altijd op nummer 3 van lijst 3" (Martin Bosma). Hopelijk wordt hij de nummer 1 van lijst 1, zodat Geert Wilders tijd overhoudt voor zijn in het buitenland zeer gewaardeerde spreekbeurten (Bijbelse overeenkomst, dat een profeet in eigen land niet geliefd is).

vijgeboom op 15-12-2016 11:37

Het is vrij logisch dat in democratische landen er meer Islam gewoonten komen naarmate er meer moslims aanwezig zijn. Je weet van de voren wat hun doel is en dat is op den duur alles islamitiseren en in een land als Nederland hoeven ze dat niet eens met geweld te doen want ons systeem laat het vanzelf wel toe.

Ik heb het te doen met de mensen die kinderen hebben of kleinkinderen want u weet wat de gevolgen er van zijn.

Zelf blijf ik in Jezus en geloof ik in de bijbel en lijkt het erop in Nederland dat het ieder voor zich zelf is en dat Nederlanders niet voor elkaar opkomen of elkaar helpen dit in tegenstelling tot de Islam!

Rebellio op 15-12-2016 11:59

De aartsbischop van Mosul herhaald de wens van de Paus om het verdrijven en uitroeien van christenen in Mosul en ander IS-gebied als genocide te bestempelen. ‘Ze hebben ons ontworteld en onze cultuur vernietigd en wilden ons doden en onze vrouwen verkrachten, zoals ze met andere niet-moslims hebben gedaan. Wat is een genocide anders dan dat? Uiteindelijk leidt de uitzichtloosheid voor de Christenen in relatie tot de islam tot een pleidooi aan westerse en Europese landen om de Iraakse en Syrische christenen als vluchtelingen op te nemen. ‘Ik kan u verzekeren dat wij de christenen geen IS zijn,’ benadrukt hij.

http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/aartsbisschop-van-mosul-ook-jullie-samenleving-loopt-gevaar-door-radicale-islam-418481/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=early_els_15dec&cmpid=NLC|early_els_15dec|2016-12-15

 

Rebellio op 15-12-2016 12:01

@Pier, dank je voor de bemoediging. Geef het nog maar wat vaker aan, ik kan het gebruiken :-)

Albatros op 15-12-2016 13:52

Zo waar dit stuk! Heeft hier iemand al gehoord, dat Amsterdam de verkiezingen van de stadsdelen gaat afschaffen? Jawel hoor, gelanceerd door D66 die de touwtjes daar in handen heeft! Niemand, geen enkele bron vermeldt deze belangrijke verschuiving. De 'leiders' gaan de zetbazen uit de Stopera zèlf uitkiezen.

Kort samengevat: D66 is de meest ondemocratische partij in de Nederlandse politiek, ik hou mijn hart vast als zit mannetje Pechtold het voor het zeggen gaat krijgen, dan komt het in een stroomversnelling.

Er is trouwens een petitie tegen deze wanpraktijken opgestart, steun deze petitie!

Albatros op 15-12-2016 13:56

De link om hier tegen te stemmen is:

https://www.meerdemocratie.nl/sites/all/modules/civicrm/extern/url.php?u=73&qid=239067

karola op 15-12-2016 14:18

Ik wordt hier heel verdrietig van,wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb het wordt angstig hier in Nederland!

Wardje op 15-12-2016 14:48

Cliteur geeft "encyclopedie van de rechtswetenschap". Dat is wat vroeger "inleiding" in het vak heette. Ik geloof dat hij eerder docent rechtsfilosofie was aan de Leidse faculteit. In Gent heeft is hij een jaar hoogleraar wijsgerige antropologie geweest.

Rebellio op 15-12-2016 15:43

@Ahava, ik begrijp Johan wel denk ik: De structuuropbouw van de PPV is er een van een dictatuur, niet een van een domocratische partij. Wat is het eigenlijke motief om dat als basis structuur te kiezen? Als je dan gevraagt wordt om te kiezen blijft de vraag over (voor mij en blijkbaar Johan en misschien vele andere): Is het onderwerp "Islam" zo belangrijk dat het de overhand krijgt in mijn afwegingen. Soms wel en soms niet. Waarom kunnen de 'reguliere' partijen niet ook gewoon zich eens verdiepen in de koran en haar grondlegger of waarom moet de PVV nu zo'n uitgesproken "one-issue"partij zijn?

Jose op 15-12-2016 21:20

We hebben mooie jaren gehad ,met hard werkende mensen het land opgebouwd na de tweede wereld oorlog en we waren trots,we waren blij en we klaagden zo af en toe maar ,er werden dingen geregeld,je stond er nooit alleen voor en het ging de Nederlanders voor de wind.Jaren van weelde,alles kon,werken ,sparen vakanties huizen kopen nog meer interieus vervangen ja zelfs het uitbuiten ervan.Wat was dat geweldig.We waren een eenheid een volk dat zich als klein landje groot maakte voor anderen,we kenden geen angst ,we durfden te praten te ondernemen.We hielpen onze mede mens door dik en dun en kinderen hadden een mooie toekomst.Nu we alles kwijt raken hou je niks meer over,beetje voor beetje vechten om te kunnen overleven,om in de basis behoefen te kunnen overleven jezelf af te zonderen van anderen leef je tussen de muren,geen contact meer makend met anderen,vermijdend afkijkend wat anderen doen en beseffen dat van hoog tot laag iedereen klaagt,en sommiggen die begrijpen nog steeds niet waarom.Waarom ons leven niet meer is en zal zijn zoals die ooit was,niet begrijpen wat er aan de hand is op deze wereld en waarom de dingen in razend tempo gaan zoals ze gaan.Van god losgeraakt,van de leugen om ons heen verblind en hopen dat zij die hun troost en hoop wel hebben nog ongelijk hebben omdat verlies van je vetrouwde wereldje ook onder minder omstandigheden van liefdeloosheid,oorlog,negativiteit  en al wat meer je toch nog minder moeite kost dan je eens te verdiepen in jezelf,wat ben je,waar kom je vandaan,wat is het nut van het leven en wie is je schepper.Ken je liefde en geluk of zijn dat loze kreten en vind jij dat niet in jezelf maar in dingen.Nee beste mensen de wereld om ons heen veranderd per dag in het kwadraad en alles zal gaan zoals t beschreven is door onze lieve heer.

Om jezelf te kunnen veranderen zal je eerst onderscheid moeten maken tussen wat de waarheid is in dingen en wat niet,

Wanneer je als volger blind mee gaat in de massa heb je geen garantie dat de massa het bij het rechte eind heeft,immers de schapen volgen elkaars blind omdat zij jaar in jaar uit elkaar volgen.

Iedereen wil zijn of haar leven leven zonder in te moeten boeten op vrijheid,iederen wil zijn mening kunnen vertellen en iedereen wil gehoord worden.Nu nederland gaat zoals het gaat zal de toekomst er een zijn waarin je niet meer mag zeggen wat je denkt niet meer denken wat je hoord en niet meer horen wat zij niet willen.Je vrijheid is de enige en allerlaatste privelege ,de vrijheid om vrij te zijn en niet als een robot blind een kant op te kijken is iets waar je voor zal moeten vechten,is het niet nu dan zal dat later moeten.En pas wanneer je je leven verliest in de deze strijd zal je de winnaar zijn opdat je niet gekozen hebt voor hen die je geheel in hun macht willen hebben van god los. 

Nederland stevend in 2017 af op chaos,ellende verdriet en nog veel meer,maar bedenk dat de herder en de honden degenen zijn die de schapen leiden.

Om nederland te redden heb je niks ander nodig dan uit te komen voor je geloof,trots te zijn op jezelf je medemens,ja zelfs zij die slecht zijn geweest,Onze lieve heer kwam niet op aarde voor de goeden maar kwam voor de zondaren opdat elke ziel er een is die anders verloren gaat zal ook u en ik in die geest met elkaar om moeten gaan en hard werken aan dat wat belangrijk is nu en dat wat belangrijk gaat worden voor je kinderen.

Wat de politieke partijen aangaat,nog nooit is er een goed geweest,het bleef altijd een keuze tussen slecht en slechter,daar die keuze nooit goed is zal de uitslag erna ook geen goede vruchten dragen.

Pas als god en de geest door de mensen heen is zoals die moet zijn zal ook de politiek zijn zoals die moet zijn omdat geld belangrijk is maar de mens nog altijd voorop moet staan.

Hoopvol op 15-12-2016 23:59

Oh pier weerzo mooi wat je schrijft. Ik zoek soms bewust naar jouw naam en kijk of je weer iets moois in petto hebt. Eigenlijk zou ik al je berichtjes eens moeten bundelen, wedden dat het een bestseller wordt.  Ik hoop dat veel mensen hier een warm, blij en hoopvol gevoel door krijgen.

Rebellio : hee komop ! Wat hebben we te vrezen.... Wij zijn in veilige handen en er staat ons een pracht van een toekomst te wachten. Al het verdriet, pijn en ellende weegt niet op tegen de heerlijkheid die ons te wachten staat. 

Hee karola, ook voor jouw ; komop .... Ik heb drie opgroeiende gasten en ik maak me soms ook zorgen. Maar ik weet dat uiteindelijk alles Goed komt. Ik vertrouw op  mijn Heer Jezus Christus...  Ik hoop jij ook Karoala, je hoeft serieus niet bang te zijn. Bij Hem ben je veilig !!! 

Piet 1 op 16-12-2016 00:07

@Rebellio op 15-12-2016 15:43,

Wilders doet wat Trump ook deed, namelijk aan de oppervlakte blijven, het zich niet verduidelijken;  hij is als een rattenvanger van hamelen.

Trump blijkt goede maatjes te zijn met de rothschilds en wat denk je  Wilders ??

Hoopvol op 16-12-2016 08:46

Rebellio 15:43 en Piet 1   00:7 ..... Ik deel jullie mening: 

piet 1 : mooi gezegd : wilders de rattenvanger van Hamelen.... We moeten inderdaad waakzaam zijn en ons niet laten opruien of ophitsen 

Rebellio op 16-12-2016 10:40

@Jose, bedankt voor je wijze woorden.

Wardje op 16-12-2016 21:18

Piet 1 16-12 00:07 Wilders is over één ding wel duidelijk en niet oppervlakkig, nl wat betreft Islam=politiek en geweld . Robert Spencer gaat onverschrokken met iedereen in debat , maar hij heeft een andere taak . Cliteur heeft zich niet laten muilkorven maar min of meer de strijdbijl begraven .  Al lang geleden en niet zonder bedreigingen te hebben ontvagen.

Hoopvol op 17-12-2016 00:01

José 21:20.  Zie nu pas je berichtje.. Ik hobbel er altijd wat achteraan ! 

ik ging met jouw schrijven ook mee een stukje het verleden in....

Mooi ... José! 

Rosalie op 05-01-2017 11:08

De politici zijn naïef. Deze mensen zouden eens een paar jaar in een islamitisch land moeten wonen om te weten dat je als Christen of wat voor anders- dan- islamitisch denken dan ook, totaal niet je leven kan voortzetten zoals je hier gewend bent. Ik spreek uit ervaring: met Kerstmis moest de kerstboom uit het zicht geplaatst worden om geen aanstoot te geven aan moslims. Ook moesten de gordijnen dicht tijdens de lunch in de Ramadantijd ook weer om ze niet te ergeren. Bijbels en kruisbeelden mochten het land niet in, als je je niet netjes bedekte werd je niet geholpen in overheidsgebouwen. En er werd je te kennen gegeven dat islam het beste was omdat Mohammed de laatste profeet was.  Tja ,als je hier een veilingmeester en een onderwijzer en nog wat andere onnozelen aan het bewind hebt die ook nog eens hun oren naar Brussel laten hangen en die iedere kritiek op islam meteen afdoen als racisme, dan vrees ik voor de toekomst van dit eens zo vrije land. Ook steeds maar weer kritiek op Israël, als enig democratisch land in het midden oosten is zo eenzijdig. Over vervolgingen van andersdenkenden in de landen rondom Israël hoor je niks ! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
(non-profit free fan-ad)

Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl