Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘In Milaan doodgeschoten Amri lid van islamitisch terreurnetwerk dat nieuwe aanslagen voorbereidt’

MI6: In Duitsland al 7000 potentiële moslimterroristen – Omgerekend met aantal slachtoffers Berlijn en Nice, zouden die 84.000 tot 573.000 Europeanen kunnen vermoorden

 

De dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, de Tunesiër Anis Amri (foto), is afgelopen nacht door de politie in Milaan doodgeschoten (2). Ondertussen is de eerste, later op bevel van bondskanselier Merkel vrijgelaten verdachte, de Pakistaan Navid B., spoorloos verdwenen (3).  Volgens inlichtingenexperts staat het vrijwel vast dat Amri onderdeel was van een goed georganiseerd Europees islamitisch terreurnetwerk, dat er wel eens bewust voor gezorgd kan hebben dat Amirs vingerafdrukken in de truck werden gevonden. De daarop volgende internationale klopjacht leidde heel handig de aandacht af van het netwerk zelf, dat ondertussen nieuwe aanslagen op Europese burgers voorbereidt, mogelijk al tijdens de kerstdagen.

 

Amri vermoordde eerst de Poolse vrachtwagenchauffeur, om vervolgens met diens truck op een kerstmarkt in Berlijn in te rijden. Daarbij kwamen 12 mensen om het leven en vielen 48 gewonden. Na van verdachte te zijn gewisseld loofden de Duitsers een beloning van € 100.000 uit voor informatie die tot Amirs arrestatie zou leiden.

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten wijst echter niets op een spontane aanslag door één enkele moslim die het plots in zijn bol kreeg. De kaping van de vrachtwagen en het tijdstip van de aanslag lijken zorgvuldig gepland.

Chauffeur mogelijk gedwongen of medeplichtig

Niemand had in de gaten dat de Poolse chauffeur was vermoord, ook al beantwoordde hij telefoontjes van zijn baas niet meer. Toen de eigenaars ’s avonds via GPS zagen dat de vrachtwagen weer was gaan rijden, vermoedden ze dat deze gestolen was. Ongeveer een half uurtje later vond de aanslag plaats.

In tegenstelling tot berichten in de media is het onduidelijk wanneer de chauffeur precies is vermoord. Dat kan al ’s middags gebeurd zijn, maar hij kan ook gedwongen zijn om de truck de stad in te sturen, waar hij alsnog een poging zou hebben gedaan de aanslag te stoppen. Het is ook mogelijk dat de Pool –zoals veel van zijn collega’s- betrokken was bij een crimineel mensensmokkelnetwerk en zich liet betalen door de terroristen, niet wetende dat hij zou worden vermoord omdat die geen getuigen wilden achterlaten.

In de uren tussen de kaping van de vrachtwagen (rond 15.00 uur) en de aanslag (20.30 uur) was er in ieder geval voldoende tijd voor de terroristen om te oefenen met de truck, ook al is het minder waarschijnlijk dat ze daar totaal geen eerdere ervaring mee hadden. Pal voor de aanslag werden de lichten gedoofd, en werd de GPS zender uitgezet. De één of meerdere andere personen in de cabine verdwenen vervolgens spoorloos, wat erop wijst dat ze goed bekend moesten zijn in Berlijn.

Terreurnetwerk bereidt nieuwe aanslagen voor

Omdat de aanslag en daarop volgende ontsnapping tot in de kleinste details lijkt te zijn voorbereid, gaan de Duitse veiligheidsdiensten er vanuit dat er een ervaren terreurnetwerk achter zit, dat nog beter georganiseerd is dan de aanslag in juli in Nice, toen een Tunesische moslim met een vrachtwagen 86 mensen vermoordde.

Anis Amri, die zich enkele maanden geleden bij een Duitse haatimam aanbood om zelfmoordterrorist te worden, zou wel eens bewust zijn vingerafdrukken en ID-kaart kunnen hebben achtergelaten, zodat de klopjacht enkel op hem zou plaatsvinden, zodat de andere konden ontsnappen en/of achterblijven om ondertussen nieuwe aanslagen op de Europese bevolking voor te bereiden. (1)

Amri was in ieder geval bekend in een moskee in Dortmund, waar ook Boban S. toe behoort, die lid is van het netwerk van de islamistische haatprediker Abu Walaa, die in juli werd gearresteerd omdat hij terroristen voor ISIS rekruteerde. (5)

7000 terroristen in Duitsland, 84.000 tot 573.000 dode Europeanen

MI6 anti-terreurleider Richard Barrett waarschuwt dat er alleen al in Duitsland 7000 potentiële moslimterroristen zijn, die ‘bijna ongelijk’ allemaal in de gaten kunnen worden gehouden (4).

Rekent u aan de hand van ‘Berlijn’ even mee? 7000 terroristen X 12 doden = 84.000 dode Europeanen. Nemen we het aantal slachtoffers van Nice, dan stijgt dit aantal naar 573.000.

En onze landen en grenzen? U raadt het al. Die blijven gewoon wagenwijd openstaan voor nog meer islam.

 

Xander

(1) DEBKA
(2) NU
(3) Epoch Times
(4) Inselpresse (/ Express)
(5) Epoch Times


Zie ook o.a.:

20-12: Station Köln ontruimd na bomalarm; ‘Pakistaan Berlijn op bevel Merkel vrijgelaten’
20-12: Vreemd: Getuige ziet dader Berlijn uit truck springen en volgt hem, maar politie ontkent nu
20-12: 12 doden kerstmarkt Berlijn, dader is Pakistaanse migrant die dit jaar naar Duitsland kwam 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Hubo op 27-12-2016 15:12

@Ike

@ White Lion op praatcafé

Ik kan het niet altijd meer helemaal volgen,maar in ieder geval de beste wensen.Het is in ieder geval betrekkelijk rustig gebleven rond de kerst.Zoals ik het zie,lijken de heersende elites nog het meest gebaat bij het terrorisme,omdat het hun in staat stelt vrijheden in te perken.

En wanneer wordt aangestuurd op 'een samenleving met minder Isdam' denk ik bij mezelf dat dat vooral die krachten in de kaart speelt,die het liefst een Israël als joodse staat alleen voor joodse mensen in stand willen houden en impliciet nastreven.Dat zijn toch dingen waar we als mensen in de toekomst afstand van zullen moeten nemen,maar voorlopig is dat ver weg.

Ik ben zelf in 1952 geboren en toen was Israël er dus al,dus moeten we daar voorlopig maar niet al te zeer aan tornen,maar hoe begrijpelijk het ook vanuit militair strategisch gezichtspunt is,de gebiedsuitbreiding vanaf 1967 keur ik af als blijvend gegeven en vestiging van nederzettingen zou eigenlijk alleen met instemming van de omringende regio mogen plaatsvinden.Het is natuurlijk weinig praktisch dat nu zo te stellen,maar zolang joden,christenen en moslims zich niet vrij kunnen vestigen in het hele gebied,zal er wat mij betreft van vrede geen sprake zijn.

Als tijdelijke oplossing zou een palestijnse staat naast de joodse staat wel bijdragen aan een stabilisering van de internationale situatie,lijkt me.Dat is toch wel belangrijk,want zonder een betrekkelijke mate van vrede in de wereld is het vrijwel onmogelijk de armoede in de wereld te bestrijden.

Eigenlijk maak ik me daarbij niet al te druk over Al Quaeida en IS.Echt grote gecoördineerde acties hebben ze nauwelijks kunnen uitvoeren.En zeker niet zonder veilig thuisland.Ik hoorde nou net weer dat Turkije het hele grensgebied met Syrië lijkt te controleren en dat IS daardoor steeds meer in het nauw komt,maar is dat wel zo of blijft Turkije IS stiekem gedogen en steunen?

Ike op 28-12-2016 15:28

@Hubo op 27-12-2016 15:12

Bij normale betrekkingen met zijn buurlanden en vrij handelsverkeer en vrij verkeer van mensen, eindigt de staat Israel.

Omdat er dan een moslimmeerderheid in Israel zou ontstaan......

De EU wil Israel op voorwaarde bij de EU en die komen op hetzelfde neer. Globaliserend Israel zal geen probleem hebben met deze aanpak. Conservatief rechts zal tegen ontspanning en vrede zijn.

Ik denk dat Erdogan IS en Al Nusrah gewoon steunt op hun rooftocht door Syrie en met steun van SA en de VS. Erdogan wil nl. een herstel van het Ottomaans rijk. De militairen die de coup steunden ware ertegen en Rusland is daar tegen. We zullen het zien wanneer Erdogan zijn biezen moet pakken.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl