Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Immigratie: Politie Wenen geeft duizenden vrouwen zak-alarms tegen verkrachting

Islamisering Frankrijk: Moslims verbieden vrouwen toegang tot Parijse cafés, omdat ‘wij de dingen hier nu doen zoals in onze thuislanden’ – Duits AZC: Moslims bedreigen christenen met de dood, maar overheid geeft de christenen een toegangsverbodHaus Gotteshilfe: Veel christenen lopen in AZC’s blauwe plekken, open wonden en messteken op, onder toezicht van moslim beveiligers

 
In heel Europa hoopt men een herhaling van ‘Köln’ (foto) te kunnen voorkomen. 

Net als in Duitsland, Zweden en andere Europese landen is het aantal misdaden door migranten in Oostenrijk geëxplodeerd. Om een herhaling van oud-en-nieuw in ‘Köln’, toen meer dan 1300 vrouwen en meisjes werden beroofd, mishandeld, aangerand en soms ook verkracht door migranten, te voorkomen, deelt de politie in Wenen zo’n 6000 zak-alarmtoestellen uit, die hard en schril beginnen te piepen als er op gedrukt wordt. Dat moet potentiële aanranders en verkrachters afschrikken.

 

Van de 1310 aangiftes na ‘Köln’ ging het in bijna 900 gevallen (ook) om een seksueel misdrijf. De burgemeester van de stad heeft aangekondigd om dit jaar meer bewakingscamera’s, zo’n 1500 agenten en zelfs helikopters in te zetten om de nieuwjaarsviering zo rustig mogelijk te laten verlopen. Worden vrouwen toch het slachtoffer van aanranding of verkrachting? Dan staan specialisten klaar om ze op te vangen. Maatregelen om te voorkomen dat migranten überhaupt in de stad kunnen komen en daar opnieuw ‘hun ding’ kunnen doen, zijn er niet, want dat zou niet politiek correct zijn.

‘Integratie’ via mishandelingen, aanrandingen en verkrachtingen

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Sobotka verklaarde dat zijn land goed voorbereid is op eventuele terreuraanslagen, hoewel hij waarschuwde dat ‘100% veiligheid’ onmogelijk is. Eerder dit jaar was het Oostenrijkse volk in rep en roer toen een Afghaanse migrant, die in een zwembad een 10 jarig jongetje had verkracht, werd vrijgesproken, omdat de dader volgens de rechter ‘niet wist dat het jongetje het niet zelf wilde’.

De Oostenrijkse media berichten dagelijks over nieuwe ‘incidenten’, zoals een 15 jarig meisje dat afgelopen zondag in Wenen door 5 jonge migranten werd beroofd en zwaar werd mishandeld. Haar moeder reageerde op Facebook: ‘Mijn dochter ligt nu met zwaar gezichtsletsel in het ziekenhuis, en drie keer raden door welke types?!?! 5 jongemannen van niet-Oostenrijkse afkomst (de enige in de media toegestane omschrijving van migranten), en dat zonder waarschuwing, en enkel om een paar euro. Zo ziet onze toekomst eruit, dat je overdag niet eens meer veilig over straat kunt.’ (5)

Op diverse publieke bijeenkomsten zoals concerten en feesten in onder andere Zweden, Oostenrijk en Duitsland randden migranten vele tientallen vrouwen en meisjes aan. In een geval werd een Zweeds tienermeisje tijdens een concert, dat nota bene was georganiseerd om migranten welkom te heten, door een asielzoeker verkracht. In München werden onlangs een groot aantal meisjes aangerand op een door de gemeente georganiseerd ‘multiculti’ en ‘integratie’ feest, waar speciaal migranten voor waren uitgenodigd.

Nog veel wranger was de verkrachting en moord op de 19 jarige Maria Ladenburger in het Duitse Freiburg. Ook zij werd het slachtoffer van een jonge Afghaanse migrant, en dat terwijl het meisje als vrijwilliger in een nabij gelegen AZC werkte, waar haar ouders geld voor inzamelden.

Parijs: Moslims verbieden vrouwen toegang tot cafés

Ook de islamisering van Frankrijk gaat in hoog tempo verder. In diverse cafés in Parijs, waar de meerderheid van de bezoekers inmiddels moslimmannen zijn, is vrouwen de toegang ontzegd, zogenaamd ‘omdat het voor hun eigen bestwil is’. De Franse media berichten er weliswaar over, maar weigeren te erkennen dat ook deze vorm van vrouwendiscriminatie  onderdeel is van de islam.

Twee activisten van de ‘Moeders Brigade’, die opkomen voor vrouwenrechten, gingen met verborgen camera’s een café in de Parijse voorstad Sevran in. Moslims gaven hen te verstaan om ‘buiten te wachten’, omdat in het café ‘geen vermenging van geslachten’ is toegestaan. ‘Maar we zijn nog altijd in Frankrijk,’ protesteerde een van de vrouwen. De reactie van de moslim sprak boekdelen: ‘Dit is niet Parijs! Hier heerst een andere mentaliteit. Hier doen we de dingen zoals in onze thuislanden.’ (2)

Duits AZC: Moslims bedreigen christenen, die krijgen huisverbod

Dat de islam en moslims een speciale voorkeurspositie in Europa hebben, zal gezien de honderden voorbeelden die we in de loop der tijd al hebben gegeven, bekend zijn. Af en toe doen we een greep in de vele dagelijkse voorvallen, zoals in het Duitse Steglitz, waar twee Iraanse christenen in een AZC met de dood werden bedreigd door de vele moslims in het complex.

En hoe reageerden de autoriteiten? Door de christenen de toegang tot het AZC te ontzeggen, zogenaamd omdat ze alcohol hadden gedronken, wat eveneens verboden is in de islam, en daarom ook in het AZC. Tevens werden allerlei wilde beschuldigingen van de moslims aan het adres van de twee christenen klakkeloos voor waar aangenomen.  Gelukkig werden de twee door een plaatselijke kerk opgenomen.

In augustus beschreef diaconesse Rosemarie Götz van het Haus Gotteshilfe in Neukölln hoe christelijke vluchtelingen heel vaak ‘blauwe plekken, open wonden en messteken hebben. En dat gebeurt in de AZC’s onder toezicht van de moslim beveiligers... Velen durven ’s avonds niet te gaan slapen, omdat Arabische moslims hen ’s nachts verbaal en fysiek bedreigen.’ (4)

Ook Nederland buigt stap voor stap voor de Sharia

Dat racisme en discriminatie plotseling helemaal prima zijn zodra de daders moslims zijn, bleek onlangs ook in Nederland, toen het Meldpunt Internet Discriminatie besloot dat moslims die homo’s haten niet discrimineren, omdat dit nu eenmaal onderdeel is van de islam. Hiermee bleek andermaal dat ook de wetten van ons eigen land en onze hele samenleving stap voor stap onderhorig worden gemaakt aan de Sharia. (3)

 

Xander

(1) Russia Today via Infowars
(2) Infowars / YouTube
(3) E.J. Bron
(4) BZ-Berlin
(5) Unzensuriert

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 21-12-2016 15:44

De Europese bevolking word met leugens en verwarring een tatalitair regime opgedrongen als vrouwen nu al niet gerust kunnen gaan winkelen omdat die vluchtelingen van islamitische komaf eens goesting hebben dan is het al ver gekomen. Eerst mag zwarte piet niet meer zwart zijn want dat is racisme dan zoals in Belgie moet van islamisten de kersttal weg want ze ergen zich eraan wie is hier onze cultuur aan het kapot maken? moslims moeten hier geen sharia komen invoeren ook de paus met zijn wereldwijd syncretistische houding moet stoppen! de mosliminvasie in Europa is en plan dat bedacht is in de hoge toren van de VN met als motto multi-cultureel is en verrijking de vraag is dan waar zit die verrijking dan? en dan spreek ik nog niet van de problemen in het Midden -Oosten waar de as van Rusland -Turkije en Iran in de maak is en waar men Assad in het zadel wil houden de burgeroorlog in Syrie en omstreken kan zo nog een tiental jaren duren dus de vluchtelingennstroom zal nog niet opdrogen! Shalom

Kruisridder op 21-12-2016 16:01

Zakalarm uitdelen? Men kan beter vuurwapens uitdelen aan de blanke autochtone bevolking om zich te verdedigen tegen hun getinte belagers meteen zodra ze met hun handen té handtastelijk worden.

Ike op 21-12-2016 16:19

Ze kunnen ook zo'n alarm installeren op lantaarnpalen en automatisch af laten gaan als er zo'n zak in de buurt is. Dat ruimt de binnensteden op....

sonja op 21-12-2016 16:23

Even een kleine samenvatting; in de koran in de soera's 66 t/m92 komt in tweeentwintig van de in totaal zeventwintig soera's het woord hel (al dan niet aangevuld met kettingen, roosteren, vuur) voor voor ongelovigen. Ja, dit is inclusief de zogenaamd vreedzame Medina-verzen. Sommige van deze soera's zijn maar een of twee pagina's groot en dan al zulke woorden. De overige soera's waar het woord -of een equivalent daarvoor- niet in voorkomt betreffen dreigingen aan ongelovigen en/of waarschuwingen, één betreft het benoemen dat Jezus niet de Zoon van God is en een ander verhaalt van Mohammed die een blinde man negeerde en aandacht schonk aan een rijke, welgestelde man. Ongelovig zijn betekent overigens ook; niet geloven dat Mohammed de profeet van God is.

Wanneer je van kleins af aan dit elke dag leert opdreunen, uit het hoofd moet leren, is het dan echt zo verbazingwekkend dat je daarmee nu niet echt een heel objectief, respectvol idee krijgt van allen die niet moslim zijn? Dit staat dan nog los van de verzen waarin opgeroepen wordt tot geweld tegen anders-gelovigen of ongelovigen. Hoe mensen uberhaupt kunnen stellen dat die Medina-verzen zo vredelievend zijn, is mij een raadsel, maar goed, dat is een ander verhaal.

En iedereen die dit ziet, wordt zelf gebrandmerkt, overgiens ook volledig in overeenstemming met de idee dat je geen kritiek mag uiten (koran, hadith, sira, sharia) of vragen mag stellen over het "enige ware geloof" de islam en zijn profeet. De waarheid zeggen is een belediging geworden. De waarheid is vast te stellen aan subjectieve waarnemingen als emoties of gedachten. Sterker nog; "de waarheid" bestaat niet, hoor ik velen zeggen. Persoonlijk denk ik dat er nog nooit iemand, geen mens, geen maatschappij, geen groepering, beter is geworden van problemen ontkennen, maar goed. Ik stel er maar een bijbelcitaat tegenover:

"Wees heilig, want ik, de Heer uw God, ben heilig."

Laten wij Hem maar eren, prijzen, loven en vertrouwen. Hij heeft, gelukkig, meer zicht, inzicht en wijsheid dan ik. Vrede met zij met u allen en de liefde van de Heer.

juanambulo op 21-12-2016 16:56

De vrijheid van godsdienst moet uit de grondwet, men maakt er misbruik van.

Anna op 21-12-2016 17:08

Sonja 16.23 Wat u schrijft is juist.

Maar het leren van de Koran uit het hoofd is ook heel gewoon in Nederland.  Asscher zegt vandaag in het nieuws dat ouders hun kinderen weg moeten houden van de salafistische Al Fitrah moskee in Utrecht. Daar worden volgens hem ( en dit is ook zo ) de kinderen negatief beïnvloed en krijgen kinderen de boodschap mee dat ze bij crimineel gedrag geen aangifte moeten doen...enz enz.   Asscher zegt dat ouders hun kinderen niet moeten laten vergiftigen met deze zorgelijke en verwerpelijke beïnvloeding..... 

Maar deze ouders die de kinderen daarheen sturen behoren tot deze zelfde gehersenspoelde menigte en als zij zich hieraan onttrekken dan worden ze door de sociale controle gestraft. En dan begrijpt de rechter in nedeland hier niets van...... de rechter heeft nog geen notie van de onderlinge haat en tweedracht..... en de eerwraak..... Nederland heeft zitten slapen toen   dit fenomeen begon en nu zijn er talrijke islam scholen  waar kinderen in het weekend geindoctrineerd worden.... ( soms tot 16 uur per weekend komen ze maandag vermoeid weer op de reguliere school )  we gaan terug naar de middeleeuwen...met dit onderwijs... en de gevolgen daarvan...

Onze overheid durft niet in te grijpen. Onze overheid is bang. Maar hier ligt de wortel van de terreur op langere termijn.... Hier worden kinderen zodanig gehersenspoeld dat de westerse maatschappij waarin zij leven totaal verdorven en slecht is..... en straks..... je durft er bijna niet aan te denken, straks dan zijn dit de volwassen strijders onder ons met maar een opdracht de ongelovigen vernietigen..Hier komen wij als Nederlanders niet meer uit...... onze democratische wetten zijn voor alle mensen dus ook voor deze islamitische doctrine........U zegt het laten we ons vertrouwen op God stellen...... Hij is een en al Wijsheid en de Almachtige.... 

willy op 21-12-2016 17:12

@Sonja : De waarheid bestaat niet meer voor de moderne mens dus als je met het Evangelie durft tegen een moslim of Jood dat zegt is dat discriminatie en kun je veroordeeld worden alleen lijkt dit niet voor iedereen te zijn !Shalom

Anora op 21-12-2016 17:17

Heel goed. Vrouwen - ook al in het tijdperk voor de invasie- hebben extra geschut nodig. Altijd al nodig geweest. Leyk zo'n alarm, best een okee-oplossing, maar ik pleit ook voor een (niet dodelijk) wapen voor vrouwen

Anora op 21-12-2016 17:22

Ja Sonja, er is de leugen dat de waarheid leugen is en wij in het Westen allemaal leugenaars zijn. Daar geloven de gehersenspoelden heilig in.

Maitreya op 21-12-2016 17:23

De Duitser (Duister) heeft altijd al een verraderlijke inslag. Daar komt het hele probleem vandaan. Net zoals ze de Theosofie hebben verdraaid naar de Nazi ideologie, doen ze dat bij Share Berlin met Share International over de wederkomst van de Christus, met zoals gewoonlijk het tegenovergestelde resultaat als ze pretenderen te bevorderen. Ik heb gezegd.

sonja op 21-12-2016 17:23

@Willy, Ik heb geen idee wat je bedoelt.

maria op 21-12-2016 17:29

Sonja op 16.23 uur

Als je het boek Openbaring leest weet je hoe het in deze wereld zal aflopen, toch heeft God alles onder controle

willy op 21-12-2016 17:38

@Sonja : sorry ik bedoelde voor de moderne mens is waarheid inhoudloos en tegen een moslim of jood zeggen het Evangelie is de waarheid dan discrimineert men ze en is er kans dat je voor de rechtbank het kan komen uitleggen dat was gewoon wat ik wilde zeggen !Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 21-12-2016 17:40

Kijk beste reageerders, hoe de kwade machten, geholpen worden door regeringen in Europa. En door partijen als de VVD,CDA,PvdA,Demonen66,GL,SP,CU. Nota bene door partijen- de hypocrieten- die zich christelijk durven noemen. En wat men in Oostenrijk doet, is enkel symptoombestrijding, stelt 0,0 voor. We zijn verraden door onze eigen politici, uit heel Europa. Deze "criminelen", want dat zijn het; hebben ingestemd in 1975; met " Het verdrag van Straatsburg", waarin de islam werd toegestaan zich massaal in Europa te vestigen. En waarvoor; voor: geld,olie en macht! Tevens werken deze partijen en regeringen mee, aan een uiterst bedenkelijk "Coudenhoven-Kalergiplan". En dit alles wordt tevreden aanschouwd door duivelse organisaties, te weten: de communisten der eussr,bilderberg,soros de plutocraat, de nwo en de illuminati. Vertrouw U toe aan de Here Jezus, alleen hij kan redding geven. Gods zegen voor U allen.

Tom Hendrix/Seneca op 21-12-2016 17:42

@Sonja: 16.23. uur. Dat ben ik geheel met U eens, beste Sonja. De islam is een wrede, perverse ideologie. Iedereen wordt daar slachtoffer van, ook de moslims zelf. Ik bid dat de moslims, Jezus leren kennen, en de islam verlaten.

sonja op 21-12-2016 17:50

@Willy, Bedankt voor de toelichting; nu begrijp ik wat u wilde zeggen. Dank dat u nog even de moeite wilde nemen.

Dewevoga op 21-12-2016 18:32

Het gaat allemaal om geld (mammon) en zeker in Brussel en Den Haag en hun handel is gericht op het Midden Oosten. En de godsdienst daar is islam. En in die ideologie zij religie, rechtspraak (sharia) en executie verweven, zie Iran of Saoedi Arabie. Dus past dit m.i. niet in artikel 1 van onze grondwet.Maar ja ik ben geen jurist.

Maar als ik het juist zie, waarom hoor je dit soort argumenten niet?

Dewevoga op 21-12-2016 18:54

En ook de dikke van dale is om. nadat een fobie van ziekelijke angst is veranderd naar haat nu de volgende

De ‘treitervlogger’ verheerlijkt. Schande! Open brief.

hendrik1730 op 21-12-2016 19:02

De politie in Wenen moet niets uitdelen. De politie in Wenen moet toelaten dat autochtone burgers zonder crimineel verleden zich bewapenen met pepperspray en tasers.

Rebellio op 21-12-2016 19:29

Dit hoort thuis op het geloofsforum. Mod.

rescue op 21-12-2016 19:39

Aan alles is te merken dat de socialistisch liberale utopische antichristelijke multi culti maatschappij op exploderen staat. En wellicht is dat ook de bedoeling van de Albert Pike elite, je ontdoen van de massa.        Maar, verrassing, ze zullen het zelf niet overleven, God weet al hun schuilplaatsen te vinden.

DN op 21-12-2016 19:52

De vrouwen moeten zich niet aanpassen aan de gevaarlijke politiekers, die moslims moeten allemaal terug naar hun zandbak, dat moet er gebeuren!

vijgeboom op 21-12-2016 20:47

Hoe meer immigranten hierheen komen en dan vooral uit Islam landen des te meer misdaden er gepleegd worden. Een moslim mag doen en laten tegen een niet moslim om vervolgens te liegen en te ontkennen. Het is een duivels iets en dat is het gevolg dat West europa de ware God vaarwel heeft gezegd en als je vaarwel zegt tegen God dan gaat God ook en komen duivelse demonen je land binnen. Je zult maar kinderen hebben en opgescheept komen te zitten met Islam tuig in je land!

cefas op 21-12-2016 21:25

Stap voor stap worden we door de slinks-liberale en pseudo-christelijke kliek naar de afgrond geleid middels de open-deuren politiek van de EU ten gunste van illigale immigranten die onder de mom van vluchtelingen zijnde, die hun paspoorten zijn kwijtgeraakt.

j.m op 21-12-2016 21:38

jongens wat gaan we er aan doen . zullen we weer watergeuzen worden , die deden wat aan de over heersing van de Spanjaarden.  

Wolf op 21-12-2016 22:11

We moeten ons aanpassen aan de moslims. Kerst en sinterklaas afschaffen. Het is niet anders. We zijn schapen. Veel geschreeuw weinig wol.

AEO op 21-12-2016 22:40

Het volk krijgt wat het verdient. Als men steeds opnieuw op de verkeerde partijen blijft stemmen zal het dus alleen nog maar erger gaan worden, geen ontkomen aan. Blijkbaar moet het nog heel wat erger gaan worden. Merkel zou een grote schop onder haar kont moeten krijgen, maar ze blijft gewoon aan de macht. En zolang ze aan de macht blijft zal niet alleen Duitsland maar heel West Europa steeds meer volstromen met islamitische invasietroepen, vermomd als vluchtelingen. Ja, er zijn wel degelijk echte vluchtelingen tussen, maar dan hebben we het vooral over de vervolgde Christenen die in het Midden Oosten compleet uitgeroeid worden en onze hulp niet alleen hard nodig hebben, maar die hier wat mij betreft zeer welkom zijn.

Tom Hendrix/Seneca op 22-12-2016 07:28

@AEO: 22.40. uur, op 21/12. Inderdaad, zou men enkel christelijke vluchtelingen dienen op te nemen. De andere vluchtelingen zou men in de eigen regio; " Noord-Afrika", dienen op te vangen. Verder vind ik het zeer vreemd, dat de moslimlanden zoals Saoudie-Arabië, en Quatar er geen opnemen, wat moslims betreft. Deze gang van zaken stinkt, als verrotte vis.

Infidel4U op 22-12-2016 07:28

Om mee te beginnen, vrouwen, en mannen en kinderen, moeten allemaal krav maga leren. Dat zal de barbaren een onaangename verrassing bezorgen als ze denken een makkelijk.doelwit gevonden te hebben. Lijkt me fantastisch te zien hoe een hadji door een Nederlandse vrouw op een zeer pijnlijke manier wordt uitgeschakeld. Zijn op YouTube trouwens filmpjes van te vinden.

sonja op 22-12-2016 09:00

Foutje; waar ik Medina-boeken schreef, bedoeld ik uiteraard de Mekka-boeken. die zogenaamd vreedsaam zouden zijn.

Wim op 22-12-2016 09:50

@ j.m. "Jongens wat gaan we er aan doen?" Watergeuzen worden lijkt me niet realistisch. Maak op 15 maart het juiste hokje rood. denk niet dat het 'toch niets uitmaakt'. Kijk in de VS. Daar maakte het alles uit. Kan hier ook. Maar dan stemmen op radicaal anders en dat ook in je omgeving (durven!!!) uitdragen. Met een site als Xander heb je genoeg argumenten.

Rolf op 22-12-2016 11:33

@AEO op 21-12-2016 22:40

Ja, er zijn wel degelijk echte vluchtelingen tussen

Bekijk het volgende plaatje dat ik vond op Fenixx eens: https://fenixwordpresscom.files.wordpress.com/2016/09/naamloos150.png

De echte vluchtlingen kun je vinden door in de orange gedeeltes het deel te nemen waar eenzelfde deel zich aan de vrouwelijke kant bevindt. Een zeer kleine fractie dus.

Voor de rest van het mannenoverschot tussen de 15 en 40 jaar zullen de Duitsers zich ernstig zorgen moeten gaan maken. 

karola op 22-12-2016 11:53

Hallo Xander ik heb net een mail verstuurd naar de NOS en WNL over de kerstmis uitingen die je bijna nergens ziet op de tv in tv progamma's geen Kerstbomen en geen Kerst liedjes helemaal niks.

En gisteren las ik dat bericht van die Afgaanse Familie die zijn 2 dochtertjes van 7 en 9 jaar oud de dood in blies met een bomgordel om de kinderen,opweg naar een politieburo? Hoe gek moet je zijn!!

En nu lees ik dit weer,ik kan maar 1 ding zeggen ga allmaal stemmen op de PVV,dit moet afgelopen zijn hier komt een oorlog van die zijn weerga niet kent.

Yerik op 22-12-2016 12:41

De 'bewakers van de vrede' in onze 'democratische rechtsstaten':

https://sputniknews.com/politics/201612221048869375-nato-russia-drills/

Kort geleden ook al, uiteindelijk is dat natuurlijk ten behoeve van de amerikaanse wapenindustrie, een opslagplaats voor tanks geopend in Limburg:

https://www.youtube.com/watch?v=Jg56KDpeZjk

Yerik op 22-12-2016 12:55

De antichristelijke machten gaan snel verder! Straks zullen velen de antichrist hartelijk verwelkomen; de islamitische soldaten van zijn leger zijn hier al in groten getale aanwezig en worden nog iederen dag binnengehaald.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27290752/__Ook_kerst_krijgt_zwartepiet__.html

Inderdaad, zoals AEO op 21-12-2016 22:40 schrijft: "Het volk krijgt wat het verdient."

Yerik op 22-12-2016 12:57

@ Tom Hendrix/Seneca op 21-12-2016 17:40Bij het nemen van politieke partijen in jouw aanhef ben je er nog twee vergeten: C.U. en S.G.P.

Virgo op 22-12-2016 13:22

@sonja op 21-12-2016 16:23

Sonja, you're my girl. Goed verwoord, eerlijk, scherp en transparant. Zo hoort het.

Rebellio op 22-12-2016 13:24

Een naar mijn idee zeer belangrijk bericht, wat veel verklaard wat er gaande is in de islamitsche wereld: http://www.telegraaf.nl/binnenland/27267398/__Arrestaties_na_matpartij_moskee__.html Een verlengde van een eerder bericht http://www.telegraaf.nl/binnenland/27082964/__Mishandeling_moskee_onderzocht__.html

Er is een generatie kloof ontstaan tussen de moslims die hier in het Westen zijn komen wonen en hun kinderen. Invloed van salafisme is een van de oorzaken, maar ik denk ook juist het Westerse, wetenschappelijke: 'letterlijk nemen wat er staat'. Daarnaast is de wereld een dorp geworden en heb ik het eigenlijk over een mondiale sfeer nu.

Yerik op 22-12-2016 16:45

Parijs - Marine le Pen slaagt er vooralsnog niet in haar verkiezingscampagne voor het Franse presidentschap te financieren. Banken weigeren tot dusver het rechtse Front National (FN) om politieke redenen geld te lenen.

 ,,Dat vormt echt een probleem van discriminatie op basis van politieke meningen. Dat is strafbaar...."

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27295361/__Le_Pen_mist_financiering__.html?utm_source=mail&utm_medium=email&utm_campaign=email&apw_campaign=8ecf72c9812c7ca26c2e4dad65004843

Yerik op 22-12-2016 16:49

@ Moderator   Dat is vlot!! Hartelijke groet van mij!!!!!!!!!!!!!

Helgoland op 22-12-2016 16:53

@Dewevoga op 21-12-2016 18:54

Het draait inderdaad allemaal om geld. Na de val van de Berlijnse muur en het communisme verwoordde Francis Fukuyama dit in zijn boek: "Het einde van de geschiedenis en de laatste mens"; de geschiedenis was voltooid en had met de triomf van de liberale, kapitalistische vrije markt-democratie zijn einddoel bereikt. "De laatste mens" (een negatief begrip bij Nietzsche), werd door Fukuyama juist positief beoordeeld als de mens wiens 'idealen' staan voor wie nivellering, gelijkheid en middelmaat en die alleen nog maar uit is op gezellig samen consumeren.   

Mosliman op 22-12-2016 17:50

Kut redactie. Jullie kanker christenen. Uit de kut getrokken hoerenzonen. Wij gaan europa overnemen. Wen daar naar aan. En ik wil graag jullie wijven het eerste neuken. Hahahaha.

Ottoman, u doet uzelf tekort. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 22-12-2016 18:35

@Yerik: 12.57. uur. Helaas is dat waar. Ik vind het zeer teleurstellend, dat de SGP ook Rutte(VVD) steun verleent. Hoewel ik het op het gebied van leven, en moraal, zoek en zocht bij de SGP. Mede vanwege hun standpunten over abortus en euthanasie/levenseinde.  Ik zit nu echt te dubben wat ik met goed fatsoen als christen nog kan stemmen.

Tom Hendrix/Seneca op 22-12-2016 18:37

@Moslimman: 17.50. uur. Ik heb medelijden met U. U bent helaas zeer misleid. Ik hoop dat U Christus leert kennen.

john oosterom wichers op 22-12-2016 19:44

nieuwe nazi's   vroeger had je de gestapo nu die gelovigen

De Terugkeer op 22-12-2016 22:05

Hahahaha...als deze reactie van 22-12-2016  17:50 authentiek is, beste Xander, dan zou je willen dat vrindje Wilders al 15 jaar geleden de sceptor zwaaide! Dat er überhaupt zulke laagdenkende (denkende???) types in onze samenleving mogen bivakkeren, is werkelijk ondenkbaar. Wat een zinloos laag gepeupelte...en nooit in liefde opgevoed, ik wel, in 'echte' liefde van mijn lieve ouders, mijn lieve Hollandse, hardwerkende en zeer verantwoordelijke lieve ouders.

Infidel4U op 23-12-2016 08:21

@Mosliman:  Herinner je 1686 nog? Net als je denkt dat je aan de winnende hand bent zul je onaangenaam verrast worden, je bent nog altijd in de minderheid. Wie wind zaait...

Tom Hendrix/Seneca op 23-12-2016 19:03

@Moslimman:17.50. uur, op 22/12. U zult het vast ook wel geweldig vinden, om te zien hoe 2 vermoedelijk Turkse soldaten, levend worden verbrand, door IS. Bron hiervan: www.dedagelijksestandaard.nl  Wat een duivelse ideologie is de islam!

dimitri op 09-01-2017 01:06

Ja ,ik zag het ook,alles  gezien,vanaf het begin tot het einde,deed me veel,kreeg er tranen in mijn ogen,echt ,m,n hart deed pijn!Zo laf,en dan nog zeker 18 min lang dat ze leefden,hun tong kwam spugend en schokkend uit hun mond!!en dan liep een van die leiders van isis nog een keer langs met een jerican en goot nog maals benzine over hen heen ,terwijl ze nog leefden!!Ze zijn op een vreselijk manier dood gegaan!!Als je dat zo ziet en al wat isis heeft misdaan tegen moslims,niet moslims,christenen enz,dan kan ik wel geloven dat men niet levend in handen wil vallen van die demonen,dat men kogels voor hun zelf en familie bewaren,want dan zijn ze beter af,dan op een sadistische manier afgeslacht te worden,door die isis demonen!!En het gebeurd!En dat is ook gelijk hun tactiek.Angst aan jagen,dan kan je  met 500 man ,allemaal bewapend een miljoenen stad in nemen.Ze gaan ri centrum slachten daar op het plein in het centrum wat mensen af,ze zenden het uit,en niemand komt meer de straat op.de banken kunnen ze dan zo in nemen!Daarom hoop en id ik dat onze beveiligingen in nederland en europa zodanig is ,dat als er zoiets gebeurd dat de miitairen en politie in korte tijd er een eind aan kunnen maken!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl