HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Iedere 6 minuten 1 vermoord: Christenen opnieuw meest vervolgde gelovigen ter wereld

Paus: ‘Nog nooit zoveel christelijke martelaren als nu’ - Vaticaan overweegt christelijke slachtoffers van ISIS heilig te verklaren

 

Polen geeft prioriteit aan het opvangen van christelijke vluchtelingen, en wordt daarvoor door het politiek-correcte islamiserende West Europese establishment verkettert.

Het afgelopen jaar waren christenen opnieuw de meest vervolgde gelovigen ter wereld, zo constateerde de directeur van het Centre for Studies on New Religions (Cesnur). In 2016 werden ongeveer 90.000 christenen –1 in de 6 minuten- vermoord vanwege hun geloof in het evangelie van Jezus Christus. Naar schatting een half miljard christenen kunnen niet in volledige vrijheid hun geloof belijden. Paus Franciscus verklaarde onlangs dat er in de hele geschiedenis nog nooit zoveel christelijke martelaren zijn geweest.

 

Cesnur directeur Massimo Introvigne wees onder andere op statistieken van het Centre for the Study of Global Christianity, waaruit blijkt dat 70% van alle vermoorde christenen stierven in de vele stammenconflicten in Afrika. Deze doden zijn meegerekend omdat christenen zich heel vaak niet durven of willen verdedigen, omdat ze op grond van Bijbelteksten denken dat God dit verbiedt, of dat God hen toch wel zal beschermen als Hij dat wil.

De andere 30%, zo’n 27.000 in getal, verloren hun leven bij terreuraanslagen, vervolging door (meest islamitische) overheden, en de vernietiging van christelijke dorpen (door o.a. ISIS). Vorig jaar werd het aantal vermoorde christenen iets hoger, op ongeveer 105.000, gesteld. De top 50 van landen met de ergste christenvervolgingen bestaat voornamelijk uit moslimlanden –in de top 20 de nummers 2 t/m 16, 18 en 19-, aangevuld met enkele ultralinkse dictaturen zoals Noord Korea (1e plek), Vietnam en Myanmar. (4)

Paus: ‘Meer christelijke martelaren dan ooit’

Paus Franciscus verklaarde afgelopen maandag in zijn toespraak op het Sint Pietersplein dat er nu meer christelijke martelaren zijn dan in de begintijd van het christendom (2), toen veel gelovigen in Romeinse arena’s voor de leeuwen werden gegooid of werden gekruisigd of onthoofd. Het Vaticaan zou zelfs overwegen om individuele christelijke slachtoffers van ISIS heilig te verklaren.

In maart wees de Chaldeese bisschop van Aleppo erop dat de christelijke bevolking in Syrië tijdens de vijf jaar durende burgeroorlog is gereduceerd van 1,5 miljoen naar ongeveer een half miljoen. In gebieden die werden veroverd door ISIS kregen christenen de keus tussen het betalen van de onderdanigheidsbelasting, bekering tot islam, of de dood door het zwaard. Veel christenen die vluchtten daarom naar gebieden die door het leger van president Assad worden gecontroleerd, omdat ze daar wel veilig zijn voor de diverse moslim terreurgroepen.

Vooral dankzij Rusland kon Aleppo worden bevrijd, waardoor de christenen er voor het eerst in jaren weer veilig kerstmis konden vieren. In het Westen wordt de herovering van de bezette stad op de islamistische rebellen echter een ‘val’ genoemd, waarmee opnieuw wordt onderstreept waar de ware loyaliteiten van de Europese en Amerikaanse regeringen liggen.

Christenvervolgingen hebben ook Europa bereikt

De eerste tekenen van christenvervolgingen hebben ook het eens veilige en vrije Europa bereikt. Een groot deel van de christelijke vluchtelingen worden in Europese AZC’s soms nog erger vervolgd door moslims dan in hun thuislanden. Doorgaans wordt hier door de autoriteiten niets tegen ondernomen, of worden niet de islamitische daders, maar hun christelijke slachtoffers gestraft door hen uit te zetten. Polen is de uitzondering op de regel, en geeft prioriteit aan het opvangen van christelijke vluchtelingen, waar het land in West Europa voor verketterd wordt.

Autochtone christenen in onder andere Duitsland, Zweden en Frankrijk hebben kerkdiensten –waaronder doop- en huwelijksdiensten- verstoord zien worden door agressieve moslims. Een Franse priester werd onthoofd, en in Duitsland en Frankrijk zijn al grote aantallen christelijke kruizen en beeldjes langs straten en wegen vernield. Kerstmis, één van de symbolen van het christendom, is op tal van plaatsen aangevallen, waarvan de recente aanslag op een kerstmarkt in Berlijn de meest schokkende was.

De gevestigde orde in Europa blijft echter pal achter de opkomst van islam en de islamisering van onze landen staan, en doet hard mee met het ‘ontkerstenen’ van onze samenleving. Zo deed bijvoorbeeld de NPO tijdens het jaarlijkse kerstspotje het woord ‘kerst’ in de ban, zetten enkele basisscholen in Duitsland geen kerstboom meer op omdat dat ‘kwetsend’ voor moslimkinderen zou zijn, en besloot de Belgische gemeente Holsbeek de traditionele kerststal niet meer op te zetten, omdat die ‘aanstootgevend’ zou zijn (3).

Naar onze inschatting is dit alles nog slechts het prille begin. Als er geen halt toe wordt geroepen aan de massaal immigratie en islamisering, dan zullen –net als in bijna alle landen waar moslims 10%-20% of meer van de bevolking gaan uitmaken- ook hier de vervolgingen van christenen en andere minderheidsgroepen almaar erger worden. En net als nu al het geval is lijken ze daar de steeds explicieter wordende steun van ‘progressief ‘ en ‘links’ voor te krijgen.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Religion News
(3) RTL Nieuws
(4) Open Doors

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Rebellio op 29-12-2016 16:15

Zucht.....

Samir Qumsieh woont in Betlehem: "Vroeger woonden er 5000 christenen in de Gazastrook. Toen Hamas in 2006 de Gazastrook overnam begonnen ze met de christenen lastig te vallen en ze werden gediscrimineerd. Vandaag wonen er nog slechts 1100 christenen. In het gebied van Bethlehem waren ongeveer 40.000 christenen. In totaal zijn er nog ongeveer 42.000 christenen op de Westelijke Jordaanoever. Er zijn twee redenen achter de afnemende cijfers. De eerste daarvan is de aanhoudende emigratie, wat een nachtmerrie voor ons is; de tweede is het lage geboortecijfer onder de christelijke families. Om de ernst te begrijpen van de situatie, laten we niet vergeten dat in de jaren 1950 ongeveer 86% van de bevolking in het gebied van Bethlehem christen was. Vandaag is dat nog slechts 12%. In Israël daarentegen hebben we 133.000 christenen en het cijfer is stabiel. Natuurlijk ben ik bezorgd over de toekomst van de christenen hier. Als we kijken naar de feiten op de grond, dan ziet u dat er geen toekomst is voor de christenen hier. Wij smelten weg. We zijn aan het verdwijnen. Ik vrees dat de dag zal komen dat onze kerken tot musea worden. Dat is mijn nachtmerrie." https://nl.gatestoneinstitute.org/9670/palestijnen-christenen

DN op 29-12-2016 16:34

Ja, erg voor alle mensen die in moslimstaten leven, ik zal er alvast niet heen gaan, arme mensen die daar vast zitten... Ze hadden juist in de EU zich moeten concentreren om speciaal die mensen daar te gaan redden uit de handen van die barbaren, maar ze laten liever hier ook nog eens die barbaren massaal binnen, dus willen ze onze omgeving hier ook zo barbaars maken, dat mogen we ook al niet laten gebeuren toch?

Dewevoga op 29-12-2016 16:49

Ook de linkse kerk is diep doorgedrongen in de Nederlandse kerken middels theoloog des vaderlands Janneke Stegeman en theoloog van twitterland Alain Verheij, want zij verklaren hun liefde aan de islam. In onderstaande link wordt het hele verhaal ontrafelt. Er zijn links naar nieuw wij waarin de samenwerking zichtbaar is gemaakt. Dus hier in Nederland zijn de christenen en vluchtelingen eerstdaags ook niet meer veilig als het aan de regering en EU kigt.

https://martienpennings.wordpress.com/2016/12/28/satanskindjes-janneke-stegeman-en-alain-verheij-verklaren-hun-liefde-aan-het-grootste-kwaad-uit-de-wereldgeschiedenis-de-islam/

Arameeër/Jood op 29-12-2016 17:00

Binnenkort worden we ook in Nederland gediscrimineerd en vervolgd aangezien we een minderheid vormen begint nu al onopvallend met termen ls wie gelooft er nog in sprookjes, of religies zijn voor domme mensen, of al die religies zijn de oorzaak van onze problemen 

Eelke Piers op 29-12-2016 17:04

Kerst in Alleppo

http://sceptr.net/2016/12/kerst-aleppo-niet-verwacht/

willy op 29-12-2016 17:15

Als het Vaticaan dat zou doen dan is de lijst van christenen die om hun geloof het leven lieten niet meer te overzien.De haat begint meestal tegen joden maar het eindigt niet meer bij Joden het waren niet alleen Joden die onder Hitler het leven lieten. Kerry vindt een tweestatenoplossing de weg naar vrede maar de Palestijnen erkennen Israel niet laat staan hun bestaansrecht ! Moslims -Chriistenen en Joden lijden onder Daesh en europa bedreigt zijn eigen vrijheid door te maatregelen van dictaat door het terrorisme. Als je tegen Erdogan bent dan ben je een terrorist zie je hoever het reeds gekomen is.De beschaving wordt bedreigt van binnenuit en europa staat op instorten wel wil ik eindigen met een positieve noot. In Irak en Syrie gaan kerken terug open ! Shalom

Rolf op 29-12-2016 17:16

Deze doden zijn meegerekend omdat christenen zich heel vaak niet durven of willen verdedigen, omdat ze op grond van Bijbelteksten denken dat God dit verbiedt, of dat God hen toch wel zal beschermen als Hij dat wil.

Dit is naar mijn idee een fout die veel christenen maken, God biedt de gelegenheid maar je zult deze wel zelf moeten grijpen. Dus jezelf en andere christenen verdedigen indien de kans er is. Naar mijn idee is het geen schande als je sterft bij het verdedigen van christenen of van jezelf, zolang je maar niet op je handen gezeten hebt. 

Een Engelse bijbeluitspraak die ik kortgeleden las zou hier heel toepasselijk kunnen zijn:

James 2:26 Faith without works is dead.

Geloof zonder daden is dood.

cefas op 29-12-2016 17:31

De Europese politiek-correcte elite heeft geen plaat voor hun kop maar een metersdik beton voor hun kop. Wat een Euro-infantielen van de bovenste plank met een totale blindheid voor de realiteit.

Yerik op 29-12-2016 17:32

Als chistenen blijven volhouden dat zij zichzelf niet mogen verdedigen, als christenen blijven toezien hoe onze landen verder worden geïslamiseerd, als christenen blijven stemmen op de gevestigde politieke partijen w.o. S.G.P., C.U. en C.D.A, als christenen blijven vluchten in plaats van naar de wapens te grijpen, dan kunnen zij weten dat de vervolging aanstaande is. Ontwaakt! Gij die slaapt!! (Eph. 5:14).Maar ik weet: velen, misschien wel de meesten, blijven nog lekker doorslapen of zij doen, als je het ze probeert bij te brengen, laf, inlaf de ogen dicht...Het is niet enkel goud wat onder dat volk van die gelovigen blinkt; er zit veel schroot tussen.

Denclaas op 29-12-2016 17:44

Helaas  wordt  er  over  sommige  onderwerpen  weinig  of  niet  geschreven,  en  christenen  zijn  pas  geneigd  om  in  actie  te  komen  als  ze  zelf  aangevallen  worden.Een  groot  taboe  waar  weinig  over  bericht  wordt  is  de  geheime  vervolging  van  christenen  door  germaans / keltische  praktiserende  heidenen.Ook  wat  door  de  zo  genoemde  gevestigde  orde  gedaan  wordt (islamiseren,politiek correct,  wetgeving  tegen vrije meningsuiting e.d) komt  in  werkelijkheid  vanuit  dit  oude  heidendom  dat  sterk  groeit  en  m.i  momenteel  de  macht  heeft  in de  eu. Ik  geloof  dat  dit   heidendom  het beest  is  dat  herstelt  van de  wond (in  het  verleden  door opkomst en groei  christendom),  velen  volgen  cursussen  omschreven  als  spiritueel,  of  paranormaal, of  hekserij.Ik  heb  dat  al  van  meerdere  mensen  gehoord  dat  ze  , of  een  familielid,  bezig  waren  met  die  zaken.  Natuurlijk  mag  een  christen  dat   niet  doen,  want  het  paranormale  of  occulte  is  het  terrein  van  de  duivel.De   meesten  van  mijn  buren  in  Belgisch limburg  zijn  praktiserend  heiden oftewel  heks,  en  ze  vallen  mij  vrijwel  iedere  nacht  aan  met  electronische wapens (laser en  electromagnetische  golven,  en  ultrasoon geluidstrillingen,  ook worden  waarschijnlijk  persluchtwapens  gebruikt)Men  kan  op  paranormale wijze  ongeacht  afstand  binnen kijken  in  uw  huis  met het  bewustzijn,  oftewel  het  zgn derde  oog,  zo  kan  men  ook  de  straal energie  zien  van  een  electronisch wapen en  eenvoudig  richten op  het  slachtoffer.Christenen  die  handelen  zoals   de  eerste  christenen,  zoals  doop  in  de  Heilige Geest,  de  gaven  van  de  Heilige Geest praktiseren,  zich  bewust  zijn  van  de  autoriteit  in Christus,  om  te  genezen  en  duivels  uit  te  drijven,  dezen  zullen  vervolgd  worden.De overheid  biedt  geen  bescherming,  de  wetgeving  voorziet  niet  in   opsporing en/of  vervolging  van  daders,  ook  al  worden  er  vele brieven  geschreven  door  actievoerders,  men  past  die  wet  niet  aan.Destijds  was  men  echter  wel  snel  om  de  burgers  te ontwapenen,  ook  ik  ben  ontwapend  en  van  mijn  rechten  beroofd  omdat ik  melding  maakte  van  de  misdaden   met  electronische  wapens ,  en  dan  word  je  automatisch  door  de  politie  neergezet  als  pshychisch  niet  in  orde,  ook  al  verklaart  de  huisarts  dat  ik  in  orde  ben.     Zo  gaat  het  ook  in  Duitsland,  zie  www.psychophysischer-terror.com,    voor  meer  info ook  stopeg  , en  christen-defensie.be.U  bent  gewaarschuwd,  als  u  iemand   kent   die  niet  kan  slapen,  ook  niet  met  slaapmiddelen,  dan  kan  er  sprake  zijn  van  heimelijke  bestraling. 

willy op 29-12-2016 18:05

@Denclaas : zit je aan te pillen of heb je drugs genomen! Shalom

Leon op 29-12-2016 18:18

Mooi artikel. Maar laten we even wat historische feiten op een rijtje zetten.

Opvang door Polen:👌🙏super en een middelvinger naar Brussel.

Fijn dat de paus het ogenschijnlijk opneemt voor christenen maar dezelfde paus is ook te zien in een filmpje op youtube waarbij een rabijn, imam, hindoe priester en een boedhist samen met hem zijn en bidden onder het motto dat 'we allen in dezelfde God zouden geloven'. Een soort niet bestaande 'eenheid in verscheidenheid'. Dus wie beschermt de paus tegen wie ? Voor wie komt hij op ? Zit deze man niet namens het oppermachtige syndicaat Vaticaan in allerlei obscure clubjes ?

Dan trekt deze paus ook nog het vergelijk met de 1ste vervolging van christenen in de Romeinse tijd.

1)Toen bestond zijn instituut nog niet. 

2) De christenen uit die tijd waren sabbat- en geen zondaghouders en aanbaden geen beelden en andere er door de RK kerk bijverzonnen nonsens.

3) Het Vaticaan heeft zelf ook bloed aan de handen want de vervolging van protestanten is daar het bewijs van.

Conclusie > Polen fantastisch. Rome > shut up.

Dewevoga op 29-12-2016 18:51

Citaat: Of toch maar Jan Marijnissen in een interview met Trouw (4 januari 2005): “Zijn ogen schieten vuur, de sigaret wordt vermorzeld in de asbak. ‘Kwam bij de moord op Theo van Gogh de kogel van de islam? Wat een onzinnige stelling.’ “

Ja, écht waar en dan ben je dus écht niet goed bij je kokosnoot.

Dit staat midden in de hele lap tekst, maar het gaat over een veel langere periode waarin het linkse progressieve politiek correctivisme de Nederlandese samenleving ondermijnd heeft. En het eindigt met het feit dat onze historicus M. Rutte van de geschiedenis niets geleerd heeft. (mijn conclusie)

https://martienpennings.wordpress.com/2014/04/12/pieter-hilhorst-de-kortgebroekte-denker-en-de-rivieren-van-bloed/

Dewevoga op 29-12-2016 19:01

@Denclaas op 29-12-2016 17:44

Ik heb even op uw site rondgekeken en ben onder de indruk. Ik zal deze vaker bezoeken.

JP op 29-12-2016 20:12

Ik kan mij niet voorstellen dat een christen enige waarde hecht om door het hoofd van de RK kerk heilig verklaard te worden en postuum door die Roomse club ingelijfd te worden.

cefas op 29-12-2016 22:19

Ook de Paus spreekt met dubbele tong.

wauso op 30-12-2016 04:29

Christenen Doden Ik heb er zelf 2 verhalen over geschreven en verzonden naar de werkelijke daders !

https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/12/05/christenen-doden-geen-probleem/

https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2016/05/13/cda-christelijke-moordenaars-lees/

vijgeboom op 30-12-2016 09:02

In Nederland is de verdrukking ook al gaande alleen word het nog niet opgepikt door de media. Moslims zijn er al gestaag mee bezig in Nederland om Christenen te treiteren, bedreigen etc. Het is jammer dat men elkaar nog niet helpt en we een front gaan vormen tegen de agresor die de Islam heet!

Luuk op 30-12-2016 11:32

Genocide mag het niet heten, maar langzaam maar zeker worden alle Joden en Christen uitgeroeid  https://ejbron.wordpress.com/2016/12/29/merkel-en-het-collectief-breken-van-de-ambtseed-dood-en-verkrachtingen/

willy op 30-12-2016 11:57

@Leon: Zeer goed opmerking en goed geschreven en het Vaticaan heeft ook bloed aan zijn handen tijdens de kruisvaarders waar moslims werden afgeslacht en joden in de synagoge gedreven om levend te worden verbrand in naam van een god. het ging toen niet om Jeruzalem maar om te heilige plaatsen van het christendom te beveiligen ! Shalom

willy op 30-12-2016 12:00

@denclaas : Lees het boek " het verborgen Lourdes " van auteur Coens die dieper op zulke fenomenen ingaat ! shalom

Marjolein op 30-12-2016 14:25

Christenen en Joden zijn niet de enige groepen die opgejaagd en vermoord zullen worden door islamieten. Ongelovigen zijn ook niet gewenst. We zitten dus met zijn allen in hetzelfde schip.

Tom Hendrix/Seneca op 31-12-2016 18:25

Onze eigen overheid, is de grootste promotor geworden, van de wrede ideologie der islam. Onder aanvoering van links, en de hulp van hypocriete partijen; te weten de liberalen en christendemocraten, wordt ons deze mosliminvasie; en de massa-immigratie door "de strot", geduwd. En overal in Europa, is door de EUSSR, hetzelfde gaande. Christenen, Joden, maar ook niet-gelovigen zullen worden vervolgd. Alles zal zo gebeuren, het staat met name beschreven in de Openbaring van Johannes.

Tom Hendrix/Seneca op 31-12-2016 19:27

En waar zijn nu de zogenaamde " gematigde moslims", om te protesteren tegen het geweld ten opzichte van Joden en Christenen? O....wacht, die gematigde muzelmensen bestaan niet, nergens er ook maar een van gezien.

Rom op 01-01-2017 00:39

Gaan we dezelfde kant op als 40-45 of nog erger?

Rosalie op 07-01-2017 11:46

De paus spreekt met twee monden. Wolf in schaapskleren. Onderdeel van de nwo. Geheime agenda. Vrijmetselaar. Wie herinnert zich nog de donderslag boven het Vaticaan Bij het ( gedwongen) aftreden van paus Benedictus ? Er zijn voorspellingen gedaan zoals : een groot charisma maar een wolf in schaapskleren, hij zal wonderen verrichten die niet vanuit Christus zijn, het zal iemand zijn van de andere kant van de wereld ( inderdaad Argentinië) en er zullen twee pausen zijn, dit zal de laatste paus zijn. Dus wij als Christenen kunnen weinig verwachten. Hij sprak zelfs in NY in de Patrick cathedral over :" The failure of the Cross" .zijn doel is een wereldgodsdienst waarin Lucifer wordt aanbeden.       daarom zoekt hij toenadering tot de wereldgodsdiensten en wast hij de voeten van Moslims. Als alle wereldgodsdiensten 1 God aanbidden,dan noemen we die God eerst Allah ( hij bad al eens tot Allah) zodat de moslims mee intergeren,en geleidelijk aan wordt het luciferisch. Toevallig dat de bisschop van Breda ,Tini Mutsers vandaag in de krant zei dat we God net zo goed Allah kunnen noemen. Het gevaar komt van twee kanten : Islam en Vaticaan ofwel de Elite met hun nwo.

Wardje op 07-01-2017 14:56
Ongetwijfeld heeft de paus gedoeld op het schijnbaar en menselijk gezien falen van het leven en de missie van Jezus toen Hij aan het kruis hing . Het lijkt mij een bewijs van kwade wil het anders te willen uitleggen . Ik ben erg benieuwd naar de bewijzen voor het vrijmetselaarschap , Handgebaren gelden niet en het meewerken in bepaalde richting is voor mij niet genoeg voor zo'n bewering, dan kun je de meerderheid van de tweede kamer wel vrijmetselaar noemen. Er zijn er ongetwijfeld meer , maar de enige bisschoppen vanaf 1900 van wie ik bewijzen heb gezien zijn Bugnini en kardinaal Rampolla
Wardje op 07-01-2017 15:12
Bisschop Muskens is al een paar jaar geleden overleden , zijn uitspraak is niet van gisteren maar van 2007 . Over God - Allah is op deze site al teveel inkt gevloeid , maar ik vond nog een aardig artikel van Prof. v.d.Ploeg , met wie ik het op dit stuk niet (geheel) eens ben . Hij heeft een andere mening dan Prof Samir Khalil Samir , die ik ook al meermalen heb genoemd . Artikel: Is Allah de God der Christenen? ("Nee" zegt deze hooggeleerde. Een andere mening betekent op deze site zoiets als een verbanning) https://www.ecclesiadei.nl/docs/ploeg0050.html
Michaël ;-{> op 07-01-2017 15:44

@ Rosalie op 07-01-2017 11:46

Dat idee heb ik ook, dat het doelbewust is ja, om de mensen te misleiden. Geldt dan ook voor die bisschop. Want allah heeft geen zoon, God wel. Groot verschil.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl