HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting

Julian Assange is terecht en komt met nieuwe onthulling: Bondskanselier Angela Merkel en de EU willen een Europees superleger vormen dat de eurolanden moet gaan overnemen

 

De reguliere media gaan er samen met de overheid en Google, Facebook, Twitter en Microsoft voor zorgen dat u straks alleen nog maar gecensureerd politiek-correct nieuws te horen en te lezen krijgt.

Na bekomen te zijn van de eerste klap door de verkiezing van Donald Trump kan drie weken na de Amerikaanse presidentsverkiezingen worden geconcludeerd dat de globalisten van de gevestigde orde in de Europese, Amerikaanse en Chinese politiek en media de frontale aanval hebben geopend op de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid. Overal, ook in Nederland, worden drastische maatregelen aangekondigd die op niets anders neerkomen dan keihard afgedwongen censuur van alle stemmen die willen vasthouden aan vrijheid, democratie en zelfbeschikking, en niet willen dat onze samenlevingen ten onder gaan aan open grenzen, ongekozen superregeringen en islamisering.

 

Mensen pikken leugens globalisten niet meer

Infowars voorman Alex Jones wijst erop dat het establishment bang is geworden na de verkiezing van Donald Trump, dat weliswaar niet het eerste signaal was dat het gewone volk het verwoestende globalistische beleid en de daaraan gekoppelde massale manipulatie door de reguliere media niet meer pikt, maar wel het duidelijkste. In Europa waren het Brexit en het Nederlandse Oekraïne referendum twee andere belangrijke tekenen dat steeds meer burgers zich bewust beginnen te worden in welke fatale richting de elite onze samenleving stuurt.

In plaats van dat de media, die maandenlang met opzichtige propaganda volhielden dat Donald Trump ‘geen schijn van kans’ had en Hillary Clinton zonder twijfel de volgende president zou worden, eindelijk eens in de spiegel kijken, doen ze echter het tegenovergestelde: vol arrogantie over het gelijk van hun visie en zogenaamde ‘professionaliteit’ van hun verslaggeving openen ze met behulp van de politiek de aanval op de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid, allereerst op het internet.

In sommige publicaties van de massamedia wordt al enige tijd openlijk gezegd en geschreven dat de globalisten toewerken naar een wereldregering, en dat zij, om het te verwachten verzet van de bevolking voor te zijn, de burgers om die reden via de media in slaap hebben gesust met het échte ‘nepnieuws’, en met de bekende ‘brood en spelen’. Ook uit WikiLeaks is onomstotelijk gebleken dat ‘onze’ heersers de bevolking doelbewust onwetend willen houden en ons tot de rand van wanhoop en armoede willen drijven, om vervolgens een vorm van een wereldregering als de enige ‘oplossing’ aan ons op te dringen.

Trump won met 15% tot 20% voorsprong

Alex Jones: ‘Maar we weten wie jullie zijn. We weten hoe kwaadaardig jullie zijn en hebben jullie ideologie door, en ook jullie aanvalsplan.’ Hoopgevend is dat het de elite ondanks grootschalige stembusfraude niet is gelukt om Hillary Clinton het Witte Huis in te rommelen. Uit interne peilingen blijkt dat Trump in realiteit zo’n 15 tot 20% meer stemmen heeft gekregen dan Hillary, en dat het verschil in de officiële uitslag enkel kleiner is dankzij de enorme fraude die de Democraten en de globalisten hebben gepleegd.

Onafhankelijke bronnen hebben bevestigd dat Hillary de winst in tenminste 5 staten heeft gestolen door de stemmen van minimaal 5 miljoen, maar mogelijk zelfs 25 miljoen illegalen en reeds overleden mensen, die door Democratische officials en medewerkers werden geregistreerd. Hooggeplaatste Democraten werden op verborgen camera’s van Project Veritas betrapt op het ruiterlijk toegeven en plannen van deze masssale verkiezingsfraude.

Linksradicale machtsovername VS en EU

Alles was bedoeld om de Verenigde Staten nog dit jaar definitief in een regelrechte dictatuur te veranderen, een proces dat stap voor stap werd ingezet en uitgevoerd door de regering Obama. De Democraten planden een machtsovername waarin alle belangrijke conservatieve en ‘rechtse’ sites en stemmen ‘op zwart’ zouden gaan, en hun kopstukken zouden worden gearresteerd. De Europese Unie zou hetzelfde gaan doen en heeft daar, zoals we gisteren berichtten, met een nieuwe gevaarlijke richtlijn inderdaad een grote stap naar gezet.

Meerdere inlichtingenofficials bevestigden het afgelopen jaar dat dit geen complottheorie is. De globalisten in Washington, New York (VN) en Brussel willen de vrijheid van de burgers beëindigen. Het eerste slachtoffer in iedere oorlog –een oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting- is altijd de waarheid. Kritische tegenstemmen zijn steevast de eersten die worden aangepakt  – kijk naar de vele negatieve aandacht die de reguliere media en grote concerns plotseling geven aan zogenaamde ‘nepnieuws’ sites, en naar het politieke schijnproces tegen PVV leider Geert Wilders.

In China, waar het met de vrijheden toch al droevig gesteld was, hebben de communistische leiders de bestaande censuur van het internet deze week nog strakker aangetrokken. Enkele landen, zoals IJsland en Rusland, weigeren echter mee te doen met de vorming van een wereldwijde, technocratische  dictatuur waarin multinationals buitensporig veel macht krijgen, ten koste van de gewone man. Kortom: met de totstandkoming van fascisme pur sang, en wel op globalistische schaal.

Brussel en Washington maken einde aan persvrijheid

De gisteren besproken EU-richtlijn die een einde maakt aan de persvrijheid en vrijheid van meningsuiting wordt op 5 december aangenomen. Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft deze week $ 170 miljoen vrijgemaakt om op vergelijkbare wijze de vrije pers aan te banden te leggen. Net als in Europa krijgen websites die kritisch schrijven over het globalisme, over de islam, de massa immigratie en over het Westerse beleid in het algemeen, het predicaat ‘nep nieuws’, waardoor ze kunnen worden geblokkeerd.

Er komt ook een ‘goedgekeurde lijst’, waarvan nu al bekend is dat een groot aantal van hen banden hebben met linksradicale organisaties zoals het racistische BlackLivesMatter in de VS, met multimiljardair George Soros (die al $ 500 miljoen aan BLM doneerde), met tal van moslim- en jihadgroepen, en specifiek in Europa met onder andere het ultralinkse ‘Antifa’ (‘We Love Volkstod’), dat in Duitsland wordt aangestuurd en gefinancierd door de sociaaldemocratische SPD.

Het zou ons niet verbazen als in eigen land het anti-Westerse islamofascistische splinterpartijtje DENK ook op de lijst staat of komt te staan. Al dit soort groepen en bewegingen zijn bedoeld om de Europese en Amerikaanse samenlevingen te destabiliseren en ten val te brengen.

Omgekeerd racisme en omgekeerd kolonialisme

Eén van de tactieken die wordt gebruikt kan zowel ‘omgekeerd racisme’ als ‘omgekeerd kolonialisme’ worden genoemd. De autochtone blanke bevolking wordt met allerlei verdraaide historische argumenten een schuldgevoel aangepraat, waardoor ze zich niet zouden mogen verzetten tegen de komst van miljoenen (moslim)migranten en de islamisering van hun landen. Deze racistische ‘bevrijdingstheologie’  bestaat al veel langer, en wordt nu op grote schaal door de globalisten ingezet tegen de blanke bevolking en tegen de vrije Westerse maatschappij.

Twitter, Facebook en Google zitten allemaal in hetzelfde complot dat al sinds vorig jaar bezig is om sites en pagina’s met een traditionele boodschap van vrijheid en zelfbeschikking te blokkeren. Dat gebeurt nu nog vaak tijdelijk, maar straks moeten sites zoals deze permanent verdwijnen. Twitter is zelfs al begonnen met het verbannen van de Amerikaanse vlag en de Amerikaanse adelaar.

Zwarte lijsten

Maar er is hoop, zegt Jones, en die is er in de persoon van Donald Trump, die in het ondoorzichtige en bureaucratische Washington een grote schoonmaak heeft aangekondigd, en een nationalistisch team aan het vormen is dat wars is van het globalisme. Infowars gaat zelf ook een zwarte lijst opstellen van bedrijven die zouden moeten worden geboycot, omdat ze BLM of een andere racistische / globalistische organisatie steunen.  Ook komt er een lijst met de échte nepnieuws verstrekkers.

Jones vaart tegen hen uit: ‘Dus jullie willen oorlog met het volk? Dan kunnen jullie dat krijgen. Bedankt dat jullie nu laten zien hoe totalitair jullie zijn.’

Assange: Merkel en EU vormen Europees Superleger

Vrijheidspatriot van het eerste uur Julian Assange, voor wiens leven enige tijd gevreesd werd, is terecht, en blijkt onder huisarrest te zijn geplaatst. Desondanks kwam hij met een nieuwe onthulling: de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Europese Unie werken samen bij het oprichten van een Europees superleger, dat de eurolanden moet gaan overnemen. Dit Europese leger is een kernonderdeel van de in vorming zijnde federale Europese Superstaat, die ondanks het feit dat een overgrote meerderheid van de Europeanen dat niet wil, er toch door zal worden gedrukt.

‘Volk moet in opstand komen tegen wereldwijde dictatuur’

‘Dit is een wereldwijde dictatuur via de EU, de Aziatische Unie, de Noord Amerikaanse Unie, de Atlantische verdragen en de vrijhandelsverdragen (TPP / TPIP),’ vervolgt Jones.  ‘Maar de mensen ontwaken uit hun trance. Ze zijn boos dat de multinationals proberen onze vrijheid van meningsuiting af te pakken. Dat is de reden waarom Infowars (en andere alternatieve / onafhankelijke media) zo succesvol is.’

‘Maar we moeten écht boos worden, en niet denken dat alles nu wel goedkomt nu Trump is gekozen. We moeten die bizarre organisaties die nu ijveren voor enkel door de staat gecontroleerde en goedgekeurde media blokkeren... Als we ons hier niet tegen verzetten, zal het hun inderdaad gaan lukken ons de mond te snoeren.’

 


Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

02-12: Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije
01-12: Franse regering gaat pro-life anti-abortus informatie op internet strafbaar stellen
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
27-02: Schandalige media demonisering: Pegida valselijk gelinkt aan hakenkruis (/ Onafhankelijk proefschrift: PVV demoniseert nauwelijks, terwijl PvdA daar kampioen in is)

2013:
19-02: Duitse journalist van het jaar bekritiseert manipulatie burgers door EU 

2012:
04-12: Einde vrijheid meningsuiting dreigt door VN-controle over internet

10-10: EU-denktank: Drastische maatregelen om bevolking EU te controleren
02-10: Project Clean IT: EU plant totale controle over het internet
02-04: Universitair onderzoek: Bijna 9 van de 10 journalisten zijn links, groen of rood 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

willy op 03-12-2016 15:14

Het rare is dat jongeren geen vertrouwen meer hebben in de democratie en in de politiek! Dus kiezen ze ofwel extreem rechts of extreem links en wat is dan het beste? we zien hetzelfde in Frankrijk waar Hollande zo inpopulair is dat zijn vertrek een opluchting is.De VS gaat meer en meer de linkse toer op door de immigratie daarom hun verzet tegen Trump en bij ons zelfs over zwarte piet! OoK vakbonden en kerk zijn hiervoor verantwoordelijk door hun doorgedreven humanisme waarbij diversiteit als een verrijking word aanzien het is veel meer een verarming!Ondertussen neemt de armoede toe en leven we meer in een politiestaat waar vrije meningsuiting wordt gelijkgesteld met terrorisme.Het is beter dat we ons bezinnen dan in opstand te komen een oorlog lost niks op je kunt hem beginnen maar waar is het einde?Mensen kunnen elkaar niet meer verdragen laat staan vertrouwen dat is allemaal door de tijd heen verdwenen het is ieder voor zich geworden en dit op alle aspecten van het leven? Velen stappen dan ook uit het leven onlangs nog een 17 jarig meisje het leven was het haar niet meer waard erg nietwaar dat is onze maatschappij niet iets om op fier over te zijn de mens is een echt egoistisch wezen geworden!Shalom

Tom Hendrix/Seneca op 03-12-2016 15:28

Geheel eens met het artikel. De echte nazi's zijn dus nooit weggeweest. En dat zijn met name de socialisten, en sociaal-democraten. Daarbij worden ze geholpen in heel Europa door de verraders, de zich noemende liberalen, links-liberalen en de christendemocraten. Dit is ook een bewijs temeer, dat de Eussr, een duivelse smerige dictatuur is. Alles steunen ze, om de bevolkingen van Europa te knechten, te islamiseren, en te laten overstromen door heel Afrika, de massa-immigratie. En de verraders der politieke partijen, van "links tot rechts", doen iedereen demoniseren die tegen deze gang van zaken zijn. De Eindtijd is aangebroken. Ze willen Satan op de troon! Blijf vasthouden aan Jezus!

DN op 03-12-2016 15:34

EU & Islamistisch Unie eigenlijk, de nieuwe nazi alliantie sinds Hitler & andere dictators van de wereld...

stevan op 03-12-2016 15:49

De reguliere media gaan er samen met de overheid en Google, Facebook, Twitter en Microsoft voor zorgen dat u straks alleen nog maar gecensureerd politiek-correct nieuws te horen en te lezen krijgt

==============================

dat is simpelweg onmogelijk hoe wil je dat controleren ? ik spreek en lees niet allen maar N3ederland,Engels, Duits maar nog wat meer talen. iest afdwingen  is al bij voornaat kansloos denk u werkelijk dat mensen dom zijn ? Partizanen zullen weer opstaan en vechten tegen fasisten dat staat vast, er zal weer partizanen lied over bergen en dalen klinken

Rolf op 03-12-2016 16:17

nauwelijks

Dus google, facebook en twitter boycotten.

VPN gebruiken voor bezoek van alternatieve websites. IP-adressen opvragen van alternatieve websites en verzamelen in lijsten voor het geval die uit vele DNS servers worden verwijderd. Nep e-mail accounts gaan gebruiken en deze alleen via VPN benaderen. Enzovoorts. 

En zo veel mogelijk bedrijven boycotten waarvan we weten dat ze deze censuurplannen steunen. 

Eva op 03-12-2016 16:39

Zo'n vaart zal het in Europa niet lopen,in verschillende EU lidstaten komen er verkiezingen waardoor Europa een andere koers moet gaan varen.Europa heeft zich nooit on zijn burgers bekommert,daardoor zal ze dit zwaar opbreken. Wij willen ons land Nederland terug en minder minder Europa.

Dweep op 03-12-2016 16:45

En nu op rechts in NL naast pvv en vnl, het forum van democratie... Waarschijnlijk Geenpeil masndag aankondigd ook voor de kamerzetels gaat...

versplintering op rechts verzwakt rechts en men, lees vvd, hoopt hiermee pvv kleiner te maken....

of was het de D666? 

cefas op 03-12-2016 17:05

De rode loper wordt uitgelegd voor de toekomende werelddictator: De Antichrist, de personificatie van Satan. Maar dit figuur heeft niet het laatste woord, dat is voorbehouden aan de Zoon van de God van Israel, de Joodse Messias, die de Christenen kennen onder de naam van Jezus Christus. Aan Hem is alle macht gegeven door JHWH. Daarom, bekeer en geloof het evangelie, nu het nog kan, nog is het genade tijd, maar die tijd is bijna op. Haast je!

cefas op 03-12-2016 17:11

Zal Wilders op 8 December het eerste slachtoffer worden van deze vernietigers van de vrije meningsuiting?

cefas op 03-12-2016 17:16

Globalisme moet strafbaar gesteld worden, want het gaat ten koste van soevereiniteit en indentiteit van landen en staten.

Kwamvanrechts op 03-12-2016 17:36

Houd DENK scherp in de gaten. Dit zijn wolven in schaapskleren: zeggen dat ze er voor iedereen zijn maar ondertussen hun eigen islamitische en pro-Erdogan programma er door proberen te drukken. Zeker nu door dhr. Kuzu een CDA-kamerlid, Mustafa Amhaouch van Marokkaanse afkomst, er op gewezen werd dat door zijn tegenstem het erkennen van een palestijnse staat werd afgewezen. Dit geeft overduidelijk aan aan welke kant zij staan en dat is niet mijn/onze kant. Ik vrees bij de a.s. verkiezingen dat zij veel stemmen zullen krijgen uit islamitische hoek. Als deze ontwikkeling niet gestopt wordt zullen deze islamextemisten steeds meer voet aan de grond krijgen en onze joods-christelijke cultuur en samenleving grondig gaan verwoesten. Het willen  verbieden van Zwarte Piet (hoezo partij van alle Nederlanders?) is een uitprobeersel om te zien hoeveel tegengas Nederland nog geeft in dit soort kwesties. De o zo betrouwbare MSM doet daar nog eens hard aan mee door dit soort huichelaars een podium te geven. Ik zie deze partij als een start-up in Nederland, gesteund door de Turkse regering, voor de realisering van het nieuwe Ottomaanse Rijk van Erdogan.

Kwamvanrechts op 03-12-2016 17:56

En dan nog iets: vanmiddag naar de supermarkt geweest. Waarom zie ik geen Kerst stollen meer maar wel Feest stollen in de schappen liggen? En waarom zie ik wel steeds meer Halalproducten in westerse supermarkten maar geen niet-halalproducten in islamitische slagerijen (zie dat de "integratie" van de allahtonen maar 1-richtingsverkeer is.

Mooi voorbeeld is het feit dat Erdogan het verbiedt om christelijke kerken te laten bouwen in Turkije terwijl hij zelf een megamoskee gaat bouwen in Amerika) waar toch ook niet-moslims hun vlees kopen (vaak onwetend dat dieren geslacht worden onder het aanroepen/uitschreeuwen van "Allahu Akbar")? Zijn dit de Stille doorvoeringen van een veranderende joods-christelijke samenleving naar een islamitische samenleving? Zijn wij hiermee niet bezig ons tegen God te keren Die zei dat er naast Hem geen andere god is waarvoor je zult buigen (zoals toegeven aan de wensen en eisen van de islam) noch dienen (zoals verstrekken van subsidies aan islamitische organisaties en meewerken aan het bouwen van islamitische gebedshuizen)?

Lynx op 03-12-2016 18:28

Ja simons hoor je niet over de anti Israel houding van denk,maar wel zeuren over zwarte piet.

Ike op 03-12-2016 18:48

Eeuwige onzin over linksradicalisme.

In mijn ogen zitter de Neo Con's zowel achter de schermen te roeren bij de Clinton's als bij Trump.

 Hillary was er openlijk over dat ze Iran en Rusland keihard wilde aanpakken. Putin is in mijn ogen niet links. Bij Trump wil men een generaal tot minister va defensie benoemen die ook Iran keihard wil aanpakken en diens benoeming moet door de senaat en het congress worden bevestigd, waar hij ook tegengehouden kan worden. Ik zi geen verschil tussen een benoeming van Clinton of Trump in het buitenlandse beleid.

Het gedonder met een telefoontje van een Taiwanese president kan ook zo'n opzetje zijn. Een telefoniste krijgt een president van China aan de telefoon. Ziij durft niet te vragen naar de naam. Het kan zijn dan een derde partij de president van Taiwan heeft gebeld, maar het kan ook dat de Taiwanese president heeft gebeld.

In alle gevallen identificeerd de president van Taiwan zich als de president van China, omdat men zo denkt in Taiwan. Wie krijgt de schuld omdat hij niet alle presidenten uit zijn hoofd kent als hij de telefoonn oppakt? juist, Trump. Een andere baan geven aan een telefoniste kost pinda's vergeleken met de koste van een president die niet doet wat multinationals en Neo Con's willen.

Opzetje weer gelukt. De werkelijkheid is veel rechtser dan men denkt. Vergeleken met alle presidentskandidaten zijn de Neo Con's oude ervaren mannen en vrouwen die overal mee om kunnen gaan en ongelofelijke...........

In mijn ogen is dat fascisme. Onze stem is voor hen geheel onbelangrijk. Plannen liggen al klaar.

Ike op 03-12-2016 18:52

@Rolf op 03-12-2016 16:17

Gisteren gaf je het advies over het gebruik van een app met VPN. Ik hoop dat je ook beseft dat alle apps geregistreerd worden en juist deze bedrijven nog meer registreren van de gebruiker. Je advies is leuk, maar je kan niet aan het toezicht van de overheid ontsnappen.

rescue op 03-12-2016 19:07

Hoewel door de Geest van God in de kerk het globalisme, en wellicht door Trump, de volle openbaring van de antichrist nog wordt tegengegaan, 2 Thess.2, zal het systeem er alles aan doen om aan de macht te komen. Een niet ophoudende stroom van desinformatie en demonisering zal doorgaan tot het moment suprême.     Dit zal na de plotselinge opname van al die "christelijke fundamentalisten" in een stroomversnelling komen.

Peter op 03-12-2016 19:52

8 miljard euro ontvagen de  tv zenders van de Duitse staat , meer als 1 miljoen mensen weigerde de verplichte omroepbijdrage te betalen ,,nu mogen ze sinds kort de weigeraars aanpakken met deurwaarders en is er ook voor die groep geen ontkomen meer aan .

Eng ,dit geeft de juistheid aan van dit bericht ,de ene hand wast de ander ,we moeten zo snel mogelijk van alle omroepen af ,en die moeten zichzelf gaan bedruipen ,geen staatshulp meer ,want ze praten naar de bek van de geldschieters .

Infidel4U op 03-12-2016 19:56

Het van Coudenhove-Kalergi plan wordt in de hoogste versnelling uitgevoerd. De nazi's zijn nooit verdwenen en waar staan we nu met 'nooit meer'..? 

Semper paratus op 03-12-2016 20:29

DENK staat dan ook voor Dependance Erdogan Nederiglands Kalfaat!

Bambi op 03-12-2016 21:01

Nieuw IS-rapport noemt België en waarschuwt voor aanslagen met autobommen en kidnapping

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/3018980/2016/12/02/Nieuw-IS-rapport-noemt-Belgie-en-waarschuwt-voor-aanslagen-met-autobommen-en-kidnapping.dhtml

Nederlandse ex-commandant voorspelt wereldoorlog in 2020

http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/3020097/2016/12/03/Nederlandse-ex-commandant-voorspelt-wereldoorlog-in-2020.dhtml

vlokje op 03-12-2016 21:23

Wat mij opvalt :

Trump had met de verkiezingen bijna altijd een rode stropdas om, logisch zijn partij kleur, maar nu zie ik hem steeds vaker met een kobalt blauwe stropdas, trump heeft een ander uniform aangetrokken, van partij kleur naar logge kleur

grrrr001 op 03-12-2016 21:26

Hoe kan een man met een wedde van president zoveel vergaren om zich residentie s in dubai kostprijs 9miljoen dollar, een in Hawaii, een in California, een in Washington DC,  een in Chicago op een periode van 8jaar?-- http://www.nytimes.com/2016/05/26/us/politics/obama-kalorama-washington-house.html?_r=2 -- naast podesta in washington gaat Obama wonen na zijn presidentaftreden.

Jean op 03-12-2016 21:35

Reden temeer om massaal te stemmen op:

PVV, FN, VB, FPÖ, AfD enz. zodat die EU misdaadorganisatie heeeeeel snel opgedoekt kan worden en de misdadigers veroordeeld kunnen worden.

JP op 03-12-2016 22:04

Wacht effe, euh.....er was toch ook een Wereld voor en zonder het internet? Wat zouden wij toen gedaan hebben? Kom op mensen wij zijn toch niet voor een gat gevangen? even creatief worden met elkaar. Dat moeten wij toch ook als morgen de stroom uitvalt en internet uitvalt, spontaan of met opzet?

Rolf op 03-12-2016 22:28

@Ike op 03-12-2016 18:52

Voor een deel zit daar waarheid in, echter zijn er VPN's die op vergelijkingssites staan waarbij is aangegeven of er wel of niet gelogd wordt, of dat bijvoorbeeld torrents veilig kunnen worden gedownload. Wat betreft de overheid, dan weten ze alleen dat iemand een VPN gebruikt, niet wat iemand ermee doet. 

Als genoeg mensen een VPN zouden gaan gebruiken moet de overheid voor al die personen bij buitenlandse VPN maatschappijen verzoeken om logging neer gaan leggen, waar tijd over heen gaat, en waar niet iedere VPN maatschappij in mee gaat. Een VPN in Australië gevestigd zal het aan het achterwerk oxideren of de Nederlandse overheid perse informatie wilt hebben. Een VPN in Rusland, in zoverre die beschikbaar zijn zal helemaal nooit informatie verstrekken.

Het is zelfs mogelijk via technische trucs om meerdere VPN's aan elkaar te koppelen. Dan heeft de overheid eindelijk na veel touwtrekken een paar loggings gekregen om dan tot de ontdekking te komen dat ze slechts bij de volgende VPN aangeland zijn. 

Het is de bedoeling om te zorgen dat het zo druk is bij die overheidsdiensten die deze monitoring moeten uitvoeren dat ze duizenden mensen continu aan het werk moeten hebben om maar enig resultaat te bereiken, zodanig dat het zoveel geld kost dat het niet meer te betalen is en dus de resultaten van de opsporing zwaar tegen gaat vallen. 

Voor facebook met z'n algoritmen heb ik elders wat ideeën gelezen. Hiervoor zullen de hyperlinks zodanig opgeschreven moeten worden dat het op technische manieren niet vast te stellen is of het alternatieve dus verboden websites zijn. Zodanig  dat alle hyperlinks handmatig geïnspecteerd moeten worden. Dit kost enige moeite maar is wel.degelijk te doen. Computers kunnen niet out of the box denken bijvoorbeeld. Dit gaat facebook dan vele miljoenen kosten en er zal zeer veel personeel voor de censuurdienst aangetrokken moeten worden. Als ze zoveel nieuw personeel moeten huren kunnen daar ook infiltranten bij zitten die facebook van binnenuit kunnen dwarszitten. Als het facebook zoveel geld kost zal het bedrijf vanzelf lakser worden bij inspectie van hyperlinks en dergelijke. 

Ik geef wel toe dat voor Jan met de pet dit soort dingen mogelijk niet zo makkelijk te doen en in sommige omstandigheden te moeilijk zijn. 

JP op 03-12-2016 22:35

@Ike 18:48

Zo ken ik je weer, helemaal bij de les. Het lijstje was idd nog niet afgewerkt, Iran staat nog even in de wacht maar is de volgende. Om een aanleiding te vinden zal niet zoveel moeite worden gedaan. Ik verwacht niet dat Rusland wederom in de bres springt voor een andere bondgenoot. En ook Syrie zal vast niet met rust gelaten worden. De ogenschijnlijke ontspanning met Trump als President is slechts tijdelijk en valse schijn naar mijn idee. Als een schipper met het uiteindelijke doel voor ogen: "recht zo die gaat". 

Eelke Piers op 03-12-2016 22:48

....en als Nederland dan in opstand komt dan zullen de Roemeense, Bulgaarse, Italiaanse en Duitse legerafdelingen wel even hierheen komen en weer orde komen scheppen

JP op 03-12-2016 22:53

Goh, zou dat toeval zijn dat op dit moment PVV'ers klagen dat zij met de nek aangekeken worden door familie en vrienden en zich paria's voelen. Zeggen zij dit zelf tegen bijvoorbeeld de "telegraaf" of helpt de "telegraaf" dit bericht zelf de wereld in? Niets verbaasd mij meer. Informatie-oorlog is idd ook een manier om zoder wapens je doel te bereiken.

Baroald op 03-12-2016 22:54

@ rescue 03/12/2016 19:07:

Het zullen niet alleen maar de fundamentalistische christenen zijn die worden opgenomen; iedere leerling van Jezus Christus die gedoopt is en apostolische geloofsbelijdenis onderschrijft zal worden weggenomen op de wijze zoals dar met onze oervader Henoch is geschied. We komen terug, zo'n 3,5 jaar later in het gezelschap van de Gezalfde Heer, onze Koning. Intussen heeft de mensheid dan een duur lesje geleerd wat het betekent om te leven in een wereld zonder Christendom te moeten leven. Er zijn sterke aanwijzingen te vinden dat die levensles aan de resterende mensheid al op 21 september 2017 begint. Zij die achterblijven doen er goed aan de lessen van de twee getuigen Gods ter harte te nemen, en van de Joden en Israëlieten die door hen bekeerd, gedoopt en gesticht en onderricht zullen worden. 

HE op 03-12-2016 23:39

Al deze (pogingen tot) censuur is een voorbode wat straks tijdens de grote verdukking massaal zal worden doorgevoerd. M.a.w geen oppositie  tegen de antichrist en z'n valse profeet en alleen nog informatie en propaganda via dit satanische duo dat alle media zal controleren en beheersen. 24/7/365 propaganda van hoe geweldig de nieuwe orde wel niet is en er zullen helaas velen intrappen. Een klein voorproefje hebben we al tijdens de Duitse bezetting gezien toen overal waar je keek propaganda te zien was van Hitler's "Duizendjarig rijk." Je ziet bijv. de 666 propaganda tijdens de grote verdrukking al voor je op de elektronische borden die o.a. langs de snelwegen staan.

Rolf op 03-12-2016 23:43

@JP op 03-12-2016 22:04

Is helemaal.juist. Als de stroom echt overal uitgevallen zou zijn hebben we inderdaad deze situatie. Echter werkt de stroom nog en beschikt de regering zodoende over vele opsporingsmiddelen. 

Het zal allemaal heel verborgen met briefjes moeten gebeuren. Als de stroom uitvalt zijn de kansen weer wat gelijker maar de leefomstandigheden vele malen zwaarder wegens dat voedsel niet wordt aangevoerd en de pinautomaat geen geld meer geeft. Dan wordt het echt survivallen en terugvallen op de technieken uit 1900 of eerder. 

De Terugkeer op 04-12-2016 00:04

En dit is nu dan ook 'het' moment, het ware geloof tot uiting te laten komen, ondanks de enorme tegendruk, zelfs van eigen gezinsleden, vrienden, buren, je werkgever...velen! Het zal me een strijd gaan worden...nu nog op een soort micro-niveau, maar langzaam uitdijend en morrelend aan de pilaren waarop een heldere en gezonde en fitte samenleving gebouwd is. Een ieder die een rechtvaardigheidsgevoel bezit en de wereld met gezond realisme tegemoet treedt, moet hierin onvoorwaardelijk door steeds meer mensen worden ondersteund. Een tijd waarin de leugen regeert, moet keihard worden ingepalmd en wie a zegt, moet ook zeker b zeggen...d'r is geen weg meer terug.

Let maar op, de wereld gaat zich langzaam maar zeker tegen Israël richten...alles wordt nu in het werk gesteld, dit einddoel zo spoedig mogelijk te vervolmaken. En aangezien er gewoon haast geen 'werkelijk gelovigen' (vanuit het hart, bedoel ik dan) meer te vinden zijn (kijkt u maar om u heen, nu, direkt), ziet men die kans schoon. Israël wordt straks de optelsom van alle idiote en valse kwinkslagen.

Leg mij uit 'waarom'.

Mark S. op 04-12-2016 00:14

De EU die lijsten gaat opstellen van nieuwsbronnen die goedgekeurd zijn en van nieuwsbronnen die verboden zijn ('nepnieuws' bevatten) is per definitie een totalitaire staat.

Er is helemaal geen mogelijkheid om die leiders in Brussel te kiezen. Ze benoemen elkaar. Het is een kliek waar de kiezer niets tegen kan doen. Het is 1 totalitaire gekte daarzo en dit proces is op hol geslagen in de richting van 1 totalitaire EU supertstaat die bepaald wat waar en onwaar is zoals we dat ook in b.v. de USSR zagen.

Het enige wat echt nep is is van de EU zelf. Dat is het Europese Parlement wat een vleugje van schijn democratie moet geven aan alle beslissingen die de totalitaire EU neemt in de Europese Commissie, de Raad van Europa en de achterkamertjes van de elite.

De propaganda films van de Nazis zagen er ook heel gelikt uit en het bood fantastische vergezichten voor de bevolking die er verblind door de prachtige beelden en retoriek  als 1 man achteraan liep in de hoop op een glorieuse toekomst zonder God. Zulke fantastische retoriek en vergezichten haalt de EU ook tevoorschijn maar het zijn leugens en bedrog a la de Nazi's met hun propaganda. En we weten allemaal hoe dat is verlopen en hoe dat is geeindigd.

De EU stort ons in het verderf en is onze ondergang. Het voert een Anti-Christelijk (bijvoorbeeld :homo-, abortus-,euthanasie- en transgenderacceptatie en propaganda) beleid en pro-Islam beleid. Dat kan alleen maar fout gaan. Dit zijn onze wortels niet. Onze wortels zijn Christelijk. De EU is Satanisch want wil al het Christelijke geheel elimineren.

emile op 04-12-2016 00:40

De Sovjetunie is ingestort omdat de slaven niet meer voor de staat wilden werken.

Ike op 04-12-2016 00:57

@JP op 03-12-2016 22:35

Bijna goed. Iran heeft al S300's gekocht van Rusland en onderhandeld over de levering van jets en onderhandeld over basis in Syrie en Rusland wil waarschijnlijk de S300's in Iran bedienen en daar kan dan ook een basis bij horen. Rusland wil ook een basis in Egypte. Egypte wil die geven in ruil voor gevechtshelikopters en msschien een produktielijn daarvoor.

Iran en Egypte en Syrie worden het voetvolk voor Rusland in het MO en Rusland wil daarmee de VS vervangen als machthebber in het MO. Rusland leverde al materieel aan Irak en Irak wil de VS uit Irak, terwijl de VS zelf zijn troepen zonder uitnodiging heeft geplaats in Syrie en Irak.

Wie staat er dan beter voor, de VS of Rusland? De VS lijkt nu de aggressor en Rusland word telkens gevraagd door de ingevallen landen. Oeps.... Daarbij is Erdogan ook op papier bood op de VS vanwege Gulen die in de VS bescherming heeft en de steun voor de coup van de generaals. Of dat allemaal nep is weten wij ook niet, maar op paier staat Rusland op alle fronten er beter voor.

In mijn ogen is het beste wat Israel kan doen, vrede sluiten met Iran, maar dat zie ik Nethanyahu niet doen, hij haat hen. Als hij Iran aanvalt breekt de ......   uit. Iran zal echter dingen terug willen voor vrede met Israel en dat word waarschijnlijk het probleem. Israel gaat niet haar kernwapens opgeven en gaat ook niet de terugkomst van alle uitgezette Palestijnen accepteren.

Wat zal Trump willen? Wat wil zijn minister van defensie? Als er ergens Amerikanen worden ingezet, zijn het de mariniers van de oude divisie van Madox die als eerste ingezet worden en die mariniers vochten samen met Iran tegen ISIS in Irak. Interresant, interresant.

De Wal op 04-12-2016 01:07

Beste mensen, de wal keert het schip ... 

Heel snel, echt waar.

Ike op 04-12-2016 01:10

@Rolf op 03-12-2016 22:28

Je hebt gelijk met wat je schrijft, maar Google registreert het gebruik van de Android apps. Dus je moet ze eigenlijk installeren zonder Googleplay. Verder zijn alle OS zo lek als een mandje voor inlichtingendiensten en hebben alleen zelfgebouwde ARM systemen geen identificatiechip op een computer. Zelfs gekochte ARM systemen moeten je installeren met een configuratiebestand en een unique identificatie.

Je moet dan dus een Linux systeem gaan maken met een opensource ontwerp van een ARMcpu-systeem met een riskante opensource versie van Linux, waarvan je anders elke update zelf moet gaan controlleren... Het servermoederbord moet je dan zelf in elkaar gaan solderen......

Het is niet te doen. Daarom heb je ook gelijk met mij dat we de overheidsregelzucht moeten bestreiden met de meerderheid van de populatie en de laatste zal het meeste echter niet snappen.

Het is zoals de nieuwe partijen die allemaal tegen het Oekraineverdrag zijn. Ze zijn allemaal klein en kunnen verliezen. Waar gaat hun stem dan heen? Is er een lijstverbinding onderling? Wat zijn hun overige partijpunten? Hoe extreem zijn ze verder?

Cale op 04-12-2016 09:18

In Publier, een Frans dorpje aan het meer van Geneve moet in opdracht van de rechter een Mariabeeld van gemeente terrein worden verwijderd, aldus de BBC/Telegraaf. Stel dit wordt een EU regel, dan sneuvelen er nog heel veel religieuze beelden en gebouwen in Europa, inclusief alle moskeeen?

http://www.telegraaf.nl/buitenland/27160160/__Mariabeeld_moet_weg__.html

 

grrrr001 op 04-12-2016 10:10

Voor de euromarionet de_nva markdemesmaeker moet de reguliere propaganda media enkel het nieuws verzorgen want alle vuil zaakjes moeten onder de kurk blijven voor de burgerbevolking.-- https://www.rt.com/usa/273688-planned-parenthood-organ-harvesting/ --Handelsmissie werpt vruchten af: 2 nieuwe ziekenhuizen in Iran met Belgische stempel-- http://www.rijksvaccinatieprogramma.nl/ --big businesEr aijn veel handeltjes met miljoenenopbrengsten te doen via het onverkozen euromarionetten cirkus van de elite maffia om de burgerbevolking te plunderen, voor een leugen gefaciliteerd door de reguliere propaganda media,cop21,22,agenda21 en2030,TTIP,CETA,TISA,orgaanexplotatie, kinderhandel, regiemchange, drugwars, microwavepeople,shariawetten....en zovele andere.

maria op 04-12-2016 10:47

Baroald op 22.54

Er zullen vele christenen als martelaar sterven in de laatste 7 jaren voordat Christus terugkeerd naar de Aarde

Deze christenen komen pas tot bekering in deze periode, er staat in de bijbel ( een schare die niemand tellen kan )

De christenen die nu echt gelovig zijn, dus geen naam christenen, zullen bij de opname aan het beging van de laatste 7 jaren opgenomen worden, en dus niet door de grote verdrukking heen gaan

Rolf op 04-12-2016 11:35

@Ike op 04-12-2016 01:10

Dat over die serienummers van ARM was ik even vergeten, echter is het de vraag of deze door VPN's heen komen. 

Een kleine controle echter met het bekijken van HTTP headers levert op dat die serienummers niet door de meeste browsers worden meegestuurd, ik heb ze niet gevonden in mijn browsers. Browsers sturen blijkbaar deze informatie niet spontaan mee. 

http://headers.cloxy.net/request.php

Wel helpt het natuurlijk om de incognito modus van een browser aan te zetten. 

Firfox is wat dat betreft een veilige browser omdat het hierin mogelijk is om no-fingerprint plugins te installeren zodat allerlei eigenschappen van de computer zoals serienummers ook niet via javascript door webpagina's kunnen worden opgevraagd. Ofwel een no-fingerprint of random-fingerprint plugin installeren bewaakt je privacy. 

Piet 1 op 04-12-2016 12:15

Kwamvanrechts @ op 03-12 -17:56 en Semper paratus @

In het verkiezingsprogramma van 'DENK staat het volgende:

DENK roept daarom een halt toe aan de groeiende tendensen van alledaagse vormen van xenofobie, 

homofobie, islamofobie, moslimhaat, afrofobie, antisemitisme en racisme in onze samenleving 

en biedt met democratische middelen weerstand tegen politieke haatzaaiers en electoraal-

opportunistische splijtzwammen.

Met het feit dus dat ze homofobie willen bestrijden, terwijl dat door de islam wordt verketterd, wordt duidelijk dat ze een dubbele agenda hebben, zij verraden zichzelf.      In hun sluwheid zijn ze "slim" en alleen een christen met inzicht kan hun verraad aan het menselijke doorschouwen.

Net als de nwo elite van de vrijmetselarij en illuminati willen zij de mensheid onder totale controle krijgen om een valse eenheid te creëren in de verhouding  v an het individu tot zijn om-geving cq samen-leving en wat pas mogelijk is door  onze Heer Jezus Christus in de komende messiaanse tijd.

Op het geloofsforum staat een goeie  link naar de samenhang van de occulte vrijmetselaars en de islam en de overeenkomst van streven.    Piet 1

Michel op 04-12-2016 12:16

Ik ben net als xandernieuws en de meeste burgers tegen de globalisten. Als de globalisten slagen is het gedaan met onze vrijheid en vrede. Maar de doorzichtigheid waarmee de globalisten optreden heeft me aan het denken gezet. Het is allemaal dermate hopeloos en zonder perspectief wat de globalisten te bieden hebben dat ik mij afvraag of het niet een grote misleiding is. Het is net alsof we allemaal rijp gemaakt worden voor de acceptatie van een wereldleider die weer logische dingen gaat verkondigen zoals de Euro is gedoemd te mislukken omdat Europa teveel verschillende economieën heeft, elk land heeft recht op zijn eigen cultuur, massaimmigratie is gevaarlijk en moet gestopt worden, jihadisten zijn terroristen, enz., enz. De wereld zal naar mijn idee samengebracht worden met dit soort ideeën maar zonder Jezus Christus. En dit laatste gaat de wereld uiteindelijk de kop kosten. 

Hubert Luns op 04-12-2016 12:42

De globalisten zijn zelf professionele nepnieuws verspreiders waarbij grootschalig samenzweringstheorieën de wereld in worden gestuurd met een mix van waarheid en leugen. Intelligente mensen ontdekken de leugen en komen dan tot de conclusie dat die complottheorieën nonsens zijn en afkomstig van hysterische mensen. Zo gooien ze het kind met het badwater weg, want de complottheorieën zijn wel degelijk complot-PRAKTIJKEN. Het gevolgde principe van dit soort misleiding is dat als je iemand niet kunt tegenhouden je hem door overdrijving een zet in de rug geeft waardoor hij ten val komt.

Hubert Luns op 04-12-2016 13:09

Indien Trump 17,4% meer stemmen had dan Clinton, dan was de popular vote dus het totaal gemiddelde uitgekomen op 54%. Immers: 54/46 = +17,4%.

Avelivloms op 04-12-2016 13:23

Het Europees Hof voor de rechten van de Mens zal werk hebben.

ergelasirhc op 04-12-2016 14:20

gisteravond 3 Finse vrouwen op stapavons in koelen bloede vermoord door een 23-jarige jongeman. Zal wel weer een verwarde persoon zijn geweest en het heeft uiteraard niets met de islam te maken. 

 

Bron ? Mod.

Flower op 04-12-2016 14:26

Xander, een directe vraag: denk jij op enig moment hulp nodig te hebben bij het onderzoeken en schrijven van artikelen zoals je nu doet? Ik wil hier - mits jij hiermee akkoord gaat - best aan meewerken. In het belang van de toekomst en voor enige vorm van aardse rechtvaardigheid en het naar buiten brengen van de waarheid. Het overhevelen of ondergronds gaan snap ik niet zo heel erg goed, maar als er anderen zijn die hier meer bedreven in zijn en het willen uitleggen neem ik het van harte aan. Ik denk dat het niet een verkeerd idee is om je als IT-leek vast te bijten in de technologie en business intelligence om deze waanzin van de NWO te kunnen omzeilen. Het wordt tijd voor actie broeders en zusters. Ik weet dat God's plan en zijn oordeel onomkeerbaar zijn, maar sta ook voor enige vorm van zelfverdediging/verweer.

 

U kunt uw visie vanuit uw eigen onderzoek op het forum plaatsen. Mod.

Ike op 04-12-2016 15:35

@Rolf op 04-12-2016 11:35

Als iemand jouw Wifi verbinding of andere verbinding hacked, blijft je browser OpenSource. Als jij hem update, kan je een gehackte update binnenharken. Ik weet dat ik negatief klink, maar je kan je gewoon niet tegen dictators verweren, zonder de meerderheid achter je te hebben staan en zelfs dat kan geen absolute zekerheid bieden.

Als jij het gevoel hebt dat je veilig bent wat dit betreft, gaat het goed met je. Zodra je gehacked word, heb je geen veiligheid meer. Alles wat je doet kan aangetast zijn en dan moet je anderen gaan vertrouwen en verbindingen etc. etc. Het kan zijn dat je dan alles naarbinnen haalt via een proxy of een VPN die gestuurd word. Jij kan dan naar eenzelfde site kijken als ik en beiden lezen we dan andere artikelen en ander commentaar en onze meningen worden dan ook anders gevormd.

Ik ben niet parnoia, maar ik besef dit en weet ook niet of ik alles juist ziet, maar ik vertrouw net zo min de autoriteiten en het veiligheidsapparaat als extremisten.

DN op 04-12-2016 15:54

Eva, de EU houdt geen rekening met de verkiezingen van de zogenaamde lidstaten, 90 procent van alle wetten worden daar aan de lopende band gemaakt omdat ze daar anders niet weten wat te doen om er stinkend rijk van te worden, laat die sukkels in de lidstaten maar gaan stemmen, wij zullen hier onze zakken wel gevuld krijgen, whaaahahaha! Mvg,

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl