Headlines


Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Facebook schakelt extreemlinkse organisatie in tegen ‘nepnieuws’

Ook op hoogste niveau keiharde vervolging van ‘rechts’: CDU kandidaat mag van eigen partij geen minister van Justitie Mecklenburg-Vorpommern worden omdat ze een artikel van Alternative für Deutschland op Facebook had geliket

 

Facebook bindt de strijd aan met wat de gevestigde orde ‘nepnieuws’ noemt, wat neerkomt op alle conservatieve en rechtse websites en blogs die niet-politiek-correct nieuws verspreiden. De zogenaamd ‘onafhankelijke’ organisaties blijken alles behalve dat te zijn. Zo schakelt Facebook het extreemlinkse Snopes in, dat nieuwsberichten van Facebook gebruikers gaat censureren. Eerder dit jaar berichtten we dat de Duitse regering Merkel eveneens een ultralinkse ex-Stasi activiste heeft ingeschakeld om ‘nepnieuws’ tegen te gaan.

 

Snopes belangrijkste politieke ‘feiten controleur’ is Kim Lacapria, die zichzelf openlijk links noemt. Ze vergeleek Tea Party conservatieven eens met islamitische jihadisten, en beweerde dat de Orlando nachtclub terrorist Omar Mateen geen geregistreerde Democraat was, terwijl dit wel degelijk het geval was.

Lacapria is –hoe kan het ook anders- een supporter van Hillary Clinton, en ontkende diverse getuigenissen van Facebook medewerkers die bevestigden dat er sprake is van stelselmatige censuur die door de leiding wordt opgelegd, en die vrijwel uitsluitend is gericht tegen conservatieve en rechtse politici en webpagina’s.

‘Feiten’ controle

Snopes is onderdeel van een internationaal ‘feiten’ controle netwerk dat wordt geleid door Poynter, een non-profit school voor Journalistiek in Florida. Eveneens onderdeel van dit netwerk is ABC News, dat nog altijd Brian Williams in dienst heeft, zelfs nadat was bewezen dat hij had gelogen met zijn verhaal dat hij in een helikopter in Irak onder vuur was genomen.

Bizar: ook de inmiddels beruchte nepnieuws-verspreider Washington Post, dat vorige week nog moest erkennen dat het een ‘Russische propaganda’ zwarte lijst niet kon verifiëren, gaat aan ‘feiten controle’ voor Facebook doen.

Of het gaat helpen is maar de vraag, want uit peilingen blijkt dat twee derde van de Amerikanen de reguliere media niet meer vertrouwt. WikiLeaks toonde onlangs aan dat de belangrijke zenders en journalisten allemaal in de tas zitten van de Democraten en ‘team Hillary Clinton.’

Duitse ‘christendemocraten’ willen ‘nepnieuws’ strafbaar stellen

In Europa is het zoals u weet eveneens vrijwel definitief gebeurd met de vrijheid van meningsuiting op het internet. Angela Merkels ‘christendemocratische ‘CDU pleitte eerder deze week zelfs voor het strafbaar stellen van het verspreiden van ‘nepnieuws’ (2).

En wie bepaalt dan wat ‘nepnieuws’ is? Dat is de door de regering aangestelde ex-Stasi activiste Anetta Kahana, een van de leiders van de extreemlinkse globalistische Amadeu Antonio Stiftung, die openlijk streeft naar de totale islamisering van Europa, waar de autochtone blanke volken geheel moeten verdwijnen.

Dat zelfs hooggeplaatste officials het slachtoffer kunnen worden van de totalitaire vervolging van ‘rechts’ bleek al in oktober, toen Sascha Ott, de CDU kandidaat voor de positie van minister van Justitie in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, door haar eigen partij werd teruggetrokken nadat ze een artikel van de vrijheidspartij Alternative für Deutschland op Facebook had geliket. (3)

Alleen in dictaturen worden dit soort vormen van censuur opgelegd en afgedwongen. Het Westen heeft in dit opzicht altijd een grote mond tegen andere landen gehad, maar nu in zowel Amerika als Europa precies hetzelfde gebeurt, wordt het ineens goedgepraat onder het mom van het ‘tegengaan van racisme en haatzaaien’.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

12-12: Britse oud ambassadeur verkettert ‘schandalige leugens’ CIA en media over Rusland en Trump (/ ‘De waarheid over het ‘nepnieuws’ thema: Je mag niets meer lezen tenzij het officieel is goedgekeurd door de elite en de walgelijk kruiperige media’)
10-12: Nepnieuws: CIA zou beweren dat Donald Trump met Russische hulp heeft gewonnen
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
03-12: Globalisten in VS en EU openen frontale aanval op vrijheid van meningsuiting
02-12: Nieuwe EU-richtlijn bestempelt iedere burger tot potentiële terrorist – net als in Turkije
01-12: Franse regering gaat pro-life anti-abortus informatie op internet strafbaar stellen
24-11: Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws
20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)
18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
27-02: Schandalige media demonisering: Pegida valselijk gelinkt aan hakenkruis (/ Onafhankelijk proefschrift: PVV demoniseert nauwelijks, terwijl PvdA daar kampioen in is)

2013:
19-02: Duitse journalist van het jaar bekritiseert manipulatie burgers door EU  

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

DN op 15-12-2016 23:35

Blogs die tegen de gevestigde orde zijn hebben ook recht op een mening toch, & hoe weten hun wat nepnieuws is, zijn ze alwetend ofzo? Maar facebook heeft toch niets te zeggen over diegenen die niet op facebook zitten, dus ik kom er toch nooit op. Daarbij, zonder internet is er ook nog een leven? Als dictators gaan baas spelen over het internet & de vrije mening wordt het stilaan tijd om internet te verlaten & de echte wereld in te stappen & daar onze stem laten horen?

Mark S. op 15-12-2016 23:58

Nepnieuws is dus de nieuwe leugen van links (plus democraten, liberalen, groenen etc.). Het is censuur om elk tegengeluid te verbieden. Nepnieuws is de bedachte constructie om de propaganda als enige stem te laten klinken. Zoals de Pravda ten tijde van de USSR. Pravda betekend Waarheid, maar was in feite een Leugen. Alles wordt omgedraaid: waarheid wordt leugen en leugen wordt waarheid.

Nepnieuws is de volgende fase in de dwaling der mensheid om de Waarheid te bestrijden.

Nadat alle nepnieuws uit de wereld is verwijderd regeert alleen nog maar de Volmaakte Leugen.

In deze verwarring zal de wereld in chaos ten onder gaan omdat leugens niet langdurig standhouden en niet constructief zijn. Leugens zijn ook liefdeloos ook al gaan ze gepaard met een dun suikerlaagje van naastenliefde, verdraagzaamheid en barmhartigheid. Dat is waar de leugen altijd mee bedekt is. Zonder dat dunne suikerlaagje zal niemand er in trappen en de leugen willen aannemen.

Maar voor mij komt de Waarheid van God en de Leugen van Satan. Geen verwarring daarover.

Bambi op 16-12-2016 00:08

Ik heb facebook al jaren verwijderd,ik heb er geen vertrouwen in.

Ups

grrrr001 op 16-12-2016 00:23

Wij zijn medeschuldig als we deze gezochte criminelen niet verwijderen uit onze samenleving en een functie laten doen voor het welzijn van de bevolking. Dit zijn gruwels en zijn deel van kindtrafikking en sexuele verminkingen.Allen moeten wij eisen van onze volksvertegenwoordigers dat deze achter de tralies belanden en niet langer nog een functie mogen uitoefenen dat met het algemeen belang van de bevolking te maken heeft.

Kruip in de pen en schrijf je volksvertegenwoordigers aan dat de schuldigen worden geinterneerd. Diegene die klagen maar geen initiatief nemen keuren dat eigelijk goed, dus doe je mee de  kat de bel aan binden en je zal zien er komt reactie op

https://www.youtube.com/user/ForgivenessTatePub/videos

5318537 op 16-12-2016 04:27

Op Facebook zelf de link ,,Snopes is fake,,  Deze site wordt gerund door een echtpaar,mijnheer en mevrouw David en Barbara Mikkelson uit San Fernando Valley.                 Zij hebben geen personeel die diepgang en kunde hebben en zijn meermalen door het ijs gezakt met verkeerde conclusies omdat zij slechts hun eigen mening achterna lopen. 

https://www.facebook.com/notes/billy-martin/proof-snopescom-is-fake-can-not-be-used-for-the-truth/573901245964384/ 

Tom Hendrix/Seneca op 16-12-2016 08:49

In een vers, van een oud kerklied, staat het al geschreven: " Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert". En ziehier, dat is de huidige realiteit.Bewust wordt iedere vorm van kritiek, de mond gesnoerd, door de socialisten, sociaal-democraten, christendemocraten, en liberalen.Maar ik vertrouw op Christus.

jerommeke op 16-12-2016 09:34

Geen faceboek geen smartphone geen internet thuis.  Ik houd het bij boeken, een platenspeler  en de draaischijf telefoon.:)

Zo is het altijd zalig  om thuis te zijn

ieznogoedh op 16-12-2016 09:41

die openlijk streeft naar de totale islamisering van Europa, waar de autochtone blanke volken geheel moeten verdwijnen.

Je vraagt je bij zoiets af of die linksmenschen zo achterlijk zijn dat ze denken dat als het blenke ras wordt weggevaagd, zij de dans wel zullen kunnen ontspringen.

Juist dit soort landverraders zullen door de mislimische horden zeker worden afgemaakt, want ook al zijn die mislims door de bank genomen niet zo slim, ze weten wel dat iemand die een keer verrraad pleegt dat zonder problemen ook een volgende keer weer zal doen. Dan zijn die mislims wel weer zo gis om dat risico gewoon niet te nemen, ook nog eens een keer omdat die volksverraders dan gewoon niet meer nodig zijn.

Cale op 16-12-2016 09:42

Begin bij jezelf. Gewoon stoppen met Facebook te gebruiken. Dan heb je er ook geen last van en lost het probleem zich vanzelf op. We kunnen zoveel zelf oplossen. Koop geen krant meer. Kijk geen NOS meer. Koop bepaalde produkten niet meer. Vermijdt bepaalde winkels. Het is misschien wat lastig en je moet er inderdaad wel een (heel klein) beetje extra moeite voor doen...Maar dat is het wel waard denk ik. En stem PVV in maart! 

bedonderdeburger op 16-12-2016 09:47

Dit alles is heel begrijpelijk, net als in WO 2 toen NSB'ers en Duitse bezetters het verzet tegen hen terroristen noemden.  Het enige dat momenteel anders is, is het feit dat de huidige nazi's met zovelen meer zijn, links, liberaal, christelijk. Het is wachten op het moment dat christenen massaal ontwaken uit de roes die Obama heet. Pas als christenen wakker worden en verschuiven van links liberaal naar realist, als ze eindelijk willen inzien dat de islam wereldwijd iedereen die anders denkt of gelooft afslacht, pas dan kan hier iets veranderen. Pas dan kunnen de land en volksverraders van SP, D66, GroenLinks, PvdA, VVD et cetera worden aangepakt. Pas dan ook kunnen de infiltranten van DENK worden uitgezet. Pas dan kan het islamitisch kaf van het koren worden gescheiden. Pas dan keert de rust in de maatschappij terug. 

Rolf op 16-12-2016 11:25

Verwijder facebook en ga een concurrent gebruiken zoals bijvoorbeeld VKontakte als je het echt niet laten kunt om je leven op internet te zetten. 

De Russische overheid kijkt natuurlijk mee maar je hebt in elk geval geen censuur, zolang je niet over Rusland klaagt natuurlijk. 

Wil je daarentegen juist over Rusland klagen dan kan je daarvoor juist weer op facebook zonder censuur terecht. 

duinsnip op 16-12-2016 11:53

Als de meerderheid van de bevolking niet een keer een eind maakt aan de dictatuur van de links/liberale EU en USA elite, dan zal deze elite een eind maken aan alle vrijheid. Dus stem op de PVV of buig onder het juk. Men kan aan het gedrag van Rutte zien dat deze elite zich vrij voelt alle kritiek aan de laars te lappen.

Ike op 16-12-2016 11:55

De oveheid wil niet dat we naar de Duitse kerstmarkten gaan en verteld daarom dat de Marrokaanse asielzoekers in Groningen binnengehouden moeten worden en dat een Iraakse jongen van 12 2* een aanslag heeft geprobeerd te plegen en dat Nederland al 15 jaar de grootste netto EU betaler is.

anora op 16-12-2016 11:59

Eng, want wat is nepnieuws. Dit komt ze allemaal goed uit. Zo nu ook met Poetin als boosdoener (zelfs achter het winnen van Trump), dit wordt ook echt helemaal overgenomen. Dit is dé stap naar de grote indoctrinatie. Als we geen normaal nieuws meer kunnen lezen, dan is het gebeurd.

Kris op 16-12-2016 12:04

Bambi, waar slaat dat nu weer op? Alsof je facebook gebruiukt om het nieuws bij te houden?

Helgoland op 16-12-2016 12:10

Censuur op 'nepnieuws' moet racisme en haatzaaien tegengaan, maar groepsbelediging (artikel 137c, Wetboek van Strafrecht) door te zeggen dat het 'in het landsbelang' is om het Nee van het Oekraïnereferendum te verdraaien tot een Ja, is kennelijk okay. Er is onder de nee-stemmers bij mijn weten in ieder geval weinig animo om aangifte tegen Rutte te doen, terwijl je op zijn minst onder christenen toch een groep zou verwachten voor wie ja gewoon ja is en nee gewoon nee, en al het overige uit den boze.  

saandeknikker op 16-12-2016 12:43

 Na het een en ander weer gelezen te hebben over,Obama Poetin Trump Juncker Rutte,kan ik niet anders concluderen  dat er naar mijn inzien in 2017 oorlog uitbreekt.

En moderator zie het maar als een statement,ik kijk NOS, CNN, FOX NEWS, en lees,De Telegraaf kortom allemaal Nep Nieuws, op straat zijn er weinig mensen die weten wat er allemaal speelt.

DE GLOBALISTEN VOOR DE"NIEW WERELD ORDER" ZULLEN ALS DOEN OM AAN DE MACHT TE BLIJVEN !

Wordt nooit geplaatst in de Telegraaf, en richt mij daarom elke keer tegen de moderator, toch is het jammer dat zo`n moderator nooit eens door de,Wereld draait door wordt uitgenodigt. 

Geen hoofdletters Saandeknikker, zie siteregels onder het artikel. Mod.

 

DN op 16-12-2016 14:25

@Cale, goed idee voor Nederlanders om daar een proteststem op te geven, maar verwacht geen wonderen van dit systeem, je zal dan pas weten hoeveel er op hem gestemd zullen hebben, je maakt dus maar gebruik van een gokje je om de zoveel tijd maar mag maken, ondertussen blijven ze alles gewoon op de lange baan schuiven in de hoop uw stem ongedaan te kunnen maken! Het is nog maar de vraag of de grote massa van Nederlanders op Wilders zullen stemmen, hij is al meer dan tien jaar tegen de bierkaai bezig, waarom? Omdat het hem misschien ook goed opbrengt, niet dat ik het hem niet gun, maar we zien al zovele jaren dat het altijd al is mislukt in dit smerig systeem.

Ojjo op 16-12-2016 14:57

@Helgoland: Waarom geef je zelf niet het goede voorbeeld en dien een klacht in, dan zullen anderen volgen en kan je in groep actie ondernemen.

@Rolf: Ik ben ook overgeschakeld op www.vk.com

Helgoland op 16-12-2016 17:02

@Ojjo op 16-12-2016 14:57

Mijn aangifte zou juridisch niet ontvankelijk worden verklaard omdat ik niet heb gestemd en dus geen belanghebbende ben. Overigens voel ik mij om die reden ook inderdaad niet beledigd. Maar anderen wellicht wel, en voor hen bestaat er dus de mogelijkheid om op grond van artikel 137c uit het Wetboek van Strafrecht aangifte tegen Rutte te doen wegens groepsbelediging, al bedenk ik mij nu dat van christenen ook wel wordt verwacht dat zij juist de andere wang toekeren en een loopje met zich laten nemen door de 'extra mijl' te gaan, om zo uiteindelijk te sterven in Christus.

Tom Hendrix/Seneca op 16-12-2016 17:23

@Helgoland: 12.10. uur. Inderdaad, Rutte flikt hier hetzelfde kunstje, als Balkenende ons flikte in 2005. Deze mensen kunnen dus toveren, en gewoon van "neen", een "ja", maken. De politiek is volkomen verrot, en dat vooral door toedoen van: PvdA,VVD,CDA en D66.

Helgoland op 16-12-2016 17:53

@Tom Hendrix/Seneca op 16-12-2016 17:23

Saillant detail: het was nota bene diezelfde Balkenende die Wouter Bos verweet: "U draait en u keert". En zo laten mensen telkens weer een loopje met zich nemen.

Tom Hendrix/Seneca op 16-12-2016 18:38

@Helgoland: 17.53. uur. Dat klopt wat U zegt. En ik vrees dat onze draaiende lachende MP Rutte, er weer mee weg komt, net als Balkenende. Men blijft maar stemmen op VVD,CDA,PvdA en D66, juist deze partijen, die Nederland hebben verkocht aan de communisten van de eussr, te Brussel. Politiek lost helemaal niets meer op, in mijn visie.

cefas op 16-12-2016 18:58

Nee is Nee en niet Nee met een beetje Ja.Laat uw Ja, ja zijn en uw Nee nee zijn. Rutte, niet draaien en wees geen verrader van de directe democratie/referendum over de Oekraiene, want dit land is een door en door verrot en corrupt land.

Bambi op 16-12-2016 20:43

Kris 16/12/2016 12:04

Ik ging enkel op facebook voor mijn familie in het buitenland.Nog iets??

Cees op 16-12-2016 21:09

Er staat zo ontzettend veel onzin op Facebook en verschillende sensatiesites en de kunst is het echte nieuws van de onzin te kunnen onderscheiden. Meestal heb je het al snel door of hoor je al snel via sociale media dat het om een nep bericht gaat. Voor de rest zou ik me niet te druk maken over al die onzin. Stel dat er een bericht komt dat de Russen onderweg zijn dan merk je dat snel genoeg.

Kruisridder op 16-12-2016 23:57

Dus ze gaan nazi's aannemen om nazi-nepnieuws te weren......

Helgoland op 17-12-2016 12:17

@Tom Hendrix/Seneca op 16-12-2016 18:38

Politiek is een nepperij die volgens mij het beste is te vergelijken met het spel roulette en waaraan kiezers verslaafd zijn in de hoop er beter van te worden, zonder te beseffen dat vanwege de "0" de bank uiteindelijk altijd aan het langste eind trekt. Kijk nu bijvoorbeeld maar weer naar Italië, waar de regering net 15 miljard opzij heeft gezet om de oudste bank van dat land te redden, en dat ondanks een nieuwe Europese wet die juist verbiedt dat de belastbetaler nog langer hiervoor opdraait. Met die wet worden wij echter genept omdat die weer een uitzonderingsclausule bevat... De moraal van dit verhaal: wie de "0" beheert, regeert.

Bambi op 17-12-2016 19:33

Mijn account was gehakt op facebook,

Facebook stelde mij de vraag of ik iemand kende in frankrijk:nee was mijn atw.

Op een 20 tal minuten had ik mijn account terug.

Dat is de reden waarom ik facebook verwijderd heb en geen vertrouwen heb in facebook

Ik heb er geen seconde spijt van.

1 keer, maar geen 2 keer,zo ben ik.

Leon op 17-12-2016 21:32

Ook in NL is de strijd tegen 'nep'? Nieuws door het echte nepnieuws van start gegaan. Censuur van de bovenste plank onder het mom van vermeende staatsveiligheid. Geen surprise. We wisten dat het ging/gaat komen.

A Brave New World gevuld me Ja knikkende robots die happy zijn met brood&spelen. Politiek correcte types die hun eigenwaarde totaal hebben verloren en uit oogpunt van lijfsbehoud alles zullen accepteren en slikken. Die vanwege de angstcultuur er het zwijgen toedoen. Die nooit tegengas geven en het ook niet durven denken....en die ook nooit zullen accepteren dat de Enige Ware Schepper hun boven alle andere levende wezens een rationeel denkvermogen heeft geschonken om zelfstandig besluiten te mogen nemen/te kunnen denken en redeneren waarbij Hij duidelijk heeft geschetst wat de mogelijke consequenties zijn van foute beslissingen. Geen dwang maar keuze.

Ten overvloede: iedere vorm van extremisme vraagt om extreem verzet.🐑 of🐯?

Ike op 18-12-2016 01:22

@Bambi op17-12-2016 19:33

Daarmee ben jij er nog niet klaar mee. Na verloop van tijd komt jouw facebooknaam, weer vrij en is het mogelijk op dezelfde naam een pagina over jou te beginnen. Ik wi je niet bang maken, maar zelf kies ik ervoor om een pagina aan te houden waar weinig word gepost. Ik heb ook mijn eigen naam op twitter omdat ik niet wil dat iemand anders mijn naam gebruikt en daarmee twitters de wereld inzend. Welke aanpak is beter? Ik weet het niet.......

Bambi op 18-12-2016 19:21

IKe18/12/2016 19:33

Beste,

Ik laat dit controleren door mensen die ik goed ken,mijn facebook bestaat niet meer sinds 5 jaar

Ook niet onder een andere naam,goed toch.

Ik gebruik niets meer ook geen Twitter. 

Hoe ik nu contact heb ik het buitenland,is safe.

Groeten

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl