Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

EU-official, wiens dochter door migrant werd verkracht en vermoord, haalt geld op voor migranten

Na de moord: Duitse overheid waarschuwt bevolking tegen islamofobie in plaats van tegen islam – Burgemeester München nodigt migranten uit op jongerenfeest, die randen vervolgens talloze meisjes aan – Sharia rukt op: Moslims vernielen in tientallen warenhuizen kerstbomen en kerstartikelen 


Hoe politiek-correct gehersenspoeld moet je zijn als je zelfs je eigen dochter postuum offert op het altaar van de islamisering van je land?

De brute verkrachting van en moord op de 19 jarige dochter van een Duitse EU official door een Afghaanse moslimmigrant deed veel stof opwaaien. Wat er daarna gebeurde grenst echter aan het ongelooflijke, om niet te zeggen waanzinnige: de ouders van het vermoorde meisje grijpen haar begrafenis aan om geld op te halen voor een pro-migrantenorganisatie, die ervoor ijvert om het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers geheel stop te zetten.

 

Wie zijn er nu eigenlijk erger en gevaarlijker voor onze toekomst: moslims die onze vrije samenleving met hun jihad willen onderwerpen aan de islam, of hun Europese slachtoffers, die hier niet alleen vrijwillig aan meewerken, maar zelfs hun misdaden lijdzaam ondergaan, goedkeuren en zelfs aanmoedigen?

Geen bloemen, maar geld voor migranten

De vader van het slachtoffer, de 19 jarige Maria Ladenburger, is een hoge EU-official die iedereen heeft verzocht geen bloemen mee te nemen naar haar begrafenis, maar in plaats daarvan geld te geven aan een pro-migrantenorganisatie die eist dat asielzoekers niet langer gedwongen worden uitgezet (voor zover daar al sprake van is).

Maria’s ontzielde lichaam werd op 18 oktober in de rivier de Dreisam in Freiburg gevonden, nadat ze enkele dagen eerder niet thuis kwam na een studentenfeestje. Haar 17 jarige verkrachter en moordenaar kwam in 2015 illegaal Duitsland binnen, was reeds eerder betrokken bij een vechtpartij, maar omdat hij een ‘onbegeleide minderjarige’ is werd hij niet het land uitgezet.

‘Dit zijn de daden van een overwonnen volk’

‘Dit zijn de daden van een overwonnen volk,’ schrijft de bekende anti-islam activiste en journalist Pamela Geller. ‘Hun dochter werd wreed verkracht en vermoord door een moslim vluchteling, en haar ouders vragen om donaties voor een migrantenorganisatie.’

Deze organisatie, Weitblick Freiburg, kreeg op zijn Facebook pagina dermate veel woedende commentaren, dat deze al snel werden gewist. Weitblick Freiburg gaat ondertussen onverdroten door met het actie voeren om alle uitzettingen stop te zetten.

Duitse overheid dreigt ‘islamofoben’, niet de islam

De Duitse overheid reageert op vergelijkbare wijze door de bevolking niet te waarschuwen voor de islam, maar voor islamofobie. Mensen die op Facebook of andere sites hun woede uiten over de massale immigratie van miljoenen moslims, kunnen worden vervolgd voor ‘haat zaaien’ en discriminatie, zo dreigen de autoriteiten. Vicekanselier Sigmar Gabriel bagatelliseerde de verkrachting/moord door te zeggen dat ‘die ook plaatsvonden voordat de eerste Afghaanse en Syrische migranten hier kwamen.’

De enige publieke figuur met enig gezond verstand was opnieuw Rainer Wendt, voorzitter van de Duitse politievakbond DpoIG: ‘Wij zouden niet nu dit slachtoffer hebben, en zoveel anderen, als ons land beter voorbereid was geweest op de gevaren die massale immigratie altijd met zich meebrengt.’ (4)

Tevens was zoals gebruikelijk de vrijheidspartij Alternative für Deutschland de enige die de ‘schokkende misdaad’ verbond met de ‘ongecontroleerde komst van honderdduizenden jonge mannen uit patriarchale culturen... Maar onze waarschuwingen hiertegen worden als populistisch weggezet.’

Migranten misbruiken jongerenfeest voor aanrandingen

Migranten gaan ondertussen gewoon door met waar ze inmiddels berucht om zijn. Zo nodigde de socialistische burgemeester van München, Dieter Reiter, 1300 jongeren uit op een feest. Ook werden uit het oogmerk van ‘integratie’ en ‘multiculti’ speciaal migranten uitgenodigd. Die lieten meteen merken hoe ze in de Duitse samenleving willen ‘integreren’, namelijk door op intimiderende en vaak gewelddadige wijze een groot aantal meisjes aan te randen.

Burgemeester Reiter noemde de gebeurtenissen weliswaar ‘onacceptabel’, maar greep het tegelijkertijd aan door te pleiten voor nog meer integratie, ook al blijkt uit een recent  onderzoek van de Duitse Vereniging voor Huisvesting en Stadsontwikkeling (VHW) dat migranten juist steeds minder geïntegreerd raken omdat ze dit helemaal niet willen, en dat almaar grotere aantallen de Duitse cultuur en samenleving verwerpen (3).

Doorgaans worden Duitse vrouwen en meisjes die worden aangerand of verkracht door migranten en daarmee naar buiten treden, onmiddellijk van xenofobie en racistisme beschuldigd. Sommigen worden zelfs bedreigd als ze niet hun mond houden.

Deze gang van zaken lijkt als twee druppels water op die in veel islamitische (Sharia)staten, waar vrouwen en meisjes die worden verkracht daar in 9 van de 10 gevallen zelf de schuld van krijgen.

Europa wordt ‘Sharia compliant’: Kerstfeest wordt in de ban gedaan

Ook in een ander opzicht begint Duitsland inmiddels ‘Sharia compliant’ te worden. We schreven al eerder over scholen die het kerstfeest en de kerstboom in de ban gedaan hebben, omdat de moslimkindertjes zich anders wel eens gekwetst zouden kunnen voelen. Veel Duitse en Zweedse warenhuizen hebben al te maken gekregen met migranten die kerstartikelen vernielden; op dit smartphone filmpje is te zien hoe tientallen ‘Allahu Akbar’ moslims een grote kerstboom ‘aanvallen’ en beginnen af te breken. ‘Woolworth’ in Dortmund heeft zelfs alle kerstartikelen uit de schappen gehaald.

Ook in eigen land kennen we de terreur van een extremistisch, zich door alles en iedereen gediscrimineerd voelend minderheidsgroepje. Denk aan ‘DENK’, dat het voor elkaar heeft gekregen dat ‘Zwarte Piet’ zo goed als compleet van de TV is verbannen, en ook op veel scholen en publieke Sinterklaasvieringen is vervangen door de gekleurde of ‘veeg’ Piet.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Infowars

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
GT op 08-12-2016 06:41

Zijn nu al die Duitsers zo gestoort,.....nu dan ga er tegen aan de beuk er in Duitsland schoonvegen tebeginnen met Merkel.

Ahava op 08-12-2016 08:50

Mark S je hebt - uiteraard - volkomen gelijk in je vermoeden aangaande de herkomst van de brandstichter in Kiel. Zie onder andere www.pi-news.net. zijn echtgenote, die nog tijdens het in brand staan in doodsnood een hulroep voor haar kinderen had geschreeuwd, is overigens overleden. De dader hoeft waarschijnlijk niet lang te brommen, want de sharia die op diverse plaatsen in Duitsland de gewone rechtspraak overtreft, zal deze mohammedaan domweg in het gelijk stellen.

Nitwit op 08-12-2016 10:29

Kan iemand mij uileggen waarom dit niet in het NL nieuws oipduikt en ook niet bij b.v. Pauw aan tafel ?

Drossaard op 08-12-2016 10:56

@Mark S. Bij de Kieler Nachrichten lees ik dat de man uit Togo komt en een permanente verblijfsvergunning heeft. Zijn ex-vrouw (waarschijnlijk ook uit Togo) is inmiddels overleden aan haar brandwonden.

http://m.kn-online.de/News/Nachrichten-aus-Kiel/Frau-vor-Mare-Klinik-in-Kiel-Kronshagen-in-Brand-gesteckt

Volgens wiki doet in Togo 33% nog aan animisme en zo'n 14% aan islam.

U.G. Kempenaer op 08-12-2016 12:51

Ik wist dat de socialist bijzonder vreemd geaard is, maar dat je zo ziek in je hoofd bent dat je op de begrafenis van de je verkrachte, vermoorde en in een rivier gedumpte dochter, nota bene door een islamitische asieleiser, vervolgens gaat collecteren voor een groepje dat de uitzetting van uitgeprocedeerde asieleisers probeert te verhinderen, dan ben je echt beyond repair. 

Dan hoor je hier niet mee vrij te kunnen rondlopen, dan ben je een groot gevaar voor je medeburgers.

Als je een valse rotweiler loslaat op een kleuterspeelplaats, dan verdient niet alleen de rotweiler een doortastende aanpak, maar vooral het baasje van de rotweiler. Nu, zo is het ook met socialisten en de psychopaten die zij loslaten op de weerloze burgers.

Michaël ;-{> op 08-12-2016 13:16

@ Mark S. op 08-12-2016 00:02

Vrouw is inmiddels overleden, ze kwamen uit Togo (West Afrika) maar leefden al iets van 20 jaar (gescheiden) in Duitsland. Hier is de link:

http://www.thelocal.de/20161207/woman-fights-for-life-after-husband-sets-her-on-fire

Rebellio op 08-12-2016 14:29

@U.G. Kempenaer, daarom: tragisch toch!: “Maar hij heeft tot hen gezegd: de oogst is overvloedig maar de werkers zijn met weinig; bidt daarom de heer van de oogst dat hij werkers uitwerpt naar zijn oogst; gaat heen!- zie, ik zend u uit als lammeren te midden van wolven; torst geen geldzak mee, geen ransel, geen schoenen; groet niemand langs de weg; maar waar ge ook maar een huis binnenkomt,- zegt eerst: vrede voor dit huis!- en als daar een ‘zoon van vrede’ is, dan zal uw vrede op hem rusten; maar zoniet, dan zal zij naar u terugbuigen; maar verblijft in dat huis en eet en drinkt wat er bij hen is, want wie werkt is zijn loon wel waard; loopt niet van huis naar huis; elke stad waar ge binnenkomt en ze u verwelkomen,- eet de dingen die u worden voorgezet; geneest de zieken in haar en zegt tot hen: het koningschap van God is u genaderd!- maar elke stad waar ge binnenkomt en ze u niet verwelkomen komt naar buiten, haar straten op, en zegt: zelfs het stof dat ons uit uw stad aan de voeten kleeft schudden we voor u af!- weet evenwel dít: dat het koningschap van God is genaderd!- ik zeg u dat het te dien dage voor Sodom beter uit te houden zal zijn dan voor die stad; …. Maar de tweeënzeventig keren vol vreugde terug en zeggen: heer, zelfs de demonieën onderschikken zich aan ons, door uw naam Maar hij zegt tot hen: ik heb aanschouwd hoe de satan als een bliksem uit de hemel viel; zie, ik heb u het gezag gegeven om te ‘treden op slangen en schorpioenen’ (Ps. 91,13), en over heel de kracht van de vijand, en niets, niets zal u onrecht aandoen!- evenwel, verheugt u niet hierover dat de geesten zich aan u onderschikken, maar verheugt u dat uw namen zijn opgeschreven in de hemel! Dit eigen uur jubelt hij het uit, door de heilige geestesadem, en zegt: ik belijd van u, Vader, Heer van de hemel en de aarde, dat gij dit hebt verborgen voor wijzen en verstandigen en hebt onthuld aan onmondigen; ja, Vader, dat zó welbehagen is geschied ten overstaan van u!- alles wordt mij in handen gegeven door mijn Vader; en niemand herkent wie de Zoon is,- alleen de Vader; en wie de Vader is,- alleen de Zoon én elk aan wie de Zoon het wil onthullen! En zich kerend tot de leerlingen apart, zegt hij: zalig de ogen die aankijken wat gij aankijkt; want ik zeg u dat vele profeten en koningen hebben gewild te zien wat gíj aankijkt, en hebben het niet gezien, en te horen wat gij hoort en hebben het niet gehoord!” (Lucas 10: 2-24) Het komt dus neer op vertrouwen dat de Geest ons leidt naar plaatsen waar we nodig zijn. Dat we maar mogen gebruikt worden, dat we maar nuttig mogen blijken...

 

Beste Rebellio, dit past meer op het geloodforum. Nodig uw gesprekspartner uit naar het geloofsforum te komen. Mod.

Rebellio op 08-12-2016 14:42
Mark S. op 09-12-2016 00:44

@ahava, @Drossaard en @Michael;-{>

Dank jullie vriendelijk voor jullie bijdragen n.a.v. mijn oproep om inlichtingen!

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl