Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse media bevestigen dat aanslagplegers bevelen kregen uit Saudi Arabië

Terreurnetwerk ISIS en andere jihadgroepen in Europa blijkt veel uitgebreider dan gedacht

 

Bij de zelfmoord-bomaanslag in Ansbach raakten 15 mensen gewond, van wie 4 ernstig.

Het ook in Nederland bekende Tagesschau (Journaal) van de Duitse staatszender ARD bericht dat de autoriteiten hebben vastgesteld dat in ieder geval de terroristen die de aanslagen in Ansbach en Würzburg pleegden, hun bevelen rechtstreeks uit Saudi Arabië kregen. Zo stuurde de Syrische asielzoeker kort voor zijn aanslag op een muziekfestival in Ansbach (juli 2016) een foto met de tekst ‘Deze plek zal vol mensen zijn.’ Waarna zijn contact in Saudi Arabië antwoordde: ‘Dood ze allemaal.’

 

De ARD verwijst in het bericht naar de collega’s van de NDR, WDR en Süddeutsche Zeitung’, die zich baseren op bronnen bij de overheid. Met wie de terroristen precies hebben gechat in Saudi Arabië is vooralsnog onduidelijk, maar het staat vast dat de daders van deze aanslagen ‘advies’ kregen van hun Saudische contacten, en werden aangemoedigd hun terreurdaden door te zetten. De zin ‘Dood ze allemaal’ klinkt echter meer als een bevel.

De Pakistaanse asielzoeker van de aanslag op passagiers in een trein bij Würzburg kreeg enkele dagen na de aanslag in Nice van zijn contact de vraag of hij niet met een auto op een mensenmenigte zou kunnen inrijden. De dader antwoordde dat hij nog geen rijbewijs had.

Uitgebreide terreurnetwerken

Voor de autoriteiten is het feit dat terroristen in Europa hun bevelen via chats krijgen iets waar nog geen rekening mee was gehouden. ISIS en andere islamitische terreurgroepen en – netwerken blijken dus in staat om via deze even simpele als directe weg ‘vrijwilligers’ zover te krijgen om aanslagen op de bevolking te plegen (1).

Dat impliceert dat er reeds zeer uitgebreide terreurnetwerken in Europa moeten zijn, wat volgens eerdere onderzoeken krachtig ondersteund wordt door vele honderden moskeeën en imams in Europa. Na de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn bevestigden de Duitse veiligheidsdiensten het bestaan en de effectiviteit van deze netwerken.

Saudi Arabië zwaait de scepter in Europa

Eergisteren berichtten we dat Saudi Arabië ook in politiek opzicht de scepter lijkt te zwaaien in Europa, en het proces tegen PVV-leider Geert Wilders hoogstwaarschijnlijk werd aangespannen omdat de Saudi’s dreigden sancties in te stellen tegen het Nederlandse bedrijfsleven.

De Salafistische Sharia dictatuur is er zelfs in geslaagd om gekozen te worden tot de VN Mensenrechtenraad, en dat terwijl het land één van de ergste mensenrechtenschenders ter wereld is. En zo kan het dat het hele Westen daarvoor bewust de andere kant op blijft kijken, en het liever Israël veroordeelt omdat dat huizen voor Joden bouwt in een landsstreek waar ze al 3000 jaar wonen, en dat wordt opgeëist door een ‘volk’ dat vóór 1967 in niet één publicatie werd genoemd, dat gedijt op terreur, en dat openlijk als doelstelling heeft de kleine Joodse staat volledig uit te wissen.

Medeoprichter en financier ISIS

Zoals vaste lezers weten is Saudi Arabië samen met de Amerikaanse CIA en Turkije de medeoprichter van ISIS, en tevens een van de grootste financiers van wapens voor zowel deze terreurgroep, als ook de collega’s van Al-Nusra en tal van andere jihadgroepen.

Saudi Arabië trekt jaarlijks miljarden uit voor de verspreiding en promotie van de islam, met de bedoeling om vooral Europa via massale immigratie in snel tempo volledig te islamiseren. Mede daarom liet de moslimstaat niet één Syrische vluchteling toe.


Xander

(1) Tagesschau

Zie ook o.a.:

24-12: ‘Wilders vervolgd omdat Saudi Arabië met sancties dreigde’
23-12: Obama laat anti-Israël resolutie door VN Veiligheidsraad passeren

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 26-12-2016 15:50

Niet moeilijk met de open grenzen van Obama & Merkel?

cefas op 26-12-2016 15:54

De tentakels van de Islam-landen met hun islamitische vriendjes hier zijn lang. Maar wat wil je met die open grenzen, het islamitisch paard van Troje is al lang binnen. Met dank aan onze EU-politici, niks anders dan verraders. 

Johan op 26-12-2016 16:05

De werkelijkheid is vaak erger dan de ergste 'complottheorie'. Wellicht krijgen we 'onze aanslag' straks nog op ons bordje. Hoor je de policor politici al roepen dat we gewoon moeten doorgaan met ons leven? En dat we de moslims niet de schuld mogen geven? Zie je de NOS dan al wanhopig zoeken naar die ene imam die voor de tv wil verklaren dat hij de aanslag ook verafschuwd? Want stel je voor dat het volk gaat ontdekken dat de islam eigenlijk moorddadig is.

Toch zullen veel Hollanders die de policor-partijen meer dan zat zijn. zich weer laten verleiden om maar niet te stemmen op de man die de waarheid verkondigt en daarvoor risico's loopt  met eigen leven. en zo gaan we ten onder aan het elfde gebod : "Gij zult tolerant zijn"

Ike op 26-12-2016 16:23

Het is belangrijk dat Ashton Carter zo snel mogelijk aan de kant geschoven word. Hij was betrokken bij het SDI programma en daarbij vond hij dat een afweersysteem tegen raketten van Rusland zo dicht mogelijk tegen de grens moesten staan van Rusland. Aanhangers van het SDI programma zijn dan ook verantwoordelijk voor de huidige conflicten.

Afweersystemen in Turkije, Baltische staten, Oekraine en Syrie moeten daarmee vijandelijke raketten kunnen uitschakelen en het mogelijk maken dat de MAD theorie van wederzijds vernietiging niet gehanteerd hoeft te worden. Als Trump het pad van SDI opslaat  krijgen we een wereldbedreigende wapenwedloop. Daarbij heeft Rusland een voorsprong met radaruitschakelende systemen, hypersonische raketten en satelietvernietigende simpel werkende systemen.

Strategieen van de Neo Con's en de Amerkaanse wapenindustrie zijn daarbij dom, uiterst bedreigend, aggresief en moeten weer in een diepe kelder belanden. Het MAD principe heeft de vrede bewaakt, maar de Neo Con's willen met een aggresieve houding de positie van de USD en de Euro probren te redden, welke op den duur onhoudbaar zijn. MAD moet in takt worden gehouden en de Amerkanen dienen een begrotingsdiscipline te herstellen. Als ze het laatste echter doen, zal dit leiden tot een terugtrekking van de Amerikanen en kan het leiden tot een harde of een zachte val van de USD.

Verder redenerend kan je argumenteren dat die aggresieve houding van de Amerikanen komt door het gebruik van hormonen in hun vleesproduktie en dan zullen we ook moeten vechten tegen het TTIP, TISA en CETA complex van verdragen dat de produktie en handel van dit vlees toestaat en opdringt aan andere landen.

Vooralsnog ziet het er somber uit omdat onze politici er nauwelijks verstand van hebben en er nauwelijks tegen vechten. Multinationals kunnen tegen lage geldelijke steun deze verdragen er doordrukken.

willy op 26-12-2016 16:31

saoedi-Arabie steunt het wereldwijd terrorisme en moet daarvoor gesanctioneerd worden door de veiligheidsraad.Israel krijgt steeds maar resoluties over zich heen maar de andere landen gaan vrijuit. waarom ook geen resolutie tegen het regime van Assad wegens massamoorden? neen daar hoor je niets over daar zorgt Rusland wel voor! Het is goed dat de Duitsers wakker worden en het is goed dat men te beerput Saoedi-Arabie nu is helemaal blootlegt het zal stinken dat weten we ! shalom

groenhart op 26-12-2016 17:00

Die vriendelijke russen hebben vast nog wel een paar overtollige Tsar-bombes.

Léon van Duren op 26-12-2016 17:26

Het openbaar ministerie in Nederland moet alle aan Saoedi Arabië gelinkte instellingen controleren maar dit niet laten doen door islamitisch personeel ;dat zou het zelfde zijn als voor de tweede Wereldoorlog door NSB'ers (100000 personen)gewezen dubbelrol te ontdekken ,wat aan 104000 joodse Nederlanders het leven koste!!! De Nederlandse regering inclusief het koninklijk  huis heb ik nog nooit hun verontschuldigingen horen aanbieden vanwege  de enorme wanprestatie in en na de tweede Wereldoorlog gepleegd !Persoonlijk begrijp ik dat ook nu Nederland en Europa  weer door volslagen 'dwazen' wordt geregeerd die zich van God nog gebod iets aantrekken, behalve als zij Israël kunnen schofferen !!!Ten diepste is Saoedi Arabië gewoon een islamitisch crimineel land wat net zo als een criminele motorbende moet worden buitengesloten ! Alle door de islam besmette instellingen inclusief overheidsorganen moeten door buitenstaanders goed doorgelicht worden !Ook zou Nederland zich per direct uit die geldverkwistende contra productieve VN (United Nonsens) moeten terugtrekken en dat geld in bejaardenzorg steken!Waarschijnlijk blijf ik een roepende in de woestijn ,want onze overheid lijkt geen boodschap te hebben aan haar eigen burgers!!Nederland beterschap gewenst ,met Shalom van Léon van Duren.

Luuk op 26-12-2016 17:28

Saoedi-Arabië is het hartland van de islam. Maar het land zit nu ineens in de problemen, want behalve dat de olieprijs gekelderd is - terwijl het land sterk afhankelijk is van aardolie-inkomsten http://www.rtlz.nl/business/bedrijven/megaverkoop-saudiers-willen-49-procent-in-saudi-aramco-verkopen -, wankelt het land ook door oplopende spanningen tussen Sjiieten en Soennieten. Er dreigt zelfs een "Arabische Lente" (lees: burgeroorlog). Ik denk dan : wie wind zaait, zal storm oogsten ! https://ejbron.wordpress.com/2016/12/11/staat-saoedi-arabie-voor-splitsing-en-burgeroorlog/

Anora op 26-12-2016 17:47

De saoudi's rule(d) the world

AEO op 26-12-2016 18:06

Tot nu toe is Nederland verschoond gebleven van grote terreuraanslagen. Persoonlijk denk ik, dat men Nederland aan de vooravond van de verkiezingen in maart ontziet, om zoveel mogelijk te voorkomen dat Wilders veel stemmen gaat krijgen. Daarna denk ik dat het met onze betrekkelijke rust gedaan zal zijn. Onze huidige regering bestaat uit huichelaars en verraders, met inbegrip van de koning, die wel een schijnheilige kersttoespraak weet te houden, maar die ook Abu Mazen uit Ramallah met alle egards op audiëntie ontving in zijn paleis. Abu Mazen, ook bekend als Mahmoud Abbas, heeft nog altijd het bloed van de Israëlische atleten aan zijn handen kleven, die in 1972 tijdens de Olympische Spelen in München vermoord werden.

 

saandeknikker op 26-12-2016 19:53

Zo zo en dat stond in de Tagesschau ? Nee maar dan is er toch vooruitgang in Duitsland.

Henk op 27-12-2016 09:51

"Zoals vaste lezers weten is Saudi Arabië samen met de Amerikaanse CIA en Turkije de medeoprichter van ISIS..."De terreurorganisatie ISIS is, zoals algemeen bekend wordt verondersteld, opgericht door oud-officieren van Sadam Hoessein om wraak te kunnen nemen op de inval van de VS in Irak en de daaruit volgende ontmanteling van het Iraakse leger. Ze gebruiken daarbij de Islam als wapen. Hun tegenstanders zijn iedereen die niet een Sunniet is. De meeste aanslagen vinden dan ook plaats in Irak zelf, tegen Christenen, Shi'ieten en Yehudi's. Saudi Arabië speelt daarin waarschijnlijk een kwalijke rol, via contacten en hier in het Westen gestationeerde imams. Meer let wel, degenen die hier aanslagen plegen zoals onlangs in Berlijn, zijn geen gelovige moslims. Het zijn ras-criminelen die weinig met de islam op hebben. Ze bidden niet, gaan niet naar de moskee, drinken alcohol etc. Het zijn losers, de mislukkelingen binnen de eigen groep. Daarom zijn ze zo ontvankelijk voor het plegen van een aanslag. In één klap worden ze, in hun eigen ogen en in die van de Salafistische moslims, van mislukkeling tot hero. Opeens doen ze zich voor als super-gelovig, onderwerpen ze zich zogenaamd aan de wetten van Allah, en volgen ze de bevelen op van IS en andere extremisten. In die val trappen ze dus. Het zijn niet alleen mislukkelingen, ze zijn ook dom, kanonnenvoer voor de wraaknemers, en voor ons dus levensgevaarlijk. Ze hebben niks te verliezen, denken ze. Omdat ze toch al verdorven zijn. En de lieden van IS lachen in hun vuistje...

grrrr001 op 27-12-2016 10:30

Smart city @aalter vanavond gelanceerd in bijzijn van staatssecretaris / burgemeesterpieterdecrem20/12/2016

https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1100896/verslag/1102832Vlaams Parlement vlaparl 22/12/2016.

JokeSchauvliege over beleid hergebruik van CO2De cop21,cop22 en de daarbijhorende diefstallen in uitvoering met belastinggeld vooreen niet bestaand probleem als hoofdbekommernis te bestempelen.Dieven en bedriegers,groen, de-nva, sp_a, open_vld, vlaamsbelang,cd_v, onafhankelijke, pvda.

https://www.youtube.com/watch?v=3kMyX8dOZCk

Zijn deze zogezegde volksvertegenwoordigers.onze schaarse landbouwgronden gaan gebruiken om inplaats van voedsel, methanol te produceren en voedsel schaarste  te creeeren voor minder begoeden, gehersenspoelde corrupte zakkevullende politici in dienst van criminele organisatie s

https://www.youtube.com/watch?v=Ozgi2IV0f2Y

Kunnen we die salafisten club niet ontmantelen?The Agenda of Corporate Media Is Regime Change in Syria - UN Press Conf Goes off Script

Rolf op 27-12-2016 10:45

Toch verrassend dat dit in de Duitse media verschenen is,  maar er was ook geen directe negatieve link met Merkel. Dan worden de berichten namelijk onder het tapijt geveegd. 

Duitse media verduisteren interview met de ouders van een Berlijn-slachtoffer

https://fenixx.org/2016/12/26/duitse-media-verduisteren-interview-met-de-ouders-van-een-berlijn-slachtoffer/

sonja op 27-12-2016 13:01

"Voor de autoriteiten is het feit dat terroristen in Europa hun bevelen via chats krijgen iets waar nog geen rekening mee was gehouden." Dit is toch te triest voor woorden? Zelf ook eens iets gevraagd aan onze "beveiligers" en ook daar moesten zij "nee" op antwoorden. Het is toch in deze tijd van online gesprekken niet zo heel moeilijk te bedenken? Maar net als met de kinderen die in ons land worden mishandeld -gemiddeld gaat er per week in ons land één kind dood daaraan! - zijn deze gezinnen bijna altijd "bekend bij jeugdzorg", maar die kon dit nooit vermoeden. Zo is het ook gesteld met dit soort terroristen; achteraf horen we vaak dat ze werden gevolgd door politie of veiligheidsdiensten of in het oog waren van politie en veiligheidsdiensten, maar pas achteraf blijkt dan hoe gevaarlijk/geradikaliseerd ze waren. Dan blijkt soms ook nog dat men het onderzoek heeft gestaakt omdat zo'n potentiele terrorist niet zo gevaarlijk leek. En achteraf zijn ze allemaal "geschokt" en gaan we weer dansen en zingen en kaarsjes branden, teddyberen neerleggen of stille tochten houden tegen de angst en voor verbinden (want:  "we laten ons niet uit elkaar drijven") want dat is kennelijk het beproefde medicijn. Soms weet je niet of je nu moet huilen of lachen van zoveel stupiditeit die overigens wel levensgevaarlijk is. 

Dewevoga op 27-12-2016 14:37

Sinds 2001 zijn de overheden vervangen door de BB en B-lobby en die spelen iedereen tegen elkaar uit.  Ze hebben alle MSM in handen en met alle beschikbare trucs troggelen ze alles van ons af. 

NWG=NWO=banken, beurzen/grondstoffen en belangenlobby. Belangenlobby=eigenaren/grootaandeelhouders en adviseurs. 1% heeft meer vermogen dan de overige 99% tezamen. 

ron op 27-12-2016 17:46

Vroeger volgde ik Xandernieuws graag, omdat het velzijdig was, nu is het het ene artikel na het ander over moslims.

Xandernieuws is veranders in een extreem rechtse site, wel jammer. Het was een leidraad om alles over de wereld op te volgen.

Drossaard op 28-12-2016 18:53

ron,  laat je ons hier even weten als je een blog gevonden hebt die ons beter en breder informeert dan XN alleen zonder artikelen over moezelmannen die immers irrelevant en onbetekenend zijn.

Of beter nog, als je al je intelligentie en inzicht en tijd toewijdt aan je eigen wereldverbeterende blog, geef je dan hier het linkje door?

marnix op 29-12-2016 09:54

Vluchtelingen zijn slachtoffers door regimes?

We importeren ze! Lees onderstaande link.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3042159/2016/12/29/Koppel-laat-zoontje-als-straf-15-uur-in-pyjama-op-ijskoud-balkon-staan.dhtml

Rom op 29-12-2016 17:06

Nouja,met in het achterhoofd door vele Nederlandse bedrijven ondertekende:Niet Jood verklaring,ekele tientalle jeren geleden.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl