Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Duitse deelstaat Sachsen bevestigt: Bijna de helft van alle Afrikaanse migranten is crimineel

Seksmisdrijven door migranten stijgen in 3 jaar met meer dan 500% - Oostenrijk: Aanrandingen en verkrachtingen door migranten namen dit jaar al met 133% toe – Politiek schandproces: D66 rechters veroordelen Wilders omdat hij minder criminele Marokkanen wil – Deense universiteit doet röntgen test: Slechts 200 van de 800 ‘vluchtelingen’ daadwerkelijk minderjarig

 
Ook uit de officiële cijfers blijkt overduidelijk dat een zeer groot deel van de migranten (met name die uit Noord Afrika) crimineel is.

‘Voor de migrantencrisis waren er ook aanrandingen, verkrachtingen en geweldsmisdrijven,’ is het veelgehoorde excuus van de politiek en linkse ‘gutmenschen’. Inderdaad, alleen lang zoveel niet als nu. De Duitsers kregen in de eerste 6 maanden van dit jaar te maken met ruim 142.500 officieel geregistreerde extra misdrijven –waaronder 300 moorden en pogingen tot moord- als gevolg van de komst van grote aantallen moslimmigranten (8). Uit officiële cijfers van de Duitse deelstaat Sachsen blijkt dat 46% van alle Noord Afrikaanse migranten crimineel is (9). Bedenk dat het hier enkel om het aantal geregistreerde misdrijven gaat – het werkelijke aantal is gezien de politiek-correcte doofpot waarschijnlijk veel hoger.

 

In Sachsen (hoofdstad: Dresden) werden tussen januari en september 7579 door asielzoekers gepleegde misdaden opgelost, waarvan 5288 berovingen. In 2214 gevallen ging dat gepaard met geweld, waardoor de slachtoffers gewond raakten. In 169 zaken ging het om seksuele misdrijven. Ter vergelijk: 3 jaar geleden registreerde Sachsen er nog maar 25, een stijging van meer dan 500%.

Migranten uit Noord Afrika (Algerije, Tunesië, Marokko, Libië) zijn met afstand de grootste boosdoeners. Sachsen is tot nu toe de enige deelstaat die veelplegers per vliegtuig het land heeft uitgezet (23 Tunesiërs) (1). In de aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein-Westfalen is 30% van alle jeugdige asielzoekers crimineel. Bijna 30% van alle geregistreerde misdrijven in Duitsland wordt gepleegd door buitenlanders, en dat terwijl ze 10,5% van de bevolking uitmaken (9).

‘Niet alle migranten zijn verkrachters’

In Bochum heeft de politie een 31 jarige Iraakse migrant, die in 2015 naar Duitsland kwam, gearresteerd vanwege de verkrachting van een 21 jarige Chinese student in augustus, en de poging tot verkrachting van een andere Chinese student in november. De Irakees kon worden geïdentificeerd nadat een metgezel van het tweede slachtoffer een foto van hem wist te maken (4).

In de categorie ‘niet alle Duitsers waren Nazi’s’ (maar ze stortten de wereld wel in de meest verwoestende oorlog ooit) proberen de autoriteiten bij onze Oosterburen de verkrachting en moord op de 19 jarige dochter van een EU-official te bagatelliseren. De vermoedelijke dader, een Afghaanse migrant, kon aan de hand van DNA materiaal worden opgepakt. Extra wrang: het meisje werkte als vrijwilliger in een asielzoekerscentrum, waar haar ouders geld voor inzamelden*. (* Vanwege verschillende versies in de (Duitse) media is het onduidelijk of ze dit ook nog deden toen de dader eenmaal was gearresteerd).

Afghaanse migranten gingen ook in Zweden tekeer: in Uppsala verkrachtten vijf van hen onder bedreiging met een mes een jongen van nog geen 15 jaar oud. Ze filmden hun gruweldaad met hun smartphones, en zetten een filmpje zelfs online. Ondanks het feit dat hun gezichten duidelijk waren te zien, ontkennen de daders iedere betrokkenheid. (5)

Oostenrijk: Meer verkrachtingen, vooral door Afghaanse moslimmannen

In Oostenrijk steeg het aantal geregistreerde aanrandingen en verkrachtingen door migranten alleen al dit jaar met 133%. De cijfers werden op verzoek van de vrijheidspartij FPÖ door het ministerie van Binnenlandse Zaken bekend gemaakt. Ondanks het feit dat ze nog maar een relatief kleine groep vormen (sinds 2015 werden er 125.000 tot 150.000 toegelaten), zijn migranten verantwoordelijk voor 1 op de 10 verkrachtingen, en zelfs bijna 1 op de 5 als alle verdachten erbij worden gerekend. De overgrote meerderheid van de daders zijn Afghaanse moslimmannen tussen de 16 en 47 jaar oud. (3)(7)

Sommige schokkende gevallen haalden het nieuws, zoals de ook op deze site besproken verkrachting van een 10 jarig jongetje door een Afghaan in een zwembad. De dader werd door een hogere rechter vrijgesproken omdat hij niet zou hebben geweten dat het jongetje –dat het volgens getuigen uitschreeuwde van de pijn- het niet zelf wilde. Een ander geval dat de krantenkoppen haalde was de groepsverkrachting van een Duitse vrouw door 9 migranten in Wenen.

Deens röntgen onderzoek: Migranten liegen massaal over leeftijd

Uit röntgen onderzoek van het Forensische Instituut van de Universiteit van Kopenhagen bleek dat van de 800 ‘vluchtelingen’ er slechts 200 daadwerkelijk minderjarig waren. Je voordoen als kind heeft grote voordelen. Zo mag je bijvoorbeeld je ouders laten overkomen.

Groot Brittannië kent hetzelfde probleem; wie herinnert zich niet de foto’s van veelal stevig gebouwde bebaarde migranten die beweerden minderjarig te zijn. Na officieel onderzoek bleek dat in 9 van de 10 gevallen een leugen te zijn.

Berlijn: ‘Zuiderlingen’ trappen vrouw van trap in station af

Sommige Nederlanders schijnen nog steeds te denken dat het allemaal wel meevalt. Ook hier bestaat echter een door de politiek met de media gesloten zwijgpact. Slechts enkele keren wordt dat doorbroken, zoals deze week door de Telegraaf die een filmpje van een bewakingscamera op een station in Berlijn plaatste, waarop is te zien hoe drie mannen, waarvan minimaal 2 –gezien hun baarden- overduidelijk een ‘zuidelijk’ of ‘oosters’ uiterlijk hebben, een vrouw die de trap afloopt zomaar in haar rug trappen, waardoor ze naar beneden valt. Ze moest in het ziekenhuis worden opgenomen.

Dit had uw vrouw, dochter, zus of moeder kunnen zijn. Desondanks lijken veel landgenoten nog altijd de naïeve houding te hebben dat ‘zolang ik het niet zie of meemaak, het niet bestaat’. Die onbenulligheid lijkt precies te zijn waar de Europese gevestigde orde op rekent.

Politiek schandproces: Rechters veroordelen Geert Wilders

Ondertussen hebben Nederlandse D66 rechters besloten dat PVV leider Geert Wilders schuldig is, en hij niet had mogen zeggen dat wij minder criminele Marokkanen –die in alle nationale misdaadstatistieken bovenmate vertegenwoordigd zijn- in ons land willen. Een krankzinnige uitspraak na een even opzichtig als schaamteloos politiek proces, waarvan de uitkomst zonder twijfel bij voorbaat al vaststond.

Iets om goed te onthouden als we op 15 maart 2017 naar de stembus gaan.


Xander

(1) Michael Mannheimer (/ Anonymousnews via Bild)
(2) Telegraaf
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Breitbart
(6) Epoch Times
(7) Unzensuriert
(8) Bundes Kriminal Amt (via MM News)
(9) Michael Grandt

Zie ook o.a.:

06-12: EU-official, wiens dochter door migrant werd verkracht en vermoord, haalt geld op voor migranten 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 09-12-2016 15:55

Allemaal "koren op de molen", van alle roden en hun partijen, de communisten der eussr, bilderberg, soros, rothschild en goldman-sachs, en de nwo. Alles wordt ten dienste gesteld, van de instelling van de regering van de satan zelf. Een wereldregering, een wereldmunt, een führer; de satan zelf. En uiteraard werken de roden, en d66 figuren, daar heel graag aan mee. Europa wordt wetens en willens uitgeleverd aan de islam.

Eelke Piers op 09-12-2016 16:02

... niet alle Duitsers waren Nazi's.....  Inderdaad maar alle Duitsers rende wel blind achter Hitler aan precies zoals nu alle Duitsers blind achter Merkel aanrennen

Baroald op 09-12-2016 16:04

Dat Wilders werd veroordeeld voor het plegen van groepsbelediging en het aanzetten tot rassendiscriminatie, door het ontoelaatbaar ver oprekken van het juridisch begrip ras, maar het vanaf nu in Nederland mogelijk de elke Islamitische organisatie veroordelen vanwege groepsbelediging en het aanzetten tot rassendiscriminatie.

Joden, tot nu toe een volk, met een etnische afkomst en een gedeelde religieuze cultuur, zijn opeens een ras geworden, en de valse Profeet noemt hen een ras van apen, van zwijnen en van honden. Hoe schandelijk en veroordeelbaar is dat soort nazi-praat niet. Deze dehumanisering van de Joodse mens door de Islam die ze met onreine dieren vergelijkt is juist dat extra waarna rechter Mr. Steenhuis zoekt, om te kunnen spreken van haatzaaien. 

Ook Christenen zijn opeens een ras door de uitspraak van deze rachter, want zij vormen een natie, met een gedeelde religieuze cultuur, en een eigen koning, namelijk Jezus Christus de Eerste en de Laatste, de Alpha en de Omega. Het Christelijk ras - juridische gesproken -, heeft echter uit alle etniciteiten en volkeren over de gehele aarde, burgers het Koninkrijk der Hemelen en Kinderen Gods in zich opgenomen. Desalniettemin vormt het een ras, en is een ras dat gediscrimineerd en via de Koran beledigd wordt door Marokkanen, Turken en andered Moslim-veroveraars/ c.q. dubbel-paspoort-kolonialen. 

Ook ongelovigen, juridisch geen ras, want niets bindt hen onderling aan elkaar, zijn slachtoffers van groepsbelediging, worden gediscrimineerd, er wordt aangezet tot haat jegens hen door Moslims, en sommigen worden zelfs met de dood bedreigd.

Ook Nederlandse vrouwen kunnen naast al die mannelijke Joden, Christenen, Atheïsten, nog extra aangifte doen wegens discriminatie door de Ilam op grond van geslacht.

Indien Wilders verstandig is dan gaat hij deze potentiële aangiftes tegen de Islam en Islamitische Organisaties in Nederland wegens, groepsbelediging, rassendiscriminatie, het zaaien van haat en het aanzetten tot geweld, facilteren en buldelen vervolgens advocaat Mr. Knoops namens die 10/15-miljoen beledigde en bedreigde Nederlanders aangifte te laten doen tegen alle Islamitische organisaties in Nederland.

      

 

Mammon op 09-12-2016 16:07

Ik overweeg aangifte te gaan doen van aanzetten tot Haat tegen de drie rechters die Geert Wilders veroordelen.

Alles wat Geert Wilders zegd kan door feiten gestaafd worden, maar de blanke Nederlander zal en mag de problemen die zich

ook feitelijk bewezen voordoen Niet benoemen...

Dan kunnen de grote problemen die er spelen nooit opgelost worden en grote groepen Nederlanders zien hun land en volkscultuur

vernietigd worden. En er ook maar iets van -zeggen- (niet eens doen) mag niet meer?

Oh nee, dit zorgt voor grote haat onder grote groepen Nederlanders, en aanzetten tot haat mag toch niet?

In mijn ogen 3 rechters zwaar strafbaar met hun zojuist gedane uitspraak!

 

Wie ziet er kansen? Stichting erover, geld binnenhalen en de 3 Rechters voor de rechtbank. (En een hele goede advocaat erop!!)

Al is het alleen maar om eens goed tegengas te geven om die doorgedraaide linkse  rechters tot verantwoording te dwingen.

Eelke Piers op 09-12-2016 16:12

Wat Wilders betreft. Ik dacht dat de Rechtbank een verstandige uitspraak heeft gedaan. Over zoiets belangrijks kan de gewone rechter zich niet uitspreken. Met deze uitspraak kan Wilders en ook de OM in beroep gaan.

Als dit opruiïng zou zijn  en daarmee een beperking van het grondwettelijke beginsel van vrijheid van meningsuiting. Dan is de Koran ook opruiïng en het aanzetten tot moord tenlaste worden gelegt. Dus volgt hieruit een beperking van de vrijheid van godsdienst en een mogelijk verbod van de Islam.

Dit is natuurlijk een utopie maar wel een probleem waar we geen andere oplossing voor hebben dan Wilders aan 100 zetels te helpen. (2/3 meerderheid om de grondwet te veranderen).

Ik denk dat Hr. Wilders nog doorgaat tot het EU hof en zo nog jaren de meest bekende man politicus van  de EU wordt

Eelke Piers op 09-12-2016 16:15

De vrouw die de trap werd afgetrapt verloor nog iets dat wel een handtasje kan zijn. Dit werd door de derde bandiet opgeraapt en meegenomen

Eelke Piers op 09-12-2016 16:16

... niet alle Duitsers waren Nazi's.....  Inderdaad maar alle Duitsers rende wel blind achter Hitler aan precies zoals nu alle Duitsers blind achter Merkel aanrennen

grrrr001 op 09-12-2016 16:37

Van de 163000asielzoekers hebben 500werkgevonden in Duitsland en de opengrenzen zorgen dat 162500 in onze landen op de rekening komen van de burgerbevolking, met de gepaarde overlast van verkrachtingen, roofmoorden, plunderingen-- http://regio.tpo.nl/2016/12/08/groningen-vraagt-zich-af-overlastasielzoekers-keulen-binnengehaald/ --Hetzelfde met Belgie?, alleen het opengrenzen beleid van Mrs Merkel is topprioriteit, en de vlaamse praatbarak is horende doof als het de belangen van de burgerbevolking betreft.

Doordenker op 09-12-2016 16:47

Socialisme is dodelijk maatschappelijk vergif met een mooi suikerlaagje rond.

virgo op 09-12-2016 16:51

Minder Marokkanen, minder Afghanen, minder Afrikanen, minder kleurlingen met een dubieuze status. Eat this!

cefas op 09-12-2016 17:16

Minder, minder ,minder linkse rechtbanken of krijg ik nou met deze uitspraak een rechtzaak aan mijn broek omdat ik de bevolkingsgroep van justitie heb beledigd? Wat zijn we diep gezonken met deze rechtstaat die allang niet meer de mijne is. Wat een wanvertoning van deze D66 rechtbank en de haters van de vrije meningsuiting.

Dewevoga op 09-12-2016 17:18

Het wordt dus tijd om mannetje Pechtold de mond te snoeren. Hij gebruikt het woord populisme te vaak. Maar hij heeft het volk wel nodig bij de verkiezingen om ze daarna zo snel mogelijk weer aan zijn belasting en subsidie infuus aan te sluiten. Bakken met subsidiegeld is er naar Afrika gegaan. En wat heeft het opgeleverd? Een meer dan verdubbeling van de bevolking. En als het geld er niet meer naar toe mag, dan halen we ze toch hierheen. In de jaren 1950 werd de Nederlander gevraagd te emigreren omdat Nederland te vol was. In middels wonen er 400 personen op 1 vierkante kilometer in Nederland. Wil men naar een record van 1000? Omdat tegen te houden stem ik PVV.

Je weet het en toch…

Jose op 09-12-2016 17:53

Schandalig hoe Nederland naar achteruit gaat ,Duitsland is al goed op weg Duits-rabia te worden en nu komt het deze kant in.

Binnen nu en vijf jaar nog maar 1 op vijf Nederlanders geen Nederlander!

Binnen nu en vijf jaar meer moskeen dan kerken!

binnen nu en vijf jaar 30 % minder loon als Nederlander in tegenstelling tot zij die moslim zijn en voor 2018 ons land binnen komen

zij krijgen een verhoging van 20% .

Direct stemrecht bij aanvraag assiel !,Direct recht op het meenemen van Familie vrouwen en kinderen.

Direct recht op Uitkering,verzekeringen,gezondheidszorg,en dat Gratis!

Recht op Betaalde sex,Gratis naar de hoeren op kosten van onze belasting centen.

Verplichting van koran leer op lagere scholen voor 2020 voor elke kind !

Media controles ,Sociale Strafrechterlijke vervolgingen enkel bij verdenking van anders denkenden in Nederland.

Wet verplichting leegstaanden wet( Van Nederlanders) , onteigening van prive onroerend goed en prive eigendommen  deze verplicht beschikbaar moeten worden gesteld gemeente voor deze imigranten.

Het gaat niet meer om De Moslims ,het gaat om hen die voor jou en mij bepalen,Brussel -Den Haag al die corruppte politieke muppets

die niks geven om Nederland/Europa maar zichzelf enkel verrijken en zullen vertrekken wanneer het hier onherstelbaar vernield is.

Enz enz...Nederland Nu of nooit meer !

 

Geert Wilders nu in beroep!??? ook dit zal verloren worden omdat u niet in opstand komt!

  

Hans van der Zwan op 09-12-2016 18:02

Vraag:

D'66 rechters, is dat een veronderstelling, of is dat in Wilders zijn vonnis een feit.

Xander, of iemand anders wie weet dat?

DN op 09-12-2016 18:10

Tja, als ze in maart niet laten zien dat dit niet kan & gewoon blijven doorslapen in Nederland, dan vrees ik het ergste...

palma op 09-12-2016 18:11

Help dit komt uit mijn tenen.

Dit is alles wat ik uit kan brengen

ieznogoedh op 09-12-2016 18:15

‘Voor de migrantencrisis waren er ook aanrandingen, verkrachtingen en geweldsmisdrijven,’ is het veelgehoorde excuus van de politiek en linkse ‘gutmenschen’. 

Dat mag zo zijn, maar dat is geenszins reden om extra aanranders/verkrachters/geweldplegers te importeren.

Als je een mand met appels hebt en daar zitten een aantal rotte appels tussen, dan haal je die eruit.

Je gaat natuurlijk niet onder een appelboom zoeken of er soms nog rotte appels liggen om die vervolgens in je mand met appels te leggen.

Tom Hendrix/Seneca op 09-12-2016 18:39

@Baroald: 16.04. uur. Zeer goede reactie van U. U toont terecht de hypocrisie van de rechtbank en het OM, aan. Door deze uitspraak, kan ik, en vele Christenen nu ook aanspraak maken op de status van ras. Ergo, kunnen de Christenen de islam en moslims nu aanklagen, omdat hun boek de Koran, oproept tot het vermoorden van Christenen, en Joden, en ongelovigen. Dit Nederland is "knettergek", geworden, dankzij de infiltratie van D66 en LINKS in alle geledingen van onze samenleving. Waar is dat kleine christelijk-liberale landje uit de jaren '50 van de vorige eeuw gebleven? O ja, en doordat men in Nederland, volkomen losgezongen van God is geworden, zal er nog veel meer onheil op ons afkomen.

Spyfromthesky op 09-12-2016 19:03

Als die rechters is een erfenis van 8 jaar drame paars kabinet. Ach, het zijn dezelfde zgn correctie politieke partijen die momenteel ook weer elkaar vertroetelen.

Spyfromthesky

Dewevoga op 09-12-2016 19:07

@Baroald op 09-12-2016 16:04

Wat let ons om voorbedrukte aangifte formulieren te maken en aangifte te doen? Iedereen die het NOS-nieuws gezien en gehoord heeft kan het formulier ondertekenen. Helemaal sterk als een jurist het formulier op stelt.

Mathew op 09-12-2016 19:27

Vandaag een fikse ruzie in de familie. Oorzaak? 'De veroordeling van de heer Wilders'. Of die zaak nog helemaal goedkomt is een tweede. Trump/clinten, Wilders/Pechthold; het loopt dwars door de families evenzo. Jammer. Alles is mogelijk wanneer men een mens vangt op de letter maar niet naar 'de geur' van iemands betoog haakt zoals in de zaak van de heer Wilders....

babs op 09-12-2016 19:37

deze mensen hebben wij dringend nodig in Europa !!https://www.youtube.com/watch?v=b5UFaGgMUHg

JP op 09-12-2016 20:30

Baroald 16:04

Helemaal mee eens, maar...wie wil jij daarvoor aanklagen?

Kwamvanrechts op 09-12-2016 20:45

Willen we meer of minder Groen?

Willen we meer of minder Links?

Nou, dan gaan wij dat regelen.

Op 15 maart 2017!

JP op 09-12-2016 21:49

Een terrorisme verdachte met een geladen Kalashnikov en ISIS vlag is in Rotterdam gearresteerd.

Komt dat ook nog bij ons in het nieuws?

Yerik op 09-12-2016 22:44

Nieuw ras:Nederlanders zijn een noord-west-europeesras, want hun onderscheid met de Belgen is dat ze blond haar en blauwe ogen hebben. De Belgen hebben immers blauwe ogen en blond haar. Dit in onderscheid met de Duitser, die blond haar en blauwe ogen of andersom hebben. Die weer in onderscheid met de Tsjechen, die blond haar en blauwe ogen hebben. Deze weer in onderscheid met de Esten, Letten, Litouwers, Russen, Britten, die allen niet blond haar en blauwe ogen hebben, maar blauwe ogen en blond haar. U ziet duidelijk het verschil in ras. Dat geldt ook voor Marokkanen, in vergelijk met Egyptenaren, Libiërs, Jordaniërs, oost-Turken enz. enz. enz., want diet allen hebben zwart haar en zwarte ogen. Het onderling verschil kun je duidelijk zien, zo niet horen aan een gezamenlijke kamelentaal, de technische opleidingen om bomgordels uit te vinden en hun precisie-handwerken met sluipschuttersgeweren, anti-tankraketten en messen. En op deze logica baseert de nederlandse rechterlijke macht haar oordeel, waarmee ze getuigt van hoogreikend verstand en diepgrondige wijsheid. 50-jr. geleden zouden we dit alles naar het gekkenhuis verwezen hebben o als drek aan de zwijnen gevoerd.

Ike op 09-12-2016 23:14

@Eelke Piers op 09-12-2016 16:02

Hoeveel Nederlanders volgden blindelings het koningshuis voor, tijdens en na de oorlog? Wat deden zij inclusief voor en na de oorlog aangetrouwden?

Wilhelmina wilde het parlement niet. Bernhard wilde een deal sluiten met de nazi's en vloog ze na de oorlog naar Zuid Amerika...... Englandspiel, King Kong, verraad in Arnhem. Lord Carrington die niet oprukte met zijn tanks.....

Maakt dat onze ouders nazi's, of probeerden zij gewoon de oorlog te overleven en reageerden zij vooral op het nieuws dat zij lazen of hoorden?

Wat is er gebeurd met de vrije nieuwsbronnen uit de oorlog?

johannes68 op 09-12-2016 23:45

 Theodor Holman "ik vind iedere christenhond een misdadiger" vrijgesproken destijds. Wilders niet, ik denk dat wij in een politieke rechtspraak zijn beland.

Mark S. op 10-12-2016 00:09

Terwijl Wilders wordt veroordeelt en diens vrijheid van meningsuiting wordt ontzegd, laten we in Nederland wel de haatsjeik Fawas Jneid in Den Haag terugkeren en een haatmoskee openen:

http://www.telegraaf.nl/binnenland/27203503/__Haatsjeik_begint_moskee__.html

Deze haatsjeik die de volgende haatmoskee in Den Haag gaat beginnen is een vriend van de Nederlands Marokkaanse haatimam die kortgeleden Belgie is uitgezet en mogelijk ook naar Den Haag komt om er zijn haatprediking voort te zetten.

Hoe krom wil je het verder nog hebben hier in Nederland?

De rechters die Wilders veroordelen rekken het begrip "volk"en "ras" uit de grondwet op, net zo lang en breed totdat het in hun verdorven strategie past om Wilders te kunnen veroordelen.

Deze rechters zijn inderdaad knettergek want Marokko is een land en geen ras. En Wilders benoemd een probleem dat al jaren speelt nl. dat Marokkanen de criminaliteitslijsten aanvoeren. Dat is wat Nederland spuugzat is. Daarom werd er minder, minder, minder gescandeerd. Iedereen begrijpt wat er werd bedoeld.

De kernaktiviteit van een politicus is een mening te verkondigen. En Wilders spreekt namens velen, zeer velen. Ook namens mij en daar ben ik hem dankbaar voor en daarom zal ik hem blijven steunen.

Hoopvol op 10-12-2016 00:15

Ik hoop dat mensen ( hier ) mogen inzien dat alles in het werk wordt gesteld om  mensen tegen mekaar op te hitsen ... Zodat er straks iemand opstaat ( de antichrist ) die het wel eens allemaal zal gaan oplossen. En de mensen zullen hem omarmen want ; Mensen zullen  verlangen naar een standvastige leider, mensen zullen verlangen naar 1 wereldregering, mensen zullen verlangen naar 1 nieuwe wereldreligie... De weg wordt gebaand voor de Antichrist die zich aLs een zeer charismatisch,  deskundige en professionele   leider zal opstellen. En iedereen loopt hem achterna .... 

de islam is een tijdelijk instrument ( om mekaar op te hitsen ) want er komt een nieuw wereld religie aan ! 

Heeft iemand gekeken gisteren naar Danny in arabistAn Op NPO 3. nee kijk even programma gemist ; Moslims worden ook wakker en zien langzaam de juk van de Islam. Ook zij verlangen naar vrijheid en ze pakken ook die vrijheid ! Alleen hebben ze nog geen inzicht wat werkelijk vrijheid is ; Jezus !!!

want ze dollen in het rond als een kip zonder kop ... Jammer, zou mijn koffers pakken en hun op pad willen helpen ...! maar bidden is nog beter ...

5318537 op 10-12-2016 01:07

Mathew op 09-12-2016 19:27        De ruzie door een PVV discussie komt omdat het anti Wilders kamp psychies gestoord is omdat feiten en gegevens ten koste van alles worden genegeerd,zoals de ouders van het Duitse meisje dat door een migrant was verkracht en vermoord hebben gedemonstreerd door zelfs voor handhaving van uitgeprocedeerde asielzoekers te gaan,ondanks de hardhandig bewezen risico,s.                                                                                                                                                 In het AD had journalist Wierd Duk om reacties gevraagd van mensen waarom zij PVV stemmen.       In brief Nr3 was er ook ruzie,tot en met de kreet;,,Ik laat mij nog liever verkrachten door een migrant dan dat ik nog langer met jou in discussie ga,, (Uitzichtloos gestoord,en zwaar ontmoedigend) Link artikel http://www.ad.nl/digitaal/bloemlezing-pvv-ers-motiveren-hun-stem~a1c7b37e/

Troost je met de wetenschap dat je zoals elke overtuigd en gemotiveerd PVV stemmer die met gegevens en argumenten zijn mening kan staven,dat je geevolueerd bent als stemmer die weet waarom hij of zij tot de overtuiging is gekomen.(Ik weet niet meer waar ik het artikel heb gelezen,excuses daarvoor)

En het hun verraad aan slachtoffers is die al gevallen zijn in bergen incidenten,en het hun geestes gesteldheid is,en hun geweten (of ontberen daarvan),en minimaal de emphatie die zij ontberen voor de slachtoffers (Wat een kenmerk is voor psychopaten)       (Vergis je niet in het aantal psychopaten per hoofd van de bevolking,en hoe makkelijk mensen zijn te manipuleren/beinvloeden omdat propaganda nog steeds werkt)     (Een diploma is geen garantie dat iemand gezond is in zijn hoofd)(Gaat ook op voor politici)

Het wel eng is dat er lui zijn die ruzie voorrang geven boven een discussie (op nivo) want als je leest dat een schoolmeisje haar verjaardag met haar vriendinnen viert in de achtertuin,en er opeens een aantal Marokkanen over de schutting klimt en vervolgens de meisjes met vuisten en flessen slaan          En een ander meisje haar verjaardag binnen viert en er 40 Marokkanen voor de deur staan die naar binnen willen,en na nee tegen de deuren bonken en schoppen           Een meisje door 14 bontkraagjes en een kopvod van haar fiets wordt getrokken om geschopt en geslagen te worden          Dan zijn we als Hollander die een normaal land wil,diep in de problemen door dat soort verraders.

Sterkte,en houdt je rug recht,want jij hebt het gelijk aan je zijde.         En ze stoten hun hun kop zelf wel met hun destructieve mening,buiten juridische maatregelen om die ze tegemoet kunnen zien als land en volkverraders.         

Laat je niet provoceren tot terugschelden,en blijf altijd kalm (ook geen stemverheffing)  Indien een camera (ik weet niet of je dat moet melden,en of dat de situatie niet nog explosiever maakt omdat het dus gekken zijn,de link http://www.lightinthebox.com/nl/md81-mini-draadloze-wifi-ip-bewaking-op-afstand-dv-security-cam-camera-voor-ios-android-telefoon_p5390582.html?utm_source=criteo&utm_medium=mediabuy&utm_campaign=nl&litb_from=paid_mb_Criteo_lf&currency=EUR 

Bundy op 10-12-2016 01:51

Toen ik en de mijnen in het BVD rapport van 1998 werden vernoemd : " Burgerlijk extreem rechts vestigd continu de aandacht op criminaliteit gepleegd door allochtonen ".    Draai alles maar om , de groeten van Coudenhove-Kalergie.

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71

Bundy op 10-12-2016 02:17

@Dewevoga op 09-12-2016 17:18

Van de miljarden ontwikkelingshulp aan Afrika is het leeuwendeel terecht gekomen bij internationale wapenhandelaren ( lees de USA ) en enkele particuliere handelaren .

U zegt dat NL een bevolkingsdichtheid van 400 personen op eën vierkante km heeft , de werkelijkheid is veel erger want dit getal is een gemiddelde berekening  .       In die statistieken wordt alle land , dus ook alle weilanden ,bossen, meren en rivieren meegerekend .    In de steden zullen er ongeveer 4000 man per km2 leven .     Ik ben nog steeds van mening dat Nederland vol is . Vol is vol .   Maarja ; Coudenhove-Kalergie dus .      

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Leon op 10-12-2016 08:56

De inhoud van dit artikel is zoals er meerdere zijn op deze site. Misdaadcijfers voor ...% begaan door asielzoekers waaraan de msm niet of nauwelijks aandacht besteed. Maar dan komt ook de zaak Wilders hierin voor. Niet geheel onterecht als je kijkt naar inperking meningsuiting c.q. het opdringen van politiek correcte uitlatingen.

Maar wat nu als.....? Wat nu als Wilders lid is van dezelfde club illuminazis en deze hele show (al jaren lang) alleen maar opgevoerd wordt om U en Mij monddood te willen maken? Er is nu vooralsnog jurisprudentie: Wilders wel schuldig aan groepsbelediging maar niet aan haatzaaien. Door iemand als hem te 'ontwerpen' kun je als oppermachtige staat niet alleen peilen hoeveel % er achter hem staat maar uiteindelijk via een nep proces een hele volkstam monddood maken ik zeg niet welke volkstam of volgelingen van Wilders zijn nu ook een apart ras😝?

Sommige dingen zijn niet zoals het lijkt....ja:Wilders vertegenwoordigt een stem in ons parlement waar zoveel mensen het mee eens zijn. Maar wat nu als.....?😒

Jan met de Pet op 10-12-2016 09:36

Hmmmm... voelen jullie je nu ook niet zwaar beledigd dat jullie aanhangers van zogenaamd 'nepnieuws' zijn? Aanklagen die grote media, want ze zetten aan tot haat tegen denkende mensen!

Rebellio op 10-12-2016 10:24

"Wanneer de meeste westerlingen denken aan het woord "klacht" of “wraakgevoelens”, denken ze in egalitaire termen: X heeft een klacht over Y omdat Y, X niet met gelijkheid behandelen. Bijvoorbeeld, uw baas of uw leraar behandelt u slechter — zonder gelijkheid — dan andere medewerkers of studenten. Je hebt dan een klacht die de meesten in het westen zouden aanmerken als legitiem: dat is omdat de mensen in het westen zijn opgevoed met het unieke idee van ‘behandel de ander zoals jezelf zou willen worden behandeld’.  Dit is niet wat de moslim verstaat onder klacht en zeker niet degenen die toevlucht nemen tot terrorisme.  Integendeel, zij zijn geobsedeerd door suprematie gebaseerde wraakgevoelens: ze zien neer op ongelovigen die op gelijke voet staan met de moslims. En ze krijgen moorddadige gevoelens wanneer ze ongelovigen zien die ‘de baas spelen’ over ‘de moslim’."  http://raymondibrahim.com/2016/12/09/ugly-truth-muslim-grievances/

AEO op 10-12-2016 11:15

Wilders blijkt inmiddels al heel wat steunbetuigingen te hebben ontvangen. Laten we straks in maart dus dat zooitje in Den Haag maar een grote schop onder hun kont geven!

Oeps, wat zeg ik nou? Straks moet ik voor de rechter verschijnen wegens oproepen tot geweld.

5318537 op 10-12-2016 11:55

johannes68 op 09-12-2016 23:45  Wat dacht je van Peter R de Vries met zijn uitlatingen over Geert Wilders bij Humbertho Tan http://politiek.tpo.nl/2016/12/10/peter-r-vries-wilders-was-mogelijk-geweest-om-man-tbs-geven/   en op TPO iets nieuwer nieuws over lichtgetintiers hun verrijken (werkwoord) http://regio.tpo.nl/2016/12/10/twee-getinte-jongens-overvallen-15-jarige-pizzakoerier-ede/ 

En dan te bedenken dat je die Peter R de Vries nooit hoort over de series incidenten gemaakt door Marokkanen hun schattige jeugd,en hun meningen.         O.a.hoe zij denken over een blanke meid die met een donkere jongen omgaat,die worden negerhoer genoemd en als het even tegenzit in elkaar geslagen.(2x gebeurt artikel gelezen)

En,       jawel,         laat Peter R de Vries zijn dochter (een blanke meid) nou omgaan/samenwonen met een donkere jongen,die dus in zo,n Marokkanen buurt geen leven zouden hebben.         (Als TBS de visie en zienswijze van gekkies op kan knappen dan zou dit voor Peter R de Vries en zijn soortgenoten misschien een waardevolle oplossing zijn,want tot nu toe is die kneus zwaar van het padje af,en dat dus zonder emphatie bij die mijnheer) 

5318537 op 10-12-2016 12:29

Even nog over de rechter,ss hun uitspraak in de zaak,,Minder,,wat daarvan goed beschreven de betekenis is,geschreven door Joost Niemoller http://joostniemoller.nl/ 

A. Verlof op 10-12-2016 12:57

Wij zijn altijd jaren op vakantie gegaan naar Duitsland, vanaf nu hebben we besloten om niet meer naar Duitsland op vakantie te gaan, de bedreiging en verwaarlozing van Duitsland door migranten is bij ons de grootste oorzaak, wij voelen ons niet meer veilig in Duitsland.

Dit land wat  in WO2  G-D,s volk de Joden vervolgde, is nu in de ban van Moslim migranten van de hele wereld, het is werkelijk een vergaarbak van criminaliteit geworden onder Merkel.

G-Ds volk moest weg uitr Duitsland onder Hitler, nu komen de vijanden van G-Ds volk opdagen in dit land.

Joodse Zionisten waren niet welkom in Duitsland ,dit Tuig wel.

Ik ben christenzionist en steun het Zionisme G-D,s uitverkoren volk.

Wie  denkt er met mij mee ??

Stem op Wilders, deze man neemt het op voor de Joden /Zionisten, een man die mijn stem krijgt op 17 Maart .!!

Luuk op 10-12-2016 15:28

Wie collaboreren met de moslim-bezetters/onderwerpers ? Bijna alle politieke partijen en media. Wie zitten er in het verzet ? Alleen PVV en alternatieve media. Het lijkt wel een herhaling van WO2 !  https://ejbron.wordpress.com/2016/12/10/het-zijn-geen-vluchtelingen-en-geen-migranten-maar-veroveraars/

Davita op 10-12-2016 15:47

Beste Leon, ga er maar vanuit dat je 'wat als' werkelijkheid is. We worden nog zwaarder bedonderd dan we vaak al doorhebben. Wilders is 1 van hen, net zoals Trump dat is. 

Tom Hendrix/Seneca op 10-12-2016 17:00

@Hoopvol: oo.15. uur. Inderdaad, beste Hoopvol. En dat doen de "duistere machten", met het gebruik maken van de politiek, en de heersers, op deze aarde. Het uiteindelijke doel: de NWO. Een wereldregering, een wereldmunt, en een alleenheerser. En de alleenheerser zal de "anti-christ", zijn.

Dewevoga op 10-12-2016 19:35

@Bundy op 10-12-2016 02:17

De miljarden zijn niet alleen besteed aan wapentransacties. Ook moesten er de chroomertsmijnen in Zimbabwe voor een bekende van de britse koninklijk huis voor veilig gesteld worden, waardoor de president een aantal optrekjes kon kopen in het buitenland. Plus een goedgevulde bankrekening in Zwitserland. En gisteren hoorde ik Van Rompuy nog heel veel landen opnoemen waar verdragen mee gesloten gaan worden. Zal wel net al met de Oekraine gaan. Miljarden er naar toe. En Rusland is de bedreiging omdat hun gas goedkoper is dan het gas uit de VS.

Dewevoga op 10-12-2016 19:39

@5318537 op 10-12-2016 11:55

PRdV wil waarschijnlijk weer voetbalmakelaar worden en moet een klantenkring opbouwen.

positivo op 12-12-2016 05:11

En weer storten de Duitsers  Europa in de ellende, dat doen ze gemiddeld 2 maal in een eeuw.

M.J. op 12-12-2016 14:35

Wat ik nu ga zeggen zal voor veel van jullie misschien als een verrassing overkomen, maar enkele van jullie zouden het wel gedacht hebben. Het is namelijk zo dat ik vanuit uiterst betrouwbare bronnen (meervoud) heb vernomen dat in sommige landen/steden/provincies in Afrika (o.a. Marrokko, Somalie, Ghana en nog wat kleinere landen) de gevangenissen vrijwel leeg zijn, terwijl deze normaliter altijd bomvol zouden moeten zitten. Het lijkt er dus op (dit is dus een aanname, geen feit) dat er een verband kan worden gelegd tussen deze leegstand en de vele (criminele) vluchtelingen die Europa aandoen. Het zou mij dus niet verbazen dat dit dus met een vooropgesteld plan heeft gedaan. *(Soros?) Wanneer je namelijk een normaal/doorsnee persoon uit het midden oosten of Afrika tegenkomt, zijn deze doorgaans zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijns inziens krijgen we daadwerkelijk de uitschot van deze landen naar ons toegestuurd. Dat verklaart dan ook vaak dat het jonge mannen zijn en geen gezinnen.

dimitri op 09-01-2017 02:01

Als er duizenden jonge mannen ,of mannen in europa zijn en ze hebben niks omdat ze zijn afgewezen,zou het dan niet voor isis een koud kunstje zijn om al die jongens en mannen op te stoken en tegen ze te zeggen,hier heb je een wapen,val ze aan,de overwinning is aan ons,daar is julie eten en onderdak,verjaag ze maar uit hun huizen,dood ze maar,want het zijn allemaal ongelovigen.daar ligt geld,eten,vrouwen,meisjes,pak ze maar,of misschien is het al allemaal zo opgezet door isis  leiders!!ik denk al die gasten die op straat slapen,haast geen eten of drinken hebben,koud hebben, die dit dan als hun kans zien.Maar goed,laten we hopen dat onze veiligheidsdiensen er op zitten!En als er wat gebeurd,dat wij op onze politie ,marechaussees,soldaten,mariniers,commando,s aan kunnen!!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl