HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Britse politieke analist: Nederland maakt zichzelf te schande met veroordeling Wilders

‘Nederlandse gerechtelijke macht heeft op schaamteloos partijdige wijze inbreuk gemaakt op de politiek en de democratie’ – ‘Dit is niets anders dan het gedrag van tirannen’ - ‘Op een dag zal men gedwongen worden naar de burgers te luisteren, maar dan is het te laat’

 

Ooit bestond er vrijheid van meningsuiting in Nederland, maar die is nu op Stalinistische wijze permanent aan banden gelegd. Verkeerde mening, verkeerde partij, verkeerde kleur? Dan loopt ook u het risico voor het gerecht te worden gesleept.

De politiek correcte elite gromde tevreden toen de rechtbank PVV-leider Geert Wilders veroordeelde wegens racisme vanwege zijn ‘minder (criminele) Marokkanen’ opmerking. Toch is er internationaal ook veel kritiek, en verbazen velen zich erover hoe een land dat ooit voorop ging in het verdedigen van de vrijheid van meningsuiting, een zó overduidelijk politiek gekleurde en zelfs ‘Stalinistisch’ genoemde richting is ingeslagen door niet gewenste meningen, personen en partijen te criminaliseren, ook al hebben ze de feiten aan hun kant staan. ‘Maar op een dag zullen degenen die nu de mening van burgers onder toezicht proberen te stellen, hen toch moeten horen. Pas dan, als het te laat is, zullen zij zich bedenken waarom ze hadden moeten luisteren,’ waarschuwt de Britse auteur en politieke analist Douglas Murray ‘onze’ regenten in Den Haag.

 

‘Wij hebben hier ook kutmarokkanen’; ‘We moeten Marokkanen vernederen’; ‘Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast’ – uitspraken van drie PvdA’ers, die stuk voor stuk inhoudelijk erger zijn dan de ‘minder Marokkanen’ opmerking van Geert Wilders. Toch werd geen seconde overwogen om Rob Oudkerk, Hans Spekman en Diederik Samson te vervolgen. Dat gebeurde echter wel met PVV leider Geert Wilders, enkel omdat hij de enige is die één van de grootste gevaren die onze samenleving en onze toekomst bedreigt, de islam, durft te benoemen, en de wandaden van volgelingen van deze antimaatschappelijke haatideologie aan de kaak durft te stellen.

Elite heeft zijn veroordeling van enige anti-establishment politicus

Murray brengt in herinnering dat Wilders al vijf jaar geleden voor de rechter werd gesleept voor het beledigen van de islamitische religie. Deze eerste rechtszaak mislukte omdat een van de rechters geprobeerd had om het bewijs van een van Wilders’ getuigen te manipuleren. Nu hebben de politiek en de gerechtelijke macht hand in hand een tweede poging gedaan, en ervoor gezorgd dat ze kregen wat ze toen al zo graag wilden: een veroordeling.

‘Je kunt het wel of niet eens zijn met iemand die vindt dat er minder Marokkanen in Nederland zouden moeten zijn, maar het vereist een buitengewone mate van ongevoeligheid om iemand, wiens leven in gevaar is –en die al meer dan 10 jaar permanent moet worden bewaakt vanwege doodsbedreigingen door moslimextremisten- te vervolgen omdat hij de wens heeft uitgesproken dat hij die bepaalde gemeenschap niet groter wil zien worden,’ aldus Murray. ‘De ironie wil dat op dezelfde dag dat Wilders werd veroordeeld, een 30 jarige verdachte in Rotterdam (een moslim met een Kalashnikov en explosieven)  werd gearresteerd omdat hij een terreuraanslag had willen plegen.’

De analist acht de kans groot dat veel supporters van Wilders extra gemotiveerd zijn na deze ‘inbreuk van de gerechtelijke macht in de politiek, en door de schaamteloos partijdige en politieke aard van deze rechtszaak.’ Velen zullen Wilders’ bekende stelling dat hij als enige tegen het Nederlandse establishment opstaat, bevestigd zien.

‘Stalinistisch’

Murray schrijft dat de veroordeling van Wilders is te vergelijken met het veroordelen van de producenten van een film met snelle auto achtervolgingen, omdat ze kijkers ertoe zouden hebben aangezet te hard te rijden. ‘Zoals met zoveel ‘haatmisdaad’ rechtszaken in de vrije wereld, van Denemarken tot Canada, is het doel van deze gang van zaken het zwart maken van degene die terecht staat, zodat ze daarna formeel als een mindere of als een niet-persoon kunnen worden gebrandmerkt. Als dit Stalinistisch klinkt, dan klopt dat, want zo is het ook.’

‘Op de lange termijn is er iets dat nog verraderlijker is aan deze rechtszaak,’ vervolgt hij. ‘Want als je iemand vervolgt omdat hij zegt dat hij minder Marokkanen in Nederland wil, dan is het enige legale standpunt dat je nog over Marokkanen mag innemen dat hun aantal precies gelijk moet blijven, of dat er nog meer moeten komen. In een democratische samenleving zou dit bespreekbaar moeten zijn. Maar de rechters in de zaak Wilders hebben geprobeerd dit onbespreekbaar te maken. Door iemand te vervolgen voor een bepaalde mening hebben ze alle burgers een boodschap gegeven. En daar zal het verstikkende effect van het Wilders proces worden gevoeld.’

‘Gedrag van tirannen’

 ‘Het zal worden gevoeld door alle Nederlandse mannen en vrouwen die zich zorgen maken over de richting waarin hun land gaat, inclusief zorgen over de te hoge immigratie van de afgelopen jaren. Veel van deze mensen hebben reeds een zekere mate van sociale druk ervaren om hun mening niet te uiten, en nu is er ook nog de beperking dat hun mening illegaal is gemaakt. Op publieke bijeenkomsten zullen degenen die enkel meer Marokkanen in Nederland willen, nu een extra troef in handen hebben tegen degenen die het tegendeel willen, omdat die niet alleen sociaal vernederd kunnen worden, maar daar ook nog eens een misdrijf mee zouden plegen.’

‘Iedere samenleving die enigszins beschaafd is – wat Nederland absoluut is- zal inzien dat het op deze wijze de mond snoeren van tegengestelde meningen het gedrag van tirannen is. Dit samenklitten van de rechtbanken en de politieke elite, in een poging om afwijkende meningen te verpletteren, is ongepast voor een grote en befaamde natie als Nederland. Maar ze zouden hun verdiende loon nog wel eens kunnen krijgen.’

‘Als er één belangrijk en verstandig iets is wat de wereld zich in 2016 had moeten bedenken, is hoe ontzettend onverstandig het is om te proberen bepaalde meningen te onderdrukken (lett. onder (politie-)toezicht te stellen). Want als je dat doet maak je niet alleen je samenleving minder vrij, maar sluit je jezelf ook af voor de mogelijkheid te weten te komen wat je medeburgers eigenlijk –en misschien nog wel meer: heimelijk- voelen. En dan, op een dag, zullen jullie ze (toch) horen. Pas dan, als het te laat is, zullen jullie je bedenken waarom jullie hadden moeten luisteren.’


Xander

(1) The Gatestone Institute

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
sonja op 12-12-2016 15:50

Tom, als je echt denkt dat dit er alleen maar over gaat dat jij ook in Jezus gelooft, dan begrijp je echt totaal niet wat ik wil zeggen.

M.J. op 12-12-2016 17:11

Heel juist. Misschien had men dit in de rechtzaal moeten gebruiken, met de vraag; "Indien iemand tegen mij roept dat er meer Marokkanen in Nederland moet komen, heb ik dan niet het recht het tegendeel te roepen? M.a.w. Dat ik minder Marokkanen in Nederland wil hebben?" 

Indien het roepen van meer Marokkanen in Nederland willen hebben mag en onderdeel is van de vrije uitting van mening, dan is het tegenovergestelde toch ook gewoon legaal? 

Ik denk dat de advocaat met deze vraagstelling een goed argument zou hebben gehad om Wilders niet te veroordelen.

Pier op 12-12-2016 18:10

Sonja, wees sterk en onbevreesd. JHWH is om je heen.

Tom Hendrix/Seneca op 12-12-2016 18:35

@Sonja: 15.50. uur. Sonja, zou jij mij dan kunnen uitleggen, wat excact het punt is. Met dank.

Tom Hendrix/Seneca op 12-12-2016 18:44

@Sonja: 15.33. uur. O, maar nu begrijp ik wat je bedoelt Sonja. En ik ben het volledig met jou eens. De islam ontkent de Here Jezus, als de Zoon van God; en kan derhalve niet onze Heer en God zijn, als Christen. Ik heb daar vorig jaar een discussie over gehad, met een lid van de Protestantse Gemeente in mijn woonplaats, die notabene zei, wat jij bedoelt; "dat allah dezelfde is als de God van Abraham, Isaac en Jacob". Ik heb dat resoluut ontkend, en dan kijkt men mij aan, of ik van Mars ben gekomen. In mijn optiek, zijn vele gevestigde kerken, inmiddels geïnfecteerd met deze misleiding.

Gods Zegen voor jou, Sonja.

Davita op 12-12-2016 19:58

@Sonja: De moslims laten zich, zonder zich daar bewust van te zijn, wel degelijk zwaar gebruiken. Ze denken 'Allah' te dienen, maar in werkelijkheid buigen ze voor satan. Het is vreselijk triest: Ze hebben niet door dat hun vijand en hun god dezelfde zijn. Allah is 1 van de vele maskers op satans gezicht. De Islam is een verzinsel van satan om mensen weg te houden bij het verlossingswerk van Jezus Christus, vandaar dat de Islam zo anti-Joods en anti-christelijk is. Mohammed was een bezeten man en in de Koran (3:54) zegt Allah (satan himself dus) dat hij de grootste misleider is van iedereen.. (de enige keer dat hij niet liegt, maar dit vast ook weer met misleidende bedoelingen (psychopaat-eigen), want geen moslim die zich vanwege deze tekst achter de oren begint te krabben)!

De mensen in de top van de NWO (en de hele satanische bende die daarmee samenhangt) hebben satan bewust gekozen als hun god en voeren met vals plezier zijn smerige plannen uit, moslims voeren onbewust hun deel van het grote satanische complot uit, denkende dat ze voor een hele andere opdrachtgever bezig zijn dan satanisten. Ze moorden en onderdrukken om punten te verdienen voor een ticket naar het paradijs, maar zijn op weg naar de hel..

En dat terwijl de moslims over het algemeen veel beter op de hoogte zijn van de Illuminati etc. dan de gemiddelde nederlander.. 

Tom sluit bijna al zijn posts af door zijn vertrouwen in Jezus uit te spreken en dat vind ik heel mooi en terecht.

5318537 op 12-12-2016 20:50

Piet 1 op 12-12-2016 00:24      Dank je wel Piet.     Maar ik ben zo moe van de situatie dat ik Denk dat alle partijen mailen geen nut heeft,want ze weten donders goed dat ze verkeerd bezig zijn en het roer omgooien gezichtsverlies betekend.       Dus moet het van de PVV afhangen in normaal democratisch opzicht.

Ik wil wel even kwijt dat justitie,,onze,,kalifaatdromers die daarbij ook zo graag sharia in willen voeren hun zin moet geven,en dat zij als moslim sharia straffen tegemoet kunnen zien,temeer daar ons rechtssysteem zwak in straffen wordt gevonden,en zelfs als status verhoging wordt gezien,buiten dat zij onze wetten niet erkennen.

Dat zou een boost zijn voor remigreren als zij moeten kiezen na criminele activiteiten;,,Of hier sharia fysiek betraft worden of paspoort inleveren en verkassen naar hun geeerde en geprezen heimat.(Waar politie en justitie wel raad weten met die beroeps debielen)

Ik heb ook gedacht aan het pachten van een stukje goelag (Siberie) en daar met de Nederlandse vlag gehesen werk kan worden verzet door deze kansenparels.

sonja op 12-12-2016 22:10

@Tom, Dank voor je mooie woorden en voor je begrip. Dapper ook dat je die discussie bent aangegaan! Heel veel waardering van mij daarvoor. Zo belangrijk dit allemaal.

Wat ik eigenlijk bedoelde is dat de NWO wellicht echt staat te gebeuren, ik heb daarover gelezen en begrijp absoluut jouw zorgen, maar een onderdeel van die NWO is één wereldreligie!! Sorry voor de dubbele uitroeptekens, is niet vervelend bedoeld. Maar om aan te geven hoe belangrijk dat is. Men weet dat ze ons niet allemaal atheist kunnen maken maar ze hopen één religie te kunnen vormen; Chrislam. Dat is waar ik bang voor ben en dat Chrsitenen dan denken, want zo worden ze gemanipuleerd te denken, dat dit 'onze' religie is, onze God, onze Heer. Daar waarschuwt de Bijbel juist voor. Dat is mijn angst voor dezelfde NWO als jij hebt. Ik denk dat wij elkaar wel begrijpen. En laten we vasthouden aan onze Heer maar ook vooral aan elkaar. 

God's zegen voor jou en de vrede van onze heer Jezus Christus.

sonja op 12-12-2016 22:20

@Davita, Zo herkenbaar wat je/u schrijft. Goed om te benoemen. Dat is een andere zorg die wij als Christenen ook niet mogen vergeten; ook Moslims zijn kinderen Gods en zo vreselijk misleid. In mijn laatste post aan Tom zei ik al; ik geloof best dat er een NWO is hoor. Zal dit zeker niet ontkennen. Maar onderdeel daarvan is één religie voor allen. En daarover gingen mijn zorgen. Zoveel Christenen denken dat dit goed is, daarom is men m.i. bezig ons allen wijs te maken dat we dezelfde God aanbidden, dat Moslims ook in Jezus geloven, dat de naam van JHWH er niet toe doet. Ik studeer Theologie en hoorde pas over de Nostra Aetate van de RK; zij zijn daarin zeer, zeer vijandig geweest naar de Joden toe maar omarmen en erkennen de Islam omdat die ook van Jezus en Maria houden. Begrijp mij goed; dit is geen aanval van mij op de katholieke mensen op deze site. Maar de domme (sorry) naieve blik van de RK hierover baart me echt zorgen. Moslims kennen Jezus niet uit de koran want Jezus zegt niets in de koran anders dan dat hij (Isa) niet aanbeden mag worden. Te zeggen dat zij hem dus ook eren is absolute onzin. Maar als je kerkelijk leider dit zegt; u weet, dan volgen velen gemakshalve.....

Dit geldt ook voor de PKN en echt niet alleen voor de RK!! Daarop doelde ik toen ik waarschuwde, voor het al dan niet opzettelijk misleiden van ook Chrsitenen dat we allemaal hetzelfde geloven of dezelfde God aanbidden. Dat hoort bij die NWO. Tijdens mijn studie maken ze de studenten daar al warm voor, dat zijn dus de theologen van de toekomst! Ik hoop toch zo dat u begrijpt wat ik bedoel? Ik ben echt de rare kwibus hoor daar op de theologische faculteit. Men wil mij wekelijks vertellen hoe mooi toch de Islam is. Begrijpt maar niet dat ik daar geen behoefte aan heb.

God's zegen voor u ook en laten we inderdaad, zoals u al aangaf, niet het hoofd teveel laten hangen en vertrouwen op Jezus. 

sonja op 12-12-2016 22:22

@Pier, Dank u wel -alweer- voor uw mooie en bemoedigende woorden. Ik zal mij eraan koesteren. Soms heb je het even nodig dat iemand dat tegen je zegt. Heel fijn.

God's zegen voor u en de vrede van onze Heer Jezus Christus.

sonja op 12-12-2016 22:25

Nog even dit; Farrah Prudence een meisje dat de islam heeft moeten ontvluchten na jaren seksueel misbruik omdat ze de dochter van een christenvrouw was, zegt ook dat de NWO die Chrislam wil maken maar dat er maar één religie is die daar profijt van zal hebben en dat is de Islam! Zoek als u wilt filmpjes van haar op op YouTube of Facebook. 

Hoopvol op 12-12-2016 22:49

Lieve Sonja , ik zie dat je hierboven al reacties hebt gekregen! Beiden zowel van Davita als Tom sluit ik mij volledig bij aan. Je weet Sonja dat ik je enorm bewonder in het ontmaskeren van de Islam ! ( reacties staan op geloofsforum ) en dat je je er enorm in hebt verdiept! 

Veel mensen denken inderdaad dat Allah (Arabisch woord voor  God ) en onze God de Vader van Israël de zelfde zijn, daarom is jouw werk zo belangrijk om deze misleiding te ontmaskeren. 

Maar Sonja er is een religie die duizenden malen gevaarlijke is en die vele jaren ouder is dan de Islam: vereering van Baäl. ( babylonische rijk ) Oftewel aanbidding van Satan. Ik heb hier al wel 10 tallen getuigenissen, verhalen, onderzoeken, filmpjes enz al op dit forum aangegeven ! Het is een religie in het verborgene, in het duistere en is extreem evil ... Extreem evil ( het is voor ons normaal denkende mensen niet voor te stellen ) maar Sonja het is een realiteit! 

Drie jaar geleden wilde ik ook weten waarom mijn God, de God van Israël anders was dan al die andere Goden??? Ik ben op onderzoek gegaan : kort gezegd begon ik bij de Islam en eindigde bij de Illuminatie ! 

Wat ik ontdekte daar heb ik zeker een jaar niet lekker van gelopen ! Want het is niet wat het lijkt! 

Sonja ik weet niet hoe diep jij zit in de NWO : de NWO is geen moslim orde maar een satanische orde! 

Islam wordt gebruikt om het ( wat overgebleven is ) Christelijke Europa te ontwrichten ; in werking gesteld door die Satanisten ( illuminatie ) en onze regeringen ( de top ) werken daar aan mee ! Denk aan de schaduwregering ; de bilderbergers, denk aan de chemtrails , denk aan onze voedselvergiftiging, denk aan vaccinatie - vergiftiging, denk aan de leugens van  oa 9.11 enz enz.

Is dit alles onder aanvoering van de Islam ????? nee onder aanvoering van die Satanisten ( vrijmetselarij 33 graad en Jezuiten 3 of 4 orde en anderen )  die verweven zitten in onze regeringen en in onze koningshuizen ! 

Ik kan je zo een rijtje getuigenissen en onderzoeken op youtube laten zien ! 

Kijk eens oa ook wat Franklinterhorst.nl ( een zeer erkend israel aanhanger en bijbeldeskundige ) over te zeggen heeft : zal zo even doorgeven onder welke kopjes . 

ik kan nog wel uren doorgaan, maar ik hoop dat je ziet dat de islam 1 van de instrumenten is om de weg voor te bereiden voor de Antichrist ! want er moet orde uit chaos komen, welke de Antichrist op een zeer charismatische manier zal bewerkstelligen !!  Maar eerste flinke chaos en daar is de Islam een uitstekend speeltje voor ! 

Youtube : 

Know Your Enemy: Skull & Bones Secret Society 

Hoopvol op 12-12-2016 23:09

Sonja de beloofde links op Franklinterhorst.nl.  ( het is even het linkse rijtje afgaan ) .... Als je interesse hebt hoor ;

de nieuwe wereldorde in opmars

vrijmetselaars volgelingen van Lucifer ?

het mysterie van de George Guidstones

de Bilderbergers

bohemian Grove

george Sorros

er bestaat niet zoiets als een vrije pers 

Het mysterieuze oude Egypte.  ( ouder dan de Islam ) 

Fema kampen . 

Enz enz.  

Sonja ik hou me ook vast ( zoals anderen hier ) aan de enige echte gerechtigheid : Jezus Christus en ik bid dat steeds meer mensen zijn grote liefde en redding mogen leren kennen !! 

Als je nog vragen hebt.... Of opmerkingen.   We horen t wel ... Lieve groet hoor 

Piet 1 op 12-12-2016 23:46

5318537@   op 12-12-2016 20:50,

De occulte elite heeft een voorsprong van duizenden jaren, alleen God kan het een en ander recht zetten, zoals beschreven in de Bijbel.

Hoopvol op 12-12-2016 23:50

Davita : 19:58 ..... Zeer scherp verwoord zeg ! 👍 

Hoopvol op 13-12-2016 00:14

Oh Sonja , lees nu weer enkele laatste reacties van je ..... Ben het helemaal eens met je !!!! 

Is allemaal zorgwekkend, maar zoals Pier en anderen zeggen: want hebben we te tobben : we zijn meer dan overwinnaars in Zijn heerlijke naam. 

Ga zo door Sonja , je doet goed werk. Ik wens je Gods zegen hierin .... ! 

sonja op 13-12-2016 01:00

Lieve Hoopvol, Eerlijk gezegd geloof ik begrijp totaal niet hoe je kunt zeggen dat de verering van Baal erger is dan wat we nu zien aan het verkrachten van kleine kinderen binnen kinhuwelijken, het uitscheuren van deze meisjes of tijdens de seks of tijdens bevallingen waar hun lijfje niet rijp voor is, of voor het daarna -na het uitscheuren van hun onderlijf- de uitwerpselen eruit lopen omdat ze professorisch dichtgenaaid zijn en ze dan, omdat ze stinken, uitgestoten worden door de gemeenschap.

Het levend verbranden van Chrsitenen in een kooi, het martelen van vrouwen omdat ze niet goed gesluiterd zijn en misbruikt worden in de politiecel door de politie, het wil er maar niet in bij jou of anderen dat het lijden van echte mensen, echte vrouwen, echte kinderen, in naam van "God" vele malen erger is dan al jullie theorietjes over de NWO. Waar ik 's nachts niet van kan slapen zijn deze kinderen, onschuldige kinderen.

Kinderen van vlees en bloed. Je -sorry dat ik het zeg- doordrammen over illuminat, nwo enzovoort vind ik eerlijk gezegd van weinig medeleven getuigen van de ellende die heel heel heel erg reeel is van anderen die net zo goed het kind van God zijn als jij en ik en die wijs wordt gemaakt dat God dit lijden van hen wil en goed vindt.

Daar maak ik me druk om. Elke complottheorie is een luxe van mensen die maar niet willen begrijpen dat er nu mensen afschuwelijk lijden in de naam van God, want zo manifesteert het zich, en maar blijven denken dat er iets heel ergs aankomt terwijl het al erg is!!!! Misschien niet voor jou, maar wel voor anderen. Denk aan je broeders en vooral je zusters in Syrie, Irak, Egypte, Maleisie, Indonesie, de Filippijnen enzovoort enzovoort,. De illuminati of wie dan ook is allemaal voor mensen die op de een of andere manier maar blijven denken dat er iets ergs pas gebeurt of gebeuren zal wanneer het hun eigen leventje zal gaan treffen. Ik word daar heel, heel boos van. 

sonja op 13-12-2016 01:12

@Hoopvol, Ik zit hier helemaal te trillen. Ik kan dit soort gedoe gewoon niet meer verdragen. Mijn Heer heeft gezegd dat alles wat ik voor een ander doe, ik voor Hem doe. Maar ik doe alles wat ik doe niet om een wit voetje te halen bij Hem, zo werkt het niet. Ik doe het omdat ik oprecht soms wakker lig van alles wat er nu in de wereld gebeurt. Als ik dan verhalen -en u hoeft ze me niet te vertellen of links te sturen ik ken ze allemaal- lees over geheimzinnige dingen die ik vreselijk moet vinden, vraag ik me echt af waar we mee bezig zijn.

Ik ontken niet dat er een kern van waarheid in zou kunnen zitten. Misschien bestaat er zoiets als een NWO of een illuminati of een oude Egyptische geheimzinnige religie, weet ik het. Ik weet maar een paar dingen; de Heer zegt duidelijk dat misbruik van Zijn naam niet mag. Dus iemand die moordt, verkracht, kinderen misbruikt, vrouwen levend verbrand, in Zijn naam, misbruikt Zijn naam. En daar heb ik problemen mee.

Daar strijd ik tegen. Ik heb geen enkele behoefte aan bewondering van wie dan ook daarvoor. Mij is het maar om één ding te doen en dat is wat ik bid, namelijk mee te helpen dat Zijn koninkrijk zal komen. Wat ik daarvoor moet doen, moet laten of voor moet lijden maakt mij niet uit.

En dat betekent niet zitten wachten op mijn 'opname' maar nu, hier, vandaag, elke dag, proberen ervoor te zorgen dat mensen weten dat er aan ze gedacht wordt, dat ik spreek waar een ander moet zwijgen uit angst, dat ik verklaar daar waar anderen daar te bang voor zijn, dat ik belijd daar waar een ander dat niet durft of kan. Niet omdat ik nou zo fantastisch ben, de Heer weet dat ik een zondaar ben en ik verdien niets, maar ik heb van Hem door zijn genade vrijheid gekregen. Meer wil ik er niet eens meer over zeggen.

Wanneer een ander dat niet begrijpt, dan maar niet. Ik houd mij bezig met de bittere werkelijkheid, voor alle mensen in het hier en nu. 

 

Sonja uw verontwaardiging en afschuw dat er in naam van een god , waarbij er een tendens is aan het ontstaan om Allah in de God van de bijbel te implementeren als zijnde één en dezelfde, grove misdaden worden begaan die vanuit dat verziekte  geloof gerechtvaardigd zouden  zijn.
Daar krijgt u  hier op dit forum weinig begrip voor en is men liever bezig met een kop koffie erbij zich te verdiepen in de NWO en de illuminatie.
U heeft er slapeloze nachten van en uw hart huilt om zoveel onrecht en ook desinteresse voor wat er in het hier en nu gebeurt.

Er zijn ook geen woorden voor hoe erg het gesteld is met deze wereld en al het leed wat wordt aangedaan.
Open Doors biedt beperkte mogelijkheden om vervolgde gelovigen jong en oud te troosten via het sturen van een kaart. Mod.

Baroald op 13-12-2016 05:02

Dat 'Allah' 'God' in het Arabisch betekent, ook alszodanig in gebruik bij Arabische Christenen, wil geenszins zeggen dat de Islam onze God aanbidt. Als 'Allah' een naam van onze God zou zijn, een naam die, net zo min als onze Nederlandse aanduiding 'God', noch in het Hebreeuwse OT, noch in het Griekse NT wordt gebruikt, dan is in het Islamitisch gebruikt toch sprake van een ijdel en zinledig gebruik. De Islamitische Allah is geen Vader, Zoon en Heilige Geest. Noch is de Islamitische Allah een God der goden, zoals Abba, de Schepper-Alvader, Jezus de Gezalfde Koning der Mensheid en Keizer van het Universum en JHWH, de Levendmaker en Inspirator van alle ware profeten en apostelen, dit wel ieder op zich is en alledrie zijn. De pseudoprofeet Mohammed was een doodzondaar, is een duivelsknecht en zal een verdoemde blijken bij het Laatste Oordeel. Jezelf voor profeet uitgeven, zonder daartoe geroepen en gemachtigd te zijn, is een onvergeeflijk zonde tegen de Heilige Geest. Ook heeft Mohammed de aartsengel St. Gabriel ernstig beledigd en in diens goede naam en faam, eer en waardigheid, aangetast, door te beweren dat deze hem die verkondigde nonsens heeft ingefluisterd. Chrislam zal er nooit komen, want God zal dit verhoeden. En Abrahamitisch is de Islam ook niet, want daarvoor dient men tenminste het boek Genesis als heilig boek te aanvaarden. De Islam is geen godsdienst, want haar bestaan bewijst God geen dienst; de enige die met de verwarring en haat die de Islam zaait gediend is, is Satan, en dat is ook de macht die achter de wereldwijde verspreiding van deze godslasterlijke dwaalleer zit. 1,7-miljard aanhangers; het is toch Godgeklaagd! Ik bid met regelmaat voor hen, dat de Waarheid ook hen, de Moslims en Moslima's mag vrijmaken. Ik weet dat de lezing van het Heilig Evangelie van onze Heer Jezus Christus dit al vermag. Vandaar dat de Bijbel een verboden boek is in streng Islamitische staten. 

Tom Hendrix/Seneca op 13-12-2016 08:06

@Sonja: 22.10. uur, op 12/12. Beste Sonja, geheel met jou eens.

Tom Hendrix/Seneca op 13-12-2016 08:09

@Davita: 19.58. uur, op 12/12. Inderdaad, beste Davita. Er is slechts redding dankzij, het kostbare bloed van het Lam, Jezus, onze Redder en Heiland.

Hoopvol op 13-12-2016 08:59

Sonja , sorry dat ik je overstuur hebt gebracht. Dat was helemaal mijn insteek en intentie niet ! 

Dingen kort hier samenvatteb is erg moeilijk en ik geloof dat we hierdoor mekaar totaal niet begrijpen ! Ik had mss niet moeten zeggen dat de NWO order erger is dan de praktijken van de Islam. 

ik heb nu niet zoveel tijd om te reageren: maar ik probeer wat kort samen te vatten !

natuurlijk is het afschuwelijk waar de Islam zich tot dient, natuurlijk is het afschuwelijk wat  er gebeurd in het midden oosten en ook mijn maag draait dagelijks om ! ook ik maak me boos om al t onrecht wat er in de wereld gebeurd en bid er dagelijks voor ! Want vergeet niet Sonja, ellende en gruwelijkheden zijn alom Op de wereld ...

Alleen en dat is wat ik je probeer te zeggen : die mensen die deze gruwelheden toepassen zijn gehersenspoeld en denken dat ze in naam van hun God goed doen. 

Voor deze mensen staat Jezus op de uitkijk en is bevrijding mogelijk ! Maar mensen die bewust voor macht , rijkdom en weet ik veel, het zelfde doen wat jij hier oa boven beschrijft maar dan om de een hogere  goddelijke macht te krijgen,  dat maakt mij heeeeel erg boos ! Isis is ontstaan uit de CIA en dezelfde satanisten . Oorlog in Syrië is ontstaan uit dezelfde satanisten, heEl de chaos is onstaan uit de satanisten. Begrijp je wat ik bedoel, hoe erg en verschrikkelijk de Islam ook is. Ik vindt de agenda van de NWO verschrikkelijk ! De boze gaat tekeer als een leeuw !!!  We worden belogen en bedrogen en op mijn beurt vindt ik het belangrijk dat mensen hier bewust van worden en zich bekeren tot de enige waarheid : Jezus Christus . 

Jammer dat ik je een slechte nacht heb bezorgd, want nogmaals zo zit ik niet in mekaar. Ik heb dezelfde emoties , daarom dat het me spijt dat je zo zat te trillen vannacht. 

Kijk eens als je wilt hoor naar Dannny in arabistan : NPO programma gemist . laatste aflevering : waarom Arabische jongens zich aansluiten bij Isis . Waarom Sonja, omdat ze zich in de steek gelaten voelen door hun regering ( weer het werk van regeringen onderleiding van de NWO  )  door en door arm zijn ! Kijk hoe Arabieren reageren op de dingen die gebeuren. Ook zij gaan stilletjes aan beseffen wat een gruwel de islam is. 

De duivel briest rond als een leeuw en is uit op Gods schepping ! Ik bid er dagelijks voor dat gerechtigheid snel gaat geschieden, want ook mijn hart snak naar verlossing : verlossing en pijn die vele mensen moeten ondergaan . 

Van mij een lieve groet Sonja 

sonja op 13-12-2016 17:32

@Hoopvol, we begrijpen elkaar niet en dat hoeft ook niet. We hebben beiden gezegd wat we ervan vinden en daar laat ik het maar bij. U blijft steken in de complottheorieen en ik focus mij op het hier en nu. Ieder z'n ding, zullen we maar zeggen.

Hoopvol op 13-12-2016 23:15

Sonja ik hou persoonlijk niet zo van dat trekke- trek : ik hoef hierin niet het laatste woord ! 

Maar ik wil je ondanks dat je me niet snapt toch nog even dit aan je kwijt ; 

Jezus werd mishandeld, geslagen, gefolterd, vernederd, bespuugd , doorstoken en gekruisigd ! 

Wat zei Jezus : vergeef het hun Vader, ze weten niet wat ze doen ! 

Maar de Farizeeërs noemde hij slangen en addergebroed... 

 

Addergebroed : Daar zit het grootste venijn.... !!  want het grote tegenwoordige venijn ( aanhangers NWO ) noemen hun werken  ; complottheorieën.  En alle klokkeluiders zijn complottheorie-aanhangers, Om zo in het verborgene te kunnen blijven. Want geloof me hun werken zijn duister, zeer duister! 

 

Youtube : 

Orde uit de chaos, een lief, ietwat verlegen Belgische presentatrice vertelt ... 

We hebben niet te vechten tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden in de lucht. Daarom hanteer ik mijn geestelijke wapens, het is een geestelijke oorlog, die alleen bestreden kan worden met geestelijke wapens. 

maar zoals je zegt : ieder zijn ding. 

Met vriendelijke groet 

 

Hoopvol: stel dat uw dochtertje van 6 jaar - als fictief voorbeeld-   met grof geweld van voren en achteren verkracht wordt door 3 volwassen mannen, waardoor haar binnenwerk volkomen uitgescheurd is.

Uw zoontje , die met anderen opgelsoten in een kooi zat levend verbrand is.

Dit alles gerechtvaardigd in de naam van een god die door nepgelovigen vereenzelvigd wordt met de God van de bijbel.

Dit vertelt u  met een  gekmakend verdriet in uw hart aan een medegelovige.
Die medeglovige reageert daarop dat Jezus ook ze vreselijk geleden heeft en dat Hij die criminelen vergaf. Dat het allemaal de schuld is van de NWO en de illuminatie.

Dat de strijd niet vleselijk is maar geestelijk en dat er veel verschrikkelijke dingen gebeuren in deze wereld. En zij verwijst u naar een paar youtubes die u beslist moet gaan bekijken.

Hoe zou u zich voelen bij zo'n reactie ? Mod.

 

Davita op 13-12-2016 23:15

Lieve Hoopvol, ik ken je alleen van je posts, maar ik wil tegen je zeggen dat ik je een geweldig liefdevol, puur en wijs mens vindt! Hartelijke groet!

zoeker op 14-12-2016 08:01

Hoopvol en Sonja

jullie zijn beide heel invoelend en vol mededogen.

Hoopvol beziet het vanuit een andere invalshoek:

benoemt de macht van het kwaad (satan) die erachter zit en Sonja is begaan met de zicht- en tastbare uitkomst ervan.

Beide visies zijn nodig om de strijd aan te gaan.

groet van mij

sonja op 14-12-2016 09:01

@Mod, Dank. Ik kan het niet zo verwoorden, maar dat is wat ik bedoel. En absoluut niet van mijn kant uit bedoeld als een persoonlijke aanval op Hoopvol!

Hoopvol op 14-12-2016 11:03

Beste Xander, jammer dat U alles zo uit de context haalt, jammer dat u denkt dat ik onder genot van een kop koffie me liever verdiep in de NWO en illuminatie. Jammer dat U schrijft dat ik gekmakend verdriet in mijn Hart heb. Maar ik kan U met een gerust hart zeggen : dat God mijn vader mijn hart aanziet ! 

Hoopvol, lees wat er staat, fictief ( verzonnen) verhaal, bedoeld als illustratie, Mod.

ik voelde me in eerste instantie niet geroepen om mijn weer woord te geven, want ik zit hier niet om mijn gelijk te halen. Maar toch wil ik er iets aan toevoegen ; 

Wat een mooie uitleg is: is oa de uitleg van Anne op 8.12.   10:34  : prachtig verwoord en zij spreekt over de ziekelijke propaganda van de Islam. De indoctrinatie waar deze mensen mee opgroeien. Het vergiftigen van hun denken ! Hier een filmpje over een getuigenis van een ex-moslim ; youtube 

Mosab Hassan Yousef - Son of Hamas leader becomes a Christian : dus wat ik hiermee wil aantonen is, hoe afschuwelijk hun daden ook zijn, de meeste onder hun zijn zelf ook slachtoffer ! Ze zijn gehersenspoelt , God ziet hun Hart aan ! 

youtube ; 

Hezbollah strijder bekeert zich en wordt Christen / Hezbollah fighter becomes Christian. 

Wat Sonja doet en wat ik moedig vindt is de Islam te ontmaskeren: zodat hopelijk onze lauwe Christenen en Moslims inzien dat de God van de Islam ECHT niet dezelfde God van Israël is. En dat de profeet Mohammed zo'n slecht voorbeeld is voor deze moslims, betreur ik. Daarom dat ik de strijd van Sonja moedig vindt. 

 

Maar zij zal op den duur bemerken dat het vechten tegen de bierkaai is, want wij kunnen niet overtuigen ( wel prikkelen ) . Alleen de Heilige Geest overtuigt en daarom mijn gebed. Daarom dat ik aangeef dat het een geestelijke zaak is. We hebben niet te strijden tegen vlees en bloed. Onze strijd ligt in de hemelse Gewesten. 

 

Maar vergeten we een aantal zaken niet ; die Sonja wegcijfert met complottheorieen ; de werkelijke gruwel die achter de man met zijn keurig pak zit !  Wordt vervolgd.... 

U begrijpt het niet, wat Sonja u probeert te vertellen. Het beheer doet een poging  om het u via een voorbeeld  duidelijk te maken waar de communicatiestoornis zit. Mod.
 
 
Hoopvol op 14-12-2016 11:50

Vervolg op voorgaand ; 

De allergrootste gruwel zit achter de man ( mens )met  het keurige pak ; die Jezus het addergebroed en slangen noemde.  

Hetzelfde addergebroed, die nu zorgt dat de lucht die wij inademen vergiftigd is ( chemtrails ), die zorgt dat ons voedsel oa aspartaam en vele andere stoffen wordt goedgekeurd en daardoor ons voedsel vergiftigd wordt. En die ervoor zorgt dat eerlijke geneeskunde geen kans krijgt. Heel veel  mensen sterven hierdoor aan kanker. 

Die zorgt dat onder de leugen van 9.11 de war on terror  hun oorlog in het midden oosten gerechtvArdigd wordt . Die de arabische lente heeft aangeslingerd, die Isis gecreëerd heeft enz enz.....  miljoenen mensen worden hierdoor vermoord(afgeslacht ) en ontheemd. Die zorgen dat oorlogen uitgelokt worden.  Die ons hersenspoelen met media leugens. Die zorgen dat mensen en volken tegen mekaar ophitst worden.  

Die hun occulte macht willen vergroten door kinder en mensenoffers.... En hier hun ( niet alle ) grootste plezier in hebben .. Dat is in Gods ogen de grootste gruwel. De Gruwel welke in het OT vernietigd moest worden, welke God hier opdracht toe gaf aan de Israëlieten, Om met dat gif niet vervuilt te worden. 

En dat alles wordt weggemoffeld met complottheorieën. Dat is makkelijk zeggen en Dat maakt me boos en vedrietig !!!!

miljoenen mensen die hier direct en indirect bij betrokken worden door pijn, verdriet en trauma's.  het Satanisch spel wat op hogerhand gespeeld. 

Het is Een macht van hogeraf die alleen te bestrijden is met onze Geestelijke wapens. Op eigen kracht kunnen we niets. We kunnen geestelijk; in nAam van onze Heer Jezus Christus  onze voeten op deze schorpioenen en adders Zetten !!!

Met vriendelijke groet, 

Ike op 14-12-2016 14:43

@Luuk op 14-12-2016 14:06

LOL Zelfs als iedereen dat wil, zal het systeem zorgen dat gedeeltes van de PVV zich zullen afsplitsen en een coalitie aangaan met de rest, zodat er weinig veranderd. Zoiets als je nu bij de PvdA ziet gebeuren. Democratie? ROFL.

Alfred op 14-12-2016 14:54

Het is te triest voor woorden hoe selectief sommige mensen zijn. Ik bedoel, vele mensen vinden het acceptabel als Wilders vraagt of de mensen meer of minder marokanen wil. Maar stel nu een dat iemand dezelfde vraag stelt over Joden, wat dan? Dan staat de wereld in de brand want das mag absoluut niet. En daarom vind ik jullie reactie hier bijzonder hypocriet, wees duidelijke en eenduidig en verwijt een ander niet wat je zelf niet wil horen anders ben je gewoon schijnheilig bezig.

Sorry maar ik moest dit even kwijt, ik erger me al jaren aan het feit dat Joden een beschermde status genieten en dat moet er gewoon vanaf. 

anora op 14-12-2016 17:51

@Hoopvol,

Ook de symptomen moeten aangepakt worden. We kunnen niet zeggen: laat die symptomen maar zitten, laat het maar begaan, want de oorzaak ligt dáár. De focus mag en moet ook op de uitwerking liggen, ongeacht wie/wat het veroorzaakt. Zie maar, al die slachtoffers, verschrikkelijk toch? Belangrijkste is: het moet stoppen.

Weet je, als ik een horrorserie kijk en geïnspireerd raak en rare dingen ga doen, kan ik niet zeggen, "dat komt door die horrorserie!'" 

We maken zelf keuzes en zijn geen robots zonder wil.

Maar wat Zoeker al zegt, op 14-12-2016 08:01, inderdaad, zo is dat ook.

Bless you, Hoopvol, en laat de moed niet zakken. Zoals ik al vaker heb gezegd, je doet je naam eer aan en bent een bemoediger voor velen. Als onze focus maar op Jezus ligt, dan laten we ons niet afleiden door al het andere en zien we.......wat ook het probleem is.

We maken zelf keuzes en zijn geen robots zonder wil.

anora op 14-12-2016 17:58

Oh, laatste zin was dubbel, excusez moi

Hoopvol op 14-12-2016 20:16

Dank je Zoeker voor je oprechte inzicht !

En Davita dapper van je om mij hier nog een complimentje te geven :) 

maar ben niet altijd zo wijs hoor :)

En Xander, voor mij zand eroVer !  

En Sonja ; het voelde wel  persoonlijk, maar ik kan wel tegen een stootje. Krijg het wel eens meer voor mijn voeten !!!

beste groet ; 

Drossaard op 14-12-2016 20:47

Geeft niet hoor, Alfred, jij kunt er niets aan doen. Je hebt nu eenmaal een aangeboren antisemitische neiging. Al die islamofobie kun je niet verdragen. Niet Marokkanen of moslims geven disproportioneel overlast in NL en Europa, nee het zijn de jooooden!!!! Ik begrijp werkelijk niet hoe iemand met gezond verstand een reactie als die van jou kan geven.

Mogen wij ook niet vragen:

Willen jullie meer of minder overlastgevers in jullie  woonplaatsen?

Dat mag toch wel, heilige Alfred?

Maar we mogen niet benoemen waar de overlast vandaan komt? 

Ik wil niet minder Hongaren in NL. Ik wil minder Polen in NL. Ik wil niet minder Noren in NL. Ik wil wel minder Marokkanen en Turken in NL. Er mogen best meer Joden in NL maar ik gun hun te mogen wonen in het Heilig Land Israël.

Hongaren, Noren en Joden geven nl. geen of nauwelijks overlast in dit land. Terwijl ik ontzettend veel en dagelijks overlast ervaar van Marokkanen, Turken en Polen. Drastisch reduceren die aantallen. Niet door ze te verzamelen in concentratiekampen en ze te vergassen, zoals ooit met het joodse volk is gedaan waardoor ze er bijna niet meer waren. Maar door criminelen uit te zetten. Dubbele nationaliteiten af te pakken. Immigratie te stoppen boven bepaalde quota. 10000 Turken zijn meer dan genoeg. Geen familieherenigingsrecht voor gelukszoekers. Sluizen voorlopig dicht.

Hoopvol op 14-12-2016 22:47

Anora zo is het meisje...  Laten we dicht bij Hem blijven ! Laten we ons leiden door Hem ... Laten we ons focussen op onze Heiland... Daarom dat ik me ook staande kan houden tussen al het  onrecht van deze wereld. Zonder Hem is het donker, pikdonker ! 

Maar met Hem is het een feest, ja werkelijk door al ellende van deze wereld ! Want ik weet dat Hij alle tranen zal drogen.... En naar dat moment kijk ik uit ! 

en niet voor mijn voeten, maar voor mijn kiezen natuurlijk ... ( zie hierboven ) :) 

En Davita, zei wel dat je dapper was maar ik vergat je nog te bedanken voor je lieve woorden !!! 

Komt allemaal goed ...wij hebben niet te vrezen! 

Rebellio op 19-12-2016 16:01

Las net een reactie van ene 'Riethove' op een Elsevier-artikel: "Europa maakt momenteel een herintroductie van blasfemie-wetten via de voor- en achterdeur mee. Deze worden geïnitieerd in een land dat zichzelf ooit prijsde omdat het een van de eerste landen was in de wereld die geestelijke intrusie binnen de politiek voorkwam. Door Wilders te vervolgen hebben de rechtbanken in Nederland bepaald dat er maar een correct antwoord is op de vraag die Wilders gesteld heeft. Ze zeggen dat wanneer iemand vraagt of je meer of minder Marokkanen zou willen, het antwoord van de mensen altijd 'meer' moet zijn, anders plegen ze een misdaadHet zou in geen enkel opzicht in mij opkomen dat iemand die zegt dat hij geen eindeloze stroom aan, laten we zeggen, Britten zou willen zien komen naar Nederland vervolgd zou moeten worden. En dat zou ook niet gebeuren.

De langetermijngevolgen die de Nederlandse democratie gaat meemaken wegens het demoniseren van een mening, die gedeeld woord door een meerderheid, zijn catastrofaal. Maar het proces van Wilders is ook duidelijk een politieke strategie.

Doch velen zullen hier niet doorheen kunnen kijken. Kerst vieren wordt nu verboden in Turkije, er mogen geen kerstliederen meer gezongen worden. Echt? In 2016? In een land waar er hier zo'n miljoen onderdanen van rondlopen (want Nederlanders zijn het niet, mag ook niet?). Soms twijfel ik aan het verstand van de doorsnee homo sapiens, misschien zijn de genen van de neanthertalers toch veel sterker aanwezig dan we aannemen." Dit is toch wel een serie rechte uitspraken!

Tom Hendrix/Seneca op 19-12-2016 16:41

On topic. Ik lees net op www.geenstijl. nl, dat de Raadsheer Bolhaar, die Wilders nota bene aanviel op zijn kritiek t.a.v. de objectiviteit van de Nederlandse Rechtspraak, op een sneaky manier, op internet zijn "nevenfunctie", als Bestuurslid van een Marokkaanse vereniging gewist heeft. En dat geeft nu net aan, dat Wilders groot gelijk had, met zijn opinie t.o.v. de Nederlandse rechtspraak. Belangenverstrengeling! Maar dat mag van Demonen 66,CDA,VVD,PvdA,SP,PvdD,CU. Zien we nu nog niet hoe we verraden en verkocht zijn. Jezus werd door Judas verraden voor "dertig zilverlingen". I rest my case.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl