Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

12 doden kerstmarkt Berlijn, dader is Pakistaanse migrant die dit jaar naar Duitsland kwam

Trump, zojuist door Kiescollege als president aangewezen: ‘Islamitische terroristen slachten regelmatig christenen af – Wij gaan de terroristen en hun netwerken uitroeien’ – ISIS-supporters op Twitter: ‘Vandaag dode ongelovige varkens uit Rusland en in Turkije, morgen in Frankrijk, België en Amerika’

 

Het aantal doden van de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn is gestegen tot 12, en het aantal gewonden bijgesteld naar 48. Volgens Die Welt is de dader een Pakistaanse migrant die op 16 februari als ‘vluchteling’ in Duitsland arriveerde. Hij kon kort na zijn terreurdaad worden gearresteerd. Zijn dood aangetroffen passagier kwam uit Polen. Deze man kwam vermoedelijk om bij de crash, was mogelijk medeplichtig, of wellicht de oorspronkelijke chauffeur van de vrachtwagen, die door de Pakistaan kan zijn gegijzeld en later vermoord.

 

Op twitter vierden ISIS-steunende moslims de moordpartij op de ‘gillende ongelovige varkens’ in Berlijn, en dankten ze Allah voor zijn hulp, ook bij het vermoorden van de Russische ambassadeur in Ankara, wat gisteren iets eerder gebeurde. ‘Wij zullen Allahu Akbar schreeuwen en de aanvallen van al onze broeders in alle landen van de ongelovigen vieren. Vandaag zijn het Rusland, Turkije en Duitsland, morgen Frankrijk, België en de kop van de slang: Amerika.’

Trump: We gaan de terroristen uitroeien

‘Onschuldige burgers werden op straat vermoord terwijl ze op het punt stonden om kerst te gaan vieren,’ reageerde Donald Trump, die vandaag voldoende stemmen van het Kiescollege kreeg om officieel als de volgende president te worden aangewezen. ‘De Islamitische Staat en andere islamitische terroristen slachten regelmatig christenen in hun gemeenschappen af. Deze terroristen en hun regionale en wereldwijde netwerken zouden moeten worden uitgeroeid, iets dat we gezamenlijk met al onze vrijheidslievende partners gaan doen.’

Vandaag ongetwijfeld geschokte reacties in Den Haag. En de dag erna, net zoals na al die andere terreuraanslagen van het afgelopen jaar: over tot de orde van de dag, geen enkele verandering, geen enkele les geleerd, en dus blijven onze grenzen gewoon open en zal onze samenleving heel politiek-correct steeds verder blootgesteld worden aan islam, waardoor de dag waarop ook ons land hard getroffen zal worden door radicale volgelingen van Allah en Mohammed, steeds dichterbij komt.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart

Zie ook o.a.:

19-12: Aanslag op kerstmarkt Berlijn: 9 doden en 50 gewonden
19-12: Russische ambassadeur na ‘Allahu Akbar’ kreet neergeschoten in Ankara

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

TheKnowledge op 20-12-2016 06:29

Jaja mensen de dag komt dichterbij en dat betekend dat God het met ons heeft gehad, dus laten we nog veel bidden of dat God ons nog uitkomst kan geven!

Uw reactie hoort thuis op het geloofsforum. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 20-12-2016 08:09

Islam= de vrede van een kerkhof. Het is de ideologie zelf, die in de koran oproept tot het doden van ongelovigen, Joden en christenen. Misschien is het enige goede nieuws in het artikel, dat Trump verkozen is tot POTUS. Maar zeker ben ik er niet van.

U.G. Kempenaer op 20-12-2016 08:34

Iedereen die nu nog op de appeasende, wegkijkende systeempartijen van de apologeten van de islam blijft stemmen, kan zich niet meer verschuilen achter onwetendheid, zij hebben bloed aan hun handen.

Joko op 20-12-2016 09:00

Van onze politici hebben we niks te verwachten. Ik vrees dat een burgeroorlog de enige optie is.

Infidel4U op 20-12-2016 09:13

En Duitsland gaat weer braaf op Merkel stemmen...

Jansen op 20-12-2016 09:17

Te triest voor woorden dit, maar we hebben het allemaal zien aankomen. Uiteraard gaat dit steeds erger worden en actie van de politiek hoeven we niet te verwachten. Wat dan wel? Wir sind das Volk? In de DDR heeft de bevolking de macht terug gegrepen van de corrupte communistische regering. Ook in Roemenië heeft het volk gde macht van de elite afgepakt en hebben ze de president en zin vrouw geëxecuteerd. Het kan dus wel. Moet het in Nederland ook zo? Hebben we een andere keus? We kunnen stemmen wat we willen, maar hierdoor zal er niets veranderen. Ook niet door Wilders, hij heeft maar een belang en dat is Israel. Hoe kunnen wij ons land weer terugpakken van de stelende elite? Wir sind das Volk! Hoe gaan we dit aanpakken?

Scrutinizer op 20-12-2016 09:19

Toch moet dit wel om een Hindustaanse of Buddhistische Pakistani gaan, immers zoals steeds geldt ook nu weer "met Islam heeft dit niets te maken"...

Cale op 20-12-2016 09:40

Grenzen controleren, illegalen terug sturen, veroordeelde criminelen met twee paspoorten terugsturen. Hoe moeilijk kan het zijn? Waarom gebeurd dit niet? Het zou een enorm effect hebben op iedereen die denkt Europa te kunnen binnenwandelen om eens lekker te beesten. Een zeer sterke waarschuwing. Maar nee hoor, er gebeurd helemaal niets. Rutte blijft gewoon lachen en doet alsof dit weer slechts een uitzondering was. Nummer 250.000, dan wel...

loeky123 op 20-12-2016 09:49

punt 1 het zijn debiele, hoe komen mensen zo. wat is de rede dat ze dit doen, en als we die reden kunnen uitzoeken, zou het probleem opgelost moeten /kunne zijn, en ik ben echt voor Trump. maar onschuldige mensen mag je niet vermoorden, nooit,  maar als ik het nieuws zie. zie ik alleen maar onschuldige mensen wvermoord worden, en schuldige krijgen van ons geld goede advocaten en worden vrij gesproken. zie maar om je heen, gisteren nog Lagarde, Fraude / geld in de tas, an vrij, de bankiers frauderen voor miljarden en krijgen een boete van 40 miljoen, ja dat wil ik ook, bank obervallen. 10 miljoen in de tas, buiten worden aangehouden en een bekeuring krijgen van 1 miljoen, betallen en thuis op de bank me 9 miljoen. en en zijn zoveel dingen scheef gegaan, en Pechtold, rutte merkel en de banken, hebben altijd gelijk, want ze henbben de media, en als je de media hebt heb je controlle, mensen geloven alles als je maar herhaalt, hitler heeft het ook zo gedaanm dus het is een zeer gevaarlijk spel waar we in zittne, en al die wijze mensen op TV bij binnenhof [pauw en ga maar door, die vertelen wilder is fout. Trump is fout. nou deze zijn nog niet fout. die komt ooit weer, maar niemad zal luisteren.

en altij onschuldige mensen komen om, in duitland in Frankrijk, in Brussem New York , en ook in het midde oosten, gewoon mensen met kinderen in een dorp met een geit en werk, alles weg en dood. rare wereld, ga pretparken bouwne ipv wapens, veel leuker

Bomans op 20-12-2016 10:19

Kunnen jullie dat voorstellen, bij ons (België) is er door een traditionele partij open vld , geopperd om vluchtelingen die al een mondje Nerderlands praten in dienst te nemen als politieman. Ik herhaal dit is een oorlog tegen de eigen bevolking!

Weg met die traditionele partijen! 

JP op 20-12-2016 10:30

Er zullen weer "Eichmann" gelijken zijn in gedachtengang, zoals: de aandacht vestigen op: "het ging maar om een incident door 1 verwarde man op de 100 duizenden imigranten" (relativeren dus) en daarmee volledig voorbijgaand aan het aantal dodelijke en gewonde slachtoffers. En het vooral niet te hebben over de impact op familie en samenleving. 

"Willens en wetens in de kiem smoren" noem je zoiets, toch? En het spel heet Politiek.

potito op 20-12-2016 10:31

https://www.youtube.com/watch?v=iniZoczCW_o

 

Schrijf korte introductie bij uw youtube. Mod.

ohje op 20-12-2016 10:33

ach,jetzt sind sie halt da.

De dagelijkse sleur in de eu.

Ieznogoedh op 20-12-2016 11:07

Op de Duitse TV buitelen de gutmenschen over elkaar heen om duidelijk te maken dat ze hopen dat de samenleving hierdoor niet veranderd en dat de AfD hieruit geen politieke munt zal kunnen slaan.

Ik vond het gisteravond al verdacht dat na aanhouding van de verdachte niet direct kon worden gezegd wat zijn achtergrond was, maar kennelijk heeft reichskanzler merkel toch ingezien dat ze hier met simpele leugens niet onderuit zou kunnen komen. Om 11:00 komt ze met een verklaring. U weet nu al wat die inhoudt: geschokt en vooral niet boos naar andere mislims kijken.

Voor dit terrorismeprobleem is maar één oplossing. Alle mislims eruit, dan kunnen ze elkaar in hun zandbaklanden ongeremd afslachten zonder dat wij er hier last van hebben.

Yerik op 20-12-2016 11:45

Oproep:laat u vooral niet bang maken ( http://www.nu.nl/weekend/4236088/angst-aanslag-in-nederland-wel-terecht.html ) "We moeten voor ogen houden dat angstgevoelens zich niet gaan vertalen naar negatieve gevoelens voor groepen in onze samenleving.

We mogen niet een hele groep mensen stigmatiseren"Ditzelfde, in precies dezelfde bewoordingen, roept en schrijft men in Nedeland al iets meer dan 45 (vijf-en-veertig ) jaren.U moet er goed van doordrongen zijn en blijven dat deze moordaanslagen niets, helemaal niets met de islam te maken hebben! Want de islam is een godsdienst van liefde en vrede! Onthoudt dat goed !!!

Wijsheid uit Nederlandse spreekwoorden, zoals "Waar rook is, daar is vuur." hebt u helemaal niet nodig, want er wordt voor u gedacht.Nadenken hoeft uzelf níet.Nadenken voor u doen de politici, de 'hoogleraren', de officieren van justitie, de rechters, de Nat. Coörinator Terrorismebestrijding met zijn weke angstoogjes als ook de meelezende trekpoppen van A.I.V.D. op Xandernieuws.

Ga dus in goed vertrouwen zonder de minste angst voor een mogelijke aanslag, liefst met vrouw en kindertjes, naar iedere Kerstmarkt!Doe vooral overal uw ogen dicht als u een gesluierd spooksel met aanhang ziet, glimlach lief naar ze! Als u dat niet doet, dan bent u in feite al een beetje een racist.En u bewapenen is al helemaal uit den boze, dat doen alleen fascisten, nazi's en rechts-extremisten! (O ja..., ook de boeven die in dit land veelal een donker uiterlijk hebben - zie Opsporing Verzocht.)

Mocht er tijdens uw bezoek aan de Kerstmarkt iets voorvallen, verdedig u en uw kinderen niet !!!!!!!! want dan bent u strafbaar en u zult hard gestraft worden als een warhoofd, een geestesziek laf onderkruipsel die zich in dit land 'rechter' mag noemen, u voor de balie krijgt!Een voor de Christenen onder de lezers: doe niets, hebt u naaste lief gelijk uzelve, keer de andere wang toe!Sterker: zodra u de mogelijkheid hebt, bied de dader(s) koffie met gebak aan en denk: "Ach, het is maar de enkeling."

Wie weet krijgt u na de verkiezingen van volgend jaar uw zin en gaan de grenzen nog verder open!Ieder mens is immers gelijk, is 't niet??

Ja ja, wij allen zijn gelijk...

Dewevoga op 20-12-2016 11:48

Beste mensen op onderstaande link staat eenoud artikel dat over de totalitaire onveranderlijke islam gaat. Het is echt de moeite van het lezen waard. Een enorme lap tekst, maar daarna weet men waar men aan toe is als de islamisering niet tot stand gebracht wordt. Het zijn niet de moslims, maar de islam. Iedere ongelovige moet bekeerd worden of de dhimmie betalen, wat we momenteel al doen met grote bedragen aan bijstand.

https://martienpennings.wordpress.com/2010/10/16/nazisme-islam-israel-de-islam-is-een-nazisme-avant-pendant-et-apres-la-lettre/

willy op 20-12-2016 11:52

Duitsland zal het nu ook wel eens voelen en het is nog niet gedaan ! hopelijk is het met merkel nu exit buiten en hoe rapper hoe beter! wat deze mensen of beesten zo je wil willen is een burgeroorlog uitroepen en in die valkuil mogen we niet trappen ! Shalom

johny op 20-12-2016 11:56

Poetin, Trump en nog anderen na de kiezingen in de eu moeten die klus kunnen klaren. ALLE ississers vernietigen.

Maya op 20-12-2016 12:06

Ik ga volgend jaar verkleed als zwarte piet een illegale kerstmarkt organiseren ,op een geheime locatie friends only

Drossaard op 20-12-2016 12:12

Bij welk wijkcentrum kunnen wij Hollanders onze automatische wapens afhalen? Is dat dezelfde locatie als mijn stembureau?

Mark S. op 20-12-2016 12:20

Het feit dat de dader een Pakistaan van 23 jaar is die als "vluchteling" dit jaar naar Duitsland is gekomen vat treffend de leugenachtigheid van de vluchtelingenproblematiek samen.

Pakistan is geen land dat in oorlog is. Er kunnen dus ook geen Pakistaanse vluchtelingen zijn. Het zijn bijna allemaal leugenaars (95%) uit niet-oorlogsgebieden die alleenreizend naar Europa komen om hier te profiteren en verder onze Christelijke samenleving te verachten. Door vaak ook nog te stelen en verkrachten en Europa aan de islam te willen onderwerpen door terroristische aanslagen te plegen.

Door Merkel zijn al deze leugenaars naar Duitsland en de rest van Europa gekomen. En ik hoorde vandaag op radio 1 iemand zeggen dat de Duitse overheid had gevraagd om geen foto's van de slachtoffers van deze terroristische aanslag op Twitter te plaatsen en om niet te speculeren.

Wat inhoud dat men van overheidswege probeert om de ernst van deze bloederige aanslag te minimaliseren en om de islam weer niet in verband te brengen met terreur. Ook al spreken de feiten voor zich. Het is censuur door de Duitse overheid op de Duitse bevolking.

Gelukkig zegt Trump de wel waarheid en heeft hij tenminste de juiste plannen om deze islamitische waanzin stevig aan te pakken.

Michaël ;-{> op 20-12-2016 12:23

''In de mensen een welbehagen.'' Helaas eenieder op zijn eigen manier... Peace!

Bert op 20-12-2016 12:29

De positie van Merkel is absoluut onhoudbaar. Op de Duitse TV wordt gezegd "Es sind Merkels Tote" Dat mens moet weg en is al helemaal niet de geschikte persoon om de facto de EU te leiden. Het is bijna een jaar geleden dat in Keulen de massa aanrandingen/ verkrachtingen plaatsvonden. De moffen hebben helemaal niets geleerd en moeten onmiddellijk stoppen hun paradepaardje de EU overeind te houden. Dan valt die Brusselse troep vanzelf uit elkaar en kunnen de grenzen van de individuele landen weer bewaakt worden en de economieën van het monetaire beleid van de wanstaltige ECB worden losgekoppeld. Iedere dag zien we opnieuw het bewijs hoe verstandig het is dat de Brexit er komt.

Benny op 20-12-2016 12:29

ja Angela Merkel met,,Wir schaffen dass,, Dat komt er nu van met je open grenzen Wachten op de volgende aanslag Ja  het is te hopen dat D.Trump genoeg leiders mee kan krijgen,om de islamterreur te vernietigen Ik ga echt niet naar een kerstmarkt of zo.

5318537 op 20-12-2016 13:24

Gelieve on topic te blijven en plaats uw post op het praatcafé. Mod.                                           

rocinante op 20-12-2016 13:29

De overwinnaar gaat de geschiedenis schrijven. Dat zal niet West Europa zijn, vrees ik.

FinalCountDown op 20-12-2016 13:31

Volgens HLN.be zou Merkel gezegd hebben "Het zou heel erg zijn als dader asielzoeker was"... En nu is het niet erg misschien? Wanneer gaan ze dat mens eens in een bejaardentehuis stoppen?  Ze was waarschijnlijk bang dat men zich tegen haar zou keren als het een asielzoeker was geweest, dat zal ze wel bedoeld hebben. Ze geeft geen jota om de slachtoffers, ze denkt enkel aan zichzelf.

willy op 20-12-2016 13:39

Ik hoor juist van een goede bron dat de echte dader nog op de vlucht is de bron is Duitse media nog niet officieel bevestigd door de veiligheidsdiensten!Shalom

Dewevoga op 20-12-2016 13:57

In actueel net uitgesproken: beveiligen zoals in Israël dat wil dus zeggen bewapen jezelf. 

Net een ander bericht: in België 2 lammetjes doodgeslagen met schoolraden door 2 14 jarige jongetjes, media willen afkomst niet melden, maar dat kan men wel raden.

Dewevoga op 20-12-2016 14:24

Schoolraden moet schooltassen zijn

willy op 20-12-2016 14:29

@Dewevoga: Twee lammetjes doogeslagen in Itegem bij Heist-Op Den Berg Prov . Antwerpen de jongens waren van vremde origine wat men niet meer mag melden in Vlaamse kranten ! shalom

Ike op 20-12-2016 15:32

@Bomans op 20-12-2016 10:19

Relax, dit is al jaren zo in Nederland. Misschien hebben jullie niet zule grote beveiligingsbedrijven in Belgie. Daarom zetten jullie snel soldaten in bij de bewaking.

Maar in Afghanistan waren er mosims mee die alles vertaalden voor de soldaten. Daarnaast was elke kleur mea als soldaat.

Bij de beveiligingsbedrijven werken al decennia moslims in Nederland. Bij de politie is dit ook, omdat er moslim jongeren hier geboren zijn en geen strafblad hebben. Dit geld voor elke kleur in Nederland en geld ook voor de veiligheidsdienst en geld net zo goed voor elke geloofsovertuiging inclusief de Joden.

Is dit goed of moeten we nu daarom segregeren en naar een samenleving met apartheid gaan? Dit houd ook in dat een witte Hollander na segregatie als eerste op een huis in Afghanistan afloopt om mensen wat te vragen in een lokale taal. Het zou ook inhouden dat elke bevolkingsgroep die niet vertegenwoordigd is binnen de politie tegenover de politie komt te staan en hen negatief benaderd omdat zij altijd tegen hen zijn.

Dit is een probleem waar geen oplosssing voor is en ik weet uit ervaring dat de minderheden ook al vertegenwoordigd zijn bij de mensen die psychologische tests uitvoeren en als keuringsarts. Daarmee kunnen zij iedereen selecteren voor goede functies en ook iedereen afkeuren. Keuringen waarbij iemamd afgekeurd word stellen totaal niks voor, omdat het de bedoeling is dat iedereen goedgekeurd word en wer aan het werk gaat. Je hoeft geen enkele kleding uit te trekken. Dezelfde mensen kunnen ook ieder uit hun eigen groep afkeuren. Dit kan zelfs gebeuren op politieke voorkeur.

We leven al heel veel jaren in een ' appelland' dat niets verschilt met een 'bananenrepubliek'. Mensen trouwen met hun nicht die geen woord van de Nederlandse taal spreekt en het bewijs van Nederlanderschap krijgen omdat iemand uit dezelfde gemeenschap hen Nederlands leert. Alles is niks nieuws.

Het is ook niet nieuw dat mensen van diezelfde beveiligingsbedrijven ook betrokken zijn bij diefstallen en overvallen en tips gaven aan criminelen of waarschuwden voor politiecontroles. Iets dat ook alle Hollanders doen om oponthoud te voorkomen op de weg. Waarschijnlijk zijn er ook apps voor.

Ik hoor nu dat de verdachte nogsteeds losloopt met een wapen en dat de ' Pakistaan' onschuldig was. We zijn gewoon niet veiliger met meer wapens op straat.

Kufar op 20-12-2016 16:38

Welkom welkom, tralala, welkom welkom, tralala

Tom Hendrix/Seneca op 22-12-2016 19:37

@Kufar: 16.38. uur, op 20/12. En dat tralala welkom, wordt vooral gezongen door linksmenschen, gutmenschen, en de hele zieligheidsindustrie, bevolkt door voornamelijk figuren van PvdA en CDA. Daarom gaat de invasie van deze mensen ook gewoon door.

Tom Hendrix/Seneca op 25-12-2016 09:24

O ja, waar zijn nu de gematigde moslims, om overal in de wereld, de straat op gaan om te protesteren tegen de wrede aanslagen gepleegd door de volgelingen van de islam? Waar zijn ze.....?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl