Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton

‘Hillary Clinton hogepriesteres en occulte godin in satanische schaduwgroep’ – ‘Ook Democratische campagneleider John Podesta betrokken bij top occultiste, bloederige seksmagie en oproepen van geesten’ - Clinton insider Larry Nichols: Hillary bezocht ‘heksenkerk’ in L.A.

 
Volgens een FBI bron zou een groot aantal agenten Hillary Clinton als de ‘gepersonifieerde antichrist’ en ‘het geïncarneerde kwaad’ zien. Het lot van Amerika en de wereld lijkt dan ook bezegeld als het de elite lukt om deze vrouw in het Witte Huis te krijgen.

De ene na de andere schokkende onthulling over de Clintons volgen elkaar op, maar in de media zult u hier helemaal niets over lezen. Ook ‘onze’ politici zeggen openlijk te hopen dat Hillary Clinton president van de VS wordt. Uit de laatste serie van tienduizenden gehackte emails wordt bevestigd wat al jaren met de regelmaat van de klok in het onafhankelijke nieuws komt, namelijk dat de Clintons verweven zijn in een occult en satanisch netwerk, waarin zelfs kinderhandel niet wordt geschuwd. Al in 1996 onthulde journalist Bob Woodward in zijn boek ‘The Choice’ dat Hillary, die beweert christen te zijn, weigerde zich in gebed tot Jezus te wenden (5), maar wel seances organiseerde waarin ze geesten van doden probeerde op te roepen – in de Bijbel door God als een halsmisdaad beschouwd.

 

Clinton insider Larry Nichols vertelde vorig jaar tegen Infowars dat Hillary tijdens het presidentschap van haar man eens per maand een ‘heksenkerk’ bezocht in Los Angeles, en dat ze lid was van een ‘coven’. Nichols –wiens werk het was om dit soort schadelijke info geheim te houden- zou dat persoonlijk van Bill te horen hebben gekregen. (4).

‘Hillary Clinton godin van het occulte’

’s Werelds bekendste hacker ‘Guccifer’ (de Roemeen Marcel Lazar) schreef onlangs in een brief aan Fox News dat hij zijn hack’project’, waarmee hij de ‘Illuminati’ en hun misdaden aan de kaak wilde stellen, als mislukt beschouwt. ‘Hillary Rodham Diane Clinton is één van de hogepriesters, een godin van deze occulte, satanische schaduwgroep. Men moet hun kwaadaardigheid en door-en-door corrupte aard zien om te begrijpen waar ik het over heb.’

Volgens eigen zeggen is het hem helaas niet gelukt om de Clinton-kliek –en met hen de Rockefellers, de Bush-clan en vele anderen- te stoppen. ‘Dus ik verontschuldig mij tegenover de onbekende soldaten, die strijden om het gevecht tegen deze monsters tot een glorieus einde te brengen. Velen van hen riskeren van achter hun computerschermen, zowel in als buiten het systeem, hun leven.’ (6)

FBI agenten zien Hillary als de ‘gepersonifieerde antichrist’

Een FBI bron zegt dat veel agenten Hillary Clinton als ‘de gepersonifieerde antichrist’ en ‘het kwaad in het vlees’ beschouwen. Voormalig federaal aanklager Doug Hagmann onthulde enkele dagen geleden dat de FBI en de politie in New York op Anthony Weiners PC bewijs hebben gevonden van het bestaan van een afpersings-seksnetwerk, waar zowel de Clintons, hun stichting (The Clinton Foundation) en Hillary’s assistent Huma Abedin nauw bij betrokken zijn.

Zwarte seksmagie

Uit de laatste serie van tienduizenden op WikiLeaks gepubliceerde gehackte Democratische emails blijkt ook dat John Podesta, campagneleider van Hillary, een connectie heeft met top occultiste Marina Abramovic. Podesta werd per email door haar uitgenodigd voor een ‘spirit cooking’ diner, een occult ritueel dat werd bedacht door ’s werelds beruchtste satanist uit de moderne geschiedenis, Aleister Crowley. Tijdens dit bizarre ‘Wicca’ (verondersteld lust- en seks stimulerende) ritueel wordt onder andere sperma, urine, varkensbloed (soms menstruatiebloed), placenta’s en borstmelk gebruikt en zelfs deels geconsumeerd.

Op deze video is (op ca. 27 seconden) te zien hoe de Abramovic eén van haar zwarte magie ‘recepten’ met bloed op de muur schreef: ‘Mix verse borstmelk met verse sperma, en drink dit tijdens aarbevingsnachten.’ ‘Contact met de goden’ kan volgens haar worden ervaren door de bovengenoemde lichaamsvochten te mengen in een badkuip vol met bloed, en daar dan vervolgens ‘magische seks’ in of mee te hebben.

Bloed en symbolen van kinderen op het menu

Abramovic is de bekendste occultiste van Amerika en tevens leider van een wereldwijde satanische ‘coven’ die de leringen van Aleister Crowley volgt. Ze heeft haar bloederige rituelen op video gezet (beelden vanaf ca. 50 seconden), waarin ze ook is te zien met een grote levende slang die over haar hoofd kruipt. Daarnaast is er een foto te zien waarin de ‘heks’ poseert met een bokkenkop die druipt van het bloed. De bokkenkop staat symbool voor ‘Baphomet’, een andere naam voor Satan, en wordt gebruikt in onder andere de hoogste ordes van de Vrijmetselarij en de Orde van Tempeliers.

De satansvereerster heeft een ‘menu’ opgesteld, waarbij een beeldhouwwerk van een kind of een afgehakt kinderhoofdje is te zien. Daar wordt vervolgens het bloed-borstmelk-sperma (etc.) mengsel overheen gegooid (zie eerste video). Dan vindt er een ceremoniale maaltijd plaats waarbij er een gerecht in de vorm van een kind wordt geconsumeerd.

Seances in het Witte Huis

Maria Abramovic was één van de genodigden tijdens de lancering van Hillary’s campagne. Als ‘first lady’ hield Hillary zelf seances in het Witte Huis (!) waarin ze contact zocht met de doden, wat in de Bijbel door God als een halsmisdaad wordt beschouwd. Enkele van de doden die Hillary probeerde op te roepen waren Eleanor Roosevelt en Mahatma Gandhi.

Voodoo in Haïti

Bill Clinton schreef in zijn eigen boek ‘My Life – The Early Years’ hoe Hillary en hij in Haïtï, een van de meest occulte landen op aarde, deelnamen aan ‘voodoo’ rituelen waarmee men zich vrijwillig door (boze) geesten liet bezetten. In Haïti is de occulte voodoo religie deels vermengd met het Rooms Katholicisme.

Hillary en Obama hebben zelfde anarchist/satanist als mentor

Hillary’s mentor is niet geheel toevallig dezelfde als die van Barack Obama: de linksradicale anarchist annex satanist Saul Alinsky, die in zijn boek ‘Rules for Radicals’ – dat Obama de afgelopen 8 jaar vrijwel tot op de letter nauwkeurig heeft uitgevoerd- letterlijk Lucifer (Satan) prijst.

Kinderhandel en pedofiele netwerken

Uit de gehackte emails komen tevens schokkende connecties met kinderhandel en pedofiele netwerken naar voren. Zo worden dezelfde soort ‘voedsel’ codewoorden gebruikt waarmee ISIS en andere islamitische terreurgroepen kinderen voor misbruik en sekshandel classificeren.

Democraten: Allemaal Putins schuld

De reactie van het Clinton campagneteam op deze nieuwe schandalen: het is allemaal de schuld van Vladimir Putin. De media, stevig in de greep van de globalistische elite, weigeren over dit alles te berichten. Volgens hen is nog steeds alleen Donald Trump een gevaarlijke gek omdat hij zijn land met het stoppen van massale moslimimmigratie wil behoeden voor het islamistische doemlot van Europa. En natuurlijk omdat hij 11 jaar geleden tegenover een vriend een paar platte opmerkingen over vrouwen maakte.

Nederlandse politici hopen op Hillary

De openlijk uitgesproken hoop van Nederlandse politici zoals vicepremier Asscher dat Hillary Clinton president wordt, is een dan ook een aardige indicatie in welke geestelijke hoek we de meeste politici en politieke partijen in ons land dienen te plaatsen. Zij lijken er duidelijk geen enkele moeite mee te hebben dat een vrouw die in het centrum staat van een intens occult, satanisch en pedofiel misbruiknetwerk de machtigste persoon op Aarde wordt.

Moge God het verhoeden

Voor christenen met enige Bijbelkennis zou dit eigenlijk geen nieuws hoeven zijn, want Jezus zelf sprak Satan niet tegen toen deze Hem alle koninkrijken (dus alle macht) op Aarde aanbood, indien Jezus maar voor hem wilde buigen. Daar waar de Zoon des Mensen dat weigerde, lijken veel van zijn hedendaagse volgelingen in Amerika uitgerekend op een vrouw te gaan stemmen die dit al zo vaak wèl heeft gedaan, en die in werkelijkheid al jaren zowel privé als publiekelijk als een antichrist opereert.

De mogelijke gevolgen hiervan hebben we het afgelopen jaar al vaker besproken: een wereld die door toedoen van Hillary Clinton in het nucleaire vuur wordt gestort, met honderden miljoenen, misschien zelfs miljarden doden, waardoor de ‘Luciferianen’ door Satan tot goden worden verheven (althans, dat geloven ze). Moge God volgende week dinsdag daarom verhoeden dat deze vrouw, die de kunst van het liegen en bedriegen naar nieuwe hoogtes heeft gebracht, de volgende president van de VS wordt.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars


Zie ook o.a.:

03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
01-11: Democratische verkiezingsexpert waarschuwt voor grootste stembusfraude VS ooit
31-10: ‘Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten’
29-10: ‘Heropend FBI onderzoek naar Hillary kan VS in grondwetscrisis storten’
24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt
23-10: Waarom CNN spijt heeft van deze laatste minuut Trump-Clinton debat
22-10: WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 05-11-2016 01:18

Als wij niet zelf ingrijpen zal God ook niets doen denk ik.... we kunnen niet eeuwig op zogenaamde voorspellingen blijven wachten, de goden helpen die zichzelf helpen, & daar hebben we geen heksen rituelen voor nodig.

Rolf op 05-11-2016 01:32

Met het volgende woordenboek ja je de e-mails uit het Podesta dossier heel anders lezen. Het hoofd van de New-Yorkse politie die zelf ook kinderen heeft ging over zijn nek. 

"Hotdog"=jongen

"Pizza"=meisje

"Cheese"=klein meisje

"Pasta"=kleine jongen

"Ice cream"=manlijke prostitutee

"Walnut" of "nut"=bruin gekleurd (persoon)

"Map"=sperma

 

"Sauce"=orgie

 

Deze e-mail bijvoorbeeld: 

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/32795

 

Jose op 05-11-2016 01:38

Ik kan ik jullie allemaal geruststellen dat wanneer twee honden vechten om een been,de derde er mee aan de haal gaat.

Noch de een Noch de ander gaat t worden,een verlenging van de huidige president zal aanhouden zoals het beschreven staat .

Hij is en zal de allerlaatste president zijn,daarna nooit meer...het aftellen is begonnen voor de kandidaten en voor het land van de schijnheilige vrijheid,voor ons en voor  de gehele mensheid.

2017 zal het jaar worden waarbij de realiteit pas tot iedereen zal doordringen dat ons hele leven een grote leugen is geweest.

De waarheid zal zo simpel zijn.maar zal iedereen treffen.

Na dit weekend zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn, Het begin van het einde gaat beginnen de laatste 7 jaar breken aan,Armoede ,derde wereldoorlog,natuurrampen,ziektes,vervolgingen enz en verder al wat nodig is om al dat wat lang lang geleden geprofeteerd werd te laten doen geschieden.

1 En Jezus ging uit en vertrok van den tempel; en Zijn discipelen kwamen bij Hem, om Hem de gebouwen des tempels te tonen.

2 En Jezus zeide tot hen: Ziet gij niet al deze dingen? Voorwaar zeg Ik: Hier zal niet een steen op den anderen steen gelaten worden, die niet afgebroken zal worden.

3 En als Hij op den Olijfberg gezeten was, gingen de discipelen tot Hem alleen, zeggende: Zeg ons, wanneer zullen deze dingen zijn, en welk zal het teken zijn van Uw toekomst, en van de voleinding der wereld?

4 En Jezus, antwoordende, zeide tot hen: Ziet toe, dat u niemand verleide.

5 Want velen zullen komen onder Mijn Naam, zeggende: Ik ben de Christus; en zij zullen velen verleiden.

6 En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen; ziet toe, wordt niet verschrikt; want al die dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet.

7 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentien, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.

8 Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten.

9 Alsdan zullen zij u overleveren in verdrukking, en zullen u doden, en gij zult gehaat worden van alle volken, om Mijns Naams wil.

10 En dan zullen er velen geërgerd worden, en zullen elkander overleveren, en elkander haten.

11 En vele valse profeten zullen opstaan, en zullen er velen verleiden.

12 En omdat de ongerechtigheid vermenigvuldigd zal worden, zo zal de liefde van velen verkouden.

13 Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.

14 En dit Evangelie des Koninkrijks zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis allen volken; en dan zal het einde komen.

15 Wanneer gij dan zult zien den gruwel der verwoesting, waarvan gesproken is door Daniël, den profeet, staande in de heilige plaats; (die het leest, die merke daarop!)

16 Dat alsdan, die in Judea zijn, vlieden op de bergen;

17 Die op het dak is, kome niet af, om iets uit zijn huis weg te nemen;

18 En die op den akker is, kere niet weder terug, om zijn klederen weg te nemen.

19 Maar wee den bevruchten, en den zogenden vrouwen in die dagen!

20 Doch bidt, dat uw vlucht niet geschiede des winters, noch op een sabbat.

21 Want alsdan zal grote verdrukking wezen, hoedanige niet is geweest van het begin der wereld tot nu toe, en ook niet zijn zal.

22 En zo die dagen niet verkort werden, geen vlees zou behouden worden; maar om der uitverkorenen wil zullen die dagen verkort worden.

23 Alsdan, zo iemand tot ulieden zal zeggen: Ziet, hier is de Christus, of daar, gelooft het niet.

24 Want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan, en zullen grote tekenen en wonderheden doen, alzo dat zij (indien het mogelijk ware) ook de uitverkorenen zouden verleiden.

25 Ziet, Ik heb het u voorzegd!

26 Zo zij dan tot u zullen zeggen: Ziet, hij is in de woestijn; gaat niet uit; Ziet, hij is in de binnenkameren; gelooft het niet.

27 Want gelijk de bliksem uitgaat van het oosten, en schijnt tot het westen, alzo zal ook de toekomst van den Zoon des mensen wezen.

28 Want alwaar het dode lichaam zal zijn, daar zullen de arenden vergaderd worden.

29 En terstond na de verdrukking dier dagen, zal de zon verduisterd worden, en de maan zal haar schijnsel niet geven, en de sterren zullen van den hemel vallen, en de krachten der hemelen zullen bewogen worden.

30 En alsdan zal in den hemel verschijnen het teken van den Zoon des mensen; en dan zullen al de geslachten der aarde wenen, en zullen den Zoon des mensen zien, komende op de wolken des hemels, met grote kracht en heerlijkheid.

31 En Hij zal Zijn engelen uitzenden met een bazuin van groot geluid, en zij zullen Zijn uitverkorenen bijeenvergaderen uit de vier winden, van het ene uiterste der hemelen tot het andere uiterste derzelve.

32 En leert van den vijgeboom deze gelijkenis: wanneer zijn tak nu teder wordt, en de bladeren uitspruiten, zo weet gij, dat de zomer nabij is.

33 Alzo ook gijlieden, wanneer gij al deze dingen zult zien, zo weet, dat het nabij is, voor de deur.

34 Voorwaar, Ik zeg u: Dit geslacht zal geenszins voorbijgaan, totdat al deze dingen zullen geschied zijn.

35 De hemel en de aarde zullen voorbijgaan, maar Mijn woorden zullen geenszins voorbijgaan.

36 Doch van dien dag en die ure weet niemand, ook niet de engelen der hemelen, dan Mijn Vader alleen.

37 En gelijk de dagen van Noach waren, alzo zal ook zijn de toekomst van den Zoon des mensen.

38 Want gelijk zij waren in de dagen voor den zondvloed, etende en drinkende, trouwende en ten huwelijk uitgevende, tot den dag toe, in welken Noach in de ark ging;

39 En bekenden het niet, totdat de zondvloed kwam, en hen allen wegnam; alzo zal ook zijn de toekomst van den Zoon des mensen.

40 Alsdan zullen er twee op den akker zijn, de een zal aangenomen, en de ander zal verlaten worden.

41 Er zullen twee vrouwen malen in den molen, de ene zal aangenomen, en de andere zal verlaten worden.

42 Waakt dan; want gij weet niet, in welke ure uw Heere komen zal.

43 Maar weet dit, dat zo de heer des huizes geweten had, in welke nachtwake de dief komen zou, hij zou gewaakt hebben, en zou zijn huis niet hebben laten doorgraven.

44 Daarom, zijt ook gij bereid; want in welke ure gij het niet meent, zal de Zoon des mensen komen.

45 Wie is dan de getrouwe en voorzichtige dienstknecht, denwelken zijn heer over zijn dienstboden gesteld heeft, om hunlieder hun voedsel te geven ter rechter tijd?

46 Zalig is die dienstknecht, welken zijn heer, komende, zal vinden alzo doende.

47 Voorwaar, Ik zeg u, dat hij hem zal zetten over al zijn goederen.

48 Maar zo die kwade dienstknecht in zijn hart zou zeggen: Mijn heer vertoeft te komen;

49 En zou beginnen zijn mededienstknechten te slaan, en te eten en te drinken met de dronkaards;

50 Zo zal de heer van dezen dienstknecht komen ten dage, in welken hij hem niet verwacht, en ter ure, die hij niet weet;

51 En zal hem afscheiden, en zijn deel zetten met de geveinsden; daar zal wening zijn en knersing der tanden.

Arno op 05-11-2016 02:03

@ Jose, de huidige president zal aanhouden zoals het beschreven staat

Waar staat dit dan precies beschreven?

Hubo op 05-11-2016 03:22

Dit wordt mij toch wat te gek.Van de week werd ook nog aangekondigd dat Trump een 13 jarig meisje zou hebben verkracht.Dat was al langer bekend,maar nu zou ze haar identiteit bekend maken.Daar heb ik verder niets meer van gehoord.Wat mij betreft worden zo de beperkingen van een demokratie met meerdere partijen en kandidaten wel duidelijk.En de waanzin zit natuurlijk niet alleen in de politiek en de politieke leiders,maar zit ook diep in de bevolking.Dat was dan ook voor mij de reden dat ik na een diepgaande studie in de sociale wetenschappen en een opleiding als docent maatschappijleer een jaar of dertig geleden alleen nog maar gemotiveerd was om van voren af aan te beginnen als leerlingverpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg.Ik wist er toen natuurlijk al wel meer van,maar wilde dat doen met eenzelfde achtergrond als mijn collega's.

Joy op 05-11-2016 07:29

Er komt geen derde wereldoorlog, geen grote armoede, alles gaat relatief rustig door, profetien en voorspellingen van vroeger, hoeven helemaal niet uit te komen, tijdlijnen veranderen. Wel komt alles dat veborgen is naar boven en de wereld gaat ontwakenen dat geeft wat chaos, maar genoeg mensen zijn voorbereid.

Tom Hendrix Seneca op 05-11-2016 08:02

Onze enige hoop is Jezus Christus, Messias. Wat een duivelse toestand in onze wereld.

JP op 05-11-2016 09:41

@Jose op 05-11-2016 01:58

Ik zie dat jij de late uurtjes (wel)besteed hebt om dit nog even in herinnering te brengen. Idd, al dit onheil hetgeen over ons komt en nog zal komen is helaas onvermijdelijk en voorzegd dat dit gebeuren zal. Ondanks dat ieder individu nog steeds de keuze heeft om tot inkeer te komen.

willy op 05-11-2016 10:25

Zeer bizar vind ik dat allemaal maar of we het zover moeten zoeken betwijfel ik ten zeerste ! Shalom

TimeTraveler op 05-11-2016 10:31

De 666 de AntiChrist bestaat niet uit 1 persoon maar is een organisatie waarvan satan de leider is. Zijn volgers kunnen in alle lagen van de wereldbevolking zitten , maar de meesten zitten op hooggeplaatse plekken , niet alleen in de regeringen maar ook in bedrijven, media, de elite en zelfs in de muziekindustrie.  1 van de grootste organisatie die tot de antichrist behoort is de islam, waarvan de meeste leden hiervan "de moslims" het niet doorhebben dat ze niet God aanbidden maar satan. Gezien de volgers van satan ook in de politiek en media zitten, worden zaken die met hun satanische ritueelen waarin het misbruik en vermoorden van kinderen verzwegen en wordt de politie en andere onderzoekers tegengehouden, tegengewerkt of zelfs vermoordt.  Denk maar aan de zaak in Belgie met Dutroux. De politie had hem al langer onder het oog maar werden tegengewerkt door hoger geplaatse lieden die de politie onderzoek tegen hielden en bewijzen vernietigden. Ik heb toen een kleine onderzoek gedaan en kwam al gauw tot conclusie dat de link tussen al deze pedofielen satanisme was en vele lid waren van de belgische satanskerk . De door wikileaks openbaar gemaakte emails is het nu bekend geworden dat Obama , Hillary en ander wereldleiders meedoen aan sadistische en satanische ritueelen, waarin oa., (kinder) bloed  wordt gedronken.

Wakker Worden Mensen !!! op 05-11-2016 10:33

De Hacker van George Soros zijn al druk in de weer om een fictieve en denkbeeldige aanval op te zetten !!!!Je moet toch wat.... 

rescue op 05-11-2016 11:11

Wat vele mensen maar niet willen beseffen, is, dat al de hierboven beschreven gruwelijkheden en wat er zich nog meer op de wereld afspeelt, het gevolg is van het feit dat de maatschappij God buiten de deur heeft gezet en het evangelie van Jezus Christus in de vuilnisbak gegooid. En dan maakt het niets uit of men links dan wel rechts is, religieus of atheïst, men krijgt de duivel als vader met Alle gevolgen erbij. Het is aan Gods geduld te danken dat de wereld nog leeft, en toch nog steeds het aanbod van genade kan horen. Hoe lang?

Jaap Bosman op 05-11-2016 11:27

Niemand zal de Clinton clan nog met dezelfde ogen bekijken.

atina op 05-11-2016 12:47

"  De mogelijke gevolgen hiervan hebben we het afgelopen jaar al vaker besproken: een wereld die door toedoen van Hillary Clinton in het nucleaire vuur wordt gestort, met honderden miljoenen, misschien zelfs miljarden doden, waardoor de ‘Luciferianen’ door Satan tot goden worden verheven (althans, dat geloven ze). Moge God volgende week dinsdag daarom verhoeden dat deze vrouw, die de kunst van het liegen en bedriegen naar nieuwe hoogtes heeft gebracht, de volgende president van de VS wordt.  " 

 

Kinderen van God zien en horen wat  verborgen is . Vlak voor prince ( de zanger en aangesloten bij jehovahs getuigen / wachttorengenootschap )  dood ging schreef hijop zijn twitter acound : "Transformed " . Prince schreef welmeer dingen die een goed hoorder verstaat. 

 

Bijvoorbeeld in een intervieuw waarin hij stelde dat wanneer hij optrad op het podium het net was alsof hijzelf in de zaal zat te kijken van een afstandje naar zichzelf .  Helaas heb ik geen bron maar het zijn van die dingen die door googlen wel eens voor bij komen en je die uitspraken maanden later kunt gebruiken in een post zoals deze. 

 

Let nu maar eens goed op zijn liedje purple rain :

 

I only wanted to see you                                   IK wil je alleen maar zien  lachen in de paarse regen Laughing in the purple rain

I only wanted to see you                                    IK wil je alleen maar zien baden in de paarse regenBathing in the purple rain

I only wanted to see you                                                IK wil je alleen maar zien   onder de paarse regen Underneath the purple rain

 

I know times are changingIt's time we all reach out                                                              IK weet dat de tijden veranderen en tijd om uit te strekken naar iets nieuws For something new, that means you too

You say you want a leader

And let me guide you to the purple rain                              Je zegt dat je een leider wilt zijn  , laat me je begeleiden naar de paarse regen 

 

If you know what I'm singing about up hereC'mon, raise your hand

 

 

Levi op 05-11-2016 13:13

Tis erg. @ jose je kon wel eens gelijk gaan krijgen. Blijf dicht bij God mensen

White Lion op 05-11-2016 13:38

Off topic, maar zeker waard om te noemen: Zo worden we dus belazerd, nu eindelijk ook eens een bewijs in de MSM

http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26959345/__Bomaanslag_blijkt_hartstikke_nep__.html

waterman10 op 05-11-2016 13:56

Zeer helder en duidelijk Jose.

Weet je wat trouwens ook zeer opvallend is?

Wikileaks heeft het toch over de "illuminati" en dat wiki-leaks e-mails hackt?

Wikileaks is een CIA/Mossad operatie  en Julian Assange is  een CIA/Mossad agent. Om het duidelijker te stellen: Assange, Wikileaks en al zijn medewerkers, zijn 100% Illuminati pionnen die werken aan een onderdeeltje van het plan dat de Nieuwe Wereld Orde moet creëren. Of ze het zelf weten of niet is niet helemaal duidelijk, maar wat ze naar buiten brengen is bullshit manipulatie eerste klas. Wat Julian Assange—en daarmee zijn website—ongeloofwaardig maakt, is dat hij de officiële lezing van de aanvallen van 9-11 onderschrijft; volgens hem heeft hij documenten die bewijzen dat deze aanvallen in 2001 gedaan zijn door moslim extremisten onder leiding van Osama Bin Laden.

Dat is natuurlijk niet waar. Er is sinds 9-11 heel veel onderzoek gedaan en wakkere mensen weten wie de echte daders waren.

Deze daders schijten nu in hun broek dat de waarheid over 9-11 achterhaald is en gepubliceerd wordt.

Dat is ook de reden waarom veel websites nauwelijks echt onderzoek doen naar 9-11.

Dat is ook de reden waarom veel websites postings verwijderen en posters blokkeren.

Maar Gods ogen zien alles. Ook wat censuur websites doen.

Groetjes.

de^mol op 05-11-2016 13:57

Ja, de Clinton's worden ook gelinkt aan de Loretta Express, pedofilie, zie deze link van iemand zeer hoog in de Amerikaanse overheid die een 'contra staatsgreep' pleegt en dé man schijnt te zijn achter wikileaks:

https://www.youtube.com/watch?v=12zVlaZyX3Q

Zie ook deze link:

https://www.youtube.com/watch?v=ov5kvWSz5LM

maria op 05-11-2016 14:32

DN op 1:18

hoe zou volgens u dat ingrijpen er uit moeten zien ?

Wij staan machteloos tegenover deze machten

wakker op 05-11-2016 14:32

Dit is werkelijk ongelofelijk! Ik zou al die beteuterde koppen graag zien van die 'pro- Hillery' figuren zoals Jeroen Pauw en noem maar op. Dit is zowaar de spannendste stemming ooit.

Carlo op 05-11-2016 15:00

Wat betekend dit?

John Podesta http://pasteboard.co/njLC9C849.jpg

DN op 05-11-2016 15:02

Maria, dat kan ik op Xandernieuws niet schrijven, dat valt buiten de regels! Mvg,

LoveIsrael op 05-11-2016 15:05

Ik vind het nu wel heel erg ver gaan.....al die verhalen......waar komen ze vandaan. Ik ben niet voor clinton maar dit geloof ik echt niet.

Tom Hendrix Seneca op 05-11-2016 15:30

@rescue: 11.11. uur. Inderdaad, en door het afdwalen van God, zal het alleen nog maar erger worden.

tante Betje op 05-11-2016 16:38

Hou eens op met al die onzin....Pedofiel netwerk, occulte toestanden..wordt ook van het Engels Koningshuis gezegd,,,van ieder hoogwaardigheids bekleder.Alleen hetgeen gezegd wordt van Demmink geloof ik..

Was Obama niet de Anti -Christ?   wat een hysterie...

Eelke Piers op 05-11-2016 16:43

Of Baphomet een andere naam is voor Satan geloof ik niet. Satan is gewoon een tegenstander maar deze tegenstanders hebben allemaal hun eigen naam en werkterrein zoals Lucifer, Beëlzebub, Onoskelis, Asmodeus, Abezethibu, Ornias, Abzethibu, Ephippas, Obizuth om er maar een paar te noemen

Eelke Piers op 05-11-2016 16:52

@ TimeTraveler op 05-11-2016 10:31

De Anti-christ is een mens en de naam van deze mens kan herleidt worden tot 666.

@Joy op 05-11-2016 07:29

Zoals geschreven staat dat Christus tussen 2 moordenaars gekruisigd zou worden en dat zijn beenderen niet gebroken zouden worden zo zal ook de voorspellingen over het einde van deze tijd in vervulling gaan voordat het 1000 jarige vredesrijk begint

Eelke Piers op 05-11-2016 16:59

De wereld, dus ook onze regering, ligt in de handen van het Kwaad en Satan zal Hillary haar rijk geven. Wees dus niet van deze wereld.

Beyonder op 05-11-2016 18:57
Redhorse51 op 05-11-2016 18:58

Het is  meer dan duidelijk  dat de inmiddels zwaar vervloekte wereld, niet meer  te redden is, ongeacht wie tot de  nieuwe President van de VS gekozen wordt.  Links om of Rechts om we gaan toch eraan.

Luuk op 05-11-2016 19:37

Ik bid met Xander dat Hillary geen presidente wordt. Typisch dat die helleveeg zich zo furieus tegen een oprechte christen als Poetin keert. Het lijkt inderdaad om een welhaast Bijbelse strijd tussen Goed en Kwaad te zullen gaan...

Hoopvol op 05-11-2016 23:03

Tante Betje , sorry hoor is allemaal waar !

Ik was drie jaar geleden erg geschokt van volgende documentaire gemaakt over een Canadese Priester kevin Annett die een nieuwe parochie kreeg aangewezen in het noorden van Canada ! Tot zijn grootste schrik stuitte hij op vele getuigenissen van Canadese indianen die in de jaren 50 als kinderen verplicht werden gesteld voor ondrrwijs binnen een katholieke internaat. Ik weet niet of je Engels kunt, maar de getuigenissen gaan door merg en been. Vele indiaansen kinderen zijn vermist ! Het is een zeer lange documentaire maar op het eind hoor je getuigenissen hoe koningin Elizabeth daar vaak kwam . Ze pikten een paar kinderen uit de groep samen met haar man, voor een leuke picknick. Kinderen nooit meer terug gekomen !  Hij ontdekte ook dat het Vaticaan (  de hogere in rang ) lid waren van de 9 Circle. Een occult groepje die mensen offeren voor satan . Zoals in de tijd van Babylon aan de afgod Baäl.  HIer zijn getuigenissen van allemaal te vinden op internet. 

Denk ook een paar jaar geleden aan de vondst van de vele honderden baby geraamtes bij een katholiek internaat in Ierland. Serieus het liegt er niet om. 

En kijk eens op youtube ; kinderoffers en handel in Nederland en/of  Ritueel kindermisbruik door Ned. Kon. H

Youtube : het ronde huis. 

Youtube : satanische elite en kindermisbruik ( deze Duitse documentaire liegt er echt niet om ) 

de lange documentaire van pastoor Kevin Annett : unrependant canadien residential school. 

Allemaal getuigenissen die er niet om liegen !  zo is er ook een documentaire over de Bohemian Grove . Een plek in het bos van  californie waar hoogstaandeN regeringsleiders ( waaronder de clintons ) satanische offers brengt. ( Mensen offers ) Iemand op dit forum was op vakantie verdwaald en had de grove gezien. Xander brengt serieuze berichten, die weliswaar schokkend zijn, maar een realiteit.

kijk maar wat de publieke omroep jaren terug verteld in dit programma : omega Satanisme deel 1 t/m 4 

hier een getuigenis van een satanist die tot het geloof gekomen is. Mooi getuigenis,  maar kijk even naar de realiteit Erachter. 

Maar Jezus brengt weldra gerechtigheid, kijk er erg naar uit ....

HE op 05-11-2016 23:04

Laten we hopen dat Donald Trump erin slaagt de verkiezingen te winnen en dat volgend jaar onze eigen Geert Wilders "vice-president" wordt. Die twee zullen goed met elkaar overweg kunnen en laten we hopen dat links Nederland nu eindelijk eens weggevaagd zal worden.Hopelijk zijn de 'lijsten' dan ook al klaar om eens en voor altijd korte metten met deze volksverraders te maken.

(ze hebben de Nederlandse samenleving al genoeg schade berokkend)

Hoopvol op 06-11-2016 00:12

Nog even een aanvulling : zelfs deze twee mannen :oa  alex Johns van info is erg geëmotioneerd van deze gruwelijkheden. 

Dat het vlug mag stoppen ..... Heer kom aub zo snel mogelijk terug ! 

https://www.youtube.com/watch?v=wMHIAOJXNDM

Qromwel op 06-11-2016 08:45

Jose op 05-11-2016 01:38: Adviseer toch gewoon lezing van Mattheus 24. Bijvoorbeeld.

Qromwel op 06-11-2016 10:09

Hubo op 05-11-2016 03:22: Zij zou inmiddels de aanklacht ingetrokken hebben. Overigens speelde ook Epstein een rol in de affaire.

Bron ? Mod.

Qromwel op 06-11-2016 11:09

Trump wordt gesteund door 10 van de meest prominente ondernemers in de VS: Rupert Murdoch, Carl Icahn, Peter Thiel, John Paulson, Steve Wynn, Ken Langone, Brian France, Sheldon Adelson, Jack Welch, Steve Forbes.

 

Bron ? Mod.

Qromwel op 06-11-2016 11:31

Trump investeert in bedrijven die betrokken zijn bij de diefstal van grond, eigendom van de "native Americans". Over deze gronden wil men de Dakota Access Pipe Line (DAPL) aanleggen.

 

Bron ? Mod.

vlokje op 06-11-2016 12:32

Op 8november openbaart zich misschien een anti , en het is een dinsdag he , interessant

Als jezus op een vrijdag avond terug komt , gaat er 10 dagen verdrukking vooaf + 1dag voorbereiding voor het avondmaal, dan begint die verdrukking op een dinsdag avond, misschien de verkiezingsuitslag? Ik ben ieder geval klaar "wakker"

Een din

vlokje op 06-11-2016 13:03

Dinsdag naam verzonnen door tegenstanders van God, en geloven daarin, en voeren hun beleid tot nu toe consequent door.

Deze naam (dingestag, dinstedach, dinstig en dingstag) verwijst naar de Germaanse God van de gerechtigheid en Oorlogsgod Ziu. Rechtspraak werd in die dagen het ding genoemd, in ons taalgebruik het geding. De oorsprong van dinsdag als naamgever  (dus rechtspraak dag) ligt in Nederland 

In het oude Romeinse Rijk is deze dag genoemd de God van de oorlog "Martis".

Middeleeuwse namen: feria tertia, dies Martis, Eritag, Irchtag, Irrtag       (   irre-tag ;-)   ),

Zinstag, Zistag, Cistag, aftermontag.

atina op 06-11-2016 15:04

Vraag me af waarom Trump zich versprak?  28 November ipv 8 November 

https://www.businessinsider.nl/donald-trump-vraagt-zijn-achterban-op-28-november-te-gaan-stemmen-drie-weken-te-laat/

Qromwel op 06-11-2016 15:48

Qromwel op 06-11-2016 10:09:

@mod; Bron voor alle 3 is Yahoo News. Inmiddels weer weg, iedere fractie van een seconde is er weer iets ander viezigs aan de knikker.

Qromwel op 06-11-2016 16:25
treintrien op 14-11-2016 18:07

om bij te lezen zou ik de reddit aanraden.

 

wikileaks central en dan klikken. Interessante dingen meteen opslaan vind je nooit meer terug. dus.

En allemaal meepraten want we willen een wereldbeweging die de globalisten ontmaskert. 

 

Al heb ik de indruk dat die onderreddits worden geblokt.

Zoeken op pizzagate, soros wikileaks 

En blijf vooral alles nakijken. 

Hastert, Laura Silsby, paolo (!) Missionaries  Madeleine Mccan. allemaal goeie zoektermen. Besta pizza. 

Teiltje mee!

treintrien op 14-11-2016 18:17

je mag ook een artikele maken xander, ik ben geen journalist, maar volg deze site met veel interesse.

onder het mom van een memewar mensen informeren over de onzin die ze via msm te horen krijgen,

pepe is ons symbool, een vrolijke kikker, overal thuis. (oud Egyptische relaties, Heket) https://en.wikipedia.org/wiki/Heqet

voor jou ook wel interessant zijn de ontwikkelingen rond soros. 

Iedereen meepraten en denken!

Het klootjesvolk praat terug. The Europe in het Engels, The wilders ook in het NL.

En linkjes plaatsen en meedoen. 

Geloof mij, de mensen die nu het actiefste zijn zijn geen racisten, maar antiglobalisten tegen de globale elite.

Jullie kennis is nodig!

Worden (natuurlijk) als anti-Semieten en racisten afgeschilderd (onstaan uit Trump fanbase) maar volgens mij staat er qua bewustwording ook iets te gebeuren

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl