Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs

Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline – Clinton Foundation doneerde $ 10.000,- aan top occultiste Maria Abramovic

 
Hillary’s campagneleider John Podesta, met links een kannibalistisch schilderij dat hij op zijn kantoor had gehangen.

De Washington Post heeft een artikel offline gehaald, waarin werd onthuld waar de ‘kunstcollectie’ van John Podesta, campagneleider van Hillary Clinton, uit bestaat: foto’s van naakte kinderen, waar hij volgens een voormalige official van de regering Clinton zijn hele slaapkamer mee vol heeft hangen. Daarnaast verzamelt Podesta ook afbeeldingen van kannibalisme. Gisteren bleek dat deze twee bizarre voorkeuren van Podesta met elkaar in verband staan, nadat uit de gehackte WikiLeaks naar voren kwam dat Podesta deelnam aan de smerige, perverse ‘Wicca’ rituelen van Amerika’s bekendste occultiste Maria Abramovic, die van The Clinton Foundation een donatie van $ 10.000,- kreeg (2).

 

Foto’s van naakte kinderen op Podesta’s slaapkamer

Het artikel van de Washington Post dateert uit 2004 en is nog steeds in een online archief te lezen. Sally Katzen, een voormalige official van de regering Clinton, schreef dat ze zich tijdens een bezoek aan Podesta’s huis ‘opgelaten’ had gevoeld. Meerdere gasten hadden in dat jaar een rondleiding door Podesta’s huis in Falls Church gekregen, en een blik in de slaapkamer kunnen werpen, die volhing met foto’s van naakte tieners. Het enige verschil met kinderporno? Deze foto’s waren gemaakt door ‘kunstfotograaf’ Katy Grannan.

Podesta heeft naast kinderen ook een andere voorkeur: kannibalisme. Op een foto uit 2015 is te zien hoe hij in zijn campagnekantoor een schilderij heeft hangen met daarop twee mannen die met borden en bestek over een eettafel gebogen staan, waarop een man in een pak ligt, die enigszins op Podesta zelf lijkt. In een interview legde de Democratische campagneleider uit dat ‘het beter is de man met de vork te zijn, dan de man op de tafel’.

Feestjes met jonge kinderen in hottubs

Nog erger is dat uit de laatste serie door WikiLeaks geverifieerde (dus authentieke) gehackte mails blijkt dat Podesta andere Democraten uit het Clinton kamp op een boerderij uitnodigde voor ‘feestjes’ in een zwembad en in hottubs – samen met slechts 6 tot 7 jaar oude kinderen. In één van de mails biedt een moeder zelfs haar eigen kinderen van 11, 9 en 7 jaar oud voor zo’n feestje aan, en schrijft daarbij ‘zodat jullie je daar verder mee kunnen vermaken’.

En dat dit ‘vermaak’ veel verder ging dan wat spelletjes met een bal, behoeft -gezien Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen, en zijn deelname aan occulte rituelen waarin mengsels van bloed, sperma en borstmelk over beeldhouwwerkjes of voedsel in de vorm van kleine kinderen werden gegooid –en geconsumeerd- (zie artikel van gisteren)-, geen uitleg.

‘Het is zó gebeurd met dit land’

Zelfs nu blijven de media in Amerika, Europa en ook Nederland weigeren over deze ronduit schokkende schandalen te berichten. Het lijkt wel of Hillary Clinton pertinent president móet worden, zelfs al zou ze de duivel in eigen persoon zijn. Een geëmotioneerde Infowars kopman Alex Jones zegt dit beangstigend te vinden. ‘Want deze mensen doen echt alles, ze zijn zó kwaadaardig. Het is zó gebeurd met dit land.’

En daar zouden wij met dezelfde spijt aan willen toevoegen: ook met ons land, mede omdat zoveel politici openlijk hopen dat Hillary aanstaande dinsdag de verkiezingen wint. Aan de andere kant zouden we ook weer niet té verbaasd moeten zijn, omdat ‘onze’ leiders al jaren de grenzen wijd openhouden voor een religieuze ideologie die een extreem gewelddadige pedofiele massamoordenaar als de meest perfecte mens die ooit geleefd heeft vereert, maar op wie geen geen enkele kritiek mag worden geuit op straffe van de dood. ( Islam/Sharia ) In dit licht beschouwd is de sterke voorkeur van ook de Nederlandse politieke en media elite voor Hillary Clinton alleen maar ‘logisch’.

 

 

Xander

(1) Infowars
(2) Twitter/Laissez Claire

Zie ook o.a.:

05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
01-11: Democratische verkiezingsexpert waarschuwt voor grootste stembusfraude VS ooit
31-10: ‘Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten’
29-10: ‘Heropend FBI onderzoek naar Hillary kan VS in grondwetscrisis storten’
24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt
23-10: Waarom CNN spijt heeft van deze laatste minuut Trump-Clinton debat
22-10: WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix Seneca op 05-11-2016 15:33

Dat krijgt men, als men God loslaat, en kiest voor de wereld. De Democraten, zijn atheisten en communisten, pur sang. Laten we ons vastklampen aan de Heer Jezus Christus, onze enige hoop!

Ger op 05-11-2016 15:40

Dat ze hier een voorkeur hebben voor Clinton is niet zo gek ,het eerste wat bij mij op kwam na dat eerder deze week Plassterk en anderen hun voorkeur voor Clinton uitspraken was de "De Geheime Informatie" over het uit de lucht schieten van MH17.

Het zou toch zo maar zijn dat Trump die informatie wel gewoon openbaar zou maken ........ , als er uberhaupt informatie is

pro-Israël op 05-11-2016 15:41

Hoe links de wereld kapot maakt: het is compleet van de gekke. In Washington en uiteraard in Europa. Zie deze schokkende en uitmuntende analyse van Paul Weston:

http://gatesofvienna.net/2016/11/the-genocidal-lefts-war-against-germany/

willy op 05-11-2016 15:59

je merkt dat de grote dag nadert te zenuwachtigheid neemt toe en de indianenverhalen ook . Shalom

N.D.B.O. Nederlland op 05-11-2016 16:01

Beste Medeburgers, Al Ruim 1000 Aanmeldingen In 3 Weken!

Meld u nu aan & doe ook gratis mee aan de Nationale Collectieve Aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst, Zorginstituut Nederland VVD, PvdA, D66, GroenLinks, CDA, CU, SP & DENK.

(Bron: https://eunmask.wordpress.com/2016/10/28/update-n-d-b-o-nederland/)

*De aangifte wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Democratische Bond voor Overheidszaken  & EU TribunalBekijk onze website voor de aangiftemodel & meld u gratis aan...http://bondoverheidszaken.nl/Collectieve%20Aangiftes%20%26%20Schadeclaims/Nationale%20Collectieve%20Aangifte%20%26%20Aanklacht.html

willy op 05-11-2016 16:18

ik heb ook vernomen dat er aanslagen op til zijn in de VS vooral de stad New-York zou geviseerd worden door Daesh. Temeer daar Trump en Hillary daar dinsdag gaan stemmen . Wie heeft nu gelijk over het gevaar van radicale moslims? Shalom

piert op 05-11-2016 16:30

Jullie met je god, waar is die dan als je hem nodig hebt? God is niks anders dan een boek met letters.

 

Piert: Uw nicknaam lijkt veel op de naam Pier die hier vaste gast is.Om verwarring te vookomen neem een andere nicknaam. Mod.

Dewevoga op 05-11-2016 17:16

En wie zitten er achter? Samsom. Pechtold en Rutte zijn lid van de club: De Bilderbergers http://time2wakeup.me/?p=4149

cefas op 05-11-2016 17:17

Wat een ongelooflijk zooitje. De waarheid is erger dan de meest perverse fantasie. Wat een verderfelijk geslacht. Hier komt God s oordeel over. De mensen die voor Clinton stemmen zijn medeplichtig en medeschuldig aan deze walgelijke situatie.De Wereld zal grote last krijgen van deze links-occulte elite.

Dewevoga op 05-11-2016 17:30

Met dank aan de EU marionetten van Washington. Na de video over de termieten en roofmieren heb ik mijn pc uit woede uitgezet. https://ejbron.wordpress.com/2016/11/05/video-migranten-in-duisburg-ze-vernielen-de-ene-woning-na-de-andere/

Maitreya op 05-11-2016 17:47

We hoeven niet zo ingewikkeld te doen, Maria Abramovicis is typisch iemand uit de Balkan.met achtergronden in het Ottomaanse Rijk, waar veel Amerikanen van afstammen die zich daar minderheid voelden. Minderheden op religieus vlak werden altijd hooggehouden in de VS, deze overlappen meestal met etnische achtergronden die bij deze mensen zelf altijd voorop staan. De strijd is in werkelijkheid een rassenstrijd. Hillary weet ook wel dat het blanke ras snel aan het uitsterven is in de VS. Het is een grote luxe het op te nemen voor minderheden die een meerderheid zijn, zeker in globalistisch perspectief.

Agenda 21 op 05-11-2016 18:34

Rutte, Balkenende en het Torentje...

https://youtu.be/J6vjQF00aJE

Peter op 05-11-2016 18:51

Zolang de media in stand wordt gehouden door de staat ,en er miljoenen naar omroepen worden overgemaakt door verplichte afdracht van kijk en luistergelden,zal de waarheid  nooit boven tafel komen.  Turkije sluiten de journalisten op ,die tegen Erdogan zijn,maar veel anders is het in Nederland en Duitsland niet gesteld . Daar steken ze gewoon d'r kop in het zand ,omdat ze er rijkelijk voor worden betaald .

rescue op 05-11-2016 19:04

Als Izebel Clinton in het Witte Huis komt zal ze de wijngaard van Naboth, Israel, aan Achab, het Vaticaan, verkopen. Als God dit toestaat dan is dat omdat de tijd van de antichrist gekomen is. Zo het volk is zo is de koning. Of Trump daar helemaal vrij van is staat nog te bezien. Christenen wordt opgeroepen voor de overheden over hen gesteld te bidden, dus doe dat, het gebed van Gods kinderen is een onoverwinnelijk wapen zolang God de tijd nog niet rijp acht voor de openbaring van de mens der zonde en gebed weerhoudt. Dat we in heel byzondere tijden leven staat vast. Maranatha!

Kiek op 05-11-2016 19:38

Tony Podesta heeft deze foto's in z'n slaapkamer hangen, niet John, lees het artikle maar na! Wel opletten, ook als zal die John ook zo z'n rare streken hebben!

 

Lees het artikel nogmaals  en u zult lezen op XN  dat deze foto's in de slaapkamer van Podesta hangen.Mod.

Kiek op 05-11-2016 19:41

Verder is het een walgelijk pervers zooitje, maar hier in NL loopt ook van dat volk rond......

Levi op 05-11-2016 19:57

@piert: bid je zelf ook? Of laat je dat aan anderen over om vervolgens te mopperen?!  Niet echt sterk.

rescue op 05-11-2016 20:10

Nog even ter aanvulling als het mag. https://www.youtube.com/watch?v=OsehHytQKes

Pier op 05-11-2016 20:44

Piert, die t kan 't verschil niet zijn. Er moet meer aan de hand zijn. Je hebt gebeden en niks gemerkt, bijvoorbeeld. Of: je ziet de afgrijslijke wantoestanden op deze aarde en begrijpt niet dat God het toelaat. Of: je verwart christendom met alle andere geloven en denkt dat het net zoiets is, allemaal onzin. Of: je bent kwaad op God, vindt Hem een dictator of wat dan ook. 

Ga terug in de tijd en gebruik je verstand. Er is een Schepper, kan niet anders. Alle andere theorieen zijn lulkoek. Enige logische conclusie als je durft het te aanvaarden, in antwoord op de waanzinnig intelligente en wonderbare fysieke werkelijkheid waarin we leven en zweven op deze bol, temidden van tig miljard x tig miljard sterrenstelsels is: een Wezen, zo wonderbaar dat je brein op tilt slaat als je je het realiseert, heeft het ontworpen en gerealiseerd. 

Als je dat durft in te zien ben je al een heel eind. De stap naar de gedachte dat Hij Zich aan ons bekend heeft gemaakt is dan niet zo groot. Dat bekend maken is opgeschreven: Bijbel! Kern van dat boek: deze Schepper is mens geworden en heeft Zichzelf geofferd aan een kruis als verzoening voor onze misdaden, zonden, onreinheid, ongerechtigheid, enzovoort. Wie dat gelooft en aanvaardt als genade van een onvoorstelbaar liefdevolle en in alle opzichten volkomen superieure Schepper, die dat voor Zijn schepsels over heeft gehad om ze te redden, omdat Hij ze zo liefheeft, is gered, dwz: mag de eeuwigheid in Zijn nabijheid doorbrengen in een omgeving waar alles wat het hier zo ellendig maakt, ontbreekt.

Hij neemt het je niet kwalijk als je het niet kunt vatten. Je moet een sprong maken, in geloof. (Kierkegaard kwam ook tot die conclusie) Jezus maakte het voor ons verstand nog moeilijker door bijvoorbeeld te zeggen: "de haren op uw hoofd zijn alle geteld." 7 miljard mensen! En dan zo'n uitspraak! 

Pier

Iglo op 05-11-2016 21:03

Zoals ik maanden van tevoren de dood van mijn vader aan zag komen ( en maanden van tevoren kenbaar te hebben gegeven ) en al vanaf mijn 6e zeer levendige nucleaire eindtijddromen heb gehad, heb ik nog steeds de overtuiging dat kerst 2015 de laatste kerst was, zoals wij die hebben konden vieren. Dit heb ik vorig jaar wederom kenbaar gemaakt.

Ik geloof in geen god, sterker nog, ben overtuigd atheist, maar het lijkt wel alsof er bepaalde dingen vaststaan in iemands leven....Dat heb ik wel gemerkt...vele bepaalde situaties in mijn leven heb ik jaren van tevoren gedroomd....en zijn later uitgekomen...wat meer is dan een simpel dejavu..

DN op 05-11-2016 21:24

Wie stinkend rijk is kan altijd wat meer dan anderen, & macht corrumpeert altijd weer, we moeten dringend van presidenten af! Maar ja, wie wapens in de hand hebben kunnen ook altijd wat meer macht zetten dan die ze niet hebben. Het systeem stinkt!

goodmorning op 05-11-2016 21:40

Pier@,

Je bent geweldig,.....dat noem ik getuigenis....erg mooi!

Dankjewel

Goodmorning 

JP op 05-11-2016 22:42

Iglo op 21:03

Misschien is dat jouw laatste Kerst geweest? (hetgeen ik niet hoop voor jou) maar ik hoop nog vele malen Kerst te kunnen vieren.

HE op 05-11-2016 23:22

Er staat niet voor niets in Gods Woord m.b .t de eindtijd geschreven: "Wie vuil is, hij worde nog vuiler en wie heilig is, hij worde nog heiliger."

Laten we als christenen streven naar dit laatste en vooral  niet "genieten van de zonde."

(En neem vooral zoveel mogelijk afstand van deze wereld, dit nu echt snel zinkende schip)

Paul op 06-11-2016 03:16

 

@ Piert, je hebt helemaal gelijk. Waar is jullie God ?. Gods woord staat eigenlijk  beschreven. Niet in de Bijbel en niet een of ander boek. Je zult ook niet begrijpen wie God is en niemand die daadwerkelijk wie God is.

De Bijbel zult je verhelpen, maar het is de overgave wie God is. Dat is via de bijbel de heilige geest wie je zult brengen naar God. Maar ik kan je vertellen dat als je wilt weten wie God is, je veel verder moet gaan in je bewust zijn. Het is namelijk niet wat jij zelf kan bepalen in jou bewust zijn, of wat het eigenlijk is. Wij als mensen proberen conclusies te trekken  aan de realiteit wat wij gewend zij.

Dat is beperkt in wat God is. Het is niet gebonden aan realiteit wat wij denken te zijn. Als jij of wie dan ook hierbuiten kunnen denken (wij zijn maar mensen) dan leer je wie God daadwerkelijk is. God is niet beperkt aan  tijd. Leer dat en je zult zien wie God is.

Lodewijk op 06-11-2016 09:56

Ik ben blij te zien dat er ny op Xander.Punt meer reacties verschijnen dan op Joop.nl. Het is het ene na het ander "Leve Hillary!" en "Weg met Donald" propanda daar. Geen woord over ook maar iets van al die WikiLeaks emails en andere schandalen. Wel over Donald zeuren.

Er staat sinds gisteren een artikel met video over Obama op Joop.nl, maar er staan op dit moment nog steeds 0 reacties onder. 

Tja, nadat je kritische reacties met links naar de feiten niet plaatst worden -met een DDR soort censuur- en voortdurend mensen een ban geeft omdat ze iets niet politieks corrects hebben gepost, kan je verwachten dat het steeds minder mensen trekt, Ze doen zich voor als progressief links, maar geven gewoon de neo-con visie uit Washington door. En wat Brussel wil, want ze waren fel tegen een Brexit, en zijn ook voor het samenwerkings verdrag met Kiev. En de anti-Wilders artiekelen zijn daar niet meer te tellen. Ook de "arme vluchtelingen" blijven op Joop.nl nog steeds "Hartelijk welkom in ons land! Wij nemen het op voor jullie tegen de xenofobe, islamofobe, racistische nazi PVV aanhangende tokkies!" om hun politiek correcte mentaliteit daar samen te vatten. En Poetin is Hitler, maar Hillary wordt eindelijk de eerste vrouwelijke en z.g. "progressieve" president voor Joop.nl

Nuttige idioten voor de NWO, 

willy op 06-11-2016 10:13

@ Piert ; Als je niet in God gelooft waarom zou je hem dan nodig hebben? Doe is normaal!

FinalCountDown op 06-11-2016 10:20

@HE op 05-11-2016 23:22  Afstand van deze wereld nemen is niet zo makkelijk als het klinkt. Ik zou het maar al te graag doen, maar worden we niet elke dag geconfronteerd met 'deze wereld'...?  Worden we niet elke dag geconfronteerd met mensen die ons 'dwingen' om bepaalde dingen te doen omdat het 'nu eenmaal zo moet'  op deze wereld?  Op mijn werk bvb, heerst er heel wat competitivteit, die leidt tot achterbaksheid, jaloezie, woede, leugens enz van sommige collega's.  Als ik mij hiervan zou distantiëren, zou ik mijn job verliezen, dus ik word verplicht dezelfde vuile spelletjes te spelen als zij.  Andere job zoeken? Nee, op mijn leeftijd gaat dat niet meer zo vlot. En ik zou financieel heel wat moeten inleveren, wat ik niet kan vermits mijn vrouw al jaren ziek is en ik alleenverdiener ben en nét genoeg verdien om maandelijks de facturen te kunnen betalen.

Hoopvol op 06-11-2016 13:34

Het is niet meer tegen te houden, steeds meer en meer komt uit die beerput! 

wordt het volk wakker ???? 

als het volk wakker wordt : een schreeuw Naar gerechtigheid ; mss de gelegenheid voor de antichrist om als een zeer integer mAn naar voren te komen ! Zoals ik hier eerder heb gelezen ; als twee vechten om een been....

in elk geval een groot smerig zooitje ; 

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11259:postcodeloterij-betaalt-ontvoering-kinderen-voor-pedofielen&catid=69:occult&Itemid=81

Gert op 06-11-2016 14:05

Met Clinton gaan alle vrijheden en de wortels van de Amerikaanse cultuur te gronde. Zo wil Clinton dat. Ze wil ruim baan voor het islamfascisme die ons de wrede sharia willen opleggen. Door samen met de islamfunda's vrijheden en democratie om ver te werpen. Door Joden,Christenen en de niet moslims minderwaardig maken en hen vernietigen. Zoals staat in het oorlogzuchtig boek van de islam.Waar een zeer perverse psychopathische krijgsman moha.ed die kickte op macht(kenmerk van psychopathie) door de genoemden te onderdrukken.

Zo kon hij ze vernederen,vervolgen en vermoorden. Het gebeurt Heden Ten Dagen nog steeds. De islam staat voor dood en verderf, haat, geweld en liefdeloosheid. (kun je duidelijk zien aan die gezichten van haat van de haardbaarden c.s.)Ze rukken op naar Europa en de VS als "vluchteling"maar zijn gelukzoekers. De Echte vluchtelingen zijn de christenen en yezidis omdat zij door islamfascisten nergens naar toe kunnen. Met hulp van links en naieve mensen gaan zij onze cultuur ontwrichten.

Stop de islamisering. Hoopgevend vind ik de vele moslims die zich bekeren tot het Christendom. Te zien op youtube en te lezen in Open Doors. In Afrika 8 miljoen. In Indonesie 16000 per dag!De kerk groeit in Azie en Afrika. Helaas tegelijk ook de vervolging.Maar laten wij voor onze cultuur opkomen. Daar is nogal een tekort aan. Een ex moslim die Christen werd en nu meer dan 100 universiteiten in Amerika al lezingen heeft gegeven zegt het treffend. Moslims geven meer om moha..d dan christenen om Jezus. Juist dat is het gevaar. als wij zo lauw zijn. Kom dus op voor je/ons erfgoed en onze vrijheden en werp een dam op tegen het islamverstikkende fascisme. Hoop dat Clinton geen president wordt.

Maeva op 07-11-2016 12:03

Op zich een goed artikel geschreven, maar dat wordt helemaal onderuit gehaald door de laatste alinea. Of is dat de agenda van deze site? Er is in het Westen een Duivelse macht aan het werk, om de macht te grijpen, heeft die macht misschien al. I.p.v. daar op te focussen en tegen te vechten gaan we lekker afgeven op de Islam. Het is, i.i.g., voor mij duidelijk, dat de Islam een kleine, onbeduidende speler is. Zoals wij allemaal zouden moeten weten, is niet de Islam schuldig aan de aanval op de TwinTowers. Het is dus niet de Islam die de "War on Terror" in gang heeft gezet. Ergo, het is een inside job, met als doel....?

Op 9 november 1989 viel de Duitse Muur. Op 10 november 1989 sprak Bush Sr. deze woorden: "The next enemy of the West will be the Islam". Hiermee geeft hij aan, 1) dat er al een plan lag om de Islam op te laten draaien voor wat er komen ging. En 2) dat het Westen, i.c. Amerika, niet zonder vijand kan.

Een van de kenmerken van deze groep is zoals in dit stuk wordt aangehaald: Kindermisbruik en Satanische handelingen. Laat u geen zand in de ogen strooien en kijk goed, waar en bij welke instelling(en) er structureel kinderen misbruikt worden. Dan zult u de vijand van iedereen ontmaskerd hebben.

Dean op 08-11-2016 09:06

Gisteren(sorry voor de late melding) in de krant(AD): "Beyoncé steunt Clinton". Ze staat liefdevol kijkend met Clinton op de foto, maar als je goed naar haar ketting kijkt zie je een vergelijkbaar occultische afbeelding als op dit schilderij in de vorm van een doodskop(illuminati). Toeval? Misschien wat te ver gezocht maar vind dit wel weer zo'n sein dat bij mij althans argwaan wekt en laat weer eens zien door welke types/duistere machten Clinton kennelijk graag door laat inspireren. Obama staat hier trouwens ook niet onbekend om.

 

 I

Dean op 08-11-2016 09:27

En voor de geïnteresseerden de foto heb ik trouwens nog.

ge van kessel op 10-11-2016 17:26

wat heef die John Pedosta .... die gast moet samen met hillary het gevang in...

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl