Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Vindt de gevestigde orde het ‘blanke Trump tuig’ gevaarlijker dan Hillary’s kernoorlog?


Voor de verkiezingen maakte een cartoonist op deze manier duidelijk voor welke keuze de Amerikanen zich gesteld zagen. Desondanks treurt en rouwt de gevestigde orde erom dat we niet het linker pad zijn ingeslagen.

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan, concludeert dat de verkiezing van Trump –en bij de Democraten eerder die van Bernie Sanders, die gestolen werd door Hillary Clinton- heeft laten zien dat de meerderheid van de Amerikanen niet langer in de ‘presstitutes’, de door ‘links’ gecontroleerde massamedia, geloven, met uitzondering van de ‘progressieven’ en ‘liberalen’ (‘waarmee ‘links’ Amerika wordt aangeduid) die in de grote steden aan de Oost- en Westkust wonen. Net zoals in Europa reageert deze gevestigde orde geschokt op de verkiezing van Donald Trump door ‘het (rechtse) blanke tuig’. Het is ronduit krankzinnig dat de elitairen aan beide kanten van de oceaan klaarblijkelijk liever Hillary’s (kern)oorlog met Rusland en China hadden gehad, dan Trump in het Witte Huis.

 

Voor de Amerikaanse variant van de ‘gutmensch’ is de winst van Trump de bevestiging dat de VS een door blank racistisch tuig bevolkt land is. Ze worden daarin bevestigd door de media, die de propaganda blijven herhalen dat de ‘blanke suprematie’ verantwoordelijk is voor Trumps verkiezing, met de bedoeling om zijn regering nog voor zijn inauguratie zwart te maken. Waarbij ze gemakshalve vergeten dat het diezelfde ‘blanke racisten’ zijn geweest die Barack Obama tot twee keer toe hebben gekozen.

Geschokte feministen, bezorgde ultralinkse Joden, woedende ‘groenen’ – allemaal hebben zich aaneengesloten in het verketteren van Trump en de Amerikanen die op hem hebben gestemd. ‘Earth Justice’ zeg Trump te houden aan zijn belofte om de dreiging van een kernoorlog met Rusland en China weg te nemen, waarbij hij overigens meer doet voor het leven op aarde dan de complete Democratische partij en alle milieuorganisaties bij elkaar opgeteld.

Links noemt Trump fascist, ‘maar Hillary is Hitler is het kwadraat’

Roberts: ‘En dus geeft de o-zo-heilige goedmens de voorkeur aan Hillary, ondanks haar ondubbelzinnige standpunt dat ze uit is op een zo groot mogelijk conflict met Rusland en China, ze een directe militaire confrontatie tussen de VS en Rusland wil uitlokken door een no-fly zone in Syrië op te leggen, en door Iran aan te vallen.’ Daarnaast wilde Hillary de sociale zekerheid privatiseren, waardoor de Wall Street elite nog rijker zou worden en tegelijkertijd voorkomen zou worden dat de gewone Amerikaan, die het onder Obama toch al zo moeilijk heeft gekregen, in opstand zou komen.

De Democraat William Rivers Pitt, hoofdredacteur bij Progressive Democrats of America, schreef dat ‘wij een fascist hebben gekozen die door Mussolini in één opslag zou zijn herkend.’ Paul Craig Roberts: ‘Als Rivers Trump als een Mussolini-fascist ziet, dan is Trump te mild voor Pitt. Hij prefereert namelijk Hillary, een Hitler in het kwadraat.’ Vandaar Hillary Clintons bijnamen ‘Hitlery’ en ‘Killary’.

Links geeft voorkeur aan Hillary’s Armageddon boven vrede onder Trump

‘De progressieven hebben zichzelf totaal in diskrediet gebracht, net als de presstitutes,’ vervolgt Roberts. ‘Dat ze een boeman nodig hebben om hun hysterie te voeden toont aan dat ze psychisch ernstig in de war zijn. Ze prefereren namelijk het risico op Armageddon boven vrede tussen de kernmachten.... en ze geven de voorkeur aan de bedrijfswinsten van de globalisten boven banen voor gewone Amerikanen. En dit zijn dan de mensen die zichzelf als onze leraren beschouwen omdat ze zichzelf beter vinden.’

‘Kon Trump velen van hen maar verbannen, want ze zijn tot op het bot anti-Amerikaans.’ (1)

En gebeurde datzelfde ook maar met ‘progressief’ en ‘links’ in Europa en Nederland, waar we in de dagen voorafgaande aan 8 november in de media louter extreem negatieve, leugenachtige en haatdragende commentaren op Donald Trump hebben gehoord, terwijl de vele schokkende schandalen rond de bejubelde en virtueel al tot president uitgeroepen Hillary Clinton –haar aangetoonde ontelbare leugens over onder andere het emailschandaal, haar faliekant mislukte buitenlandse beleid, de vele verdachte dodelijke ‘ongelukken’ en ‘zelfmoorden’ van mensen die een bedreiging voor haar ambities vormden, de nauwe banden met occultisten, kinderhandelaren en kindermisbruikers- voor zover wij weten zelfs niet één keer werden genoemd.

Na de Britten en Amerikanen zijn wij aan de beurt

De Britten zijn wakker geworden. De Amerikanen zijn wakker geworden. Nu de Europeanen nog – en zeker wij Nederlanders. Laten wij onze bedenkelijke reputatie als het meest meegaande, willoze en goedgelovige volk van West Europa volgend jaar doorbreken door de heersende elite in Den Haag –zowel in regering als oppositie- in het stemhokje weg te vagen, en stemmen op partijen en leiders die eindelijk weer de belangen van ONS volk en ONS land voorop stellen.

Maar alleen al schrijven dat je ons volk en ons land en onze cultuur wilt behouden, wordt door de globalistische goedmens al als racistisch beschouwd. Dat onderstreept dat er geen tijd meer te verliezen is om te voorkomen dat ze met al hun ‘heilige’ visioenen over een door hen geregeerde grenzen-loze geïslamiseerde wereld onze levens en onze toekomst in de afgrond storten.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

11-11: Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika
10-11: Trumps 100 dagen plan: Weg met Obamacare en 2 miljoen criminele migranten
09-11: Wilders feliciteert Trump: ‘De Tweede Amerikaanse Revolutie is een feit’
09-11: Volk wint van elite: Donald Trump nieuwe president van de VS 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
Ron oostveen op 13-11-2016 12:08

Vraag aan de mensen die zeggen trump dat is slecht of o de Russen zijn zo gevaarlijk en slech

Waarom vindt je trump of de Russen slecht ??? de meeste hebben dan totaal geen idee waarom ze dat dat vinden 

De overige komen met zwakke argumenten en worden soms boos 

Anneke op 13-11-2016 12:17

Yerik 12-11 21:42-u, leer jij eens lezen en nadenken over wat je hebt gelezen... Anneke leest géén roddelbladen.

Dewevoga op 13-11-2016 14:49

@Wout op 12-11-2016 22:17

Omdat een gewaarschuwd man voor 2 telt 2 linkjes. Een met een waarschuwing van een oud-VVD politicus https://www.youtube.com/watch?v=26IStHYqTKg en een in het engels over ISIS. Dat gaat over de strijd tegen IS met het bombarderen van Mosoel etc.. Als het verslagen zou zijn kan er weer iets nieuws ontstaan in Londen, Parijs Amsterdam of New York. Ze zijn net zo medogenloos als ISIS maar kun men ze dan weg bombarderen? Is dit komplttheorie of logisch nadenken? http://www.breakingisraelnews.com/78131/will-replace-isis-opinion/#g9zhKPIusym3DlSK.97

positivo op 13-11-2016 14:55

 Goed stuk, volledig mee eens.

Gebruiker op 13-11-2016 16:05

De Nederlander is inderdaad een uiterst meegaande sul. Vroeger zoetgehouden met snoepgoed en nu met hi-tech speeltjes. Hij lepelt de argumenten en de drogredenen van de media op, als ware hij/zij zelf academicus, maar als je doorvraagt, kijken zijn/haar ogen niet begrijpend langs je heen in het luchtledige.

Agenda 21 op 13-11-2016 18:17

'Hillary for Prison' is voorstander van abortus.

'The Donald' is geen voorstander van abortus.

20% van de Amerikanen is uit kerkelijke overtuiging tegen abortus.

Hoe zou deze 20% gestemd hebben?

Agenda 21 op 13-11-2016 18:31

Gelukkig prikt The Donald de klimaatballon door, niet te beginnen met het Akkoord van Parijs uit 2015, maar verder terug, met de overeenkomst van de Klimaatconferentie van Rio de Janeiro uit 1992.

In 1992 is men namelijk pas echt met volle kracht begonnen met het op slinkse wijze stap voor stap vernietigen van de Westerse levenswijze en cultuur. Namelijk door het stelselmatig verbieden van alles wat wij bezitten en gebruiken, en het op deze wijze plunderen van de Westerse volkeren.

De naam van PvdA'er Jan Pronk mag in dit verband ook weleens worden gememoreerd.

Het klimaat is voortdurend in beweging, al sinds het ontstaan van de aarde, en het effect erop van de mens is miniem vergeleken bij het effect van de zon en andere natuurverschijnselen als aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.

Vanaf het Rapport van de Club van Rome in 1972 is een bepaalde stroming bezig om onder het valse voorwendsel van o.a. "CO2-vervuiling" en "broeikaseffect" de Westerse wereld stelselmatig tot armoede te brengen, zodat de hele wereldbevolking even arm is en niet even rijk (behalve een kleine selecte groep). Het percentage CO2 in de atmosfeer is zeer laag en CO2 is niet "vervuilend" maar een door natuurlijke processen geproduceerd gas dat essentiëel voor het leven op aarde.

Luuk op 13-11-2016 19:55

De Hillbilly's van de Clinton Foundation for prison ? Iedereen die er zelfs maar naar wijst, wordt vermoord !

In het volgende artikel wordt gesproken van een zombie-huwelijk tussen Hill & Bill http://www.ninefornews.nl/leugens-schandalen-clinton-dynastie/ maar misschien houdt dat nu ook niet langer stand. Ik zou het jammer vinden als Obama Hillary een pardon geeft voor de e-mail-affaire en ik hoop natuurlijk dat Trump een onderzoek kan gelasten zonder daarvoor doodgeschoten te worden. Verder hoop ik niet dat Chelsea ooit een gooi gaat doen naar het presidentschap.... 

Qromwel op 13-11-2016 22:49

Agenda 21 op 13-11-2016 18:31: Ik zou zeggen, laat trump eens gaan kijken op Groenland. Natuurlijk is het klimaat altijd in beweging. Maar dat wil niet zeggen dat we daar niet op moeten inspelen. Daar prospecteren naar winbare fossiele brandstoffen steeds kostbaarder wordt, moeten andere energiebronnen ontwikkeld worden, met name thoriumreactors. Bovendien zal dat ons minder afhankelijk maken van islamlanden.

Wardje op 14-11-2016 00:13

Trump geen vrijmetselaar, nogmaals. Ik dacht dat ik bij de link  de uitlatingen van Newt Gingrich ook had weergegeven: "Hij dreef ze tot waanzin. Hij was een outsider, niet één van hen. Had niet de inwijdingsriten doorlopen, behoorde niet bij de geheime genootschappen."

Hoopvol op 14-11-2016 00:20

Mooi rescue  op 13 .11    11:58 

mooi .... Ik bid mee ...! 

Luuk op 14-11-2016 15:03

Qromwel

Inderdaad, thorium kan een uitkomst zijn ! Een auto die nooit hoeft te  tanken: http://www.gadgetsdaily.nl/10669/thorium-auto/

Agenda 21 op 14-11-2016 19:36

@ Qromwel op 13-11-2016 22:49

Waarom denk je dat Groenland Groenland heet? Niet omdat er bij de naamgeving een witte gletsjer op lag.

Juist dat duidt op eeuwigdurende klimaatschommelingen.

Het willen beperken van de CO2-uitstoot kan met gewone technische middelen en heeft niets te maken met de Klimaathysterie.

De Klimaathysterie wil de temperatuur op aarde constant houden, maar hoe constant is de temperatuur door de miljoenen jaren geweest? Men gaat geheel onterecht uit van een geheel toevallige momentopname en wil daar de Westerse wereld mee terroriseren. Trump c.s. doorziet dat.

Qromwel op 14-11-2016 21:23

Agenda 21 op 14-11-2016 19:36:

1. Ik doe niet mee aan klimaathysterie.

2. Ik stel vast dat er in Onze dagen iets aan het veranderen is.

3. Hoe lang het duurt voor het klimaat aanzienlijk verandert weten we niet.

4. Ook "gewone" technische middelen vergen aanzienlijke investeringen, waartoe machtige providers thans niet toe bereid zijn.

5. Ik verdenk die, bijv. Shell, dat zij de ontwerpen voor bijv. thoriumreactors in hun kluizen hebben liggen,

    maar die achterhouden omdat het hen thans niet convenieert, levert minder winst op.

6. Natuurlijk is de temperatuur vroeger anders geweest, waar komt anders al die steenkool vandaan?

Pieter op 15-11-2016 02:01

De Elite had makkelijk hun president kunnen kiezen en vooruitschuiven. Daar hebben ze macht genoeg voor en verkiezingen kunnen vervalsen zoals Trump al eerder dacht dat zou gebeuren. Ik denk juist dat dit een misleiding is...Trump is onderdeel van het Plan.

Iedereen associeerde Clinton met de Elite en Illuminatie en dus hopen ze dat iedereen nu denkt "ahh de illuminatie bestaat dus niet" want die zouden er voor gaan zorgen dat Hillary wint. Dat dacht men vantevoren lees maar na...

Bird op 23-11-2016 23:05

Helaas hebben wij in Nederland een Democratie die een Fortuyn kost.

Bird.

Hubo op 25-11-2016 02:50

Mijn idee was dat de gevestigde orde banger was voor de opstand van 'het blanke Trump tuig' dan voor die immigranten,latino's en zwarte  mensen.En dat ze zich met Trump waarschijnlijk krachtiger zouden kunnen manifesteren dan met Hillary Clinton als president.Het is niet helemaal uit te sluiten dat de stembus uitkomsten in het noord oosten gemanipuleerd zijn,al denk ik dat veel van die ontevreden blanken simpelweg makkelijker te motiveren waren om op Trump te stemmen.

Toch schijnt er nu aangedrongen te worden op een hertelling en is daar geld voor ingezameld.Het zou dan vooral gaan om stemmen per computer die sterk zouden afwijken van handmatig uitgebrachte stemmen.Het lijkt me dat je daar met een hertelling weinig aan kunt veranderen en je kunt de uitkomsten wel nader analyseren,maar dat zal ook weinig aan de uitkomst veranderen.Ik ben hoe dan ook altijd faliekant tegen stemcomputers geweest,omdat daar op achteraf oncontroleerbare wijze mee geknoeid kan worden door belanghebbenden.

Al met al zijn de verkiezingen een heel bizarre mediashow geweest,waarin met name Trump om het hardst heeft geroepen dat de verkiezingen 'a fraude' zouden zijn.Je vraagt je ook af waarom er vanuit de democraten niet meer druk is uitgeoefend op Biden om zich kandidaat te stellen.Hillary was geen moment overtuigend en had al een keer verloren van Obama.Het lijkt allemaal één groot politiek spel.Doorgestoken kaart.We zullen zien waar het op uit loopt.Het is heel moeilijk te voorspellen.

Wordt Trump de dictator zoals ons hier steeds werd voorgespiegeld van Obama?Of ziet hij het na een jaartje niet meer zitten?Het is de publieke stijl die veel mensen aanspreekt.Dat is al wel langer duidelijk.Dat hebben ze in Rusland indertijd al goed gezien door Putin te profileren en naar voren te schuiven.En we zien natuurlijk wel meer van dit soort types op de voorgrond treden.Nederland liep zelfs voorop met Fortuyn.'Give the people what they want'hoor je altijd en dat hebben ze zo.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl