Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Trump en Putin willen samen ISIS vernietigen

Kremlin: ‘Als Trump beloftes nakomt, zal de situatie radicaal veranderen’ – Giuliani, voormalige burgemeester New York, mogelijk nieuwe minister BuZa – Trumps belangrijkste adviseur en strateeg in Witte Huis is grote vriend van Israël, Breitbart-redacteur Steve Bannon

 
Europa staat voor de keus: aansluiting bij de alliantie die Trump en Putin willen vormen tegen de radicale islam, of juist nog meer aanhangers van de militante en haatdragende religieuze ideologie van Allah en Mohammed binnen onze grenzen halen. De Duitse bondskanselier Angela Merkel liet gisteren al weten voor het laatste te kiezen, en nog meer moslimmigranten te willen laten komen (5).

De aankomende Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Putin hebben eergisteren voor het eerst sinds de verkiezingen telefonisch met elkaar gesproken. Beide leiders kwamen overeen de gespannen relaties tussen beide mogendheden, ontstaan door de jarenlange anti-Russische politiek van Barack Obama en Hillary Clinton, snel te verminderen, en weer met elkaar te gaan samenwerken. Topprioriteit is de totale vernietiging van de islamitische terreurgroep ISIS, die zoals bekend dankzij de regering Obama met massale Arabische steun werd opgericht en groter kon worden.

 

Geen wereldoorlog, maar samenwerking

Geen vrijwel zekere nieuwe wereldoorlog met mogelijk honderden miljoenen doden, maar ontspanning, samenwerking en vrede, en een gezamenlijke vuist tegen het islamisme. Deze nieuwe doelstelling is kort samengevat het eerste hoopgevende gevolg van de verkiezing van de pragmatische zakenman Donald Trump, in plaats van de gewenste oorlogshavik van de gevestigde orde, Hillary Clinton.

Vernietiging ISIS topprioriteit

Trump en Putin zijn het erover eens dat ze ‘gezamenlijke inspanningen’ moeten verrichten ‘in de strijd tegen onze gemeenschappelijke vijand nummer één: het internationale terrorisme en extremisme,’ aldus een verklaring van het Kremlin. Dat omvat ook een oplossing voor de almaar voortdurende bloederige Syrische burgeroorlog. Tijdens de campagne verklaarde Trump herhaaldelijk dat hij samen met Rusland de islamitische terreurgroep ISIS compleet wil vernietigen.

Vrede en stabiliteit

Onder Trump zetten de VS en Rusland hernieuwd in op ‘constructieve samenwerking’. Trump en Putin spraken af om regelmatig met elkaar te telefoneren, en over niet al te lange tijd elkaar persoonlijk te ontmoeten. Volgend jaar onderhouden Rusland en de VS 210 jaar diplomatieke banden met elkaar, wat volgens het Kremlin een motief kan zijn ‘om terug te keren tot pragmatische, wederzijds nuttige samenwerking die de belangen van beide landen behartigt, en over de hele wereld stabiliteit en veiligheid promoot.’

Het Trump team bevestigde dat Putin zijn felicitaties heeft overgebracht aan de nieuwe president. ‘Trump kijkt zeer uit naar een sterke en blijvende relatie met Rusland en het volk van Rusland,’ besloot de verklaring van Moskou.

‘Obama voerde spanningen bewust op, wat onder Trump radicaal zal veranderen’

De voorzitter van het Russische parlement, Vyacheslav Volodin, verklaarde zondag op TV dat Putin en Trump het op veel gebieden met elkaar eens zijn. Volodin wees erop dat de scheidende president Obama Russische voorstellen heeft genegeerd, en doelbewust ‘de spanningen heeft opgevoerd, en daarmee heeft bijgedragen aan de groeiende vijandigheid’ tussen Amerika en Rusland. ‘Maar als Trump zijn beloftes nakomt, zal de situatie radicaal veranderen.’

Het Westerse en Europese nieuws meldde enkele dagen geleden enkel dat Trump tijdens de verkiezingscampagne inderdaad contact met Russische officials heeft gehad (1). Het Kremlin liet vervolgens weten dat ook geprobeerd is om met team Hillary in gesprek te raken, maar dat dit botweg door Clinton werd geweigerd.

Trump stelt regering samen

Trump is ondertussen bezig met het samenstellen van zijn regering. Twee van zijn belangrijkste campagnemedewerkers hebben ieder reeds een hoge post gekregen: Steve Bannon, leider van Trumps campagne, wordt in het Witte Huis diens belangrijkste adviseur en strateeg, terwijl Reince Priebus zijn stafchef wordt.

Trump koos Priebus omdat die als politiek veteraan de ‘rebellen’ in de Republikeinse Partij, die nog steeds op oorlogspad zouden zijn, goed kent, en mogelijk in toom kan houden. Priebus: ‘Ik ben de gekozen president erg dankbaar voor deze mogelijkheid om hem en dit land te dienen, en te werken aan een economie die voor iedereen werkt, aan veilige grenzen, het terugdraaien en vervangen van Obamacare, en het vernietigen van het radicale islamitische terrorisme. Hij zal een geweldige president voor alle Amerikanen zijn.’ (2) (3).

Trump kiest Israëlvriend daar waar Obama Israëlhater aanstelde

‘Breitbart’ redacteur Steve Bannon zette vorig jaar samen met CEO Larry Solov een nieuw bijkantoor van het conservatieve medium in Jeruzalem op. Bannon is een grote vriend van Israël en voelt zich nauw verbonden met het lot van het Joodse volk (4). Obama koos voor de vergelijkbare positie Valerie Jarrett als zijn topadviseur, een vrouw met Iraanse wortels die juist een Israëlhater is.

Voor de belangrijke positie van minister van Buitenlandse Zaken wordt de voormalige populaire burgemeester van New York, Ralph Giuliani, genoemd. Ook oud VN ambassadeur John Bolton zou in beeld zijn. Zowel Giuliani als Bolton zijn net als Bannon grote vrienden van Israël.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Breitbart
(5) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 15-11-2016 13:56

Laat ons hopen dat Trump & Poetin dat samen gaan realiseren! https://ufoman07.wordpress.com/2016/11/07/youtube-nazi-world-doc-full-screen/

willy op 15-11-2016 14:16

Dit gegeven zal een goede samenwerking bieden. De Russen hebben veel ervaring in Syrie en de amerikanen met hun coalitie hebben er niet veel van gebakken. Maar zelfs al kan men daesh wegjagen in Irak en Syrie dan nog zullen ze ondergronds gaan of in de woestijn en daar aanslagen plannen het is zeker nog niet gedaan! En Trump word zeker aangevallen omdat hij het openlijk voor Israel uitkomt omdat ook een deel van zijn familie joods is en zijn dochter bekeerd tot het jodendom . Dus afwachten hoe Trump zijn regering gaat samenstellen en hoe goed hij zich zal omringen ! shalom

john op 15-11-2016 14:35

eindelijk word alles een beetje zoals het hoord, nu ons land (en de eu) zover krijgen dat ze de juiste keuzes maken en iedereen kan weer met een gerust hart verder door het leven.

Drossaard op 15-11-2016 14:39

Yank en Rus samen strijdend tegen Soeni Islam, dat zou wat zijn. Nou moslims, jullie zijn welkom in liberaal-socialistisch Europa, alle 1 miljard vervolgde Mohammedanen. Aangezien jullie 4 vrouwen per man nodig hebben zullen wij onze vrouwen en dochters(vanaf 9 jaar) afstaan. Het benodigde geld voor jullie uitkeringen en woningen zullen we van onze eigen onderdanen aftaksen. Wir schaffen das! Wat een kans om ineens zoveel hoogbegaafde vredelievende wereldburgers erbij te krijgen.

DeMensheid op 15-11-2016 15:05

De koningen der aarde zullen Babylon vernietigen! En zij zullen "vrede en zekerheid" uitroepen, en dan zal Jezus ingrijpen!En Xander vertrouwd maar op zijn wereldse leiders!

Rebellio op 15-11-2016 15:43

Allemaal mooi en aardig, echt waar. Maar... hebben we nu dan ook een sluitend antwoord voor de nabestaanden van de 298 slachtoffers van het neerhalen van vlucht MH17? Dat was dus iemand in de VS of de Navo die dat heeft verzonnen en heeft laten uitvoeren? De eindverantwoordelijke is dus nu definitief niet Poetin? Of doen we alsof dit incidentje even niet heeft plaats gevonden? Ik heb ook liever het verhaal van een Christen aan de macht in Rusland. Maar voorlopig zie ik eigenlijk toch nog steeds de ex KGB-er die het liefst terug gaat naar een soort van Sovjetunie tijdperk of verder terug: een tsarenrijk en het doel (een groter en beter moedertje Rusland) heiligd de middelen.

jottum op 15-11-2016 16:10

Maar de wereldeconomie kan nog steeds volgens opzet instorten en schuldenlanden en -banken roetsjen en spanningen ontstaan: de eu en ecb bestaan immers nog, china exporteert deflatie en de vs willen tariefmuren, dus van complottheoriën zijn we nog niet af. En gelukkig maar op die regenachtige dagen.

Virgo op 15-11-2016 16:32

ISIS vernietigen? Daar zullen de Mossad en Oded Yinon niet blij mee zijn. Gebeurt dus niet. Let op mijn woorden.

JP op 15-11-2016 16:35

Het is toch: Rudolph Giuliani?

anora op 15-11-2016 17:06

Dit gezamenlijke doel is zeker niet verkeerd.

Ahava op 15-11-2016 17:10

...De Mens heit..., klinkt vertrouwd...

HorKor op 15-11-2016 18:19

De mens weegt en wikt maar God beschikt

Wardje op 15-11-2016 18:19

Crisisberaad van Kees de Kort en Wm Middelkoop. Café Weltscmerz.

https://www.youtube.com/watch?v=PQncMm0ptoU   vanaf 1:06

"Iedereen weet dat er wat gaat gebeuren ." Niemand gaat iets belangrijks ondernemen (in die situatie )"Tik 80 miljard af (schulden hypotheken, banken enz.) (dat op een of andere manier verdelen) , dan gaan we 't weer redden. Dan gaat de economie weer bloeien . Nu ligt er een grauwsluier op."

Albatros op 15-11-2016 18:25

Virgo op 15-11-2016 16:32

Wat probeert u te suggereren?

Albatros op 15-11-2016 18:45

DeMensheid op 15-11-2016 15:05

Uw punt snap ik, maar had u dan liever Hillary op de troon gezien?

cefas op 15-11-2016 20:40

Goede zaak.

cefas op 15-11-2016 20:54

Effe wat anders:Daar gaan we weer. De Nos zet Mike Pence (running mate van Trump en toekomend vice-president van de VS) neer als ultra conservatief, dus verdacht. Het stigmatiseren, de vooringenomenheid van de Nos en de hersenspoeling daardoor van het Nederlandse volk gaat maar door. Stoppen met die ultra eenzijdige berichtgeving. Bezoek de alternatieve sites, die geven een juister beeld van de werkelijkheid.

De Terugkeer op 15-11-2016 21:03

Nu dat 8erlijke linkse volk wereldwijd nog massaal omturnen, zodat de haat onder dat volk verwijnt en wellicht tot een realistisch standpunt komt.

coby op 15-11-2016 21:15

zou dit de tijd worden van ,,'Terwijl de mensen zeggen: Er is rust en vrede, er dreigt geen enkel gevaar, zal de vernietiging hen plotseling overvallen, zoals de weeën een zwangere vrouw.?

Bambi op 15-11-2016 21:16

Hoop dat ze beiden zover komen.

Als er weer niets tss komt

 

Obama: "Trump zal wake-up call krijgen als hij het ambt opneemt"

 

http://www.hln.be/hln/nl/2002/Dossier-Obama/article/detail/2981506/2016/11/15/Obama-Trump-zal-wake-up-call-krijgen-als-hij-het-ambt-opneemt.dhtml

U.G. Kempenaer op 15-11-2016 21:24

De Russen hebben Poetin. De Amerikanen hebben Trump. Beiden willen vrede. Een bijzonder goede zaak voor de hele wereld.

Europa heeft de linkse dwaze haters Juncker, Schultz en Merkel. Het wordt tijd dat wij deze incompetente dwaallichten gaan vervangen door fatsoenlijke mensen die positief en constructief zijn.

U.G. Kempenaer op 15-11-2016 21:31

Dat gedweep van goyim met Israël is bijzonder. Het land heeft mijns inziens bestaansrecht en verdient steun, maar het Jodendom heeft aspecten die kritisch benaderd mogen worden. En dan druk ik me diplomatiek uit.

Anna op 15-11-2016 21:59

De geschiedenis herhaalt zich..... Toen Ronald Reagan President van Amerika werd riep de hele wereld " dat kan niet z'on derde rangs filmster de machtigste man van de wereld..... "  Maar door de regering van Reagan werd er wel vrede gesloten met Rusland en kwam er een periode  van ontspanning tussen beide landen.....En Reagan kreeg het zonder een schot te lossen voor elkaar dat de zogenaamde koude oorlog werd opgelost...... Hij ging in gesprek met Gorbatsjov en zij kwamen tot een overeenkomst...... En het is decennia lang niet voor mogelijk gehouden maar de Muur viel en miljoenen Joden konden weg uit Rusland en emigreren naar Israël,; uit het eertijds zo gesloten land.....  waar dat nooit mogelijk was geweest......

Dat was het actueel worden van een deel van de Bijbelse profetie van Jes 43:5 en 6 Vrees niet want Ik ben met u ; ik doe uw nakroost van het oosten komen en vergader u van het westen. Ik zeg tegen het noorden : Geef, en tot het zuiden houdt niet terug breng mijn Zonen van verre en mijn dochters van het einde der aarde...... Het noorden is Rusland...... het westen.. is Amerika........... en..... .ja die hebben het nog zo goed naar de zin in Amerika.....dus daar is het nog wachten op.....

Maar ontspanning en toenadering tussen beide landen is alleen maar gunstig en is ook in tegenstelling tot wat Obama deed toe te juichen....Obama wilde eigen rechtertje spelen door Rusland de schuld te geven van de toestanden in de Ukraine. En hij was jaloers dat Putin wel met Assad " onderhandelde "  Hoe je ook over deze misdaden denkt.... .....  Maar God zegt; " Mij komt de wrake toe" en dan moet Obama niet  op de stoel van God gaan zitten, dan gaat het fout....

God geeft de leiders  aan een land en dan moet Obama ook en leider zijn en geen rechter...... en de leiders niet willen wippen..... zoals met Assad.....  ( en Hoeesien en Gadhafi waar Clinton heel hard om moest lachen en  Mubarak en geen bescherming geven  aan de ambassadeur Stevens terwijl hij er nadrukkelijk om vroeg) Dit  is ronduit misdadig.

Het wordt nu ook duidelijk in welke afhankelijke positie Europa verkeerd. Men is bang dat Trump en Obama gaan samenwerken en dat Europa dan " zijn eigen koers " moet uitstippelen... en nu komt pijnlijk aan het licht dat ze eigenlijk geen eigen koers hebben..... hoezeer zij steunen op de globaliserings politiek van de USA. Het lijkt wel alsof zowel Amerika als europa erop uit waren een grote wereld regering te maken.....  en dat wordt nu doorkruist...... dat wordt nu uitgesteld.... ( hoelang dat weten we niet ).

Een aantal oost europessche  staten; Bulgarije en Macedonië beginnen eieren voor hun geld te kiezen en neigen steeds meer naar Rusland dan naar het leugenachtige onbestuurbare Europa....... De globalisering in Europa is lijkt een opgedrongen gril vanuit Amerika te zijn..... mogelijk leid deze samenwerking van Trump en Putin tot het deels ontmantelen van de EU tot een handels organisatie zoals het vroeger begonnen is..... moge de geschiedenis zich hier herhalen.... Deze mannen hebben wijsheid van God nodig en dat wens ik ze toe.!!!!

Wardje op 15-11-2016 22:11

Email:Obama discrimineert christenen.

Obama's team weerde in 2008Arabische christenen voor topbanen . Ze werden eruit gefilterd.

Bewijs in e-mail. Ook in leven en dood-situaties werden ze aan hun lot overgelaten. Terwijl vervolging van christenen, niet Soennieten, in Syrië  door martelingen en dood bekend was ,  christengenocide door ISIS, werd disproportioneel de voorkeur gegeven aan Soennieten en niet aan christenen .

Link Gatestone Institute https://www.gatestoneinstitute.org/9244/obama-bias-against-christiansviade

 bron: link Europe's Planned Migrant Revolution  van Rebellio praatcafé 2016-11-15 19:39

Eva op 15-11-2016 22:29

Laat de teugels van de economische sancties tegen Rusland vieren, wie zijn wij om continu Rusland de les te lezen.Ja een grote bek over het hoe en wat hebben we wel in Europa,enkel omdat de grote broer de VS ons dekt,maar nu Trump de baas wordt dan slaat de paniek toe.Europa moet eens leren om op eigen benen te staan m.b.t defensie en veiligheid.

Jan Bos op 15-11-2016 22:37

Alleen daarom ben ik al bliji met Trump.

Bambi op 15-11-2016 22:37
Bundy op 15-11-2016 23:45

En ik waarschuw Europa voor de totale vernietiging door het Coudenhove-Kalergie complot .

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&Itemid=71 

Bundy op 16-11-2016 00:08

En zie hoe ook in Nederland internationaal  extreem-links de verkiezingen wil manipuleren gefinancieerd door secte-lid George Soros .

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11294:george-soros-probeert-ook-in-nederland-chaos-te-veroorzaken&catid=9:binnenland&Itemid=22 

Mark S. op 16-11-2016 00:34

Met Clinton als bijna-president van de VS zijn we (de hele wereld) langs de rand van de afgrond gescheerd. Met Trump komt alles toch nog goed.

Trump is door God gegeven. Hij heeft zich ook duidelijk als een pro-life uitgesproken.

De Clinton-vrouw is voor het slachten van kindjes in de moederschoot als de "moeder" dat wenst. Daarom zijn al haar volgelingen duivels aanhangers. De Satan wil dit wel. God wil dit niet. De Satan wil moorden. God wil het leven.

Fijn ook dat Trump vrede met Rusland wil en samenwerken. IS zal snel en volledig door hen samen worden verslagen. Goedzo!

Daniel op 16-11-2016 04:53

@Coby en @DeMensheid

Ben helemaal eens en de Russen zijn niet te vertrouwen,

nu wil Putin met Trump samenwerken... Ik denk dat hij will tijd rekken om de Russische wapenarsenaal flink

te versterken (momenteeel is de Navo VS Bricks 5:1) dus met Trump een mooie meevaller

(iedereen denkt Rusland is sterk, maar mooi niet het is gevaarlijk zoals een Kat in het nouw maakt nare sprongen).

tussendoor Europa verzwakken met chaos. en dan als het genoeg zwak is aanvallen

Trump wil toch zijn soldaten terug sturen na USA en laat ieder zijn eigen militaire macht betalen

teminste ik heb dat gelezen

dus er is geen vrede Alleen met Jesus Christus dan is er echte vrede Amen.

Positivo op 16-11-2016 07:36

Dat verschrikkelijke merkelwezen, wanneer worden we daar van verlost.

 k ben niet tegen vrouwen op hoge functies maar die 2 vrouwen merkel en clinton in combinatie met obama zijn toch wel het afschuwelijkste wat de wereld kon overkomen.

Met Trump en Poetin word de wereld misschien weer een beetje normaal.

T.D. op 16-11-2016 12:14

Het is te hopen, dat Trump niet te veel "water bij de wijn" doet, maar zich in grote lijnen houdt aan zijn beloften. Het is een goede zaak,als "trump met Putin wamenwerkt om IS te vernietigen. En het zou Trump sieren als hij Erdogan met niet mis te verstane woorden duidelijk maakt om de Koerden met rust te laten. De Koerden zijn onze vrienden vechten aan onze zijde om  IS te verslaan. Is het trouwens niet de hoogste tijd om Turkije uit de NAVO te gooien, in elk geval zolang Erdogan de dienst uitmaakt? Ga maar na: Erdogan moet niets van de Koerden weten; Erdogan is een vijand van Israel; Erdogan bemoeit zich met onze "Europese" zaken; Erdogan moet ook niets weten van de christenen. Kortom: Erdogan (Turkije) is niet langer meer onze vriend en bondgenoot. Amerika/Europa zet Erdogan de wacht aan!

Toon op 16-11-2016 12:52

Zag reeds enige tijd geleden dat Rusland onze bevrijder zal worden!!

Ton op 16-11-2016 12:53

Rusland onze nieuwe bevrijder

Wim op 16-11-2016 13:20

De media in NL hebben niets geleerd van hun totaal gebrek aan journalistieke nieuwsgierigheid en objectiviteit, waardoor ze een enorme afgang beleefden. Het Reformatorisch Dagblad (NB!), blijft angstvallig op twee gedachten hinken: voorzichtige toewending naar Trump, maar tegelijk - je moet tenslotte meetellen in msm land -  een soort verlangen naar de oude, maar desastreuze VS politiek belijden. Ze blijven daar klakkeloos Reuters, CNN en NY Times nawauwelen. Ook gisteren weer, Steve Bannon afkraken omdat de Democraten (die nog in deniel verkeren) dat doen... Hoe naief ben je dan?

Tom op 16-11-2016 15:03

Dit artikel geeft ook te denken: http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/30509/language/nl-NL/Default.aspx

Ik sluit me aan bij de reactie van Coby.

Stel niet je vertrouwen op een mens.

DeMensheid op 16-11-2016 15:13

Matteüs 24:6 (berichten over oorlogen): "Jullie zullen berichten horen over oorlogen en oorlogsdreiging. Laat dat je dan niet verontrusten, die dingen moeten namelijk gebeuren, al is daarmee het einde nog niet gekomen.""Rusland onze nieuwe bevrijder"??? Met dit soort ophitsende artikelen van Xander kan ik me wel voorstellen dat er enige mensen zullen zijn die hier ook nog in gaan geloven. En ik maar denken dar christenen in de bijbel geloven.

Hubo op 16-11-2016 16:15

Dat vernietigen van IS is natuurlijk ook maar retoriek.Het had natuurlijk nooit zo ver mogen komen,dat ze zomaar Mosul in handen kregen en Raqqa tot hoofdstad van hun geografische ambities konden uitroepen.

Ik verwacht niet dat zoiets zich snel nog eens zal herhalen,maar de komende tientallen jaren zullen er nog wel kleine oprispingen van jihadistisch terrorisme zijn.En hoe akelig het allemaal ook lijkt,meer dan kleine opsispingen lijken de aanslagen in Brussel,Parijs en Nice(?) me eigenlijk niet,zoals eerder in Engeland en Spanje in het kielzog van Al Quaeida.En zelfs in Spanje hebben ze de boel sindsdien kennelijk aardig onder controle.

Het valt nog te bezien of de relaties met Rusland zoveel beter worden.Het zou al heel wat zijn als gewoon gerespecteerd wordt dat er voor Rusland vitale belangen verbonden waren aan een stabiele situatie op de Krim en men niet zo wantrouwig zou zijn te denken dat de russen er zomaar op uit zouden zijn de baltische gebieden weer in te lijven.

Syrië blijft een moeilijk wespennest.In het AD wordt een generaal Flynn aangehaald als adviseur van Trump die Turkije prijst als sterkste bondgenoot in de strijd tegen IS.En Putin wil ook wel op pragmatische gronden vrienden blijven met Erdogan in de strijd tegen IS,maar als Turkije zich mengt in de strijd rond Raqqa en daar een zogenaamde Syrische vrijstaat ontstaat,hoe gaat het dan verder?

Moet Assad dan het veld ruimen of tekent zich hier dan alsnog een potentieel internationaal conflict af.

Qromwel op 16-11-2016 17:34

Mijn hemel, hoe moeten die EUers nu hun anti-russisme waarmaken?

Igor op 16-11-2016 18:01

@Bambi 15.29

Rusland trekt zich niet terug, Rusland is nooit lid geweest van dit strafhof. Ze moesten de overeenkomst met dit strafhof nog ratificeren, en dat doen ze nu dus niet, overigens ook de VS. China, Maleisië en nog een aantal landen niet. 

Er zijn een aantal landen die zich echter wel degelijk "terugtrekken", zoals Burundi, ZuidAfrika etc. Die waren dus wel degelijk lid i.t.t. Rusland, VS, China etc.

@De Mensheid

Weleens in Rusland geweest?? , u die zichzelf DeMensheid durft te noemen? 

Want dan had u kunnen weten dat het overwegend christelijke Russische volk een zeer vredelievend volk is, die nu nog steeds aan het bijkomen zijn van de tientallen miljoenen Russische slachtoffers  die in WII gevallen zijn ook ter bevrijding van Europa van de fascisten. Dit volk had alleen de pech te moeten leven onder het communistische monster de Georgiër Stalin. De vrijheidslievende Rus Gorbatsjov en de Amerikaanse Republikein Reagan hebben gelukkig tesamen ervoor gezorgd dat de communistische/socialistische dictatuur verslagen werd, daarnaast werden zij het eens dat zij elkanders grenzen zouden respecteren en dus geen militairen en/of materieel bij de buurlanden van deze grenzen zouden legeren. Deze overeenkomst werd netjes nagekomen totdat ene moslim Obama president werd van de VS.

Step by step werden toen de spanningen opgevoerd, d.m.v. de zogenaamde Arabische lente, en werd ook tegelijkertijd de overeenkomst door diezelfde moslim Obama met voeten getreden, met in zijn voetsporen de havik Clinton. Dan moet je er ook niet van opkijken als de Russen dan ineens ook hun zeer grote leger aan hun eigen grenzen gaan legeren, of denkt u dat Obama het toegestaan had als Rusland zijn invloedsfeer uitgebreid had tot bijvoorbeeld Canada, Mexico? Ik weet me nog te herinneren dat de Sovjetunie raketten ging plaatsen op Cuba, bijna stond de hele wereld in brand, echter Chroesjov koos eieren voor zijn geld. Ditzelfde gebeurde in Oekraïne waar een wettig gekozen president d.m.v. de CIA, Victoria Nuland, de Akademie huurlingen, de fascisten van Bandera, Azov en Pravii Sektor bijna vermoord werd (in zijn plaats honderden onschuldigen op het Maidan), en waar dus een stroman van de EU en USA als president werd aangesteld. Over Westerse christenen gesproken, makkelijk gezegd hé Mensheid, maar zo is het niet, want het waren de linksen en islamieten in de EU en USA die hiervoor verantwoordelijk waren. 

En @Rebellio nooit er eens over nagedacht, dat die Buk(boek) raket naar vlucht MH 17 weleens afgeschoten kon zijn door de fascisten in Kiev? Vind je het niet vreemd dat in de onderzoeks commissie ook de fascisten uit Kiev mochten plaatsnemen? (Wij van WC eend etc....) terwijl diezelfde Kiev artillerie een tijdje daarvoor een Russisch toeristentoestel met een Buk uit de lucht hadden geschoten? Foutje,bedankt?? Vind je het dan gek, dat het vertrouwen van de Russen in deze Kiev slachters (de nabestaanden van de Russen slachters in WII) tot het nulpunt daalde en dat zij dus daardoor om hun marinehaven in Sebastopol te beschermen de Krim met volledige toestemming van de inwoners, weer bij de Russische Federatie hebben opgenomen. Niet vreemd toch??

Ik heb dagelijks contact met zowel de Russen als de Oekraïeners en als er 1 volk nu ontevreden is dan zijn het de Oekraïeners wel, momenteel is meer dan 76% van de bevolking tegen de Kiev regering en die chocoladeprince Porosjenko. Die bom zal binnenkort ook wel barsten en dan wordt het echt tijd om die Brusselse communisten en graaiers naar huis te sturen. 

Have a nice day & do svidanja

De Terugkeer op 16-11-2016 20:34

DeMensheid op 15-11-2016 15:05    VertrouwT in de tegenwoordige tijd met een'D'???

En één ding: hoe lang leest u de berichten van Xander al? Lang genoeg om een paar gerichte aanvalsconclusies te trekken? Of is het zo, van "Hmmm....even zoeken naar een puntje in de tekst, waar ik lekker bovenop kan zitten, maar dan vooral in negatieve zin"?

Wat mij betreft is de heer Xander absoluut 'bovenmatig' intelligent, kijkt dwars door de huidige en toekomstige tijden heen, blijft beheerst, duidt alles voortreffelijk en heeft vaak zelfs een waarschuwende funktie en zal geen enkel woord een zomaar de wereld in sturen. Een enkele keer is er ook eens 'geen' punt' gescoord door hem: menselijk. Niet aan ons, Xander te veroordelen, daar hij, net als u en ik, gewoon maar 'mens' is.

Hij mag dit doen, zoals u alleen de negatieve punten beziet in zijn betoog. Niemand verplicht u deze site te bezoeken en/of aktief deel te nemen aan het forum...toch?

Rebellio op 17-11-2016 18:50

@Igor, en die  'fascisten uit Kiev' komen uit de lucht vallen? Die waren toch door de VS uitverkoren? En is de kous mee af? Ik zeg niet dat de ene of de andere 'gelijk' heeft, ik zeg dat we dan maar gewoon doen alsof er niks gebeurt is. Maar er is WEL wat gebeurt. Wat u aan geeft als feiten zijn voor mij nog vraagtekens, maar ik zou het toch tegenover de nabestaande wel 'netjes' vinden als er wat ging gebeuren hieromtrend. Desnoods in de VS, zoals u insinueert.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl