Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Geweld en haat tegen Trump kiezers toont ware gezicht intolerant links Amerika

Groot aantal oproepen van Hillary supporters om Trump te vermoorden – Complottheorieën: Verkiezingsuitslag wordt alsnog veranderd / Elite zal Trump laten vermoorden / Inauguratie wordt vanwege massale rellen opgeschort

 
De haat die links Amerika ook na de verkiezingen aan de dag legt kent geen grenzen.

Duizenden linkse Amerikanen gingen de afgelopen dagen de straat op, richtten vernielingen aan, staken auto’s in brand en mishandelden mensen en zelfs kinderen die met bijvoorbeeld stickers of T-shirts lieten zien dat ze achter de nieuwe president Donald Trump staan. Hiermee toont ‘links’ opnieuw zijn ware, bedrieglijke gezicht: hun mond is altijd vol van ‘tolerantie’, maar in werkelijkheid blijken het ook nu weer de meest intolerante, haatdragende figuren, die iedereen die niet in hun pas loopt bedreigen met het grofste geweld, en die een vrije, open en echt tolerante samenleving daarom kan missen als kiespijn.

 

Op deze video is te zien hoe studente Jade Armenio wordt aangevallen en in elkaar wordt geslagen door een zwarte studente, omdat ze op Instagram had gezegd dat ze Donald Trump steunt. Gisteren verscheen deze opname van een paar jonge zwarten die een oudere blanke man uit zijn auto trokken, zwaar mishandelen en door de straten sleurden, omdat ze hem ervan verdachten op Trump te hebben gestemd.

Ondertussen werd een 11 jarige jongen op een school in Texas door klasgenootjes hevig geschopt en geslagen omdat hij zei dat hij bij de schoolverkiezingen op Trump had gestemd. De jongen moet inmiddels op krukken lopen. In Florida sloeg een 17 jarige student een klasgenoot in zijn gezicht omdat die een Donald Trump pamflet bij zich had. Een bekend monument in New Orleans werd beklad met de tekst ‘Sterf Blanken, Sterf’. (1)

Links wil Trump (laten) vermoorden

Te beginnen met Donald Trump zelf, als het aan ‘links’ (‘liberal’) ligt. Twitter en andere social media zijn de afgelopen dagen overspoeld met doodsbedreigingen aan het adres van de nieuw gekozen president (5)(8). Zelfs columnisten bij de media riepen op tot een ‘presidentiële moord’. In een aantal steden blokkeerden vernielzuchtige Hillary supporters straten en snelwegen, vielen voorbijgangers op straat aan, verbrandden Amerikaanse vlaggen, en begonnen gewelddadige rellen die door de politie moesten worden gestopt.

Het zijn dus de conservatieve, rechtse Trump supporters die de echte slachtoffers van haatmisdaden zijn, en niet de linksradicalen die proberen Trumps kiezers als intolerante gewelddadige racisten af te schilderen. Dat misleidende, bedrieglijke gedrag is zo typerend voor links: iedereen die het niet met je eens is beschuldigen van zaken waar je zelf juist het meeste gebruik van maakt.

Ook media woest

Nog een voorbeeld: Een moslima studente die beweerde dat ze was aangevallen en beroofd door twee ‘blanke Trump  supporters’ omdat ze een hijab droeg, gaf later tegen de politie toe dat ze alles had verzonnen (2).

En de media? Die zijn nog steeds witheet dat Trump ondanks al hun propaganda voor Hillary toch werd gekozen. Hun oorlog tegen alles wat conservatief, rechts en vrij is houdt echter niet op, want zoals kon worden verwacht wordt er veel begrip voor de anarchistische relschoppers, die direct worden aangestuurd door organisaties van de ultralinkse miljardair George Soros, aan de dag gelegd. (6)

‘Zojuist een zeer open en succesvolle presidentiële verkiezing gehad. Nu protesteren professionele demonstranten, hiertoe aangezet door de media. Erg oneerlijk!’ reageerde de kersverse president op Twitter (3).

Complotscenario’s

Al ruim voor de verkiezingen spraken velen de vrees uit dat de gevestigde orde massale rellen met zoveel mogelijk geweld zou uitlokken als niet Hillary, maar Trump zou worden gekozen, mogelijk in een poging om zoveel chaos te creëren, dat de zittende president Obama ‘geen andere keus’ zou hebben dan de noodtoestand uit te roepen en de inauguratie op 20 januari op te schorten of te annuleren. (4)

Er wordt ook een scenario geopperd waarbij de verkiezingsuitslag achteraf alsnog ten gunste van Hillary wordt veranderd, al lijkt dat onwaarschijnlijk, aangezien Trump reeds bij president Obama in het Witte Huis is geweest.

Anderen zijn bang dat de elite inderdaad zal proberen om Trump ‘om te leggen’, dus zal laten vermoorden, hetzij door een sluipschutter of een bom, hetzij door een ‘ongeluk’. Er zijn ook stemmen die niet kunnen geloven dat het establishment dat al niet gedaan heeft, en daarom met complotten komen dat Trump eigenlijk ook tot de elite behoort, ook al heeft die het afgelopen jaar alles uit de kast getrokken om hem te dwarsbomen en Hillary in het Witte Huis te krijgen (7).

 


Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Breitbart
(6) Breitbart
(7) SHTFPlan via Zero Hedge
(8) Krone

Zie ook o.a.:

10-11: Trumps 100 dagen plan: Weg met Obamacare en 2 miljoen criminele migranten
09-11: Wilders feliciteert Trump: ‘De Tweede Amerikaanse Revolutie is een feit’
09-11: Volk wint van elite: Donald Trump nieuwe president van de VS 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
john wichers op 12-11-2016 12:25

 Scheiding, Bil en Hillary

http://christiantimesnewspaper.com/clinton-divorce/

De Terugkeer op 12-11-2016 12:45

Dit verwachtte ik al, heb het mijn omgeving al dagen en weken uitgelegd, dat dit zou gaan gebeuren. Waarvoor zijn er dan überhaupt 'links-geöriënteerde mensen'? Wat hebben zij voor een nut en wat houdt hen gaande? Is het omdat ze doorgaans geen godsbesef hebben, dat ze een wild-card krijgen om te doen en te roeptoeteren wat ze doen en roeptoeteren? Ik snap echt helemaal niets van dat volk...hoe komen ze zo ver en wat geeft ze het recht hun leven lang zo te handelen zoals ze handelen? Sombere, sobere, simpele mensen doorgaans, die zeer waarschijnlijk een te nietig toekomstperspectief hebben gecreëerd en daar naar handelen, iedere 'gegeven' dag weer? Is dit een type mens, zo geboren, iets met de hersenen te maken, misschien...wat ligt hier aan ten grondslag? Helaas boeit dit mij al jaren...ik zou het liever niet willen, maar je moet een 'door henzelve opgelegde' ideologie, proberen te doorgronden. Ken je tegenstander...of de tegenstander van Onze Vriend. Zij werpen zich op, ik niet.

Qromwel op 12-11-2016 16:15

karola op 12-11-2016 04:53: Denk om uw gezondheid. Ik kijk en luister er gewoon niuet naar. Veel hollywoodsterren zijn aanhangers van The Church of Scientology.

Qromwel op 12-11-2016 16:22

maria op 12-11-2016 08:59: Qromwel   op 17.13

Je misbruikt het boek Daniel voor je eigen dwaze ideeën 

Ik neem aan dat u Baroald bedoelde. Ik heb een alibi voor dat tijdstip.

Bambi op 12-11-2016 16:27
Tom Hendrix/Seneca op 12-11-2016 16:30

Uiteindelijk gaat het om het uitvoeren van de agenda van: Bilderberg, de plutocraten Soros, Goldman-Sachs, Rothschild, de NWO en de Illuminati. Ik verwacht het koninkrijk van de God van Abraham, Isaac en Jacob, en de wederkomst van de Here Jezus.

Anora op 12-11-2016 17:59
Had hillie gewonnen, waren er ook protesten geweest reken maar
Wardje op 12-11-2016 18:24

Pence. Baroald op 11-11-2016 17:13

Pence zal een rots zijn Pro Life , wie had dat gehoopt en verwacht.  Buitenlandpolitiek , pas op: anders dan Trump wil hij Assad weghebben en hij heeft minder fiducie in Poetin dan hier op de site meestal vertoond (jammer dat daar geen debat over komt op grond waarvan zich een solide mening kan vormen.)

 
Als je houdt van foto's en een muziekje:

Wardje op 12-11-2016 18:40

@Martijn op 12-11-2016 00:20: grappig, wist ik nog nie! wat betekent trouwens "aka", ik schat iets van: "dat wil zeggen", "of". MSM weet ik intussen, het is ook een gezonde zwavelverbinding trouwens.

DN op 12-11-2016 19:00

Anora, maar toen had het protest terecht geweest, nu niet, de dommecraten hebben al lang genoeg (te veel) alles naar de moslims geholpen!

koddebeier op 12-11-2016 19:07

Van links heb je alleen maar geweld, vernielingen,plunderingen en kogels te verwachten.

Het is een eng volkje wat niet tegen z'n verlies kan en democratie haat, als ze zelf niet winnen !

Qromwel op 12-11-2016 20:26

Wat is links, wat is rechts? Vergeten wat Trump gezegd heeft over verliezen?

Pieter op 13-11-2016 00:38

Als Trump wordt omgelegd blijven de republikeinen gewoon de predident leveren. Dan is het echt niet zo dat Hillary pres wordt.

Dan wordt dat Pence.

De Terugkeer op 13-11-2016 10:22

Pieter.   Dank voor deze simpele uitleg.

vlokje op 13-11-2016 11:29

Als president kandidaten een jaar lang publiek ruzie maken, en

 met hun mooie beloftes beloven ze de aanhang van de andere partij, dat amerika voor hun een hel wordt, vindt je het dan gek dat de supporters uiteindelijk met elkaar op de vuist gaan

Tis voor mij wel duidelijk, trump en Clinton zijn beide volk hitsers, 

Deze onrust hebben trump en Clinton samen op hun geweten, deze twee zijn naar voor geschoven door die ene van godverlaten organisatie,  die uiteraard garen spint bij deze onrust.

Geduld: de aap (maatje kingkong) kom nog wel uit de mouw

LantR.fant op 13-11-2016 22:23

Anora op 12-11-2016 17:59 Uw stelling is een aanname. Zou kunnen, maar hoeft niet. De protesten tegen de democratische besluitvorming van -hoe ironisch- de democraten is een feit. Dat staat niet helemaal los van de wereldverbeteraars in ons kikkerlandje. Bijvoorbeeld het -kuch- democratisch optreden bij de intocht van Sinterklaas, waarbij zwarte pieten zijn. 

Of gaan we wat terug: Kedichem, maart 1986. Waarbij tegenstanders van Janmaat een hotel kort en klein sloegen. Omdat daar een vergadering was van een partij die de wereldverbeteraars -democraten- niet aanstond. Of de moord op Pim Fortuin. 

 

Misschien hebt u gelijk, maar als je de feiten gaat tellen, gaat u het niet redden.

Qromwel op 13-11-2016 23:08

LantR.fant op 13-11-2016 22:23: Iemand de zwarte piet toespelen mag binnenkort ook niet meer. Kaartclubs kunnen invallen verwachten.

De vriendin van Janmaat raakte door de gebeurtenissen in Kedichem een been kwijt! Kraaide geen haan naar. 

Hoopvol op 13-11-2016 23:57

Volgens mij ook Anora 12.11  17:59.   Daar hadden ze wel voor gezorgd !!!

vlokje ik sluit me bij je aan ; voor mij helemaal gelijk !!! 

Hoopvol op 14-11-2016 00:12
Michaël ;-{> op 12-11-2016 02:26

Je zegt ; Het is één groot theatherstuk! Verdeel & Heers d.m.v. Gecontroleerde Oppositie !

''Presidenten zijn uitgekozen, niet gekozen.'' zei Franklin Delano Roosevelt.

Beter kan ik het niet zeggen ; is kort maar krachtig ; helemaal gelijk ! 
Luuk op 17-11-2016 13:12

De Nato is helaas een verlengstuk geworden van het militair-industriële complex in de VSA. En de main-stream-media zijn verworden tot propaganda-kanalen van globalisten. Mensen (als Trump) die dat willen veranderen zijn voor die ziekmakende (pro-islam) kliek in Washington en Wall Street alles behalve welkom. De kans bestaat dus dat Trump evenals Kennedy wordt omgelegd. Hier meer over het vuile spel dat nog steeds in Amerika wordt gespeeld: http://www.ninefornews.nl/mh17-nederlandse-journalistiek-zinken/   

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl