Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Fox en Washington Times berichten over massale verkiezingsfraude voor Hillary

Obama roept illegalen op te gaan stemmen (op Hillary) en belooft dat ze niet zullen worden gepakt

 
Een dag voor het verwachte sluiten van het fake onderzoek van de FBI naar Hillary’s emails berichtten Fox News en de Washington Times al over massale verkiezingsfraude in heel de VS, vrijwel volledig ten gunste van Hillary Clinton. Eén vrouw ontving 83 stempassen, een lid van een verkiezingscomité maakte per brief uitgebrachte stemmen open en wijzigde deze, en databases werden gehackt om geregistreerde kiezers van partij te veranderen. Volgens Infowars zijn de Amerikaanse verkiezingen morgen de belangrijkste die de wereld ooit heeft gezien. Niet alleen Amerika, maar de hele mensheid staat op een tweesprong, en een stem op Hillary betekent dat we in nog hoger tempo doorgaan op het globalistische pad naar totalitarisme, slavernij, armoede, islam en uiteindelijk een alles verwoestende nieuwe Wereldoorlog (5).

 

De Democraten schrikken nergens voor terug om de verkiezingen van Donald Trump te stelen. Er staan immers biljoenen dollars van de gevestigde orde op het spel, en die zal daarom alles doen om te voorkomen dat Trump morgen wint. President Obama ging zelfs zover dat hij illegalen opriep ‘niet bang te zijn om te gaan stemmen’ (op Hillary), omdat ‘niemand een onderzoek naar jullie zal instellen’.

Trumps vrees voor ‘rigged elections’ gerechtvaardigd

Vorige week schreven we al dat bij enkele vroegverkiezingen in het hele land kiezers klaagden dat de stemcomputers hun stem voor Donald Trump na enkele seconden automatisch wijzigden in Hillary Clinton. Afgelopen weekend had Fox News een interview met Washington Times redacteur Kelly Riddell, waarin een aantal voorbeelden van een nu al buitengewoon groot aantal gevallen van verkiezingsfraude werden besproken.

In Californië vond een tuinier maar liefst 83 stempassen bij de woning van een alleenstaande oude vrouw, allemaal aan haar adres gericht, maar met andere namen. Na aangifte haalde de politie zijn schouders er over op. Klaarblijkelijk vond niemand het zorgwekkend dat er 83 stempassen naar één adres met één bewoner waren gestuurd.

In dezelfde staat was er een online hackaanval op een kiezers database, waardoor geregistreerde Republikeinen in Democraten werden veranderd, en ook andersom. In Arizona en Illinois gebeurde hetzelfde.

In Florida werden twee vrouwen gearresteerd vanwege fraude, de een omdat ze zelf stempassen invulde en daarbij zelfs de namen van overleden mensen gebruikte en liet registreren, de ander omdat ze per brief ingestuurde stembiljetten opende, en deze naar eigen voorkeur invulde als ze constateerde dat de kiezers niet alle vakjes hadden aangekruist* (* de landelijke verkiezingen gaan vaak gepaard met lokale verkiezingen, bijvoorbeeld voor een burgemeester, zoals in dit geval).

Ook in Virginiaa werd een student gepakt die 19 mensen, waarvan 5 reeds overleden, had laten registreren. Hij werd betrapt omdat een familielid een stembiljet op naam van zijn overleden vader kreeg.

Fox: ‘Toen Donald Trump het over een ‘rigged’ verkiezingen had, dan had hij het juist over dit soort dingen, toch? Het is gestoord.’ Riddell: ‘Ja, dat is het. En er zijn in het hele land talloze van dit soort gevallen bekend.’ Fox: ‘Nou, laten we er morgen bij de verkiezingen dan maar het beste van hopen.’

Fraude vooral ten gunste van Clinton

Populaire onafhankelijke media zoals Infowars, Breitbart, Drudge Report en Information Liberation roepen de Amerikanen dan ook op om morgen heel waakzaam te zijn, en de minste geringste aanwijzing van fraude onmiddellijk bij de verkiezingscomités van de staten te melden.

Volgens deze media vindt de fraude vooral plaats in de ‘swing states’, en vrijwel uitsluitend ten gunste van Hillary Clinton. (1) Die lijkt dat sowieso hard nodig te hebben, want afgelopen weekend viel ze zelfs in de zwaar gemanipuleerde CNN peiling (die haar via een bijgestelde peil- en rekenmethode automatisch een voorsprong van minimaal 10% tot 20% geeft) onder de benodigde 270 kiesmannen (2).

Marktindicator: 86,4% kans dat Trump wint

Volgens een marktindicator heeft Trump morgen een statistische kans van 86,4% om te winnen. De indicator is gebaseerd op de relatie tussen de beurskoersen en alle Amerikaanse verkiezingen sinds 1928. In 12 van de 14 jaren waarin de S&P500 index in de drie maanden die aan de verkiezingen vooraf gingen steeg, won de zittende president / partij. In 7 van de 8 jaren waarin deze index in die periode juist daalde, verloor de zittend president / partij. Alleen in 1956, 1968 en 1980 had deze indicator het bij het verkeerde eind. Aangezien de S&P500 de afgelopen 3 maanden met 4,5% is gedaald, maakt Trump volgens deze indicator morgen de grootste kans om te winnen. (3)

Hillary en Bill kunnen schandalen niet blijvend ontlopen

Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan, schrijft voor Strategic-Culture.org dat het overduidelijk is dat de Amerikaanse oligarchie niet wil dat Trump president wordt, en daarom van alle mogelijke vormen van verkiezingsfraude gebruik maakt om Hillary te laten winnen. Dat begon al bij het vervalsen van de officiële peilingen door steevast een veel groter aantal Democraten dan Republikeinen te ondervragen.

Roberts schrijft dat ook de gevestigde orde desondanks steeds meer zou twijfelen aan Hillary, omdat zij en haar man de vele schandalen niet blijvend van zich af kunnen blijven schudden. En mochten deze ooit wel tot een officiële aanklacht leiden als ze al president is, dan verliezen de Amerikanen ook het laatste beetje vertrouwen in de politiek, ‘en belandt het land in chaos. Zo’n chaos kan revolutionair zijn, en dat is niet goed voor oligarchen.’

De FBI heeft om politieke redenen het heropende onderzoek naar Hillary’s emails weliswaar opnieuw afgesloten, maar de politie van New York onderzoekt nog steeds de banden van Bill en Hillary met een pedofiel misbruiknetwerk, waar we de afgelopen dagen al vaker over schreven (Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’, waar Bill (en volgens sommige mails ook Hillary) minstens 26 x aan boord stapte, ook naar Epsteins ‘Orgie eiland, waar 12 tot 16 jarige meisjes als seksslavinnen werden misbruikt).

Roberts: ‘Ik denk dat de oligarchie op dit moment liever vóór als vàn Trump de verkiezingen steelt, dan dat ze toelaten dat onbenullige Amerikanen de reputatie van het land verwoesten door iemand die wordt verdacht van misdaden tot president te kiezen.’

‘Het wordt Hillary, tenzij minstens ¾ op Trump stemt’

Wij denken zelf dat het de gevestigde orde, de globalistische elite, de oligarchie, de Wall Street bankenkliek, helemaal niets meer uitmaakt wat het volk en zelfs de wereld vindt van overduidelijk gestolen verkiezingen voor Hillary Clinton, omdat ze door president Trump zo goed als zeker van hun enorme macht en invloed zullen worden beroofd. Tenzij morgen minstens driekwart van de Amerikanen op Trump stemt (en fraude daardoor vrijwel onmogelijk wordt), verwachten (niet voorspellen!) wij dat Hillary inderdaad het Witte Huis in wordt gerommeld. Waarmee de mogelijk gevaarlijkste en kwaadaardigste vrouw die ooit op deze planeet heeft rondgelopen de machtigste persoon ter wereld wordt, met de vinger aan de knop van vele duizenden kernbommen.

 


Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge / Strategic Culture
(5) Infowars

Zie ook o.a.:

06-11: Julian Assange: Saudi Arabië en Qatar financieren zowel ISIS als Hillary Clinton
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
01-11: Democratische verkiezingsexpert waarschuwt voor grootste stembusfraude VS ooit
31-10: ‘Onderzoek Hillary heropend na stapel ontslagbrieven woedende FBI agenten’
29-10: ‘Heropend FBI onderzoek naar Hillary kan VS in grondwetscrisis storten’
24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt
23-10: Waarom CNN spijt heeft van deze laatste minuut Trump-Clinton debat
22-10: WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

cefas op 07-11-2016 15:46

De malversaties door de demoncraten zijn niet meer te tellen. Arm misleid Amerikaans volk.

JP op 07-11-2016 15:53

De uitslag vind ik nog niet zo spannend, maar wat daarna gebeurt des te meer.

Virgo op 07-11-2016 15:55

Goede samenvatting. Clinton wordt president. Mocht het toch anders uitvallen dan vrees ik voor het leven van Trump. Hij zal niet de eerste zijn die de kogel krijgt als het establishment in het nauw komt. De wereld is ziek en dat wordt steeds duidelijker aan ons opgedrongen. 

ohje op 07-11-2016 15:56

Mensen zijn gek en blijven gek dus laat maar knallen.

Later weer opruimen en verder gaan.

Josef op 07-11-2016 16:08

Hoe door en door corrupt moet men zijn om zoiets te verzinnen dat je ilegalen op deze manier voor je karretje spant.

De meeste ilegalen zijn van de zelfde soort als de isis oprichter zelf.

HorKor op 07-11-2016 16:09

Hillary, de vingers aan de knop van duizende atoombommen, dan is het een grote knal en zij zelf is er ook niet meer dus waarom zal ze dat doen!

J-M op 07-11-2016 16:47

 The troep is hitting the creepy fan:

 

https://www.superstation95.com/index.php/world/2401

 

Kijk naar de foto's en vergelijk!!!!!!!!!!! 

Werner op 07-11-2016 16:52

Als Clinton eraan komt zal het niet lang duren voor er een verwoestende wereld oorlog uitbreekt 

DN op 07-11-2016 16:53

Dat was het toch al hoor, grootste deel bevolking Amerika weet het al langer dan vandaag, meeste mensen gaan daar niet meer stemmen, dat zegt al genoeg, het is al the islamic states of America! Maar officieel is het zogenaamd democratisch...

FransB op 07-11-2016 17:11

Hoe illegaal ben je, als je een stempas hebt?

Robert.v.K op 07-11-2016 17:15

Behold "The moment of truth" is finally aangebroken. Vanaf morgen zien we welke richting we met z'n alle op zullen gaan..... Stiekum toch best benieuwd naar???! Wat de gevolgen gaan worden als Hillary aan de macht komt, door liegen en bedriegen, manipuleren en verdraaien... Bedreigen en keihard mensen weg te werken (Welbekende WetWorks) Hoe dan ook spannend gaat het zeker worden... ; )

Baroald op 07-11-2016 17:23

De Arkansas Hillbillies Bill & Hillary ten tweede male in het Witte Huis. Het gedroomde Bilderberg-koppel Potus en Flotus, de President of the United States en de First Lord of the United States. Bill en Hillary zijn beiden ingewijden van de geheime en langlopende NWO-Samenzwering die wijlen Prins Bernhard der Nederlanden destijds in 1952 samenwerking met de CIA optuigde. Bill Clinton (Potus van 1993-2001) was in 1991 als Gouverneur van de Staat Arkansas een van de genodigden van Bilderberg en Hillary was als Flotus in 1997 een van de genodigden, bron: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants. In 1997 kreeg Eigenlijk moet het de bedoeling zijn geweest dat Hillary al in 2008 zou zijn gekozen, maar de Democraten zagen het gevaar en en de plotsklaps uit het niets opgedoken Kenyaan-Indonesiër Mubarak Hussein Obama ging er met de Democratische kandidatuur vandoor en won de Presidential Ellection 2008. Velen hebben toen gedacht dat Obama de Antichrist zou zijn, maar hij heeft zich niet als zodanig ontpopt de afgelopen acht jaar. Maar als Hillary toen Potus was geworden dan hadden we de Jongste Dag al beleefd op 21 december 2012, zoals het einde van de Maya-Kalender ooit voorspelde. Obama heeft voor uitstel gezorgd. Nu is het toch echt aan de orde. Morgen stemt Amerika de Hoer en het Beest weer terug in de macht. Nu gaan deze partners in crime dan toch de Bilderberg-Agenda uitvoeren, wat wil zeggen: Noord-Amerika met Eurabia verenigen tot een Superstaat, waarbinnen niemand iets mag kopen of verkopen die niet het 666-Bismillah-teken aan hand-of-hoofd heeft aangenomen, lees art. 666 van zowel het CETA- als het TTIP-verdrag. Om het Bismillah-teken te ontvangen dient men luidkeels eerst te zweren dat God geen Vader kan zijn en ook geen Kinderen kan hebben. Allen die dit teken van het Beest niet aan nemen zullen gedood worden of in gevangenissen worden geworpen, dat staat buiten kijf. Het Beest en de Hoer zullen ten einde dit te bereiken, en in samen-zwering met Canadese en Europese politieke land-, volk- en cultuur-verraders de sluizen openzetten voor een vloedgolf van Moslim-invaders aangevoerd door de Kalief der Islamitische Staat Ibrahim Abu Bakr al-Baghdadi, een stroman van de Clinton-Foundation. Trump kan niets meer voor ons betekenen ondanks de voorspelling van de Marktindicator die hem een winstkans van 86,4% op ruim 75% van de stemmen voorspeld. Ook de Republikeinen zitten in hetzelfde NWO-complot, anders hadden ze wel een serieuzers kandidaat naar voren geschoven als die 70-jarige oranje-harige clown van een Ronald MacDonald Trump. We hoeven niet rouwig om te zijn om Trump's verlies, we moeten wel rouwig zijn om Rodham-Clinton's overwinning met slechts een krappe 25% van de stemmen; de Amerikaanse burgers konden deze keer slechts tussen twee kwaden kiezen. En dat de uitslagen van deze pro-forma nepverkiezingen voor het Amerikaanse presidentschap bij voorbaat vervalst worden, dat past alleen maar goed bij de triomfantelijke terugkeer in het Witte Huis van het Beest van Arkansas en zijn levensgezellin de Hoer van Babylon New York: https://en.wikipedia.org/wiki/Babylon,_New_York.

 

    

Semper paratus op 07-11-2016 17:52

Dit is denk ik het beest waarover gesproken is, de hoer van Babylon??? De grote verdrukking staat voor de deur

Tevens enorme troepen bewegingen en opbouw, wereldwijd. Als we sommige sites moeten geloven staat ww3 vol  de deur. In Montana is een no fly zone ingesteld  boven de bekende raket silo's. Hier en daar zijn mensen al aan het inslaan van voedsel. In de Chinese zee veel beweging van marine enz. enz.

Onno op 07-11-2016 18:19

verwachten (niet voorspellen!) wij dat Hillary inderdaad het Witte Huis in wordt gerommeld. Waarmee de mogelijk gevaarlijkste en kwaadaardigste vrouw die ooit op deze planeet heeft rondgelopen de machtigste persoon ter wereld wordt, met de vinger aan de knop van vele duizenden kernbommen

========================

 

Ja en dat terwijl een moderne psychopatentest, waarop top-deskundigen al meer als een decennium aandringen, dat n.a.w. had kunnen voorkomen. 

 

Verkiezingen zonder psychopatentest zijn zó achterlijk/ouderwets/achterhaald. Voor je het weet heb je de "vrije"  keuze uit 8 psychopaten en dat is in feite Geen Keuze. De vijand van het menselijk geslacht wint dan immers sowieso.

Tom Hendrix Seneca op 07-11-2016 18:21

Clinton is de "puppet", van duivelse krachten. Uiteindelijk wenst de NWO, dat Clinton met fraude de verkiezingen wint. Het gaat om macht, en deze macht toont de NWO, en de slippendragers hiervan, Soros en andere plutocraten, Wall Street/ de Mammon, de satanskerk, en Bilderberg. Ik bid en hoop dat ondanks mijn somber voorgevoel Trump wint. Maar uiteindelijk stel ik mijn vertrouwen niet op de politiek, of de mensheid, maar op de Heer Jezus Christus.

Doordenker op 07-11-2016 18:21

Als de verkiezingen vervalst worden in het stemhokje en/of door de 'rigged' media berichtgeving (waarvan bewijzen genoeg zijn), dan zullen vele mensen het 'resultaat' van deze verkiezingen gewoon als ongeldig zien...

positivo op 07-11-2016 18:27

Als Hillarry wint verliest amerika het laatste stukje geloofwaardigheid, en het was al niet veel meer.

En ik geloof niet dat zowel de Russen als de Chinezen nog veel zullen slikken van amerika met clinton aan het roer, daarbij als je zoveel sjoemelt met stembiljetten staat het volk ook niet meer achter zijn regering, misschien draait het op een burgeroorlog uit.

Wat een ramp.

Yerik op 07-11-2016 18:41

Willen de profetieën eindelijk vervuld worden, dan zijn zulke dingen nodig. Ook bijv. dat een dienaar van Baphomet op een preekstoel staat en 'christenen' hem verwelkomen, vervolgens met open mond luisteren naar wat hij te zeggen heeft om ten slotte alle waardering over die aartsleugenaar uit te spreken.

http://www.volkskrant.nl/binnenland/even-wennen-rutte-als-dominee-in-haagse-kerk-met-mooi-anti-d66-verhaal~a4409895/

janneman op 07-11-2016 18:50

En ik voeg toe. Nu hoop ik echt dat er geen zweem van fraude over die verkiezingen gaat hangen, want anders gaat het kot te klein zijn. Laat dat ding nu correct passerern, en dan is het wat het is, da's democratie ? Blij ben ik niet, het is de grootste onzin ooit, gaat nergens over.

En nu wil ik geen Clinton, maar die e-mail-gate gaat me te ver. Ze had dat niet moeten doen, maar alla, het is me niet genoeg om haar aan het kruis te nagelen, ik vind het niks hoor, maar dat Bengazi-verhaal is wat anders, als Clinton als BUZA daar echt stand down heeft verordend, dan moet ze de bak in, dat doe je niet, dat mag niet, geen excuus voor, je laat je eigen mensen nooit als beesten afslachten, daar is geen excuus voor. Als het waar is dat ze echt een interventie van de special forces, die naar verluidt klaarstonden, heeft tegengehouden, wel, dan mag ze de bak in, big time.

Het is te triest voor woorden.

Bambi op 07-11-2016 19:07

Ze zal nog heel veel haar vinger gebruiken voor op de knopjes te duwen.

Hoe is dat mogelijk Hoe is dat mogelijk op zo iemand stemmen 

Beste Xander  en al de mensen hier een link geloof me,er zal nog snel een wereldoorlog 3 onstaan . 

Ja morgen beginnen  het feest

Spanningen met Rusland: NAVO brengt 300.000 man sterke troepenmacht in opperste staat paraatheid

 

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2964842/2016/11/07/Spanningen-met-Rusland-NAVO-brengt-300-000-man-sterke-troepenmacht-in-opperste-staat-paraatheid.dhtml

janneman op 07-11-2016 19:14

Nog los van wie er gaat winnen.  Als Clinton het haalt, zit ze alvast met een Republicains getint congres. Daar gaat ze niet blij mee zijn. Maar zelfs dan heb je dus een zottin in je witte huis. Ikke niet blij zenne.

Tom Hendrix Seneca op 07-11-2016 19:30

De Openbaring van Johannes is de wekelijkheid. We zien de opkomst van "de hoer van Babylon", en "Het Beest".

de^mol op 07-11-2016 19:44

De bombshell: Madelein McCann, wie zijn deze mensen?:

http://findmadeleine.com/campaigns/unidentified_people.html

Hier het antwoord:

https://boards.4chan.org/pol/thread/96632261 

Niet alleen match van de gebroeders Podesta, maar ook een perfect match met Weiner, eigenlijk 5 matches, directe link naar Hillary:

https://twitter.com/d_e_mol/status/795696536890077184

 

Ook deze is zeer interessant, wordt besproken door insiders wie volgens hen Hillary heeft omgelegd:

https://twitter.com/YoWillieM/status/795594661893128192

 

En deze, over het vervalsen van de verkiezingen:

https://twitter.com/YoWillieM/status/795594661893128192

U.G. Kempenaer op 07-11-2016 20:00

Amerika maakt zich schuldig aan dezelfde zaken als waar Irak destijds voor werd aangevallen.

Het bezit van WMD en het aanvallen van andere soevereine landen zonder gerechtvaardigde aanleiding.

Amerika doet niet anders. De democraten Hussein Obama en Hillary zijn nog erger gebleken dan George W. Bush. Libië, Syrië en Oekraïne werden aangevallen. Irak en Afghanistan bleven bezet met Amerikaanse soldaten.

Hillary is des duivels. 

Trump komt ook niet al te stabiel over. Toch nog liever de hork Trump die zegt goede relaties te willen met Rusland dan de megalomane islamofiel Hillary die alleen maar meer oorlog wil en Rusland zal blijven tergen.

Amerika is bang voor te goede banden tussen Rusland en Europa. Dat is een bedreiging voor de Amerikaanse wereldhegemonie. Daarom heeft Amerika ook economische sancties van Europa jegens Rusland uitgevaardigd, geformaliseerd en uitgevoerd door CIA-marionetten in de Europese regeringen.

vijgeboom op 07-11-2016 20:56

Hoe lastig ook we moeten vertrouwen op koning Jezus en dat Clinton zal gaan winnen is alleen maar een signaal dat Jezus snel terugkomt en het koninkrijk nabij is, uiteraard zal clinton winnen met bedrog en mag mevrouw Clinton het uithangbordje zijn.

Ik blijf erbij dat de Russen deze kant op komen en er een mega oorlog zal komen. Veel Nederlanders staan net als mij achter Rusland en willen niks weten van de EU.

Bid voor Jeruzalem, vanuit daar zal de wet uitgaan en Jeruzalem hoort bij Israel en Israel is Gods land. Jezus is de weg en de waarheid en het leven. Amen.

Elisabeth-Anna op 07-11-2016 22:32

Lijkt me duidelijk, alle middelen zijn geoorloofd,geen middel word geschuwd om Hill en Bill in het witte huis te krijgen,komt er op neer dat we het allemaal moeten ervaren en aanschouwen,er is helaas geen ontkomen aan en moeten voor zover mogenlijk er maar het beste van maken!

Arno op 07-11-2016 22:38

Ik snap helemaal niet waar Trump aan begint, ik ging liever met al me miljarden op de Bahama's wonen...

De Terugkeer op 07-11-2016 23:39

Ja hoor, vanavond ook weer: links opgefokte simpele mensen bij Pauw of waar dan ook (ze komen overal tevoorschijn, als ongedierte onder een steen en schromen niet, hun voorkeur voor Hilly onder stoelen of banken te steken. En Niemand die tegengas biedt...wat is dit voor een wereld?

grrrr001 op 07-11-2016 23:59

╔════╗──────────────╔═══╗╔═══╗╔╗╔═══╗─╔╗╔╗╔╗® ™ ╚═╗╔═╝──────────────╚══╗║║╔═╗║║║║╔══╝─║║║║║║ ──║║╔══╦╗╔╦════╦══╗─╔══╝║║║─║║║║║╚══╗─║║║║║║ ──║║║╔═╣║║║╔╗╔╗║╔╗║─║╔══╝║║─║║║║║╔═╗║─╚╝╚╝╚╝ ──║║║║─║╚╝║║║║║║╚╝║─║╚══╗║╚═╝║║║║╚═╝║─╔╗╔╗╔╗ ──╚╝╚╝─╚══╩╝╚╝╚╣╔═╝─╚═══╝╚═══╝╚╝╚═══╝─╚╝╚╝╚╝ ───────────────║║

Rolf op 08-11-2016 00:08

Bij Newsweek weten ze al zeker dat Clinton wint. De papieren exemplaren met Clinton op de voorkaft zijn al gedrukt. 

http://www.zerohedge.com/news/2016-11-07/newsweek-calls-it-madam-president-clinton-hits-shelves-due-business-decision

Zomer op 08-11-2016 00:08

De Terugkeer op 07-11-2016 23:39

Helemaal mee eens!

grrrr001 op 08-11-2016 00:14

Pastor mike hoggard, dit is geen  leugenverhaal maar de waarheid

-- https://www.youtube.com/watch?v=s2B4BdfoEAs --

Rolf op 08-11-2016 00:37

Er gaat een e-mail rond die van Huma Abedin afkomstig lijkt, van een van de mogelijk vele e-mail aliassen die ze mogelijk gebruikt om onder de radar te blijven, gericht aan haar broer Hassan. 

De belangrijkste punten eruit: 

Hillary Clinton is een wandelend lijk die zich nauwelijks staande kan houden. Wie zal daarom de werkelijke macht hebben? De stille helper in de hoek, ofwel Huma Abedin. 

Hoe heeft ze het kasteel veroverd? Heeft ze niet, ze kreeg het zomaar gegeven. Wel moest ze zich de grillen van Antony Weiner en Bill Clinton laten welgevallen. Dat had ze er voor over ter meerdere glorie van wie zij dient. 

Met Hillary Clinton in het witte huis deelt Saudi-Arabië rechtstreeks de lakens uit. SA kan dus ook de VS een oorlog tegen Iran, hun aartsvijand laten ontketenen, en Rusland wordt dan natuurlijk ook aangevallen in opdracht van SA. 

deadeyez op 08-11-2016 00:43

de gemiddelde amerikaan is hersendood,ze ademen in en uit zoals een blonde barbie pop,echt dom hersendood volk is het,ze denken dat die wrestling troep op tv echt is,laat ik maar ophouden,anders word het te gortig,ze hebben een goed first ammendement daar,als de regering troep bouwt,mag men hen met wapengeweld zelfs de regering afzetten,dat moeten ze doen ook,weg met bedrijven en cooperaties,de zakkenvullers en waar ze daar ook vanaf moeten is van de  stemmannen,groottse oplichterij ever,power to the people,niet naar bedrijven etc,die daar het nu voor het zeggen hebben en de mensen gewoon onder druk zetten op cooperatieve,cq bedrijfsmanieren,iedereen kent het  wel,,,,als mensen zich goed samendoen,dan valt het doek voor de zakkenvullers 

deadeyez op 08-11-2016 00:55

@ arno.. trump wil van al die elite drek af,net zoals wij,de mensen,die alle zakkenvullerij en leugens zat zijn,en @ de terugkeer,die pauw en wiiteman sukkels zijn gewoon van die echt compleet gestoorde  achterlijk volk,die worden puur geselecteerd op hun voorkeuze voor pauw en witteman,dwz pure selectie op rood,zoals pauw isipv de mening van het gewone en slimme volk/dus boucotten zulke programmas, ik hoop dat dhr xander hier iets moois van kan maken,ik kan slecht me gevoelens uiten en ook niet zo goed praten en uitleggen en alles schrijven etc,maar wie dit gebeuren niet ziet is nog dommer dan mij,mvg deadeyez

Gideon85 op 08-11-2016 05:31

En Nog begrijpen jullie het spel van de globalisten niet. Trump gaat winnen.

Rico88 op 08-11-2016 06:12

Ach mensen. Ik geloof nief meer zo in die voorspellingen over wie de Antichrist zou moeten zijn. Toen Obama er zat zou hij het wel zijn zoals vele hier beweerde en aan de hand van zelf in elkaar gemonteerde filmpjes op Youtube met de meest leugenachtige en zelfs ook lachweklende beweringen. Nu hij het toch niet schijnt te zijn denkt iedereen dat het nu wel Clinton zal zijn. Kunnen we niet gewoon ophouden met dat voorspellen en da  ook nog aan de hand van de bijbel want vind het een beetje zielig worden eerlijk gezegd. Laten we het gewoon allemaal afwachten zonder zomaar iemand te beschuldigen.

Qromwel op 08-11-2016 08:27

Gisteren overleed Janet Reno in Florida (78 jaar) Onder Bill Clinton minister van justitie.

Qromwel op 08-11-2016 08:36

Aan de lezers van de elsevier nieuwsbrief geadviseerd op xandernieuws.nl in te loggen.

Qromwel op 08-11-2016 09:21

De Terugkeer op 07-11-2016 23:39: Jezus: "Als uw oog u hindert, ruk het uit." Vandaag de dag zou Hij misschien zeggen: "Kijk dan niet. Er zit een knop aan." 

LB147 op 08-11-2016 10:56

Ik moet elke dag weer lachen om al die theorietjes hier. "Cherry-picking" in het wereldnieuws en de "tegenpartij" precies daar verwijten over maken. Leest hier dan echt niemand zijn eigen teksten terug?? 

Ik dacht dat Obama de anti-christ was, maar dat is allemaal tocht best meegevallen (of tegengevallen?) dus moet nu Hillary het ontgelden. Trump is ineens de held, terwijl hij tot voor kort natuurlijk ook onderdeel was van "de vijand", want succesvol en rijk. Ineens zijn dat geen negatieve kwaliteiten meer.. Erg grappig (en kortzichtig, dat ook..).

Vooropgesteld, het is een vreselijk zwaktebod dat dit de twee beste kandidaten zijn waar een enorm land als de US mee kan komen. Dit gezegd hebbende lijkt een ongeleid projectiel als Trump nou niet direct een goed en veilig idee. En nee, ik ben geen fan van Hillary, maar "better the devil you know...." .

Zoals ik gisteren iemand hoorde zeggen; Het is de keuze tussen hangen of de kogel.. Allebei niet tof..

Maar al die onzin die erbij gehaald wordt hier, meestal gebaseerd op religieuze sprookjes, is echt hilarisch. Blijkbaar kan de wereld niet snel genoeg ten onder gaan. Ik wens eenieder succes.

Ga ik intussen gewoon verder met leven in een poging het voor iedereen een beetje leuker te maken. En daar heb ik geen alu-hoedje voor nodig; alleen een glimlach.

Derk op 08-11-2016 15:40

Weet u waar de naam Witte huis vandaan komt? Niet omdat het wit gepleisterd/geschilderd is. Zoek en u zult de kwartjes zien vallen en u verbazen.

Luuk op 08-11-2016 17:23

Eva was de eerste vrouw die de mensheid de zondenval bracht, mede door toedoen van een reptiel. Hillary spreekt met gespleten tong, dus wellicht wordt zij ook door dit (nu potenloze) reptiel ingeïnspireerd. Volgens velen zijn we aangeland bij de Eindtijd, maar volgens mij is dit niet los te zien van de Begintijd. En weer zullen wij in verleiding worden gebracht het foute te doen door gevolg te geven aan kwaadaardige redeneringen. Een WO3/Armageddon is daarom in principe niet uitgesloten, mocht God niet ingrijpen. God gaf de mensen het paradijs, maar mensen maken er keer op keer een zooitje van.

D van Beek op 08-11-2016 21:26

Dit klopt, zojuist een filmpje gezien.

Betreft de button om op Trump te kiezen functioneerde geheel niet, dit was de enige button die niet werkte!!!

Arno op 08-11-2016 21:50

@Grrrrrrr001  Dat noem ik nou mooie kunst :-)

Elections2016 op 09-11-2016 01:44

Zeer belangrijk!

TB Joshua profeteert uitslag! Clinton wint....

http://www.news24.com/Africa/News/nigerias-prophet-tb-joshua-says-clinton-will-win-us-election-20161107

Wat hij profeteert is van de heilige Geest en komt altijd uit! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl