Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

Interne machtsstrijd VS: Niet Russen, maar Amerikaanse officials hackten emails – Hillary & Bill Clinton en Huma Abedin namen deel aan seksfeestjes met tienermeisjes aan boord van de beruchte ‘Lolita Express’

 
Een deel van de criminele en door-en-door corrupte Clinton-kliek die volgende week dinsdag via massale stembusfraude de macht in het Witte Huis moet gaan krijgen.

In de Verenigde Staten woedt een interne machtsstrijd, zowel binnen als tussen de FBI, de inlichtingendiensten en het ministerie van Justitie. Het staat inmiddels vast dat de ‘Podesta emails’ niet werden gehackt door de Russen, zoals Hillary Clinton steeds heeft beweerd, maar door Amerikaanse overheids- en inlichtingenmedewerkers die vanwege de enorme corruptie en leugens van Hillary probeerden om hun land haar presidentschap te besparen. Ondertussen verklaarde voormalig federaal aanklager Doug Hagmann dat de FBI op Anthony Weiners PC zeer belastend bewijs heeft gevonden tegen zowel Hillary als Bill Clinton, en Hillary’s hulp Huma Abedin.

 

Een aantal Amerikanen die werkzaam zijn bij de overheid en de inlichtingendiensten maken zich al sinds 2009 grote zorgen over Hillary Clintons enorme corruptie en haar negeren van protocollen voor het omgaan met geheime informatie. Zij besloten om de gehackte ‘Podesta’ emails van de Democratische Partij via Julian Assanges WikiLeaks te publiceren, in de hoop dat de vele schandalen die met deze emails worden bewezen het Amerikaanse volk en de autoriteiten ertoe zal brengen om Hillary Clinton geen president te laten worden, en haar te vervolgen voor haar vele leugens, corruptie en criminele ondernemingen.

Tegencoup tegen corrupte Hillary

De voormalige Britse ambassadeur Craig Murray zei onlangs dat de gehackte emails ‘afkomstig zijn van binnen officiële kringen in Washington DC’. William Binney, oud technisch directeur van de NSA, vertelde al in augustus dat de emails afkomstig zijn van Amerikaanse inlichtingenofficials die wraak wilden nemen op Hillary omdat ze ongestraft zo slordig omging met zoveel geheime informatie. ‘Hilary heeft een probleem met de NSA, omdat ze ‘Gamma’ materiaal heeft blootgesteld. Dat is de meest gevoelige info die de NSA heeft.’

‘Ze haalde het materiaal in haar emails direct uit Gamma rapporten. Dat is een directe schending van het meest gevoelige NSA materiaal,’ benadrukte hij nog eens. ‘Dat is een groot probleem voor haar... er zijn veel mensen die moeite hebben met wat zij in het verleden heeft gedaan. Kijk dus niet zozeer naar de Russen als de enigen die deze emails wilden hebben.’

Ook voormalig vice assistent-minister van BuZa Steve Pieczenik concludeerde dat elementen binnen de Amerikaanse regering, FBI en CIA ‘via Julian Assange en WikiLeaks een tegencoup hebben gepleegd om te voorkomen dat Hillary Clinton president van de VS wordt.’ (1)

Hoe Hillary over bijvoorbeeld ‘democratie’ denkt blijkt onder andere uit dit audiofragment uit 2006, waarin ze de Palestijnse presidentsverkiezingen in dat jaar ‘een grote vergissing’ noemt. ‘Als we een verkiezing promoten, dan moeten we ons er eerst van verzekeren dat we iets gedaan hebben om te bepalen wie er gaat winnen.’ (4)

‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik’

Dat er ook binnen de FBI een machtsstrijd woedt werd de afgelopen weken al duidelijk toen directeur James Comey plotseling het onderzoek naar het emailschandaal heropende. Eerder was hij rechtstreeks tegen zijn 100 agenten tellende team ingegaan door hun unanieme advies om Hillary’s security clearance in te trekken en haar te vervolgen, onder grote druk van de Democratische Partij, president Obama en minister van Justitie Loretta Lynn naast zich neer te leggen.

Volgens de bronnen van Doug Hagmann, die jarenlang een federale aanklager is geweest, heeft de FBI op de thuiscomputer van Anthony Weiner -man van Huma Abedin, een van Hillary’s naaste adviseurs- bewijs gevonden van verraad, witwassen en connecties met kindermisbruik. ‘En dit betreft Hillary Clinton, Huma Abedin, Bill Clinton en Jeffrey Epstein... Ook de Saudi’s, het hele grote geld en belangen in het Midden Oosten zijn erbij betrokken, en in veel mindere mate Anthony Weiner zelf.’

Clintons regelmatig aan boord van de ‘Lolita Express’

Behalve Bill Clinton blijkt ook zijn vrouw Hillary meerdere malen aan boord van de ‘Lolita Express’ te zijn gestapt, Epsteins privéjet waarin tijdens de vlucht minderjarige meisjes van 12 tot 16 jaar oud aan de perverse sekswensen van de elitaire passagiers moesten voldoen. Bill vloog minstens 26 keer met de ‘Lolita Express’ mee naar bestemmingen over de hele wereld.

Eén van de slachtoffers, de destijds 15 jarige Virginia Giuffre, kwam in het voorjaar in het nieuws met haar verhaal dat ze in Epsteins ‘harem’ gelokt werd en als seksslavin werd gebruikt. In 2002 had ze volgens eigen zeggen tijdens een vlucht naar de Maagdeneilanden ook Bill Clinton aan boord gezien. Andere bekende namen die op de passagierslijsten opdoken waren de Britse prins Andrew, de Amerikaanse acteurs Kevin Spacey en Chris Tucker, topmodel Naomi Campbell en Doug Band, de voornaamste assistent en adviseur van Clinton (3).

De Democraten probeerden destijds Donald Trump te linken aan Epstein, maar later bleek dat de miljardair al jaren geleden Epstein de toegang tot zijn club in Palm Beach (Florida) ontzegd had, nadat Trump erachter was gekomen dat Epstein actief tienermeisjes benaderde. Sowieso kenden beide mannen elkaar vroeger slechts zeer oppervlakkig, en waren het niet eens kennissen van elkaar.

FBI agenten weigerden bewijsmateriaal tegen Hillary te vernietigen

Hagmann: ‘Mijn bron bevestigt dat Hillary meedeed aan de feestjes aan boord van de Lolita Express, soms met, soms zonder Bill Clinton, en soms ook met Huma (Abedin).’ FBI agenten die de opdracht kregen de laptops met bewijsmateriaal tegen Hillary te vernietigen, bleken dit niet te hebben gedaan, omdat ze weigerden mee te werken aan de doofpotaffaire die de Clintons in samenwerking met de regering Obama hadden opgezet.

Anthony Weiner zou zich onlangs in een seksverslavingskliniek hebben laten opnemen omdat hij bang was voor zijn eigen veiligheid. ‘Weiner heeft heel veel info, en ik geloof dat ze bang zijn dat hij wel eens uit de school kan klappen,’ vervolgde Hagmann.

De Clinton-kliek is buiten zichzelf van woede vanwege het heropende FBI onderzoek en alle (dreigende) onthullingen, en beschuldigt de Republikeinen, Trump, de FBI én de KGB (die al heel lang niet meer bestaat) ervan samen in een complot tegen Hillary te zitten. (1)

 


Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Daily Mail
(4) Market Update

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Levi op 03-11-2016 15:48

Zolang denkt de zondaar dat de Heer hem niet ziet....tot het moment dat het genoeg is! Dat is nu. 

rescue op 03-11-2016 15:57

Lock her up and impeach the moslim Obama.

Anneke op 03-11-2016 15:57

De wereld wordt geleid door geesteszieken. Naar mate de tijd vorderd, hoe gekker onze leiders worden. Bezeten van véél gekte

JP op 03-11-2016 16:02

Het is hoog tijd voor een grondige Wereldwijde schoonmaak met openbaarmaking van eenieder met een openbare functie "wie deugd en niet deugd".

DN op 03-11-2016 16:02

Dat is wat! Hoe komt het dan dat ze gewoon mee kan doen aan de verkiezingen voor de post van president? Obama is al acht jaar president geweest, maar men weet niet eens of hij een Amerikaan is, hij weet zijn eigen geboortedatum niet! Er was geknoeid met zijn geboortebewijs om hem president te kunnen laten worden. En massas geld uitgeven om Trump te kelderen. Trump is ook geen heilige maar weet wel de hand op de ziekte te leggen, islamisatie van het Westen!

g.meulenmeesters op 03-11-2016 16:05

het is te hopen dat Trump in leven blijft

5318537 op 03-11-2016 16:27

Dan is er ook nog de Engelse versie waar politie weigert onderzoek te doen naar pedonetwerken die (schijnen te)reiken tot op regeringsnivo en het koningklijk huis.                            Hetzelfde is ook op Nederland van toepassing.

Lang geleden had ik een collega wiens buurmeisje als danseres werkte in een nachtclub in Marseille en voor haar veiligheid werd gebracht en gehaald in verband met de blanke slavinnenhandel vanuit Marseille richting Arabie.        Wat overkomt ze daar en hoe vergaat het ze als ze te oud worden ?

Hetzelfde met de door Johan Derksen aangeprezen nachtclubs in Oost Europese landen waar meisjes o.a.als paaldanseres werken om als studente hun inkomen op te vijzelen.       In Nederland heb je boeventuig maar in Oost Europa is de maffia een stuk erger,en waarschijnlijk ook met de manier van,,in dienst nemen,,vergelijkbaar met Saban Baran en zijn kliek die het zelfs presteerden een honkbalknuppel te breken op een meisje haar hoofd.

Terug naar On-topic is dit gelukkig wel in het voordeel van Trump als die misdadigers het veld ruimen.

cefas op 03-11-2016 16:34

Wat een super hypocriet, decadent en leugenachtig zooitje ,daar, bij de demoncraten. 

Infidel4U op 03-11-2016 16:59

En deze beerput is de voornaamste reden dat de gevestigde orde zo extreem anti-Trump is. Het is pure paniek. Ze weten dat het doek voor hen gaat vallen als Trump wordt gekozen tot president. En het is een gróót doek: de tentakels van dit perverse netwerk strekken zich over de hele wereld uit. Als alles volgens plan verloopt gaan er veel koppen rollen, want het is een zieke wereld waarin we leven...

anora op 03-11-2016 17:17

Walgelijk zeg. Al die elitaire figuren, het is ook allemaal hetzelfde. De bronnen onder het artikel zijn niet de enige. Laat het maar flink openbaar worden.

terex op 03-11-2016 17:22

Al is hier ook maar een fractie van waar van bovenstaande dan mag ze nooit de nieuwe president van Amerika worden. Het is te hopen dat ze genoeg belastend bewijsmateriaal hebben en dat ze de hele clintonkliek tot aan hun dood op kunnen bergen.

ieznogoedh op 03-11-2016 17:27

Het wachten is op het moment dat het vuur na aan de schenen van dat volk wordt gelegd.

Dan zal er zeker iemand States-Witness willen zijn opdat het voor hemzelf (of haarzelf natuurlijk) met een sisser afloopt.

Tom Hendrix Seneca op 03-11-2016 17:31

De Roden, de duivelse atheïstische Democraten, zullen nog alles in het werk stellen, om Clinton toch President te laten worden. En socialisten, deinzen nergens voor terug, moord en doodslag inbegrepen. Zo zijn de roden nu eenmaal!

Jean op 03-11-2016 18:23

Die corrupte clintonbende heeft maar een doel " het witte huis binnenhalen om zo de smerige corrupte perverse praktijken bedekt te kunnen houden ".

Emile op 03-11-2016 18:31

Ik las iets dat ze nu de Clinton Foundation in staat van beschuldiging gaan stellen, maar niet Hillary persoonlijk

Christien op 03-11-2016 18:50

Zo dus Kevin Spacey ( Francis of Frank Underwood in the geniale serie "House of cards van Netflix) had toen al het materiaal voor het opscheppen. Hij heeft zijn oren en ogen scherp gezet blijkt uit het overweldigende succes van deze politieke thriller House of Cards alhowel de werkelijkheid met Hillery pas echt een horror verleden heeft en kan worden hetgeen Yehsua moge verhinderen.

JP op 03-11-2016 18:53

Intussen heeft Steven Ben-Denoon van Israeli News Channel van Insiders te horen gekregen dat het verhaal van Steve Pieczenik een Hoax zou zijn. Meer nieuws zou vanavond later volgen.

Het leek ook te mooi om waar te zijn en dan is het vaak ook.....

Bambi op 03-11-2016 18:58

Om op te spuwen,bach bach bach

Rolf op 03-11-2016 19:12

Ook in Nederland: 

http://www.ellaster.nl/2016/07/01/demmink-too-big-to-fail

Demmink wordt niet verder onderzocht door politie en justitie omdat dan de beerput echt open gaat en de grote namen gaan verschijnen. 

Bambi op 03-11-2016 19:48

Dit is weer slecht voor ons allen

"IS-topman Al-Baghdadi voelt dat einde nadert"

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2958573/2016/11/03/IS-topman-Al-Baghdadi-voelt-dat-einde-nadert.dhtml

En hier twee handen op 1 buik

Erdogan: "Duitsland biedt onderdak aan terroristen"

http://www.hln.be/hln/nl/37662/Staatsgreep-Turkije/article/detail/2958420/2016/11/03/Erdogan-Duitsland-biedt-onderdak-aan-terroristen.dhtml

Rolf op 03-11-2016 20:12

Ik hoop dat het volgende waar is:

http://www.infowars.com/delta-force-creator-reveals-coup-against-hillary/

Baroald op 03-11-2016 22:29

Indien het is voorbestemd dat Hillary Rodman Clinton de Grote Hoer van (Mysterie-)Babylon zal zijn, dan zal niemand haar aanstaande USA-presidentschap kunnen verhinderen, zelfs een tegenkandidaat als Donald Trump met 75% van de stemmen niet. 

waterman10 op 03-11-2016 22:50

James B. Comey, de man die "onderzoek" doet ?

Die hele Trump/Hillary pedo moddergooierij is een fraai stukje toneelspel voor de buehne.

Waarom niet eens een onderzoek doen naar James B. Comey ?

http://stateofthenation2012.com/?p=42070

Rolf op 04-11-2016 00:46

@waterman10 op 03-11-2016 22:50

Interessante link. Het lijkt erop dat Comey onderdeel van het spelletje was, maar zijn laatste actie kan het begin van een revolutie ontketenen. 

Obama kan dan de staat van beleg uitroepen om langer aan de macht te blijven. 

JP op 04-11-2016 08:21

@waterman 10 op 03-11-2016 22:50

WOW, dat is wel heel veel stof tot nadenken.

JP op 04-11-2016 10:11

De Wereld is in de greep van de "onaantastbaren" en niemand die hen stopt.

Het is alles-zeggend dat een pedofiel als Jeffrey Epstein een: "Sex Slave Island" in bedrijf kan hebben waar zeer invloedrijken der Wereld gebruik van maken en miderjarigen kunnen misbruiken, zonder dat iemand er iets tegen doet.

Anneke op 04-11-2016 10:22

Weg met al die eeuwige bedriegers...De wereld is helaas nog steeds in handen van het verfoeide kwaad.  Hoelang moet deze situatie nog voortduren??? Niemand die dit weet...

T.D. op 04-11-2016 11:25

"Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel". Maar of het in dit geval wat uithaalt? Dat merken we binnenkort wel.

maik op 04-11-2016 12:31

Hier lees en hoor of zie je niks over in de media. Wel alle berichten over vermeend misbruik en aanrandingen door Trump. Og vrouwen van 90 jasr die nu opeens zich geroepen voelen hierover naar buiten te treden. Zo doorzichtig Hoezo objectieve nieuwsverslaggeving. Maar gelukkig komt dit dankzij de "alternatieve" media toch boven water.

Peter Stuivenberg op 04-11-2016 12:40

Hoax of niet, dit is de versie van Steve Pieczenik, https://www.youtube.com/watch?v=ov5kvWSz5LM&feature=youtu.be, Voor info Steve  zie http://StevePieczenik.com

Maeva op 04-11-2016 13:25

En weer wordt er geprobeerd de Moslims in deze beerput mee te slepen, dmv de Saoedi's even tussen neus en lippen door te noemen. Het is duidelijk voor iedereen, dat het hier voornamelijk gaat om een duivels westerse samenzwering, kindermisbruik. Met vertakkingen op de 'hoogste' niveaus in Europa, van koningshuizen, de elite en het Vaticaan. Het wordt structureel door deze duivelsaanbidders gedaan. En ze kunnen er gewoon mee doorgaan, men beschermt elkaar.

vlokje op 04-11-2016 13:56

Baroald op 03-11-2016 22:29

Juist, zo was ik ook al aan het puzzelen

De hoer die de draak berijdt,  Vaticaanse wapen heeft een rode draak.

Hillary versus paus, arme paus ;-)

 

Arnold op 04-11-2016 15:26

Maik op 04-11-2016 12:31

inderdaad nog niks gezien in de mainstream media, bij Pauw of Umberto. Het kan zijn dat zij van 'hogerhand' hierover moeten zwijgen. Trump wordt wel groots 'aangepakt'. Maar als de Clinton-beerput helemaal opengaat, dan zal de MM, Pauw en Umberto van de hoge toren meeblazen: Wij wisten het!!!

5318537 op 04-11-2016 16:01

Maeva op 04-11-2016 13:25        Je schreef dat het duivelsaanbidders zijn (666 satanskerk) en dat islam (666 allah) daar niet aan mee doet.

Moslims verkrachten-moorden ook zelfs kleine kinderen,zeker als het,,maar,,ongelovigen zijn.         In Pakistan hebben ze dansjongetjes die verkleed en opgemaakt als meisjes moeten dansen voor de baarden op hun feestjes om daarna verkracht te worden zijnde gedwongen hoertjes.          Dat geld en macht misbruik van deze macht mogelijk maakt en het zelfs georganiseerd plaatsvindt over langere tijden staat vast.       Maar dit gebeurt in het geniep en doet men alsof het niet bestaat en de hooggeplaatsten onschuldig zijn.         

Moslims doen het ook,net zo hard,en zelfs gehuldigd en uitgevoerd in het openbaar als het,,maar,,ongelovigen zijn.

Moslims zijn eng,zeker als ze deze instructies uit de koran/handboek huldigen en uitvoeren.          U doet hetzelfde in uitten van zogenaamd onschuldig zijn,maar in uitvoering,stiekum of gewoon merkbaar (o.a.Keulen) en het creeeren van,,no-go area,s,bent U hetzelfde.        Sadisties en behorend bij de veroveringen uit barbaarse tijden.          Het is bijna 2017 en de barbaarse tijden worden levend gehouden,en niet alleen door IS.  

Let wel.      De mosliminvasie drijft op landverraders,zo ook hun gedrag,en diezelfde macht verbergt het kwaad in hun media.     Maar U staat op drijfzand,meer niet.

Qromwel op 04-11-2016 18:24
Wakker Worden !!! op 04-11-2016 22:26

De PVDA  van de Roverheid heeft ook nog wat over zijn Wallstreet collega Clinton 

http://www.nu.nl/verkiezingen-vs/4346109/asscher-hoopt-winst-hillary-clinton-bij-verkiezingen-vs.html

Rolf op 04-11-2016 22:38

Sommige websites weten de verkiezingsuitslag al, WRCBtv.com bijvoorbeeld: 

https://web.archive.org/web/20161102071950/http://ftpcontent2.worldnow.com/wrcb/elections/elections.html

Op de huidige versie staan de cijfers weer op 0.

http://ftpcontent2.worldnow.com/wrcb/elections/elections.html

Rolf op 05-11-2016 01:24

'Trump won’t be permitted to win' - Assange interview with John Pilger (Courtesy Darthmouth Films) - YouTube 

(Vertaling: Trump wordt niet toegestaan om te winnen. )

 

https://www.youtube.com/watch?v=JQ7lYRnF1F8

Qromwel op 05-11-2016 06:28

Natuurlijk spant er een kliek samen tegen de Clinton-kliek En v.v. Niks nieuws onder de zon. Alleen speelt dit nu allemaal in onze dagen. Overigens, wij leven in de dagen van het vallend blad (prpr.)

Qromwel op 05-11-2016 06:54

cefas op 03-11-2016 16:34: Niet alleen daar hoor. Ooit postte ik hier een bericht van Henry Makow waarin het hele Huis van Afgevaardigden en de Senaat aan de kaak gesteld werden. Binnenkort zal blijken Wie de Enige is die deze Augiasstal van wereldomvang zal reinigen!!

Rolf op 05-11-2016 17:09

The Election Results Are Already In

(De verkiezingsresultaten zijn al binnen)

http://www.infowars.com/the-election-results-are-already-in/

stevan op 06-11-2016 08:52

als kop van Hillary rolt dan rolt kop van Rutte en CO ook  daarpm willen ze Trump niet 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl