Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Einde persvrijheid: Europees Parlement stemt in met censuur niet-politiek-correct nieuws

EU zet anti-Russische propaganda officieel in nog hogere versnelling

 
En zo holt het Europese schijnparlement op ‘democratische’ wijze de toch al onder grote druk staande democratie nog verder uit.

Stap voor stap schaft de Europese Unie de persvrijheid, één van de vier traditionele pijlers van de democratie, af. Gisteren stemde het Europese Parlement in met het censureren van (nieuws)sites die ‘Russische propaganda’ zouden verspreiden. Het is nu nog maar een kleine stap om alle sites die tegen de heersende politiek-correcte standpunten (pro-immigratie, pro-islam, pro-Europese Superstaat, anti-Rusland, anti-populisme) ingaan, te blokkeren. De Belgische eurofederalist Guy Verhofstadt wil dat er nu al actie wordt ondernomen tegen de nieuwe Europese tak van het conservatieve Amerikaanse Breitbart, dat een grote rol heeft gespeeld bij de overwinning van Donald Trump (3). Ook de Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de brengers van wat zij ‘fake nieuws’ noemt gaan regulieren. Kortom: de DDR is terug, en heeft in ieder geval wat de persvrijheid betreft alsnog de Koude Oorlog gewonnen.

 

304 van de 691 Europese afgevaardigden stemden voor een resolutie om de Russische media te gaan tegenwerken. Dat was weliswaar een minderheid, maar door 208 onthoudingen werd het plan om de anti-Russische propaganda in de media in een nog hogere versnelling te zetten, toch aangenomen.

In de resolutie wordt beweerd dat Rusland oppositiepartijen en organisaties in EU landen financieel ondersteunt en ‘vijandelijke propaganda verspreidt’, met als doel de Unie te ondermijnen. Bekende Russische media zoals Russia Today en Sputnik zijn vanaf nu tot een ‘gevaar voor de informatie over de EU en haar partners in Oost Europa’ bestempeld. Het Kremlin wordt zelfs op één lijn gesteld met de islamitische terreurgroep ISIS, en dat terwijl het juist Europa is dat zijn grenzen heeft geopend voor miljoenen moslimmigranten, waarvan velen bewezen extremisten zijn.

Conservatief, rechts en populistisch wordt monddood gemaakt

In Berlijn is bondskanselier Angela Merkel erin geslaagd om de persvrijheid net als in de tijd van de DDR –waar ze in de jaren ’80 zelf voor werkzaam was- aan banden te leggen. Gisteren pleitte ze ervoor om ‘fake nieuws’ op het internet te gaan ‘reguleren’, omdat ‘bepaalde meningen daardoor steeds verder worden versterkt’.

De nieuwe (alternatieve) media zouden niet aan het ‘criterium van zorgvuldigheid’ voldoen, aldus Merkel. Lees: de nieuwe media zijn in haar ogen niet ‘zorgvuldig’ omdat ze weigeren mee te gaan met de propaganda van de mainstream media, die enkel nog als gewillige spreekbuizen voor de EU, de NAVO, het establishment en de grote multinationals functioneren.

Het gaat de regering Merkel vooral om het tegengaan van berichten en monddood maken van stemmen die de massale moslimimmigratie, de islam / islamisering en Brussel / de EU in een negatief daglicht stellen. Merkel steunt daarom de maatregelen van SPD-minister van Justitie Heiko Maas om ‘haatboodschappen’ op onder andere Facebook zo snel mogelijk te laten blokkeren. Ook hier zijn vrijwel uitsluitend ‘rechtse’, conservatieve en populistische pagina’s en sites het doelwit.

Rusland zwartmaken is militaire doelstelling

Tevens wordt gewaarschuwd dat de Russen wel eens de Duitse verkiezingen in 2017 zouden kunnen proberen te beïnvloeden. Hetzelfde beweerden de Democraten in de VS tijdens de recente verkiezingscampagne. Ook nu wordt er nul komma nul bewijs voor deze zoveelste anti-Putin hetze geleverd.

In de EP resolutie wordt verwezen naar informatie van ‘veiligheidskringen’, waar hoogstwaarschijnlijk STRATCOM EAST mee bedoeld wordt, een geheel op Amerikaanse belangen gerichte Europese buitenlandse, met militaire kringen verbonden organisatie die in 2015 werd opgericht, uitsluitend met het doel om Rusland in de Europese media en politiek zwart te maken, en Russische media in diskrediet te brengen. (2)

Ministerie van Justitie wordt ‘Ministerie van Waarheid’, ook in Nederland

Duitse reageerders vragen zich inmiddels af wanneer het ‘ministerie van Justitie’ in ‘het ministerie van Waarheid’ wordt omgedoopt. Diezelfde vraag kan voor het Nederlandse ministerie van Justitie worden gesteld, aangezien dat een politiek proces voert tegen PVV-leider Geert Wilders, enkel omdat hij in ons land de enige is die zich verzet tegen de linksradicale politiek-correcte denkbeelden van de heersende elite in Den Haag.

Op tal van onafhankelijke nieuwssites is de heersende stemming dat hoe meer de huidige machthebbers in Europa de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen, des te meer ze zullen moeten toezien hoe ‘de geest uit de fles’ gaat, omdat steeds meer mensen het spuugzat zijn om steeds te worden misleid en voorgelogen, en enkel vanwege hun afwijkende, anti-globalistische en pro-vrijheid mening in een verdomhoekje worden gezet.

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Russia Today
(3) Breitbart

Zie ook o.a.:

20-11: Dit zijn de echte valse nieuwssites van Nederland (Vrijheid om andere mening dan politiek-correcte elite te hebben wordt steeds minder getolereerd)

18-11: Google, Facebook en WhatsApp besluiten niet-politiek-correct nieuws te gaan censureren
17-10: Cyberoorlog begonnen: Russia Today en Julian Assange eerste slachtoffers (CNN: WikiLeaks bekijken is illegaal, jullie moeten alles alleen van ons horen)
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
06-10: ‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’ (/ Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd)
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
11-07: Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten
27-02: Schandalige media demonisering: Pegida valselijk gelinkt aan hakenkruis (/ Onafhankelijk proefschrift: PVV demoniseert nauwelijks, terwijl PvdA daar kampioen in is)

2013:
19-02: Duitse journalist van het jaar bekritiseert manipulatie burgers door EU 

2012:
04-12: Einde vrijheid meningsuiting dreigt door VN-controle over internet

10-10: EU-denktank: Drastische maatregelen om bevolking EU te controleren
02-10: Project Clean IT: EU plant totale controle over het internet
02-04: Universitair onderzoek: Bijna 9 van de 10 journalisten zijn links, groen of rood

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Yerik op 25-11-2016 11:34

@ Allen en Moderator.Ik heb er niet het minste verstand van, maar als je de berichten leest wordt er al goed over nagedacht om Xandernieuws te verplaatsen naar een 'ongrijpbaar' gebied. Ieder een dikke pluim!Hoe kunt u Xandernieuws helpen?Ik heb er ook wel eens over nagedacht om geld te geven, ondanks dat mijn middelen daartoe beperkt zijn.

De tijd nadert dat wij, voor zoveel nog nodig, de gelederen moeten sluiten en handelend optreden om ons voor te bereiden voor datgene wat mogelijke komen gaat.

Xander zal zelf met een oplossing moeten komen op welke wijze hij geld zou kunnen ontvangen, want zijn naam- en adresgegevens moeten immers strikt geheim blijven.Of moeten we misschien ergens een bijeenkomst op touw zeten???????????Maar blijf te allen tijde beseffen: Big Brother leest iedere dag mee, hij zal zich ook voegen onder de bezoekers van een eventuele bijeenkomst, houdt geldstromen in de gaten, onderzoekt zelfs zonodig schrijfstijl en gaat ook mee naar die 'cloon' op het 'alternatieve internet' waarover Wind op 24-11-2016 23:32 het heeft !!!

Kom met ideeën en plaats ze a.u.b. hier.

(Meegelezen, sectie stiekem???)

 

Beste Yerik, XN wil onafhankelijk blijven en geld geven is niet nodig, wel iemand die een website kan bouwen via Word Press. Mvg. Mod. 

Helgoland op 25-11-2016 11:45

De heersers van deze wereld spannen samen tegen de Heer en zijn gezalfde en verduisteren Gods raadsbesluit met politieke woordenkraam. Maar voor hoe lang nog?

Piet 1 op 25-11-2016 12:16

Misleid en voorgelogen, is ook van toepassing op de partij Denk met die Turken als duidelijke infiltranten van de islam in de Nederlandse politiek.

Wij hoeven niet te bewijzen dat ze de lange arm van Erdogan zijn, daar ze Erdogan -duidelijk- zelfs omhelzen, loyaal zijn.

Hun handelswijze komt overeen met die van Brussel, de nwo cq. het infiltreren van de vrijmetselarij en  hun tentakels.

DN op 25-11-2016 12:53

Dat is toch maar bekennen dat ze fassisten zijn, maar ja, dat wisten we al... heil EUrabia zeker?

grrrr001 op 25-11-2016 12:57

Meerderheidspartijen open_vld, de_nva, cdenv, allen geven ze ons als burgerbevolking over aan de meestbiedende, als het over vrijheden en onze belangen gaat video nederlands 3:36 tot3:56-- https://www.youtube.com/watch?v=1PFWf2K5vIs -- 23-11-2016 - middagvergadering -- https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1095024/verslag/1095856 -- @Turan_Guler 23 nov. Handelsakkoord #kazachstan door @vlaparl weeral zonder debat met #isds en geen garanties voor #mensenrechten. #handeltenkostevanalles #ttip --

Ook slachtoffer van boycot nu het internet op laag pitje is gezet om voor diegene die er een andere mening op na houdt als de reguliere propaganda media?

Hoopvol op 25-11-2016 12:57

Rolf ... Goed idee!!! Ik ben ook een beetje verslaafd aan Xandernieuws. Zonder xandernieuws heb ik het gevoel dat we niet weten hoe de zaken er eigenlijk voor staan!  Want van de MSM weten we gewoon niets, wat zeg ik ; worden we vaak op t verkeerde been gebracht. Jammer dat nog zoveel mensen dat niet ( kunnen ) inzien. 

Dus Xander als we je moeteN steunen, Laat het ons weten. 

Lodewijk op 25-11-2016 14:31

Ik heb al zo vaak een ban op Joop.nl gehad dat ze zelfs hebben gedreigd m'n IP te blokkeren. Al zou ik er wel toch een nieuw accountje met nick aan kunnen maken via een proxy. Maar ik las vanmorgen in A Course of Love me niet meer bezig te houden met sociaal activisme. In plaats daarvan met de meditatie-contemplatie. Dus ik maak geen nieuw account aan daar.

Maar om toch even stoom af te blazen het volgende:

Gisteren stuurde ik hun redactie een mailtje met link naar bovenstaand artikel. En wat denk je, vandaag publiceerden ze dit:

"Hoe de Russen de Amerikaanse verkiezingen kaapten" http://www.joop.nl/nieuws/hoe-de-russen-de-amerikaanse-verkiezingen-kaapten

Ik geef ze het voordeel van de twijfel, aannemend dat ze gewoon niet beter weten. Maar dit is zo duidelijk een klaarstomen van de massa voor aanvaarden van het blokkeren van alles wat niet past in het "elite" straatje en hun propaganda vie hun main stream media, ook wel "corporate media" genoemd. Ofwel de reguliere massa media. Het is gewoon uit de duim gezogen, zelfs Julian Assange zei onlangs dat hij noch WikiLeaks ook maar iets met Rusland rte maken had, en dat WikiLeaks al zo'n 180 door klokkenluiders doorgegeven e-mails over diverse zaken in Rusland gepubliceerd had. Dat ze alles publiceren na verificatie. Als het maar authentiek is, en dat checken ze na. Ze hebben in de 10 jaar dat ze bestaan nog nooit een fout gemaakt. Altijd 100% accuraat, en nog nooit heeft iemand gezegd dat zijn gelekte e-mails niet authentiek zijn. Zelf Hillary kan dat niet zeggen en doet dat ook niet. Ze had het enkel over de het Kremlin e-mails van de Democraten had gestolen om de verkiezingen te beïnvloeden. Leidt handig de aandacht af van de inhoud van haar e-mails, en stelt Rusland weer in een kwaad daglicht. 

Dewevoga op 25-11-2016 14:46

Waarom is de linkse EU net zo onbetrouwbaar als Obama? Omdat ze net zo zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=l-HqHSkYG-Y

Flower op 25-11-2016 14:53

Xander + overige lezers, hebben jullie de lijst op Hoax Wijzer al gezien? Het gaat maar door en door..Uit pure angst dat de waarheid boven water komt en de ogen van de mensheid worden geopend.Ik ben zelf niet technisch aangelegd met sites bouwen, maar als je op andere wijze steun kunt gebruiken, laat maar horen. Ondertussen ga ik ook brainstormen. De waarheid kent een lange adem.

Lodewijk op 25-11-2016 14:56

Correctie: "Ze had het enkel over dat het Kremlin e-mails van de Democraten had gestolen..."

Lodewijk op 25-11-2016 15:10

PS:

Ook de omgekeerde wereld: eerst zei Jill Stein van de Green Party dat men beter op Trump kon stemmen, want met Clinton was het nóg meer oorlogen. (Die wilde alsnog een No-Fly Zone boven Syrië, net zoals ze die boven Libië kreeg onder Obama.) 

Maar nu is Jill Stein een actie begonnen voor hertelling van de stemmen, want Clinton zou verloren hebben door verkiezingsfraude gepleegd door Trump aanhangers... 

En dat terwijl er op YouTube clips staan van fraude door Clinton aanhangers in diverse stemlokalen. Met stapels papieren stembiljetten en stemmachines die de stem op Trump als een stem voor Clinton aangaven. Andersom niet.

Zelfs hoge pieten van de democraten hebben gezegd dat ze bussen vol mensen uit andere staten die daar al gestemd hadden vervoerden om ook in andere staten te stemmen. En dat ze ook illegalen lieten stemmen, zonder ID.

Kijk hier maar even: https://www.youtube.com/results?search_query=voter+fraud+clinton

Dewevoga op 25-11-2016 15:16

@Lodewijk op 25-11-2016 14:31

Het is inderdaad een grote farce. Julian Assange zit al jaren vast omdat een aantal vrouwen uit verkrachtingsland nr 1 in Europa hem beschuldigen van verkrachting. Zweden wijst geen verkrachters uit, maar wel "hoogverraders".En dat aan een land wiens president het niet zo nauw neemt met de waarheid. Waarschijnlijk omdat wikileaks het e.e.a. over hem kan onthullen.

aldebaran op 25-11-2016 15:25

Mensen, ik kan het grandioos mishebben, maar ik geloof, en het is een steeds stelliger wordend voorgevoel, dat Trump door het gespuis vanuit die linkse zooi, geen president zal worden.

Ik heb altijd getwijfeld aan een bijna dood ervaring van dat Israelische jongetje die zeker en vast beweerde dat Obama de oorlog nog zou beginnen tegen Rusland.

Echter, deze jongen had een volledig seculiere en anti religieuze achtergrond , en was vrijwel onwetend over bijelse zaken met betrekking tot deze tijd.

Er is op dit moment teveel stoom en gisting in de US, opgestookt door die smerige pedofielenbende om alsnog Clinton aan de macht te krijgen..

Lukt dit, dan heb je een burgeroorlog en moet Obama toch nog zolang als interim fungeren wat overeen zou komen met wat Natan zag.

En By the way, die sukkel van Verhofstad, kan beter eens langs de tandarts fietsen en daar zijn fietsenrek laten repareren.

Lodewijk op 25-11-2016 16:10

@Tom Hendrix/Seneca

Tja, het lijkt er op dat de z.g. "elite" het idee de macht over de hele werld te hebben zoals Stalin dat in de USSR had wel een aantrekkelijk vinden.

Alleen vindt Poetin dat niet zo'n denderend idee, en hij kan het weten, als oud-werknemer van de Sovjet KGB. Hij heeft wel gezegd dat het instorten van de Sovjet Unie een ramp was, maar enkel voor de bevolking omdat die vreselijk leed onder Jeltsin die all sociale voorzieningen de nek om liet draaien door de oligarchen aan wie hij alles wat los en vast zat aan staatsbedrijven voor een appel en een ei van de hand deed.

Uiteraard is die uitspraak van Poetin misbruikt door de westerse elite via hun media, door het voor te stellen alsof hij die Sovjet Unie zo fantastisch vond, en daar weer naar terug wil... terwijl het juiat zijn westerse beschuldigers zijn die van de hele wereld een groot door hun geleid gebied wil maken.

Gelukkig echter: "De mens wikt, maar God beschikt." Dus alles gaat toch volgens Zijn plan. Hoe anders het ook mag lijken.

Bambi op 25-11-2016 16:12

Beste Xander 

U gaat ons toch laten weten hoop ik waar wij u kunnen vinden om het xandernieuws nog te kunnen volgen indien het zover komt?

Mvg

 

Uiteraard Bambi. Mod.

Tom Hendrix/Seneca op 25-11-2016 18:00

@Virgo: 10.42. uur. Dat is een heel mooie reactie van U. Glorie aan de Vader, de Zoon, en de Heilige Geest. Maranatha, kom spoedig Heer Jezus.

robie op 25-11-2016 18:09

@Lodewijk

Ik heb het snel even doorgenomen dat wat ze bij joop zeggen over Rusland ect.

En als ik lees"anexatie van de krim"en "hulp  aan Assad", maakt mij de gehele artikel ongeloofwaardig.

Krim is namelijk niet geanexeerd,dit kan je makelijk nalezen op veschilende nieuwsbronnen,zelfs wiki maakt 

Melding dar de Krim een Autonome republiek was.

Wat ze al het recht geeft om  deze stap te nemen.

Als je deze simpele dingen al niet waarheidsgetrouw en juist kan vermelden,ben je totaal ongeloofwaardig.

En zo is de rest wat ze er aanhalen niet vertrouwenswaardig.

grrrr001 op 25-11-2016 19:34

Het is niet langer om aan te zien hoe enkele politici tegen wil en dank onze belangen verwoorden en dan afgeblokt worden door een groepje gehaaide lovers of money  dit is wat wij ten alle tijden dienen te bestrijden  door ons meer te laten horen , het is een toneel van leugens en show,met de intentie om vooral de stinkende potjes van pedofilie (popi jopi)en andere diefstallen gesloten te houden en het volk te indruk te geven dat alles goed geregeld is.(geniepige daden en leugens)vb In de parlementen houden we ons bezig met belangrijke zaken zoals of de baard van de sint nu wit of zwart moet zijn in de nabije toekomst.

vb2 OOk euromarionetten uit het illigaal in Belgie verblijvende onverkozen euromarionetten cirkusop de lijst om gratis hun vacantie door te brengen in de luxueuze villa s vanUkrainian President Petro Poroshenko in Spain's Costa del Sol of enkel de pizzaetersuit de stal van de doofpot lovers.Dat zal de reden zijn om Rusland te boycotten en samen op de te weren media boycot enop een hoopje te gooien als zelfde als de salafisten jihadi s , criminelen kopschoppersWie heeft een lijst van de bezoekers van deze exotische vakantiepareltjes?

vb3 De grote lichten(ultra liberale groepsdenkers) uit het illigaaal in Belgie onverkozen euromarionetten cirkus hebben eenoudgediende van stal gehaald om de Brexit alsnog ongedaan te krijgenhttp://www.independent.co.uk/news/uk/politics/tony-blair-returning-to-politics-comeback-jeremy-corbyn-nutter-theresa-may-lightweight-a7427676.html

vb4 Boycot twitter  reden is dit ps ik ben geen lidhttp://www.breitbart.com/tech/2016/11/19/twitter-verifies-official-muslim-brotherhood-account/

vb5 @NAVarchitecten 07/11/2016Handelsmissie werpt vruchten af: 2 nieuwe ziekenhuizen in Iran met Belgische stempel-- http://www.rijksvaccinatieprogramma.nl/ --big businesEr aijn veel handeltjes met miljoenenopbrengsten te doen via het onverkozen euromarionetten cirkusvan de elite maffia om de burgerbevolking te plunderen, voor een leugen gefaciliteerd door de reguliere propaganda media,cop21,22,agenda21 en2030,TTIP,CETA,TISA,orgaanexplotatie, kinderhandel, regiemchange, drugwars, microwavepeople,shariawetten....en zovele andere.

Leon op 25-11-2016 19:45

Het is inderdaad te hopen dat je slotopmerking waarheid wordt Xander....😉

De hele ongekozen kliek in Brussel met hun duivelse wetten is 1 grote kwaadaardige samensmelting van kleine schizofrene dikke tators....ook daar zijn er maar weinig die echte vrijheid wensen voor hun onderdanen. Maar deze berichten mogen ons verontrusten maar niet verbazen. Als echte volgers van "hoax" berichten zien wij wederom dat het dus geen hoax is waarover dit artikel gaat. En de NOS of RTL? Zij berichten hier niet over. Dus wie vestigd nu de aandacht op zich door dit nieuws bewust links te laten liggen? Waarschijnlijk denkt big brother dat we allen uit een 🐣 komen. Mezelf monddood laten maken? Nu niet. Nooit niet. 

Vos op 25-11-2016 20:02

Wanneer gaan jullie ondergronds? En hoe gaan jullie het echte  nieuws versprijden zodat ik het toch kan lezen ?

Net als in de oorlog gebeurde. Als ze jullie van het web verwijderen.

Ahava op 25-11-2016 21:47

@Yerik, idem: veel artikelen van deze en andere belangwekkende sites (pi-News.net, jihadwatch, Shoebat etc) kopieëren en naar jezelf sturen, met vrienden en familie in de bcc. Verstandig

5318537 op 26-11-2016 01:39
Vos op 25-11-2016 20:02

Wanneer gaan jullie ondergronds? En hoe gaan jullie het echte  nieuws versprijden zodat ik het toch kan lezen ?

Net als in de oorlog gebeurde. Als ze jullie van het web verwijderen.

Email abonnement ?

De Terugkeer op 26-11-2016 05:18

En wat gaan 'we' doen om al deze linkse asociale handelingen te beletten? Met de rug tegen de muur, of opstaan tegen het grote onrecht, met al dit onrechts wangedrag. Kortom: het mag nooit de kant op gaan (of is het inderdaad al zover?) zoals Xander hierboven schrijft.

Wat zit realistisch rechts eigenlijk nog te steeds te tutten...gewoon er voor zorgen dat de waarheid de waarheid blijft...hebben we daar ook geen mini-hy-sterie voor nodig...het volk, de burgers, het land an sich, slechts, moet(-en) de waarheid aanleveren...we zijn toch 'nog steeds' een democratie, ondanks alle kromdenkenden, waar we heel veel en steeds meer, klaarblijkelijk, hinder van (gaan) ondervinden.

Helder denken.

Helder denken.

Helder denken.

Helder denken, maar ondertussen de liefde niet en nooit vergeten...altijd...en nooit uit haat handelen of onwaarheden, maar de laatste twee genoemde 'wel' uit aller macht bestrijden...eerst op zachte wijze (compromissen). Heeft dat niets geholpen? Dan hard. Rechts realistisch hard...maar waar. Uit verdediging.

En hoevelen zijn er niet om ons heen (en daar zijn er zeer zeker ook velen bij in dat Europees Parlement), die feitelijk 'luchtledig' zijn: zonder geloof in de mooiste vorm, ben je feitelijk 'luchtledig'. Zovelen en steeds meer en meer...het blijkt, vanuit mijn bescheiden perspectief, dat het aantal 'schouder ophalende mensen' per seconde toeneemt...komt dat voort uit een 'ik weet het niet meer'-trend, misschien?

Wat ik wil zeggen is: zo heeft zich een 'continu' uitdijende groep mensen gevormd, die, als het ware, in een soort van cocon is gaan leven en denken en daarbinnen zeer is vervlakt...omdat de diepere lagen, zijnde, o.a., geloof, hoop en liefde (om maar een mooie klassieke combi te noemen), maar ook jouw moedertaal (sterk verwaarloosd, de laatste decennia), langzaam, maar in sommige gevallen 'plotsklaps' zijn verpulverd.

Een opvallend fenomeen dus, met als gevolg: totale vervlakking op aller gebied, zoals geloof, verwantschap, volwaardig bestaan, gezonde interesse in normale en dagelijkse zaken, maar vooral ook 'het realistisch en helder' denken naar de toekomst. 

En waar het verval begonnen is, daar treed het donkere binnen...en zo'n EP denkt deze trend te begrijpen en handelt en wandelt naar de nieuwe wetten, met een achterlijke gedrevenheid op het gebied van macht en overheersing.....en ziet vooral de eigen portemonnaie steeds meer gevuld. Oppurtunistisch denken, dat kan en mag blijkbaar steeds meer...maar let op: dit kan niet zonder gevolgen blijven doorgaan, want er luistert en kijkt er a l t i j d ËËN mee. En die ENE zal jou en wie dan ook, 'ooit, one fine day' tot verantwoording roepen. Hebt u dit gelezen, ongelovige?

Hoopvol op 26-11-2016 10:23

Virgo u zegt ; Ik vind het nog altijd bemoedigend te zien hoezeer de meester van deze meelopers - die nauwelijks beseffen welk gevaar zij lopen doordat zij hun verdorven, corrupte en armzalige ziel aan deze meester (de duivel) hebben verkocht, terwijl zij zelf geen enkele beloning zullen ontvangen dan de tweede dood - 

inderdaad domme sukkels. Satan beloofd hun ( valse ) macht en aapt God na. Hij belooft hun zijn eeuwige koninkrijk waarin zij de macht hebben !!! Ik zou niet graag in hun schoenen staan ...! 

Luister en huiver hoe een Duitse vrouw getuigt van de verschrikkingen in het Vaticaan .... Hoe misleidt kun je zijn .... Macht velen doen er alles voor ; 

Klik:>https://www.youtube.com/watch?v=tJPM_dWSmII

 

john op 26-11-2016 12:06

beste xander,

misschien is het een idee om zo te werken als the piratebay, dus ergens in een vrij land een server plaatsen en via een aantal proxyservers in verschillende vrije landen linken aan de hoofdserver(deze kunnen ook een backup draaien.

verder nog een aantal domeinen linken aan de proxyservers (zo dat alleen die uit de lucht gehaald kunnen worden, de info halen ze van de hoofd server, dit kan al een oude pc zijn die bij je thuis staat).

als laatste kunnen mensen het programma TOR gebruiken(dit werd/word ook gebruikt voor landen waar the piratebay word geblokkeerd gebruikt), dit is een aangepaste versie van firefox browser met een programmatje dat een link legt met een externe pc in een land waar het IP niet word geblokkeerd en veranderd iedere keer van externe pc als je het opstart, hier door zien ze alleen dat je verbinding maakt met een andere pc waardoor ze moeilijker kunnen blokkeren aangezien ze dan iedere externe pc IP adres moeten blokkeren en aangezien ze jou verbinding met die externe pc niet makkelijk kunnen linken aan de site word het een hels karwij voor het cencuur team.

de link naar TOR browser is : https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

hopelijk kunnen jullie hier iets mee.

groetjes en dat je nog jaren het nieuws mag brengen (zelfs onder het komende censuur),

john

 

Beste John, dank voor uw meedenken en alle opties worden bekeken. Mvg. Mod.

Oma op 29-11-2016 14:54

Persvrijheid......vrije meningsuiting.....het eerste dat hitler deed toen hij aan de macht kwam, was de vrije meningsuiting verbieden, censuur opleggen.

Lomp dat de politieke criminelen dat nu ook proberen, hiermee verraden ze zichzelf. Mensen herinneren het zich nog wel en weten hoe het verder ging..

Tijd voor journalisten om hun verantwoordelijkheid te nemen en ongehoorzaam te zijn! Uitbrengen wat hen opgedragen/verboden wordt door hun broodheren....hoelang kunnen journalisten hun geweten en plicht nog negeren en meewerken aan de manipulatie en het bedriegen/beliegen van de bevolking?

Natuurlijk zijn er reeds journalisten geweest die weigerden leugens op te dissen maar ze moeten ruchtbaarheid geven hieraan: publiek maken want van de publieke opinie is de politiek doodsbang! Die macht moet gebruikt worden, de macht van het volk!

Wat konijn verafstoot betreft: laat de eu-criminelen maar bezig, zij bewerkstelligen hun eigen ondergang - waarom? Elke dag groeit het bewust-worden van de mensheid, onmogelijk tegen te houden....een mens die eenmaal vrijheid heeft geproefd zal tot de dood strijden voor het behoud van die vrijheid.

Overal in europa en steeds meer en dringender gaan er stemmen op om die bende onverkozen eu-dictators eruit te zwieren: brexit, oostbloklanden die openlijk weigeren eu te volgen, gemor vanuit andere lidstaten....het wordt duidelijker dat de aantasting van de soevereiniteit en het beslissingsrecht van elk van de lidstaten een steeds groter protest kent bij de bevolkingen die alsmaar verder verarmd worden door dat eu-tuig.

De mondigheid van de westerse mens is als de geest in de fles: onmogelijk terug in de fles te krijgen en steeds meer mensen beseffen wat er gaande is.

Bovendien is internet te groot om aan banden gelegd te worden, dat lukt NOOIT!

De macht van het volk verenigen had via facebook het perfecte middel geweest ware het niet dat zuckerberg ook gezwicht is voor zijn hebzucht en zich aansloot/liet inpakken door de monsters van de bilderberg en nwo (net als google)

Ook ik had een fb account (nickname dus anoniem!) maar aangezien er steeds meer controle kwam en persoonlijke/identiteit gegevens werden afgedwongen ben ik ermee gestopt.

Zoals met alles wordt machtshonger en hebzucht de ondergang van elk goed initiatief, dat begon met een ideaal voor het welzijn van alle mensen

De veranderingen zijn subtiel maar hebben toch verregaande gevolgen.

Een voorbeeld: 

Zowel in NL als BE mocht de autochtone bevolking niet opkomen voor hun cultuur, hun eigenheid want dan werden ze uitgescholden voor racist, xenofoob, islamofoob etc...er werd zelfs het koloniale verleden en kruistochten bijgesleept om schuldgevoelens op te wekken in een poging het opkomen voor eigen nationaliteit en cultuur de kop in te drukken. 

In andere landen heet opkomen voor eigen land en cultuur nationalisme, hier heet dat racisme...zover gaan politieke criminelen om ons zelfbehoud te nekken.

Maw: je moet buigen voor het gif islam, er mocht geen kritiek gegeven worden, we moesten 'tolerant en verdraagzaam' zijn voor de islam bezetters, die het nieuwe kiesvee zouden gaan vormen door onze vergrijzing..maw: wij moeten ons aanpassen ipv de inwijkelingen...uit electoraal gewin voor en machtsbehoud van de politieke bende.

Wel: dat vermijden voor het opkomen voor onze cultuur en verzet ontplofte bij de zever over zwarte piet - de zoveelste poging om onze cultuur en tradities sluipend te vernietigen en te vervangen op termijn door suikerfeest, ramadan etc....en dat heeft een gigantisch protest uitgelokt waarvan de politieke idioten danig geschrokken zijn - hen werd duidelijk gemaakt door het volk dat ze met hun fikken moeten afblijven van onze cultuur/tradities, onze eigenheid. Dat hadden ze nu eens niet verwacht, ze dachten dat ze met de slappe leugens over racisme de publieke opinie meehadden....viel dat effe tegen!

Hun plannetje om stap voor stap onze cultuur te vernietigen en geniepig te sturen naar aanpassing aan het islam gif is door de zwarte piet affaire de druppel geweest en heeft hun hoogverraad aan de kaak gesteld: hun laksheid om, ipv hun eigen cultuur te verdedigen, ons te dwingen ons aan te passen aan vreemd gespuis, werd duidelijk voor veel mensen waardoor hun smerig plannetje in duigen viel.

De onderhuidse poging om onze cultuur af te breken werd eerder niet opgemerkt door de massa maar werd opeens klaar en duidelijk door het bedrog om zwarte piet hiervoor racistisch af te schilderen en riep zwaar protest op.

De bedoeling om onze eigenheid/zelfbehoud op te geven met de leugen van racisme heeft een omgekeerd effect gehad: nu pas komt de massa op voor zichzelf, voor eigen volk en cultuur, net datgene wat het politiek crapuul had willen vermijden......boontje komt om zn loontje, onvermijdelijk en in deze tijd zal geen enkel verborgen doel meer bereikt worden omdat het bedrog en de leugens zullen ontmaskerd worden voor dat doel bereikt wordt en teruggekaatst zal worden door de bevolking.

Niet panikeren dus, internet is te groot en er zijn talloze mogelijkheden om hun criminele bedoelingen van censuur te saboteren.

jeanmarie op 05-12-2016 15:08

dan gaan we toch simpelweg op het darknet de alternatieve media lezen.

cruzio op 20-01-2017 19:32

Genieten van DWDD. De druiven zijn niet zuur... ze zijn zoutzuur...lol...lol...

De beste DWDD ooit gemaakt.......

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl