Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Arabische tolk AZC’s waarschuwt: Moslimmigranten haten christenen en willen hen vernietigen

‘Onderdrukking christenen door moslims in opvangcentra is normale gang van zaken’ – Personeel AZC’s, meestal hier opgegroeide moslims, doet gewoon mee – In Westerse moskeeën wordt pure haat tegen christenen gepredikt, ook aan jonge kinderen’

 
Dat kan hier nooit gebeuren... toch?

Een Arabische vertaalster die al sinds de jaren ’90 in Duitsland woont zegt dat veel moslimmigranten hun gastheren verafschuwen, en vinden dat het land moet worden geïslamiseerd. De 39 jarige vrouw uit het Afrikaanse Eritrea, die al 5 jaar als tolk werkt in asielzoekerscentra, waarschuwt dat veel nieuwkomers zeggen naar Europa te zijn gekomen om ‘christenen te vernietigen’ door heel veel kinderen te krijgen, en onder moslims haat te verspreiden tegen mensen van andere religies.

 

De katholieke website Kath.net nam contact op met de vertaalster. Kath.net bericht net als de internationale christelijke hulporganisatie Open Doors regelmatig over de discriminatie en vervolging van christenen in Europese AZC’s.

‘Onderdrukking christenen normale gang van zaken’

De tolk, die zegt dankbaar te zijn dat ze in 1991 als vluchteling gastvrij werd opgevangen in Duitsland, ging 5 jaar geleden als vrijwilliger werken in AZC’s om ‘iets terug te doen’. Ze is christen, maar wordt vanwege haar uiterlijk door zowel migranten als collega’s voor moslim aangezien. Al snel ontdekte ze ‘dat christenen worden onderdrukt, geïntimideerd en lastig gevallen door moslimvluchtelingen. Dit is normaal.’

‘Ze verachten ons land en onze waarden’

Sindsdien werkte ze in diverse AZC’s, waar beveiligers en andere tolken bijna allemaal moslim zijn, en net zo hard meedoen. ‘Zij zijn meestal hier opgegroeid, goed opgeleid en professionals, en ze geven een eerste indruk alsof ze een moderne levensopvatting hebben.’ Maar dat verandert als ze ‘onder zichzelf’ zijn. Zodra niet-islamitisch personeel buiten gehoor- en gezichtsafstand is, ‘laten ze hun ware gezicht zien en vertellen dat ze willen dat Duitsland geïslamiseerd wordt. Ze verachten ons land en onze waarden.’

‘Ook in moskeeën pure haat tegen niet-gelovigen gepredikt’

Vol afschuw besloot de vertaalster om haar christelijke geloof te blijven verzwijgen, om zo meer te weten te kunnen komen. Tevens besloot ze om nabije moskeeën te bezoeken. ‘Daar worden kinderen die van jongs af aan in Duitsland zijn naar toegebracht, en wordt pure haat tegen niet-gelovigen gepreekt. In AZC’s is het precies hetzelfde, waar moslimjongens weigeren met christenen te spelen.’

Verzoeningspogingen halen niets uit. Als de vertaalster zegt dat ‘jij moslim bent, en hij een christen. Wat maakt dat eigenlijk uit?’ krijgt ze steevast antwoorden zoals ‘Ik speel niet met christenen. Mijn ouders haten ze ook.’

‘Christenen vernietigen door meer kinderen te krijgen’

De Eritrese was tevens geschokt door de reacties als ze tegen moslimvrouwen, die vaak al meerdere jongere kinderen hebben, over anticonceptie middelen begon. ‘Sommigen zeiden: ‘Wij zullen onze aantallen vermenigvuldigen. Wij moeten meer kinderen krijgen dan de christenen, want dat is de enige manier om hen hier te kunnen vernietigen.’

Als de vertaalster er dan op wees dat het uitgerekend vaak christenen zijn die hen helpen en gastvrij opvangen, kreeg ze het antwoord dat ‘het verdedigen van christenen een zonde is’.

Bescherming voor homo’s, maar christenen vogelvrij

Sinds mei zijn er 743 aanvallen op christenen –waaronder ook doodsbedreigingen, aanrandingen en verkrachtingen- in Duitse AZC’s geregistreerd, hoogstwaarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg. De overgrote meerderheid van de daders zijn moslim. In 205 gevallen was het islamitische personeel zelf de dader. De regering Merkel heeft meerdere malen aangegeven geen extra maatregelen ter bescherming van christenen te willen nemen, waardoor ze feitelijk ook hier vogelvrij zijn verklaard.

Kosten noch moeite worden echter gespaard om homo- en transseksuele migranten te beschermen en van alle (gratis) gemakken en behandelingen te voorzien. Waarom de ene bedreigde minderheidsgroep wel alle aandacht krijgt en de andere niet, blijft vooralsnog onduidelijk.

Veel Westerse christenen denken nooit vervolgd te zullen worden

Gevluchte christenen vertellen dat de vervolgingen hier in Europa soms nog erger zijn dan in hun thuislanden. Westerse christenen reageren desondanks vaak lacherig op waarschuwingen dat ook wij hier in de toekomst met vervolgingen te maken kunnen krijgen, tenminste, indien onze grenzen niet heel snel worden gesloten voor de islam, en de islamisering van ons land en continent wordt teruggedraaid.

Klaarblijkelijk gaat het lot van duizenden christenen in Europese AZC’s aan hen voorbij, om over de miljoenen die in het Midden Oosten, Azië en Noord Afrika vanwege hun geloof worden vervolgd en niet zelden worden vermoord, maar te zwijgen.

 

Xander

(1) Breitbart

Zie ook o.a.:

14-11: Turkse analist: Erdogan verklaart de oorlog aan christenen
28-10: Al honderden christenen met onthoofding bedreigd door moslimmigranten
17-10: (/ Duitsland geeft speciale opvang aan homo’s en gratis hormoonbehandeling aan transseksuelen)
05-07: Migranten verkrachten linkse politica, maar die geeft Duitse samenleving de schuld (/ Politie bevestigt het nieuwe racisme in Europa: Mensen met getinte of donkere huid mogen gratis met O.V., blanken moeten torenhoge boetes betalen)
20-06: (/ Greep uit schokkende lijst van ‘Eén maand (buigen voor de) islam in Duitsland’)
11-06: (/ Officiële cijfers Duitse ministerie van Justitie: Migranten pleegden in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden)
19-05: Paus vergelijkt ISIS met Jezus, wil dat moslimmigranten Europese vrouwen nemen
10-05: Onderzoek bevestigt: Massaal moslim geweld tegen christelijke vluchtelingen (/ Meer dan 80% van alle christelijke vluchtelingen in AZC’s vervolgd door moslims – Wel bescherming voor homo’s, niet voor christenen)
18-04: (/ Orthodoxe bisschop voor Zwitserland en Oostenrijk: Over 20 tot 30 jaar draagt helft alle vrouwen in Europa een hoofddoekje, christenen zullen massaal worden vervolgd)
02-04: EU: 5 jaar lang iedere 12 seconden nieuwe migrant; Al 900 islamitische no-go zones
29-03: (/ Tussen Leipzig en Chemnitz rijden de eerste treinen met aparte coupés voor vrouwen en kinderen – Aantal verkrachtingen van vrouwen en soms maar 5 jaar oude meisjes in AZC’s explodeert)
31-03: Britse rechter verbiedt kind naar kerk te gaan omdat zijn moeder moslim is (/ Gevestigde politieke orde in Europa kiest steeds duidelijker partij voor de islam en tegen het christendom – Christian Legal Centre: Rechterlijke macht onderdrukt christelijke geloof en straft christenen)
10-02: Christenen en vrouwen vluchten weg uit AZC’s voor moslimgeweld 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix/Seneca op 17-11-2016 15:04

Tja, je verwacht het niet hé? Deze gang van zaken is mogelijk gemaakt, door politici van " links", maar ook liberalen, en christendemocraten, toen deze politici in 1975, de Europese bevolking verraden hadden, door het aannemen van het "verdrag van Straatsburg". Verder speelt ook het vileine "Coudenhove-Kalergi plan", daarbij een rol. En dit alles om de "god", van deze wereld op zijn troon te zetten, de anti-christ. En ook organisaties als de EUSSR, Bilderberg, de NWO, en de Illuminati spelen daarbij een duivelse rol.

DN op 17-11-2016 15:25

Tja, dat is geen nieuws, dat is de bende van anti-kafir, ga maar eens na wat kafir wil zeggen, alle niet-moslims daarmee mogen ze doen wat ze zelf willen, als ze nogal zondige moslims zijn dan moeten ze maar kafir onthoofden dan gaan ze toch direct naar het sexparadijs van barbaar Mohammed die ze moeten aanspreken alsof die nu nog leeft! Kafir moet hun slaaf worden of sterven. Maar in Nederland loopt een proces tegen Wilders voor de vraag naar minder Marokkanen, waar is het verstand van politiekers?

Marjolein op 17-11-2016 15:29

Er zijn twee groepen niet-Christenen n Nederland vanwaar geen steun te verwachten valt. Ten eerste de islamieten, en ten tweede seculiere Nederlanders. Vooral de laatste groep is heel groot in Nederland. Men is al decennia murw gebeukt door socialistisch Nederland dat God weg moest uit de samenleving en in dat opzicht heeft links Nederland "gewonnen". Valt het tij te keren? Ja dat denk ik wel. Wat heeft Nederland nog te verliezen? Probeer het mensen. (Moet dit comment op het geloofsforum?)

 

Neen, mag hier gepost worden. Mod.

Infidel4U op 17-11-2016 15:41

De islamisering wordt steeds lastiger op een humane manier terug te draaien. Hoe meer mensen met hun kop in het zand blijven zitten, des te groter zal de gewelddadige schok zijn. Vooruit kijken lijkt onmogelijk voor de meesten, ik ben bang dat er veel getraumatiseerde zieltjes zullen ronddolen als het eenmaal zo ver is. Ik las net dat zelfverdediging (uitspraak van Engelse moslim-relschoppers op Breitbart London..) geen geweld is dus de hoogste tijd om ons te verdedigen, vindt u ook niet?

Eelke Piers op 17-11-2016 15:47

In de moskeeën wordt dus de Islam verkondigd en wat in de Koran en Hadith staat. Misschien is het een goed teken dat Hr. Wilders veroordeeld wordt. In de grondwet is de vrijheid van godsdienst en meningsuiting gegarandeerd. Als de vrijheid van meningsuiting dus grenzen heeft dan heeft ook de vrijheid van godsdienst ook zijn grenzen en kan de Koran voor opruiing en aanzetten tot moord en doodslag verboden worden op dezelfde  jurisprudentie

Eelke Piers op 17-11-2016 15:58

Ik heb nooit begrepen wat Christus bedoelde met: Gij zult vervolgd worden om Mijn Naam.  Wie gaat andere mensen vervolgen die goed willen zijn? We zullen dus vervolgd worden, niet alleen om wat Christus mij geleerd heeft maar ook simpel om de naam Christus. Tot een paar jaar geleden toen de mohammedanen hierheen kwamen en het voorbeeld van een massamoordenaar met stemmetjes in zijn hoofd gingen volgen.

Bundy op 17-11-2016 16:11

Niet vergeten dat de moslims dit alles mögen doen van de Europese Unie en de plaatselijke parlementen .   De E.U doet dit niet eens onopvallend want ze geven elkaar zelfs ( Merkel ) de Coudenhove-Kalergi prijs , welke vernoemd is naar de duivelse doctrine die dit alles mogelijk heeft gemaakt .

Van mij mag het minder .

Bambi op 17-11-2016 16:14

Daarvan ben ik al op de hoogte,dat ze de christenen van de aardè willen wegvegen.

Twee dagen geleden heb ik dit zelfs aan mijn dokter gezegd,als  antwoord kreeg ik dat het een  ramp is en zeer gevaarlijk is.

Wat xander ons laat weten is de waarheid 

Groeten

 

Politie Kosovo verijdelt IS-aanslag op Israëlische nationale voetbalploeg

 

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2986506/2016/11/17/Politie-Kosovo-verijdelt-IS-aanslag-op-Israelische-nationale-voetbalploeg.dhtml

Anna op 17-11-2016 16:18

Dat geloof ik ook; dat onze ogen gesloten zijn voor het feit dat de vervolging en verdrukking aanstaande is....Nu in de asiel centra's maar straks in de maatschappij..... Dit is het gevolg van twee onverenigbare culturen in een land... Twee onverenigbare religies met totaal tegengestelde religieuze boeken... de Bijbel en de Koran... De Bijbel en zeker in de verschijning van Jezus roept op tot God liefhebben boven alles, en je naaste als jezelf.... in de Bijbel is ieder mens gelijk.. we zijn immers allen van dezelfde lap gescheurd.... Man en Vrouw, jong en oud ziek of gezond werkzaam of werkzoekend..... weduwen en weduwnaren wordt voor gezorgd, de zwakken in de samenleving worden door onze van oudsher christelijke opdracht naar om gekeken... Kortom je naaste liefhebben impliceert zorgen  voor de ander en  ook vergeven na het maken van fouten.... De islam kent  dit helaas niet....

De Koran daarentegen is een boek wat oproept tot  verspreiding van de islam als religie,  als enige goede en ware religie. En het vereren van Mohammed als de enige grote profeet..... is een verplichting.... het onteren van zijn naam wordt met de doodstraf beboet...... De Koran tolereerd  geen andere religie  naast zich. De Koran maakt onderscheid tussen vrouwen en mannen. Jongens worden in familie verband, hoger ingeschat dan meisjes.

Meisjes hebben de plicht om de eer van de familie hoog te houden,  en er is geen vergiffenis als zij dit overtreed....  Eer en wraak speelt een grote rol in de Koran. Zelfs binnen families. De koran roept zelfs op tot het doden van anders denkenden... De Koran veroordeeld het onderwerpen van moslims aan andere religie's. ( Daarom zal een moslim zich nooit ( integreren) onderwerpen aan onze westerse wetten) En op het verlaten van de islam staat de doodstraf. Je bent dus als moslim niet vrij in je denken.... De Koran kan en mag nooit bekritiseerd worden, want de laatste openbaring van ( de afgod) Allah aan Mohammed is onveranderlijk.... ( bij kritiek de doodstraf zie Salman Rushdie) de Koran is niet alleen een religieus boek maar zegt ook alles over de wetgeving volgens het islamitische systeem....

En deze wetten zijn ronduit barbaars....volgens ons  " verlichtings" denken. ( handen afhakken zweepslagen onthoofdingen, van flats afgooien ophanging martelingen enz) Er bestaat helaas geen "gematigde islam" zo de islam ons wil laten denken.... islam is islam zegt Erdogan... en hij heeft gelijk..... islam " verwesteren " staat gelijk aan kritiek op de koran dus vraagt om  de doodstraf.....De islam is volgens de moslims de enige juiste religie  ook al zouden wij westerlingen graag anders willen... De  enige doelstelling van Mohammed is de wereld in een toestand van vrede brengen maar dan wel de islamitische vrede... dan is er volgens de Koran en Mohammed pas echte vrede.....  alles , de hele wereld onder de islam...... En zijn grond troepen zijn talrijk en sommigen zeer  fanatiek.......

Deze onderwerping aan de islam  is nu juist ook de reden voor een flinke  gewapende discussie  Binnen de islam.  Want het gaat er onderling om " Wie heeft het bij het rechte eind" Als je ziet hoe in het midden oosten de diverse stromingen binnen de islam elkaar letterlijk afslachten, vraag je jezelf af wat Mohammed bedoelde " met vrede" ........ Deze moord partijen leiden gelukkig soms ook tot afval van de islam.....en een deze voormalige barbaren zoeken  dan naar vergeving... deze gewelddadigheden leiden soms ook tot bekeringen van moslims tot het Christendom........ Heel merkwaardig maar God zij denk hiervoor.....

De islam is nu volop bezig aan zijn opmars in Europa en dit wereld deel te veroveren.... Europa te islamiseren.... en zolang wij Christenen  zijn, die onze naaste liefhebben zitten we in een dillema.... Want onze islamitische naasten zijn verblind en misleid en gehersenspoeld door hun profeet, en door hun heilige boek dat een ieder die niet denkt volgens hun richtlijnen moet worden uitgeroeid..... (zie M.O.)  De doelstellingen van de islam zijn helaas niet  niet zo nobel...........

hun doelstellingen zijn ; het christendom en alle andere religies overwinnen...... Ook niet Christenen, de zogenaamde linkse journalisten ( zij zijn vaak verblind door het ultieme nieuwtje en interview en schandaaltjes die ze aan het licht willen brengen)en de politiekers ( zij zijn vaak verblind door de komende verkiezingen en op welke manier ze de meeste zetels binnen kunnen  halen.) deze mensen, die denken de dans te ontspringen, hangt ook dit  lot van verdrukking boven het hoofd......Helaas  zien ook Christenen  de grote verdrukking die Bijbels geprofiteerd is niet aankomen.... Wees standvastig , twijfel niet, geloofd in God en Zijn zoon Jezus Christus... Hij is uw verlosser ook in verdrukking... velen in het midden oosten Syrië Irak Egypte enz. zijn ons al voorgegaan. In leven en in Sterven is Hij, Jezus onze voorbidder bij de Vader, en onze Borg  en Middelaar..........

Whatsgoingon op 17-11-2016 16:21

Hey Xander, leuke site and vaak interessante topics. Wat vind je van viesboek, twatter and google die 'nepnieuwssites' willen gaan weren, twitter accounts van 'alt-right' mensen wil gaan verbieden etc etc.

Kijk uit naar een eventueel artikel van jullie. Succes met alles! 

Bambi op 17-11-2016 16:35

DN 17/11/2016  15:25

 

5.000 euro boete geëist tegen Geert Wilders in 'minder-Marokkanen'-zaak

 

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2986462/2016/11/17/5-000-euro-boete-geeist-tegen-Geert-Wilders-in-minder-Marokkanen--zaak.dhtml

Flower op 17-11-2016 16:44

Ik vind het tamelijk verontrustend dat onze kinderen straks het onderspit delven tussen deze talrijke moslimfamilies. Ergens ook sneu voor de moslimkinderen, want zij worden in hun onschuld van jongs af aan al met haatzaaierij opgevoed. Tuurlijk, ze zien misschien wel hoe het er bij andere families aan toe gaat, maar vanuit hun basis, hun geloof, is er geen tolerantie, vreedzaamheid, genade en vergeving (en bekering vanuit vrije wil).

@ Marjolein; inderdaad, Nederland is afgestapt van (onderwijs in) geloof. Atheisten winnen steeds meer aan terrein, ze geloven nergens meer in (behalve in zichzelf), vandaar dat er zoveel verwarring is. Hetgeen het fundament is van Satan, mensen bij God weghouden. Misschien moeten we in deze tijd allemaal een gooi doen naar een baan als levensbeschouwelijk docent en onze kinderen voor het slapengaan meer bijbelverhalen voorlezen in plaats van het geijkte Jip en Janneke ;-)Onderwijs uzelf en uw kinderen.Allen, een fijne avond, Gods zegen en blijf dicht bij Hem.

cefas op 17-11-2016 16:46

De politiek is ziende blind en horende doof. Wat doet de politiek tegen deze moslim-haat tegen christenen? Ja een politiek show-proces tegen Wilders als bliksem-afleider, terwijl de werkelijke problemen blijven liggen.

cefas op 17-11-2016 16:55

De Islam is een bijelkaar geraapte religie, grotendeels gejat van andere religies.

vijgeboom op 17-11-2016 17:09

Hoe meer Nederland zich afkeert van JHWH en zijn zoon Jezus des te meer onheil er over je land zal komen. Taak voor Christenen om bij AZC"s over de bijbel en Jezus te evangeliseren indien hij of zij er toe in staat is en zou willen.

In Nederland is er al verdrukking en we zien dat de Joden al worden weg gepast en Christenen gaan er achteraan, eerst de Jood dan de Griek!

Essie op 17-11-2016 17:16

zo idioot om te lezen!

als ik hier over spreek met familie, is het echt 'overtrokken'.. Naastenliefde staat voorop. Maar ten koste van wat? vind het jammer dat de naam van deze dame er niet bij staat, maar dat zal ook wel zijn redenen hebben i.v.m repressailles.. 

Ongekend..maar helaas geloof ik het volledig.

DN op 17-11-2016 17:28

@Bambi, ik weet het, zie praatcafé? Schandalig hè? Haatbaarden mogen doen wat ze zelf willen, wij zijn wild geworden waar mag worden op gejaagd door de bende van anti-kafir! Marokkanen zijn moslims, dus horen bij dezelfde bende! Ken jij een Marokkaan die geen moslim is? Kunnen wij het helpen dat bijna alle moslims getaanden zijn? Ze hebben Van Gogh & Pim bewust laten vermoorden, nu willen ze iedere blanke laten vermoorden door moslims! Moeten wij dat laten gebeuren dan?

Yerik op 17-11-2016 17:45

Minder, minder Nederlanders !!!!!  Word ik nu ook vervolgd????

Qvic op 17-11-2016 17:59

Wie heeft eigenlijk de Koran geschreven? Want zowel Allah en mohammed waren analfabeet. 

Met de uitspraak van het Wilders proces heeft het OM het haatzaaien, discrimineren en ons met de dood bedreigen gelegaliseerd voor moslims, maar iedereen die een anders over denkt wordt beschuldigd, weggezet en beboet. Dit is gewoon een oorlogsverklaring aan het adres van de autochtonen bevolking in Nederland. Daar nu ook de rechters medeplichtig zijn aan het volksverraad, wat in ons wetboek nog altijd de doodsraf opstaat. Dus.........

Tom Hendrix/Seneca op 17-11-2016 18:23

@vijgeboom: 17.09. uur. Ook wat U zegt, is volkomen waar. We zijn - voor een groot deel der Nederlanders- inderdaad totaal los van de God van Abraham, Isaac en Jacob, en onze Heer Jezus, geraakt.

Tom Hendrix/Seneca op 17-11-2016 18:43

Terwijl nu Wilders, die al meer dan 10 jaar waarschuwt over de gevaren van de islamisering, voor de rechtbank staat. En dankzij de zogenaamde "linkse kerk", en de politiek-correcte kliek, mogen de moslims wel oproepen tot het vermoorden van Joden, mag een PvdA volgeling Riessen oproepen tot het vermoorden van Wilders, en het deporteren van zijn kiezers. En dat wordt allemaal aangestuurd links OM, volkomen in handen van D66 en de PvdA. Een groot links schijnproces. Zo gaat het dus nu in Nederland.

Zomer op 17-11-2016 19:01

Anna op 17-11-2016 16:18

Mooi geschreven Anna, want heel veel mensen zien het gevaar van de islam niet in, onder het mom van naastenliefde nemen ze het geweld voor zoete koek.

En de mensen die het gevaar wel inzien zijn in hun ogen racisten, en worden in een bepaalde hoek gedrukt.

De mensen die de islam met open armen ontvangen zijn zo naief als de pest, ze denken zeker dat ze worden gespaard, nou daar komen ze nog wel achter.     

Bambi op 17-11-2016 19:14

Als wij Europeanen en daar buiten niets aan doen,ja dan zal dit gebeuren.einde van de rit

Ik vertrouw niets meer.

Gijs op 17-11-2016 20:46

dit vertel ik al jaren, de westerling heeft meestal gemiddelt 3 kinderen. de andere meestal meer de rest kan je er zelf bij verzinnen

Bambi op 17-11-2016 20:47

Net binnen

Rusland benadert 'Trump-team' over Syrië

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2987016/2016/11/17/Rusland-benadert-Trump-team-over-Syrie.dhtml

Helena op 17-11-2016 21:41

Ja, dit is een vooropgezet plan dat zien we al jaaaaren aankomen maar niemand luistert! Als je er over begint wordt je uitgelachen of je moet je schàmen want je bent een racist. Het is een verdomd gevaarlijke tijd waarin we leven, en nog zit men te suffen maar als we ons nu niet uit alle macht gaan verzetten is het gedaan met ons, helaas pindakaas! Kom op mensen sluit je aan bij Pegida die helden gaan de straat tenminste op, vreedzaam zonder geweld maar wel met een heel duidelijk geluid 'geen jihad in onze straat'!

joga op 17-11-2016 22:14

DN: Antwoord= Neen

Begin van de oplossing: 15 maart 2017.

Het verstandige deel van de USA heeft ons het  goede voorbeeld gegeven, zelfs met de meest intensieve en leugenachige  tegenwerking van de TV en schrijvende pers, ook wel MSM genoemd.

Alleen een aantal internet-zenders hebben alles voortijdig goed voorspeld en waren dus uitstekend  op de hoogte van wat er onder het gewone ( niet linkse) volk speelde.

In Nederland en de EU hebben we dezelfde situatie: Achterlijk links probeert de normaal denkende stemmer te overschreeuwen met flagante leugens. Dat laten we ons net als de

Amerikanen toch niet gebeuren!

Derk op 17-11-2016 23:00

Tip: Zie en beluister op advent media"Total Onslaught" door prof. Walther Veight.

Drossaard op 17-11-2016 23:11

Na de moord op van Gogh hebben we al heel wat brandende kerken gezien. Dit kan heel snel weer gebeuren. 

Leon op 17-11-2016 23:17

De woorden van Jezus zelf:"ze hebben Mij gehaat, ze zullen u ook haten". Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig☝dus Christenen zouden eigenlijk niet verbaasd kunnen zijn...

Ten 2de:zoek maar eens op het internet naar het document 'De ondergang van Nederland'. PDF in ruim 50 pagina's uit 1989 geschreven door ene Mohammed Rasoel (een pseudoniem) waarbij toch eng nauwkeurig e.e.a. uit onze huidige maatschappelijke situatie beschreven staat.

Ten 3de:dat homo's en transseksuelen in tegenstelling tot christenen wel worden geholpen c.q. extra worden beschermd is ook niet verbazingwekkend. De inheemse organisaties die intolerantie tolereren, omdat ze net als de uitheemse intoleranten feitelijk hetzelfde doel nastreven (christenen en ongelovigen uitroeien) zullen dus geen middel onbenut laten om alles wat de Bijbel beschrijft als 'ontoelaatbaar' juist te promoten c.q. extra te beschermen. 

Ik herhaal: geestelijke voorbereiding gaat samen met mentale (=nuchtere, feiten erkennen en herkennen) en fysieke voorbereiding. Falen om je voor te bereiden is je voorbereiden om te falen. 🐑 of 🐯??

DN op 17-11-2016 23:32

@Joga, thanx voor de steun! Mvg,

Beyonder op 18-11-2016 00:07
DN op 18-11-2016 00:49

@Beyonder, dat is die zei, "Obama de laatste president van Amerika"? Het is toch al Trump of nog niet? Mvg,

Rolf op 18-11-2016 01:23

@Marjolein op 17-11-2016 15:29

Ben ik met je eens maar ik zie hoop. 

Steun van seculieren is nog klein, maar ik meen waar te nemen dat er wel degelijk seculieren zijn die bereid zijn christenen te steunen als het op strijd met de islam aan gaat komen. Ook seculieren beginnen de terreur en onderdrukking door islam en door de verraderlijke overheid meer dan zat te worden. 

Helaas zijn vele seculieren nog onwetend gehouden door de media. Als de media eerlijk zou berichten over de vervolgingen van christenen zowel in het midden-oosten als ook hier in de AZC's dan zou de steun voor christenen echt veel groter kunnen zijn. 

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat seculieren ook de waarheid over vervolging te weten komen? Door zoveel mogelijk publiciteit te zoeken en in eerste instantie niet meteen over de christelijke godsdienst te communiceren, dat kan in latere fase nog, maar wel over de vervolgingen van christenen en hun cultuur. Het gaat tegen het eerste gevoel in maar ik vermoed dat de seculier zo benaderd moet worden, eerst de harde afschuwelijke feiten en na succesvol trekken van aandacht en succesvol beroep op het gevoel van rechtvaardigheid, dan pas de geloofszaken. 

Eerst aandacht trekken en steun verwerven voor de christenen, dat is het belangrijkste. De rest komt later wel. Seculieren ook de goedheid van christenen in de praktijk laten ervaren, vooral als deze seculieren bijvoorbeeld arm zijn, kan dan ook meehelpen om steun van seculieren te verwerven. 

In latere fase is mogelijk het ongeloof van seculieren aan het wankelen te krijgen door iets dat hier op Xandeenieuws al eens in de commentaren heeft gestaan, namelijk dat van alle publicaties over mensen die een bijna-dood-ervaring gehad hebben, er alleen mensen zijn die over Jesus praten of mensen die de hel hebben gezien, maar dat er geen gedocumenteerde gevallen zijn van mensen die bijvoorbeeld mohammed, Hindoeistische goden, Boeddha of welke andere profeet of godheid gezien hebben. Statistisch gezien zouden alle godsdiensten of het gebrek daaraan even vaak in een bijna-dood-ervaring moeten voorkomen als dat er aan aantallen gelovigen of ongelovigen in de wereldgodsdiensten zijn. 

Qromwel op 18-11-2016 08:48

Tom Hendrix/Seneca op 17-11-2016 18:43:" Minder, minder rechters." Waar wonen zij? Waar gaan hun kinderen naar school?

edwin vissers op 18-11-2016 09:34

ik lijd al 15 jaar onder vervolging ,maar er is nooit een mens geweest die mij ernstig nam ,gelukkig is Cristus diegenen die niet gelogen heeft ,de kerk heeft als mantra vluchtelingen vluchtelingen vluchtelingen ,heb het zelf verteld aan klooster ordes ,die waaren allen maar bezig met waar de paus ook mee bezig is ,die geestelijke hoererij ,oecemene noemen ze dat ,nu zit ik allen als stads monnik in het verborgende te leven en lijd erg onder de kerk van nu, die mooi weer spelers ,ik ben de tel kwijt geraakt hoevaak ik gered ben van een gruwelijke aanslag .amen

God is mijn getuige !

paul v op 18-11-2016 10:36

Ik ben hier al vanaf den beginne bij x andersnieuws dus al jaren  wat me steeds opvalt iedereen schreeuwt we gaan er wat aan doen ,maar puntje bij paaltje niemand doet wat ze durven  niet.

had dacht ik twee a drie jaar geleden ook geprobeert iets te organiseren hier  ,iedereen waauw ,maar we zouden samenkomen in rotterdam om te bespreken hier ,en ja op de dag was er niemand die kwam  plots konden ze niet of lieten niets van hun horen .

en nu weer precies hetzelfde veel gepraat ,maar daar blijf het bij

Virgo op 18-11-2016 12:04

@Eelke Piers op 17-11-2016 15:58

Eelke, ik begrijp niet dat je dit niet begrijpt. Wie is Christus' tegenstander? Juist, die, Satan. En die doet er alles aan om het goede te barricaderen. 'Satan' is de hebreeuwse vertaling van 'Tegenstander'. Dat is basiskennis.

Olivia de wit op 18-11-2016 12:04

Olivia de wit op 18-11-2016

Yerik, je kan wel schreeuwen minder nederlanders, maar uit wel land kom jij vandaan. Als alle nederlanders naar jou land gaan en ook dit soort dingen zouden schreeuwen, hoe zou je dat vinden? Jullie landen zitten al overvol en nu kom je hier de boel volstouwen. Straks zijn er geen nederlanders meer, wie gaat er dan voor jullie werken, zakkenvullers.

Net als dat gedoe met zwarte piet, laat nederlanders lekker hun feestdagen houden, buitenlanders hebben daar niks mee te maken, het is traditie. Weet je hoeveel traditie's buitenlanders nederlanders door de strot duwen, denk daar maar eens aan.

willy op 18-11-2016 12:11

Dit is geen nieuws meer maar realiteit als een christen wil overleven in moslimlanden moet hij denken als een moslim! Shalom

Benny op 18-11-2016 13:07

Ja,lang geleden stond ik op de markt tegen een hek iets te eten .En een Turk,van middelbare leeftijd ging per ongeluk??????op mijn voet staan

ik zei,,pardon de onderste zijn van mij,, Ik kreeg toen!!!!al te horen;Later als wij de baas zijn in R,dam....er volgden verwensingen enz aan mij gericht.Nu ziet je dien voorspelling uitkomen Maar de vooral linkse politiek is horende doof en ziende blind.Ja alleen geert Wilders zei de waarheid over het islamgevaar en moet zelfs 5000 euro boete betalen een boete op de waarheid En nog meer Rond de eeuwwisseling zat ik in de tram Ik had een ketting met de davidsster enkele marokkanen of turken zeiden Zeker vergeten vergast te worden Er stond politie ,maar deden niets.Ik ben niet joods,maar ik houd van Israel.

Beyonder op 18-11-2016 13:47

Aan DN,

Klopt maar hij is nog niet geinstalleerd dus er kan nog van alles gebeuren

Beyonder op 18-11-2016 13:57

Rob Kirby-Massive Fraud 8,000 Tons of Paper Gold Dumped on Market  

 

Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

DN op 18-11-2016 14:13

@Yerik op 17-11-2016 17:45, Nee, ik alvast niet, ik ga geen klacht neer gaan leggen om aan geld te geraken zoals die Marokkanen wel deden, allemaal blablabla hè, al dat gedoe hebben we te danken omdat er ook een zogenaamde rechtbanken business bestaat hè? Maar het zijn nu allemaal krombanken geworden! Zo'n fake proces tegen Wilders gaat dus duidelijk omdat ze weten dat daar de kassa goed zal gaan kunnen rinkelen voor hen! De Marokkanen zullen de volgende keer wel meer uitkijken, want ze zien het geld alléén maar in de zakken van rechters & advocaten verdwijnen... Mvg,

Tom Hendrix/Seneca op 18-11-2016 14:31

@Benny: 13.07. uur. U zegt- en terecht- " Er stond politie, maar deden niets". Klopt, ik durf de stelling aan, dat wij Nederlanders geen normale politie meer hebben, maar enkel "linkspolitie", en "moslimpolitie".

Qromwel op 18-11-2016 14:57

willy op 18-11-2016 12:11: Mijn zeer orthodoxe roomskatholieke neef woont en werkt thans in Oman. Daarvoor woonde en werkte hij vanuit Abu Dhabi, Dubai, Sharjah en weer Dubai. Hij draagt altijd poloshirts met open kraag en een gouden kruisje om z'n nek. Bij zijn bezoeken in het buitenland, Teheran, Riyadh, Jedda, Daman en vroeger Damascus daar nooit problemen van ondervonden.

DerUntote op 18-11-2016 16:48

Deze anti-theist zal het sowieso opnemen voor Christenen, hoewel ik iedere religie veracht staat de Islam bovenaan mijn "vuilnisbakken lijst". Ook al geloof ik in geen enkele "god" wil dat niet zeggen dat ik normloos ben.

Hoopvol op 25-11-2016 14:40

Edwin vissers , een opmerkelijk verhaal ! Ik hoop dat u zich staande kunt houden. ik hoop dat u in uw lijden ( dat maak ik erop uit ) toch het volledig vertrouwen in onze Heer mag blijven behouden. Hou U stevig vast aan  onze Heer en U zult niet teleurgesteld worden. Ook al staat het water tot uw lippen. 

ik wens U sterkte, Gods kracht en zegen toe !!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl