HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt

Media manipulatie bevestigd: Nauwe banden tussen CNBC en Clinton campagne onthuld – ‘Verwend nest’ Chelsea Clinton verantwoordelijk voor bijna-zelfmoord van adjunct directeur Clinton Foundation – WikiLeaks bevestigt dat Hillary doelbewust emails wiste nadat schandaal al 3 weken bekend was


Ongetwijfeld zal er ooit een complete TV-serie aan haar talloze leugens en criminele activiteiten worden gewijd* – tenminste, als de VS en de wereld haar presidentschap weten te overleven. (* Wij vermoeden dat de briljante Netflix serie ‘House of Cards’ min of meer is afgekeken van het leven van de Clintons.)

Gisteren werd er een nieuwe serie WikiLeaks gehackte emails van de Democraten gepubliceerd. Uit de emails blijkt dat het campagneteam van Clinton inderdaad nauwe banden heeft met de grote massamedia zoals CNBC. In een van de emails aan Clintons campagnechef John Podesta schreef journalist en marketing manager Brent Budowsky, oud staflid van de partij en een grote steunbetuiger van Clinton, dat ze moest stoppen met het ‘zeggen van dingen die onwaar zijn, iets dat ze eerlijk gezegd vaak doet.’

 


Budowsky concludeerde tevens dat Hillary alleen tegen Trump een kans zou maken, omdat ‘ze een enorme inherente politieke zwakte heeft. Het zou slim van haar zijn om dat te verbeteren.’ In een andere email riep hij Podesta op er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat Bill Clintons seksleven niet door (staf)leden van Hillary’s team in de media ter sprake zou worden gebracht. Sommigen hadden namelijk al tegen de media gezegd dat deze dubieuze reputatie van Hillary’s man schadelijk voor haar zou kunnen zijn. (1)

Nauwe banden met CNBC

De ‘Podesta’ emails onthullen daarnaast wat iedereen feitelijk al wist, namelijk dat de grote massamedia en de Clintons als twee handen op één buik zijn. De zogenaamd ‘onpartijdige’ John Harwood, hoofd afdeling Washington van CNBC, schreef tal van emails waarin hij Hillary als een volgzaam schoothondje de hemel in prees. Hij had zelfs lunchafspraken met Podesta, en vroeg letterlijk om instructies hoe hij Hillary’s standpunten het beste kon laten overkomen op TV. (3)

‘Verwend nest’ Chelsea verantwoordelijk voor bijna-zelfmoord

Andere emails laten zien dat Chelsea Clinton het meedogenloze karakter van haar moeder lijkt te hebben geërfd. Doug Band, voormalig naaste medewerker van Bill en Hillary en mede oprichter van consultancybureau Teneo, mailde aan Podesta dat hij de adjunct directeur van de Clinton Foundation, Laura Graham, net op tijd wist te stoppen toen ze zelfmoord wilde plegen door met haar auto het water in te rijden.

Graham was in de weken ervoor ontzettend op de huid gezeten door Chelsea Clinton, die voor belangenverstrengeling vreesde toen Huma Abedin –wier naaste familie nauwe banden heeft met de Moslim Broederschap terreurorganisatie- door Band in dienst werd genomen tijdens de laatste maanden dat Hillary nog minister van Buitenlandse Zaken was. Band en Abedin hadden het ministerie namelijk om hulp gevraagd voor Teneo’s klanten.

De situatie escaleerde toen Band aan campagneleider Podesta schreef dat ‘Chelsea handelt als een verwend nest dat niets anders te doen heeft dan kwesties te veroorzaken die haar werk rechtvaardigen. Zoals ze zelf zegt heeft ze haar weg nog niet gevonden, en mist ze focus in haar leven. Ik snap dat ze binnenkort met dit werk stopt, maar als dat niet snel genoeg gebeurt, dan...’ (2)

Wissen emails bevestigd: Strafbare Hillary acht zichzelf ‘boven de wet’

Het meest schadelijk voor Hillary lijken echter emails waaruit blijkt dat haar stafleden letterlijk met hun handen in het haar zaten vanwege haar ‘verdraaiingen van de waarheid’. Een staflid schreef dat ‘niemand in mijn vriendenkring kan begrijpen waarom het als o.k. / veilig / passend werd beschouwd om een privé server te gebruiken voor geheime documenten, EN waarom Hillary besloot om die zélf na te kijken, om vervolgens deze documenten te wissen zonder aan iemand buiten haar kring de kans te geven hun mening erover te geven. Dit riekt naar handelen boven de wet, en naar zaken waar ik zelf sancties voor zou moeten opleggen, of mensen voor zou moeten ontslaan.’

Deze en andere mails bevestigen dat Hillary een stelselmatige leugenaar is, omdat ze altijd is blijven volhouden dat ze tienduizenden (!) emails ‘per ongeluk’ heeft gewist, drie weken nadat het schandaal in het nieuws was gekomen. Ook beweerde ze met droge ogen dat ze niet wist waar de grote ‘C’ (Classified) op al die documenten en emails voor stond, en dat voor iemand die minister van BuZa is geweest. (6) Deze gewiste emails waren hoogstwaarschijnlijk buitengewoon belastend voor haar, waardoor ze zich onmiddellijk uit de presidentsrace had moeten terugtrekken. (4)

Hillary blijkt ook met de regelmaat van de klok van mobieltje te zijn gewisseld, nadat ze haar oude apparaat had laten breken of kapot slaan – iets dat rechtstreeks uit thriller films afkomstig lijkt te zijn, en dat mensen doorgaans alleen doen om niet getraceerd te kunnen worden. Met ander woorden: wat had Hillary te verbergen, iets dat niemand te weten mocht komen?

Schandalig genoeg kreeg ze ook nog eens hulp van de FBI directeur James Comey, die het onderzoek naar het emailschandaal overduidelijk met opzet frustreerde door onder andere bewijsmateriaal (een persoonlijke laptop met Hillary’s emails) te laten verdwijnen (5)(7). Kortom: alles, maar dan ook echt alles, ook criminele zaken waarvoor iedere gewone Amerikaan jaren achter de tralies zou verdwijnen, om Hillary het Witte Huis in te krijgen.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Infowars
(5) Louder With Crowder (via Infowars)
(6) Louder With Crowder (via Infowars)
(7) Infowars

Zie ook o.a.:

10-10: Vriend en vijand: Trump verpletterde Hillary in tweede debat
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
09-10: Door Bill Clinton verkrachte vrouwen nemen het voor Donald Trump op
09-10: Door Bill Clinton verkrachte vrouwen nemen het op voor Donald Trump
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
03-10: Clinton campagne erkent dat Hillary zelfde belastingregeling als Trump gebruikt
27-09: Bijna alle peilingen na eerste debat: Trump wint ruim van Clinton
22-09: ‘Rellen Charlotte begin van geplande chaos bedoeld om Donald Trump te stoppen’
12-09: ‘Democraten overwegen Hillary Clinton te vervangen om slechte gezondheid’
03-09: Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog...
16-08: Trump : Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Josef op 11-10-2016 15:38

Alle regeringsleiders liegen dat zij barsten, en het klootjesvolk neemt alles voor waar aan,anders waren deze

idioten ook in Nederland niet aan de macht gekomen.

Tom Hendrix Seneca op 11-10-2016 16:15

Net als in Europa, zijn de media in de Verenigde Staten, volledig gecorrumpeerd. Ook daar is geen sprake meer van een onafhankelijke pers. Althans dat is mijn bescheiden mening. Het is een en al eenzijdige gekleurde (linkse en policor) berichtgeving.

ieznogoedh op 11-10-2016 16:19

Nou, dan maar beginnen met FBI-directeur James Comey in het gevang te gooien. Dan is die laptop zo weer boven water.

Joy op 11-10-2016 16:27

Alles wat niet in overeenstemming is met  de Universele Goddelijke wet gaat nu boven water komen, het tijdperk van de vrije wil voor 'beide' partijen (goed en kwaad), is voorbij, we zijn hier getuigen van de geboorte van dit nieuwe tijdperk, waar de 'vrije' wil, plaats maakt voor de Universele Goddelijke Wil, alles wat daar niet mee in overeenstemming is zal verdampen in het Licht van het Universele Bewustzijn. Deze wezens krijgen hooguit nog een jaar de tijd, om tot inkeer te komen, maar hun shit zal voor de mensheid zichtbaar worden, hun einde is begonnen.

cefas op 11-10-2016 17:57

Hoort ze toch thuis in de gevangenis.

Maitreya op 11-10-2016 18:42

Chelsea lijkt inderdaad wat op haar moeder, dat zie je zo. Ik weet trouwens niet zeker of WikiLeaks niet wat ver gaat.

Ik wou nog wel even het volgende kwijt.

Een paar dagen geleden maar kwam ik iemand tegen die het had over het jaar van barmhartigheid, van de katholieke kerk, en ik werd uitgenodigd daar eens naartoe te komen waar ook veel buitenlanders zijn: Ethiopiërs. Ik zei toen al dat het wel altijd hetzelfde liedje is met die buitenlanders. Angela Merkel is nu op bezoek in Ethiopië, economisch een van de meest succesvolle landen van Afrika waar desalniettemin de noodtoestand is afgekondigd. Ze onderhandelt daar over migratie na de protesten daar om meer vrijheden (zoals migratie).

christen 777 op 11-10-2016 20:04

Begint op een soap te lijken van tante Hiilary en oom Trump een hoog rtl boulevard gehalte zoals het te doen gebruikelijk is bij verkiezingen. Het is kiezen tussen de minst kwade maar ook Trump is de messias niet en Putin is het ook niet. Er is er maar een de Messias en dat is Christus en dat is de weg voor ons behoud. Begin vorig jaar kwam een man Gods naar mij en zei dat Openbaring 13 spoedig gaat beginnen. Hoe het uiteindelijk zal gaan blijft gissen maar de uitkomst is zeker

Bambi op 11-10-2016 20:05

José 11/10/2016

Ben het volledig met je eens.

In wat voor wereld leven wij!

Beste Xander en het team,maar ook aan al de mensen hier.Wij zijn blij dat we terug het Xandernieuws kunnen volgen.

Groetjes aan iedereen.✌

Michaël ;-{> op 11-10-2016 20:36

Eigenlijk verdienen al pathologische psychopaten een lintje, ook bij ons in het parlement. Dat woord komt toch van Parler & Mentir.

Wat praten & liegen betekent in het Frans. Echt, wie lacht niet die de mens beziet.

vijgeboom op 11-10-2016 21:47

Welke politicus liegt nooit dan? Of beloofd dingen zonder waar te maken zoals Rutte en met sorry er vanaf komt?

Michaël ;-{> op 11-10-2016 23:01

@ christen 777 op 11-10-2016 20:04 - Ja, de uitkomst is zeker! Ook al was het zo maar iemand, die iets tegen jou zei.

Qromwel op 12-10-2016 00:16

Het hele gedoe van Clinton & Trump bij de debatten is één grote komedie (comedy!) In werkelijkheid zijn ze goede vrienden. Ooit heb ik op een van Xander fora een url van Henry Makow gepost. Bij doorklikken komen gezellige foto's bij het golfen gemaakt. Is 'House of Cards' op de Clintons gebaseerd?

René van Zalk op 12-10-2016 00:17

Trump=Niet Geschikt.

Qromwel op 12-10-2016 00:55

Ontvangen van pastor Ken Kemble in Texas:

https://www.youtube.com/embed/hPp9P7_JpCs?rel=0;controls=0;showinfo=0

Inmiddels ruim 3 miljoen keer bekeken op Youtube en Facebook

jerommeke op 12-10-2016 07:51

Volwassenen gedragen zich als kinderen en kinderen presenteren zich als volwassenen. Dat is helaas de wereld waarin wij anno 2016 in leven.

vlokje op 12-10-2016 09:24

He rene , weet je dan niet dat je beter een lekkende dak (of veehandelaar trump) kan hebben dan een kijvendde vrouw (haaibaai clinton)

edwin vissers op 12-10-2016 09:39

2016-09-06

Recent hebben wij de Johannes Vianneykerk in Deventer aangekocht met de bedoeling om onze galerie hier naartoe te verhuizen. Het is een zeer bijzonder monumentaal pand met glas in lood ramen en heel mooie uitstraling. Ons plan is om de galerie binnen 2 maanden te openen.

Op dit moment worden al onze Boeddhabeelden naar de kerk verhuisd, hier een korte impressie.

 http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/26505723/__Boeddha_pikt_katholieke_kerk_in__.html

Proteus op 12-10-2016 09:46

@ vijgeboom, juist. Hillary is pro abortus, pro Islam en heeft verschrikkelijk uitgehaald naar door Bill verkrachte vrouwen. Dan weten we al voldoende.  

Een ander geluid op 12-10-2016 10:12

Iedereen beter dan Hillary in het Witte Huis. Gezien de enorme pro-Clinton media campagne. Anti-Trump uitlatingen van Obama en prominente republikeinen, is Trump blijkbaar te onafhankelijk voor de "gevestigde orde", NWO, oligarchen enz. Is alléén maar goed nieuws. Het wordt tijd, dat de massa afstand neemt van politici en politieke partijen, die de marionetten zijn van NWO. Berechten en achter de tralies !!! Maar de verandering begint in het stemhokje !!!!!!

rescue op 12-10-2016 10:26

Nieuwste ontwikkeling, Bill Clinton heeft een zwarte zoon. Wordt uiteraard ontkend maar hij wil DNA test!

IFF op 12-10-2016 10:33

Mijn grootste vrees is dat deze oorlogshavik na 8 november de nucleaire codes in handen krijgt. Gezien haar labiele toestand een catastrofe voor de mensheid. Een 'killerclown' in het Oval Office.

willy op 12-10-2016 11:43

Ze heeft als voormalige minister van buitenlandse zaken zo dikwijls geblunderd dat obama iemand anders benoemde de huidige kerry die er ook weinig van bakt . Alle politiekers liegen dat is hun tweede natuur ! shalom

Pier op 12-10-2016 14:24

Zo, edwin vissers?(12-10 9.39) Boeddhabeelden? En daar ben jij dan nog trots op ook? Dat je een kerk vol gaat zetten met afgodsbeelden? En daar maak je hier, volkomen off-topic, reclame voor, op Xandernieuws? Ik ben bang dat het niet eens een zieke grap is, maar dat je het nog meent ook. Ben je zo blind voor de geestelijke werkelijkheid dat je niet begrijpt waar een boeddhabeeld voor staat? Of wil je provoceren of zo?

anora op 12-10-2016 17:06

Haar voormalige lijfwacht had een boek geschreven, ze schijnt nogal agressief en gewelddadig uit de hoek te kunnen komen en heeft Bill ook wel eens een knal verkocht, maar dat laatste kan ik me goed voorstellen.

Vooruitzicht op 12-10-2016 19:23

Nou Edwin, boeddhabeelden in een kerk! Ik schrijf boeddha wel met een kleine letter. Heeft niets met de kerk te maken. Ps. 74 zegt: niet 1. Profeet in ons overgebleven. Gods huis is met vuur verbrand. De Heere zou die beelden eruit gegooid hebben.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl