HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt

Koning van Marokko gaf Hillary Clinton via Stichting $ 12 miljoen voor haar campagne – Sterke aanwijzingen dat Hillary tijdens laatste debat stiekem werd geholpen via verborgen monitor

 
Ook het slotdebat was waarschijnlijk ‘rigged’: Hillary’s lessenaar leek een verborgen monitor te bevatten.

Tot op heden blijven de massamedia in de VS en Europa de vloedstroom aan beschuldigingen aan het adres van Hillary Clinton door de rechtse en onafhankelijke pers voornamelijk negeren, al gaat hen dat naarmate de bewijslast tegen de Democratische presidentskandidaat almaar groter wordt, steeds moeilijker af. Nu echter ook Bob Woodward, als journalist beroemd geworden door het Watergate schandaal en tegenwoordig redacteur bij de linkse Washington Post, de Clintons en hun stichting ‘schandalig en corrupt’ noemt, zouden zelfs bij de meest verstokte volgelingen van Hillary de alarmbellen moeten gaan rinkelen.

 

Chris Wallace (Fox News Sunday) wees in een interview met Woodward op ‘de beschuldigingen over de Clinton Foundation en ‘pay to play’ (geld in ruil voor bepaalde diensten), waar ik minister Clinton over vroeg in het debat, wat zij omkeerde in een aanval op de Trump Foundation...’

‘Als je het ogenschijnlijk duidelijke bewijs ziet dat donors van de Clinton Foundation anders werden behandeld en makkelijker toegang kregen dan niet-donors, en deze nieuwe onthullingen over een deal van $ 12 miljoen tussen Hillary Clinton, de stichting en de koning van Marokko, zouden de kiezers hier zich dan zorgen over moeten maken?’

‘Het is corrupt, het is een schandaal... maar het heeft geen gevolgen’

Woodward: ‘Ja. Het is corrupt. Het is een schandaal. En ze gaf totaal geen antwoord op jouw vraag. Ze begon over het goede werk dat de Clinton Foundation heeft gedaan. Daar heeft ze een punt, maar het mixen van vergoedingen voor toespraken, de Clinton Foundation, en de handelingen van het ministerie van BuZa, wat zij leidde, dat is allemaal met elkaar verbonden, en is corrupt. Je kunt het niet slechts onverkwikkelijk noemen. Toch is er geen formeel onderzoek gaande, en er zijn signalen dat ze dat wel verricht hebben.’

‘Maar de verkiezingen zullen hier niet door worden bepaald... Ik ga de uitslag van de verkiezingen niet onder de loep nemen. Dat is absurd, bedoel ik. Het heeft geen gevolgen. En als Trump verliest, laten ze hem toch niet toe in het Witte Huis.’

Het sarcastische commentaar op Zero Hedge; ‘Dus het is corrupt, het is een schandaal, en... het zal totaal geen gevolgen hebben. Het wordt tijd om opnieuw naar de meest recente definitie van een bananenrepubliek te kijken.’ (1)

‘Hillary tijdens laatste debat stiekem geholpen door verborgen monitor’

Hillary, Obama en bijna alle media vielen er na het laatste debat over dat Trump zei dat hij niet zonder meer de uitslag van de verkiezingen zal accepteren. Door te twijfelen aan eerlijke verkiezingen zou hij de ‘pijlers van de democratie’ aan het wankelen brengen.

Daar is echter niet alleen een wagonlading keihard bewijs voor, waaronder diverse opnames die met de verborgen camera van Democraten werden gemaakt, maar nu zijn er tevens sterke aanwijzingen dat ook het laatste debat ‘rigged’ was.

Op diverse TV-beelden van het laatste debat is vanuit verschillende hoeken duidelijk te zien dat uit het verdiepte gedeelte van Hillary Clintons lessenaar licht scheen, en dit bij Trump juist altijd donker was. Ook viel op dat Hillary tijdens het debat vaak lange tijd naar beneden keek –soms zelfs zo lang, dat er een ongemakkelijke stilte viel-, en niet in de camera’s (kijk op 42.25 in deze video).

Video 1 laat op 18 seconden zien dat er een licht uitgaat op Hillary’s podium, terwijl zo’n licht aan Trumps kant niet is te zien. Op de officiële NBC opname is op 1.38:30 hetzelfde fenomeen zichtbaar. Video 2 werd oorspronkelijk gepost door Anonymous, en ook daarop schijnt overduidelijk een licht in Hillary’s lessenaar, terwijl die van Trump donker blijft.

Failliet van Westerse media

Hillary Clintons hele campagne wordt beheerst door opzettelijke misleidingen, tal van schandalen, aangetoonde glasharde leugens, openlijke media manipulatie, schaamteloze corruptie, massale verkiezingsfraude, ‘false flag’ geweld tijdens Trumps rally’s en bewezen kiezersbedrog,  hoogstwaarschijnlijk zelfs tijdens de publieke TV-debatten met Trump door haar in het geniep te helpen via een verborgen monitor.

En toch vindt vrijwel niet één journalist van de Westerse ‘kwaliteits’media het nodig hier serieus aandacht aan te besteden. Nee, een paar platte opmerkingen van Trump zo’n 11 jaar geleden, díe zouden alles bepalend voor de aanstaande verkiezingen zijn.

Het onthutsende failliet van de ‘vrije’ Westerse media kan nauwelijks pijnlijker worden onderstreept – althans, als we de jarenlange leugenpropaganda over bijvoorbeeld Syrië, Oekraïne, Rusland en de massa immigratie voor een momentje vergeten.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars

Zie ook o.a.:

23-10: Waarom CNN spijt heeft van deze laatste minuut Trump-Clinton debat
22-10: WikiLeaks: Hillary Clinton wil Turkije buiten EU om aan TTIP toevoegen
19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 24-10-2016 14:08

Hillary past dus ook al lang taqqiya toe, ze leidt in werkelijkheid al een islamstaat! Takbir!

joga op 24-10-2016 14:30

Elke dag de gehele dag door op You Tube verkiezingen USA nieuwe bewijzen van corruptie en manipilatie van verkiezingspolls door de "Democraten en via duizeneden nieuwe Wikileaks-emails op de Clinton-prive server,doe onbeschermd in haar kelder openstond voor iedereen uit de gehele wereld met supergeheime(Classified) informatie, waarmee zij voor de rechter zal worden gesleept en gevangen zou moeten worden gezet. Stem dus af op You Tube en u weet niet wat u ziet elke dag tot de verkiezingen en elk uur nieuwe berichten. Zonder deze corruptie en misleiding door de MSM zou Donald Trump met grote afstand (Landslide) de verkiezingen moeten winnen. Deze MSM begint zich  daarom al in te dekken nu ze zien dat hun prognoses van geen kant gaan kloppen en ze daardoor een enorm gezichtsverlies gaan lijden, hetgeen nu al op grote schaal het geval is. 

Bambi op 24-10-2016 14:41

Joga 24/10/2016

Laat ons hopen dat er een grote controle komt

vlokje op 24-10-2016 15:28

De komplete witte outfit van Hillery, is dus een statement,

vlokje op 24-10-2016 15:32

Nou maak ik mij daar weer zorgen om, worden we nu het trump kamp ingedreven?

rescue op 24-10-2016 15:52

De mainstream media is een groot leugenaarscircus en omdat de meeste mensen er geen flauw benul van hebben komen ze er mee weg. En de EO dan? Volledig politiek-corrupt. Om je dood te schamen als christen. Hierbij mijn oproep, verlaat deze judassen onmiddellijk. Volg Israelinewslive!

willy op 24-10-2016 16:25

We zullen er met moeten met met leven zoals uit het artilel blijkt. Hillery gaat winnen tyrump heeft zich te belachelijk gemaakt zelfs voor de Amerikanen t ver gaan  is Hillery ze is voor Israel en is dat is voor ons Joden hetzelfde of Trump wint of Hilery voor ons joden maakt dat geen verschil uit. Als Jood is er geen verschil tussen Trump En hillery beiden zijn tegen Joden ! Shalom

Oeps op 24-10-2016 16:29

Oeps, deze site wordt met een hele discussie genoemd op:

https://www.nieuwskoerier.nl/news/17783-xandernieuws

Dus verdedig u...

Tom Hendrix Seneca op 24-10-2016 18:41

Natuurlijk, wenst onze volkomen rode/linkse pers en de media en omroepen, daar geen aandacht aan te schenken. Links haat de werkelijkheid, omdat links wenst te bepalen wat er gezegd en gedacht dient te worden. Links als slippendrager van de Bilderbergers, en de NWO. Het kan verkeren!

Bambi op 24-10-2016 19:30

Oeps Op 24/10/2016 16:29

Ik hoef mij niet te verdedigen, wij wachten al op het volgende nieuws van Xander

Dat is puur de domheid van de mens.En het loopt vol domheid op deze wereld dus 😪verder.

goodmorning op 24-10-2016 20:06

Oeps@,

Wat valt er te verdedigen,  complot theorieën zijn er om mensen aan het denken te zetten. Je mag de weerbarstige houding/opstelling  van elk individu tegen complot denkers als compliment gaan beschouwen. Zij volgen immers een waarheid verpakt in politiek geneuzel.  Geeft geen enkele toegevoegde waarde,  niet voor mij altans....

Kijk liever naar Holland bakt, of is het heel Holland bakt.....

cefas op 24-10-2016 20:53

Diens brood men eet, wiens woord men spreekt. De zogenaamde kwaliteitskranten zijn niet anders.

jottum op 24-10-2016 22:03

Toch jammer voor clinton dat de heimelijke 'arabische lente (-oorlog)' die na Obama's aantreden in 2009 in 2010 begon niet voor de verkiezingen zijn afgerond (na de irak-oorlog van de republikeinen), want zij zal geen gezichtsverlies willen lijden en als democraat ook niet de oude Obama-regering (waarin zij zelf ook zat) willen afvallen. Dus ojee wat een dilemma en patstelling op het eerste gezicht. In ieder geval denken de chinezen er het hunne van, want die hamsteren olie bij de vleet en halen dat al lang veel minder uit rusland dan gewoonlijk, dat de olie wel voor hun vliegtuigen, tanks en voorraden nodig zullen hebben. 

 

Kwamvanrechts op 24-10-2016 23:01

@Oeps,

ik zou zeggen: laat deze site (HoaxWiki) en meneer (of mevrouw?) Karnemelk dan maar eens met bewijzen komen inclusief bronvermelding, te beginnen met het lijstje van 29 links die hij aangeeft als referentie, dat het allemaal maar verzonnen is. Denk dat hij/zij niet ver komt.

grrrr001 op 24-10-2016 23:47

Allemaal mensen met een politieke strekking die kunnen worden aangesproken overCETA en TTIP, om hun mening die er gemakkelijkheidshalve in bestaat om het goed te keuren om maar zo weinig mogelijk werk op de hals te moeten halen om zich daarover te moeten verdiepen.Petervanrompuy+tomdehaene+katparty=BrouwersKarin=Dirk_de_Kort=ElsVanHoofcdenv=SonjaBecq+roeldeseyn=Stefaanvercamer=FranssenCindy=KathleenHelsen=grietsmaers=jefvandenbergh=MoonsRaf=NahimaLanjri=SteinVoet=KimKempenaers=wbeke+JoVandeurzen+peeters_kris1=Koen_Geens1+pieterdecrem=ServaisV=hendrikbogaert=RuttenGwendolyn+BartSomers+PatrickDewael=Barttommelein=@VincentVQ+ 21 okt.minister van vereenvoudiging (van bestaande geldende wetten) ten tijde van....Ik hoor dat de PS elektriciteitspalen wil belasten omdat ze het werk afpakkenvan de kaarsenmakers.  #robottaksATurtelboom=DirkVanMechele1=KeulenMarino=rikdaems?lang=nl+KarlVanlouwe+AnnickDeRidder+GeertBourgeois+JokeSchauvliege+LiesbethHomans=philippemuyters+BenWeyts=JanJambon=FranckenTheo +diegene die zich daar wel voor inzetten moeten alle middelen krijgen om dit te kunnen doen om dat zij het belang van de burgerbevolking wel dienen.@Turan_Guler 24/10/2016  Vrijhandel geen #speeltuin meer v enkele politici en multinationals. Breed verzet heeft plaatsgeëist #ceta.Tijd voor evenwichtige akkoordenhttp://gulerturan.be/media/uploads/articles/resolutie_CETA_definitief_2.pdfhttp://gulerturan.be/media/uploads/articles/verslag_gedachtewisseling_Malmstr%C3%B6m_-_20_september_2016.pdfCOLUMN Marc Reynebeau-- http://www.standaard.be/cnt/dmf20161019_02528753 --Europa is een trage leerlingCanadees hoogleraar Internationale Investeringswetgeving Gus Van Harten is een tegenstandervan het Canadees-Europees handelsverdrag CETA. In "Terzake" geeft hij meer uitleg.http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake

DN op 25-10-2016 00:10

@Oeps, als het over politiek & islam gaat is Xandernieuws volgens mij toch heel dicht bij de waarheid...

Qromwel op 25-10-2016 00:14

@Xander; Verdedigen? Niet aan beginnen, wordt oeverloos heen en weer gedoe. Gewoon doorgaan is een betere tijdsbesteding, dunkt mij.

De Terugkeer op 25-10-2016 09:23

Als ik braaf en gedreven mijn werk doe, iedere dag maar weer, heb ik ook volstrekt geen monitor nodig en doe alles op gevoel, liefde en inspiratie. Zolang je genoemde kwaliteiten niet bezit: geen president worden.

MarcelJ op 25-10-2016 13:32

Video 1. Bij 1u 38m en 42sec zie je het licht duidelijk uit gaan van lessenaar Hillary wanneer ze naar Trump loopt. Trump zelf heeft slechts een clipboard met notities voor zich liggen, niks monitor o.i.d. 

ray001 op 25-10-2016 15:01

Het is overigens niet alleen de Amerikaanse media die er een potje van maakt. De media in Nederland is ook behoorlijk door de mand gevallen als het gaat om de verkiezingen. Twee keer per dag wordt er wel iets negatiefs gepost. Als je niet beter zou weten en niet verder kijkt kom je behoorlijk bedrogen uit. Ik krijg bijna een gevoel van, als Trump het kan in de U.S dan kan Wijders het ook in Nederland. Dus met negatieve berichtgeving over Trump de Nederlandse opinie beïnvloeden voor de Nederlandse verkiezingen in maart. 

Luuk op 25-10-2016 15:24

Nu blijkt Soros mogelijk ook betrokken te zullen zijn stembusfraude in Amerika...http://www.ninefornews.nl/amerika-gebruikt-november-stemcomputers-gelinkt-aan-george-soros/

Bambi op 25-10-2016 15:27

DN 25/10/2016  00:10

Van politiek hou ik niet van omwille heel weinig intresse.

En wat islam en oorlog betreft,dat lees ik graag .Dat is de tijdbom van iedere dag waar wij moeten in leven.

En wat betreft heel kort bij aangaande de waarheid van Xander,daar geef ik u gelijk in.

Mvg

Lodewijk op 25-10-2016 17:52

Er gebeurde na het debat van alles met Hillary's lessenaar. Eerst werd er door een man van het Hillary kamp -op een half verborgen manier- iets wat op een document lijkt van haar lessenaar gehaald. Later kwam er iemand die langdurig bukkend bezig was achter haar lessenaar en er iets schijnbaar technisch verwijderde. Hij kwam later nog een keer terug voor meer:

https://www.youtube.com/watch?v=hbffRlrJSCA

cefas op 25-10-2016 18:41

Hillerly is morgen jarig. Zij wordt 69. Vergeet niet haar te feliciteren.Doe haar maar de groeten van mij .Haarzelf feliciteren moet ik nog een nachtje over slapen. Jullie begrijpen wel waarom.

DN op 25-10-2016 20:12

Bambi, zo is dat! Vgr,

Qromwel op 25-10-2016 21:19
joga op 26-10-2016 11:17

Bij de voorstemmingen ( is gebruikelijk in de USA) wordt door talloze Republikeinen gemeld, dat de door hen ingetypte keuze voor Trump wordt omgezet in Clinton.Reden waarom iedere kiezer wordt geadviseerd een schriftelijke bevestiging van hun keuze te vragen of alleen schriftelijk te stemmen. Het Soros-verhaal met door zijn firma geleverde stemmachines blijkt dus wel degelijk te kloppen. Het moet niet gekker worden. Over corruptie gesproken.Links ten voeten uit dus graag intensieve controle bij onze verkiezingen in maart 2017.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl