Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude door Democraten

Project Veritas: Keihard bewijs dat Democraten door fraude, manipulatie, intimidatie en omkoperij verkiezingen voor Hillary proberen te stelen – Medewerkers geven toe: Team Hillary zet met opzet gewelddadige anti-Trump rellen op touw 

 
‘Het maakt niet uit wat die verrekte legale en ethische mensen zeggen, wij moeten dit gewoon winnen.’ 

President Obama zei gisteren dat Donald Trump ‘niet moet zeuren’ en moet ophouden met zijn ‘onverantwoordelijke’ toespelingen dat de verkiezingen op 8 november wel eens door het kamp Hillary Clinton gestolen zouden kunnen worden. Laat het onafhankelijke Project Veritas nu juist keihard en onweerlegbaar bewijs hebben gepubliceerd dat die massale verkiezingsfraude al heel lang op touw wordt gezet. Dat bewijs bestaat uit diverse undercover video’s, die aantonen hoe de Democraten voortdurend bezig zijn om met directe hulp van de media en het Witte Huis door allerlei vormen van fraude, manipulatie, intimidatie en omkoperij de verkiezingen te stelen. 

Op de opnames zijn diverse Democraten te zien en te horen, die openlijk discussiëren hoe ze op grootschalige wijze verkiezingsfraude plannen en plegen. Eén van hen was Robert Creamer, medeoprichter van het aan de Democratische Partij verbonden Democracy Partners (dat op zijn beurt weer nauwe banden heeft met de ultralinkse globalist-miljardair George Soros). 

Creamer wijst na vragen van de undercover journalist op ‘een aantal organisaties’ zich bezig houden met ‘een grote truc’ waarmee Latijns-Amerikanen illegaal als (Democratische) kiezers worden geregistreerd, door hen zogenaamd als leveranciers/aannemers te laten werken. Nadat Project Veritas de opnames publiceerde, nam Creamer onmiddellijk ontslag, naar eigen zeggen omdat hij de campagne van Hillary niet in gevaar wil brengen. Alleen al deze stap is meer dan voldoende bewijs dat de video’s van Project Veritas authentiek zijn. 

Linksradicale strateeg bezocht 340 x het Witte Huis 

Stembusfraude is echter niet de enige specialiteit van Creamer. In 2006 zat hij 5 maanden in de gevangenis voor bankfraude ter hoogte van $ 2,3 miljoen. Waarnemers vragen zich af waarom uitgerekend deze man maar liefst 340 x het Witte Huis bezocht sinds Obama in januari 2009 president werd, waarvan 45 x voor een directe afspraak met de president zelf. 

Volgens de biografie op zijn website is Creamer al meer dan 40 jaar een politiek strateeg en organisator, die zeer nauw samenwerkt met de regering Obama. In 2008 en 2012 was hij werkzaam als consultant voor Obama’s campagneteam. Hij gaf de president zelfs ‘strategisch advies’ over de zeer omstreden nucleaire deal met Iran. Buitengewoon opvallend is dat Creamer in de jaren ’70 zijn carrière begon bij het Chicago’s Citizen Action Program (CAP), dat was opgezet door de radicaal linkse communist/anarchist Saul Alinsky, die tevens één van de onofficiële leermeesters was van... Barack Obama.

 We voorspelden het ruim 7 jaar geleden al: De huidige president blijkt Alinsky’s boek ‘Rules for Radicals’, waarin wordt uitgelegd hoe een land het beste van binnenuit kan worden ondermijnd en in chaos kan worden gestort, bijna tot op de letter nauwkeurig te volgen. Niet alleen zijn de maatschappelijke en raciale spanningen in Amerika in tientallen jaren niet zo groot geweest, maar ook laten alle echte statistieken zien dat de Amerikaanse economie en burgers er in tijden niet meer zo slecht voor hebben gestaan. Dat Obama voortdurend het tegendeel beweert is één van de belangrijkste onderdelen van Alinsky’s strategieën. 

Hillary’s medewerkers aanstichters van ‘false flag’ geweld bij Trumps rally’s 

Uit de gisteren gepubliceerde eerste serie undercover video’s blijkt bovendien dat medewerkers van Hillary’s campagne met opzet de verkiezingsbijeenkomsten van Donald Trump proberen te ontregelen, een strategie die ze ‘bird dogging’ noemen. Als Republikeinse aanhangers vermomde Democraten schoppen bij Trumps rally’s zoveel mogelijk herrie en gaan zelfs over tot het plegen van geweld, zodat de media vervolgens de aanhangers van Trump hiervan kunnen beschuldigen. 

Eén van hen vertelt vol trots aan de undercover journalist hoe ze er in maart in geslaagd zijn om zoveel geweld en ‘anarchie’ bij een bijeenkomst van Trump te veroorzaken, dat deze moest worden afgebroken. Alle media wezen vervolgens inderdaad met een beschuldigende vinger naar Trump, terwijl in realiteit Hillary’s campagnemedewerkers de aanstichters waren. 

Volgens Foval, oprichter van de Foval Group, ‘betaalt de (Clinton) campagne de DNC (de Democratische Partij), betaalt de DNC Democracy Partners, betaalt Democracy Partners de Foval Group, en die voert vervolgens ‘alle shit’ uit.’ Hij legt tevens uit dat Hillary’s team door deze tussenstations altijd kan blijven beweren nergens iets vanaf te weten, terwijl ze wel degelijke de feitelijke opdrachtgevers zijn. 

Een andere Clinton medewerker, Aaron Minter –die als alias Aaron Black gebruikt- onthult aan de Project Veritas journalist dat de zogenaamd ‘spontane’ verstoringen tijdens Trumps rally in Chicago een operatie van Democracy Partners was. ‘Dus het protest in Chicago, toen ze alles afbraken, dat waren wij. Al was het meer hem (Bob Creamer, oprichter  van Democracy Partners) dan ik. Maar het was niet de bedoeling dat iets daarvan op ons zou wijzen. We wilden dat het van het volk zou komen, maar niet van de (Democratische) partij.’

 Foval: ‘We moeten voorzichtig zijn, omdat we niet moeten hebben dat CNN erachter komt dat de DNC bepaalde mensen betaalt om.... dat mag niet gebeuren.’ 

Zulema Rodriguez, een andere medewerker van de Foval Group, is eveneens op een verborgen video te zien: ‘Dus B(ob) en ik deden Trumps evenement in Chicago, waar wij het compleet lieten stopzetten.’ Ook gaf Rodriguez toe dagelijks in contact te staan met Hillary’s campagneteam. 

Infiltratie in Trumps vrijwilligerteams 

De ‘false flag’ operatie in Chicago was geen uitzondering, zo blijkt uit de WikiLeaks gehackte emails. Robby Mook, een van Hillary’s belangrijkste campagnemanagers, schreef op 4 juli 2015 een email waarin hij het groene licht gaf voor een ‘bird dogging’ operatie tegen Donald Trump, bedoeld om diens vrijwilligerteams te infiltreren, en hem bij campagnebijeenkomsten vragen te stellen over immigratie. 

Veel openlijke supporters van Trump zijn al het slachtoffer geworden van geweld. Terwijl de mainstream media voortdurend probeert om Trumps aanhang als extreem en gewelddadig af te schilderen, is nu ontegenzeggelijk bewezen dat dit juist geldt voor de tegenpartij, de Democraten. Waarmee het totale morele failliet, als de intens gehaaide manipulatie en schaamteloze corruptie van zowel de Democratische Partij als Hillary Clinton en haar team opnieuw aan het daglicht zijn gekomen. 

Maar opnieuw (nog) geen woord over dit alles in de Amerikaanse en Nederlandse massamedia, die bijna allemaal in de tas van de globalisten, en dus Hillary Clinton, zitten. Indien ze ook hier weigeren volledig over te berichten, zijn ze niets minder dan medeplichtig aan dezelfde leugenachtige manipulaties en misleidingen waarmee de Democraten en linksradicale globalisten hand in hand de Amerikaanse verkiezingen gaan stelen. 

 

Xander 

(1) YouTube
(2) Das Gelbe Forum
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge / YouTube
(6) Zero hedge

 

Zie ook o.a.:

18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering
16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 19-10-2016 14:30

Vannacht staan Trump en Clinton in het debat! Het is een smerig spel aan het worden waarbij er geen echte winnaars zijn ! Ook de VS zal na de verkiezingen niet meer hetzelfde zijn de poralisatie neemt toe.Over het buitenlands beleid heb ik nog niks zinnigs gehoord alleen dat beide Israel niet laten vallen! Ik vind het wel belachelijk dat de huidige president Obama zich steeds mengt in het debat trouwens Trump heeft voor hem een verrassing zijn halfbroer komt naar de meeting en steunt Trump! Tja van je broers moet je het hebben ? Shalom

groet op 19-10-2016 14:38

Xander,

Je had het mogelijk wel bij het rechte einde met dat false flaggen, dus in Russische kentekenen schilderen van Amerikaanse vliegtuigen.

Zie:

https://tgrule.com/2016/10/19/reasons-to-be-concerned-about-www-iii/

Groet

karola op 19-10-2016 14:39

Het is mij nu wel duidelijk hoe slecht de mensheid kan zijn.

Ik ben niet voor Hilary en eigenlijk ook niet voor Donald Trump,maar sinds ik deze site volg,

gaan mijn ogen wel open.

Hoewel, ik wel een beetje sceptisch blijf, bij sommige onderwerpen,ben ik toch een regelmatige

bezoeker van deze site.

Ik ben niet hoog opgeleid,maar ben wel geintreseerd in alles wat er gebeurt op deze wereld.

Ik ben dus wel blij,dat ik xander nieuws heb gevonden,en veel berichten komen uiteindelijk weluit.

DN op 19-10-2016 14:49

Ik weet eigenlijk al veel langer dan vandaag dat zogenaamde democratie eigenlijk dictatuur van het grote geld & militaire macht is. Er is niet zoveel veranderd sinds de tijd van de Romeinen. Bijvoorbeeld De Wever maakt er een punt van dat hij dat systeem aanbid, hij was zelfs afwezig op een belangrijke parlementaire bijeenkomst omdat hij volgens hem ergens het Romeins systeem moest gaan verdedigen tegen het Griekse systeem! De zogenaamde democratie heeft nu veel meer dictators voortgebracht dan in de tijd van Hitler!

Infidel4U op 19-10-2016 15:34

Links is fascisme en binnen het fascisme is er geen ruimte voor vrije pers. Dus we zullen hier niets over horen in de reguliere media. En wie er wel wat over zegt wordt weggezet als extreem rechts. Gelukkig hebben we nog sitesals Xandernieuws.

Tom Hendrix Seneca op 19-10-2016 15:40

Deze Democraten, bewijzen dus hiermee, dat zij juist geen democraten zijn. In mijn optiek zijn het communisten/socialisten. En ze hebben wat geleerd van Lenin. Die zei: " Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar WIE de stemmen telt". En de agenda van de NWO en Illuminati wordt op deze manier gewoon uitgevoerd. Zo zie ik dat in mijn optiek.

loeky op 19-10-2016 15:46

wat is de reden dat een ieder voor Clinton is. best vreemd. en nog vreemder is dat ze in de VS moeten kiezen uit 2 personen die er niet geschikt voor lijken te zijn, maar eerst die Clinton kliek weg G.W. Bush stemt op heer, zegt genoeg, het kwaad zelf, door zijn beleid staat nu de wereld in brand, middne oosten, herrie met de Russen, en ga maar door. dus waneer zullen mensne wakker worden en het zien. zeker de sociale mensen met grote salarisen hier op TV. die willen vrede en begrip. maar stemmen op Clinton, dus willen toch weer oorlog, of het zijn gewoon mensen die voor de poen gaan en hun eigen volk veraden, telegraaf (kreten ) lezers.  ze vertelen dat het goed gaat, de mensen op TV. ( rijke mensen) maar het volk merkt het niet, en moet meer betelen aan belastingen en ander trukjes

Tabris op 19-10-2016 16:09

Diezelfde Nederlandse massamedia zal er ook voor zorgen dat bij de Nederlandse verkiezingen de fraude weggemoffeld wordt.

Het kan er bij mij niet in dat voor een partij als de PVV eens op 40 zetels stond en dan 50% van die mensen plotseling van gedacht veranderen. Als je eenmaal het gevaar van de islam en Europa onderkent hebt en om die reden PVV stemt dan kom je daar nooit meer op terug.

MAW de PVV heeft een harde kern die niet plotseling van mening verandert.

Dewevoga op 19-10-2016 16:32
Marco op 19-10-2016 19:03

Beste, wat ik zo vreemd vind is dat, volgens de Amerikaanse media hier, de gemiddelde Amerikaan walgt van de 2 presidentskandidaten Clinton en Trump. Waar je verder niks over hoort zijn de andere gegadigde presidentskandidaten waar men op kan kiezen. Er zijn namelijk nog 2 ander gemiddelde partijen die wel in elke staat meedoen op 8 november: nml. Gary Johnson van de Libertarische partij en Jill Stein van de Groene partij, daarnaast zijn er nog 25 kandidaten van de one issue partijen. Dus naast 2 gehate kandidaten kunnen de Amerikanen nog kiezen uit 27 andere kandidaten waarvan 2 uit gemiddelde grote partijen. De Amerikanen hebben dus nog genoeg keus om een wezenlijk verschil te kunnen maken. De zwevende kiezers kunnen dus nog voor verassingen gaan zorgen. Het is niet voor niks dat de gevestigde establishment zich hier zorgen over maakt. 

Bambi op 19-10-2016 20:36

Lage klasse die ......

Wat anders,

 

EU waarschuwt voor terugkeer IS-strijders

Slag om Mosoel kan signaal zijn om kalifaat te verlaten

 

Terwijl Iraakse en Koerdische troepen oprukken naar Mosoel, waarschuwt Brits eurocommissaris Julian King voor strijders die vanuit de belegerde Iraakse stad naar Europa terugkeren. "Dit is een gevaarlijke uitspraak", reageren experten.

 Beste Bambi, deel moeten verwijderen in verband met auteursrechten en schadeclaims, zie siteregels. Mod.

U.G. Kempenaer op 19-10-2016 20:56

Het is vals, achterbaks, kwaadaardig en doortrapt en dat tekent Hillary Clinton en de corrupte kliek rond haar.

rescue op 19-10-2016 20:56

Omdat het zoveel te zegeen heeft plaats ik het nog een keer, met het advies dit echt goed door te lezen.  

Zojuist een YouTube filmpje gezien van P.Stone waarin hij verwees naar de geschiedenis van Achab en Izebel. Treffende vergelijking met Bill & Hillarious Clinton. Ook Achab die door zijn vrouw werd gedomineerd, streed tegen de Syriërs en leed de nederlaag. Zal Trump de Jehu zijn?     Lees1Kon.1-16-22.

Tom Hendrix Seneca op 19-10-2016 21:48

@Marco: 19.03. uur. Dan hoop ik dat vele Amerikanen, goed nadenken voor ze hun stem uitbrengen. Als ik mocht kiezen, koos ik Trump, of een stem op de 25 andere kandidaten, op 1 van die dus.

vijgeboom op 19-10-2016 22:22

Iedereen kan stemmen wat hij of zij wil maar de uitslag is al gewoon bekend en het beleid is al uitgestippeld. Dat mensen naar de stembus mogen is puur voor de show en heeft geen waarde en moet doen denken dat alles eerlijk verloopt.

Ook in Nederland sluit ik zulke gevallen niet uit want in deze tijden zijn mensen niet of nauwelijks te vertrouwen. Daarnaast is er altijd een coaltie in Nederland en vallen we onder het juk dat Brussel heet en zijn we slechts een kleine provincie dat onder Brussel valt en kost het Nederland alleen maar geld en een boel ellende.

Dus moeten we onze vertrouwen maar stellen in Jezus met zijn regering dat eerlijk en rechtvaardig zal zijn en er aan zit te komen. De weeen nemen toe in de wereld zoals ieder mens kan zien of waarneen en tot de komst van het koninkrijk zal alles heftiger worden zoals weeen ook heftiger worden wanneer een vrouw een kind op deze aarde brengt.

J/K op 19-10-2016 22:43

Via Nu.nl kan je tegenwoordig dus nieuws insturen als tip. Dus ik heb het filmpje maar eens met ze gedeeld met toelichting. 

Ik zou normaal zeggen 'ben benieuwd'. Maar dat is uiteraard niet nodig. Nu.nl zou natuurlijk nooit willen dat mijn lieve buurman van nieuws zou kunnen schrikken! 

Men zegt dat tegenwoordig door het internet de groei van kennis groter is dan ooit.... Welke kennis? 

Michaël ;-{> op 19-10-2016 23:26

''Presidenten zijn uitgekozen, niet gekozen.'' Quote van Franklin Delano Roosevelt.

http://www.goodreads.com/quotes/208113-presidents-are-selected-not-elected

Een dictatuur onder het mom van democtratie.

Tom Hendrix Seneca op 20-10-2016 08:40

@vijgeboom:22.22.uur, op 19/10. Beste Vijgeboom, wat U zegt is zonder meer waar. Uiteindelijk komt het aan op de regering van onze Heer Jezus Christus. Dat is onze behoudenis.

Qromwel op 20-10-2016 10:08

En hoe betrouwbaar en onafhankelijk en door wie is project Veritas dan wel? In een recente dagopening van ICR (the Institute for Creation Research) staat waaraan een bestuurder in Gods ogen moet voldoen. Beide kandidaten zijn onwaardig.

Qromwel op 20-10-2016 10:16

N.B. Media is de meervoudsvorm.

Hubo op 20-10-2016 12:48

Het lijkt me allemaal wat overdreven.In maart speelden alleen maar de voorverkiezingen.Het is niet zo verwonderlijk dat Trump nu blijft steken op zo'n 40% al kan de uitslag nog wel anders zijn als Clinton haar kiezers niet weet te motiveren om ook echt te gaan stemmen.

Bij voldoende overtuigend 'bewijsmateriaal' kan Trump met zijn vermogen natuurlijk nog een hele tijd juridische procedures aanspannen,maar het komt er wat mij betreft dan toch wel een beetje op neer dat hij bezig is een burgeroorlog uit te lokken.

Bambi op 20-10-2016 13:50

Beste xander,dikke sorry ik wist niet meer dat ik enkel de link mag plaatsen .Het zal niet meer gebeuren

Mvg

 

Dank voor uw medewerking, lees even de siteregels door die u onder elk atikel kunt lezen.Mvg. Mod.

twarres op 20-10-2016 15:43

Heb een filmpje naar en grote kerk in California gestuurd weet niet of de mede broers en zussen in de States op de hoogte zijn van wat hier wordt gepost m.b.t. fraude en de stromannen/vrouwen die ingezet worden om sabotage te plegen in het land van onbegrensde mogelijkheden. Misschien een idee aan medelezers van Xander om dat ook te doen zodat er meer mensen wakker worden geschud..

Oma op 20-10-2016 17:21

"Iedereen kan stemmen wat hij of zij wil maar de uitslag is al gewoon bekend en het beleid is al uitgestippeld. Dat mensen naar de stembus mogen is puur voor de show en heeft geen waarde en moet doen denken dat alles eerlijk verloopt."

Inderdaad, vijgeboom! Dat is al langer bekend dat op voorhand reeds beslist werd en stemmen dus eigenlijk helemaal geen zin heeft. Degene die zich het best profileren als marionet voor de echte machthebbers achter de schermen (bilderberg en co) die wint, zo simpel is het! En in deze is dat duidelijk criminele, machtszieke hillary

keessie op 20-10-2016 20:00

Wie na het 3de debat(!) van gisteren Trump nog steeds geloofwaardig vindt mag wel eens aan zichzelf gaan twijfelen.

Qromwel op 21-10-2016 16:34

@Xander: Het bericht van 21/10 kan ik niet openen. Van Michael Mandeville vernam ik dat Yahoo zijn bulletins niet doorstuurd. Onwelgevallige inhoud? Ik stuur jullie berichten door naar mensen die niet zelf een abonnement willen. Zal eens informeren of het hun wel lukt.

 

bedoelt u : Honderdduizenden hoog opgeleide Duitsers vluchten weg voor moslim migranten

Als u op home klikt dan moet dat ook lukken. Mod.

Qromwel op 22-10-2016 06:39

@Xander: Nee, het was dat van 20-10.

Zie link, Mod.

Is Derde Wereldoorlog al begonnen?' Grote vloten NAVO en Rusland tegenover elkaar   

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl