HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur


De Amerikaanse en Europese massamedia zijn verworden tot pure propaganda organen voor de gevestigde orde, die per se Hillary Clinton in het Witte Huis wil krijgen. De enorme lijst schandalen rond de Clintons worden daarom onder het tapijt geveegd. Ook in de Nederlandse ‘kwaliteits’media zult u daar vrijwel niets over lezen.

Na de –al weken geleden voorspelde- ongefundeerde beschuldigingen dat hij lang geleden enkele vrouwen zou hebben betast, noemde een boze Donald Trump de massamedia ‘Clintons machtigste wapen om haar tot elke prijs verkozen te krijgen, ongeacht hoeveel levens ze verwoesten. Voor hen is het een oorlog en gaat niets te ver. Geloof me, dit is een strijd om het overleven van onze natie.’ Vandaag deed president Obama er juist nog een schepje bovenop door te pleiten voor nog meer censuur van de media, zodat voortaan alleen nog maar politiek correct gewenste meningen worden doorgelaten.

 

‘Eerlijk gezegd zou ze opgesloten moeten worden,’ zei Trump op een campagnebijeenkomst in Florida. ‘Uit de emails blijkt dat het Clinton regime zo nauw en onomkeerbaar verbonden is met de media organisaties, dat ze –luister goed-, ze van tevoren de vragen en antwoorden van haar debat met Bernie Sanders kreeg. New Hillary Clinton York Times.’

‘Dat doen ze absoluut niet voor mij, dat kan ik jullie zeggen. De emails tonen aan dat de verslaggevers direct met de Clinton campagne samenwerken en samenzweren om te zorgen dat ze ook deze verkiezingen wint. Nu hun controle over onze regering op het spel staat, waar biljoenen dollars mee gemoeid zijn, is de Clinton machine vastbesloten om onze campagne te vernietigen... Inmiddels is dit een enorme beweging geworden, groter dan ons land ooit heeft meegemaakt.’

Pers is machtigste wapen van de Clintons

‘Het machtigste wapen wat de Clintons inzetten zijn de massamedia, de pers. Die houden zich in ons land niet meer bezig met journalistiek, laat dat duidelijk zijn. Ze zijn een politieke belangengroep die niets verschilt van andere lobbyisten of financiële entiteiten met een totaal politieke agenda. En die agenda is er niet voor u, maar voor henzelf. Hun agenda is om ten koste van alles en tot iedere prijs de oneerlijke Hillary Clinton verkozen te krijgen, ongeacht hoeveel levens ze verwoesten. Voor hen is het een oorlog en gaat niets te ver. Geloof me, dit is een strijd om het overleven van onze natie.’

New York Times werkt samen met Mexicaanse anti-Trump miljardair

Vandaag beschuldigde Trump de frauduleuze Clinton Foundation ervan samen te werken met de Mexicaanse miljardair Carlos Slim –aandeelhouder van de New York Times- en diens supporters, die ervoor zorgen dat er allerlei berichten in de media verschijnen van vrouwen die tientallen jaren geleden door Trump zouden zijn betast of gezoend. ‘Wat ze daarover zeggen is in virtueel ieder aspect vals en lasterlijk,’ aldus Trump.

Slim is fel anti-Trump, omdat die een hek langs de grens wil bouwen om de dankzij Obama enorm aangezwollen stroom illegale migranten te stoppen. De  links-liberale New York Times moest van de ondergang worden gered door de Mexicaanse miljardair. Daarom is het beslist niet onlogisch dat de krant in alle opzichten de politieke visie van Slim verspreidt en de verkiezingen ten gunste van Hillary Clinton –die juist van plan is om minstens 1 miljoen illegalen amnestie te verlenen- probeert te beïnvloeden, ook al wordt dit door de NYT in alle toonaarden ontkend.

Obama wil alleen nog maar politiek correct ‘nieuws’ toestaan 

Zoals verwacht reageren de media als door een wesp gestoken op Trumps beschuldigingen, die desondanks nog geloofwaardiger werden door de reactie van president Obama, die ervoor pleitte om de persvrijheid in de VS nog verder aan banden te leggen. Obama verwees naar de drie grote TV-zenders als ‘op feiten gebaseerde nieuwskanalen’, terwijl die in realiteit uitsluitend propaganda van Washington verspreiden.

Obama richtte zich vooral op de onafhankelijke en alternatieve media, die hij afdeed als ‘wild wild west complotfanaten’. ‘Dit moeten we opnieuw gaan opzetten, zodat er een soort filter functie komt waar mensen mee instemmen. Naar mijn mening moet er een manier komen om te zorgen dat informatie of voldoet aan een soort basis waarheid test, of dat we het verwerpen.’

‘Het is geen censuur als wij het doen’

Het zal geen toeval zijn dat Google –één van de grote spelers in het grote globalistische netwerk dat toewerkt naar het opheffen van alle grenzen en culturen, te beginnen in Europa- een paar dagen geleden zijn ‘Fact Checking’ programma onthulde, waarmee alle politiek niet gewenste websites en blogs uit de belangrijkste zoekresulaten kunnen worden gefilterd (het behoeft geen uitleg dat deze site daar vermoedelijk ook onder zal vallen).

Obama noemde het installeren van nieuwsfilters ‘moeilijk, maar noodzakelijk en ook mogelijk.’ Hij ontkende dat het om censuur ging, maar ‘om het creëren van veilige plekken waar mensen kunnen zeggen ‘dit is betrouwbaar’, en toch op veilige wijze over de feiten kunnen discussiëren, en wat we eraan zouden moeten doen.’

In Amerika, maar gezien alle EU-maatregelen en plannen ook in Europa, hebben we  klaarblijkelijk ‘veilige plekken’ nodig waar we voortaan alleen nog maar door de overheid goedgekeurde propaganda mogen opzuigen. En ‘nee’, het is géén censuur als de overheid het doet... het is immers voor ons eigen ‘bestwil’ (!). Kort gezegd: men werkt aan Marxistisch-socialistische totale controle over ieder aspect van ons leven en mens zijn, waarmee onafhankelijk denken en beslissen definitief zal worden verboden en actief zal worden bestraft als het niet aan de politiek correcte normen voldoet.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
10-10: Vriend en vijand: Trump verpletterde Hillary in tweede debat
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
09-10: Door Bill Clinton verkrachte vrouwen nemen het voor Donald Trump op
09-10: Door Bill Clinton verkrachte vrouwen nemen het op voor Donald Trump
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
03-10: Clinton campagne erkent dat Hillary zelfde belastingregeling als Trump gebruikt
27-09: Bijna alle peilingen na eerste debat: Trump wint ruim van Clinton
22-09: ‘Rellen Charlotte begin van geplande chaos bedoeld om Donald Trump te stoppen’
12-09: ‘Democraten overwegen Hillary Clinton te vervangen om slechte gezondheid’
03-09: Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog...
16-08: Trump : Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Daniël op 14-10-2016 18:32

In China is censuur epic. Maar of je nu naar RT kijkt (vaak wel diepere onderzoeken, maar ook spreekbuis van Purin) of naar de NOS, het blijft mind control. Ik kijk er soms naar gewoon om te weten wat een onnozel en naïef volk voorgeschoteld krijgt. Men laat zich grondig beetnemen. 

Tom Hendrix Seneca op 14-10-2016 18:36

Xander dank voor deze site. Ten aanzien van het artikel, het is een en al verdeel en heers. Reeds de filosoof Machiavelli, uit de 16e. eeuw, heeft daar een boekwerk over geschreven, te weten: "Il Pricipe", De Vorst. Hierin betoogde Niccolo Machiavelli, dat voor een heerser "het doel de middelen heiligt". Hij betoogde, dat een heerser/vorst gerust zijn volk/onderdanen mocht beliegen. En zie anno 2016, is het dagelijkse realiteit. Maar Clinton, is niet meer dan "een puppet", van vileine machten op de achtergrond, zoals: Bilderberg, de plutocraten Soros, Goldman-Sachs en Rothschild, de NWO en Illuminati. We leven "op een kruitvat".

rescue op 14-10-2016 19:24

Het is een strijd tegen de duivel zelf en dat is niet te winnen in eigen kracht. Bidt God om Zijn interventie want het gaat om niets minder dan de vrijheid. Die staat op het spel zeker voor de christenen. De globalistische vrijmetselaars willen eens en voor altijd de macht grijpen en beloven de mensen dat ze alles wat God verboden heeft legaliseren. Psalm 2 gaat in vervulling, maar deze strijd win je alleen op de knieën.

JP op 14-10-2016 19:36

En dit gebeurt allemaal "Life". Nederlands vertaald: "daar, waar je zelf bij bent".

joga op 14-10-2016 19:49

Te wapen tegen deze dictatoriale linkse gekken, die denken dat ze normaal denkende mensen kunnen knechten. 15 maart heeft u de kans in Nederland om u teweer te stellen. Ga stemmen en verzamel zoveel mogelijk machtigings-stemmen bij onze ouderen, die anders  zwaar verwaarloosd worden.

janneman op 14-10-2016 20:28

De inhoud en toon van het artikel zijn juist, ik beaam dit. We zitten al tig straten verder dan wat we na Orwell's 1984 in onze jeugdjaren konden bedenken. Het ging zo'n vaart toch wel niet lopen zeker ? Maar wat blijkt ? En het is intussen nog tig keer erger. We worden langs alle kanten gemasseerd, belogen en bedrogen. Breek me de bek niet open, want ik kan hier een hele telefoonboek volschrijven met dingen die mijns inziens echt niet kunnen, maar dat ga ik maar laten .... Paar fragmenten dus ter herinnering, en ik ga ze niet nummeren want ik schrijf het zoals het nu in mij opkomt :

- de VS mag volgens haar eigen grondwet en haar eigen wetten niet spioneren op haar eigen burgers (ik ga hier wat kort door de bocht, maar basically mogen ze dus hun burgers niet massaal en/of ongericht afluisteren etc.). In de UK mag dat ook niet. Hebben ze wat op gevonden hé ! In de UK staat er een gigantisch afluisterstation, zo ongeveer de size van wat de NSA en al die lettersoep daar samen heeft in de US, en dan is dat rap geregeld hé. Paar lettersoepagenten van de US naar de UK, en omgekeerd, en de UK luistert technisch de US af en omgekeerd, en ze spelen een-op-een door. Leuk toch. Juridisch niks aan het handje maar niet echt conform de geest van de grondwet en de wetten van het volk dacht ik.

- de techno-internetgiganten, genre microsoft, google, facebook, en dergelijke, stonden de lettersoep niet aan (dat kan je je zo ook wel voorstellen denk ik. Wat ? een oncontroleerbaar communicatiesysteem, cq internet, ai-ai-ai). Rap opgelost : ofwel de IRS of zo op je dak, en dan is het einde verhaal en boeken toe, ofwel braafjes in de pas lopen en alle info gelijk netjes online op de servers van de lettersoep. En zo geschiedde : microsoft, google, facebook en dergelijke werden groot en verdienden geld als slijk en alle data gingen en gaan linea-recta naar de lettersoep. En ze schamen zich niet hoor. Op bepaalde locaties zitten ze in hetzelfde gebouw verdorie, ze zitten letterlijk fysisch op elkaars schoot hé. Niemand die zich hier ooit heeft afgevraagd waarom de microsofts, en de googles en de facebooken van deze wereld nooit geen problemen hebben met de IRS en zo ? Bij Worldcom destijds ging dat even anders hoor, dat ding ging pleite in no time wegens niet echt interessant voor de lettersoep-boys (en/of niet gewillig genoeg natuurlijk, dat kan ook).

- En de rest is voor als ik er in de wintermaanden bij het haardvuur wat meer zin in heb.

Maar, de US-founding-fathers hadden het bij het rechte eind en ze hebben het nog steeds bij het rechte eind hoor. De US is ontstaan na de eerste groeipijnen van onze europese probeersels, en de founding fathers konden dus beginnen toen de grootste kemels al uit dat democratisch concept waren gehaald. En ik vind die grondwet van de US echt de moeite en een baken van licht. Begint met "We the people", en dat zegt alles. Het volk heeft de macht en wie daar dus een functie krijgt is en blijft een aangestelde die moet doen wat het volk wil ! En ter zekering daarvan gold het 2nd amendment (het recht op wapendracht/wapenbezit, kwestie dat als die kwieten dat niet doen, dat je ze nog kan afzetten hé, daar dient dat 2nd amendment voor, niet om far-west-gewijs lukraak in die gegend te gaan schieten zoals Obama laat geloven). Als je daar dan een Obama hoort zeggen dat die grondwet 'obsolete' is, een anachronisme dat niet meer aangepast is aan de noden van de moderne tijd, wel, dan heb je echt reden om je zorgen te maken hoor. Zeg dat ik het gezegd heb.

cefas op 14-10-2016 20:42

 De geschiedenis gaat zich herhalen. We krijgen te maken met Stasi-achtige overheidspraktijken gelijk aan de vroegere DDR.(zie de rechtelijke kermis rond Wilders).Censuur, manipulatie en gedachtenpolitie. New-Brave World en 1984 zijn er vergeleken niets bij. Hef uw hoofden omhoog want uw verlossing genaakt en geloof in Yeshua, de Zoon van de levende God Van Israel.

grrrr001 op 14-10-2016 20:46

Dat het de vlaamse meerderheids partijen zuur gaat opbreken om de mening in verband met CETA en TTIP een draak van een geheim1600pagina s kontrakt die zonder debatten te hebben gevoerd moet worden goed gekeurd, zal de populariteit van deze vlaamse meerderheids partijen geen goed doen.Met grote ogen het debat gevolgd en walging over voorzitter Rik Deams die een studie van een belangengroep komt opdringen(type slager die zijn eigen vlees keurt, waar hij minder problemen mee heeft zijn de bedragen die ons land moeten ontberen door het Amerikaanse satanische demonische corrupte gouvernement die onze landen miljoenen verlies hebben doen lijden door de handels boycot  met Rusland)-- https://www.rt.com/business/349630-russia-eu-sanctions-losses/ -- @Turan_Guler 14/10/2016Waals Parl heeft na debat beslist om #ceta weg te stemmen. In @vlaparl is@sp_a resolutie geblokkeerd en @vlareg geeft FIAT zonder debat

goed huiswerk van guler turan over het transatlantisch handels akkoord over CETA TTIPvideo nederlands--1minuit38tot einde     -- https://www.youtube.com/watch?v=566XE6xfkQo --04-10-2016 - middagvergadering (BUI)https://www.vlaamsparlement.be/commissies/commissievergaderingen/1078727/verslag/1081057Vlaams Parlement @vlaparl

Maitreya op 14-10-2016 21:14

Vrijheid van meningsuiting staat op hetzelfde vlak als de vrije markt waarin nu wraaklustige wijven het woord willen doen alsof ze Christus zijn, in de sport.

Het is het brutale niveau van de gastvrijheid waarover ik in de regio een uitnodiging kreeg mee te praten in speciale discussies: gastvrijheid voor het geld.

En ze zijn nog serieus ook in hun walgelijke narcisme.

Leon op 14-10-2016 21:24

Vraag: Xander, hadden jullie niet kort geleden ook al een artikel over soort gelijke wetgeving in Europa ? 

Indien dit waarheid wordt, onder een vals motto, verdienen jullie wat mij betreft een Nobel prijs voor 'ander' nieuws (ondanks dat er een enkele keer een reactie van mij door jullie is afgekeurd). No hard feelings😉

Ik wacht jullie reactie op de vraag hierboven af.

Blijf 'alive and kicking' totdat de slaafse AIVD uit oogpunt van verzonnen landsbelang en nationale veiligheid het jullie inderdaad onmogelijk maakt om zelfstandig te filteren.

God bless👍

Kalingar op 14-10-2016 21:41

Gelukking heb ik deze site onder favorieten staan, dus daar kan Google weinig aan doen lol. Ik ben het niet altijd met Xandernieuws eens omdat vaak net iets teveel een persoonlijke mening of voorkeur geproeft wordt, tneminste dat is hoe ik het ervaar. Toch is het goed dat sites als Xandernieuws door blijven gaan zodat we een compleet, of tenminste een completer beeld kunnen vormen over het nieuws, want van NOS, Nu.nl, RTL$ nieuws, wel daar wordt je alleen maar dommer van

Vooral door blijven gaan Xandernieuws, misschien zoals ik zei iets minder eigen mening erin verwerkt waardoor het objectiever wordt

Doordenker op 14-10-2016 22:59
Barack Housein Obama heeft onlangs het beheer van het Internet door de USA volledig overgedragen aan de Verenigde Naties, waarvan de meerderheid (54%) van de lidstaten zelfs geen (echte) democratiën zijn.

Omdat de VN, in tegenstelling tot de USA, geen first amendment kennen dat de burgers hun recht op vrije meningsuiting garandeert, kunnen de VN dan ook veel gemakkelijker het Internet gaan censureren en alles wat niet politiek correct is verbieden... 

DN op 14-10-2016 23:02

Obama had er al lang af moeten zijn, maar we geraken maar niet van die moslimdespoot af! Het is uitzichtloos aan het worden voor gewone mensen zonder macht.

Arno op 14-10-2016 23:58

Xander nieuws onder favorieten? ik zou nog verder willen gaan, ik heb Xander nieuws als startpagina!Ik reageer niet vaak maar ik mis geen enkel artikel!

Tom Hendrix Seneca op 15-10-2016 08:47

@rescue: 19.24. uur, op 14/10.  Inderdaad zegt Psalm 2; "Waarom zijn de volken oproerig,gaan zinloos de natieën aan?"vers 1. En vers 2: Hoe posteren zich de wereldse heersers, spannen samen de groten der aarde". Maar, laten we niet ongerust of moedeloos worden; de Heer Jezus Christus heeft de wereld overwonnen. Hallelujah!

Pier op 15-10-2016 11:51

Die Trump wordt door het moment in de geschiedenis waarop hij naar voren is gekomen, toch merkwaardig belangrijk. Er valt van alles op hem aan te merken, zonder twijfel, maar op dit cruciale moment in de wereldgeschiedenis lijkt hij een zeer belangrijk 'Stop Het Duivels Plan' element te vertegenwoordigen. De Russen beseffen dat ook. En er zijn profetieen van betrouwbare voormannen in het christendom die spreken over: 'Trump is Gods man om de situatie te keren." Het lijkt er inderdaad op dat met Hillary Clinton het verderf van al zijn begrenzingen ontdaan zal zijn en dat met Donald Trump er iets van herstel van wat goed is zou kunnen inzetten. Tegelijkertijd denk ik dan: er valt zoveel te herstellen, dat redt hij nooit in vier of acht jaar, maar het zou kunnen zijn dat als hij succes zou hebben, er een rem wordt gezet op het hersenloze, politiek correcte, laffe denken en gezwets van tegenwoordig. Dat zijn lompe maar sterke manier van opkomen voor wat waar is en duidelijk voor ieder normaal mens, maar ontkent wordt door de lafhartigen en goddelozen, aanstekelijk werkt, wereldwijd. Dat zou Goddelijke genade zijn en een fundament kunnen vormen voor opwekking, ook wereldwijd. Dit is misschien wel het moment in de geschiedenis waarop de beslissing valt: of nu met een vaart de helling af, de grote verdrukking in, of toch nog een kentering, een tijd van genade, van terugkeer naar Gods waarheid, van opwekking. Bijzondere tijden! Ben zeer benieuwd naar het verdere verloop.

Wim op 15-10-2016 12:18

'Ook in de Nederlandse ‘kwaliteits’media zult u daar vrijwel niets over lezen.'Hoe waar! Zelf erger ik me mateloos aan het vooringenomen standpunt van het Reformatorisch Dagblad. Constant Trump afkraken, maar Hillary Clinton uit de wind houden... Schaamteloze propaganda voor een notoire leugenaarster met bloed aan de handen, die letterlijk over lijken gaat. Hoe is het mogelijk?

Tom Hendrix Seneca op 15-10-2016 18:57

@Wim: 12.18. uur. Dus zelfs het RD is overgelopen naar "de linkse scene".

joga op 15-10-2016 21:16

Wim bij onze confessionelen is alles mogelijk, wanneer ze maar(voor het geld) op het pluche kunnen blijven zitten deze tollenaars en farizeeërs. Pedofelie is bijvoorbeeld nergens zo groot als op de biblebelt, daar kan verhoudingsgewijs de katholieke kerk niet bij in de schaduw staan. In allerlei zaken hebben ze het achter de ellbogen deze mooipraters met list en bedrog. Dat geldt eveneens voor het CDA met talloze gereformeerden in hun gelederen. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!


Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl