HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Oostenrijk, Hongarije en Tsjechië willen vuist maken tegen EU migrantenstroom

Tsjechische president: Alle economische moslimmigranten uitzetten naar onbewoonde eilanden of lege stukken land in Noord Afrika


De Tsjechische president Zeman wil uitsluitend moslimmigranten uitzetten, ‘omdat hun cultuur absoluut onverenigbaar is met de onze.’

98,3% van de Hongaren stemde gisteren tegen het verplichte migranten verdelingsplan van de Europese Unie. Omdat de opkomst 45% was, 5% lager dan de drempel, werd het referendum echter ongeldig verklaard. Dat weerhoudt de Hongaarse premier Viktor Orban er niet van door te gaan met het beschermen van zijn land tegen de door Brussel geleide islamitische migrantenstroom, want uit alle peilingen blijkt dat 80% van de bevolking achter hem staat. Ook internationaal staat hij niet alleen; hij krijgt inmiddels volop steun van Oostenrijk en Tsjechië.

 


Politiek correct links en liberaal Europa reageerde natuurlijk opgetogen en vindt dat Orban nu maar meteen moet aftreden en zijn –overigens zeer goed werkende- grenshek moet afbreken. Daarbij negeren ze dat de opkomst bij Europese parlementsverkiezingen sinds 1999 steevast eveneens (ver) onder de 50% lag, en volgens dezelfde normen dus ook ongeldig hadden moeten worden verklaard. (2)

Maar ondanks de te lage opkomst –waarschijnlijk omdat bijna de complete oppositie opriep het referendum te boycotten- reageerde premier Orban vastberaden dat hij, nadat degenen die wel kwamen opdagen bijna unaniem tegen de migrantenstroom stemden, de uitslag in de grondwet van het land wil verankeren. Daar is weliswaar een twee derde meerderheid voor nodig in het parlement, maar die kan hij vermoedelijk behalen door de steun van de rechtse Jobbik partij. (1)

‘Migranten bedreiging voor onze veilige levenswijze’

‘Brussel of Boedapest, en de mensen hebben Boedapest gezegd,’ verwoordde de premier de stemming van niet enkel de Hongaren, maar ook veel andere Europeanen, die met een groeiend onbehagen zien hoe de eurocraten steeds meer macht naar zich toetrekken, en toewerken naar een centraal geregeerde en geïslamiseerde Europese Superstaat. Hij benadrukte opnieuw dat de enorme aantallen migranten een ‘bedreiging vormen voor Europa’s veilige levenswijze.’

Ook Oostenrijk wil van verdelingsplan af

Orban wordt vanwege zijn anti-immigratie en anti-islam koers in Brussel als een paria behandeld. Toch staat hij niet alleen; de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken sloot zich bij hem aan en eiste dat de EU niet langer vasthoudt aan het migranten verdelingsplan. ‘Het doel is totaal onrealistisch,’ zei hij. Als de (eerste) 160.000 ‘vluchtelingen’ in het huidige tempo over de lidstaten worden verdeeld, gaat dat 30 jaar duren. (3)

Tsjechië: Moslimmigranten uitzetten naar onbewoonde eilanden of Noord Afrika

Ook uit Tsjechië krijgt Orban bijval. In de Financial Times van afgelopen zondag riep president Milos Zeman de EU op om alle economische migranten uit te zetten naar ‘onbewoonde Griekse eilanden’ of ‘lege stukken land in Noord Afrika’.

Tevens noemde Zeman de welkomscultuur van de Duitse bondskanselier Angela Merkel ‘een absolute fout’. De president schreef niets tegen immigranten uit Oekraïne of Rusland te hebben, maar uitsluitend tegen moslims, ‘omdat hun cultuur absoluut onverenigbaar is met de onze’.


Xander

(1) Focus
(2) Guido Grandt
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

Zie ook o.a.:

01-10: Links Zweden pleit openlijk voor uitroeien van mensen die geen islam willen
30-09: Deze aanslagen en misdaden door migranten worden voor ons verborgen gehouden
29-09: Wilders: wij moeten de deur dicht doen voor islam en voor vrijheid kiezen

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 03-10-2016 13:48

ik las juist dat de opkomst geen 5O procent is en dus niet bindend zou zijn maar het is een signaal genoeg is genoeg. Ik las dat gisteren een vluchteling een Chanees in Italiaanse kerken veel vandalisme heeft misdaan mijn advies stuur hem terug!!

In Belgie zijn er weer veel ontslagen bij de ING banken en de vakbonden gaan staken ze zouden beter staken tegen al deze economische vluchtelingen! de EU moet kapot en zal uit elkaar vallen het beleid van merkel is rampzalig voor de EU ook de Duitsers worden het beu de misdaad neemt toe. De politie van Molenbeek bij Brussel kan zelfs de drugstrafieken die gelinkt zijn aan terrorisme niet meer volgen de EU is in chaos aan het vervallen en of nu trump of Clinton de amerikaase verkiezingen winnen veel verschil zal het niet meer uitmaken ! Shalom

vijgeboom op 03-10-2016 13:57

Moslim immigranten houden er dikwijls andere normen en waarden op naar die in ons systeem strafbaar zijn. Zij hebben een andere kijk op wat normaal is. Ook hun denkniveau is in het algemeen te laag en kennen geen respect of fatsoen. In afrika is plek zat voor zulke mensen en ook in Saoudi Arabie is nog grond genoeg en daar passen ze beter. Hier in het westen heeft het geen toegevoegde waarde en kost het bakken en bakken met geld met alle gevaar van dien.

Mochten ze wel hier komen of al zijn markeer ze dan met een chip zodat ze traceerbaar zijn en controleerbaar zijn.

DN op 03-10-2016 14:02

Precies, maar het beste is dat we allemaal uit Eurabia stappen, want hun hebben geen oren naar redelijk gezond verstand!

Tom Hendrix Seneca op 03-10-2016 14:25

Veel succes Hongarije, Tsjechië en Oostenrijk. Maar ik heb mijn twijfels. Er zijn 2 duivelse plannen, die de NWO- met de rode dictatuur EUSSR te Brussel- persé door willen drukken. Te weten het " Coudenhoven-Kalergi- plan", en uiteraard om de islam in te zetten tegen de eigen bevolking in Europa; " De Resolutie van Straatsburg". Ze zullen alles uit de kast halen, om Ons deze ellende door "de strot", te duwen.

Benali op 03-10-2016 14:49

Slechts twee woorden voor onze EU politici's: stelletje dombo's.

Je land en voorouders zó verloochenen!

En dan ben ik nota bene iemand met een zogenaamde Moslimachtergrond!

Europa is europa straks niet meer. Dit loopt verkeerd af.

Willem op 03-10-2016 16:12

Zeman, Orban en Wilders hebben absoluut gelijk.

dream girl op 03-10-2016 16:18

spijtig genoeg wacht west Europa gewoon af tot het te laat is, er moet eerst iets ergs gebeuren en dan nog vrees ik dat onze vrienden in Den-Haag blijven zeggen, niets aan de hand gewoon doorgaan, wij zijn met meer, ja hoor meneer Rutte dat zal helpen, op een andere site in Parijs hele straten vol troep, en dan heb ik het niet alleen over matrassen en viezigheid, Oost Europa durft tenminste, maar hier durven ze niet, lekker Nederland verzieken dat kan wel

Only you op 03-10-2016 16:43

Er zitten van die gekke niet in het parlement, die heel de wereld op bezoek wil krijgen? 

jw op 03-10-2016 16:47

Liegen en bedriegen is in den haag niet vreemd maar ze laten liever de ouderen in eigen land in de steek net als de meisjes en vrouwen die verkracht zijn .

Sterkte nl.

Tom Hendrix Seneca op 03-10-2016 17:29

jw: 16.47. uur. Ze laten de hele Nederlandse bevolking in de steek, jw. En, ja, dus ook de vrouwen en meisjes die verkracht zijn. En ik zal U de verantwoordelijke partijen noeme, die dit mogelijk maken: om te beginnen de club van lachebek Rutte, de VVD, de PvdA,D66,CDA,CU,GL,SP,PvdD,50+. Vooralsnog is het enkel de PVV, die nog opkomt voor de Nederlandse burger. Maar de stomme kiezer, zal helaas weer op deze klootpartijen stemmen, let maar op.

anora op 03-10-2016 17:30

Dat is het voormalig hapsburgse rijk. Hoewel tsechië niet helemaal, die stond onder Hapsburgse overheersing. Ze waren steeds in strijd met de Ottomanen....

Dewevoga op 03-10-2016 17:48

@Benali op 03-10-2016 14:49

Helaas zult u het ook al merken in uw omgeving en dit komt omdat onze politiek correcte partijen de misstanden nooit hebben durven benoemen. Hun belang is alleen hun eigen hachje. Alles en iedereen wordt tegen elkaar uitgespeeld door de rijken die niet in de top 500 staan.

Badmuts op 03-10-2016 18:03

Ik vermoed dat de crisis heel dicht bij is, en de migranten hierheen komen omdat wij (klootjes volk) iets hebben om op uit tereageren. Hoe meer migranten, hoe minder van ons overleven, hoe meer kans dat de elite het overleefd.

Een ander geluid op 03-10-2016 19:29

Hulde voor Orban, maar had hij dit referendum niet wat handiger kunnen aanpakken? Ben géén expert in het Hongaarse staatsrecht, maar het zou mooi geweest zijn om ruim vóór het referendum het opkomstpercentage op bijvoorbeeld 40 % te zetten of het opkomstpercentage helemaal af te schaffen. Voor gewone verkiezingen bestaat immers ook géén opkomstpercentage. Als je niet de moeite neemt om te gaan stemmen, moet je ook niet zeuren over de uitslag! Nu heeft Orban ruim gewonnen, maar wordt hij door EU en voorstanders van immigratie afgetroefd vanwege het opkomstpercentage. Het voelt een beetje als een advocaat (EU & pro-immigratie), die vrijspraak krijgt voor iemand die schuldig is, omdat hij een "vormfout" (= te lage opkomst) gevonden heeft...............

Ik wens Hongarije, Tsjechië en Oostenrijk alle succes met hun stellingname. Landen, waar de politici tenminste luisteren naar de meerderheid van hun bevolking. 

vijgeboom op 03-10-2016 20:31

De meerderheid van de Ned burger wil helemaal geen Islam dominantie in Nederland maar toch geeft men de Islam ruimte en ruimte totdat het te laat is en we Islamitische wetten erin krijgen en jullie kinderen ook de Islam moeten accepteren want de Islam gaat door en door iets wat men ook moet vanuit de Koran gezien en het gaat zo makkelijk hier in Nederland. Een stille Jihad noemt men dat.

salsa op 03-10-2016 21:47

Ik dacht dat op landverraad hele hoge straffen werden opgelegd?? Dat is precies wat er gebeurd in de meeste EU lidstaten.

We worden gewoon verraden door onze eigen regeringen door zoveel mogelijk moslimmigranten te legeren in onze landen.

Ze willen gewoon in Europa een oorlog creeren zodat westerlingen en moslims elkaar uitmoorden,maar de elite zitten dan al veilig ergens op een eiland ,want hun vluchtplan ligt natuurlijk al klaar,net als in de WW2. en als iedereen elkaar heeft uitgemoord en de kust is weer veilig,komen de elite weer terug en is de economie volledig weer in bloei. zo gaat het altijd !! stelletje lafbekken.

expresso op 03-10-2016 22:46

Het lijkt erop alsof er een akoord is tussen landen en of de EU dit expres doet je zou het haast gaan denken...

dream girl op 04-10-2016 10:54

gisteren weer bijna 6000 "vluchtelingen" naar Italie gebracht in 1 dag,expresso dit moet gewoon expres gedaan zijn.

 dit is een geplande invasie, heel Afrika komt eraan, ik heb medelijden met de Italianen, die krijgen ze ook tegen hun wil door hun strot geduwd

Tom Hendrix Seneca op 05-10-2016 08:45

@Salsa: 21.47. uur, op 3/10. Dat heeft U heel goed gezien. Dat is namelijk de bedoeling van de politieke elite, samen met Bilderberg en de NWO.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl