Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Links Zweden pleit openlijk voor uitroeien van mensen die geen islam willen

Honderdduizenden moslimmigranten in Duitsland krijgen twitter oproep om spoedig massaal ‘Duitse varkens’ af te slachten – Meerderheid 2e Kamer nam al in mei motie van D66/PvdA aan om speciaal de islam in Nederland te beschermen


Rechts: De sociaal-suïcidale blanke zelfhaat journalist Cecilia Hagen, die net als destijds de Nazi’s alle tegenstanders van haar politieke kleur wil laten vermoorden. Links: de twitter oproep van ‘Islam is Vrede’ – en die vrede bestaat uit het uitmoorden van iedereen die geen islam wil.

Al jaren komen in Zweden de ware kleuren, de echte intenties van ‘links’, waar de ‘goedmensen’ met onze samenleving naar toe willen, het snelst naar de oppervlakte. Cecilia Hagen is één van de bekendste schrijvers, journalisten en columnisten in Zweden, en verwoordt doorgaans hoe er in haar linkse kringen wordt gedacht. In een recente column gooide ze alle maskers van zich af, en pleitte openlijk voor het uitroeien van alle rechtse mensen die tegen de moslim invasie van Zweden en Europa zijn. Als een columnist zoiets over moslims had geschreven, was hij onmiddellijk in de boeien geslagen.

 


Hagen verwees naar secretaris-generaal Anne Ramberg van de advocaten vereniging, die anti-immigratie politici ‘bruine ratten’ had genoemd. Hagen haakte daarop in door te stellen dat Stockholm met een hardnekkige ‘rattenplaag’ kampt. ‘Het zijn deze raadsleden, de bruinen, die ik op een beschaafde manier zou willen uitroeien,’ schrijft ze. Dan vraagt ze zich retorisch af hoe Zweden dat op de best mogelijke manier kan doen. Ze suggereert om al deze ‘menselijke bruine ratten’ te vergiftigen. (1)

De toch al felle discussie rond de islam in Europa begint hiermee een gevaarlijk, moorddadig karakter te krijgen. Gezien het feit dat extreemlinkse groepen in Duitsland regelmatig gewelddadige rellen veroorzaken, rechtse politici met de dood bedreigen, en openlijk oproepen tot de ‘Volkstod’ van de Duitsers door middel van het binnenhalen van miljoenen moslimmigranten, kan zonder overdrijving worden gesteld dat de échte nieuwe ‘bruinen’ in Europa de linkse groepen en partijen zijn, die klaarblijkelijk niet kunnen wachten om de autochtone Europeanen die hun landen, culturen en samenlevingen willen behouden, en niet willen laten verwoesten door islam, uit te roeien.

‘Het bloed komt over de Duitse varkens!’

Afgaande op Hagen en de pro-islam standpunten van bijna alle linkse partijen in Europa heeft er alle schijn van dat zij binnenkort op hun wenken zullen worden bediend. Honderdduizenden moslimmigranten in Duitsland hebben namelijk een twitter oproep gekregen om massaal de Duitsers, die ‘varkens’ worden genoemd, af te slachten:

‘Spoedig is het zover, Broeder. Allah heeft ons dit land beloofd, en hij heeft woord gehouden! Spoedig komt de dag van de afrekening. Het bloed komt over de Duitse varkens!’

De oproep van ‘Islam Is Vrede’ is beslist geen grap of hoax. En als u denkt dat alleen Duitsland wordt bedoeld: in de islam heeft Allah de moslims de hele wereld beloofd. Ook Nederland is in hun ogen ‘bezet gebied’, totdat het door de moslims ‘bevrijd’ wordt, en totaal wordt geïslamiseerd en onder de racistische Sharia wetten wordt gebracht.

Grootste genocide ooit in naam van Allah

En wilt u geen moslim worden, dan wachten u en uw kinderen en familie een gruwelijke dood. De islam begon al in zijn begintijd met het massaal uitroeien van andere volken en religies. In de 10e eeuw vielen Arabieren en Turken India binnen, en slachtten in de 2 eeuwen daarna in totaal zo’n 80 miljoen Hindoes en 35 miljoen boeddhisten af, de grootste en meest bloedige genocide in de menselijke geschiedenis, waar u in onze geschiedenisboekjes tevergeefs naar zult zoeken. Immers: de islam is de enige beschermde religie, waar geen kwaad woord over gehoord mag worden.

Tweede Kamer besloot in mei om islam in Nederland te beschermen

Zo besloot ook onze Tweede Kamer in mei van dit jaar. Een motie van D66 en PvdA om de godsdienstvrijheid in Nederland te blijven waarborgen, werd met steun van de SP, GroenLinks, de VVD, het CDA, de ChristenUnie, 50PLUS de Partij voor de Dieren, en nog enkele splinterfracties aangenomen. Tot zover wellicht niets bijzonders, ware het niet dat in de motie specifiek en uitsluitend op de islam werd gewezen. De reden van het indienen van de motie was namelijk de zogenaamde ‘toenemende discriminatie van moslims’ in Nederland.

‘Hoeveel Nederlandse vrouwen worden niet voor hoer uitgescholden omdat ze een rokje dragen en waarom dienen de PvdA en D66 daarover geen motie in omdat die vrouwen het wel uit hun hoofd halen om daarover aangifte te doen? Het is immers ‘normaal’ geworden?’ vroeg de bekende blogger Joost Niemöller, ‘De Nieuwe Realist’, zich af.

‘De islam, die is zielig in dit land. De islam die overigens helemaal niet in Nederland hoort te zijn, omdat de normen en waarden van de moslimideologie niet overeenkomen met de normen en waarden in dit land, moet van de PvdA en D66 een speciale wettelijke beveiliging krijgen.’ (3)

En worden daarin dus door bovengenoemde partijen gesteund. Besef dus goed wat u over ons land, onze samenleving en onze toekomst afroept, als u volgend jaar opnieuw uw stem aan één van deze partijen geeft.

 

Xander

(1) Friatider (originele column: Expressen) via Shoebat
(2) Michael-Mannheimer
(3) Joost Niemöller (De Nieuwe Realist)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

willy op 01-10-2016 14:15

Deze vrouw is een zottin die men beter naar Syrie kan sturen in een boerka. En over welke islam heeft ze het! Deze humanisten zien het goede in de mens maar de mens zit juist met zichzelf in de knoop. Ze is geen haar beter dan al die jihadisten. De Scandinavische landen hebben het volgens mij te warm een harde en koude winter zou welkom zijn. En dat de jihadisten ons als varkens zien is juist maar wie zijn hier nu de varkens ? Shalom

Tom Hendrix Seneca op 01-10-2016 14:49

Hoe waar zijn nu de woorden gebleken, die wijlen Winston Churchill ooit uitsprak: " De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen". En de hele gore rode linkse bende, en de huichelaars die meeheulen, zoals liberalen en christendemocraten, zijn weerzinwekkende mensen. Ik begrijp wijlen Generaal franco met de dag beter, die wist wat hij met de Roden moest doen, tegen de muur zette hij ze! We zijn verraden en verkocht!

Tom Hendrix Seneca op 01-10-2016 15:04

Hoe waar zijn nu de woorden gebleken, die wijlen Winston Churchill ooit uitsprak: " De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen". En de hele gore rode linkse bende, en de huichelaars die meeheulen, zoals liberalen en christendemocraten, zijn weerzinwekkende mensen. Ik begrijp wijlen Generaal franco met de dag beter, die wist wat hij met de Roden moest doen, tegen de muur zette hij ze! We zijn verraden en verkocht!

Jean op 01-10-2016 15:09

Hoogtijd de rollen om te draaien en die linkse rotzooi politiek totaal uit te schakelen en alle maar dan ook alle islamieten uit onze westerse wereld te kegelen.

Ik walg van elke vorm van geweld maar om die linkse rotzooi totaal uit te schakelen zal het m.i. niet lukken zonder "een beetje geweld".

grrrr001 op 01-10-2016 15:16

Paar leuke quotes Juncker, de ongekozen  leider:– 2005 over het Lissabon verdrag:If it’s a Yes, we will say ‘on we go’, and if it’s a No we will say ‘we continue’.-2012 We decide on something, leave it lying around and wait and see what happens. If no one kicks up a fuss, because most people don’tunderstand what has been decided, we continue step by step until there is no turning back.@TimmermansEU 29/09/2016.Meeting with Lech Walesa, European hero of freedom and solidarity #PolandLech Walesa die laatsleden nog verklaarde om Rusland te bombarderen wordt door de illigaalin Belgie verblijvende eurooorlogshitsende bureaukraten als held verwelkomt?Cecilia Malmström heeft geretweet@Trade_EU 30/09/2016 geretweet European Commission@MalmstromEU: 'Ukraine can count on the EU's full support.'Read her blog post--http://bit.ly/UkraineBlogPost --@AnnickDeRidder 28/09/2016/10u"Motortje socialisten blijft stationair draaien: s.pa verzet zich net tg vrijhandelsverdragen en dus betere exportcijfers", @GeertBourgeois10000 tot 15000mensen die na hun zware dagtaak de moed vonden te betogen tegen een draak van een kontraktTTIP en CETAvan 1600pagina s die zonder debatten over de gehele inhoudt moeten worden goedgekeurd, dit is2de grootste aanfluiting in de geschiedenis ten voordele van enkele volsveradende politici 1ste is het Belgie geen stem te geven aan dit in Belgiegevestingd ondemokratisch corrupt euromarionettentheather.-- http://www.gulerturan.be/artikel/opinie/radio-centraal-het-ttip-debat-vlaanderen-karl-vanl/ --Cecilia Malmström heeft geretweet@ALDEParty 29/09/2016In the last weeks Liberal @MalmstromEU has been discussing #EUtrade #TTIP & #CETA with MPs acrossEurope. Read more: https://goo.gl/IuP01n

 

Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

rescue op 01-10-2016 15:38

Dit kan zij zich alleen maar veroorloven te zeggen omdat het gros van de Zweden is afgestompt. Sufferds.

Patatje Oorlog op 01-10-2016 16:24

"waar geen kwaad woord over gehoord mag worden...". Waar nauwelijks iemand een kwaad woord over durft te zeggen. Daar staan namelijk heel erge straffen op. Niet alleen van de wereldse heersers.

Michaël ;-{> op 01-10-2016 16:26

 

''Meerderheid 2e Kamer nam al in mei motie van D66/PvdA aan om speciaal de islam in Nederland te beschermen''

 

Echt weer iets voor de politiek, wat een contradictie!

 

Per 1 maart 2014 is het verbod op smadelijke Godslastering daadwerkelijk uit het Wetboek van Strafrecht geschrapt.

Zal hier waarschijnlijk dus alleen maar voor de God van de Joden en de Christenen gelden. Ongelijke monniken, ongelijke kappen.

- De wereld draait inmiddels echt achterstevoren. Herken de tekenen -

 

In de mensen een welbehagen, zou ik zeggen. Klinkt stukken beter dan de verbale diaree en waanzin van Cecilia Unbehagen.

Met hartelijke groet, Michaël

grrrr001 op 01-10-2016 16:29

@JunckerEU 30 sep.Ministers approved ratification of historic #COP21 climate deal. The #EU delivers on promises made (COP21 te Parijs was geen eensgezindheid en zijn zonder akkoord vertrokken toch gaan de onverkozen eurobureaukraten  verder om dit alsnog te ratificeren)Hoofdsponser was multinational philips die ons de meest milieu en gebruiksvriendelijke gloeilamp hebben afgenomen en een giftige lamp die niet enkel de stopkontakten doet wegsmelten bij het aanknippen, maar een stroompiek veroorzaken daarboven nog giftige stoffen afgeven en bij het vervangen van de lampenzodanig zelfs dat niet alleen een gasmasker nodig is maar ook de ganse woning dient verlucht te worden gudurende  lange tijd, deze firma is dus medeplichtig aan veel menselijk leed.Brussels, 30 September 2016In a historic move, EU ministers today approved the ratification of the Paris Agreementby the European Union. The decision was reached at an extraordinary meeting of the EnvironmentCouncil in Brussels. This decision brings the Paris Agreement very close to entering into force.

 

Gelieve een Nederlandse vertaling erbij te plaatsen, zie siteregels. Mod.

Faxe op 01-10-2016 16:44

De gekte is volkomen los!: Lees ARD TT 108. Duitsland schept 34.000 banen voor Syriërs in Libanon, Turkeije, Jordanië en Libanon om woningen te herstellen\bouwen en straten aan te leggen\herstellen. Dit ook terwijl in Duitsland 5000 - 6000 per maand aan een vluchteling wordt uitgegeven en gepensioneerden in Duitsland verarmen. (N24 TT 115) Op dit beleid past slechts één welklinkend woord: Krieg of wel Oorlog in het Nederlands. Het is een ongewapende oorlog die gevoerd wordt tegen de europese bevolkingen.

johan op 01-10-2016 17:08

Als ze aan die oproep gehoor zouden geven, is het snel afgelopen met ze.

Faxe op 01-10-2016 17:08

https://eunmask.wordpress.com/2014/05/20/eindhoven-gooit-ouderen-uit-tehuis-om-plaats-te-maken-voor-asielzoekers/

https://ejbron.wordpress.com/2015/06/08/plaatsmaken-voor-vluchtelingen-stad-gooit-gezin-van-8-personen-uit-huis/

http://www.metronieuws.nl/buitenland/2015/09/moeder-en-kind-3-moeten-huis-uit-voor-asielzoekers

En zoek op Internet, blijf lezen, "blijf bij de tijd".

Eelke Piers op 01-10-2016 18:03

Moderator, Waarom verwijderd u deze engelse reakties niet ?

Tom Hendrix Seneca op 01-10-2016 18:06

De Roden/Links en de verraders van partijen als zijnde christendemocraten en liberalen, zullen ervoor zorgen dat er overal burgeroorlogen zullen ontstaan in Europa. De hele eussr bende, mag zich dat aanrekenen.

Maitreya op 01-10-2016 18:20

Het zijn allemaal vrouwen die hieraan begonnen zijn. Ik kende een vrouw die Herpes had, een besmettelijke geslachtsziekte waar je nooit meer vanaf komt, en die in de VS veel voorkomt en waardoor (het blanke deel van) de bevolking snel is achteruitlopen in getal. Want een vrouw kan er bij voorbaat nauwelijks of geen kinderen mee krijgen dan misschien door een keizersnede. Ook in Mexico lopen er veel van die vrouwen rond, die daar uit Duitsland op vakantie zijn en er niets van zeggen als ze seks hebben met een man, zodat de ziekte zich pas achteraf blijkt te hebben voortgeplant. De meisjes onderhouden meestal geen diepe contacten met hun minnaar achteraf.

In de VS heb je ook veel van die vrouwen, ze hebben gespreksgroepen hoe ze ermee om moeten gaan, zeg maar zoiets als vergaderingen van D66 of PvdA. Ze weten allerlei verbanden te leggen met andere groepen die gediscrimineerd worden, zoals negers die er  immers ook niet over hoeven uit te weiden dat ze zwart zijn, of homo’s. En ze zijn loyaler. Er zijn gevallen bekend dat het jaren duurde voordat zo’n vrouw haar partner vertelde dat ze het had (omdat je de symptomen redelijk kunt onderdrukken en verborgen houden) en ze bij hoog en laag verdedigde hoe irrelevant en kleinzielig het was om er een punt van te maken. Zo is het grote publiek steeds beter voorgelicht in tolerantie. Het is een vrouwencultus. Vooruitzien. Dezelfde inzet bestaat bij de grote media die dit commentaar nooit zullen accepteren, en in de politiek. Vaak zouden ze in hun onderdrukte wanhoop nooit zoveel liefde hebben op kunnen brengen voor de goedhartige sul die ze in tweede instantie als man hebben uitgekozen. Vrouwelijke intuïtie. Natuurlijk wordt de man in landen als Nederland van kindsbeen al voorgestoomd in een menslievende houding tegenover vrouwen en ‘andere’ minderheden. Ziehier vooral ook de liefde van de Westerse vrouw tot de gekleurde medemens, die zich van meet af aan al van ons onderscheidt door een soepele seksuele moraal. (Islam of geen islam.)

Natuurlijk bestaat er altijd een tegenreactie, maar omdat het volk zo goed is voorgelicht, bestaat die weliswaar niet laat en achteraf (door netjes in dezelfde opvoedingspatronen door te ploeteren) maar tegelijkertijd in het fundamentalisme van de islam, die door diezelfde soort hopeloze vrouwen wordt omarmd.

DN op 01-10-2016 18:39

&, gaan we dat zomaar laten gebeuren dan?

Doordenker op 01-10-2016 18:52
De onverantwoordelijke open grenzen ‘gutmenschen’ zijn altijd heel sociaal en solidair... met het geld van anderen.

 

Deze ‘gutmenschen’ behoren immers meestal tot de categorie van burgers die zelf nooit belastingen betalen, maar integendeel leven van het belastinggeld van anderen.

 

Als men echter het geld om de immigratiekost te betalen van het eigen loon, uitkering of pensioen van al deze ‘gutmenschen’ zou inhouden, dan zou wellicht van hun sociaal en solidair geklets niet veel meer overblijven.
Onno op 01-10-2016 19:21

Ze zijn zo ondenkbaar demonisch krankzinnig als eertijds de gruwelslachters van Dresden, met PB BV vanouds ijskoud (denk ook aan Van Nassau wingewesten Brabant en Indonesië)  medeplichtig. En het zijn dan ook hun opvolgers met dezelfde 'alien mindset' (persoonlijkheid vreemd aan de mens/menselijkheid, niet: buitenaards) die hier aan de touwtjes trekken.

Hoe van de pot gerukt kun je zijn, om (terwijl de situatie bekend is) een kolossaal (1,2 miljoen zielen) oorlogsgewonden- en vluchtelingenkamp met 2800 zware bommenwerpers vol met ieder 8- 10 ton enorme Monsterbommen, witte fosfor en voor het eerst napalm, Volledig tot oorlogssoep te koken?

De optelsom van ware, puur kwaadaardige anti-menselijke krankzinnigheid.

Ge van Kessel op 01-10-2016 20:05

Hoeven Joden niet beschermd te worden in Nederland? Belachelijke linkse regering.

Ferdinand op 01-10-2016 20:24

ROME - De Italiaanse politie heeft zaterdag een 39-jarige Ghanese man gearresteerd die tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen vernielingen aanrichtte in verschillende kerken in het centrum van Rome.

  Vrijdagavond vernielde de man twee beelden in de Basilica Santa Prassede ten zuiden van het centraal station. In twee andere kerken in de buurt kregen nog meer beelden klappen van de verwarde man.

  Zaterdagmorgen drong de man de kerk San Vitale in de Via Nazionale binnen, waar hij drie beelden en een kaarsenstandaard vernielde. Daarna nam hij ook in een andere kerk beelden onder handen. Bij zijn acties schreeuwde de man en zaaide paniek.

  Wat de man schreeuwde laat zich raden. Inmiddels is elke moslimterrorist 'een verwarde man" ! Zo doorzichtig allemaal.

  Martijn op 01-10-2016 23:00

  @DN  dacht het niet makker!

  Qvic op 01-10-2016 23:53

  Die domme rode/linkse parasieten begrijpen kennelijk niet dat wanneer zij hun gastheren uitmoorden, dat zij zelf ook het loodje leggen.

  Hoopvol op 02-10-2016 00:12

  Tom 1.10.  18:06

  ik vrees dat je gelijk hebt..... !!!!!  

  Iron Maiden op 02-10-2016 00:23

  @ Ferdinand:

  'Verwarde man'. Maar 'dronken man' kan ook:

  Boze dronken man rijdt in op Jehovah's

  Dison - Een dronken automobilist is zaterdag in Dison, bij Luik, opzettelijk ingereden op een groep getuigen van Jehovah.

  De man had eerder ruzie gekregen met de gelovigen, waarna hij met zijn wagen expres op de groep, die bij een bushalte stond, inreed. Een vrouw raakte daarbij gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

  Bron: Telegraaf.nl

  cefas op 02-10-2016 10:13

  Wee degenen die slecht, goed noemen en goed, slecht noemen. Over hen komt het oordeel van de Eeuwige.

  DN op 02-10-2016 10:21

  @Martijn op 01-10-2016 23:00, ik hoop het... Mvg,

  De Terugkeer op 02-10-2016 12:40

  Ja, Xander...'ik' weet wel op welke partij ik 'moet' stemmen, maak je maar geen zorgen!

  Ja, ook 'ik' probeer mijn omgeving (familie, vrienden, kennissen, werkkring en de daarbij behorende cliënten en in winkels en dergelijke, waar ik kom) 'in te lichten'...te waarschuwen zelfs: Blijf waakzaam, blijf bedachtzaam...ga behoedzaam te werk en denk na over een eventueel toekomstige overheerser. What more???

  Weten op 02-10-2016 13:42

  Aangifte doen is heel moeilijk in Nederland.

  ik wilde aangifte doen tegen een buurvrouw waarmee ik meerdere malen in gevecht was en die mij van de bovenste verdieping waar ik woon bezig was te gooien . En ook anderen heeft aangevallen. En niet goed bij haar hoofd is, hoewel ze een eigen huishouding heeft. Na jarenlang aandringen en wegsturen heb ik aangifte kunnen doen en is er bedreiging van gemaakt.

  dat moslims zo makkelijk aangifte kunnen doen, is omdat ze daar ingangen ofwel personen bij de politie voor hebben, die dat wel willen doen. En ook gelijk naar die personen toegaan bij de politie. Denk ik.

  stan op 02-10-2016 15:07

  Apartheid tegen eigen bevolking, die zullen een ander loket krijgen om hun grieven te uiten.

  Tom Hendrix Seneca op 02-10-2016 18:19

  @Hoopvol: 00.12. uur. Maar beste Hoopvol, ik zeg daarbij helaas ( dat het er zo toe gaat). Ik zit als christen hierdoor vaak in een spagaat. Ik weet dat ik mijn Naastedien lief te hebben als mezelf, maar ten aanzien van moslims vind ik dat zeer moeilijk. Toch is dat de opdracht van de Here God, waar ik niet zomaar aan voorbij kan gaan. We mogen het kwaad benoemen, en in dit geval de islam. Maar de mensen die misleid deze ideologie volgen, dien ik evengoed lief te hebben als ieder ander. Zonder hulp van de Here Jezus gaat mij dat niet lukken, maar ik bouw op Hem, en dan zal het gaan.

  Leon op 02-10-2016 20:12

  Waarschijnlijk kon dit mens niet aan een normale man komen waardoor haar fantasie een loopje met haar heeft genomen....een triest figuur die het al jaren moet doen met de 'tarzan' in haar nachtkastje. Het straalt van haar af....frustratie vanwege een verloren miss heks verkiezing. Zelfs na een halal gang bang zou dit monster niet ontwaken uit haar morbide multi culti droom.....

  Wederom geen verbazing waarom de staats gecontroleerde media (nos/rtl etc.) niets bericht heeft over de twitter oproep. Dat zou te populistisch zijn geweest waarschijnlijk.....

  Link(s)Persoon op 02-10-2016 22:57

  Vroeger stemde ik altijd PVDA, ben daar aardig van afgestapt. Ik was zo links als wat. Stond altijd vooraan, was een Afa. Strijder tegen racisme en fascisme. Ik was een rooie rakker.Omdat ik dacht dat dat goed was.  Nu strijd ik voor een goed bestaan voor mn gezin. Ik wil dat vluchtelingenstroom ophoud. Dat de nederlandse cultuur in stand blijft. Dat de politiek inziet dat wat er nu allemaal gebeurt niet goed is. Wie zich niet aan normen en waarden houd van Nederland kan vetrekken.En ga zo maar door. Dat daarom ik niet meer links ben maar rechts! Ik dus ook ga stemmen op de PVV ! En ik denk dat er meerdere mensen er zo ook overdenken.

  Lodewijk op 03-10-2016 00:05

  Een paar leuke video's voor wie Engels verstaat:

  De Russen hebben al medelijden met ons:
   
  "Breaking : Russian News You Will Nwvwr see From MSM "
   
  Waarom? 
   
  "Something You've Never Seen Is Happening in Europe!! | 'Migrant Crisis' | 'WW3' | 'Sweden Invasion'"
   
  "Breaking : This is Now Paris - September 28 2016"
   
  "Merkel's Migrant Crisis: One Year On"
  Robert.v.K op 03-10-2016 08:25

  Vervroegde verkiezingen gaat steeds beter klinken iig!! Als toch eens het leeuwendeel van de bevolking wakker zou worden hé... Ben toch echt benieuwd of ze er dan nog mee weg zouden komen, met dit hoogverraad... Want dat is het gewoon!! 

  Rebellio op 03-10-2016 12:45

  Afshin Ellian in Elsevier: ”De fundamenten van het islamitische terrorisme zijn geen wapens of munitie. Ook de zelfmoordaanslagplegers en de martelaren vormen niet de hoeksteen van het islamitische terrorisme. Die… wordt gevormd door ideeën die weer van een wereldbeschouwing zijn afgeleid: de islam.” http://www.elsevier.nl/opinie/blog/2016/10/het-salafisme-blijft-de-motor-van-het-islamitische-terrorisme-372512/?cmpid=NLC%7Celsevier_dagelijks%7C2016-10-03%7CHet_salafisme_blijft_de_motor_van_het_islamitische_terrorisme&utm_content&utm_term

  Klachten in de msm omdat er etnisch wordt profileerd. In 40% van de gevallen is het niet terecht dat er iemand wordt aangehouden. Dus 60% WEL! En dat voor een bevolkingsgroep die (volgens het CPB) zo’n 22% van onze bevolking beslaat! Van alle 196.300 verdachte misdrijven in Nederland in 2015 werden er 93.880 begaan door allochtonen (47,8%), aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/10/politie-controleert-allochtonen-vaak-onterecht-dit-zeggen-politiecijfers-372439/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-10-03|Allochtonen_onterecht_gecontroleerd?_Dit_zeggen_misdaadcijfers&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_3okt_copy&cmpid=NLC|els_3okt_copy|2016-10-03

  5318537 op 03-10-2016 13:12

  Lodewijk op 03-10-2016 00:05       Geen een link werkt.       Na aanklikken de page op Xandernieuws met verder een blanke page de melding ,,Artikel niet gevonden..             Maar al het,,goede,,,,nieuws,,is waarschijnlijk reeds bekend voor degenen die ook verder kijken dan hun neus lang is.

  Robert.v.K op 03-10-2016 08:25           Vervroegde verkiezingen hebben nu alleen nut als men wakker is gemaakt/geschopt door gebeurtenissen in hun omgeving,en tot die tijd hebben de cordon sanitaire partijen en hun leugenachtige media de,,zaak,,stevig onder controle.         Men heeft liever een bord voor hun kop.          Tragisch,als men incidenten,incidenten,incidenten,etc,etc,etc,niet belangrijk genoeg vindt zolang het maar verderop is.           Het systeem/werkwijze van Joseph Goebbels werkt nog steeds.

  5318537 op 03-10-2016 13:16

  Link(s)Persoon op 02-10-2016 22:57        Volgens mij worden peilingen en verkiezingen zwaar gemanipuleerd.         Ten koste van de PVV.          Hou vol.

  "Lodewijk op 03-10-2016 19:31

  Dat die links niet werken moet een tchnische reden hebben waar ik geen verstand van heb. Normaliter werkten links die ik op Xander postte wel.

  Maar door de titels te kopiëren en in een nieuwe tab-zoekbalk te plakken vindt je die video's ook.

  Die 2e is wat lang. Als je die twee daaronder ziet -veel korter- heb je het wel gezien over wat er aan de gang is met al die z.g. "vluchtelingen.

  Bekkeneel op 04-10-2016 11:02

  Als het klopt kan het niets anders zijn dan de grote verdrukking of vervolging. Kwestie van tijd dus. 

  snorretje op 04-10-2016 11:52

  We kunnen steeds beter zien welke moslims behoudend zijn. Wie zwijgt stemt toe zal hierbij de norm worden. Elke moslim die geen weerwoord geeft in deze is medestander van de linkse kerk. Het hebben van geen mening wat tot nu toe beschermd heeft geboden, is dan niet meer. Let wel elke regeringsleider die dit heeft bewerkstelligt, zal dan bij een eventuele inlandse bedreiging ter verantwoording worden geroepen en daar helpt zelfs geen instantie tegen. Het willens en wetens doorvoeren van beleid wat tot de ondergang van Nederland en het volk leidt, staat gelijk aan landverraad. en dat is zeker 240 uur taakstraf waard....toch?

  5318537 op 04-10-2016 16:06

  Lodewijk op 03-10-2016 19:31         Ja ik heb de video gezien,en het is enorm bedreigend,en een regelrechte invasie,,dankzij,,echte landverraders.                                            Ik hoop dat deze link wel werkt,en ook dat de tweede kamerleden deze video moeten zien,en daarna hun visie op de toekomst geven,want onze kinderen worden de hel ingegooid.  De link  https://www.youtube.com/watch?v=y5R1T2BxtSc

  U.G. Kempenaer op 04-10-2016 22:22

  Als de Zweden die linkse haatvrouw niet heel snel aanpakken, dan is het nog erger met dat socialistische dhimmi land gesteld dan ik reeds vreesde.

  U.G. Kempenaer op 04-10-2016 22:34

  Het christendom en het socialisme hebben de Europese burger zwak, lafhartig en week gemaakt. Alle weerbaarheid is weg. Pas als christendom en socialisme worden verworpen is er weer hoop. De lafhartigen en de verraders verdienen het niet om hier de boel te blijven ondermijnen. Ik verbaas me over het aantal goedgelovigen op deze site. Wordt wakker.

  Pier op 05-10-2016 13:44

  U.G. Kempenaer op 22.34: u Hebt mijn reactie de vorige keer niet begrepen. Christendom en lafhartigheid hebben niets met elkaar te maken. Als er iemand is die hier slaapt en nog niet wakker is, dan bent u het. U weet niets van de waarheid die in Jezus Christus is. Vandaar dat u er een grote mond tegen opzet, in uw onwetendheid. 

  De echte helden in de geschiedenis, dat zijn de volgelingen van Jezus Christus, het Lam van God. Deze Jezus zal terugkomen als de Leeuw en dan wordt er afgerekend. Dan zal het om echte waarden gaan en moed en kracht horen bij die echte waarden, dat zult u met me eens zijn. Maar waar het nog meer om zal gaan is waar je die moed en die kracht voor hebt ingezet. 

  God heeft het laatste woord, zijn Koninkrijk is de toekomst. De rest zal verdwijnen. Kies voor de echte dingen. Strijd de goede strijd!

  U.G. Kempenaer op 05-10-2016 20:42

  @pier

  Ook je vorige reactie hield geen steek, daar zit het probleem, pierke. Het is typisch christengedrag. Een hoop woorden, voornemens, geloven in sprookjes. Steek je hoofd eens in de realiteit. Gristenen laten zich overal in de wereld als makke lammeren afslachten en de solidariteit tussen gristenen is zo goed als onbestaande. Ondertussen gedragen ze zich als het bandje op de titanic. biddend en prevelend. makkelijkere slachtoffers zijn er niet. met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig. 

  kijk naar de gristelijke partijen in NL. Eén en al lafhartigheid en zwakheid. heulen met de islam. Hele zachte heelmeesters die stinkende wonden hebben veroorzaakt.

  Pier op 05-10-2016 22:01

  Kempenaer, ik kijk niet naar de 'gristelijke partijen'. Ik kijk naar Jezus. Er is niemand die een beter voorbeeld heeft gegeven. Ik lees de bijbel. Er is nergens een boek te vinden waar zulke waardevolle dingen in staan. De echte dingen, Kempenaer. Dat waar het echt om gaat, dat staat in de bijbel. waar het echt om gaat, daar had Jezus het over. Wat 'gristelijke partijen' daarmee doen is niet hetgeen waar ik mee bezig ben. Ik ben een volgeling van Jezus, niet van een gristelijke partij. Jezus zoekt strijders, Kempenaer. Ik had de hoop, uitgaande van jouw schrijfsels op deze site, dat jij, als je zou beseffen waar het echt om draait, wat echte waarde heeft, dat je misschien de goede strijd zou willen strijden, in plaats van altijd maar weer de oude cirkel van actie/reactie, onderdrukking/revolutie, geweld/wraak te gaan. De molen draaiend houden. Ik had gedacht: misschien ziet'ie het, misschien stapt'ie eruit. Maar dan moet je niet mensen, kerken of partijen als voorbeeld nemen, ook niet de geschiedenis. Dan moet je zelf durven gaan lezen wat Jezus Christus, de door de Schepper van deze wereld naar deze wereld gezonden Redder, Oplossing en Messias, precies te vertellen had. Je kent ze niet Kempenaer, de echten, de volgelingen van de waarheid, anders zou je niet zo laatdunkend spreken. Of -en op de een of andere manier wil ik dat van jou niet geloven- je zoekt niet echt naar waarheid. In dat geval: vergeet wat ik schreef, blijf bij je eigen mening en geluk ermee.

  Zomer op 05-10-2016 22:46

  U.G. Kempenaer op 05-10-2016 20:42

  Wat een misselijkmakend commentaar zeg! dus nu zijn de Christenen de schuld.

  Ik denk eerder dat de atheisten meeheulen met de islam.

  Geloof jij maar lekker in je eigen sprookjes, daar zal je niet ver mee komen.   

  dimitri op 22-10-2016 04:32

  Gewoon met z.n allen een varkentje,of biggetje als huis dier aanschaffen,zodat je ze ook als hondje kan uit laten,zijn echt schattige beesten,en absoluut niet vies!

  Doordenker op 22-10-2016 17:12

  In onze politiek correcte multiculturele maatschappij zal wellicht binnenkort ook het houden van varkens verboden worden door het linkse politiek/media kartel omdat ze dit bestempelen als een intollerante 'hate crime' tegen de volgelingen van de godsdienst van de vrede...   

  Snorretje op 30-10-2016 10:54

  "In de 10e eeuw vielen Arabieren en Turken India binnen, en slachtten in de 2 eeuwen daarna in totaal zo’n 80 miljoen Hindoes en 35 miljoen boeddhisten af," 

  Ik denk dat de Islam als medicijn gebruikt wordt tegen overbevolking. Een medicijn die gericht wordt ingezet daar waar de bevolking zelf gaat denken (Arabische lente) of daar waar er te veel van zijn....

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Laatste Reacties

  Rubrieken
  Site Info
  Email adres Administrator:
  xandernieuws@gmail.com
   
  Email adres Moderator:
  modxnieuws@gmail.com
   
  Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

  Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

  Privacy Bescherming:
   
  Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl