HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Journalist undercover in moskeeën: ‘De wetten van dit land interesseren ons niet’

Ook zogenaamd ‘gematigde’ moskeeën blijken systematisch te radicaliseren en moslims op te roepen de gewelddadige jihad te voeren – Onthuld: ISIS financiert rechtstreeks Europese moskeeën – Imams preken dat de eindtijd is aangebroken

 
Selfie van Shams Ul-Haq in de An-Nur moskee in Winterthur. De journalist / terreurexpert zegt geschrokken te zijn van de omvang van het islamisten netwerk.

Een Duits-Pakistaanse journalist en terrorisme expert besloot om undercover te gaan en vier maanden lang enkele grote moskeeën te bezoeken, om eens te zien of de ‘gematigde’ moslims achter gesloten deuren net zo tolerant en vredelievend zijn als ze voor de TV-camera’s doen overkomen. Hij schrok zich een hoedje, want ook in deze moskeeën blijken moslims systematisch te worden geradicaliseerd en te worden aangezet om de jihad te voeren tegen de Westerse bevolking. ‘De wetten van dit land interesseren ons niet,’ was een uitspraak die goed samenvat hoe het leeuwendeel van de ‘gewone’ moslims in Europa tegen onze samenleving aankijken, namelijk als hun vijanden die desnoods met geweld aan de islam moeten worden onderworpen.

 

Ul-Haq deed zich voor als een met geld smijtende ondernemer uit zijn thuisland Pakistan. Vanwege zijn oorsprong kreeg de journalist eenvoudig toegang om een kijkje te nemen wat er achter de schermen in de moskeeën wordt gedaan en gezegd.

Agressieve imam roept gewone moslims op tot de jihad

In de An’Nur moskee in het Zwitserse Winterthur sprak hij met de imam, die in zijn preek de moslims in het land opriep de jihad te voeren. ‘Ik schrok van de agressie die in zijn stem lag,’ schrijft Ul-Haq. ‘Hij preekte in het Arabisch, omdat bijna niet één medewerker van de moskee de Duitse spraak machtig is. Het was echter geen preek, maar een afrekening:

‘De vrouw mag geen oorlog voeren, maar de man moet wel oorlog voeren. Dat is zijn jihad, en de vrouw moet thuis blijven, dat is de jihad van de vrouw,’ is een rechtstreeks uit het Arabisch vertaald Koranvers dat de imam aanhaalde.

‘Wetten van dit land interesseren me niet, islam staat boven alles’

Over de Zwitsers: ‘Zij trekken zich niets aan van de wetten van Allah. Maar de wetten van Zwitserland interesseren mij niet. De islamitische wetten staan boven ieder land.’

‘In de tijd van de jongste dag zal de strijd, de ontucht en de oorlog toenemen. Hiervoor zijn er grote en kleine tekenen. Dajjal (de misleider, door sommige christenen vertaald als ‘de antichrist’) komt kort voor de dag van de opstanding. Wij zijn nu in deze tijd aangekomen.’ De meeste imams zijn overigens wel zo gehaaid om jonge moslims niet rechtstreeks op te dragen zich bij ISIS of andere terreurgroepen aan te sluiten. De vaak agressieve preken en oproepen tot de gewelddadige jihad komen hier echter wel op neer.

De gesprekken gaan vervolgens ongeveer als volgt. Een moslim(jongere) vraagt: ‘Moet ik me bij de jihad aansluiten?’ Imam: ‘Dat moet je voor jezelf zien uit te vinden.’ ‘En dat kan ik het beste in Syrië doen?’ Imam: “Ja.’ (3)

ISIS blijkt rechtstreeks Europese moskeeën te financieren

In de moskeeën bevinden zich niet alleen gebedsruimtes, maar ook cafés. Daar hoorde Ul-Haq dat sommige leden de moskeevereniging de rug toe hadden gekeerd, omdat ze de preken te extreem vonden. De financiële problemen die vervolgens ontstonden werden opgevuld door ISIS, zo bevestigde een hooggeplaatst lid. Aan de Zwitserse autoriteiten wordt echter enkel medegedeeld dat het geld ‘uit het buitenland’ komt. De bijdrage van ISIS is dermate hoog, dat ‘de moskee in Winterthur zonder dat geld niet meer zou bestaan’.

De schimmige financiering van moskeeën is ook in andere Europese landen, waaronder Duitsland en Nederland, regelmatig een punt van discussie. De moskee in Winterthur zal dan ook beslist niet de enige zijn die met geld van islamitische terreurgroepen overeind wordt gehouden. Tegen de autoriteiten wordt vervolgens gelogen over de herkomst van het geld.

Systematisch gerekruteerd voor jihad

Veel leden blijken afkomstig van de vechtsportclub MMA Sunna. Onder hen bevond zich tot de islam bekeerde fundamentalist S., voordat hij gearresteerd werd. De club werd opgericht door Valdert Gashi, een jihadist die in 2014 in Syrië omkwam. De jihad recruiters, die vaak in de moskee zelf wonen, zijn ook in andere islamitische gebedshuizen actief. Volgens Ul-Haq is er een duidelijk systeem opgezet waarmee moslims worden geradicaliseerd. Mensen van buiten werden bijvoorbeeld met de omstreden Koran uitdeelactie ‘Leugens!’ naar de moskee gelokt. ‘En eenmaal daar, dan kom je daar niet meer zo makkelijk van los.’

Ook in de als ‘gematigd’ te boek staande Al-Hidaya moskee in Zürich kwam de journalist twee Somalische gastimams tegen, die hetzelfde extremistische gedachtengoed preekten. Een imam van deze moskee gaf toe dat er veel radicale moskeeën zijn, maar dat die ‘door de lachwekkende wetten’ van het land niet goed kunnen worden bestreden. Eerste stap hiertoe zou het onmiddellijk uitwijzen van alle radicale imams moeten zijn, en het sluiten van hun moskeeën.

‘Islamisten netwerk is veel groter dan wordt aangenomen’

Ul-Haq zegt dat het islamisten netwerk veel groter is dan algemeen wordt aangenomen. ‘Daar ben ik echt van geschrokken.’ De An’Nur moskee ‘staat onder controle van ISIS’, en zal daarin beslist geen uitzondering zijn.

De journalist wijst erop dat er ook een paar moskeeën zijn waar men zich afkeert van de politieke islam, en waar de imams Duits moeten kunnen spreken. Tenminste een moskee werkt samen met de autoriteiten om extremisten op te sporen. Na de onthullingen van de journalist wezen de radicale moskeeën alle beschuldigingen natuurlijk van de hand. Immers, de ‘islam is vrede’, en ze stoppen pas met ons dat in te peperen als alle ‘ongelovigen’ goedschiks of kwaadschiks zijn bekeerd, en net als hen enkel de wetten van Allah gehoorzamen. 

 

Xander

(1) Tages Anzeiger
(2) Watson / Schweiz
(3) Züricher Zeitung

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 18-10-2016 14:52

Inderdaad, 95 procent waarvoor ze de grenzen wagenwijd open zetten zijn gezonde mannen die ook nog eens Allahu Akbar roepen & het voedsel & drinken weggooien dat ze aangeboden krijgen, het zijn allemaal potentiele terroristen, zeker weten! Ze geven inderdaad totaal niets om ons, hun doel is stelen, moorden, verkrachten, dus criminelen! Politiekers zijn ook criminelen die voor criminelen de grenzen open zetten, zo is dat & niet anders! https://darknews777.wordpress.com/2016/10/03/youtube-via-wordpress-videos-doc-islam-is-barbaric-paganism/

Tom Hendrix Seneca op 18-10-2016 15:02

Dit geeft aan, dat de islam geen match heeft met onze samenleving. Ze verwerpen de wetten in de Europese landen, en beroepen zich daarbij op de Koran. De enkele "gematigde", moslims niet te na gesproken. Met in het achterhoofd, de dreigende situatie van een mogelijk groot conflict tussen Amerika en Rusland, kan men gevoeglijk ervan uitgaan, dat het "kruitvat", op ontploffen staat. God sta ons bij.

Dorien op 18-10-2016 15:39

Waarom bereidt de Nederlandse overheid ons niet voor op de aankomende escalatie.  Poetin staat op scherp.  Niemand weet ervan. Het kan ons ook hard treffen.

Infidel4U op 18-10-2016 16:00

We zijn het wachten eigenlijk wel een beetje zat. Veel woorden en weinig actie. Wat zeg je dan? Laat de.botten vallen zoals ze vallen. Het is tijd. Whatever. Molon labe...

ieznogoedh op 18-10-2016 16:03

Het is goed, maar zeker niet fijn, om weer eens te kunnen lezen dat wat ik al jaren denk en met mij velen, ook maar weer eens feitelijk wordt onderbouwd.

(On)gelukkig zijn daar natuurlijk de gutmenschen die, zo ze hier al op reageren, met allerlei "argumenten" zullen komen om toch vooral maar aan te tonen dat 99,9 % van alle mislims zeer brave burgers zijn die alleen maar in vrede willen leven en zeker geen islamisten zijn. Dat is op een bepaalde manier ook wel begrijpelijk want niemand, en zeker de gutmensch niet, geeft graag toe dat hij doodgewoon belazerd is door de mislims en dat het zijn goedgelovigheid is geweest die dat mogelijk maakte.

ottoman op 18-10-2016 16:05

Ottoman: het is u bekend dat uw postings niet meer worden gepubliceerd alvorens u een reactie heeft gegeven op de meldingen naar u toe van het beheer. Mod.

Eelke Piers op 18-10-2016 16:39

@ ieznogoedh op 18-10-2016 16:03

Als 99,9% zo brave burgers zijn dan leven ze niet zoals de Koran en Hadith het voorschrijft; zijn ze dus geen goed moslim en moeten dus dan vermoord worden of zich bekeren. Ook Christenen geloven het ook vaak ook maar omdat het hun zo is bijgebracht. Als waren het maar 10% van de moslims hier in het land die willen leven volgens Koran en Hadith dan zijn dat nog altijd 200.000 mensen die wij decadente en verwende idioten niet aankunnen.

Ik ben een Christen en voor mij staan Gods geboden ook boven die van de Nederlandse Staat. Zo hoort het ook bij de moslims te zijn. Daar is niets mis mee. De islam moet daarom hier verboden worden en alle moslims naar hun eigen zandbak.

De rechter zei in het proces tegen Hr. Wilders ook dat de vrijheid van meningsuiting zijn grenzen kent en dat kan dus ook voor de Islam gelden

ster op 18-10-2016 16:42

zelfs de inwoners van dit land intreseert hen niet

http://www.nujouwnieuws.nl/?content=newsItem&item=919

5318537 op 18-10-2016 16:54

Niets nieuws want het,,hoort erbij,,in verband met de,,stalorders,,die o.a.in de koran staan en elke volger van de islam opdraagt (verplicht) mee te doen aan de jihad (oorlog tegen niet -moslims en hun landen die in deze nu nog geruisloze oorlog het huis van oorlog worden genoemd)                                                                                                                    Je hebt natuurlijk de lui die voorop lopen en het een en ander van de daken schreeuwen (immams,straatschreeuwers,en de fase 1 van de jihad figuren (straatterroristen/bontkraagjes) ,en lui die gewoon hun leven lijden en pas merkbaar identiek zijn als het moment is aangebroken (de,,vriendelijke buurman)

1400 jaar lang min of meer dezelfde werkwijze vanaf Mekka en Medina waar de eerst genoemde stad werd geterroriseerd door overvallen op hun karavanen,en Medina ze binnenliet en net als vandaag de dag hetzelfde patroon was te zien,namelijk het beschimpen van andersgelovigen en na kritiek daarop gediscrimineerd en beledigd te zijn,tot het moment dat Medina werd veroverd en de meeste weerstand biedenden (joden)werden vermoord en daarom verplicht worden gehaat,tot nu.

Islamgeschiedenis,1400 jaar http://sin.punt.nl/content/2015/02/Islam-geschiedenis met kiekjes en https://islamgeschiedenis.wordpress.com/ 

Het enige wat zij kunnen is vernietigen van landen en volkeren,tot en met hun taal en geschiedenis.        Deskundigen schreven al dat de economie binnen honderd jaar na de staatgreep o.a.Europa volledig zal zijn ingestort.                                                                                                                                                                                       Logies,ze maken mannen tot hun slaaf en hun dochters,vrouwen en jonge jongens tot hun hoer.(Vraag hierbij is hoe,,schattig,,men wordt behandeld)        Zoals de huidige blanke slavinnen als hun tijd erop zit.               De slavenhandel zal enorm toenemen,net zoals een jong meisje de kans loopt om opgehaald te worden om kado gegeven te worden aan een geeerde moslim een noodeind verderop.                                                                                                                                                 

De immigratie tsunami als invasie Europa http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Top-imam-Moslim-migranten-lopen-Europa-onder-de-voet-voor-het-Kalifaat              Uw status http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Britse-moslimleider-Verneder-christenen-en-joden-tot-ze-zich-bekeren-tot-islam 

De bezetting door de nazi,s is schattig vergeleken met een moslimkalifaat.   Te weten als je leest hoe ze hun eigen vrouwen en dochters behandelen (Afganistan,Pakistan),een ongelovig meisje/vrouw ervoor staat.

Ik haat de cordon sanitaire hoek met Jesse Klaver voorop die de dreiging door Geert Wilders verwoord,,Geblaat,,noemde.(Jesse Klaver is een halve marokkaan en het zal mij niet verbazen als hij een stille moslim is)

hendrik1730 op 18-10-2016 17:03

Wat deze undercover journalist zegt weet elk burger die niet lijdt aan slaapziekte of gevorderde dementie al jaren. Vraag maar aan eender welke vrouw die westers gekleed en alleen door een westeuropese stad loopt.

Arno op 18-10-2016 17:28

@ Ottoman dit is uw kans om voor de eerste keer wat nuttigs te zeggen

 

Ottoman zijn eventuele postings worden pas gepubliceerd alvorens hij het beheer heeft geantwoord. Mod.

Dewevoga op 18-10-2016 17:29
Willem op 18-10-2016 17:48

Het blijkt alweer dat de infiltratie veel groter is dan je zou durven vermoeden. Mogelijk gemaakt door de struisvogel, politieke correctheid, welkomst houding van de veel te tolerante, lieve, naive gutmenschen en westerse leiders. Deze houding is funest, ze zijn te tolerant voor intolerantie. Met jullie wetten zullen wij jullie veroveren en met onze wetten zullen wij jullie bekeren en ze zijn hard aan het werk om dat voor elkaar te krijgen, temeer omdat ze geen strobreed in de weg gelegd worden want het is oh zo makkelijk om de meeste Europeanen te misleiden d.m.v. taqiyya. islam is vrede!!! Ik schrijf, meeste, want op politically incorrect is een duits lied te horen, wenn der wind dreht. Er is dus nog hoop, maar het wachten is op een leider die draconische maatregelen durft/kan doorvoeren, en dan....fingers crossed.

Dewevoga op 18-10-2016 17:49

Een door onze overheid met veel egards ontvangen leider van een zeer "vreedzaam volk," die zijn volk en het Europese volk wat geld afhandig maakt. Ik ben benieuwd hoeveel er inmiddels op zijn Zwitzerse bankrekening staat.

https://nl.gatestoneinstitute.org/9141/palestijnen-medische-corruptie

Hans Jacobs op 18-10-2016 17:49

Ik verwacht niets van deze regering want die offeren ons op.

Het is voor mij derhalve zeer eenvoudig.

Kom je aan de mijnen, sla ik je lens.

Ben je daarbij islamiet, maak ik je meteen helemaal af.

goof op 18-10-2016 18:32

Wat ik mij afvraag wat de reden is van onze westerse leiders dit allemaal zomaar toe te laten.

Hebben onze leiders een dubbele agenda of zijn ze gewoon zo dom en dat lijkt mij niet .Dat dit een dezer dagen op een groot conflikt zal uitlopen snapt onderhand iedereen met meer als een hersencel wel maar ik denk dat een boze bevolking eerst verhaal gaat halen bij onze leiders die de iegen bevolking zo in de shit heeft gebracht met hun domme politiek correctheid geleuter .Laten we hopen dat er leiders op staan  die wel snappen dat het zo niet kan en de bevolking de oude garde politiekers op het schavot krijgen en ze ter verantwoording roepen.

Anna op 18-10-2016 18:43

" De wetten van dit land interreseren ons niet"

Dat is vanzelfsprekend.......

Ken de geschiedenis....... toen in ongeveer 600 na Christus de lage landen bij de zee...... gekerstend werden, (d.w.z.  het evangelie werd in de lage landen gebracht, in noord Nederland door Bonefatius en in het zuiden door Willibrordus) kwam met het evangelie ook het zogenaamde oude testament mee.

Het  oude testament heeft de jonge kerk ook overgenomen... we mochten vanaf die tijd mede burgers en mede erfgenamen zijn in Christus.... maar het oude testament had zijn basis in de wet van Mozes.....

Deze weten bestaan uit de zogenaamde tien geboden. Deze zeggen  ons ; God lief te hebben en onze naaste als onszelf...... Geconcretiseerd zeggen deze wetten dat we niet zullen doodslaan , niet zullen liegen, niet zullen bedriegen, niet zullen begeren het huis van je naaste, of  de vrouw,  of het rund van je naaste, niet zullen echtbreken . Niet zullen stelen.....enz. Het zijn de aloude " fatsoensregels"  waarmee God orde schiep in de chaos, 40 dagen na de uittocht uit Egypte van het volk van Israël.

Vrijwel tegelijkertijd tijd  ongeveer 600 na Chr. werd in het Arabisch schiereiland Mohammed geboren..... die zei precies het tegenovergestelde in zijn Koran. Liegen mag als het goed is voor de islam doodslaan mag als een ongelovige zich niet bekeerd tot de islam stelen mag, als het ten dienste is van de islam en ga zo maar door..... zelf heeft mohammed dit hardhandig voorgeleefd door vele veroveringsoorlogen te voeren op grond van zijn eigen  regels.....

De wetten en regels die in het christendom op religieuze basis is gebaseerd, zijn in de islam totaal tegenovergesteld aan het christendom ook de hele inrichting van de maatschappij is in west Europa gebaseerd......op deze wetten van Mozes tot ongeveer de verlichting...... toen heeft men de kerk en de staat losgekoppeld...... Napoleon heeft in  de wetgeving nog vele van deze wetten opgenomen en dat is dan ook de reden dat er in Nederland nog recht gesproken wordt over moord en corruptie( wat in feite bedrog is) Onze wetgeving is dus nog steeds gebaseerd op het Oude Testament. ....... ( het moge duidelijk zijn dat moslims daar niets van willen weten) 

In de  islam daarentegen is  de wetgeving gebaseerd op de wetten en regels in de Koran..... en je hoeft de Koran maar te lezen wat dit inhoud...... kort gezegd deze wetten staan diametraal op onze wetten die uit de Bijbel stammen.................Bovendien is de islam niet alleen een religie maar ook een ideologie d.w.z. De hele maatschappij moet  ingericht worden naar de islamtische regels.... En hier wringt  de schoen......  de islam is niet van plan om een ( zo zei dat noemen ) een " achterhaalde religie " als het joden dom en Chrstendom " boven " of " naast " zich te accepteren........ Een laatste argument om nooit te zullen integreren is dat er over de islam niet mag worden gediscussieerd, nog aan enige schrift kritiek mag worden gedaan..... dus  wordt aan alle moslims op de hele wereld de islam, een onderontwikkelde religie die zeer star is, opgedragen als de enige waarheid.....

De islam kan en zal dus nooit  de wetten en regels van een land accepteren...... Jammer en zielig als je zo geïndoctrineerd wordt door je eigen religieuze leiders....... en dat je dat dan nog geloofd ook.....

Onbegrijpelijk dat onze overheid dit niet ziet.......

Emmie op 18-10-2016 19:43

Dat is zijn jihad, en de vrouw moet thuis blijven, dat is de jihad van de vrouw,’  

Nou, deze vrouw zal niet op de bank blijven zitten en vechten als een leeuwin. Wij zijn veel sterker en slimmer!

atina op 18-10-2016 19:59

Wat zond God aan het volk Israel wanneer ze zijn wetten niet meer gehoorzaamden?  Ten eerste leiders die niet bepaald vriend-elijk waren   - daarna overheersing en tot slot als ze zich nog niet bekeerden - oorlog en verdrijving . 

 

Omdat ik geloof dat er niets gebeurd wat God niet toe staat , geloofik ook dat dit gebeurd omdat God het toe staat met reden en doel. 

 

2 Tim 3 1 En weet dit, dat in de laatste dagen ontstaan zullen zware tijden. 9 Maar zij zullen niet meerder toenemen; want hun uitzinnigheid zal allen openbaar worden, gelijk ook die van genen geworden is. 12 En ook allen, die godzaliglijk willen leven in Christus Jezus, die zullen vervolgd worden.

13 Doch de boze mensen en bedriegers zullen tot erger voortgaan, verleidende en wordende verleid.

 

Psalmen 9:10

En de Heere zal een Hoog Vertrek zijn voor den verdrukte, een Hoog Vertrek in tijden  van benauwdheid.

 

Psalmen 31:16

Mijn tijden  zijn in Uw hand; red mij van de hand mijner vijanden, en van mijn vervolgers.

 

2 Kronieken 15 3 Israël nu is vele dagen geweest zonder den waren God, en zonder een lerenden priester, en zonder de wet.

4 Maar als zij zich in hun nood bekeerden tot den Heere, den God Israëls, en Hem zochten, zo werd Hij van hen gevonden.

5 En in die tijden was er geen vrede voor dengene, die uitging, en dengene, die inkwam; maar vele beroerten waren over al de inwoners van die landen;

6 Dat volk tegen volk, en stad tegen stad in stukken gestoten werden; want God had hen met allen angst verschrikt.

 

Jesaja 1:4

Wee het zondige volk, het volk van zware ongerechtigheid, het zaad der boosdoeners, de verdervende kinderen! Zij hebben den Heere verlaten, zij hebben den Heilige Israëls gelasterd, zij hebben zich vervreemd, wijkende achterwaarts.

15 En als gijlieden uw handen uitbreidt, verberg Ik Mijn ogen voor u; ook wanneer gij het gebed vermenigvuldigt, hoor Ik niet; want uw handen zijn vol bloed.

16 Wast u, reinigt u, doet de boosheid uwer handelingen van voor Mijn ogen weg, laat af van kwaad te doen.

17 Leert goed te doen, zoekt het recht, helpt den verdrukte, doet den wees recht, handelt de twistzaak der weduwe.

18 Komt dan, en laat ons samen rechten, zegt de Heere; al waren uw zonden als scharlaken, zij zullen wit worden als sneeuw, al waren zij rood als karmozijn, zij zullen worden als witte wol.

19 Indien gijlieden willig zijt en hoort, zo zult gij het goede dezes lands eten;

20 Maar indien gij weigert, en wederspannig zijt, zo zult gij van het zwaard gegeten worden; want de mond des Heeren heeft het gesproken.

vijgeboom op 18-10-2016 20:47

Ik zal het jullie nog maar eens zeggen!

Nederland heeft God verlaten op meerdere vlakken. Die kunt u zelf wel invullen, en dan keert God zich ook van je af want God laat niet met zich sollen. Dus dan krijg je economische achteruitgang, meer criminaliteit etc etc.

En wanneer de moslims in aantallen toeneemt dan gaan ze proberen je te domineren. Wilt u graag hebben dat uw kinderen of kleinkinderen er de dupe van worden?

Wilt u graag dat uw kinderen of uw kleinkinderen verplicht de Islam doctrine moeten gaan uitvoeren?

Of denkt u dat het in Nederland niet zal gebeuren ondanks dat het in alle andere landen wel al is gebeurd?

Als u voorstander bent van al die moskeeen en criminaliteit en onderdrukking en het niks uitmaakt dat uw kinderen straks het haasje zijn dan kunt u gerust op D66, SP, Groen Links en PVDA stemmen.

En wanneer u de Islam en dat volk wat er aan kleeft een gevaar vind en u liever niet ziet dat uw kinderen onderdrukt worden en u ook bijbels bent en dus achter Israel staat dan is wellicht de PVV de beste optie.

Ook Christelijke partijen als CDA en SGP doen er goed aan om met de PVV samen te gaan werken om dit land weer enigzins haar Christelijke Joodse wortels terug te geven.

Maar hopelijk gaan moslims beseffen dat de bijbel er eerder was en dat het oude testament al genoeg zegt dat Israel Gods volk is voor eeuwig zoals Jeremia 31 vers 35 al zegt. Ja mensen, lees dat maar eens!

Helaas is ook ruim 65% van de moslims analfabeet waardoor je die mensen al snel de doctrine van de Islam duidelijk kunt maken, en als je het ze 100 keer zegt dan geloven ze het ook nog.

Maar gelukkig geloven moslims wel in een schepper dus dat is weer beter dan Atheist zijn.

Jezus is de weg de waarheid en het leven en niemand komt tot de vader dan door Jezus die de middelaar is.

Het koninkrijk hier op aarde komt eraan! Amen.

Tom Hendrix Seneca op 18-10-2016 21:07

@Anna: 18.43. uur. U zegt: " Onbegrijpelijk dat onze overheid dit niet ziet.." Het is nog veel erger Anna, ze willen het niet zien!

DN op 18-10-2016 22:24

Beste Vijgenboom, wat je ook stemt, je hebt geen impact, politiekers zijn allemaal zakkenvullers & leugenaars... het is alléén maar een gok tussen slecht & slechter. Daarom zeg ik, "Blanco & daarmee basta". Mvg,

Qromwel op 19-10-2016 07:49

Voldoende reden de Islam als land- volksvijandige ideologie te verbieden.

Qromwel op 19-10-2016 07:53

DN op 18-10-2016 22:24: Toch Wilders, alleen al om de establishment te zieken. Misschien is hij een zionistische agent.

Tom Hendrix Seneca op 19-10-2016 08:43

@Atina: 19.59. uur, op 18/10. Waardering voor uw uitgebreide reactie. En inderdaad, als een volk/land zich afkeert van de God van Abraham, Isaac en Jacob, en van de Heer Jezus Christus, dan zijn deze gevolgen/toestanden zeker te verklaren. Laten wij vasthouden aan onze Verlosser en Leidsman Christus.

AEO op 19-10-2016 10:44

God is onveranderlijk en eeuwig. Wat vroeger in het Oude Testament voor Israël gold, geldt ook nu nog steeds. Israël verliet God, en dat had gevolgen. Dezelfde regels gelden nu dus ook. Eigenlijk is het ons hier in het destijds christelijke Europa nog zwaarder aan te rekenen als wij God verlaten, omdat wij hadden kunnen leren van de geschiedenis van Israël. Maar God is vervangen door welvaart en voetbal. Maar onze welvaart is onbetrouwbaar, die kan ons niet redden van wat er op komst is. Er is maar één manier om te ontkomen, dat is niet alleen bekering tot God, maar ook het afschaffen van het homohuwelijk en abortus. En we zullen moeten erkennen dat Israël het uitverkoren volk van God is, en dat wij die christelijk zijn, zullen erkennen dat wij niet in de plaats van Israël kunnen komen, want dat is de verderfelijke vervangings theologie. Wel mogen wij mede erfgenamen zijn.

Maar zolang men dit niet wil inzien en doorgaat op de ingeslagen weg, dan komen we uit op een punt waar we nooit willen komen. Dus beter te halve gekeerd, dan ten hele gedwaald. Verder sluit ik mij aan bij de reactie van vijgeboom.

willy op 19-10-2016 11:35

Een salafistische moslim haat elk land dat niet islamitisch is en de kinderen worden zo opgevoed . De ideologie van de islam is dezelfde in wezen dan daesh ze prediken een gewelddadige jihad tegen de ongelovigen haat het land en volk en ze verwerpen gelijkheid tussen man en vrouw  en deze moslims zijn een meerderheid in de EU ! Shalom

5318537 op 19-10-2016 15:01

vijgeboom op 18-10-2016 20:47          Een stukje text van U er uitgelicht,nl;,,Maar gelukkig geloven moslims wel in een schepper dus dat is weer beter dan Atheist zijn,,

Allah heette eerst Sin,en Sin was de meest bekende en meest verspreidde (af)god van de toe 360 (af)goden.        Sin werd ook wel aangeduid als Al-ilah wat de grootste onder de goden betekende,en huisde in de Ka-aba (de grote steenkolos waaromheen zij (de moslims) toen al ritueel,7 keer omheenliepen  tijdens de bedevaart in Mekka.                                                           Sin was getrouwd met de zonnegod en had drie dochters,en,hij (of zij) had ouders,dus dat weerspreekt al dat van de schepper zijn.                                                                   Allah is een,,schepping,,van/door Mohammed die,,gewoon,,de andere goden wegliet om er er maar een over te houden.     (De vijfpuntige ster staat als symbool voor het gezin van Sin (pa,ma en de drie dochters),en de maansikkel was het symbool van Sin (archeologische vondsten) waar archeologische vondsten ook aangaven dat Sin een vrouw was en ook soms werd afgebeeld als een stier.       (Een herinnering aan Sin de naam van het gebergte Sinai)

U kunt het verder lezen op de sites http://sin.punt.nl/content/2015/02/Islam-geschiedenis dat ook foto,s heeft van de archeologische vondsten van Sin en de verschrikkingen van de islam en daden van vrome moslims,en de site https://islamgeschiedenis.wordpress.com/ dat dezelfde text heeft in iets grotere letters maar geen foto,s heeft.

En waarom een atheist minder is is mij een raadsel want het gaat om het goed mens zijn (naar gods waarden,tevens zo goed als onze seculiere wet) en niet om het zeggen in god te geloven en er verder met de pet er naar gooien in gedrag (ook als de gordijnen dicht zijn (incest/pedofilie),en het zogenaamde geloven als rookgordijn hebben.   Ikzelf ben ongelovig maar wel christelijk opgevoed,en door omstandigheden en ontdekkingen ongelovig geworden,maar wel meegemaakt dat de zogenaamde gelovigen die trouw als routine naar de kerk gingen (familie en buren) gemeen,achterbaks en ijskoud waren,terwijl aantallen niet kerkgangers fijne mensen waren.

Bovendien is het wegzetten van atheisten hetzelfde als dat gedrag wat moslims doen tegen niet-moslims,resulterend in christenvervolgingen,en dus heel gevaarlijk als het gelijk geven aan moslims daarmee.

Ik hoorde van johava getuigen dat zij de uitverkorenen zijn omdat zij geloven,en dat een ongelovige in de hel komt al doet deze medemens goed,terwijl tegelijkertijd mijn verzoek om hulp (een luisterend oor) door hen niet werd beantwoord en zij niet verderkwamen dan,,Je moet geloven,dan komt alles goed,,mij toen in ontreddering achterlieten.

Komt op hetzelfde neer.         Het is geen free ride,of ticket voor de hemel,dus ook niet het bewijs van goed gedrag.

Nogmaals,het gaat om het goed mens zijn en niet om het uiterlijk vertoon.

groet op 19-10-2016 15:25

Xander,

We weten dat Al Qaeda, ISIL, ISIS, IS, AL NUSRA en meer van dergelijke fantastische namen van agressieve en destructieve Jihad milities operaties vormen die opgezet, gesteund en gefinancierd worden door onder meer de CIA.

Zie voor een bevestiging van de juistheid van die gedachte bijvoorbeeld de klokkenluider Steel bij Max Keiser report:

 http://www.collective-evolution.com/2015/05/15/us-intelligence-officer-every-single-terrorist-attack-in-us-was-a-false-flag-attack/

Groet

DN op 19-10-2016 17:12

@Qromwel, ik kan je niet weerhouden van op Wilders te stemmen, daar is men vrij in, ik kan alléén maar mijn eigen gedacht erover kenbaar maken, dat het toch niets uitmaakt omdat je stem geen werkelijke impact heeft voor iets. Ik kan het alléén maar een beetje vergelijken met gokken want je weet nooit de uitslag van tevoren, je wordt alléén maar gebruikt als stemvee in een systeem dat alléén zichzelf steunt! De politiekers die meedoen hebben daar veel meer aan dan wij. Wilders zou kunnen interessant zijn als proteststem maar dat weet je niet van tevoren, ik weet alléén dat Wilders er goed van kan leven. Ja, zou kunnen dat hij betaalt wordt door mensen met een agenda? Dat kan niemand natrekken hè, kan ook zijn dat hij voor zijn gedacht opkomt, maar dat is al dikwijls gewijzigd. Anti-islam vindt ik belangrijk maar ben wel realistisch. Ik denk dat je de strijd beter buiten het politiek systeem kan voeren, want hun systeem zorgt ervoor dat belangrijke dingen voor ons, voor hen nooit belangrijk zijn. (19-10-2016 07:53) Mvg,

Oma op 19-10-2016 18:16

Wel, als een vrouw een islamiet naar de hel jaagt, dan geraken ze niet in hun 'paradijs'. Er wordt voor de op handen zijnde oorlog dus een extra belangrijke rol weggelegd voor de westerse vrouwen! Dat is het enige waar de islamitische mannen blijkbaar doodsbang voor zijn. Laten we ons dus al maar voorbereiden en alle meisjes/vrouwen gevechtstraining aanleren!

Wat de slappe en kwaadaardige eu/politici betreft: zij zullen als eerste doelwit hun koppen verliezen want de sekte islam beoogt politieke macht, het verraad aan hun eigen, westerse bevolkingen zal hen zeer zuur opbreken, ondanks hun pogingen om door te pamperen de hielen te likken van hun toekomstige islam-moordenaars. Het is enkel wachten op de eerste move van dat islam-crapuul zogauw hun aantal vermeerdert en dat komt met rasse schreden naderbij. Soms zullen slapende cellen en einzelgangers hun haat en wraakzucht niet kunnen beheersen en hier en daar al moorden met aanslagen tegen de westerse bevolking  zoals we al gezien hebben, maar de grote aanval is nog niet aan de orde, daarvoor moeten er nog een paar miljoen mohammedanen binnengehaald worden, uit oa afrika zoals merkel bezig is.

Tenzij de autochtone europeanen in heel europa massaal opstaan en het islamitisch crapuul zelf uitdrijft, naar voorbeeld van de Spanjaarden in de geschiedenis met op kop het afstraffen van de politieke landverraders publiekelijk op het schavot!

Het bedreigen en fysiek aanvallen van burgemeesters, zoals nu in toenmende mate gebeurt in apenland belziek, zal nog fors moeten opgedreven worden om de criminele politici blijkbaar duidelijk te maken dat ze heulen met hun vijand: de veroveringsideologie islam. Willen ze er niet aan? Dan zullen zij de eerste slachtoffers worden van hun gepamper zonder te kunnen rekenen op hun eigen bevolking, die ze verkocht hebben aan de baarlijke duivel islam uit eigenbelang en machtsbehoud dat hen toch zal ontnomen worden en dat ze zullen bekopen met de dood.

De grootste en dodelijkste vergissing dat de randdebielen van de politiek maken is dat ze met pamperen van de vijand hun eigen leven menen veilig te stellen, onwetend dat ze als ergste verraders van hun eigen cultuur te boek staan bij mohammedanen en als dusdanig op de ladder van minachting nog lager staan dan insecten en niet op genade zullen kunnen rekenen als er gevochten zal worden voor de politieke macht.

Nooit zal de politiek de horde islam bezetters voor hun politieke kar kunnen spannen om de eenvoudige reden dat het enige doel van de islam is om de politieke macht te grijpen om de sharia te kunnen invoeren en heel europa/westen te onderwerpen.

Onbegrijpelijk dat de politieke landverraders dit feit nog negeren en niet willen ingrijpen, mohammedanen schreeuwen het nochtans van de daken en hun leven hangt ervan af als eerste doelwit...

Willempie op 20-10-2016 08:10

Nederlanders leiden aan het struisvogelsyndroom. Sinds Rutte het beleid volgt denk ik wie is dom. Ik ben half Nederlands. Ik heb genoeg gezien wat die volken kunnen doen ja ook in Nederland. in Amsterdam Zaandam Hoorn komen nog steeds kinderhuwlijken voor recht onder je neus. Ik wilde het ook niet geloven. Werd met mijn neus op de feiten gedrukt. Ze gaan gewoon naar school , maar onder hun kleding een ketting met een trouwring. Mijn baas vroeg altijd :en ben je al getrouwd? Ja. En ik huh! Ik maakte dit elke dag mee in Nederland jonge kinderen. Maar heb in Hoorn de nare ervaringen met deze groepen meegemaakt zo erg erg dat we met spoed moesten verhuizen. Bleek dat ze in Amsterdam ook zaten .ze werken allemaal met elkaar. Een grote organisatie. Er zitten goede mensen bij de hoogopgeleide die zijn anders.mhebben me verteld dat voorgaande jaren dat veel moslims zich bekerden naar het christendom en de Afrikanen naar moslim en dit is heel gevaarlijk.

Hoopvol op 22-10-2016 11:30

Anna, 18 okt 18:43.   Zeer scherp en duidelijk verwoord! God schiep met zijn fatsoenswetten ( 10 geboden ) orde uit chaos...Deze woorden snijden erin !!!!

en de islam creeert chaos.... duidelijker kunnen we t niet aangeven ! Hopelijk dat moslims ook mogen wakker worden en zien wie hun ware schepper is ; de God van israël, ( Abraham Izaäk en Jacob ) dan ze deze ware liefdevolle God als ook HUN schepper aanvaren en hem vinden via de enige weg ; Jezus Christus van Nazereth.  Want wie de zoon gezien heeft, heeft de Vader gezien ! 

Mooi Anne , zeer goed verwoord 

Maeva op 31-10-2016 15:53

@5318537, u gaat wel ver in uw haat naar Moslims. U vertelt aantoonbare leugens en kent dus de geschiedenis niet. Als u het maar vaak herhaalt zult u er zelf in geloven. Een voorbeeld: u en met u velen blijven het mantra herhalen, dat de Islam Joden stelselmatig vermoord heeft. Wake up. De enige plaats waar de Joden in rust konden leven was bij de Moslims. In het liberale Christelijke Europa werden ze vervolgd, kwamen op de brandstapel terecht.

Maeva op 31-10-2016 16:03

@groet op, "We weten dat Al Qaeda, ISIL, ISIS, IS, AL NUSRA en meer van dergelijke fantastische namen van agressieve en destructieve Jihad milities operaties vormen die opgezet, gesteund en gefinancierd worden door onder meer de CIA".

Dit klopt als een bus, wat u schrijft. Waarom gebeurt dit dan kan je je afvragen. CIA heeft deze operaties opgezet met of zonder Moslims, maar in naam van de Islam, om tweespalt te zaaien. Mensen, groepen tegen elkaar opzetten en zo te zien gaat ze dat heel goed af. Het resultaat van deze operaties komt steeds dichterbij:Chaos. En vraag je dan af wie er garen bij spint, wie er gaat heersen als wij domme mensen elkaar de hersens hebben ingeslagen, al dan niet met Bijbel of Koran.

Hier nogmaals de link van @groet op:  http://www.collective-evolution.com/2015/05/15/us-intelligence-officer-every-single-terrorist-attack-in-us-was-a-false-flag-attack/

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl