Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering

Documenten bewijzen grootschalige corruptie in hoogste echelons Amerikaanse overheid

 
Uit een 100 pagina’s tellend FBI document blijkt dat de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton door een ‘schaduwregering’ wordt beschermd. Deze groep, ook wel ‘The 7th Floor Group’ genoemd, bestaat uit enkele zeer hooggeplaatste overheidsofficials die iedere woensdag bij elkaar komen om ervoor te zorgen dat Hillary’s beoogde gang naar het Witte Huis zo min mogelijk barrières kent. Daaronder valt ook het weigeren te vervolgen van Hillary vanwege het beruchte emailschandaal, en het wegmoffelen van belastend bewijs.

 

Hillary Clinton kwam gisteren opnieuw negatief in het (onafhankelijke en alternatieve) nieuws, omdat ze als minister van BuZa erom bekend stond de diplomatische en veiligheidsprotocollen voortdurend ‘schaamteloos’ te negeren. ‘Dit frequente gedrag zorgde voor klachten van ambassadeurs, die beledigd en beschaamd waren door deze breuk met de protocollen.’

Bovendien blijkt dat de diplomatieke veiligheidsdienst er heel goed van op de hoogte was dat Hillary haar privéserver thuis voor beveiligde documenten gebruikte, en daarmee ‘veelvuldig’ alle regels overtrad.

‘Oneigenlijke beïnvloeding’ van onderzoek naar Clinton

Volgens de documenten zette Hillary’s onderminister voor Management, Patrick Kennedy, FBI-agenten onder grote druk om de veiligheidsclassificatie van gevoelige documenten die op Hillary’s privéserver werden gevonden, te veranderen, in ruil voor een ‘quid pro quo’, dus bepaalde gunsten. De FBI en het ministerie ontkennen in alle toonaarden, maar een toezichthoudend parlementair comité eist inmiddels meer informatie over deze geheime afspraken.

De voorzitter van dit comité, afgevaardigde Jason Chaffetz, heeft samen met de voorzitter van het comité Inlichtingen, afgevaardigde Devin Nunes, een brief aan minister van BuZa John Kerry gestuurd, waarin Kennedy’s ontslag wordt geëist vanwege zijn ‘oneigenlijke beïnvloeding van het onderzoek naar minister Clintons emails’.

Tevens wijzen ze erop dat Kennedy lid is van de in de documenten genoemde geheime schaduwregering, net als enkele advocaten van het kantoor dat Clinton vertegenwoordigt in het onderzoek dat naar haar verricht wordt. Het is daarom zeer aannemelijk dat ook deze advocaten dit FBI onderzoek naar Clinton in haar voordeel hebben beïnvloed, net zoals Kennedy dat deed.

Hulp van FBI directeur

In het FBI rapport staat letterlijk dat de schaduwregering de FBI opdroeg om de onderzoeksdocumenten terzijde te schuiven, zogenaamd vanwege ‘coördinatie doelstellingen’. De FBI weigerde dat echter. Desondanks besloot FBI directeur James Comey, lid van de inmiddels beruchte Obama / Clinton kliek, om Hillary niet te vervolgen. Daarbij beweerde hij ook nog eens dat zijn besluit niet was ingegeven door politieke overwegingen.

Ook dat blijkt een leugen te zijn geweest, want uit de notulen van de FBI zelf komt nu naar voren dat zowel Hillary Clinton als haar ministerie niet alleen op grove wijze nalatig zijn geweest, maar ook strafbare handelingen hebben gepleegd. En dat allemaal om Hillary’s beoogde gang naar het Witte Huis niet in gevaar te brengen.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

16-10: ‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’
15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap
08-10: Strijdlustige Trump: Mijn woorden waren verkeerd, maar Hillary’s daden zijn veel erger
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

wakker op 18-10-2016 17:59

Ik las zojuist in de Telegraaf dat een Amerikaans gokbedijf al bedragen uitkeert aan mensen die hebben gegokt op Clinton, nog voor de stemmingen zijn gedaan. Zó zeker zijn ze dat dat akelige mens zal winnen. Ik ben er ook bang voor.

Agenda 21 op 18-10-2016 18:12

Wie vormen de "schaduwregering"?

Is deze er alleen voor de USA of ook voor de EU en de NATO?

rescue op 18-10-2016 18:19

Er is maar een manier om dat aan de kaak te stellen, als Trump daar vannnacht alle remmen losgooit en zich niets meer aantrekt van Hillarious en de interviewers. Kome wat kome moet, bidt voor de uitkomst.

GT op 18-10-2016 19:49

Wie vormen de "schaduwregering, namen en adressen!

DN op 18-10-2016 20:03

Voor mij is schaduwregering de elite van het grote geld & de politieke machtsapparaten als zware wapens, leger & politie, voor gelovigen zal dat misschien iets bovennatuurlijk zijn, dat weet ik eigenlijk niet zo goed, ik heb wel mijn vermoedens.

Eelke Piers op 18-10-2016 20:24

Hillary Clinton is als Minister van Buitenlandse Zaken onschendbaar en kan als zodanig niet vervolgd worden

frits op 18-10-2016 20:36

Stop deze verdorven vrouw.

saandeknikker op 18-10-2016 20:43

Watch "Hillarys America The Secret History Of The Democratic Party" on:

Documentarian Dinesh D'Souza analyzes the history of the Democratic Party and what he thinks are Hillary Clinton's true motivations.

http://thevideo.me/qiwgy3eoieaa

ps. zeer goed en aan iedereen door geven.site ! movie4k....

Tom Hendrix Seneca op 18-10-2016 21:09

Liegen, bedriegen, met modder smijten, en criminele daden begaan. Dat is schijnbaar de core business van deze vrouw. In- en intriest.

gijs op 18-10-2016 21:18

what else is new? dat is met pinokkio toch ook zo

Reageerbuis op 18-10-2016 21:48

@Agenda 21 18-10-2016 18.12

Mag ik bij u aanbevelen het boek "De 13 Satanische Bloedlijnen" van Robin de Ruiter, en huiver over wie de regie voeren over de wereld en ook over u.

Rolf op 18-10-2016 21:54

De belastingaangifte van Trump lag na indienen bij de Amerikaanse fiscus meteen al in de mailboxen van de Democraten. 

Trump’s taxes: Clinton campaign prepares a new provocation – GUCCIFER 2.0

(Vertaling: Trumps belastingen: Clintons campagne bereidt een nieuwe provocatie voor) 

https://guccifer2.wordpress.com/2016/10/18/trumps-taxes/

Pier op 18-10-2016 22:19

Even reageren op Reageerbuis: ik ben wel in de wereld maar niet van de wereld en dus voeren de vorst der duisternis en zijn trawanten over mij niet langer de regie. Jezus Christus voert nu de regie over mij, sinds ik ben overgegaan uit het rijk der duisternis in het koninkrijk van de Zoon Zijner liefde. 

ster op 18-10-2016 22:36
ster op 18-10-2016 22:42

wakker op 18-10-2016 17:59

Natuurlijk kan men dat doen omdat ze daar (heb ik verschillende keren elders gelezen) met de computer stemmen.

ron op 19-10-2016 01:30

@pier 22.19.  daar sluit ik me graag bij aan! RonEzerman

Toussaint op 19-10-2016 06:38

Vrees dat 't Hillary gaat worden en nog 2 termijnen ook. Is ze over de 77 en zitten we in 2025. Zwarten, Latino's en vrouwen steunen haar onvoorwaardelijk. Die 3 redelijk vaste componenten v/h stemvee heeft Trump niet in de aanbieding.Ze zal getalsmatig winnen,tenzij voor 8/11 publiekelijk weer omdondert,maar zal vast 100% gedrogeerd zijn.

Qromwel op 19-10-2016 07:46

Weet Trump hiervan? Zo ja, waarom komt hij hier niet mee? Het wordt kort dag, nog maar één debat. Misschien verschiet hij dan dit kruit. Zo niet, is hij dan wel geschikt om te regeren, als je niet weet hoe diepgaand je je informatie moet verschaffen?

Tom Hendrix Seneca op 19-10-2016 08:48

@Pier: 22.19. uur,op 18/10. @Ron: 01.30. uur. Ik sluit mij voor 100% bij jullie aan.

edwin vissers op 19-10-2016 09:44

Reageerbuis op 18-10-2016 21:48

goede tip ,maar je moet natuurlijk eerst de bijbel lezen of je leven er afhangt,dan gaat Jezus je alles openbaren

DN op 19-10-2016 10:13

Och, die zit onder de vleugels van dictator Obama, zonder hem is die nix....0

willy op 19-10-2016 11:30

Hillery zal en moet de nieuwe presidente worden !shalom

Ben op 19-10-2016 11:45

En echter deze maffioze clan loopt links Nederland achter aan, wat een farce.

cefas op 19-10-2016 12:24

Alles bij haar en haar achterban hangt van leugens en bedrog aan elkaar. En moet zo n decadent figuur president worden van de VS?

grrrr001 op 19-10-2016 13:53

Er zijn ongelukkigen die het onbegrijpelijk vinden dat er stokken in de wielen stekend figuren zijn die hun broodheer satan die zorgt dat hun  portefeulles aandikken roetin het eten komt gooien.Gelukkig hebben we nog politici die het belang van de burgers serieus nemen chapeau Turan_Guler en haar politieke vertegenwoordigershttp://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake/2.47233?video=1.2793077

rescue op 19-10-2016 14:01

Zojuist een YouTube filmpje gezien van P.Stone waarin hij verwees naar de geschiedenis van Achab en Izebel. Treffende vergelijking met de door duivelse geesten geleide Bill & Hillarious Clinton. Ook Achab die door zijn vrouw werd gedomineerd, streed tegen de Syriërs en leed de nederlaag. Zal Trump de Jehu zijn?     Lees1Kon.1-16-22.

Qromwel op 19-10-2016 14:43

Ecuador is kennelijk bezweken door de Amerikaanse druk. Assange afgesneden van internet.

U.G. Kempenaer op 19-10-2016 20:44

Hillary is aan te vallen op de ellende die Obama en zij in het Midden-Oosten hebben aangericht en op het doelbewust vernietigen van staatsemails met gevoelige informatie die ze tegen alle regels in op haar privéserver had opgeslagen. Bovendien is ze uit op een kernoorlog met Rusland door het onverantwoorde en illegaal aanvallen van Syrië.

Daar moet Trump gebruik van maken, maar dat doet hij niet genoeg. World war III 

grrrr001 op 20-10-2016 09:54

Wanneer krijgen wij Belgen een stem of we ja dan nee willen toetreden tot het in Belgieilligaal verblijvende onverkozen satanisch oorloghitsende demonen europarlement.Zolang er geen stemming gebeurt zijn hun oorlogspuinhopen een doorn in de ogen van deBelgische burgers ontoelaatbaar en moeten verwijderd worden

-- https://www.vlaamsparlement.be/plenaire-vergaderingen/1086283/verslag/1088308 --video nederlands vanaf 1h27 tot einde.

heel verhelderend debat in vlaamse regering over CETA waar de opositie partijen goed werk hebben geleverd waarvoor dank en de regerende partijen de belangen van de burgerbevolking onder de mat hebben geveegd.

Dat de arrogantie van  deze regerende vlaamse bestuursploeg over TTIP en CETA in hun gezicht zal ontploffen moge reeds duidelijk zijn om in de toekomst op te worden afgerekend.

Oma op 20-10-2016 17:14

In het debat was duidelijk dat trump geen match was voor Hillary, hij sneed in eigen vel door te blijven wauwelen en zeveren over persoonlijke aanvallen ipv zijn 'plan' uit de doeken te doen op welke manier hij de toekomst van het land zag...voor mij een zware afgang. Geen inhoudelijk debat, de enige keer dat hij de nagel op de kop sloeg was toen hij de bal terugkaatste met zijn inkomstenbelasting door te zeggen dat zij, Hillary en co verantwoordelijk waren voor zijn belastingontwijking doordat de wet het toestaat en daar heeft hij overschot van gelijk in, is trouwens hier ook van toepassing: politici maken wetten met achterpoortjes voor zichzelf en hun vriendjes! trump is geenszins geschikt als president, Hillary ook niet, het is kiezen tussen de pest en de cholera!

@grrr001: http://www.seniorennet.be/forum/viewtopic.php?t=195239 Debat over ceta en ttip gaande....hopelijk houdt magnette zn poot stijf en wordt ceta Niet ondertekend, de meerderheid van de belgen zijn ertégen. De gevolgen van deze 'handelsakkoorden' zijn veel vérstrekkender dan aangenomen wordt: zelfs de politieke macht, de macht van bestuur, over onze voedselveiligheid, gezondheidszorg, onderwijs en elke sociale verworvenheid wordt aan multinationals gegeven die énkel Winst beogen!

 

Veel moeten verwijderen vanwege auteursrechten en schadeclaims, zie siteregels. Mod.

vader Jakob op 21-10-2016 12:57

Eigenlijk zou een betere titel zijn "....dat Hillary wordt aangestuurd door schaduwregering..." Schokkend misschien voor degenen die nog steeds geloven in "vrije verkiezingen", want dat is een illusie. Bewijs daarvoor is teveel om op te noemen, maar valt alleen al af te leiden uit de zwaar gekleurde berichtgeving in de mainstream media.

wotze scheltea op 21-10-2016 14:36

complotdenkers... ach ja.. 

deze hele site zit er vol mee. sneu

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl