HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Europese commissie eist dat pers terroristen niet langer moslims noemt’

Persvrijheid in Europa door Brussel sterk aan banden gelegd

 
Moslims mogen niet langer ‘gediscrimineerd’ worden door hun aanslagen en misdaden met de islam in verband te brengen – ook al doen ze dit zelf in 99 van de 100 gevallen altijd wèl.

De Britse pers bericht dat de Europese Commissie tegen Racisme en Intolerantie (ECRI) de kersverse regering van premier May heeft opgedragen om terroristen niet langer moslims en ‘islamitisch’ te noemen, ondanks het feit dat die moslimterroristen zelf wel altijd verwijzen naar de bevelen van Allah, zijn profeet en de Koran, en 99% van de plegers van aanslagen moslims zijn die dit juist vanwege hun geloof doen. Ongetwijfeld zullen alle andere EU-lidstaten dezelfde richtlijnen uit Brussel hebben ontvangen, waardoor eens te meer wordt aangetoond dat de islam de enige speciaal beschermde religie in Europa is, en de zo vaak geroemde persvrijheid niet meer bestaat.

 

In een rapport van de ECRI staat dat er tussen 2009 en maart 2016 steeds meer ‘haatspraak’ en racistisch geweld in het Verenigd Koninkrijk is geconstateerd, zowel in de pers, online als onder politici. De omvangrijke misdaad- en misbruikschandalen van Pakistaanse moslimbendes worden zover bekend echter nergens in het rapport genoemd – immers, de daders behoorden tot de islam, en de slachtoffers waren slechts –soms zeer jonge- blanke meisjes.

Persvrijheid aan banden, journalisten getraind in politieke correctheid

Volgens de eurocraten heeft het Brexit referendum de ‘anti-buitenlanders’ stemming in Groot Brittannië verder aangewakkerd. De commissie draagt de regering May daarom op om 23 ‘aanbevelingen’ op te volgen, en de strafwetgeving, de persvrijheid en de gelijke behandeling wetten aan te passen. De persvrijheid moet aan banden worden gelegd door media te verbieden nog langer een verband te leggen tussen aanslagen, misdaden en de islam of moslims, en de journalisten te gaan ‘trainen’ in het gehoorzamen van deze politiek-correcte regels.

In landen zoals Nederland, Duitsland en Zweden is het al vele jaren zo dat de pers in 9 van de 10 gevallen weigert de etnische of religieuze identiteit van daders van aanslagen en misdaden te vermelden – tenzij het om een blanke autochtone inwoner gaat, en tenzij het aantal slachtoffers dermate hoog is, dat het niet vermelden van de islam teveel zou opvallen. Migranten, vooral van islamitische afkomst, hebben behalve in de politiek ook in onze media een bijzondere, beschermde status.

Moslimdaders geen moslims, maar ‘verwarde personen’

Het gevolg is dus dat moslimterroristen en –misdadigers in de reguliere media doorgaans enkel ‘verwarde personen’ met ‘psychische problemen’ worden genoemd. Daar kunnen we inmiddels dagelijks over lezen.

De Britten hebben de ‘aanbevelingen’ van Brussel van de hand gewezen met de argumentatie dat ‘de regering veel belang hecht aan een vrije en open pers, en niet ingrijpt bij wat de pers doet en publiceert, zolang de pers zich aan de wet houdt.’ Overigens is dat een regelrechte leugen, want ook Groot Brittannië heeft –meestal op last van Brussel- al tal van wetten ingevoerd die ‘haatspraak’ verbieden, en die vooral moslims beschermen. (1)

Uit Amerika stamt de bekende ‘eendentest’: "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck." Omgezet naar de richtlijnen van Brussel voor de Europese pers: ‘’Als iets eruitziet als een moslim, handelt als een moslim, en praat als het een moslim, dan is het géén moslim, maar enkel een verward persoon.’

 

Xander

(1) Infowars

Zie ook o.a.:

01-10: Links Zweden pleit openlijk voor uitroeien van mensen die geen islam willen (/ Meerderheid 2e Kamer nam al in mei motie van D66/PvdA aan om speciaal de islam in Nederland te beschermen)
30-09: Deze aanslagen en misdaden door migranten worden voor ons verborgen gehouden
29-09: Wilders: Wij moeten de deur dicht doen voor islam en voor vrijheid kiezen
20-09: (/ Europa werkt met toelaten en verspreiden islam mee aan toekomstige nieuwe Holocaust)
19-09: Zweedse TV campagne tegen bevolking: Er is geen weg terug, u moet integreren met moslimmigranten
09-09: ‘Derde generatie moslims zal op puinhopen Europa het Kalifaat oprichten’
08-09: Gehackte mails: George Soros en politiek links destabiliseren en islamiseren Europa
30-08: Griekse regering vervolgt bisschop die vluchtelingen illegale migranten noemt (/ Griekenland de ‘kanarie in de kolenmijn’ voor wat de hele EU te wachten staat)
24-08: (/ Brussel wil soevereiniteit onafhankelijke EU-landen zo snel mogelijk volledig uitwissen met massale moslimimmigratie)
08-08: Rechters: Van regering mogen wij criminaliteit migranten niet bestraffen
28-07: Angela Merkel laat deze ex-Stasi spion het vrije internet terroriseren
23-07: Merkel probeert immigratie te redden door terreuraanslag München te ontkennen (/ Defensiespecialisten: Duitse autoriteiten verlamd omdat woorden ‘islamistisch’, ‘jihadist’ en zelfs ‘terreur’ niet meer gebruikt mogen worden)
18-07: Gatestone Institute:... ‘Europese politici hebben islam verkozen boven het belang van hun eigen, wanhopig geworden onderdanen’
11-07: Miljardencalim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen (/ Facewbook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd)
11-06: Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt (KOPP online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden)
10-06: (/ Westerse elite maakt komende jaren einde aan vrijheid van meningsuiting op het internet – Eerste internetter in Duitsland 6 maanden gevangenis in omdat hij negatief over migranten schreef)
04-06: Einde vrijheid meningsuiting: EU wil elektronisch ID-bewijs voor internet
22-05: VN, Microsoft en Facebook willen conservatieve sites van internet weren
11-05: Facebook censureert conservatieve, maar promoot linkse en pro-islam berichten

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

DN op 06-10-2016 13:50

Hahaha, die hebben niets te eisen! EUrabia is illegaal geinstalleerd, die moeten dringend ontbonden worden!

willy op 06-10-2016 14:03

en een moordenaar is niet langer en moordenaar maar iemand die neutraliseert wayt een onzin zeg! De meeste terroristen zijn moslims die weliswaar soms een bepaalde tak van de islam letterlijk nemen maar het blijven juridisch moslims een orhodox is toch ook een christen of een protestant is toch ook een christen nu wordt het wel echt belachelijk. Neen men mag de waarheid niet meer schrijven dat is het! Shalom

rescue op 06-10-2016 14:16

Hitler slaagde er ook in om aan de macht te komen door iedereen die de waarheid liefhad een landverrader te noemen, en de politiek correcte massa liet zich vrijwillig naar de slachtbank leiden. We gaan het weer zien.

Michaël ;-{> op 06-10-2016 14:29

Volgens de media roepen die 'verwarde mensen' vaak eerst ''Allāhu akbar'', voordat ze toeslaan met mes, hakbijl of kapmes, etc...

Ongelovigen roepen dat niet. Hindoes roepen dat niet. Joden roepen dat ook niet. En Christenen roepen ook geen ''God is de grootste'', want die weten dat er maar één God is, en de rest afgoden zijn.

En al die nieuwe regeltjes en officiele ontkeningen, bevestigen alleen maar hetgeen we al wisten.

Met vriendelijke groet, Michaël

Bas-ooka op 06-10-2016 14:49

Als verwarde blanke nederlander leer ik mijn kinderen toch echt dat de islam en muslims een gevaar voor ze zijn. Ook leer ik ze niet als een sitting duck slachtoffer te worden maar dat een dodelijke martial art strike simpelweg een kans is om te overleven. Van de overheid en mainstream media verwacht ik niets meer. Allemaal volgevreten zakkenvullers en mind-benders met hun eigen agenda.

Willem op 06-10-2016 14:52

Iemand die tegen de islam is, is geen racist. islam is nl. geen ras. Iemand die tegen islam is, is een realist. En nu ben ik ook tegen het ECRI vanwege hun politiek correcte censuur, waardoor de waarheid begraven wordt. Als je je even een beetje verdiept in de ideologie van de islam, kom je er al snel achter dat deze niet en never nooit niet is te verenigen met de westerse cultuur en samenleving. Ze zijn niet hier om te integreren, maar om te koloniseren. Met jullie wetten zullen wij jullie veroveren en met onze wetten zullen wij jullie bekeren. Het is diep treurig dat zovelen ziende blind en horende doof zijn, dat werk in het voordeel van de moslims en dat weten zij donders goed, al ontkennen ze dat natuurlijk, taqiyya.

vlokje op 06-10-2016 14:53

 ‘’Als iets eruitziet als een moslim, handelt als een moslim, en praat als het een moslim, dan is het géén moslim, maar enkel een verward persoon.’

Er zijn zoveel religie's en politieke overtuigingen, ik ben minstens net zo verward, alleen ik reageer als een konijn in de koplampen van een auto

Eelke Piers op 06-10-2016 14:58

eeen fatsoenlijke moslim die de Koran gaat lezen moet wel verward zijn/worden.

Tom Hendrix Seneca op 06-10-2016 15:12

Als een organisatie praat in communistrische/rode termen, dreigt als ware communisten, geweld gebruikt als communisten/roden, dan is/zijn het "Roden", ofwel Communisten. En dan bedoel ik de rode verraders van de EUSSR te Brussel. Het ergste is nog, dat liberalen, en christendemocraten daar deel van uitmaken. Ergo, partijen als de VVD/D66?CDA zijn ook communistisch  geworden. De Roden zijn de grootste godloochenaars die er bestaan. Ik walg van dat Rode schorum in Brussel.

Agenda 21 op 06-10-2016 15:22

EU-speak.

'1984'.

Wen er maar aan.

'Das Leben der Anderen' weleens bekeken, over (de nadagen van) de DDR? Daar begint het hier ook aardig op te lijken.

positivo op 06-10-2016 15:40

Gelukkig hebben de meeste mensen dit al lang door, en het werkt juist het tegengestelde in de hand, de mensen krijgen hierdoor juist erger de pest aan dat absurde geloof.

Bundy op 06-10-2016 15:50

Eens ( lang geleden ) waren er mensen die hun ongenoegen over de excessen van de multicul en de volledig omgekeerde berichtgeving hierover wilden uiten in de rubriek "ingezonden brieven "  van de toenmalige kranten . 

Zelden tot nooit werd er een stukje , waarvan de woorden op een weegschaaltje waren gewogen geplaatst .

Toen brachten zij op eigen kosten ( voor het leeuwendeel gedragen door onze Kolonel ) een verzetsblad uit dat in korte tijd een grote schare abonnee's kreeg en bleef groeien .

Daarna brak de toenmalige BVD in de redactieruimte in , én nam het volledige ledenbestand mee .

Bij mij hebben zij eën jaar lang 24 uur per dag met een geblindeerd VW-busje voor de deur gestaan , en wij werden zelfs in hun jaarrapport vermeld !

Dit heet "vrijheid van meningsuiting "

Xander bedankt voor dit platform , wens dat het nog lang zal bestaan .

sonja op 06-10-2016 16:02

Eelke Piers; Een Australische theoloog verwoordde het zo: "De god van hun geweten is een ander dan de god van de koran." Dat vond ik zelf wel een treffende, heldere analyse.

Patatje Oorlog op 06-10-2016 16:22

Het Ministerie van Waarheid heeft gesproken: Moslims leven in vrede met de Europese Christenen en terroristen zijn gewoon terroristen of nog beter verwarde mensen, blanke omaatjes of zo, in ieder geval zeker geen muzelmannen.

Dewevoga op 06-10-2016 17:26

Twee fantastische commentaren over de Nederlandse journalistiek. Daarom lees ik geen krant meer, als ie al bezorgd werd.

http://joostniemoller.nl/ de eerste twee artikelen. En er is nog meer moois te vinden.

anora op 06-10-2016 17:42

Iets is, wat het is, en als we het niet meer kunnen benoemen zoals het is......?

Hoe worden wij benoemd? Het is weleens goed als mensen daar meer de realiteit in zien, hoe wij benoemd worden. Wij zijn varkens, goddelozen, en hoeren waarvan de keel moet worden afgesneden.

Het zou goed zijn als men dat eens undercover in moskee's ging registreren. Om zo'n moskee vervolgens te verbieden.

En 1984? Was nog mild.

Eva op 06-10-2016 17:42

Wij bepalen zelf wat wij zeggen denken en schrijven,het is uitgesloten dat dit van boven,of andersinds ons de mond wordt gesnoerd.Mijn vrijheid begint waar die van den ander ophoud.Europa en Europese intergratie van wet en regelgeving, daar hebben we niets mee!

Karel op 06-10-2016 17:45

Logisch, want de EU misbruikt de islam om van Europa één grote chaos te maken. En die zogenaamde terroristen met hun belangenbehartigers trappen er nog in ook.

En zo vernietigen ze hun eigen religie:

http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=22&t=23569&sid=9a2644f8a3db81e53448373a57e271ef

cefas op 06-10-2016 17:53

De potentaten uit Brussel moeten eens hun grote mond houden met hun dictaten naar de individuele landen. Het referendum over Oekraine wat in NL is gehouden maak ze geen bal uit. Dat spreek boekdelen. En Rutte kan geen deuk in een pakje boter slaan. Uit de EU, dat is de enige oplossing om van die arrogante potentaten uit Brussel en dat nep-parlement verlost te worden.

kikoe op 06-10-2016 18:21

1984 Orwell staat er allemaal al in

Leon op 06-10-2016 18:39

Censuur is slechts 1 van de vele stappen op weg naar een totalitair besturingssysteem. Ik schat in dat 99% van de journalisten dit zullen volgen uit angst voor hun baan....de enkeling die nu zal ze ggen:  Juncker zal aan de spreekwoordelijke schandpaal worden gespijkerd. Ware de toekomst al niet somber genoeg door de spanning tussen USA/NATO en Rusland, de ontelbare problemen met de niet meer te stuiten enorme instroom van een twijfelachtige, extreme uitheemse soort dan kan dit er ook nog wel bij. Volgens sommige bezoekers van deze site is dit 'angst zaaien' maar ik zeg wederom:👍🙏😉thanks Xander voor al dit buiten de MSM gehouden nieuws. Houd ons wakker zolang je kan en mag....☝👌

Yerik op 06-10-2016 18:53

Er zijn van die ogenblikken dat ik, voor ik de deur uitga, plots heel erg bang word dat ik een 'verwarde man' tegen kom. Op datzelfde ogenblik voel ik mezelf ook heel erg verward worden; heel heel erg verward. Dan loop ik nog even terug het huis in... zo verward ben ik. U ook??????

Frank Zweers op 06-10-2016 19:13

Die foto is nep. De handen zijn rood gekleurd. Destijds ruim besproken, toen die 'aanslag' plaatsvond. Het is de Overheid en de Media die dit spelletje handig spelen. Ze zetten iedereen en alles tegen elkaar op. 

Maitreya op 06-10-2016 19:21

Ook Google met bijvoorbeeld een half miljard klanten online in China heeft een geheel nieuw aangepast beleid om uw ‘privacy’ te beschermen. Een commerciële interpretatie van uw waarden kan niet anders zijn dan een omdraaiing daarvan. Alleen de zo ver uit de hand gelopen hypocrisie heeft dat niet in de gaten. ‘Vrij’ is daarbij op de kermis als vanouds niets anders dan een afgeleide van ‘vrijen’. Of was het andersom. Ik had het vandaag op de markt met iemand over fantasie, hij zei ‘ja ik fantaseer bijvoorbeeld al iedere dag over een vrouw’. Ik zei dat heb je ook nodig. Ik bedoel daar eigenlijk mee dat ze het zelf niet heeft. De zelfbescherming is ook een vrouwelijk gegeven. Je mag daarover enkel heel fatsoenlijk zijn, hoewel er niets anders inzit. De magie is hoe je een zelfbeperking juist uitbreidt. Welnu daar moet je dubbelzinnig voor zijn.

Michaël ;-{> op 06-10-2016 19:21

@ Tom Hendrix Seneca op 06-10-2016 15:12

ps Lust jij nog een portie Chinese bami? Net zo erg als hetgeen jij al beschreef. Cheerz mate. En vergeet vooral ook de fascisten niet. Net zo erg!

btw in mijn reactie van - Michaël ;-{> op 06-10-2016 14:29 - was ik te snel met de 'n' ik bedoelde natuurlijk ''ontkenningen'' met dubbel n.

Michaël ;-{> op 06-10-2016 19:25

En bovenal, vergeet vooral niet om het beest(je) bij zijn naam te noemen. Dan weet iedereen gelijk waar ze aan toe zijn. Net zo handig. Toch...?

Michaël ;-{> op 06-10-2016 19:37

@ anora op 06-10-2016 17:42 - Brava!

U geniet mijn support. Net als Eva.

Eva op 06-10-2016 17:42 (En Velen Anderen)

Bezorgde burger op 06-10-2016 20:02

De Amerikanen zijn al een oorlogje met de Russen aan het uitlokken...dus is er straks helemaal geen Europa meer en ook geen Brussel!

De kernkoppen zijn al opgepoetst!

En die hele moslim invasie in Euopa is gewoon opgezet spel van de EU kliek tot en met de Amerikanen.

De enige die tegen al die haatbaarden vecht zijn de Russen..maar dat mag schijnbaar niet van America..want die dreigt nu met oorlog!

We kunnen dus concluderen dat al die zielige vluchtelingen die voor de kust van Libië worden opgepikt gewoon met voorkennis de zee op worden gestuurd om vervolgens dan zogenaamd "Gered" door onze gefaciliteerde EU Veerdienst naar Italië te worden verscheept.

Men probeert alles aan banden te leggen wat met moslims te maken heeft..het doel is gewoon om de eigen bevolking te vervangen en uit te moorden...daarom

kan al die asielzoekers zoveel mogelijk hun gang gaan op uw dochters!

Ad op 06-10-2016 20:27

Beste mensen, de reden dat er zoveel "vluchtelingen" naar Europa gaan en schijnbaar welkom zijn is voortgekomen uit de onrust die ontaan is uit de Arabische lente zoals we weten. De Arabische lente is ontaan uit het opzettelijke onrust zaaien door de krachten die in Europa de "vluchtelingen" nodig hebben daar de boel in brand te zetten met enorme aantallen slachoffers als gevolg. Het gevaar dat Europa economisch sterk zou worden kan natuurlijk niet en moet door allerlei leugens, valse vlag acties en valse informatie. Men laat een aantal kinderen zien met een hartverscheurend verhaal al dan niet uit een oorlogsgebied en Rusland krijgt weer de zwarte piet toegespeeld. In Brussel zijn de politici of blind of door en door corrupt en met andere dingen bezig dan met het welzijn van de Europese burgers.

Pim Fortuin doorzag het hele spel, maakte het kenbaar en moest het met zijn leven bekopen. Wie zat daarachter??? De koele gluiperd die als schuldige werd veroordeeld deed het niet alleen.

vijgeboom op 06-10-2016 20:39

De Nederlandse regering verraadt zijn eigen volk en de EU zorgt ervoor dat Europa onderdrukt word. De bevolking heeft niks in te brengen en we mogen en kunnen het ook geen democratie noemen want de meerderheid wil geen Islam. Toch gebeurd het bewust vanwege de olie afspraken en men keert zich meer en meer tegen Israel en dus tegen de ware God.

Hoe zou de God van Abraham, Izak en Jacob zich voelen met al die atheisten in Nederland en al die moskeeen ? God word belachelijk gemaakt en dan weet je dat God zich ook terug trekt met als gevolg dat je aanslagen krijgt en economische tegenspoed en ziekte"s etc.

Het is duidelijk zichtbaar dat : hoe minder Christenen in Nederland er zijn hoe meer onheil er in het land is.

De moslims die hier komen kunnen er in 1e instantie nog niks aan doen omdat die vaak niet kunnen lezen of schrijven waardoor ze denken dat de Koran het woord van God is en dat ze zijn gehersenspoeld dat de bijbel is vervalst en dat de Joden en Israel dood moeten.

De taak van Christenen is om de moslims te laten zien aan de hand van de schrift dat de bijbel het woord van God is en dat het om Jezus gaat. Daarnaast word Jezus ook veel vaker genoemd in de Koran dan Mohammed. Maar grootste probleem in de moslimlanden is dat ze nauwelijks kunnen lezen en schrijven en dat minimaal 60% van de moslims analfabeet is.

Wij Christenen moeten dus ook bidden voor moslims dat Jezus in hun leven wil komen en gelukkig zien we dat al gebeuren in landen waar men eigenlijk geen bijbel mag hebben!

Vrijwel alle moslims zijn gewoon goede mensen en gelukkig geloven moslims wel in een schepper alleen de echte waarheid kennen ze nog niet en kennen ze de echte Jezus nog niet.

Maar in deze eindfase van de mensheid zullen gelukkig nog veel moslims tot Jezus komen hier in Nederland .

Dewevoga op 06-10-2016 21:02

@Ad op 06-10-2016 20:27

Ja uit de EU liepen Frankrrijk en het VK vooraan. Maar ja die hadden er vroeger ook een mandaatgebied en zou er best nog wat te halen zijn.

Dewevoga op 06-10-2016 21:36

@vijgeboom op 06-10-2016 20:39

Goed weergegeven, bedankt

PietK op 06-10-2016 22:27

ECRI is geen EU, dus dit rapport komt ten eerste al niet uit Brussel. Daarnaast bevat het rapport nergens een aanbeveling (laat staan een regel of richtlijn) dat de media terroristen niet meer met moslim of islamitisch mogen worden aangeduid. De openingsparagraaf van dit artikel is daarom onjuist en daarmee dus ook alle verdere conclusies die erin worden getrokken...

Iemand het rapport ook daadwerkelijk gelezen?

 

ECRI is a human rights body of the Council of Europe, composed of independent experts, which monitors problems of racism, xenophobia, antisemitism, intolerance and discrimination on grounds such as “race”, national/ethnic origin, colour, citizenship, religion and language (racial discrimination); it prepares reports and issues recommendations to member States

Mod.

cefas op 06-10-2016 22:36

Nexit. Zo vlug mogelijk, voordat we een marionet, collaborateur en speelbal worden van de EU.

Lies op 06-10-2016 22:40

@Vijgenboom . Wat heb je dat goed  en mooi verwoord

Eric op 06-10-2016 22:43

6 oktober 2016 at 18:25

Ik zag onlangs op de msm beelden van boten vol “vluchtelingen”/ migranten…

Merendeels jonge knapen van Afrikaanse origine.

Ze varen /drijven in wrakke over beladen bootjes vanaf het Afrikaanse vaste land(Egypte,Libie enz).

Ze worden opgepikt door kustwacht/hulpgroeperingen…

Nu bekroop mij een vergelijking:

Als er bootjes geladen met drugs worden aangetroffen, worden deze in beslsg genomen en vernietigd zodra ze binnen de teritoriale wateren komen toch?

Deze worden niet al opgepikt nabij de haven van vertrek…

We kunnen die mensen  wel (liefst met achterlating boot of vlot) terugvaren naar de dichtstbijzijnde haven…

Ben ik zo slim of zijn zij toch slimmer?( ik heb deze reactie ook geplaatst op Geen Nieuws)

Lars_030 op 06-10-2016 22:53

@ Bezorgde burger, ik weet dat het bijna niet te geloven is wat u beschrijft, maar ik denk exact hetzelfde: dat dit alles doelbewust in scene is gezet door EU en VS (beide geleid door de echte 1% elite), met als useful idiots de haatbaarden, die inderdaad met veerdienst Frontex en via talloze vliegtuigvluchten dag na dag na dag West-EU-ropa worden binnengebracht. Ik ben voor het eerst blij, nee opgelucht, dat ik geen kinderen en kleinkinderen heb...

vijgeboom op 06-10-2016 23:39

Bedankt voor jullie positieve reacties.

Ik wil nog 1 ding met jullie delen dat ik 2 keer in mijn leven toen ik overdag buiten was een beeld in mijn gedachten kreeg. De 1e keer was in 2007 toen ik opeens een leeuw voor me zag, ik schrok een beetje en wist niet wat me overkwam. De 2e keer was ergens in 2014 toen ik een beeld met tanks voor me zag terwijl ik ergens in een stad fietste. Destijds was ik nog niet met de bijbel bezig en dat is pas intensief ongeveer 2 jaar geleden gebeurd.

zelf denk ik dat het boodschappen zijn en dat de Russen deze kant op komen, ook heb ik de Russische ambassade al een mail gestuurd dat ik er ook op hoop want Rusland heeft nog enigzins Christelijke roots. En hopelijk mag ik er nog een rol in spelen om het bijbelse fundament terug te brengen in Nederland. We moeten als Nederland zijnde hoe dan ook Israel als land steunen want het is Gods land en niet van Palestijnen of van andere volkeren! Wij Christenen weten heel goed dat Israel Gods land is zoals de bijbel vaak genoeg zegt!

En dat hier moslims wonen is prima maar ook zij moeten de waarheid van de bijbel leren kennen nu het nog kan want wanneer iemand is opgegroeid met de Koran en de anti Israel houding dan kun je dat niet snel veranderen.

Daarnaast moeten we niet vergeten dat moslims wel in een schepper geloven en Atheisten niet, en Nederland word steeds Atheistischer.

Ik ben zelf flink in aanraking gekomen met Jezus, althans voor mijn beleving en ik voel duidelijke hulp naar wat mij is overkomen en misschien wel moest overkomen.

De 6000 jaar mensheid op aarde zit er bijna op en in Genesis hoofdstuk 6 vers 3 zegt God duidelijk dat de geest van God 120 jaar zal zijn. Dus 120 generatie's of jubeljaren. Dus 6000 jaar want 120 maal 50 is 6000.

En reken dan maar vanaf Adam tot Jezus......en waar leven we nu?

Gods kalender is 360 dagen per jaar wat ik opmaak uit verschillende bijbelteksten. Joden hanteren 354 dagen per jaar en wij 365 dus satan dus er alles aan om verwarring te scheppen.

We moeten er alles aan doen om dit land weer naar Gods wetten te maken en desnoods met hulp vanuit Rusland.Nederland is met 2 dagen volledig overmeesterd en overgenomen en geannexeerd.

Dan kan Nederland weer veilig worden en politie mensen kunnen dan hun werk doen met meer bevoegdheden en meer salaris en grenscontrole"s . Minder criminaliteit etc.

Maar met deze regeringsconstructie kun je geen beleid maken en uitvoeren en word de wil van het volk niet gedaan.

Gods koninkrijk komt eraan maar als Nederland op deze manier doorgaat en de EU ook zo doorgaat en Israel gaat pesten dan komt er meer en meer onheil over dit land heen.

PietK op 07-10-2016 08:10

@mod: The Council of Europe is een compleet andere organisatie dan de EU. Nogmaals, ECRI heeft feitelijk niets van doen met de EU. Dus stellen dat deze zogenaamde persregels vanuit Brussel ook wel zullen gaan gelden voor de andere EU-landen is niks meer dan wilde speculatie (lees: onzin). Nog even daargelaten uiteraard dat er Geen regels worden opgelegd door de ECRI in dit rapport.

De kop van het artikel waarin het woord 'eist' wordt gebruikt en waarin gesteld wordt dat de persvrijheid sterk aan banden wordt gelegd is daarom ook ronduit sensatiezoekerij. Ik zou meer verwachten van een website die de MSM de maat neemt...

W.H.J. Reiss op 07-10-2016 08:18

Verward Persoon:

Als een moslim aanslagen of vernielingen pleegt op Christelijke zaken of Waarden dan is hij een Goede Moslim, daar hij doet wat hem opgedragen wordt ! Hij is dus geenszins Verward, maar voert een opgedragen Taak uit waartoe men hem in vooral Mosketen oproept ! Ik begrijp dan ook niet waarom Hr. Wilders de Haatoproepen in Mosketen niet in zijn proces betrekt !     

Joy op 07-10-2016 08:31

Voordeel is dat er dan geen obstakels meer zijn om de terroristen goed aan te pakken, hoeft er niet meer gekeken te worden of je iemand discrimineert of z n vrijheid van godsdienstuiting belemerd. Terrorist is terrorist, eindelijk helderheid, opruimen dus, en na een tijdje valt het iedereen op dat er geen moskees meer zijn.

Trafax op 07-10-2016 09:14

@vijgeboom

Even een vraag over de alinea “De 6000 jaar mensheid op aarde zit er bijna op en in Genesis hoofdstuk 6 vers 3 zegt God duidelijk dat de geest van God 120 jaar zal zijn. Dus 120 generatie's of jubeljaren. Dus 6000 jaar want 120 maal 50 is 6000.”

Als ik de tekst van Genesis 6 vers 3 leest. Dan kan ik hieruit opmaken dat God tot Noach sprak en dat het maximaal nog 120 jaar zou duren voordat de zondvloed zou komen en alle mensen buiten het gezin van Noach zouden omkomen. Dit ging gebeuren omdat de mensen zich ernstig misdroegen.

Tevens ben ik erg benieuwd hoe je aan deze berekening komt. Waar staat bijvoorbeeld het getal 50 voor?

Tom Hendrix Seneca op 07-10-2016 10:01

@Michael: 19.21. uur, op 6/10. Lekkel Chinees eten. By the way, chinezen, viëtnamezen, polen, Italianen, etc, hebben zich toen ze naar Nederld kwamen, over het algemeen zich aangepast. Maar de volgers van het haatboek Koran, Nooit, en zullen dat uit zichzelf nooit doen. En daar zit het grootste probleem in mijn optiek. Dat laat onverlet, dat de instroom van moslims en de massa-immigratie, bewust zijn ingezet. Ik noem daarom: " Het Coudenhoven-Kalergi Plan", en de verraderlijke: " Resolutie van Straatsburg".

falla op 07-10-2016 12:56

Engeland blijkt dus al (bijna) volledig te zijn geïslamiseerd.

De terroristen zijn een andere groep islamieten die ook daar de macht willen overneemen :/

Rebellio op 07-10-2016 13:13

@PietK en Moderator: Wat de ECRI dis zegt is waar Europa voor staat en waar onze vrienden van DENK dus ook voor staan:

-Racismepolitie

-Racistenregister

-Einde etnisch profileren

-Discriminerende Nederlanders moeten praten met minderheden om te ‘leren van hun fouten'

-‘Recidivisten op het gebied van discriminatie geven we een gebiedsverbod en een contacttaakstraf

-Overheid mag écht niet meer samenwerken met discriminerende bedrijven’

-‘Loksollicitaties’ 

-‘Alle termen uit het koloniale verleden’ uit het onderwijs worden gehaald

-Nationale Dag van het Staatsburgerschap 

 http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/10/dit-is-het-antidiscriminatieplan-van-beweging-denk-376228/?cmpid=NLC%7Celsevier_dagelijks%7C2016-10-07%7CDit_is_het_antidiscriminatieplan_van_Beweging_DENK&utm_content&utm_term

Nu alleen nog een definitie van discrimineren. Zou het iets te maken hebben met gevoeligheden m.b.t. de islam?

Hoopvol op 07-10-2016 22:22

Mooi vijgenboom !  6 oktober 20:39.  Vooral je laatste stukje is wat ik ook hoop !

en wat betreft je beeld over tankers in de straten! Persoonlijk denk ik niet Russische tankers , maar eerder VN tankers ! Voor de totale controle van de bevolking ! 

bedankt voor je bijdrage ! 

anora op 09-10-2016 17:27

@Micheal,

Weet niet of je dit nog leest hier, 

Toevallig...komt vanavond iets op tv, je raad het nooit 'Stegeman undercober in de moskee' http://www.sbs.nl/pers/nieuws/undercover-in-nederland-moskeeen-en-imams-werken-mee-aan-verboden-polygame-huwelijken/

Wat een bak niet?

Nou dacht ik dat het vanavond was, om half 10. Ik weet niet 100% zeker.

Rebellio op 10-10-2016 19:56

Voor  PragerU vraagt Ayaan Hirsi Ali zich af:”Is Islam a Religion of Peace?” https://www.youtube.com/watch?v=5AkAGc5nOXw

Rebellio op 11-10-2016 15:09

Nieuwe statistieken tonen aan dat het geweld tegen politieagenten in Frankrijk de laatste jaren is toegenomen. Tussen 2010 en 2015 nam het aantal geweldsincidenten tegen politieagenten met 25 procent toe. In 2015 raakten bijna 6.000 agenten gewond. http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/378903-378903/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2016-10-11|Wanhoop_bij_Franse_politie:_?Criminelen_hebben_wijken_overgenomen?&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_11okt&cmpid=NLC|els_11okt|2016-10-11

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl