HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’

Kremlin: Ongekend schaamteloos Amerikaans dreigement, wij zullen terugslaan CIA experts: Russen kunnen ons minstens zoveel pijn doen - Team Hillary beweert dat Donald Trump wordt gesteund door de Russische staat
 
De globalisten riskeren een wereldwijde kernoorlog en de ondergang van onze beschaving om Hillary in het Witte Huis te krijgen en zo hun macht te behouden.

Na de Democratische Partij en Hillary Clinton beschuldigt nu ook Obama zelf de Russen ervan de verkiezingen in de VS te manipuleren. Obama’s volgende stap naar oorlog met Rusland werd dit weekend duidelijk, toen hij de CIA de opdracht gaf om voorbereidingen te treffen voor een cyberaanval (3), waarna vicepresident Joe Biden zelfs openlijk dreigde met zo’n aanval op het Kremlin (2). De Russen noemden dat ‘ongekend schaamteloos’ en verklaarden dat ze zo’n internetaanval zullen vergelden. Het wordt almaar duidelijker dat de Obama-Clinton kliek een grote crisis met Rusland probeert te forceren, waardoor de verkiezingen op 8 november kunnen worden gestolen en de immens impopulaire Hillary in het Witte Huis terecht komt. Hillary is het gezicht van een multinationale groep globalisten die de VS wil laten opgaan


in een wereldwijd regerings- en controlesysteem, waarschuwt Infowars kopman Alex Jones. Omdat Donald Trump exact het tegendeel wil, namelijk de soevereiniteit en onafhankelijkheid van de VS behouden en versterken, is het de globalisten er alles aan gelegen om Hillary in het Witte Huis te krijgen en een militair conflict met Rusland uit te lokken. Beide strategieën hangen met elkaar samen.

CIA experts: Russen kunnen ons minstens zoveel pijn doen

Hoewel Rusland bij lange na niet de cyberoorlog capaciteiten van de VS heeft, wijzen (voormalige) CIA officials en Rusland-experts erop dat al vaak is gekeken naar een eventuele digitale oorlog met Rusland, en telkens de conclusie werd getrokken dat zo’n aanval niet heel effectief zal zijn, en de Russen de Amerikanen minstens zoveel pijn kunnen doen als andersom, waardoor de risico’s veel te groot zijn om zo’n oorlog te beginnen. Zo kunnen de Amerikanen en Russen bijvoorbeeld wederzijds elkaars bankrekeningen hacken en blokkeren, waardoor niemand meer bij zijn geld kan. (3)

Desondanks lijkt het er sterk op dat Obama aanstuurt op zo’n oorlog, omdat op het moment dat de Russen terugslaan hij kan beweren dat Moskou probeert door middel van hackers de verkiezingen te stelen. Dan kan hij besluiten om de verkiezingen op te schorten, te annuleren, of nietig te verklaren als ze reeds zijn gehouden, of misschien aan te grijpen om  Hillary Clinton rechtstreeks als zijn opvolger aan te wijzen. Dan zou Obama vervalst ‘bewijs’ kunnen presenteren dat de Russen met Donald Trump samenwerken.

Team Clinton: Russische staat steunt Trump

Het team Clinton doet dat overigens al door de Russen van een ‘directe aanval op onze democratie’ te beschuldigen, die ‘onze soevereiniteit bedreigt’. Donald Trump wordt ervan beschuldigd dit gedrag ‘aan te moedigen’. Het campagneteam beweert zelfs dat Trump mogelijk ‘wordt gesteund door de Russische staat’. (6)

Hillary Clinton is echter de laatste die wat de staatsveiligheid betreft met een beschuldigende vinger naar Trump mag wijzen, omdat zij bij haar thuis tienduizenden ‘classified’ emails en documenten op haar privé server had staan, en bovendien opzettelijk wiste nadat er al een officieel onderzoek naar was gestart. Iedere andere Amerikaan zou hiervoor wegens landverraad onmiddellijk in het gevang zijn gegooid.

Cyberaanval kan op (kern)oorlog met Rusland uitlopen

Eerder verklaarden zowel Obama als Hillary dat een cyberaanval op de VS met militaire middelen zal worden beantwoord, wat betekent dat er al een snel een ‘hete’ oorlog met Rusland kan uitbreken. Omdat Rusland kwantitatief behoorlijk in de minderheid is, kan zo’n confrontatie al snel uitlopen op een kernoorlog.

‘Onvoorspelbaarheid VS gevaar voor hele wereld’

Dat is waarom Rusland zo fel reageerde op Joe Bidens openlijke dreigement een cyberaanval op het Kremlin te zullen uitvoeren. ‘De Amerikaanse agressie en onvoorspelbaarheid neemt toe,’ verklaarde Dmitry Peskov, woordvoerder van president Putin. ‘Dit soort dreigementen tegen Moskou en onze leiders zijn ongekend, want ze zijn afkomstig van de Amerikaanse vicepresident... Natuurlijk hebben wij maatregelen genomen om ons te beschermen. Maar dit soort onvoorspelbaarheid is gevaarlijk voor de hele wereld.’

Kremlin official Yuri Ushakov ging nog een stap verder en noemde Bidens dreigement ‘grenzend aan schaamteloosheid’. Hij zwoer dat Rusland zal reageren op een Amerikaanse cyberaanval. (3)

‘Historisch verkiezingen’ en ‘cruciaal jaar voor de mensheid’

Het team Obama/Clinton hoopt de verkiezingen voor Hillary te kunnen redden door met een geforceerde crisis met Rusland de aandacht af te leiden van de WikiLeaks emails, die Hillary’s nauwe banden met Wall Street bevestigen, alsmede ook haar controversiële standpunten over onder andere Syrië, Rusland en China. Daarom wijzen ook de Amerikaanse massamedia met een beschuldigende vinger naar Rusland en Trump, in de hoop dat het volk alle voor Hillary buitengewoon schadelijke onthullingen niet serieus neemt.

Om al deze gevaarlijke ontwikkelingen heeft Alex Jones het om ‘historische verkiezingen’. 2016 zou in zijn ogen zelfs een cruciaal jaar voor de hele mensheid kunnen worden als de Obama/Clinton kliek inderdaad alle dreigementen waarmaakt en een rechtstreekse (kern)oorlog met Rusland riskeert. Nu in zowel de VS als de EU steeds meer burgers wakker worden en opstaan tegen de voor hen fatale plannen die hun leiders met onze landen en samenlevingen hebben, lijkt de elite bereid om de ondergang van onze hele beschaving te riskeren, als ze daarmee aan de macht kunnen blijven (5).

 

Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars

Zie ook o.a.:

15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’
14-10: Terwijl Trump propaganda media aanvalt pleit Obama voor nog meer censuur
11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
03-09: Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog...
16-08: Trump : Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
08-07: Putin: Als Westen zo doorgaat, is Derde Wereldoorlog onvermijdelijk (/ Door VS, EU en NAVO uitgelokte kernoorlog met Rusland steeds dichterbij)
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’) 
19-06: Duitse minister BuZa: NAVO moet stoppen met oorlogszucht tegen Rusland
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
23-05: Oud NAVO vicecommandant Europa: Mogelijk binnen 1 jaar kernoorlog met Rusland
13-05: Rusland ziet kernoorlog dichterbij komen nu VS afweersysteem in Roemenië plaatst
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog...(/ Oude voorspellingen over aanstaande
wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016)
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Tom Hendrix Seneca op 16-10-2016 15:14

Obama, en Clinton, zijn de "marionetten", van de plutocraten Soros,Goldman-Sachs, en Rothschild, en van dubieuze organisaties als Bilderberg, de NATO en de VN, de dienaren van de NWO, en de Illuminati. Het is een grote samenzwering, tegen God en de mensheid. Het ziet er niet goed uit, maar ik klamp mij vast aan Christus, in Hem, ben ik meer dan een overwinnaar.

Ge van kessel op 16-10-2016 15:54

Ik begrijp alle eerbied voor Putin vanuit de non-Establishment hoek niet. Putin is een nog grotere eikel dan Hillary Clinton. Putin haat Christenen, kijk maar welke wetten hij er dit jaar heeft doorgedrukt: https://www.youtube.com/watch?v=YACsDRcQIm4

DN op 16-10-2016 16:10

Volgens een ex-vriendin van madam kan ze de verkiezingen niet winnen, wel stelen, volgens haar is Trump een echte man, ze zegt ook dat Hillary gedreven is door haat. Ze was te gast bij Alex Jones, zie video? https://www.youtube.com/watch?v=MZ5FytrS3qo&list=PLnArkbLPVpt6I9MJohV6o9IAffwt_Yl0i&index=1

Mj van de Goor op 16-10-2016 16:38

Ze lijkt aan de winnende hand te zijn,

maar wat ik me afvraag is: 

Na wat alles bekend is geworden over haar,

Hie kan t dat zoveel americanen nog steeds haar als president willen?

Ik ben ook niet weg van Trump eerlijk gezegd,

maar van beide slechte de beste te kiezen?

 

En waarom zijn er maar 2 candidaten?

Deze 2 zijn toch niet n goeie keuze.?

MJ

René van Zalk op 16-10-2016 17:41

Ik ben voor een drastische verscherping van de sancties tegen Rusland. Ze deugen voor geen meter.

Yerik op 16-10-2016 17:48

http://time2wakeup.me/?p=5973

Bennie Sanders dood gevonden.

 

Deze site steelt andere artikelen van Xandernieuws en andere sites. Mod.

White Lion op 16-10-2016 18:19

@Yerik op 16-10-2016 17:48 volgens mij gaat het om de advocaat van Bennie Sanders

Yerik op 16-10-2016 18:55

@ Moderator. De grote gelijkenis viel me al op bij veel artikelen. Ik veronderstelde dat zij aan dezelfde nieuwsgaring deden en zodoende dezelfde bronnen tegenkwamen. Bedankt voor de mededeling.

Neen ,zie de Nederlandstalige artikelen die XN vertaalt. Ze doen dit niet enkel bij XN maar ook van andere websites. Mod.

Luuk op 16-10-2016 19:17

Hillary wil nog voor haar dood - haar tijd is kort (door haar slechte gezondheid) - de Nieuwe Wereld Orde vestigen nadat ze is "gekozen" . Uiteraard moet daarvoor obstakel Rusland uit de weg geruimd worden en wellicht ook China. Dat Europa vernietigd zal worden als Rusland terugslaat, zal haar geen zorg zijn : als de VSA maar glansrijk winnen. De VSA zal uiteraard als eerste toeslaan in de komende WO3 na een "valse vlag" in Syrië of Oekraïne, waardoor succes verzekerd is.

En wat een prachtige, ideale post-apocalyptische wereld krijgen we dan daarna ! Trump zal worden opgeloten in een FEMA-kamp tezamen met alle andere anti-democratische, staatsgevaarlijke en weigerachtige mensen. De fantastische NWO zal dan immers eindelijk een feit zijn ! Iedereen zal gratis een chip geïmplanteerd krijgen, waar je alles mee kunt doen: betalen, internetten, reizen enz. En de islam wordt mogelijk zelfs verheven tot staatsgodsdienst door de globalisten.

8 november is het wellicht al zover : eerst even wat "vuurwerk" en daarna een Nieuwe Wereld !

Maar ik hoop uiteraard dat ik volledig ongelijk krijg met mijn voorspellingen...

Onno op 16-10-2016 19:34

De demonen zweren er lustig op los.

 

Als de (psychopathisch onverkiesbare, onaantastbare) 'deep state' , waarvoor de democratie in de USA tot uitsluitend een kenmerkende dekmantel/"masker van gezonde geestelijke gesteldheid" is verworden, heeft besloten dat Hillary de eerste vrouwelijke president(e) van de USA wordt, dan wordt zij dat. 

Psychopathische projecten zijn (zonder met gerichte defensieve geweldstoepassing oprollen/uitnemen van de elkaar herkennende en als een griezelige monoliet het balletje toespelende psychopaten) typisch onstuitbaar en worden evt. over lijken (geen morele remmingen: Geen!) voortgezet.

de^mol op 16-10-2016 20:37

@Ge van kessel op 16-10-2016 15:54

Geloof jij altijd dat soort leugen-campagnes? Er is er geen een die zoveel voor het Christendom doet als Putin. De Communisten probeerden het Christendom uit te roeien in Rusland. Dat is ze niet gelukt, hier een niet op valse 'aannames' gebaseerde, met werkelijke beelden van de man Putin, die een grote steun is voor het Christendom in Rusland, vooral vanaf 05.00. De man is zelf erg gelovig:

https://www.youtube.com/watch?v=u3d_yxJhmjk

maria op 16-10-2016 20:47

Niet te geloven dat hier nog mensen scheiden tegen Putin. Lekker gehersenspoeld door de westerse media en niet verder kijken dan Hun neus lang is. 

Putin is Geen bedreiging voor Europa maar Europa word straks het slachtoffer door aan vallen van Amerika en de NATO landen op Rusland. De USA zit meer veiling ver weg maar kan nu ook Een aan all verwachten als deze idioten dit door duwen.  Dus begin maar met hamsteren. Beter mee verleden dan om verlegen. Alleen mensen boven de 75 kunnen zich zulke dingen herrinneren. Deze verwende jeugd zou niet weten hoe te overleven als het fout gaat.

 

 

Mededeling voor Ultimate: Wilt u uw post opnieuw plaatsen. Per ongeluk in het spamfilter verwijderd. Excuses. Mod.

cefas op 16-10-2016 23:11

Putin nodigt Joden uit om ,vanwege het anti-semitisme in Europa naar Rusland te komen. Hij heeft goede kontakten met rabbijnen en opper-rabbijnen uit geheel Europa.

maria op 17-10-2016 01:57

Wat Wil je anti smetism and anti Islam?

van alle soorten Zijn het de extremen die de narigheid bezorgen.

De grondwet zegt; vrijdom van geloven. Ook in de USA.

ook onder de Christenen is vaak haat en nijd.

gaan we Een geloofsoorlog tegemoet buiten de oorlog om grondstoffen zodat de

Rijken rijker kunnen worden?

Tom Hendrix Seneca op 17-10-2016 07:27

@Luuk: 19.17. uur. Dat hoop ik ook. Maar zo vreemd zijn uw voorspellingen ook weer niet, hoor.

Qromwel op 17-10-2016 07:44

Team Hillary beweert dat Donald Trump wordt gesteund door de Russische staat

Daar heeft het misschien niet helemaal ongelijk in.

Bij de brandstichting in een republkeins kantoor is geen belangrijke schade aangericht. Maar wie is de dader?  Beetje afgezaagd onderdehand, dit soort rijksdagbrandachtige gevallen.

Qromwel op 17-10-2016 19:23
stevan op 19-10-2016 19:17

 lijkt de elite bereid om de ondergang van onze hele beschaving te riskeren, als ze daarmee aan de macht kunnen blijven (5).

moch elite verliezend zijn dan moeten we   Neurenberg proces dunnetjes overdoen maar dan mag geen een terrorist dans ontspringen 

Qromwel op 19-10-2016 20:54

stevan op 19-10-2016 19:17: Macht over wie of wat?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl