HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Amerikaanse generaal dreigt Rusland met totale vernietiging

Stafchef leger VS: ‘Volgende conflict zal dodelijker zijn dan ooit, met gevechten in dichtbevolkte gebieden’ - Russische S-300 luchtafweerraketten naar Syrië om Amerikaanse aanval af te slaan
 

Keiharde taal aan het adres van Rusland, afkomstig van generaal Mark Milley. De stafchef van het leger gaf tevens duidelijk aan dat ook Europa het strijdtoneel van deze volgende wereldoorlog zal worden.

In een dreigement dat overduidelijk tegen Rusland was gericht heeft de Amerikaanse generaal Mark Milley, stafchef van het leger*, gedreigd met de ‘totale vernietiging’ van alle vijanden die de VS in de weg staan, waarbij Rusland, China, Iran en Noord Korea bij name werden genoemd. ‘Vergis jullie niet: Wij zullen jullie stoppen en jullie harder raken dan ooit tevoren.’

 


Volgens Milley hebben Rusland, China, Iran en Noord Korea geleerd van de jarenlange ervaringen van Amerika met de ‘war on terror’. ‘Ze zijn bij ons in de leer geweest,’ zei de generaal. ‘Ze hebben onze doctrine, onze tactiek, onze uitrusting, onze organisatie, onze training en ons leiderschap bestudeerd. Daarna hebben ze hun eigen doctrines bijgesteld, en moderniseren nu in snel tempo hun strijdkrachten om onze sterke punten te vermijden, in de hoop dat ze ons op zeker moment in de toekomst kunnen verslaan.’

Derde Wereldoorlog zal ook in Europa worden uitgevochten

De stafchef waarschuwde dat het volgende grote conflict ‘zeer dodelijk zal zijn, erger dan het leger ooit heeft meegemaakt, althans niet sinds de Tweede Wereldoorlog.’ Hij voegde daaraan toe dat deze nieuwe (wereld)oorlog ook ‘in zeer dichtbevolkte gebieden’ uitgevochten zal worden.

 ‘Vergeet niet dat wij nu de capaciteit hebben en zullen behouden om razendsnel toe te slaan. Wij zullen iedere vijand vernietigen, waar en wanneer dan ook.’ Milley maakte tevens duidelijk wat het toekomstige strijdtoneel van de Derde Wereldoorlog zal zijn door een Russische official te citeren: ‘Rusland kan nu een conventionele oorlog in Europa voeren, en winnen.’

Gaat het Obama, zoals we al na zijn verkiezing in 2008 ‘voorspelden’, dan toch lukken om nog tijdens zijn ambtsperiode de Derde Wereldoorlog tegen Rusland (en mogelijk ook China) te ontketenen, en daarbij Europa aan totale vernietiging over te geven? Of laat hij deze even verraderlijke als afschuwelijke taak over aan zijn gedoodverfde opvolger Hillary Clinton.

Russische afweerraketten naar Syrië

Om een Amerikaanse aanval te kunnen afslaan heeft het Russische ministerie van Defensie aangekondigd dat er een extra batterij S-300 raketten naar Syrië is gestuurd. Er staan reeds S-300 en ook S-400 afweersystemen in Syrië opgesteld. (2)

 * De in eerder genoemde artikelen generaal Joseph Dunford is de leider van de ‘joint chiefs of staff’, de gezamenlijke stafchefs van het leger (generaal Milley), de marine en de luchtmacht.

 

Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

05-10: ‘Regering Obama dichtbij besluit over oorlog tegen Rusland in Syrië’
04-10: 40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen (/ Amerikaanse stafchef Defensie waarschuwt dat no-flyzone boven Syrië de Derde Wereldoorlog zal ontketenen)
30-09: VS wil zware wapens aan moslimrebellen geven voor aanval op Russen in Syrië (/ Amerikaanse ministerie BuZa dreigt Putin met terreuraanslagen als Russen ISIS blijven aanvallen – Audio opname bewijst samenwerking tussen ISIS en leger VS – CDU coryfee Willy Wimmer: Als het zo doorgaat zullen wij allemaal omkomen, dankzij de Amerikanen)
24-09: Video bewijst dat Syrisch hulpkonvooi werd vernietigd door Amerikaanse raket
18-09: VS breekt wapenstilstand Syrië; Rusland verwijt Amerika ISIS te verdedigen (/ Russische ministerie BuZA heeft ‘de verschrikkelijke conclusie getrokken dat het Witte Huis ISIS verdedigt’)
13-07: NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen (/ Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust)
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
28-05: ‘Een stem op Hillary Clinton is een stem voor het einde van de wereld’ (/ Oorlog met Rusland en daardoor vernietiging Europa hoofddoel van door neocons gesteunde Clinton)
27-04: NAVO intensiveert voorbereidingen voor grote oorlog tegen Syrië (/ Westerse-islamitische coalitie blijft toewerken naar militaire confrontatie met Rusland)
05-03: Oud Britse ambassadeur noemt Westers Syriëbeleid gedoemd en corrupt (/ Peter Ford: Strategie VS en EU in Midden Oosten en Noord Afrika is ‘als een hond die naar zijn braaksel terugkeert’)
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog... (/ Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
Helgoland op 06-10-2016 11:37

Van het concert des levens krijgt niemand een program.

T.D. op 06-10-2016 12:18

Die Amerikanen zijn helemaal van lotje getikt. Laten die gasten in Syrie, wie ze ook moge zijn, elkaar maar uitroeien.Je hebt met drie dictators te maken: Putin, Assad en Erdogan. Dan zijn er nog een tig-aantal elkander bestrijdenden groeperingen. Wie je ook steunt, je hebt altijd met een bevriende en een vijandige  tegenstander te maken. Heel jammer voor de "gewone" bevolking die er de dupte van is. Het meest schandalige is, dat de Koerden, onze vrienden tegen IS, door Erdogan worden aangevallen. Dus; weg uit Syrie en laat Erdogan maar in zijn sop gaar koken. Maar dat zal wel ijdele hoop zijn.

maria op 06-10-2016 12:27

Wat wordt er met Babylon bedoelt ?

1. De stad in Irak

2. Het finansiele systeem van deze wereld

3. Amerika

4. Rome

of deze vier bij elkaar ??

 

Geloofszaken naar het geloofsforum. Mod.

 

 

Tom Hendrix Seneca op 06-10-2016 15:19

@Yerik: 16.37. uur, op 5/10. En hebben de Roden/communisten, der NOS iets mee gedaan, denkt U?

michel op 06-10-2016 16:19

Ik geloof er niets van, van wat hier wordt beschreven

cefas op 06-10-2016 17:44

Ik geef toch liever aan, dat de VS het strijdtoneel gaat worden van WO3 in plaats van Europa. In zekere zin is Europa slachtoffer van de agressie van de VS jegens Rusland.

anora op 06-10-2016 17:46

Ze bereiden het beiden voor, maar wie initieert het nu? Amerika toch, als ik zo zie, of zie ik iets over het hoofd?Natuurlijk is Rusland al decennia Amerika's pain in the ass. De pogingen om communisme uit te bannen (en oorlogen en onvrede in communistische landen te ontketenen) was om Rusland's gedachtengoed uit te bannen, daar ging het om. Want stel je voor dat Rusland machtig wordt.

Teleurstellend, hoe dit toch nog succes lijkt te hebben en de Westerse landen in de zakken van Amerika zit.

Ik pleit niet voor een Russisch regime, daar was en is veel mis mee. Maar met dat andere regime nog veel erger, de schurken van deze aarde.

MSX op 06-10-2016 17:51

Blaffende honden ...

Munashe op 06-10-2016 18:03

Beste mensen,  wat heeft de VS nou aan een totale vernietiging van Europa.  Ze zouden daarmee immers een belangrijke handelspartner verliezen?

Ikeg tegen Turkije op 06-10-2016 18:56

@Munashe op 06102016 1803

Helemaal niks, maar wat is het risico als de EU overloopt naar het Shanghaikamp?  Dan ontstaat er een handelsblok van China tot de Noordzee en lopen waarschijnlijk de landen in de Pacific ook allemaal over naar dit blok en staat Amerika economisch volledig buiten spel en word de USD helemaal niks waard als de olieproducerende landen ook geen USD's meer willen hebben. Dan word de VS net zo arm als de huidige Sahellanden.

Zie je nu het probleem en de alternatieven? Het is of een Wereldorde onder de Amerikanen of 1 met Shanghai en Moskou en de andere BRICS landen.

Antonius Elshof op 06-10-2016 20:35

VS / NAVO/NATO (Turkeye) onze `beschermers` van de `westerse waarden`!  Het is een grote schande , zij zijn het grootste gevaar voor de wereldvrede !  Oorloghitsers en gezanten van de wapenlobby !

Rom op 07-10-2016 00:54

Mmm,tja,:Lees Jeremiah 50&51 en je hebt het antwoord.Babels helden zullen worden als wijven..

Maaarrr:Joel 3 komt ook inzicht en vergeet niet:Wie in de schuilplaats des aller hoogste is gezeten zal vernachten in de schaduw des Almachtige zegt Psalm 91(stv)

Lodewijk op 07-10-2016 10:36

Een Nederlande vrouw bezoekt Syrië:

"Floortje terug naar Syrië(VARA) Deel 1 · Do 6 okt 2016"

http://www.joop.nl/videos/floortje-dessing-keert-terug-naar-syrie

Ik wordt steeds naar een pagina geleid als ik op de links die ik hier de laatste tijd post. Technisch probleempje. Als u dat ook mocht ondervinden, kopiëer de titel dan en plak hem in een nieuwe tab van uw zoekbalk.

Lodewijk op 07-10-2016 10:37

PS:

Ik bedoel naar een pagina geleid van Xander.nl met de boodschap dat het gezochte niet gevonden is.

T.D. op 07-10-2016 11:19

MSX: IK ben bang dat deze blaffende hoderen deze keer wel bijten......

Chrissy op 07-10-2016 11:53

Als er nog voor de verkiezingen een wereld omvattende ramp/crisis gebeurt, dan blijft de president van Amerika aan de macht.

Onderzoek alles en blijf waakzaam

stevan op 13-10-2016 15:42

vijanden van  VS  is VS zelf niets meer en niets minder wat hij wel vergeet is dat milities voor het zeggen hebben en daar kan geen een grootmacht tegenop  dat is bewezen in WW II 

uit die ervaring zullen burgers opstaan en vechten tegen satan, let maar op hoe snel elite kist voor rebelen dat is ook al bewezen maar dan gaan we grondig te werk en niemand van Satan in leven laten 

Very op 10-08-2017 22:15

WOw dit is een goede site

https://cryptodaily.nl/

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl