HeadlinesActuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

40 miljoen Russen oefenen deze week op kernoorlog met het Westen

Amerikaanse stafchef Defensie waarschuwt dat no-flyzone boven Syrië de Derde Wereldoorlog zal ontketenen


Als de hoogste baas van de Amerikaanse strijdkrachten letterlijk waarschuwt voor de Derde Wereldoorlog met Rusland, dan is er écht iets aan de hand. In Rusland begrijpt men dat, maar in Europa doet iedereen alsof het nooit kan gebeuren – net als vlak voor WO-1 en WO-2. Inzet: de geplande concurrerende pijplijdingen waar het allemaal om gaat.

Omdat de toch al gespannen verhoudingen met het Kremlin steeds slechter worden, de NAVO almaar meer troepen, tanks en vliegtuigen naar het nieuwe Oostfront stuurt, en de Westerse-Turkse-Arabische coalitie weigert zijn militaire steun voor de islamitische terreurgroepen in Syrië op te geven, zag president Putin geen andere keus dan de in 2000 met Amerika afgesproken vernietiging van plutonium stop te zetten. Dat de agressiviteit van met name de VS in Moskou bloedserieus wordt genomen, blijkt wel uit het feit dat vanaf vandaag maar liefst 40 miljoen Russen deelnemen aan een landelijke oefening op een enorme ramp, waarin nadrukkelijk ook rekening met een kernoorlog wordt gehouden.

 


Naast 40 miljoen burgers zetten de Russen 200.000 man van ‘reddingsdivisies’ in, en 50.000 stuks materieel. De oefening begint vandaag en duurt tot en met 7 oktober. Het Russische ministerie van Civiele Defensie publiceerde een aantal richtlijnen, waaruit blijkt dat met tal van rampen rekening wordt gehouden, zoals ‘grote branden’, die massale evacuaties noodzakelijk maken, maar ook de noodzaak om de burgerbevolking te ‘beschermen tegen straling en chemische- en biologische substanties’ (2). Daaruit blijkt dat de Russen serieus rekening houden met een ‘full scale’ oorlog met het Westen, inclusief de mogelijke inzet van nucleaire wapens.

Stafchef waarschuwt voor Derde Wereldoorlog

Vorige week waarschuwde de Amerikaanse stafchef van de strijdkrachten generaal Joseph Dunford het het Senaatscomité voor Gewapende Diensten dat de door minister van BuZa John Kerry voorgestelde no-flyzone boven Syrië de Derde Wereldoorlog zal ontketenen. Dat gebeurde nadat de VS het staakt-het-vuren in Syrië op grove wijze schond door een bombardement op het Syrische leger uit te voeren. Het vertrouwen van de Russen in de oprechte bedoelingen van Washington zakte daarmee onder het nulpunt.

Op de vraag van senator Roger Wicker (Mississippi) of het mogelijk is om het luchtruim van Syrië te gaan controleren, ‘zodat er geen bomvaten meer kunnen worden afgeworpen,’ antwoordde generaal Dunford dat ‘dit betekent dat wij oorlog tegen Syrië en Rusland moeten voeren. Dat is een behoorlijk heftig besluit dat ik absoluut niet ga maken.’

Kliek rond Obama pleit voor militair ingrijpen

Ondanks de eerdere waarschuwingen van diverse andere generaals en admiraals, en nu van de hoogste baas van de strijdkrachten, pleit de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton al sinds oktober 2015 voor zo’n no-flyzone boven Syrië. Haar Republikeinse tegenstrever Donald Trump wil exact het tegenovergestelde, namelijk veel nauwer samenwerken met Rusland om ISIS en andere moslim terreurgroepen te vernietigen, zodat de burgeroorlog in Syrië zo snel mogelijk kan worden beëindigd.

Clinton heeft overigens zeker 50 diplomaten achter haar staan. Die stelden in juni een memo op waarin ze eisten dat de regering direct militair gaat optreden tegen de Syrische president Assad, inclusief het afdwingen van een no-flyzone. Dat plan wordt almaar serieuzer overwogen nu de Amerikaanse VN-ambassadeur Samantha Power naar een manier op zoek is om Rusland in de Veiligheidsraad buitenspel te zetten, zodat de VS zonder de benodigde resolutie militair kan ingrijpen.

Rusland waarschuwt al tijden dat het machtsvacuüm dat na de val van Assad zal ontstaan onmiddellijk zal worden opgevuld door ISIS en andere radicale islamistische groepen, waardoor het gevaar van het internationale moslimterrorisme nog groter zal worden. Dat gebeurde tenslotte ook in Libië.

Strijd gaat om pijplijdingen naar Europa

De strijd in Syrië gaat feitelijk om een gewilde pijpleiding van de Arabische oliestaten naar Turkije en Europa. Die pijpleiding moet via Syrië lopen, maar de huidige regering is bondgenoot van Rusland, en dat wil zijn dominante positie op de Europese aardgasmarkt niet kwijt. Een concurrerende geplande pijplijn vanuit Iran –bondgenoot van Assad- naar Europa moet eveneens via Syrië, maar daar zijn de Verenigde Staten, Saudi Arabië en de andere oliestaten mordicus op tegen. (1)

Hillary in het Witte Huis ergste wat wereld kan gebeuren

Wat de oefening in Rusland betreft kunnen we alleen maar hopen dat het hierbij blijft, en nooit realiteit wordt. Maar als Hillary Clinton inderdaad via allerlei vormen van stembusfraude het Witte Huis in wordt gerommeld, dan vrezen we het ergste voor de wereld. Dat Europa dan opnieuw in de vuurlinie komt te liggen en volledig in puin zal worden geschoten, behoeft geen uitleg.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Emercom of Russia

Zie ook o.a.:

30-09: VS wil zware wapens aan moslimrebellen geven voor aanval op Russen in Syrië (/ Amerikaanse ministerie BuZa dreigt Putin met terreuraanslagen als Russen ISIS blijven aanvallen – Audio opname bewijst samenwerkinge tussen ISIS en leger VS – CDU coryfee Willy Wimmer: Als het zo doorgaat zullen wij allemaal omkomen, dankzij de Amerikanen)
24-09: Video bewijst dat Syrisch hulpkonvooi werd vernietigd door Amerikaanse raket
18-09: VS breekt wapenstilstand Syrië; Rusland verwijt Amerika ISIS te verdedigen (/ Russische ministerie BuZA heeft ‘de verschrikkelijke conclusie getrokken dat het Witte Huis ISIS verdedigt’)
13-07: NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen (/ Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust)
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
28-05: ‘Een stem op Hillary Clinton is een stem voor het einde van de wereld’ (/ Oorlog met Rusland en daardoor vernietiging Europa hoofddoel van door neocons gesteunde Clinton)
27-04: NAVO intensiveert voorbereidingen voor grote oorlog tegen Syrië (/ Westerse-islamitische coalitie blijft toewerken naar militaire confrontatie met Rusland)
05-03: Oud Britse ambassadeur noemt Westers Syriëbeleid gedoemd en corrupt (/ Peter Ford: Strategie VS en EU in Midden Oosten en Noord Afrika is ‘als een hond die naar zijn braaksel terugkeert’)
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog... (/ Oude voorspellingen over aanstaande wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016)

2015:
25-12: Pentagon vs. Obama: Legerleiding VS probeert Derde Wereldoorlog te voorkomen (/ Complete strijdkrachten lieten Obama in 2013 weten niet voor Al-Qaeda te zullen vechten)
23-12: Pentagon in opstand tegen president Obama om steun voor moslimterroristen (/ Seymour Hersh: Obama, Saudi Arabië, Turkije en Qatar bewapenden ISIS)

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
joop rijntjes op 09-01-2017 23:25

  tja de aarde zal vergaan door klimaat veranderingen vervuillingen ,  over consumpie   hebzucht coruptie overpopulatie en  ontketend een nucleaire  oorlog   ,tegen het einde der tijden daana komt jesus terug op aarde  .

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl