Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

16 hoge Duitse rechters: Merkel breekt grondwet met massa immigratie

In ‘De Staat in de Vluchtelingencrisis’ wordt gesteld dat de bondskanselier een ‘staatsgreep’ heeft gepleegd en zichzelf tot ‘alleenheerser’ heeft gemaakt – ‘De regering mag niet de identiteit van het volk, waar zij haar identiteit aan te danken heeft, structureel veranderen’ – SPD wil na verkiezingen volgend jaar ultralinkse rood-rood-groene coalitie vormen

 
Bondskanselier Merkel kan met haar eenzijdige besluiten met recht een nieuwe Reichskanzler worden genoemd, net als haar illustere voorganger Adolf Hitler, die op vergelijkbare wijze stap voor stap de macht van het volk buiten werking stelde.

De almaar aanzwellende kritiek op haar ‘Wir Schaffen Das’ welkomsbeleid wimpelt Angela Merkel tot nu toe af als onbetekenend. Analisten vragen zich af of ze dat blijft doen nu 16 van Duitslands hoogste gerenommeerde rechters in het boek ‘De Staat in de Vluchtelingencrisis’ stellen dat de bondskanselier met haar immigratiebeleid op werkelijk alle punten de Duitse grondwet breekt. ‘Angela Merkel heeft het geldende recht feitelijk buiten werking gesteld,’ staat reeds in het voorwoord. ‘Het volk is de stille getuige van de afbraak van zijn collectieve identiteit,’ en de ‘door de staat gefinancierde media praten enkel de officiële koers na.’

 

‘Staatsgreep van boven’

Als gezaghebbende Duitse staats- en grondwetrechters, waaronder een rechter die tot het hoogste Grondwettelijke Hof behoort, Angela Merkel beschuldigen van een oneindig lange reeks wetsovertredingen, dan kan niemand meer ontkennen dat er bij onze Oosterburen iets zeer ernstigs gaande is. De opstellers van het boek hebben het zelfs over een ‘coup van boven’, een door de bondskanselier en haar vertrouwelingen zelf gepleegde staatsgreep – misschien wel het allerergste verwijt dat je als regeringsleider door rechters voor de voeten kan worden gegooid.

‘Lawine immigranten zal samenleving mee naar ondergang sleuren’

Met hun vertwijfelende oproep doen staatsrechters zoals professor Peter Huber (Grondwettelijke Hof) en professor Otto Depenheuer (Universiteit Köln) een appel op de elite om ‘nu het nog relatief rustig is’ de wissels voor immigratie om te zetten. Gebeurt dat niet, dan zal de ongecontroleerde ontwikkeling ‘tot een lawine’ uitgroeien die zowel de staat als de samenleving ‘met zich mee zal sleuren’ naar de ondergang, waardoor de rechtstaat totaal zal verdwijnen.

Dat dit geen rechtse complottheorie is, bewijst de regering Merkel met recent aangekondigde maatregelen en acties, zoals het binnenlands willen inzetten van het Duitse leger, de oproep aan alle burgers om een noodvoorraad aan te leggen, en de plannen om mogelijk al spoedig een verbod uit te vaardigen op het gebruik van contant geld.

‘Regering mag identiteit van het volk niet veranderen’

De rechtstaat is volgens de 16 rechters dankzij de migrantencrisis ‘aan het verdampen’, en daar is Angela Merkel de belangrijkste verantwoordelijke voor. ‘Het besluit van de bondskanselier om de grenzen voor iedereen open te houden, heeft geen democratische legitimiteit. De regering mag niet de identiteit van het volk, waar zij haar identiteit aan te danken heeft, structureel veranderen.’

‘Merkel heeft zichzelf tot alleenheerser gemaakt’

‘Nu Merkel zonder het volk te consulteren besluiten heeft gemaakt waarmee zowel de identiteit van het volk als het karakter van de nationale staat van dit volk ernstig wordt beschadigd, heeft ze zichzelf tot alleenheerser gemaakt. Dat is niet verenigbaar met het principe van de soevereiniteit van het volk.’ (1)

Censuur

Auteur en onderzoeksjournalist Udo Ulfkotte vraagt zich hardop af hoelang dit boek in de Duitse winkels zal liggen, aangezien de regering Merkel sinds vorig jaar op steeds hardere en strengere wijze censuur pleegt op alle media, en zelfs al bloggers heeft laten arresteren omdat ze zich openlijk uitspraken tegen haar massale moslim migranteninvasie van Duitsland en Europa.

SPD wil rood-rood-groene coalitie

Dat het bij onze Oosterburen na de verkiezingen van volgend jaar juist nog sneller richting afgrond kan gaan, blijkt uit het feit dat regeringspartij SPD (de Duitse PvdA) gesprekken voert met de Linken en Grünen voor de vorming van een zogeheten ‘rood-rood-groene’ coalitie, bedoeld om het CDU van Merkel buitenspel te zetten (2).

Wij verwachten dat die coalitie geen meerderheid zal behalen, maar alsnog met het CDU zal worden aangevuld, en er dus een ‘zwart-rood-groene’ coalitie ontstaat, die ons continent nog sneller zal islamiseren door het te overspoelen met miljoenen moslims.Xander

(1) KOPP
(2) Focus

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Maurits Dekker op 07-10-2016 15:28

Merkel is de duitse versie van Erdogan.

Cjuupie op 07-10-2016 16:02

Als dit allemaal klopt dan hoort deze dame maar op een plaats thuis: In de gevangenis op water en brood.

Tom Hendrix Seneca op 07-10-2016 16:08

Ik ben ervan overtuigd, dat Merkel gewoon een crypto communiste is gebleven. Zij heeft zich onder Kohl, voorgedaan als een christen, maar dat is steeds schijn geweest en veinzerij. Links doet dat altijd, infiltreren in de hele samenleving, en dan de dictatuur instellen. Zij heeft haar DDR wortels steeds gekoesterd, dat blijkt nu wel. Laten we hopen dat God snel zal ingrijpen, want we stevenen recht op, oproer, armoede, burgeroorlog, en zelfs een WWIII af, waarvoor deze madam een grote verantwoordelijkheid draagt. Maar vrijwillig zullen deze roden en politiek-correcten niet opkrassen. De vulkaan gaat uitbarsten, mark my words.

ieznogoedh op 07-10-2016 17:19

Pas als Dresden weer brandt, zullen Duitsers begrijpen dat ze alweer op het verkeerde paard hebben gewed.

Reichskanzler Hitler liet de leden van de Weiße Rose onthoofden, reichskanzler merkel laat de 3 hedendaagse Weiße Rose via censuur een kopje kleiner maken.

En ja, Duitsers accepteren dat, want ze lopen namelijk altijd achter een Führer aan, behalve een paar uitzonderingen en die zullen dat weten ook.

Nederland loopt wer warm voor rubberen rutte want hij zei sorry en heeft een paar keer stoere taal gebezigd en in Duitsland is het al niet anders. Merkel zegt niet eens sorry maar laat doorschemeren dat het misschine iets anders had gemoeten en ziedaar, haar populariteit steigt als een raket. Europa is verloren omdat het volk gewoon niet bij machte is om zelf eens wat info te zoeken maar gemakzuchtig de MSM gelooft.

Pier op 07-10-2016 17:40

Het lijkt een soort onafwendbaar noodlot. Niemand luistert naar die rechters. De rede is weg. Er moet een bovennatuurlijke oorzaak aan dit doemscenario ten grondslag liggen. Je leest in de bijbel in sommige teksten dat God Zelf op een bepaald moment de leiders van een volk blind en dwaas maakt. Zoiets lijkt nu inderdaad het geval te zijn. Alleen het feit al dat deze leiders de macht hebben dit allemaal te veroorzaken is niet gewoon. Niemand kan ze stoppen. De instroom van islam gaat maar door en door. Dat ze het gevaar niet beseffen is niet te bevatten. Of ze beseffen het wel en doen het expres. Dat zou het hoogste verraad zijn dat ten opzichte van een samenleving gepleegd kan worden... Ik kan uit het geheel maar 1 ding concluderen: er voltrekt zich een oordeel. Dat betekent dat onze samenleving al verloren was, dat de zonde in onze samenleving veel erger was en is dan we ons kunnen voorstellen. Zelfs christenen beseffen dat niet goed. Je geestelijke ogen lijken aan geestelijke duisternis te wennen. Al met al rampzalig en droevig. Bekering is de enige uitweg, maar ik zie dat eerlijk gezegd niet gebeuren. Tenzij er van God uit nog genade zou kunnen gelden. Een alles veranderende uitstorting van de Geest van berouw, overtuiging van zonde, oordeel en gerechtigheid, massale terugkeer naar Gods woord en gerechtigheid. Hoe verlang ik daarnaar!

Doordenker op 07-10-2016 18:15
De linkse politieke kaste is suïcidaal krankzinnig geworden.

“Those Whom The Gods Wish To Destroy, They Make Mad First” (Uit 'Prometheus')

Tom Hendrix Seneca op 07-10-2016 18:46

@Pier: 17.40. uur. Dat heeft U prachtig verwoord. Mee eens, Pier.

rescue op 07-10-2016 18:46

@Pier

Je hebt dit goed gezien. De vraag is of God Zich nog zal laten verbidden, of dat we in eenzelfde tijd leven als Jeremia, waartegen God sprak, bidt niet meer voor dit volk, want ik zal het niet meer verhoren. En tegen Ezechiel, dat het volk wel uitspreekt dat hij over verre tijden spreekt, maar Ik zal een werk doen in uw dagen en het niet meer uitstellen.

Johannes68 op 07-10-2016 19:02

@Pier tot mijn ontzetting moet ik je 100% gelijk geven!!

DN op 07-10-2016 19:24

In dit soort democratie geven de mensen wel hun stem af aan politiekers om in hun plaats te denken & beslissingen te nemen, dus is het in wezen dictatuur. Het zit allemaal in dat systeem ingebakken, al de problemen die het er ook mee creeert. Men heeft in Belgie bij amendement ook dingen doorgevoerd die nooit aan het parlement zijn voorgelegd. "Een amendement is een formele wijziging van een officieel document. In het Nederlands en Belgisch staatsrecht, is een amendement een wijziging op een wetsontwerp, een voorstel van decreet, een voorstel van resolutie of een motie. De Nederlandse Tweede Kamer heeft sinds de Grondwetsherziening van 1848 het recht van amendement. Voor die tijd kon de Tweede Kamer alleen "ja" of "nee" zeggen op een wetsvoorstel, maar ze konden er geen veranderingen in aanbrengen." Wikipedia

cefas op 07-10-2016 19:27

De huidige ontwikkeling van de Duitse overheidsmedia, overheidscensuur en de papagaaien-pers ten gunste van Merkel heeft dezelfde tendensen als de propaganda-machine van Goebbels ten gunste van Hitler voor en tijdens WO2. Griezelig.

stormloop op 07-10-2016 19:42

Ik neem toch aan als jullie lezers en reageersers een beetje logisch en nuchter nadenken alle regeringsleiders in Europa heel heel goed weten waar ze mee bezig zijn. ook zij weten echt wel dat er al completen steden zijn geislamiseerd en dat er overal grote problemen zijn met die mislims. Er staat ons heel wat te wachten maar heel eerlijk gezegd weet niemand van ons waar dit toe gaat leiden. Ze zijn ons continue een paar stappen voor. Uiteindelijk zal het ons ook duidelijk worden maar dan is het te laat ben ik bang. 

DN op 07-10-2016 19:44

Voorbeeld van amendement is de Turteltax! http://newsmonkey.be/article/60588 Open VLD madam Turtelboom hing ook de dictator uit!

Jules van Rooyen op 07-10-2016 19:53

Vanaf haar aantreden was er in het traditionele Christelijke CDU verzet tegen Merkel, dochter van een pools-joodse communistische moeder, lid van de joodse vrijmetselarij B'nai B'rith, kaderlid Agitprop van de communistische partij in de DDR en als zodanig ongetwijfeld ook werkzaam geweest voor de geheime dienst Stasi. Op internet is een film te zien waarin Merkel in uniform, meemarcheert in communistische marsen.  Kohl schrijft in zijn memoires dat "iedereen de kamer verliet als Merkel binnentrad". Ze heeft de gehele CDU top van 15 jr terug, de laan uit kunnen sturen. Eén voor één vertrokken de meest bekende waaronder een financiële topman bij de ECB. Hoe ze na het vallen van de Muur, na 2 weken door de toenmalige bondskanselier Kohl ontvangen kon worden  en later als  "unseres Mädchen" in de regering kon worden opgenomen, is nog steeds een onbeantwoorde vraag. Als communist is ze blijkbaar niet veranderd en ze wordt ongetwijfeld gesteund door de machtigste geheime netwerken en geheime diensten in de wereld, ter vernietiging van Duitsland en Europa. Helaas lopen Duitsers als vanouds altijd achter de Führer aan. Ook dat is niet veranderd.

ohje op 07-10-2016 20:25

Zou er niet eens een referendum gehouden moeten worden om te zien of het volk eigenlijk wel of geen oorlog wil.

Blind achteraan lopen en in het diepe springen is kenelijk normaal.

Maitreya op 07-10-2016 20:37

Het probleem is dat de mensen zo onvoorstelbaar gierig zijn dat ze tekenen van relatieve armoede van hun buren al als een besmettelijke ziekte zien. Het geleidelijke verval van al hun normen behalve commercie is zodanig dat ze niet van zichzelf in de gaten hebben dat ze ieder beetje menselijkheid uit hun ziel hebben geperst en daarmee hun geboorterecht hebben verloren. Die geleidelijke overgang is de enige reden van de vernietiging van ook dit (Nederlandse) volk dat, de huidige omstandigheden in overweging genomen – destijds was het leven ruiger door allerlei materiële omstandigheden die ruimschoots zijn overwonnen en die nu juist onze blinde vlek uitmaken – op een niveau is gekomen erger dan dat van de slavendrijvers die, zelf slaaf, hun slaven onderweg over de oceaan niet eens te vreten gaven uit dezelfde vrekkigheid. De betrokkenheid bij de asielzoekers is niet meer dan de legitimatie (want dat is het in de huidige omstandigheden) van de decadentie waarmee ze hun arbeidsmoraal legitimeren om te kunnen blijven pretenderen dat het leven nog steeds zo ruig is: de bravoure van het ijdele leeghoofd die stoer denkt te zijn door toevallige passanten te schandaliseren, en zelfs zijn kinderen gebruikt om zich zo te profileren als een held op ´het werk´ en de vrouw thuis.

HelofAarde op 07-10-2016 20:47

Ja natuurlijk...god komt ons wel ffe redden  net als onze moeders toen we als klein kind gepest werden. Wordt eens wakker!! Al vanaf dat we naar de kleuterschool gingen zijn we geprogrammeerd om Geld te verdienen...kijk waar dit allemaal toe leid, de arrogantie, de afgunst, matetialisme, egoisme is er van kinds af aan al ingeramd. En ook al hebben we vaker andere wegen mogen zien, we hebben toch voor  het verleidelijke gekozen.

Dus zie wat er van ons is geworden en verwacht niet dat er een barmhatige zich over ons zal ontfermen...alleen door ellende, pijn, en ontbering zal een mens leren.

cefas op 07-10-2016 20:48

In het dagblad Trouw las ik vandaag, dat het Nederlandse en het Duitse leger steeds meer gaan samenwerken tegen Rusland. Wat een onzalig plan. Hebben de Duitsers dan niet genoeg geleerd in WO2? Of willen ze het karwei alsnog afmaken (met behulp van Nederland en de Navo) wat ze 70 jaar geleden niet is gelukt?

Yerik op 07-10-2016 21:01

@ Pier op 07-10-2016 17:40.Pier, het gaat toch verder, de oordelen zullen komen, de profetieën vervuld. Het is niet tegen te houden.Dit is niet al hèt oordeel, maar een 'opmaat' daartoe. Daarom worden de soldaten van de antichrist in de goddeloos geworden west-europese landen, ofwel de verstigingplaatsen van de 'verloren' 10 stammen Israëls (!!), in groten getale toegelaten. Het is nog slechts voorbereidingstijd tot het komende oordeel. Jij schrijft: "Je leest in de bijbel in sommige teksten dat God Zelf op een bepaald moment de leiders van een volk blind en dwaas maakt." 

Je doelt hier op 2 Thess. 2:11, waar geschreven is: "En daarom zal God hun zenden een kracht der dwaling, dat zij de leugen zullen geloven; ..." Het Lijkt er n.m.m. op dat dit nog niet de vervulling is, maar dat het er wel zeer dicht bij ligt.In ieder geval: als je de kinderen van de duivel, de aartsleugenaars zoals Rutte die een Baphomet in zijn werkkamer heeft hangen (gekregen van c.D.A.-er Balkenende !!!), voor de t.v. ziet, denk dan: "Ook jij ontkomt het oordeel van de Rechtvaardige niet."Maar ik weet dat het moeilijk is om daarmee geheel en al vrede te hebben; het is een blijvende oefening.

Groet!!!

Inhoudelijke geloofsdiscussies gelieve naar het geloofsforum. Mod.

PJ op 07-10-2016 21:34

En dat zouden wij dan geloven? Herbron U, tot voor enkele jaren lazen we hier nog wel eens iets interessants, de laatste tijd werd het echt ongeloofwaardig. Gisteren was het helemaal te erg voor woorden. Check uw bronnen, Xander, want dit kan echt niet meer. Hoe zou het ook alweer zijn met de komeet Elenin? Dan weet U hoe we deze site hebben zien evolueren.

Nieuw IP ? Mod.

Janszn op 07-10-2016 21:40

Waarom, waarom schrijven rechters een boek om Merkel te veroordelen?

Zij zijn onafhankelijk en zijn in staat haar rechtstreeks aan te klagen, daar bevel toe geven.

Dat is hier enkele jaren geleden ook gebeurd tegen Wilders. Het OM moest hem aanklagen.

5318537 op 07-10-2016 21:42

Pier op 07-10-2016 17:40        Je schrijft;,,Bekering is de enige uitweg,,en vlak daarvoor,,Zelfs christenen beseffen dat niet goed. Je geestelijke ogen lijken aan geestelijke duisternis te wennen,,          Dus bekeren en bidden helpt niet.   

Is het gezond verstand gebruiken niet de enigste uitweg ?        Want er zijn er dus veel teveel die nog op de destructie partijen stemmen.                                                             Het is pure science fiction wat er gebeurt aan misdaden door import en dan nog de monsters in functie houden die er  meer,meer,nog meer van willen,en daarbij zelfs meerdere wetten breken zelfs geen strafproces opleverd.              Beangstigend is het in ieder geval.

Infidel4U op 07-10-2016 21:50

Ik zeg het nog maar een keertje: links is fascisme. De manier waarop links andersdenkenden monddood of zelfs écht dood wil maken hebben.ze.regelrecht van de nazi's overgenomen. De grootste intolerantie zit links. Met onmetelijke arrogantie beslissen deze levensgevaarlijke naïevelingen over de toekomst van! onze westerse samenleving, oftewel de vernietiging daarvan. Gedreven door misplaatst schuldgevoel, Stockholm-syndroom en een totaal gebrek aan eigenwaarde moet iedereen boeten voor niet bestaande en niet door ons begane 'misdaden tegen de wereld'. Die lieden hebben.gewoon teveel tijd waardoor ze de leunstoel-wetenschapper kunnen uithangen zonder een greintje verstand van de échte wereld. Het wordt de hoogste tijd deze lieden af te zetten en voor de rechter te brengen zodat zij hun straf niet ontlopen. En néé, ik heb het niet over doodmaken. Meer over het wegnemen van hun privileges en het verrichten van zware arbeid voor een minimum loon. Laten voelen waartoe zij Europa hebben.veroordeeld. En dan hun troep opruimen. Wat een zakken tabak.

grrrr001 op 07-10-2016 22:39

Het zoveelste schandaal waar de eurobureaukraten en reguliere media ons mee belazeren.

-- http://russia-insider.com/en/syrias-white-helmets/ri16848 ---- https://www.youtube.com/watch?v=SgGNzj6rKqI --CrossTalk: White Helmets, Really?

Martijn op 07-10-2016 22:41

@Pier  mooi commentaar! Ik moet nog 40 worden, maar mijn verlangen ligt al lang niet meer in deze wereld.

   mensen die zich massaal tot God bekeren ligt wel in Zijn verlangen, maar helaas niet in dat van de mensen.

   Advies?  Laat niemand afpakken wat je hebt, want het feest is bijna daar!

marnix op 07-10-2016 22:48

De Griekese politie slaat en klopt op bejaarden die betogen tegen honger en armoede. Ik begrijp niet hoe Merkel er mee kan wegkomen?

We staan voor nog 1 stap voor een burgeroorlog. Die er moest komen van de banken.

Derk op 07-10-2016 23:01

Pier, Mattheus 24 is aan het uitrollen en praktisch de gehele wereld ziet het niet, hoort niet ofwel wenst het niet te horen, inclusief een groot gedeelte van de christenen. Zij kijken naar het midden-oosten, daar moet het volgens hen gaan gebeuren. Zij letten niet op Rome en de VS.

Michaël ;-{> op 08-10-2016 00:20

@ HelofAarde op 07-10-2016 20:47

U sprak dus geheel op eigen titel en voor uwzelf. Neem ik aan. Zie op u zelve.

Echt...! ;-{>

Bundy op 08-10-2016 01:03

@Jules van Rooyen op 07-10-2016 19:53

Bedankt voor je nieuwe details .  Midden in de koude oorlog vertrok haar vader / dominee van West -naar Oost-Duitsland . Zij was niet gewoon bij de Stasi ,maar unofficiëlle mittarbeiter wat dus spion betekent .    Ben benieuwd hoeveel gemeenteleden van haar vader zij af heeft laten voeren .

Het onbegrijpelijke is dat zij de Stasi om de tuin heeft geleid wat eigenlijk onmogelijk is omdat dit de beste geheime dienst ter wereld was .  Mijn zwartste vermoeden is dat zij voor de Rothschilds en dus CIA werkt als zeer speciaal geval en de Stasi van bovenaf opdracht had haar ( als nieuwkomer ) niets te doen maar zelfs te helpen .

Nu dient zij de meesters in Amerika als nooit tevoren , ze is beter dan goed maar wél de grootste landverrader uit de geschiedenis van de mensheid .  Duitsland vertoont vele overeenkomsten met Amerika waar het achterlijk volk betreft .    Dit bleek o.a. afgelopen avond weer uit de uitzendingen van de ZDF waar half-onnozele presentatoren continu anti-humor pleegden op Putin en alles dat Russisch is .  

Het lachen zal ze zeker vergaan maar dan zit mutti-Merkel helaas in een bunkerstad ergens op de evenaar . 

De Terugkeer op 08-10-2016 04:07

Té veel 'zogenaamde' leiders op 'te veel' plekken op aarde, van de verkeerde kleur, zijn 'tegelijkertijd' aan de macht...hoe zal het hun vergaan? Er is namelijk maar één Hogere Macht.

Tom Hendrix Seneca op 08-10-2016 07:42

@Bundy: 01.03. uur. De "leugenpers", geheel aangestuurd door links, en de politiek correcte elite, zou in de ogen van de NSDAP minister voor propaganda, Goebbels, goud waard zijn. Deze pers en ook de media, hebben de kant gekozen, van duistere krachten.

bob2 op 08-10-2016 08:13

Ik heb al te veel mee gemaakt in mijn leven voor mij staat het als een paal boven water er is geen god om u te helpen ook niet bij wereld conflikten zoals een wereldoorlog dat heeft het verleden al meermaals bewezen.

Qromwel op 08-10-2016 09:16

Derk op 07-10-2016 23:01: De uiteindelijke vervulling van alles zal mondiaal zijn. JHWH is de ultieme Globalist.

Peter Stuivenberg op 08-10-2016 09:44

@stormloop.  Er lijkt een plan te zijn om identiteit van Europese landen af te  pakken door de cultuur te verwateren. EU wil van eeen supranationale staat naar een Federatie waarin de lidstaten hun identiteit en zelfbeschikkingsrecht verliezen. Vandaar menging met andere volkeren en andere culturen teneinde een nieuwe 'Europeaan' te scheppen. Zie ook http://peterstuivenberg.nl/2016/09/27/voor-ieder-een-plek-onder-de-zon/

willy op 08-10-2016 11:25

Ze worden eindelijk wakker in Duitsland !!!shalom

maria op 08-10-2016 12:54

Pier 17.40

Wat je schrijft is mij uit het hart gegrepen, al denk ik niet dat bidden nog helpt

De boeken Openbaring en Daniël zijn niet voor niets geschreven, de profetieën die daarin staan zullen ook uitkomen !!

Qromwel op 08-10-2016 13:27

cefas op 07-10-2016 20:48: De olifant & de muis op de brug:"Wat stampen ze lekker".
Tom Hendrix Seneca op 08-10-2016 15:55

@Peter Stuivenberg: 09.44. uur. Inderdaad, zoekt U op google maar: " Het Coudenhoven-Kalergi plan", op. Dat is al in de jaren '20 van de vorige eeuw door deze duivelse krachten besloten.

Agenda 21 op 08-10-2016 17:13

@ stormloop op 07-10-2016 19:42

Inmiddels allle Westerse leiders en ook verreweg de meeste parlementsleden en leidende ambtenaren zijn marionetten van een duistere macht.

De bedoelingen van deze duistere macht?

Agenda 21 op 08-10-2016 17:15

Peter Stuivenberg op 08-10-2016 09:44

Het kan geen toeval zijn dat Maxima na haar introductie door o.a. Bilderberger Halberstadt meende: "de Nederlander bestaat niet".

Agenda 21 op 08-10-2016 17:23

Volgens recent openbaar gemaakte gegevens heeft zit de CIA sinds 1950 achter de oprichting van de EU. 

Vermoedelijk heeft de USA de ideën van Coudenhove-Kalergi uit 1922 overgenomen.

Langzamerhand is het de vraag of Europa in 1945 is bevrijd van bezetter Duitsland of dat slechts de ene bezetter is vervangen door de andere, de USA.

Tom Hendrix Seneca op 08-10-2016 17:49

@agenda: 17.23. uur. De laatste zin. Dat zou zomaar de realiteit kunnen zijn.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl