Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17

Joint Investigation Team volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland


We schrijven het al ruim twee jaar: de Russen zouden en moesten hoe dan ook de schuld krijgen van de ramp met vlucht MH-17 op 17 juli 2014, waarbij 298 mensen, waaronder 196 Nederlanders, om het leven kwamen. En inderdaad: het Joint Investigation Team heeft de door de Verenigde Staten vooraf bepaalde gedicteerde politiek gewenste uitkomst overgenomen, ook al wordt erbij gezegd dat ‘het Russische volk’ niet direct beschuldigd wordt. Talloze eerder vastgestelde feiten werden genegeerd om de nabestaanden de leugen op de mouw te kunnen spelden dat het kwade Rusland de boosdoener is. Wat zouden de nabestaanden voelen zodra ze zich realiseren dat hun gestorven familieleden en vrienden schaamteloos worden ingezet om Oekraïne bij de EU te halen, en mogelijk nog veel erger: een militaire confrontatie met Rusland te veroorzaken?

 

De BUK-raket waarmee de Maleisische Boeing werd neergeschoten, zou volgens het JIT ‘met zekerheid’ afkomstig zijn uit Rusland, en zijn afgevuurd vanuit door pro-Russische rebellen gecontroleerd gebied. Deze conclusie is de kern van de leugen waar het hele ‘onderzoek’ op gebouwd is.

Vlucht MH-17 werd begeleid door de Oekraïense luchtverkeersleiding, en werd om totaal onbekende redenen van zijn koers afgestuurd, zodat het recht boven een oorlogsgebied terecht kwam, waar de Oekraïense luchtmacht al 16 (laagvliegende) toestellen was kwijtgeraakt.

Oude BUK-raket enkel nog door Oekraïne gebruikt

De Dutch Safety Board (DSB) kwam in oktober 2015 met de conclusie dat de Boeing 777 door een BUK raket met een 9N314M springkop was uitgerust. De DSB kon niet zeggen waar de raket precies vandaag kwam, en bekritiseerde de Oekraïense autoriteiten voor het niet sluiten van het luchtruim boven het gebied, waar al geruime tijd hevig werd gevochten, en al zoveel militaire toestellen waren neergeschoten.

De producent van de BUK raket, Almaz-Antey, verrichtte twee grootschalige experimenten om te bepalen wat voor type exact was gebruikt, vanuit welke hoek deze het ramptoestel raakte, en waar de raket moest zijn afgevuurd. Het bedrijf verklaarde dat er geen twijfel over bestond dat de BUK raket van een oud type was dat voor het laatst in 1986 door de Sovjet Unie werd gemaakt, en dat door het Russische leger al vele jaren geleden uit dienst is genomen. Het Oekraïense leger maakte echter nog steeds gebruik van dit oude model.

Bovendien verklaarde de Oekraïense procureur-generaal Vitaliy Yarema vrijwel meteen na de ramp dat ‘het (Oekraïense) leger de president heeft gezegd dat de (pro-Russische) terroristen niet de beschikking hebben over onze BUK-raketten.’ Deze voor Oekraïne zeer kwalijke uitspraak werd vrijwel meteen door alle Westerse media en onderzoekers onder tafel gemoffeld, en nooit meer ter sprake gebracht.

Desondanks stond in het MIVD-rapport van oktober 2015 nog te lezen dat Westerse inlichtingendiensten hebben bevestigd dat de enige raketten die op 17 juli vlucht MH17 konden neerschieten van het Oekraïense leger waren. De pro-Russische rebellen hadden enkel vanaf de schouder afgevuurde MANPADS, die bij lange na niet de vlieghoogte van de Boeing konden bereiken.

JIT verplaatst lanceerlocatie valselijk naar pro-Russisch gebied

Almaz-Antey concludeerde dat de raket enkel bij het dorpje Zaroshchenskoye kon zijn afgeschoten, om de Boeing vanuit die hoek te kunnen raken. Dat dorp lag in een door het Oekraïense leger gecontroleerd gebied. Het JIT beweert nu dat de raket afkomstig was van een veld in Pervomajsk, zo’n 6 kilometer ten zuiden van Snizjne – vrijwel precies op de plek die het illegale regime in Kiev van meet af aan had aangewezen. Daar heersten de pro-Russische rebellen (2). Pervomasjk ligt ongeveer 25 kilometer oostelijk van Zaroshchenskoye.

In het voorlopige JIT rapport uit juni stond te lezen dat vlucht MH-17 ‘onopzettelijk’ kan zijn neergeschoten, vermoedelijk omdat de daders dachten dat ze op een vijandig toestel schoten. Opmerkelijk is dat de onderzoekers zelf erkenden dat het heel lastig was om alle relevante informatie te vinden, omdat men simpelweg ‘ongetraind’ was om met dit soort complexe kwesties om te gaan.

Oekraïense militaire radar stond ‘toevallig’ uit tijdens ramp

Volgens recent vrijgegeven beelden van een civiel radarstation in het westen van Rusland is er vanuit het door de pro-Russische rebellen gecontroleerde gebied geen enkele raket gelanceerd. Wel zijn drie passagierstoestellen te zien, waaronder de Boeing 777. De directeur van de radarfabrikant verklaarde dat ‘er geen enkel object werd waargenomen dat de vernietiging van het Maleisische toestel’ had kunnen veroorzaken’. Een raket kan alleen ‘onzichtbaar’ zijn gebleven op de radar, als deze in een rechte lijn tussen het toestel en het radarstation werd afgeschoten.

Het feit dat Oekraïne weigerde zijn radarbeelden vrij te geven, en ook nog eens met het excuus kwam dat het militaire radarsysteem precies op het moment van de ramp ‘toevallig’ was uitgeschakeld (en dat midden op de dag tijdens een oorlogssituatie!), is volgens de Russen erg verdacht, omdat het er daarmee sterk op lijkt dat ze iets te verbergen hebben – vermoedelijk dat de raket inderdaad vanuit door het Oekraïense leger gecontroleerd gebied afkomstig was.

Oekraïense eenheid verantwoordelijk

Amerikaanse analisten stelden pal na de ramp dat ze bewijs hadden dat de BUK raket door een op eigen houtje opererende Oekraïense eenheid was gelanceerd. Die eenheid zou de Maleisische Boeing hebben verward met het grote privé toestel van president Putin, dat exact dezelfde kleuren heeft en juist op die dag terugkeerde van een staatsbezoek in Zuid Amerika en in de buurt van het rampgebied vloog, maar een iets andere koers nam dan gepland. Omdat deze verklaring in strijd was met de gewenste versie van het Witte Huis en Brussel, werd er later niets meer van vernomen.

Russische radar- en satellietbeelden genegeerd

Triest genoeg, maar geheel zoals we al voorspelden, lijkt het JIT ook de bewering van het Amerikaanse marionettenregime in Kiev dat het op het moment van de ramp geen vliegtuigen of BUK raketten in het gebied had, klakkeloos te hebben overgenomen. Russische militaire radarbeelden tonen het tegendeel, maar worden genegeerd, evenals Russische satellietfoto’s waarop is te zien hoe Oekraïne op 16 juli BUK raketten bij Donetsk opstelde, en deze op 18 juli weer snel weghaalde.

De Amerikanen hebben altijd beweerd satellietbeelden te hebben die bewijzen dat de pro-Russische rebellen de schuldigen zijn. Maar waarom werden deze beelden dan nooit vrijgegeven en als ‘staatsgeheim’ bestempeld? (1) Het JIT zegt wel beelden te hebben van vlak vóór en ná de vliegramp.

Beelden van BUK-konvooi al 5 dagen na ramp ontkracht

Het onderzoeksteam baseert zich tevens de op deze site al 5 dagen na de ramp besproken videobeelden waarop een militair konvooi in Donetsk te zien zou zijn dat de BUK raketten in alle haast terug zou brengen naar Rusland. De veronderstelde locatie van deze beelden, alsmede de richting waaruit het konvooi kwam, kwamen volgens bewoners en getuigen ter plekke echter niet overeen. Uit de omgeving –onder andere een reclamebord voor een autodealer in die plaats, en het gebouw van een bouwmaterialenzaak- kon namelijk worden opgemaakt dat de weg waarop het konvooi reed in de buurt van Krasnoarmiysk ligt, dat al sinds mei onder controle van Kiev stond.

Een andere (dashcam) video toont een konvooi met BUK raketten bij de stad Makijivka. Dat konvooi bevond zich echter ten westen van de berekende lanceerlocatie, en rijdt bovendien van west naar oost, precies de omgekeerde richting als het inderdaad op de weg terug zou zijn geweest naar Rusland.

Ook audio-opnames waarop te horen zou zijn hoe pro-Russische rebellen om BUK raketten vragen, worden als ‘bewijs’ aangedragen.  Een opname van een telefoongesprek waarin een separatist zou toegeven dat zij het vliegtuig hadden beschoten, bleek na onderzoek door experts vals te zijn. De opname bestond uit diverse aan elkaar geplakte fragmenten.

Het JIT weerspreekt vandaag de conclusies van een Russische onderzoeksteam, en zegt dat deze incorrect zijn. Tegelijkertijd wordt erkend dat het team het Russische eindrapport nog niet heeft ontvangen – een vreemde zaak, waaruit opnieuw kan worden opgemaakt dat de uitkomst van het JIT onderzoek al bij voorbaat vaststond.

Wij herhalen daarom de conclusie van ons vorige artikel over MH17 (31 mei):

Wij kunnen alleen maar bij benadering de verbijstering en ontgoocheling van de achtergebleven familieleden en vrienden van de vele Nederlandse slachtoffers voorstellen, als ze zich realiseren dat ze niet alleen massaal zijn en nog steeds worden voorgelogen door politici en media, maar ook dat de EU uitgerekend met het illegale fascistische Oekraïense regime, dat op zijn minst indirect verantwoordelijk is voor de dood van hun geliefden, een nauw –recent in een referendum door Nederlandse burgers afgewezen- associatieverdrag heeft gesloten, dat als klap op de vuurpijl ook nog eens een sterk militair aspect heeft dat rechtstreeks is gericht tegen ‘het grote boze’ Rusland.

 


Xander

(1) RT
(2) NU
(3) Sputnik News

Zie ook o.a.:

31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

 

Indien u wilt reageren op het forum.

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.


Reacties

Pagina12
loeky123 op 29-09-2016 11:06

laten we wel wezen, niemand weet het. wie het gedaan heeft. dus, en zo zijn er veel dingne op de wererld. die vaag en vreemd zijn. dus het is een Media strijd tegen het volk, niemand zegt ja mooit rapoort NL  maar we zijn er nog niet, dus we weten het niet. en de BUK ja die kwam uit rusland. net als vele wapens over de wereld. de Boeing kwam uit de USA. logisch he, Ukraine maakt die dingen niet, maar hoe kwam hij er , daar zijn ze niet uit, ik kom veel in Rusland en Ukraine, eigelijk zelfde mensen, en opeens, alles weg, zie het als NL en Duitsters, Canada en USA broers e nzussen, altijd ruzie.. op een bepaald level  dus wat is er gaande. politiek liegt  dus die geloof ik niet meer. wie heeft er ballen en staat op.. biden dat je het overleeft. of je gaat dmv een schandaal de media in..

Kayfas op 29-09-2016 11:12

Het zouden natuurlijk ook gewoon wél (indirect) de Russen kunnen zijn geweest... Soms lijkt het erop, dat er meer mensen op de wereld wonen die in een complot zijn betrokken, dan gewone mensen, als je alle gebeurtenissen in de wereld analyseert op mogelijke complotten....

Zaandam, daar valt natuurlijk ook een mooi complot uit te halen, of de scheiding van Pitt, en Jolie, of de dood van Peres, etc etc.... 

Het typische kenmerk, van het huidige tijdperk, "the kingdom age of sin," is dat de waarheid altijd schimmig is, en extreem moeilijk boven water te halen valt..... Er zijn talloze belangen in bepaalde gebeurtenissen, en de waarheid is nu eenmaal makkelijk te verdraaien in deze wereld.... En in dit geval, het Westen en de Russen zjn allebei machts-instituten, die allebei corrupt zijn.... Putin is geen rechtvaardige, maar een machts-wellusteling, evenals de westerse leiders...... Er bestaan geen 'good guys.'

Het is jammer dat er nog steeds geen objectief media-medium bestaat, die geen kant kiest, maar objectief oordeelt en handelt... Zowel de MSM als de alternatieve media, moeten persé altijd maar een kant kiezen.... Dat proef ik hier bij XN helaas ook, en dan ga je ook aan de waarheid voorbij, vind ik... Objectiviteit is pas power....

Sjalom, Kayfas.

willy op 29-09-2016 13:47

@Robie ; ik geef Poetin nergens schuld aan mar hij moet weten als voormalig KBG baas dat het oude tijdperk voorbij is !

Qromwel op 29-09-2016 13:58

Kayfas op 29-09-2016 11:12: Kijk en vergelijk. En daarnaast gebruiken van het gezonde verstand, bezien wat het meest plausibel is.

A.R. Girbes sr op 29-09-2016 14:33

Het westen heeft een zeer kort geheugen: Amerika heeft in de Golf van Aden , een vijftiental jaren geleden, ook met een raket een Iraans Burgerluchtvaartuig uit de lucht geschoten. Daar hoor je niemand over. De Russen denken nu eenmaal anders dat in het westen en willen niets met de globalisering en de macht van de westerse banken te maken hebben. Dat na onderzoek, een Boekraket uit Rusland, de MH17 uit de lucht heeft geschoten is een uitstekende constatering. Maar dat Rusland per definitie daarvan de schuld krijgt is nog lang niet zeker. Er zijn  zoveel militaire randdebielen die zich zelf overschatten, dat het bijna onmogelijk  is de schuld bij Rusland te leggen. Dat het drama moet worden opgelost is zeker......... maar welke idioot krijgt de schuld???

De westerse arrogantie en financiële dominantie is tegen het zere been van Rusland. Dat geeft een constante wrijving.Dat de Amerikanen ook zeer ernstige fouten hebben gemaakt, door bijvoorbeeld, Irak aan te vallen, zonder enige kennis van de demografische verhoudingen in die regio, en onder Valse Voorwendselen van "mogelijke nucleaire wapens"  in Irak, wordt kennelijk als een bijkomende zaak gezien. Nu er duizenden mensen zijn gestorven en Amerikaanse soldaten in de hel van Irak te laten vechten is ook absurd. In die regio de democratie Dwingend op te leggen is even dom als de schuld, zonder harde feiten, bij de Russen te leggen. 

De Atoomnatie Rusland moeten we alleen bestrijden met Feiten en niet met westerse ideeën. Als Rusland Werkelijk de schuldige is van het neerhalen van de MH17, dan dient de "Veiligheidsraad" daarover te oordelen. Natuurlijk is het ontoelaatbaar particuliere luchtvaartuigen neer te halen......... maar ........ nogmaals........ er lopen zoveel randdebielen rond, zonder enig inzicht en denkmogelijkheden, dat een ongeluk in deze zeer ingewikkelde maatschappij onontkoombaar is. Ook in Nederland komen jaarlijks veel dodelijke ongelukken voor, die veroorzaakt zijn door......... idioten, randdebielen en onnozele. Nabestaanden hebben daar niets aan........... maar is  wel de consequentie van een als maar wassende  wereldbevolking dat steeds meer ongelukken genereert. Alleen feiten tellen.29 september 2016. 

Lord of Hosts op 29-09-2016 14:54

Alle gegevens die het onderzoeksteam gebruiken kwamen uiteraard uit de twee belangrijkste bronnen: het internet en de speciale diensten van Oekraïne. En laten beiden onder gezag staan, gefinancierd en gecontroleerd worden door Washington. En juist daarom kan de objectiviteit van deze informatie, en dus op basis van hun bevindingen in twijfel getrokken worden.

En weer levert Nederland gekke Henkies om deze propaganda-informatie wereldkundig te maken. Zou de wereld die mollige van Baelen (Maiden) of Lakei Timmerfrans (de zogenaamde gestolen ring slachtoffer) al vergeten zijn. Er moet wel veel geld mee gemoeid zijn om deze onzin als waarheid te verkopen.

De echte waarheid moet verschrikkelijk zijn, die blijft net als zoveel andere waarheden achter slot en grendel. 

De waarheid moet wel Amerika's belangrijkste vijand zijn.

Onno op 29-09-2016 15:36

Gelukkig kun je de Amerikaanse "overheid", de gruwelijk gestoorde massaslachters van Dresden (en de ware aard, schaal en toedracht tot op heden   -walgelijk gaande over lijken of het psychische equivalent daarvan-   d.m.v. psy-op aan het collectief geheugen onttrekkend)  en de ontdekkers van de immense voorraden massavernietigingswapens van Saddam Hoessein enz. enz. enz. wel vertrouwen, als ze geheime inlichtingen hebben gedeeld met de Prins Bernhard BV (!) MIVD.

Psychopaten die elkaar het balletje toespelen = hoogst vetrouwenwekkend!

Dus het staat nu vast: Rusland is de ware aartsschurk en het wordt de hoogste tijd om WOIII te beginnen om ze daar een lesje te leren dat ze nooit zullen vergeten.

Jullie moeten allemaal een lesje leren.........(aldus de volkomen gestoorde 'alien mindset' van de psychopaat).

Peter op 29-09-2016 17:07

Tekenend was ook weer dat tijdens het vragenrondje de o zo objectieve NOS de journaliste van RT-news wegdraaide en direct overging naar de studio.....

robie op 29-09-2016 18:09

@willy op 29-09-2016 13:47

Poetin weten heus wel dat die tijd voorbij is,maar het probleem is.......... westelijk deel van Europa snapt het nog niet.

Als je goed lees zie je al dat het niet de Russen zijn die elke keer de boel op scherp zetten maar juist WIJ,om dit duidelijk te maken zet ik er enkel voorbeelden bij.

let eens goed op hoe en wat ze zeggen in de kranten en Nieuws.

Telegraaf vandaag.

ISIS komt voort uit al Qaida! 

is niet waar want al Nusra is Al Qaida,Isis is heel wat anders.

Maar omdat vreemd genoeg het westen Al Nusra als gematigde rebellen ziet,willen ze niet toegeven dat het eigenlijk al Qaida is........die zelfe  al Qaida waar ze al 10 jaar tegen vechten in Afghanistan,en deels ook in Irak !

Dus wat ze doen is iets neerzetten en na een paar keer word dit overgenomen door de rest,en als feit aangenomen.

en hop elk slikt het als zoete koek,geen een die nadenkt.

Pauw gisteravond

Russen zijn slecht en bla bla,omdat ze ook SYRIË bombarderen !!

Sorry maar de Russen zitten er op uitnodiging van de Syrie,en helpen ze in hun strijd TEGEN al-Qaida,isis en die tientallen andere groepen daar.

Als je dit gebruikt als argument tegen de Russen ivm de MH17, maak je je zelf totaal ongeloofwaardig,onbetrouwbaar,en voor ingenomen ja zelfs dom..... 

Dus waarom zou ik ze geloven als ze zulke dingen al compleet fout hebben

Lodewijk op 29-09-2016 22:54

Iets wat ik in al die jaren dat ik op Joop.nl heb gepost nog nooit eerder heb meegemaakt; dat bijna al mijn posts die onder het artikel over het MH17 rapport geplaatst waren met gedegen informatie en links nae de bronnen verwijderd zijn.

Tot nu toe bleven je posts staan zelfs nadat je er een ban kreeg. (Vaak enkel omdat je links postte naar informatie die de neo-con verhalen van de massa media volkomen onderuithaalden.) Maar reeds geplaatst post bleven wel staan. Behalve deze avond... onder een artikel over MH17. Ik vermoed dat de informatie zo onweerlegbaar was dat iemsnd van hogerhand de redactie van Joop een seintje gaf al die posts te verwijderen.

Ook een reeds geplaatse post van iemand anders die een link naar deze site postte is ook op Joop.nl verwijderd:

"Valse vlag operaties: MH17-persconferentie: nog niet eens ’n begin..!" http://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/mh17-persconferentie-nog-niet-eens-n-begin/

Nogmaals, dit heb ik daar in al die jaren dat ik er heb gepost nog niet één keer gezien.  

Ik zie het maar als een teken dat ik me met de meditatie en contemlatie van God moet bezig houden, in plaats van wereldse zaken...

Qromwel op 30-09-2016 08:36

robie op 29-09-2016 18:09: De Russen zitten daar vnl. om hun maritieme faciliteit in de Middellandse Zee te handhaven. Maar zoete broodjes bakken met Turkije, dat de Dardanellen kan blokkeren, kan nooit kwaad. Als Rusland garanties krijgt laten ze Assad vallen als een baksteen. Internationaal bestaat er geen vriendschap, wel ev. samenvallende belangen. Maar alles kan verkeren. Als de OPEC er in slaagt de olieprijzen te doen stijgen, wrijft ook Poetin in z'n klamme handjes.

Tom Hendrix Seneca op 30-09-2016 14:50

@Lodewijk: 22.54. uur, op 29/9. Ik heb het gelezen, :Lodewijk. In mijn optiek is er genoeg reden, om het JIT te wantrouwen!

Alles haalt men uit de kast, om Rusland de schuld te geven, en daar Rutte(VVD) het swchoothondje van Obama is, bevreemdt mij deze gang van zaken niet.

Leon op 02-10-2016 10:40

Het enige dat mij opvalt aan het media circus 'MH 17' is dat dit voor Obama perfect samenvalt met de impasse rond Aleppo in Syrie waar de Russen ook de 'kwaaie Piet' (oeps-sorry:nog zo'n gevoelige discussie) krijgen toegeschoven. De uitkomst en bekendmaking van het JIT valt (verdacht?) nauw samen met verder oplopende spanningen in Syrie...en op deze manier zou het voor mij geen verbazing zijn hoe Oekraine een belangrijke schakel wordt in een conflict een paar 1000 km verder waarbij dezelfde spelers zijn betrokken...de term 'uitlokking' is de 1ste die in mij opkomt. NL was nr 1 om een ambassadeur van een soeverein land bij monde van minister Koenders de vrije meningsuiting te ontnemen. Vanuit globalistisch referentiekader logisch want wij mogen vooral niet wijzer worden maar alleen de politiek correcte, door onze strot geperste, versie ventileren. 

Wat mij betreft 'not done'. Wie is u heer Rutte om anderen te willen verbieden een andere mening te verkondigen? Oh ja...een marionet van Brussel....

De ondertussen door de illuminazis weggepoetste bevindingen in dit artikel mbt vlak na de ramp zijn helder maar dienden niet het doel dus werd er gegoocheld met Google Maps om het zogenaamde gelijk ten nadele van Putin te bewijzen. Dit i.c.m. Syrie brengt de confrontatie met De Beer die zijn winterslaap nu zal overslaan helaas dichterbij....en maakt mij en andere twijfelaars van het JIT tot een ongewenst c.q. subversief element. 

Eva op 02-10-2016 14:38

Liegen en bedriegen dat het gedrukt staat,de firma list en bedrog made by Russia

ger op 03-10-2016 13:11

Voor mij blijft het hele JIT raport een slecht toneel stukje

Ik woon in een nagenoeg rechte lijn in het verlengde van vliegbases eindhoven en heb de nodige max beladen vrachtvliegtuigen (C17 Globemaster) op zien stijgen en meer nog gehoord.

Die toestellen waren zeer zwaar beladen bij het opstijgen ook heeft de NOS op een middag beelden laten zien dat z'n toestel vol zat met nederlandse legervoertuigen een deel wit gespoten en een deel in camo.

Die beelden waren bij de volgende zending niet meer te zien en zijn negens terug te vinden dat is voor mij al een vraag wat is er daar gespeeld

Vertrouw ik de Rus nee maar vertrouw de navo de nederlandse staat en de vs nog minder , van de russen weet je dat ze niet open en eerlijk zijn

Joop55 op 09-10-2016 22:18

Waarom is mijn reactie onder dit topic verwijderd? 

Zie siteregels,Mod.

old dutch op 22-10-2016 11:25

@ AiR Gibes sr 29-09-2016 14.33

Mensen zijn inderdaad vaak kort van geheugen. Ja, Amerika schoot een Iraans passagierstoestel uit de lucht. Maar vele jaren eerder schoot Rusland een Boeing 747 van Korean Airlines uit de lucht. Verschil met de Russen is dat de Amerikanen hun fout al snel toegaven. Russen doen dat nooit, zelfs niet als er waterdichte bewijzen worden aangevoerd. Daarmee wil ik niet zeggen dat in het MH17 drama, al sprake is van waterdichte bewijzen. Vast staat dat BUK installaties door Rusland worden gemaakt en geleverd. De separatisten beschikken niet over BUK installaties. Ik herinner mij de opmerking van die onsympathieke separatisten leider aan de telefoon, de man met het teddy beertje) **** (vloek) het is een passagierstoestel er liggen hier overal lijken.

De Oekraïnse autoriteiten zouden de separatisten natuurlijk nooit een BUK installatie hebben geleverd. Waarschijnlijker is dat de Russen hun "vriendjes" daarmee terzijde stonden net als met veel ander oorlogstuig. Poroshenko zal ook nooit toegeven, zeker niet aan NL dat zijn plannen voor het handelsakkoord dwarsboomt, mede gelet op zijn chantage daarover en de zieke link die hij legt naar het MH17 drama. Alsof er niet genoeg dreiging voor het Westen is uit islamistische hoek, gaat Rusland ook nog even met groot machtsvertoon een enorme vloot naar de Middellandse Zee sturen. Spierballen taal, dat verstaan ze. Het vrije Westen houdt de adem in, wie wordt de nieuwe president van Amerika,  Hillary (gevaarlijk hilarisch) of borstroffel gorilla Trump. Destabilisering van het bijna terminale Europa en de US, Poetin kan geen grotere dienst worden bewezen. Mutti Merkel is namens de EU al op de rug gegaan voor islamitisch terrorisme. Waanzinnige tijd waarin wij leven.

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl