Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Rellen Charlotte begin van geplande chaos bedoeld om Donald Trump te stoppen’

‘October Surprise in VS de maak: Confrontatie met Rusland in Syrië, en/of massaal binnenlands geweld


Nadat eergisteren in een buitenwijk van Charlotte een bewapende zwarte man werd doodgeschoten door een zwarte agent, brak de hel los. Grote groepen zwarten trokken al plunderend, vernielend en schietend door de straten, waarbij één omstander levensgevaarlijk gewond raakte. De noodtoestand werd uitgeroepen en de Nationale Garde werd ingeschakeld. De rellen volgden direct op berichten dat de regering Obama en het kamp Clinton van plan zouden zijn om de komende weken doelbewust grote chaos in de VS te creëren, waarvan Donald Trump de schuld zal worden gegeven. Als deze tactiek niet werkt, dan zou Obama zelfs de verkiezingen begin november kunnen opschorten of annuleren.

 

De 43 jarige Keith Scott werd afgelopen dinsdag doodgeschoten nadat hij met een vuurwapen politie agenten bedreigde, die een andere man in zijn straat kwamen arresteren. De familie van Scott beweerd dat hij slechts een boek in zijn hand had, maar diverse getuigen, als ook beelden van Channel 9 (6), bevestigen dat het een vuurwapen was. (2)

Enkele tientallen agenten raakten al gewond door het massale geweld van de zwarte relschoppers. Minstens 7 van hen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen (3). Een paar dagen eerder waren er ook in de stad Tulsa (Oklahoma) protesten geweest nadat een zwarte door een politiekogel om het leven was gekomen.

Racisme?

Een deel van de zwarte gemeenschap in de VS vindt dat ze racistisch worden behandeld door de politie. De politiek-correcte media in Nederland wekken eveneens die indruk, met de extreemlinkse NOS voorop. Dat berichtte bijvoorbeeld wel dat er naar verhouding veel meer zwarten dan blanken door politiekogels om het leven komen (4), maar niet dat dit het rechtstreekse gevolg is van het vastgestelde feit dat zwarten in Amerika zich veel vaker schuldig maken aan zowel lichte als zware criminaliteit.

‘October surprise’: Confrontatie met Rusland...

De onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia in de VS berichten al enkele weken dat er sterke aanwijzingen zijn dat de elite in Washington alles in het werk zal stellen om te voorkomen dat Donald Trump president wordt. Men heeft het over een ‘october surprise’ die een buitenlandse en/of een binnenlandse crisis kan bevatten.

Het kamp rond Hillary Clinton kan bijvoorbeeld aansturen op een militaire escalatie in Syrië, waardoor er een directe confrontatie met Rusland ontstaat. Daarvoor hoeven de Amerikanen enkel te verzinnen dat een van hun vliegtuigen werd neergeschoten door een Russische raket. Ze kunnen ook zelf een Russisch toestel neerschieten, zogenaamd om te voorkomen dat dit bommen afwerpt op ‘onschuldige burgers’ (in werkelijkheid pro-Westerse moslimrebellen van ISIS, Al-Qaeda en andere groepen).

Daarnaast behoort ook een escalatie in Oekraïne tot de mogelijkheden. Een crisis waarvan Rusland valselijk de schuld krijgt zou negatief kunnen zijn voor Donald Trump, omdat hij juist met Putin wil samenwerken om ISIS te stoppen, en de rust in Syrië te herstellen.

... en/of massaal binnenlands geweld?

Wellicht is een binnenlandse crisis waarschijnlijker. Die zou dan kunnen bestaan uit een ‘racistische’ aanval op zwarten, waar het Witte Huis en de media supporters van Donald Trump de schuld van zullen geven. De rellen in Charlotte zouden daarom weleens het startschot kunnen zijn van een aantal weken met extreem veel geweld in de VS.

Mocht het niet lukken Trump op deze wijze voldoende zwart te maken (no pun intended), dan kan Obama de rellen altijd nog aangrijpen om de verkiezingen op 8 november op te schorten of te annuleren.

 

Xander

(1) Infowars / YouTube
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) NOS
(5) Infowars / YouTube
(6) The Last Refuge via Infowars

Zie ook o.a.:

03-09: Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog...
16-08: Trump: Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland (/ Trump wil samen met Putin ISIS, ‘dat dankzij Obama en Clinton kon opkomen’, vernietigen)
12-08: Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken (/ 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland)
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen (/ ‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’)
30-07: Gaat Europa als vazal van Washington zijn ondergang tegemoet?
24-07: Wikileaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart;.. (/ Extreemlinkse anti-Trump demonstraties blijken deels gepland te zijn door Democraten)
18-07: Moordenaar agenten Baton Rouge was eerder lid racistische Nation of Islam
18-07: Politiechef: Obama en media medeschuldig aan nieuwe moorden op agenten
14-07: Obama overlegt 3 uur met leider BlackLivesMatter ‘voor starten rassenoorlog’
13-07: NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen (/ Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust)
10-07: Zwart en links creëren chaos in VS; VN-pantservoertuigen gesignaleerd
09-07: Moord op blanke agenten: Ontketent Obama rassenoorlog om verkiezingen te annuleren?
08-07: Putin: Als Westen zo doorgaat, is Derde Wereldoorlog onvermijdelijk (/ Door VS, EU en NAVO uitgelokte kernoorlog met Rusland steeds dichterbij)
19-06: Duitse minister BuZa: NAVO moet stoppen met oorlogszucht tegen Rusland
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

econoom op 22-09-2016 14:46

Wat een kletskoek. Zelfs in de donkerste dagen van de tweede wereldoorlog gingen de presidentsverkiezingen in de VS gewoon door.

Joy op 22-09-2016 15:14

Wat een eindeloze mantra zeg, het telkens plaatsen van al die gevechten op deze site. Kunnen er ook eens wat echt bewustmakende artikelen komen, kan er niet eens wat constructiefs geplaatst worden?

Peter Stuivenberg op 22-09-2016 15:23

Xander, ik ben het helemaal met je eens dat er in het Midden-Oosten iets broeit. Alleen, ik geloof niet dat een oorlog in Syrie Trump als inzet heeft. Het is gemakkelijker om de man uit het leven te schieten. Dat is in het verleden regelmatig gebeurt dus moet dat ook nu technisch mogelijk zijn. De vraag is waarom willen de Amerikanen per se een confrontatie met de Russen? Eerst treiteren door de Russsiche ploegen te verbieden om aan de Olympische Spelen mee te doen. Dan de hetze rond het hacken van de emails van de Democraten. Vervolgens MSM de grootste nonsens laten schrijven en Rusland tot staatsvijand nummer 1 te bombarderen. Dan per ongeluk een aanval op het Syrische leger uitvoeren hetgeen een gat openlaat voor IS dat de Russen weer moesten dichten. En nu Rusland de schuld geven van de aanval op het UN konvoooi. Wat is het game-plan? Staat er een nieuwe grote bubbel-barst aan te komen waarin topbanken niet meer zijn te redden? Is de globaliseringselite bang dat de EU omvalt? Moet de migratie met spoed worden verhoogd om chaos in Europa te scheppen hetgeen een reden is om veiligheidstroepen in te zetten en de staat van beleg af te kondigen? Kies wat je denkt te kunnen gebruiken. Maar Trump uit de verkiezingsrace halen om een oorlog met zijn 'vriendje' Poetin te beginnen lijkt mij niet correct.

Daniël op 22-09-2016 15:26

De barensweeën nemen toe. Voor deze door Satan bestuurde wereld is er geen redding en die is er ook nooit geweest. Het is een hopeloze strijd. En hij weet dat het voor hem op houdt. 

Tom Hendrix Seneca op 22-09-2016 16:21

De Roden, de linkse Democraten, de politieke-elite, zullen alles doen om te voorkomen dat Donald Trump President wordt. Daar gebruikt Links alle middelen voor, daar is Links om voor bekend. Ook ik vermoed dat de rode Democraten, samen met de plutocraten Soros, Goldman-Sachs, en de NWO, uit zijn op een gigantisch conflict, om de verkiezingen tegen te houden, en de moslim Obama aan de macht te laten. Ze zijn vijanden van het christendom!

Positivo op 22-09-2016 16:52

Overal waar er ellende is op de wereld zitten momenteel Amerikanen achter en het vuurtje verder op te stoken, wat is er met die leiders daar aan de hand vraag je jezelf af, zijn dat psychopaten of wat is er mis met die lui.

anora op 22-09-2016 17:04

"Een deel van de zwarte gemeenschap in de VS vindt dat ze racistisch worden behandeld door de politie"  Dat is ook zo. Schandalig. Het racisme is er nooit uitgegaan daar. (En bij ons misschien ook niet?)

anora op 22-09-2016 17:11

En Positivo op 22-09-2016 16:52

Dat is helaas nooit anders geweest. Zo deden ze dat ook in communistische landen. En dan vraag je je af: what the heg hebben zij daarmee te maken en waarom moesten zij weer bepalen dat het in die landen anders moest. (niet dat ik voor communisme ben, maar dat bemoeizieke, bah)

Kalingar op 22-09-2016 17:28

Weer een slap verhaal gewikkeld om zwarten die te lui zijn om te werken (niet allen zijn zo, maar diegenen die werken schoppen de rellen ook niet), alleen maar om gedaan te krijgen wat ze willen aandacht en gratis geld

willy op 22-09-2016 17:37

Of Trump verkozen word of niet er zijn al teveel immigranten in de VS het is of burgeroorlog of water in de wijn doen en ik hoop het laatste? waarom? omdat oorlog in welke vorm ook niets oplost aan het probeem . VS is nu al links door de vele immigratie en Clinton lijkt de nieuwe presidente te worden vele Amerikanen zijn voor Trump maar als ze voor hem kiezen is de toekomst onzeker!! Shalom

PearlinGodsHand op 22-09-2016 17:48

Naar het schijnt komt het IMF op 30 september met het nieuws dat de petrodollar wordt vervangen door een 'wereldmunt'. Misschien wordt dat de October Surprise ??... God's zegen voor eenieder .

JP op 22-09-2016 18:22

De MSM: "Als Asad & Rusland stoppen met bombarderen, dan heeft de wapenstilstand een kans van slagen". Nadat het Westen & Rebellen deze tientallen keren geschonden heeft.

JP op 22-09-2016 18:27

Joy op 22-09-2016 15:14

Wees eens concreet Joy, wat had je zelf in gedachten? Noem eens wat voorbeelden/onderwerpen.

vlokje op 22-09-2016 18:32

.........zelfde ras, maar met een minderwaardigheids complexje

Maurits Dekker op 22-09-2016 20:24

Om de verkiezing van Donald Trump te voorkomen kan de elite in Washington ook kiezen voor 'the Dutch method', welke in ons land op 2 mei 2002 zo succesvol toegepast werd. 

Reken er maar op dat ook deze optie serieus overwogen wordt.

U.G. Kempenaer op 22-09-2016 20:47

De meeste Amerikaanse negers die vermoord worden in Amerika, worden vermoord door andere Amerikaanse negers.

Bovendien zijn relatief erg veel Amerikaanse negers crimineel. Als je de aamerikaanse negers terug zou sturen naar Afrika, dan zouden de verkrachtings, roof en moordcijfers in Amerika van de ene dag op de andere decimeren. Dat is de realiteit. De realiteit waar regressief links niets van wil horen omdat het niet in hun doctrine past. Ook een soort religieuzen. Linksreligieuzen die in sprookjes geloven. Genivelleerde sprookjes, een grote grijze eenvormige brij, gedreven door minderwaardigheidsgevoelens en jaloezie.

Rode Wouw op 22-09-2016 21:05

De goede , niet criminele USA burger, van welke huidskleur dan ook, moet zich ruim voldoende bewapenen en trainen om zich teweer te kunnen stellen tegen moslimterroristen, black lives matter terroristen, overige psychopaten en tegen verkrachters, inbrekers, plunderaars en overvallers, van welke huidskleur dan ook.

Het is in diverse situaties gebleken dat goed bewapende bedrijfseigenaars met bewapend personeel of familie plunderaars en andere criminelen hebben kunnen afschrikken. De politie kan niet overal tegelijk zijn en met deze akties is ook voorkomen dat bedrijven door plundering/brandstichting verloren gingen. Dat heeft veel verzekeringsgeld bespaard en ook de werknemers konden daarna weer aan het werk, waar de economie ook nog een keer baat bij heeft.

Gorghel op 22-09-2016 21:15
Het wordt tijd dat een wijze inheemse Indiaan de volgende president van de VS wordt. Wie weet of er Indianen in de VS politiek zitten die in aanmerking zouden kunnen komen voor deze post? Of zich als onafhankelijke kandidaat verkiesbaar zouden kunnen stellen? En zou die een kans maken?
Ike op 22-09-2016 21:25

@Peter Stuivenberg op 22-09-2016 15:23

Ik heb al vaker op dit forum gezegd waar het om gaat. Het gaat om een confrontatie tussen de NATO en de Shanghaicoalitie en de BRICS lanen. De BRICS landen, Irak, Iran, Syrie en Venezuela, Noord Korea en Noord Afrikaanse landen willen van de hegemonie van de USD af en de Neo Conservatieven in de VS zien geen andere uitweg dan een keiharde confrontatie voor het behoud van de USD of een zachte landing.

Europa word of meegesleurd met de VS of zal moeten praten als brugman om een financiele ramp af te wenden. Neo Con's zijn te dom voor woorden dat ze denken dat ze kunnen winnen van de BRICS landen. Een oorlog zal niemand winnen.  Een economische strijd is al gestreden en de BRICS landen staan er beter voor. Zij kunnen sneller of trager groeien, de EU en de VS kunnen alleen sneller of trager economisch teruggaan.

Nederland is zo klein in dit spel, dat het alleen een tafeltennisballetje zal zijn in dit spel. Zelfstandig hebben wij geen schijn van kans.

Ik ben voor democratie en een vrije marktwerking, maar we zullen meer kans hebben deze te verkrijgen met een zachte landing met China en Rusland, dan met het TTIP, TPP en TISA en de NWO, omdat wij zoveel agrarische produkten en machines leveren. In het TTIP blok zullen wij geconfronteerd worden met chloorkippen en genetisch gemodificeerd voedsel en multinationals die ons produkten door de keel gooien waartegen we niet kunnen protesteren.

Mark Prutte kan beter op de stoep van Merkel gaan liggen om haar een zachte landing te laten regelen met de BRICS landen. Anders loopt dit slecht af. Misschien loopt het militair met een sisser af, maar economisch staat het complete Westen er slecht voor tegenover de lage loonlanen.

Want als we proberen te overleven in de Oude Wereeld Orde met het TTIP met Mexico en het TPP met Maleisie en India in het TISA, word de koopkracht en de salarissen in Nederland weggevaagd. Dan komen er heel veel ontslaggolven en kunnen we produkten uit deze landen niet tegenhouden.  

Een Brexit is er nog niet volledig door en als deze wel gebeurd, kan dit ook betekenen dat we een TTIP naast de deur van Europa krijgen. De multinarionals en globalisten drukken ons deze verdragen door de keel, als het volk niet opstaat. Er zijn nu wel steeds meer politici die tegen worden, maar zij hebben een rug van papiermachee. Een regenbui en het is pap.

De huidige TTIP, TPP, TISA en CETA verdragen zijn extreem slecht voor West Europeese consumenten.

Maitreya op 22-09-2016 22:27

Het gefrustreerde Amerikaanse rassensysteem staat model voor de hele wereld, en het werd ook door heel de wereld voor politieke doelen uitgebuit met de grootste idioten in Nederland. Het rassenvraagstuk werd pas actueel niet met de Indonesiërs maar de Surinamers. De Hindoestanen in den Haag en de creolen in Amsterdam. Een Aziaat omschreef de situatie van de Hollanders als een dun plakje kaas in een sandwich: ze kunnen geen kant op. Pas na het rassenprobleem kwam het probleem met de islam. Steeds minder kaas.

Proteus op 22-09-2016 22:35

@ Joy, ben het met je eens. Xander, er bestaan ook andere bronnen. Bv 'Eurogeddon' in gewoon in de Daily Mail e.d. Maakt deze site veel geloofwaardiger.

 

Maitreya op 22-09-2016 22:36

De import van het Amerikaanse rassenstelsel in Nederland is een vitaal onderdeel van de competitie waarop het kapitalisme draait.

Tsippor op 22-09-2016 23:56

Gaap een beetje moe wordt je er wel van 

D. G. Neree op 23-09-2016 09:34

Als dit gebeurt, of als zowel Hillary als Donald Trump op natuurlijke en onnatuurlijke wijze uitvallen, dan staat er in Amerika een burgeroorlog of minstens een massale opstand voor de deur.

johan op 23-09-2016 11:59

Tsja, maar op t journaal hebben ze het er steevast over dat die neergeschoten meneer toch echt een boek in zijn hand had, geen wapen dus....???

Peter Stuivenberg op 23-09-2016 12:12

@Ike. Ja, uiteindelijk gaat het voor de Amerikanen om behoud van de USD met sterke samenwerking tussen FED en ECB ofwel VS en Federatie van Europese Staten. EU kiest voor dit partnerschap en ruilt de nationaliteiten van de lidstaten in voor de 'Europeaan' die niet mort en doet wat de EU wil. Nu nog een EU leger en de Federatie van Staten is een feit. Je hoort de commentaren op dit voorstel al: het EU-leger  heeft alleen zin als het wordt gesteund door een politiek concensus van de lidtstaten. De Federatie dus. Een Federatie waaruit geen lidstaat zich meer kan terugtrekken, tenzij  door een burgeroorlog. Zowel Amerika als EU hebben met de verkiezingen voor de deur haast. Als Trump wint gaat het spel niet door. Als oppositie in O, NL, DL, Fr wint en Hongarije en Polen de EU als Federatie zouden afwijzen ook niet. Voor EU is de economische weg aanhaken bij groeimarkten zoals BRICS en wat ik eerder schreef Afrika. Daar moet dan wel eerst een groei-economie worden gesticht zoals eerder febeurde in bv India.

Klara Mee op 23-09-2016 14:07

Wat een gigantisch onzinverhaal weer. Geloof je dit nou serieus zelf? Heb je je ooit 1 minuut afgevraagd waarom je alle onzin klakkeloos voor waarheid aanneemd? Van al de honderden berichten die je afgelopen jaren geplaatst hebt is er nog geen 5% zo gegaan zoals jij het hier op je site geprofeteerd hebt.

Ike op 23-09-2016 16:01

@Peter Stuivenberg op 23-09-2016 12:12

Ik ben het met je eens. Ik had gehoopt dat een Brexit het einde van de EU zou betekenen en een slag tegen het TTIP.

Ik vrees echter dat de EU een Brexit voor GBR heel duur gaat maken. Als het heel duur word voor GBR om uit te treden, kunnen ze wel eens genoodzaakt worden om de VS condities van het TTIP te accepteren om het uittreden te kunnen financieren. Daarmee zouden we de NWO van het TTIP, TPP, TISA en CETA voor de deur van de EU krijgen. Dan zal de EU ook alle condities van het TTIP moeten accepteren en zich moeten aansluiten. Dan word de consument in de EU de pineut. Ik eil van de gedachten.

Als we niet kiezen voor de Shanghaicoalitie waarbij word toegezegd dat niet alle inwoners binnen deze coalitie vrij mogen reizen komen we volgens mij in een totalitaire wereldorde te wonen waarbij wij moeten concurreren met de loonkosten van slaven in Maleisie en lage lonen in Mexico en elk ander lage loonland dat is aangesloten bij het TPP. In mijn ogen kunnen we onder de huidige condities beter zaken doen met de Shanghaicoalitie en hen verzoeken om een zachte landing van de Euro. Dat is ook in hun belang. Ik vrees dat het alternatief oorlog word met de VS of tegen de VS.

Ik gruwel van een wereldorde waar de multinationals het voor het zeggen hebben en stemmers eigenlijk weinig meer te vertellen hebben. Die wereldorde is aanstaande onder het TTIP, TPP, TISA en CETA op de huidige condities waar een commisie in de VS het voor het zeggen heeft.

Hoe gezond het huidige kabinet denkt dat onze economie is, concurrentie zonder invoerrechten met multinationals in Mexico en Maleisie kunnen we niet aan. Dat zou een eneorme neerwaartse druk betekenen op de lonen in Nederland. 

Overigens ben ik niet tegen een EU, maar ik ben tegen de huidige transferunie en ik ben niet tegen een TTIP, TPP, TISA en CETA, maar wel tegen de huidige voorwaarden, waarbij zelfs de meeste politici niet weten waar ze hun handtekening onder zetten.

Mensen vinden dat ik overdrijf, maar de huidige koers is een fascistische koers waar grote bedrijven het voor het zeggen hebben en de burgers in het gelid moeten aantreden en slavenarbeid moeten verrichten. Onze politici snappen niet wat ze moeten tekenen, laat staan de meerderheid van de bevolkingen.

cefas op 23-09-2016 21:02

Clinton gaf Trump de schuld van deze escalatie. Hoe doortrapt kun je zijn. Walgelijk.

Joy op 23-09-2016 22:10

JP, Er zijn genoeg sites waar je meer achtergrond kan vinden, waar de gevechten de oorzaak van zijn, enkel eindeloos over gevechten en ellende schrijven, is niet bewustmakend, waar het om gaat is dat de mensheid wakker wordt en naar de kern en de oorzaak gaat zoeken, niet naar de eindresultaten, waar het de machtshebbers nou precies omgaat dat je naar kijkt. Omdat ze dan toestemming van het leger en de slapende mensen krijgen, om weer wapens te leveren en nog meer slachtoffers te maken. Ten eerste levert onrust, chaos en terroristme hen een excuus om wapens te verkopen. Oorlogen worden gecreeerd om deze reden, verder zijn er nog veel meer redenen, waarom er chaos en oorlog gecreeerd wordt, daar kan je alles over vinden op internet. Ik probeerde hier wat te plaatsen, maar het wordt weggehaald. Ik kan hier dus niet met iets zinnigs komen.

 

Joy: U bent hier gast en u dient zich aan de siteregels te houden, dit is u al 2x gemeld, zie Holocaust. Uw verongelijkte gedrag en uw grote mond omtent de inhoud van de artikelen maken dat u een ongewenste gast gaat worden.Pas uw gedrag aan. Mod.

5318537 op 24-09-2016 13:19

Joy op 23-09-2016 22:10        Beste Joy,als je de Amerikaanse,,Hood,,weet dan zijn dat buurten die door wangedrag gevaarlijk en verloederd worden,vol met gangs die aangevuld worden met,,Drop outs,,(scholieren die met school stoppen) en als je scholing ontbeert en slechts de grote waffel overblijft dan rest slechts de criminaliteit waar deze (Amerikaanse) jeugd een levensverwachting heeft niet veel ouder te worden dan 17 jaar.

Als baas/bedrijf heb je niets aan dit soort,wat enigzins te vergelijken is met de Zaanse grootsmoelen die een hele buurt verpesten,en wat ze werkelijk zijn liet het laatste videotje zien waar de opruier Ismael wegrende voor een boze man die hem terechtwees/op zijn nummer zette.

In Amerika zijn deze lui extreem gevaarlijk en een woeker die een heel land kan verpesten,zoals de Bloods en de Crisps uit zuid Los Angeles waarvan de Crisps nu zijn uitgegroeid tot een gang die te vinden is tot aan de oostkust.         Zelfde als de Mexicaans/Latino gang,,MS.13 enorm groot is.

Bij ons (Europa) heb je moslims die vergelijkbaar zijn met deze (door volwassenen gerunde gangs) en hele woonwijken in hun greep houden,wordend,,No Go Area,s (waar je dus beter niet kan komen als niet-moslim,omdat daar moslim gangs en shariapolitie de dienst uitmaken en waar politie niet eens zijn gezicht durft te laten zien.

Xandernieuws heeft al aandacht gegeven aan dit gegeven waarbij groepsverkrachtingen en berovingen inclusief zware mishandelingen de standaard zijn,in deze woonwijken waar een ongelovige de hel treft mocht deze daar nog wonen.

Beide groepen,de Amerikaanse gangs,en hier de moslims zijn alleen goed in het onleefbaar maken van het gebied/woonwijk waar zij zijn als het aantal groot genoeg is.         Zoals hun thuislanden geen reclame zijn zo is hun gedrag hier dat evenmin,en al dat slechte is islamgerelateerd,want noem slechts een iets goeds wat de islam heeft gebracht ten gunste van de totale maatschappij (dus ook voor niet-moslims).

Ik heb onbevooroordeeld gezocht en kon niets vinden in de islam wat mij blij maakt,en moslims hebben het ook niet kunnen vinden want ze zijn er niet vrolijker of blijer van geworden.       Alleen maar boos en haat.       en leeg,heel erg leeg.

Joy op 24-09-2016 15:31

Eens, maar heel diep van binnen, diep in hun ziel zijn deze lui goed, en veel deugd nie in de maatschappij, zoals het onderwijs, kan ik een boek over schrijven, de bekrompenheid en opgekropte haat van ouders, dat ze ook weer hebben meegekregen, de generaties op generatie opgelegde normen en waarden, waar een kind geestelijk in stikt. Een klap in het gezicht als ej drie jaar bent kan een mensenleven verwoesten. Ik zie al de onrust in de wereld als een cormisch gebeuren. De wereld gaat niet ten onder aan deze mensen, dit zijn de mensen die zich niet conformeren en veel van hen wordt liever een relschopper dan dat hij zn ziel verkoopt aan een maatschappij, waarvan hij, misschien onbewust, diep van binnen voelt dat die nite klopt. De wereld is corrupt, het geldsysteem, het onderwijs, de farmacy, etc. etc.

Waarschijnlijk gaan wij ooit deze mensen dankbaar zijn, omdat deze mensen aangeven dat de wereld ziek is en tot op het bot verrot. De grote corruptie van de wereld zit veel dieper en moet ergens anders gezocht worden. Dat is wat ik bedoel.

VGer47 op 25-09-2016 00:25

Begin oktober is het joodse nieuwjaar, met het Bazuinenfeest. Veel uitleggers menen dat de 'laatste bazuin' die Paulus noemt in verband met de Opname slat op de laatste bazuin die aan het eind van die dag geblazen wordt. Dit jaar eindigt niet alleen een jaar maar een jubeljaar, bijbles gesproken een belangrijk moment. Ook begint in oktober een nieuwe jaarweek. Gezien de manier waarop de hele wereld steeds meer en steeds sneller in chaos geraakt zou het mij niets verbazen als begin oktober inderdaad de Opname plaatsvindt. Hoe dan ook, de 'weeën' gaan steeds sneller, een duidelijk teken dat de 'geboorte' nabij is!

Joy op 25-09-2016 09:55

@5318537

Ten eerste vind ik geen enkele godsdienst heilzaam, niet in eerste instantie, omdat het blijk geeft van angst om zonder houvast in het leven te staan, je zoekt buiten je een richtlijn en een autoriteit die je jouw leven laat bepalen, het is nog gewoon een kinderlijke fase in de menselijke ontwikkeling. Mocht het ooit nodig zijn geweest in onze evolutie, dan vind ik dat onderhand niet meer passen in deze tijd. Niet dat ik niet in een God of Bron geloof, maar ik ben er van overtuigd dat elk mens uiteindelijk individueel zich bewust wordt van de hogere waarheiden en er vanuit een vrij wil voor kan kiezen. Wat de Islam betreft, kan je de tijd minstens 700 jaar terug zetten en dan naar het christendom kijken, niet elk mens zit op dezelfde evolutielijn, het is een kwestie van tijd en de Islam zal binnen een paar jaar niet mee bestaan.

V op 25-09-2016 15:43

Ik vraag mij toch sterk af hoe je kunt beweren dat die rellen gestart zijn om Donald Trump te stoppen?Bewijs graag i.p.v. klakkeloos teksten van onbetrouwbare bronnen vertalen en kopiëren. Naar mijn mening ben jij beïnvloed door je TV, computer en andere apparaten waar jij propaganda op te zien krijgt.Je denkt weliswaar alternatief en geloofd de mainstream niet, echter de juiste informatie lever je helaas ook niet aan.Uiteindelijk verschil je niet zoveel van de Mainstream media, je schrfijt namelijk ook werkelijk waar onzin.Kijk je naar de feiten, dan heeft Trump goede relaties met hoge personen waarvan figuren zoals jouw beweren dat ze onderdeel zijn van de gevestigde orde, illuminati, new world order of hoe je het ook mag noemen.Namen zoals Kissinger, Rockefeller of de Clintons zijn geen onbekende voor Trump.Denk je nu echt dat Trump tot bezinning is gekomen en deze mensen de rug toegekeerd heeft? 

Kijk je verder dan de verkiezingscampagne etc., dan kun je concluderen dat de Trumps niet bepaald "goedzinnig" zijn naar hun personeel.Geloof jij dat Trump "de grote vastgoedmagnaat van Amerika" verschil gaat brengen voor de normale man, geloof je daarbij ook dat hij zijn goede vrienden van de gevestigde orde de rug gaat toekeren, dan geloof je in sprookjes en ben je naar mijn mening een geestelijk gehandicapte die niet in staat is voor zichzelf conclusies te maken.Dat is ook precies wat Xander is, informatie van kanalen zoals Infowars zijn niet betrouwbaar en het is triest om te zien dat je deze verhalen kopieert en niet zelf op onderzoek uitgaat.Doe je dat wel, dan kun je concluderen dat de gevestigde orde sterk vertegenwoordigd is bij zowel de Democraten als de Republikeinen en je letterlijk een theater voorstelling te zien krijgt. Dat is helaas de keiharde waarheid!

V op 25-09-2016 15:45

VGer47 op 25-09-2016 00:25Sorry, maar je gelooft in sprookjes. 

V op 25-09-2016 16:08
Klara Mee op 23-09-2016 14:07

Wat een gigantisch onzinverhaal weer. Geloof je dit nou serieus zelf? Heb je je ooit 1 minuut afgevraagd waarom je alle onzin klakkeloos voor waarheid aanneemd? Van al de honderden berichten die je afgelopen jaren geplaatst hebt is er nog geen 5% zo gegaan zoals jij het hier op je site geprofeteerd hebt.

@Klare MeeJe hebt groots gelijk, deze pagina staat vol met onzin.Het feit dat ze hier schrijven dat Trump niet bij de gevestigde orde hoort, maar voor verandering gaat zorgen, is werkelijk waar krankzinnig.Trump is al jaren bevriend met de gevestigde orde en een van de grootste vastgoedmagnaten van Amerika.Personen die geloven dat zo'n persoon tot bezinning is gekomen, iets gaat beteken voor de normale man en daarvoor zijn rijke machtige vrienden aan de kant zet zijn naar mijn mening geestelijk gehandicapt.Lees je de reactie's, dan kun je naar mijn mening ook enkel concluderen dat dit een website is voor doelgroep geestelijk gehandicapten die niet in staat is om voor zichzelf conclusies te trekken en voldoening haalt uit indianen verhalen te lezen. Simpelweg te triest voor woorden, persoonlijk heb ik van deze pagina een genotspagina gemaakt door simpelweg de onnozele berichten met daaropvolgende reactie's te lezen. Biertje en popcorn erbij, en lachen maar! 

V op 25-09-2016 16:10
Maurits Dekker op 22-09-2016 20:24

Om de verkiezing van Donald Trump te voorkomen kan de elite in Washington ook kiezen voor 'the Dutch method', welke in ons land op 2 mei 2002 zo succesvol toegepast werd. 

Reken er maar op dat ook deze optie serieus overwogen wordt.

@Maurits DekkerHoe kom je er in hemelsnaam bij dat de gevestigde orde niet blij is met Trump?Graag bewijs i.p.v. indianen verhalen.  

V op 25-09-2016 16:22
Tom Hendrix Seneca op 22-09-2016 16:21

De Roden, de linkse Democraten, de politieke-elite, zullen alles doen om te voorkomen dat Donald Trump President wordt. Daar gebruikt Links alle middelen voor, daar is Links om voor bekend. Ook ik vermoed dat de rode Democraten, samen met de plutocraten Soros, Goldman-Sachs, en de NWO, uit zijn op een gigantisch conflict, om de verkiezingen tegen te houden, en de moslim Obama aan de macht te laten. Ze zijn vijanden van het christendom!

@Tom Hendrix SenecaKun je jouw --- zie siteregels. Mod. beredenering wellicht met feiten onderbouwen?Voor zover mij bekend is, is Trump al ruim jaren bevriend met personen uit de gevestigde orde.Vraag je naar mijn mening, dan neig ik er eerder naar dat jij voor de gek bent gehouden door je tv, computer en overige kanalen waar jij propagande op te zijn krijgt.Daardoor heb je de huidige mening over Trump.Als jouw bewering waar is, dan moet Trump tot bezinning zijn gekomen waardoor hij wilt opkomen voor de normale man en daarbij zijn rijke machtige vrienden de rug toekeert, klinkt niet echt logisch vriendje.Ik neig er eerder naar dat jij inderdaad beïnvloed bent en een foute kijk op de situatie hebt.De realiteit is dat Trump een zeer grote kans heeft om de nieuwe president te worden en daarbij gesteund wordt door de gevestigde orde, Trump is zo geposioneerd dat hij de klagende burger die tegen de gevestigde orde is voor zich weet te winnen.Clinton spreekt een andere doelgroep aan.De gevestige orde heeft inimddels wel zijn lesje geleerd door op meerdere partijen in te zetten, alhoewel ze Bush junior het liefst ook erbij hadden gehad.Wees echter niet getreurd, deze man zal zijn 8 jaartjes uiteindelijk ook nog wel krijgen.Dat is helaas de keiharde waarheid.  

Hoopvol op 25-09-2016 22:27

@V....... ik denk dat je een beetje achterloopt 

youtube : 

Nieuwe Wereld Orde - Nazi en Bilderberg oprichter Prins Bernhard.      

En youtube ; know your enemy skulls en Bones.

ben je weer een beetje bij ! 

Mvg 

 
Joy op 25-09-2016 22:28

Trump gaat het niet worden, er komt waarschijnlijk uitstel van de verkiezingen, totdat een van Hillaries kloons geschikt is, of een andere vrouw beschikbaar is, vanwege occulte overwegingen willen ze een vrouw als president hebben,  (ik ga hier niet over uitwijden). Maar het zal niet voor lang zijn. Reageer hier maar niet op ik weet dat het knetter klinkt. Ik ga het ook niet uitleggen.

Hoopvol op 25-09-2016 22:42

Vger47 zou best eens kunnen ! Maar weten doen we  ( nog ) niet. Blijft spannende tijden !!! Jammer voor V dat hij er zo'n lol in heeft, of hij straks nog zo lacht ???? Wens je veel succes V  !

Wil je nog een tip meegeven ; onthou deze naam goed ; Jezus Christus van Nazereth !!! Je zult Hem nog hard nodig hebben! Hoop niet dat je Hem dan ook uitlacht ..... 

Joy op 25-09-2016 22:48

Of Michelle?

Hoopvol op 26-09-2016 23:03

en beste V is uw kennis al een beetje bijgespijkerd ? 

Zonee, dan heb ik hier nog iets voor je : youtube 

(!!! Chemtrails - NL ondertitel/subs) What In The World Are They Spraying? - Full Length

en kijk morgenochtend maar eens naar de Sky !  Ik kan er in elk geval niet om lachen ! 

Mvg 

Hoopvol op 28-09-2016 09:37

@ en V ???? Heb je er nog zo de lol in met al deze gehandicapten op deze site...? 

Anders kijk dan nog even naar Youtube : de satanische nieuwe wereldorde ! Kijk hem helemaal af ( sla stukje over buitenaardsen over ) kijk maar hoe we bedrogen, belogen en vooral vergiftigd worden. Niet voor niets sterven er jaarlijks zoveel aan kanker ! 

We zitten in een satanische trechter die ons lijdt naar duisternis!  Er zijn honderden van die filmpjes die genoeg bewijs geven ! 

Kijk wat deze Canadese Pastoor Kevin Annett heeft ontdekt toen hij een klein parochie in Noord Canada mOest leiden. Lange documentaire ; youtube :

Unrepentant: Canada's Residential Schools Documentary
 

maar kijk hoe onze koningshuizen, regeringen, maar vooral het vaticaan hier bij betrokken zijn. 

We worden geregeerd door Satanisten ( welke Tom bedoelt ) en dat is geen Joke .... Niet om mee te lachen !!!youtube : Omega Satanisme deel 1 t/m 4 ( voor een eerste indruk ) 

ik hoop V dat je op tijd gerechtigheid mag ontdekken ; gerechtigheid die alleen Jezus Christus geopenbaard heeft. Ik hoop dat je het licht mag ontdekken in vooral de komende duisternis !!!! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl