Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Netanyahu in Nederland: Linkse kamerleden keren zich tegen Joodse staat Israël

Nederlanders mede dankzij leugenmedia opnieuw één van de meest antisemitische volken in Europa


Politiek correct Den Haag diende wederom een virtuele gele Jodenster uit aan Netanyahu.

De Israëlische premier Netanyahu is vandaag in Nederland, en legde tijdens een persconferentie nog eens uit waarom het conflict met de Palestijnen nog steeds voortduurt. ‘De Palestijnen willen Tel Aviv en Akko, ze accepteren geen enkele Joodse staat.’ Vooral linkse Tweedekamerleden hadden hier geen enkele boodschap aan, die steunen zoals bekend al jaren volmondig de oprichting van een nieuwe Palestijnse terreurstaat in het hart van Israël. Het Turks-Nederlandse kamerlid Tunahan Kuzu, lid van de racistische linksradicale beweging Denk, weigerde Netanyahu zelfs demonstratief de hand.

 


Kuzu had een button met een Palestijnse vlag op, waarmee hij zich openlijk solidair verklaarde met het streven van de Palestijnse Autoriteit en Hamas om de Joodse staat volledig uit te wissen. Dat streven staat namelijk nog steeds bovenaan de officiële handvesten van beide islamitische (terreur)bewegingen.

De Turkse Nederlander noemde het ‘een schande dat de rode loper is uitgerold’ voor Netanyahu, zogenaamd omdat Israël de rechten van de Palestijnen zo ernstig zou schenden. Dat president Recep Tayyip Erdogan in zijn thuisland al jaren bezig is aan een échte uitroeiingsoorlog, namelijk tegen de Koerden, daarnaast verantwoordelijk is voor het ontstaan en bewapenen van ISIS, en tienduizenden Turken met maar enige kritiek op Ankara heeft laten ontslaan of gevangen laten zetten, is –zoals al eerder is gebleken- geen enkel probleem voor ‘Denk’.

Kamerlid Rik Grashof van GroenLinks, dat Israël eveneens liever vandaag dan morgen ziet verdwijnen en plaatsmaken voor de zoveelste moslim terreurstaat, bleef om dezelfde reden maar gewoon weg bij het gesprek.

Voorwaarden zouden eind maken aan Israël

Netanyahu, inmiddels gewend aan dit nieuwe antisemitisme (verpakt als anti-Israëlisme) bleef nochtans rustig, en herhaalde voor de zoveelste keer dat hij bereid is om de Palestijnse leider Mahmoud Abbas meteen te ontmoeten, zonder voorwaarden vooraf. Maar dat is nu juist al jaren het grote probleem: Abbas stelt wèl voorwaarden om te onderhandelen, en die voorwaarden zijn dermate hard, dat als Israël daarmee zou instemmen, praten geen nut meer heeft, omdat de Palestijnen dan in alles hun zin zouden hebben gekregen, en het verdwijnen van Israël slechts een kwestie van tijd is. (3)

Wat, zoals bekend, ‘stiekem’ het doel is van zo ongeveer heel links en politiek-correct Nederland, met de PvdA, GroenLinks, D66, de SP en Denk voorop. Niet geheel toevallig dezelfde partijen die ook grote voorstanders zijn van de massale moslimimmigratie en islamisering van Nederland.

Zij hadden en hebben daarom geen enkele boodschap aan Netanyahu’s argumenten, en weigeren ook maar een seconde te bedenken dat het erg lastig vrede sluiten is met een buurman die nog steeds openlijk uit is op jouw totale vernietiging, ongeacht wat je hem ook al hebt gegeven en hoeveel je hem ook belooft.

‘Hun probleem is dat wij bestaan’

‘Hun probleem is niet de Westbank, (Judea en Samaria, waar de Palestijnen hun tweede eigen staat willen oprichten – X.)’ legde de Israëlische premier daarom nog eens vergeefs uit. ‘Hun probleem is het feit dat wij bestáán. We verlieten de Gazastrook, en wat gebeurde daar? Hamastan. De Palestijnen willen ook Akko, Jaffa en Tel Aviv. Mahmoud Abbas accepteert niet dat Israël bestaat. De Palestijnen vieren moorddadig terrorisme, of dat nu in Israël of elders in de wereld plaatsvindt, en noemen hun straten naar de moordenaars.’

De Palestijnen kruipen constant in de slachtofferrol, omdat ze de gratis miljarden uit Europa, Amerika en de Arabische staten niet willen kwijtraken. Projecten die hun leven zouden verbeteren worden daarom consequent afgewezen. Zo wil Israël een nieuwe weg bouwen waarmee Ramallah, de ‘hoofdstad’ van de PA, en Bethlehem veel sneller met elkaar worden verbonden. De Palestijnen weigeren echter mee te werken, omdat die weg langs Maaleh Adumim, een Joodse plaats met 50.000 inwoners, loopt.

‘De nederzettingen zijn niet het probleem van het Midden Oosten,’ vervolgde Netanyahu. ‘Toen wij Gaza verlieten, stopte het conflict niet. De hele wereld ziet de veranderingen in de Arabische wereld, en dat voorspelt niet veel goeds voor vrede.’ De premier benadrukte dat bij ieder toekomstig vredesverdrag de veiligheid van Israël voor hem het belangrijkste is. Ook stemde hij in met een Nederlands voorstel om nog meer goederen, zoals brandstof, naar Gaza te brengen. (1)

Nederlanders bevestigen bedenkelijke anti-semitische reputatie

Journalist en auteur Manfred Gerstenfeldt bekritiseerde deze week de sterke anti-Israël hetze in Nederland, die voortkomt uit een vertekend beeld dat voornamelijk wordt veroorzaakt door de eenzijdig pro-Palestijnse media en politici. Gerstenfeldt wijst in dit verband op de zeer bedenkelijke reputatie die ons volk heeft opgebouwd:

Drie vierde deel van de 140.000 Joden in Nederland werden in de Duitse vernietigingskampen in Polen vermoord. Nederland is vandaag het enige West-Europese land dat het falen van zijn regering en haar houding tegenover de Joden nooit heeft toegegeven.

Opgestookt door links, met de PvdA voorop

Dat 74% van de Nederlanders –het hoogste percentage in heel Europa- Israël een grote bedreiging voor de wereldvrede vindt, komt omdat ons volk ‘voortdurend is opgestookt door veel Nederlandse, hoofdzakelijk links-extreme en midden-linkse politici, vooraanstaande media, pseudo-humanitaire NGO’s enz.. tegen de Joodse staat.’

PvdA, D66 en het fors naar links gerukte CDA dienden al een motie in om sancties tegen de Joodse staat in te stellen. Navrant: de huidige minister van Ontwikkelingssamenwerking, de PvdA’er Lilianne Ploumen, bekleedde tussen 2001 en 2007 hoge functies bij de katholieke anti-Israëlorganisatie Cordaid, dat voor zijn activiteiten honderden miljoenen subsidie uit Den Haag kreeg, en zelf grote bedragen schonk aan de stichting LAW van een antisemitische Palestijnse haatprediker – een stichting die vanwege enorme corruptie moest worden opgeheven.

PvdA minister Bert Koenders deed ook de nodige duiten in het anti-Israël zakje door deel te nemen aan een Europese campagne om Israëlische producten uit Judea en Samaria te ‘etiketteren’, met de bedoeling dat ze door het publiek zouden worden geboycot. Het was een feitelijk oproep voor de virtuele herinvoering van de beruchte gele Jodenster – nu nog voor ‘Jodenproducten’, wat –zoals de jaren ’30 lieten zien- de opmaat is voor het ‘etiketteren’ van Joden zélf.

‘Vuile Joden!’

Om de deplorabele morele staat van ons volk en land nog eens te benadrukken: Marokkanen, de knuffelmoslims over wie wij van politiek Den Haag en media geen kwaad woord mogen spreken, vielen vorig jaar een bejaard Joods echtpaar dat de Holocaust had overleefd aan –de vrouw had zelfs in Auschwitz gezeten- en scholden hen uit voor ‘Vuile Joden!’ (4)

De Holocaust, die op de meeste Nederlandse scholen al jaren wordt verzwegen, omdat we daarmee diezelfde Marokkaanse en islamitische medescholieren heel boos maken. En dat komt weer omdat zij een ideologie aanhangen waarin de totale uitroeiing van de Joden één van de allerbelangrijkste doelstellingen is, waar ook de Palestijnen openlijk op uit zijn.

En uitgerekend van deze ideologie, die zeker in dit opzicht identiek is aan die van Hitlers Nazi’s, laten wij nu miljoenen volgelingen toe. Begrijpt u het nog, deze overduidelijke doodswens, waarbij ons laffe, naïeve volkje schijnbaar weer voorop wil lopen? Maar misschien gaan hier de ogen pas open, als wij net als de Israëliërs en Joden dagelijks te maken krijgen met islamitische moord- en terreuraanslagen door mensen, waar op geen enkele manier redelijk mee te praten valt. Wij hopen beslist van niet, maar als het zo doorgaat dan roept ons land deze keiharde les zelf over zich af. Opnieuw.


Xander

(1) Arutz 7
(2) NU
(3) DEBKA
(4) E.J. Bron via Likud

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Pagina12
zoeker op 08-09-2016 08:40

 

W.A.A.R.- blog met informatie over Israël:

 

http://blog.waarnet.nl/2016/09/de-leugens-in-een-petitie-tegen.html 

 

 

AEO op 08-09-2016 09:19

@Ike,

Heeft iemand de politieke kleur van Bibi wel eens verklaard naar de Nederlandse politiek? Volgens mij komen we dan nl. ergens extreem rechts van de PVV uit.

Deze opmerking toont duidelijk dat je echt helemaal niets weet van de situatie in Israël, want hoe verzin je zoiets? Wat zou hij volgens jou dan moeten doen om je goedkeuring te krijgen?

AEO op 08-09-2016 09:36

@Osman,

De islam is de toekomst hier, dat is wat ik zie!

Volgens mij zie je niet echt scherp! Misschien eens een bril laten aanmeten? De islam is nu wel in opmars en zal steeds meer gaan domineren. Maar dat de islam de toekomst heeft is onzin, want uiteindelijk zal deze antichrist ten onder gaan, dat is in de Bijbel voldoende omschreven. De valse profeet wacht een roemloos einde. Alles wat er nu gebeurt is in de Bijbel al omschreven in talloze profetieën. Dat die profetieën feilloos uitkomen bewijst, dat de Bijbel waar is. Vele profetieën gaan over het herstel van Israël, en dat God ervoor zal zorgen, dat de Joden uit alle windstreken weer terug zullen gaan naar hun land. De wereld staat er bij en kijkt ernaar, maar is stekeblind, want men wil God niet meer erkennen. Met als gevolg rampspoed over de wereld! Amerika dwong Israël om de Gazastrook op te geven. Toen daadwerkelijk met de ontruiming werd begonnen, trof op datzelfde moment orkaan Katharina de VS, met grootschalige verwoestingen in New Orleans. Terwijl de Joden in de Gazastrook op bevel van de VS uit hun huizen werden verdreven, verdreef de orkaan vele tienduizenden Amerikanen uit hun huizen. Wie Israël benadeelt, zal door God's oordelen getroffen worden, precies zoals in de Bijbel staat geschreven! Wil je er nog een? De aanslag in Nice, waarbij 85 doden vielen gebeurde precies op het moment dat de Franse minister van buitenlandse zaken op officiëel bezoek was in Libanon bij de Hezbollah, de doodsvijand van Israël. Ga daar maar eens over nadenken!

Er zijn nog veel meer voorbeelden, maar ik laat het nu maar even bij deze twee.

Pier op 08-09-2016 10:23

Zo Osman herboren, zie jij de islam als toekomst voor Nederland? Zo zo...... wat zullen we daar nou eens van zeggen.... een vergelijking: iemand ontvang gasten in zijn huis. Na enige tijd blijkt dat de gasten niet meer weg willen. Na nog wat meer tijd blijkt dat de gasten in huis de huisregels willen gaan dicteren. Wat is de oplossing, Osman herboren? 

Harold op 08-09-2016 10:42

Zionisme is niet meer dan ´de wens voor een eigen thuisland voor de Joden` en refereert aan de berg Zion, die ook vele malen in de Bijbel genoemd wordt. Eigenlijk is dit maar een onschuldige ideologie, die in 1948 ook nog werkelijkheid is geworden, maar nu te pas en te onpas wordt gebruikt door vooral Islamitische medeburgers om hun Jodenhaat te uiten. Want ja, eigen thuisland voor de Joden dat kan natuurlijk niet. Wij hebben in het westen een grote mond over de zgn. tweestatenoplossing enzmen is boos als Israel een dergelijke oplossing in twijfel trekt, maar hebben niet door dat een tweestatenoplossing ook niet het einddoel van de Palestijnen is. Ook de Palestijnen zijn voor maar een staat, de Palestijnse Staat. Natuurlijk om dit te laten ontstaan zullen de Palestijnen eerst voordoen alsof zij ook voor een tweestatenoplossing zijn, maar watr laten wij ons in het westen toch bedotten door de Palestijnen.

Ik moet toegeven, dat Arafat, een uitstekend strateeg is geweest. Hij heeft het voor elkaar gekregen, dat werkelijk de gehele wereld de Palestijnse leugen geloofd, dat namen als ´bezette Palestijnse gebieden` volledig in de westerse wereld zijn geintegreerd en de Joods namen Judea en Samaria, zoals dat gebied al 3000 jaar heet, volledig uit het collectief geheugen zijn gewist. Zelfs Betlehem de geboorteplaats van onze Joode Jezus Christus is al algemeen geaccepteerd als Palestijns.

De leugen regeert en als we de waarheid vertellen , worden we uitgelachen, omdat niemand de waarheid meer kent, maar laten we ons daar niets van aantrekken en de waarheid blijven vertellen.

Infidel4U op 08-09-2016 10:48

Bij de volgende verkiezingen wordt er afgerekend met deze linkse fascisten. Opzouten uit de kamer en geen wachtgeld. Zoek maar een echte baan en als dat niet lukt: ww en aansluitend bijstand. Maar eerst het kapitaal dat ze over de ruggen van de Nederlandse belastingbetaler hebben vergaard op eten. Geen speciale behandeling meer voor "politici" die de boel naar de knoppen (willen) helpen. Genoeg is genoeg.

Snorretje op 08-09-2016 12:20

De linkse partijen PvdA, GroenLinks, D66, de SP en Denk voorop, willen niet alleen het christendom, maar ook Israel van de kaart vegen. Het steeds maar opschroeven van wat zij willen is opvallend vaak het onderwerp.

Dit zijn dezelfde partijen die zo'n voorstander waren van een ANC in Zuid Afrika. Een ANC die met goedkeuring van genoemde partijen moorden en plunderden bij blanken en politieke tegenstanders. Hoogopgeleide blanken kwamen onderaan de pikorde. En ziet wat er van Zuid Afrika terecht is gekomen.   

Datzelfde beeld zie ik nu ook bij Palestina en het hoogopgeleide Israel. 

Pieter op 08-09-2016 12:36

Je kunt hier wel lopen klagen maar dat brengt totaal niets!

Laat je stem gelden bij de verkiezingen!

Alfred op 08-09-2016 12:58

Whahaha een Joods persoon die een ander beschuldigd van de slachtofferrol. het moet echt niet gekker worden hoor. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Hahaha kom op zeg.

willy op 08-09-2016 14:09

IK heb het ook gelezen en ook Nederland zal niet gespaard blijven wie Israel vervloekt staat zelf onder de vloek en Israel is reeds door het stof gegaan en deze periode loopt af in 2O18 en totdat zal dan een werkelijkheid worden en het lachen is daarmee afgelopen van Rome terug naar de eeuwige ware stad Jeruzalem ! shalom

Infidel4U op 08-09-2016 14:24

Dat het altijd nog erger kan blijkt wel in Duitsland. De linkse indoctrinatie in combinatie met een ongeneeslijk Stockholm-syndroom heeft 'professor' Annette Treibel van de Universiteit van Karlsruhe ertoe aangezet op een conferentie in Rostock te pleiten voor 'integratieklassen' voor Duitsers... Zodat zij beter in de islam kunnen assimileren. Het moet niet gekker worden. Na voorstellen hele steden aan moslimmigranten over te geven zodat zij daar de sharia alvast kunnen invoeren is dit de volgende stap?! Echt?! Hoe ziek in je hoofd kun je zijn... Dit bewijst eens te meer dat politieke correctheid en links fascisme gevaarlijke besmettelijke ziekten zijn die zo snel mogelijk moeten worden aangepakt. Er is geen tijd te verliezen!

vlooitje op 08-09-2016 15:09

Wat zijn we diep gezonken in ons landtje, jammer dat het niet meer Nederland is maar Moslimland.

Hoe stom zijn politici omhun eigen identiteit op te geven en luisteren naar grijze wolven.

God's woord is hun onbekend, hoop dat de verlosser snel komt, elke dag langer is me teveel.

God's oogappel wordt overal uitgekotst! 

Maar Heer vergeef hun wat ze doen, want ze zijn niet slimmer.

Rebellio op 08-09-2016 15:20

@VE, er zijn mensen die dat zeggen ja. Van die mensen zijn er ook die zeggen datdeze door jou genoemde Karazeren juist afstammelingen zijn van de 10 verloren stammen van israel. Dan is de cirkel weer rond!

Als jij wil geloven dat het allemaal een complot is, ga je gang. Ik zie (helaas) een religie die in alles erop gericht is de wereld te veroveren. En laat die mensen nu uitgerekend degene zijn die in 90% van de gevallen onderdeel zijn van de huidige wereldproblemen: de islam. 

Tom Hendrix Seneca op 08-09-2016 15:56

@Infidel4U: 14.24. uur. LINKS,Socialisme/de Roden, met de islam maken Nederland en Europa volkomen kapot!

Tom Hendrix Seneca op 08-09-2016 15:59

@AEO: 01.08. Ik ben het volledig met U eens.

Qromwel op 08-09-2016 16:12

"En uitgerekend van deze ideologie, die zeker in dit opzicht identiek is aan die van Hitlers Nazi’s, laten wij nu miljoenen volgelingen toe." Niet de PVV, maar de politieke establishment (CDA, D'66, PvdA, VVD) is de nieuwe NSB.

Koddebeier op 08-09-2016 16:18

@Eelke Piers op 07-09-2016 19:34

Hoe gek ken je wezen ???? Heb je het meegemaakt ???  Leer eerst is de geschiedenis voor je onzinnige uitspraken doet !

ramon op 08-09-2016 16:39

Arrest Netanyahu for infanticide......

sonja op 08-09-2016 16:50

@Osman; "Nederlanders hebben niet veel meer met het Christendom". Grappig; ik studeer Theologie en juist nu puilen de collegezalen uit en moesten de docenten soms zelfs een groter lokaal regelen omdat het aantal studenten er niet meer in pasten. Het Woord van God, de Heer Jezus Christus, Zijn boodschap is springlevend en zal dat altijd zijn. Ook wanneer jij -en anderen wellicht- dit niet zien. Hij heeft volgelingen, altijd, overal. Niet alleen ouderen zoals jij beweert, maar juist allemaal jongeren. Mooi hé? En volgens jou heeft men hier ook niets meer met het Jodendom? De wens is de vader van de gedachte....

sonja op 08-09-2016 16:51

@Harold en Rebellio; Fijne bijdrage van jullie allebei!!!

densi op 08-09-2016 16:57

Tja die Kuzu met zijn agentschap van Erdogan blijkt DENK letterlijk de afkorting van De Erdogan Nederturken Klup. Vraag me nog steeds af wat iemand van Creoolse afkomst daar in de klup doet.

DN op 08-09-2016 17:38

Ik denk niet dat het daar allemaal mee te maken heeft, Joden hebben gewoon ook hun eigen land zoals we allemaal oms eigen land zouden moeten hebben, wij willen ook ons land terug & weg die American-EU war business, zo simpel is dat, baas in eigen land! De moslim invaders allemaal terug naar hun zandbak!

Qromwel op 08-09-2016 19:06

densi op 08-09-2016 16:57: Misschien uit op wachtgeld.
Likoed Nederland op 08-09-2016 20:02

"Mama, toen ik dat Joodse jongetje op het schoolplein eens lekker ging schoppen, is hij mij terug gaan schoppen, is dat niet gemeen?"

http://likud.nl/2016/09/denk-partij-heeft-denk-wijze-van-kleuters/

Rom op 08-09-2016 20:06

45000 mannen die zich vrijwillig hadden aangemeld om voor de Nedrlandse waffen SS te vechten in oost Europa.Vele holcaust survivers met name holcaust door  pistolen waren Nedrlanders betrokken.We mogen natuurlijk niet generaliseren(mensen die hun leven op het spel gezet hebben voor de vrijheid)maar van de Nederlandse politie en Nedrlandse Sa.Nedrlands oorlogverleden stinkt!

Rebellio op 08-09-2016 20:16

@ramon, kunt u uw mening ook motiveren?

Ike op 08-09-2016 21:51

@AEO op 08=08=3026 9819

Probeer je nu de Israëlische binnenlandse politiek te spiegelen op de Nederlandse en te zeggen dat in Israël er veel rechtsere partijen zijn?

Dat weten de meeste  mensen wel. Dat zegt niet dat Bibi dan links of in het midden zit, omdat er nog veel rechtsere partijen en politici zijn in Israël. Ariel Sharon was niet bepaald links te noemen en hij vond Bibi te rechts en conservatief. Onthoud dat maar.

Het is eerder triest dat in de Israëlische politiek, Bibi nog in het midden word gepositioneerd. In mijn ogen onzin. Ik denk dat er heel veel problemen opgelost gaan worden wanneer de orthodoxe Joden  overal in de frontlini ingezet gaan worden en ze neergezeschoten worden of veroordeeld door de krijgsraad voor het weigeren om bevelen uit te voeren. Iets wat andere Joden ook is overkomen. Bij de orthodoxe Joden zal dan de         uitbreken als dit gebeurd. Dan kan Bibi elke coalitie met hen vergeten.  Niet veroordelen zal ook leiden tot problemen met de rest van de samenleving, omdat velen het zat zijn om voor hen te betalen terwijl de orthodoxen niet hoeven te dienen in gevechtstaken aan het front. 

Qromwel op 08-09-2016 22:09

Visserman op 07-09-2016 16:08: Volgelingen van Jezus Christus zijn het licht dezer wereld. Tegen de Joden zei Hij wat anders! Philo-semitisme kan leiden tot tamelijk verwarde denkbeelden.
Qromwel op 08-09-2016 22:13

Lynx op 07-09-2016 18:09: Het is Gretta, zo is zij zichzelf gaan noemen. Eigenlijk is het Greetje.

Drossaard op 08-09-2016 23:20

Ike, in Israël is de geestelijke strijd nog belangrijker dan de militaire strijd. Dat is helaas iets wat ook veel seculiere Joden niet vermogen in te zien.

Een orthodoxe jood die door gebed en torah-studie geestelijke strijd levert kan zo van veel meer waarde zijn dan wanneer je hem een uzi in de handen drukt.

Zolang de hemelse heirscharen op Israëls hand zijn zal  het land zijn vijanden de baas bijven.

repelsteeltje op 09-09-2016 00:33

die islam is brutaal als de beul het word hoog tijd om eens te laten zien wie er de Baas is in het westen!!!!

repelsteeltje op 09-09-2016 00:34

als ik netanjanuh zou zijn dan kwam ik helemaal niet naar nederland als ik zo behandeld zou worden maar ja

repelsteeltje op 09-09-2016 00:44

iedereen terug naar eigen land als het niet bevalt in gastland zo simpel is het toch????die haatzaaiers hebben allemaal een thuisland toch????waar ze niet willen zijn omdat ze geen geld hebben dan!allemachtig waarom trapt het westen hier toch in ze lachen zich kapot die mohammedanen

Rebellio op 09-09-2016 07:54

@Xander, dank u voor het aanpassen van mijn reactie(s). Ik zie dat het vaker gebeurt en het zal ook wel eens bij andere gebeuren. Soms is het beter dat er nog even iemand een andere afweging maakt...

AEO op 09-09-2016 10:05

@Ike,

Volgens mij heb je niet begrepen waar ik op doel. Je praat nu over orthodoxe Joden die niet in het leger willen, maar dat is een gegeven dat bij 99% van de mensen hier ver beneden hun radar zit. Wat mij, en met mij gelukkig vele anderen op dit forum het meest irriteert, dat is de onbeschofte houding tegenover de premier van Israël. Geen enkele regeerder ter wereld is foutloos, maar ik vind hem een goede premier. Hij doet tenminste wat een premier behoort te doen, opkomen voor zijn land en volk, iets wat we van onze premier beslist niet kunnen zeggen. Wat dat betreft zou, figuurlijk gesproken, onze premier in zijn valse beloftes en leugens mogen stikken. Netanyahu slaat tenminste terug, als terroristen de bevolking met raketten belagen, wat overigens ook nog eens zware oorlogsmisdaden zijn. Spiegelen met de Nederlandse politiek doe ik niet, maar jij wel, omdat je hem zelf in je vergelijking nog rechtser benoemd dan Wilders. Wat mij betreft zou Wilders hier maar eens de volgende premier moeten worden. Hij krijgt veel kritiek, maar de PVV is nu wel de grootste partij geworden. Als we echt democratisch willen zijn, dan zou hij tenminste toch het volgende kabinet moeten vormen. Als alle overige partijen, die stuk voor stuk veel kleiner zijn, hem dan toch willen buitensluiten, dan vind ik dat zeer ondemocratisch. Er is met de overige partijen nauwelijks een fatsoenlijke coalitie te vormen omdat ze te klein zijn. Maar dat even terzijde. Ik vind dat we allemaal achter Israël moeten gaan staan, want wie Israël zegent, zal door God gezegend worden, maar wie Israël haat en veracht, die zal God's oordelen ondergaan. Geloof je dat? Dan neem je het voor Israël op. Denk je dat ik hier onzin verkondig? Laat ik je dan een voorbeeld geven. Toen Israël in 2005 door Amerika gedwongen werd om de Gazastrook te ontruimen, werden duizenden Joden er verdreven. Op precies datzelfde moment werd Amerika getroffen door de zwaarste orkaan ooit, Kathrina, die grote delen van New Orleans verwoestte en tienduizenden Amerikanen dakloos maakte. Nog een voorbeeld? De aanslag met de vrachtwagen in Nice, 85 doden. Precies op dat moment was de Franse minister van buitenlandse zaken op officiëel bezoek in Libonon bij de Hezbollah, de ergste doodsvijand van Israël. Verder commentaar lijkt me overbodig, en ik moet er nu ook een punt achter zetten omdat ik naar mijn werk ga.

Qromwel op 09-09-2016 16:12

AEO op 09-09-2016 10:05: Ik vrees dat Wilders met hetzelfde probleem zit als wijlen Pim Fortuyn: zitten er in de achterban voldoende ter zake kundige bestuurders? Die ook nog eens eendrachtig kunnen samenwerken. We hebben geen behoefte aan egotrippers en stokpaardjesberijders! Heinsbroek & Bomhoff konden nauwelijks door één deur.

Ron soeverein mens op 10-09-2016 11:54

Laat al die linkse landverraders inclusie v.agt lekker naar palestijnia gaan. Kunnen ze daar hun idiote ideeën prediken en die mafketel van denk hoort niet in de Nederlandse regering een plaats te hebben met een eigen partij. Het is en blijft een import turk met 2 paspoorten en een Internationale schande voor Nederland. Laat hem lekker gaan naar turkije bij erdogan  

Reinsert de Vos op 11-09-2016 21:33

Beste Ron, ik ben het volledig met u eens. Het is een schande hoe de premier van Israël behandeld is. Wat een waardeloze ellendelingen zijn die smerige linkse landverraders. Eigenlijk is er maar een straf voor dat tuig

Dat zo een kuzu hier politiek alle ruimte krijgt ongelooflijk schandalig een godspe bah kots

 

shalom👍

Rebellio op 13-09-2016 17:02

Zojuist is er een staakt-het-vuren verdrag gesloten voor een week in Syrie voor de niet IS-ers. En wat gebeurt er dan? Enkele uren Nadat het verdrag intrad worden granaten afgevuurd vanuit Syrië naar de Israëlische kant van de Golanhoogte. Gelukkig zonder gewonden of schade te veroorzaken. Het ogenschijnlijk verdwaalde vuur - het vijfde incident in iets meer dan een week.... "De oorlog is over - Laat de gevechten beginnen!"(Een variant op "de koning is dood - levende koning").

Wardje op 14-09-2016 15:04

Libanese minister stelt dat in de vluchtelingenkampen er een aantal van 20.000 jihadi's aanwezig is .

Nieuwe 5 minutenvideo van Robert Spencer.

New dangers of eur. mass immigration

https://www.youtube.com/watch?v=y7z_W-97k2s

Voorzorgsmaatregelen zijn een must!!!! op 22-09-2016 23:07

Het is ronduit belachelijk dat de premier van Israel op deze manier behandeld wordt. zo worden de geliukzoekers hier ook niet behandeld. Er wordt een vuil spelletje gespeeld door die linkse groeperingen hier, die lui zijn nog geen knip voor de neus waard.... Maar goed, sinds wanneer telt de mening van een gewone burger in die flut land nog, nou juist helemaal niet. De gelukzoekers worden hier met open armen ontvangen, terwijl die mensen je de lucht in je longen je nog niet gunnen. In de slachtofferrol kruipen terwijl ze de daders (gaan) zijn. Weinigen die zien dat deze mensen ons niks meer dan bakken ellende gaan geven. dat doen ze nu al, maar nu is het nog aanvaardbaar... Mensen wij zijn op weg naar een burgeroorlog, die mensen worden behandeld alsof het vorsten uit andere rijke landen zijn, terwijl het eigen volk langzaam maar zeker naar de achtergrond verdwijnt, overal wordt op gekort of bezuinigd om de grote stroom aan gelukzoekers maar te voorzien van centen en eten etc. Ze krijgen geld toe op alles wat ze doen, de buger die hier zijn levenlang heeft gewerkt krijgt samen met zijn vrouw een schamelig pensioen van nog geen 1300 euro in de maand, en daar heeft diegene dan zijn hele leven hard voor gewerkt en belastingcenten voor betaald... Om nu de geldzoekers te voorzien in zijn/haar onderhoud.. En ze voeren geen steek uit, het lijkt alsof ze van overlast bezorgen hun werk hebben gemaakt, en he ze krijgen er nog voor betaald ook... Man wat een luizenleven hebben die lui van de centen van ons die de regering aan hen denkt uit te moeten geven... Het leven hier in Nederland gaat er op achteruit, en niet zo'n klein beetje ook. Die hele vlichtelingen stroom is een afleidoing van iets veel groters, iets wat van onvoorstelbare grootte gaat zijn. In de Bijbel staat dat in het laatst der dagen 2 derde van de bevolking wordt uitgeroeid, en ik geloof niet dat we daar heel ver meer van verwijderd zijn. Alle tekenen zijn er, iedereen valt Israel aan, want dat land is de oorzaak van alles... Er is een ding wat ik zeker weet, en dat is dat Israel niet de schuldige is in dit verhaal... De Palestijnen willen alles, ze nemen geen genoegen met de helft... Kijk maar naar ons eigen land, overal zitten ze, verspreid door het hele land, wachtende op instructies om alles in een klap op stelten te zetten, maar dan is het te laat, dan is er geen ontkennen en vluchten meer aan.. Dan is het eigen huis en aard verdedigen zo goed als het je vergaat. Succes Allen...

tippelaar op 12-11-2016 15:10

Nederland, een volk van lafaards en landverraders. De nederlanders zijn al verloren maar weten het zelf nog niet want dat wordt angstvallig stil gehouden door wat zich de overheid noemt.  Deze overheid, niet in staat om te doen wat ze moet doen, kijkt handenwringend toe  hoe NL en haar bevolking naar de bliksem wordt geholpen door de islam. We stevenen af op een totale burgeroorlog, te vergelijken met Scebrenica. Met dit verschil dat wij daar als autochtone nederlanders zelf schuld  aan zijn. Wij verzuimen nog steeds om al het linkse gespuis in de politiek, de laan uit te sturen. Denk daar eens aan als u 15 maart 2017 gaat stemmen. Als u op links stemt of niet stemt, bent u medeschuldig aan de ondergang van nederland.

Qromwel op 12-11-2016 18:59

tippelaar op 12-11-2016 15:10: Niet generaliseren, aub.

Lüt op 24-04-2017 19:03

kijk eerst in de spiegel jood of Moslim, doet er eigenlijk totaal niet aan toe! Landje pik is ook diefstal.

Ga naar je fabrieksinstellingen, geef eerst terug wat niet van jou is. Als volwassene kan je onderhandelen.

Als agressor verlies je altijd, op zijn minst je kinderen als je her zelf niet Meer in leven ben. Praten zonder basis is zinloos.

lüt

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl