Headlines
Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Kabinet gaat € 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie

31.000 wetenschappers bevestigen dat Global Warming een hoax en een leugen is


Laat vooral de laatste alinea goed tot u doordringen. Ook hieruit blijkt onomstotelijk dat windmolens enkel kunnen worden gebouwd en draaiende gehouden dankzij gigantische subsidies, waar de betrokkenen zich –op kosten van de samenleving- enorm mee verrijken. (bron: Climategate)

De propagandamachine van de media en politiek draait weer op volle toeren, want die willen u doen geloven dat we zo ongeveer de warmste zomer ooit achter de rug hebben. De leugens die ons worden verteld moeten wel almaar groter worden, want het kabinet Rutte weet inmiddels dat de in het Energie Akkoord afgesproken bouw van windmolenparken ons volk maar liefst € 105 miljard gaat kosten, en dat voor slechts 3% van onze benodigde energie. Als milieufanaten hun zin krijgen, dan hebben we in 2050 een volledig ‘duurzame’ economie. Uit berekeningen blijkt echter, dat dit een onvoorstelbaar DURE aangelegenheid wordt, per huishouden jaarlijks € 27.000,-. En zo gaan we met z’n allen op weg naar een vals groen, maar werkelijk totaal failliet Nederland.

 

Ja, de energierekening valt dit jaar zo’n € 100,- euro lager uit, heeft het CBS berekent. Dat komt onder andere door de zachte winter en de lage olie- en gasprijs, en door het feit dat de Duitsers hun overtollige, zwaar gesubsidieerde windenergie –soms zelfs tegen betaling!- aan ons kwijt moesten. Want iedereen weet dat windmolens vooral draaien als het niet nodig is, en stilstaan als het wel nodig is. Dat wordt dus nog wat als Den Haag het aantal windmolens in ons land op ‘Duits’ niveau heeft gebracht, en er óf zoveel elektriciteit is, dat het nergens meer heen kan en ons netwerk wordt beschadigd, zoals in China, óf er veel te weinig is, en er massale en langdurige stroomstoringen gaan optreden.

Leger wetenschappers: Global Warming is een hoax

Maar het zou allemaal nodig zijn om de uitstoot van CO2 te reduceren en ‘Global Warming’ tegen te gaan. Tal van onafhankelijke experts, waaronder de oprichters van Greenpeace en het Weather Channel, en leidinggevende (oud-)NASA wetenschappers, hebben hier inmiddels afstand van genomen, net als ruim 31.000 Amerikaanse wetenschappers die een petitie ondertekenden waarin ze stelden dat er geen enkel bewijs is voor de CO2 / Global Warming hoax, waar de beruchte paniekzaaier Al ‘An Inconvenient Truth Lie’ Gore overigens al $ 100 miljoen mee verdiende.

Zo is het ook een regelrechte leugen dat 97% van alle wetenschappers achter de stelling staat dat de mens verantwoordelijk is voor de opwarming van de Aarde. Uit diverse onafhankelijke onderzoeken is gebleken dat die ‘97%’ van een zeer hoog ‘wij van wc eend adviseren wc eend’ gehalte is. Het is alsof aan Mercedes dealers wordt gevraagd welke auto’s de beste zijn, waarop hoogstwaarschijnlijk 97% antwoordt dat dit natuurlijk hun eigen merk is.

Pseudo wetenschap

Her en der begint de waarheid eindelijk tot de mainstream media door te druppelen. Zo plaatste zelfs de Wall Street Journal vorig jaar een redactioneel artikel waarin de ‘antropogene global warming  (AWG)’ een ‘pseudo wetenschap’ werd genoemd, die enkel bestaat in de hoofden van wetenschappers die van te voren al de opdracht hebben gekregen om global warming te ‘bewijzen’. Eerder kwam al duidelijk naar voren dat veel van dit soort wetenschappers afhankelijk zijn van overheidssubsidies, en er dus bij gebaat zijn de op voorhand door de politiek opgedragen conclusies te bevestigen.

Soros betaalde Gore om te liegen

Dat dit beslist geen complottheorie is, bleek onlangs ook uit de nieuwste lading gehackte ‘WikiLeaks’ emails. Behalve dat bevestigd werd dat de ultralinkse NWO miljardair George Soros één van de belangrijkste drijvende krachten achter de massale migrantenstroom naar Europa is, met als doel onze grenzen, landen, volken en culturen totaal uit te wissen (4), betaalde Soros’ Open Society stichting, dat al jaren nauw samenwerkt met de EU, jaarlijks $ 10 miljoen aan Al Gore om zijn ‘Global Warming’ verhaal extra dik aan te zetten, zodat het Westerse publiek in deze leugens zou blijven geloven. (3)

€ 105 miljard voor 3% energievoorziening

Terug naar ons eigen land, waar premier Mark Rutte tenminste één van zijn vele verkiezingsbeloftes wel is nagekomen, namelijk zijn eerdere uitspraak dat ‘windmolens niet op wind, maar op subsidie draaien’ – alleen dit jaar maar liefst € 9 miljard. Volgens een binnenkort te verschijnen nieuw evaluatierapport gaat het Energie akkoord, dat voornamelijk draait om de bouw van massale windturbineparken, de komende 15 jaar een duizelingwekkende € 105 miljard kosten. (2).

En krijgen we daar dan wel een volledig ‘groene’ energievoorziening voor terug? Nauwelijks. Die € 105 miljard dekt namelijk slechts 3% (inderdaad: DRIE) procent van onze totale energiebehoefte. Als we alle milieuclubs, bedrijven en banken die geweldig profiteren van al dat belastinggeld hun zin geven en inzetten op een 100% ‘duurzame’ economie in 2050, dan zou dat ieder gezin in 2030 al € 12.000,- en in 2050 maar liefst € 27.000,- per jaar gaan kosten.

100% groen = 100% failliet

Dan hebben we nog niet de gigantische investeringen in accubatterijen meegerekend, die nodig zijn om wind- en zonne elektriciteit voor slechts 2 weken te kunnen opslaan, om te voorkomen dat de energievoorziening dagelijks met zeer ontwrichtende storingen te maken zal krijgen.

Op Climategate werd berekend dat de uiteindelijke kosten per huishouden daarmee zullen uitkomen op € 169.600 per jaar. Het behoeft geen uitleg dat ook maar een gedeeltelijke verwezenlijking van dit waanzinnige streven het totale failliet van Nederland zal betekenen. Als klap op de vuurpijl zal de reductie van de uitstoot van het volstrekt ongevaarlijke, en om de groeiende wereldbevolking te kunnen blijven voeden zelfs broodnodige CO2, ondanks dat gigantische bedrag op Europees niveau niet eens meetbaar zijn. (5)

Het moge duidelijk zijn dat we, in het licht van de eveneens onbetaalbaar wordende migrantencrisis en terugkerende euro-schulden/bankencrisis, al véél eerder dan 2050 of zelfs 2030 als land en volk compleet bankroet zullen gaan als we de huidige elite in Den Haag hun gang laten gaan, en hen onze stem blijven geven om deze krankzinnige plannen uit te voeren.


Xander

(1) Natural News
(2) ClimateGate
(3) Want To Know
(4) Breitbart
(5) Climategate

Zie ook o.a.:

28-08: (/ Professor Europees Instituut Klimaat & Energie: ‘Duitsers moeten van regering Merkel hamsteren omdat groene ‘Energiewende’ langdurige stroomstoringen zal veroorzaken – Aantal noodingrepen stroomnet dankzij windturbines gestegen van paar keer per jaar naar duizenden keren per jaar)
10-08: ‘China stopt bouw windmolens;...’ (/ Massale omschakeling op windenergie blijkt grote schade toe te brengen aan elektriciteitsnet en betrouwbaarheid stroomvoorziening)
27-03: Meer windenergie betekent meer mega stroomstoringen zoals in Noord Holland (/ Al over enkele jaren gemiddeld € 1000,- hogere energierekening voor onbetrouwbare elektriciteit)
02-02: Rechtswetenschappers: Overheid negeert grote schade gezondheid door windmolens

2015:
13-12: Klimaattop Parijs: Globalisten en milieufanaten eens over vernietiging Westerse economieën (/ Grootste geldverspilling in de geschiedenis: Westen moet biljoenen betalen en zichzelf economisch vernietigen voor NUL effect)
10-08: Klimaatverandering: de hoax die ons dagelijks $ 4 miljard kost (/ Zo vernietigt de linksgroene ideologie onze samenleving en onze toekomst)

2014:
26-11: Stanford wetenschappers: Groene energie zinloos; Duitsland op rand energiecrisis (/ ‘Windmolens en zonnepanelen hebben geen enkel effect op klimaatverandering’- Omschakeling op groen is ‘catastrofaal’ voor betaalbare elektriciteit – Duitse economen: Energiewende grenst aan zelfmoord)

24-10: Klimaatexperts: Alle pogingen CO2/Global Warming te bewijzen zijn mislukt (/ Nederlandse volk minimaal € 53 miljard kwijt aan zinloze windmolenparken)

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Pagina12
Petra op 10-12-2016 12:02

31.000 wetenschappers bevestigen dat Global Warming een hoax en een leugen is.

Verbazend...

Op Wikipedia is te lezen: "Uit verschillende onderzoeken blijkt dat ongeveer 97% van de klimaatwetenschappers zegt dat het klimaat verandert en dat dit wordt veroorzaakt door invloed van de mens. De overige 3% publiceert gemiddeld minder en wordt als minder prominent beschouwd binnen de klimaatwetenschap."

Uit welk onderzoek blijkt dat 31.000 wetenschappers Global Warming een hoax vinden? Welke universiteit heeft dit gepubliceerd?

Pagina12
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl