Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog en zegt Iran te zullen vernietigen

‘De Iraniërs moeten beseffen dat als ik president ben, wij Iran zullen aanvallen’


‘Is dit wat we willen? Twee mensen (Hillary & Bill) die nóg rijker worden, terwijl de wereld in een kernoorlog wordt gestort?’

We schrijven het al geruime tijd, en ook de dame in kwestie geeft het zelf openlijk voor de camera’s toe: zodra Hillary Clinton president van de VS wordt, zal ze een oorlog tegen Rusland beginnen. Dit filmpje, ‘live’ opgenomen tijdens een toespraak voor ‘The American Legion’, laat daar geen twijfel over bestaan. Hetzelfde geldt voor haar favoriete kandidaat voor de positie van minister van Defensie: neocon Paul Wolfowitz, de opsteller van de beruchte ‘Wolfowitz doctrine’ die ervanuit gaat dat Amerika de enige supermacht ter wereld moet blijven, en alle andere landen die hiertegen opstaan –vooral Rusland en China- desnoods moeten worden platgebombardeerd.

 


‘U heeft de berichten gezien dat Rusland en China veel zaken gehackt hebben, Rusland zelfs het Democratische Nationale Comité,’ zei Clinton. ‘En misschien zelfs enkele statelijke verkiezingssystemen. We moeten dus meer doen, ervoor zorgen dat we goed worden verdedigd, en vechten tegen degenen die achter ons aanzitten.’

‘Als president zal ik duidelijk maken dat de VS cyberaanvallen net zoals iedere andere aanval zal opvatten. We zullen klaarstaan met ernstige politieke, economische en militaire reacties.’

Oorlog met nucleair bewapende supermacht Rusland

Vaste Infowars verslaggever-analist Paul Joseph Watson: ‘Voor het geval u dit gemist heeft: Hillary dreigt dat de volgende keer dat Rusland geen weet heeft van een hack –want er is geen enkel bewijs dat Rusland achter de DNC hack zit-, Hillary hen met een militair antwoord zal bestrijden, met militaire middelen zal vechten. Dat klinkt ontzettend veel als een oorlogsdreigement. Ze dreigt Rusland de oorlog te verklaren.’

‘Je zou zeggen dat dit groot nieuws is, toch? Maar bijna niet één groot mediakanaal besteedt er zelfs maar kort aandacht aan. Donald Trump wordt verketterd omdat hij roekeloze uitspraken zou doen, maar als Hillary openlijk dreigt met een militair conflict met een supermacht, laten de media haar rustig haar gang gaan... Het is echter niet Trump die een ander nucleair bewapend land brutaal met oorlog dreigt, maar Hillary Clinton.’

‘Als ik president ben zal ik Iran aanvallen en hen totaal vernietigen’

‘Hillary Clinton is gestoord,’ vervolgt Watson. ‘Ze denkt dat Vladimir Putin achter letterlijk alles zit, van WikiLeaks email hacks tot Trump, met nul komma nul bewijs. Maar de media praat haar na alsof het om het evangelie gaat. Ze is ook volledig bereid om oorlogen te beginnen die desastreuze gevolgen hebben.’

Dan volgen enkele clips, onder andere van een CBS News interview met Clinton uit 2011, waarin ze letterlijk zegt: ‘We kwamen, we zagen, hij stierf ! Hahahaha!’ En op 3 juli 2015: ‘Ik wil dat de Iraniërs beseffen dat als ik de president ben, wij Iran zullen aanvallen. Wij zullen hen totaal kunnen vernietigen.’

Hillary Clinton dreigt Rusland openlijk met oorlog, en zegt dat ze als president Iran totaal zal vernietigen. Dit zal zonder twijfel de Derde Wereldoorlog in gang zetten, die tientallen miljoenen, mogelijk zelfs honderden miljoenen slachtoffers zal maken. Maar de media in Amerika en Europa? Die trekken alles uit de kast om Trump zwart te maken en ‘onverantwoordelijk’ te noemen, omdat hij heeft gezegd een muur te zullen bouwen om illegale immigranten tegen te houden, en GEEN oorlog met Rusland te willen, maar juist te willen samenwerken met president Putin, onder andere om ISIS te vernietigen. (1)

Trump ‘nationaal veiligheidsrisico’ omdat hij GEEN conflict met Rusland wil

Ook voormalig Reagan official Paul Craig Roberts waarschuwt opnieuw dat als Clinton inderdaad door de elite, met behulp van voorgeprogrammeerde elektronische stemmachines, het Witte Huis in wordt gefraudeerd, de hele wereld zich moet opmaken voor WO-3.

Paul Wolfowitz is volgens hem Hillary’s gedroomde nieuwe minister van Defensie. ‘Neocon’ Wolfowitz is met zijn beruchte doctrine dat de VS zijn militaire macht moet gebruiken om de enige supermacht ter wereld te blijven, mede verantwoordelijk voor de bloedige oorlogen in en tegen zeven landen, die grotendeels werden verwoest, en waar enorme aantallen burgerdoden vielen.

Wolfowitz heeft zich inmiddels vierkant achter Clinton opgesteld, en noemt Trump een ‘nationaal veiligheidsrisico’ omdat die heeft gezegd geen conflict met Rusland te willen, en het bestaansrecht van de NAVO nog eens goed onder de loep te willen nemen. Trump zou daarmee de Amerikaanse hegemonie over de wereld in gevaar brengen. ‘In de gestoorde geest van Wolfowitz en de neocons is Amerika pas veilig als het over de wereld heerst,’ aldus Roberts.

Combinatie Hillary-Wolfowitz is garantie voor kernoorlog

‘Hillary is een oorlogshitser,’ vervolgt hij. ‘Wellicht zelfs de ultieme. Als zij president wordt, zal de combinatie van haar overmoed en incompetentie waarschijnlijk de Derde Wereldoorlog veroorzaken... Ze verklaarde Iran aan te vallen en te zullen vernietigen, en ze zei dat de president van Rusland de ‘nieuwe Hitler’ is. Het hoeft daarom nauwelijks betwijfeld te worden dat ze denkt dat ze ook Rusland kan vernietigen.’

‘De combinatie Hillary-Wolfowitz betekent Wereldoorlog nummer 3,’ onderstreept hij nogmaals. ‘Maar de vraag is of ze wel mag worden gekozen, gezien haar schendingen van de nationale veiligheidsregels, waar ze van de corrupte Obama een vrijbrief voor heeft gekregen. En wegens haar uitgebreid gedocumenteerde handeltjes die de Clintons een privé fortuin van $ 120 miljoen hebben opgeleverd, en $ 1,6 miljard voor hun Stichting. Het is volkomen duidelijk dat de Clintons het publieke ambt gebruiken om zichzelf te verrijken. Is dit wat de Amerikanen willen? Twee mensen die nóg rijker worden, terwijl de wereld in een kernoorlog wordt gestort?’

‘De demonisering van Trump door de presstitutes bewijst dat hij, ondanks zijn rijkdom, door de oligarchen, de 1%, als een bedreiging voor hun agenda’s wordt gezien. De oligarchen, niet Trump, controleren de media. De oligarchen die ons onderdrukken haten Trump, dus het onderdrukte Amerikaanse volk zou Trump moeten steunen.’ En als de Amerikanen zich niet van de wijs laten brengen door de media, dan zal er hoogstwaarschijnlijk massale fraude met de stemmachines worden gepleegd om Hillary hoe dan ook het Witte Huis in te frommelen.

‘Degenen die ons controleren gaan die controle niet opgeven zonder een wereldoorlog. In het VS heeft het kwaad de macht van het volk overgenomen, en het kwaad zal die macht niet teruggeven.’ En wat voor de VS geldt, geldt in niet mindere mate absoluut ook voor de EU.

Correctie: we kwamen, we zagen, hij stierf. Excuus voor de fout.
Dank aan de attente lezers,die de fout meldden. 

 


Xander

(1) Infowars
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

23-08: Defensie industrie VS verdient goud geld met anti-Russische paranoia
16-08: Trump: Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland (/ Trump wil samen met Putin ISIS, ‘dat dankzij Obama en Clinton kon opkomen’, vernietigen)
12-08: Oekraïne probeert opnieuw namens NAVO oorlog met Rusland uit te lokken (/ 1000 Amerikaanse mariniers in Odessa voor ‘false flag’ operaties tegen Rusland)
30-07: Gaat Europa als vazal van Washington zijn ondergang tegemoet?
13-07: NAVO oorlog tegen Rusland in Syrië feitelijk begonnen (/ Brits parlement bevestigt: Saudi Arabië en Golfstaten financieren ISIS, moslimextremisten met Amerikaanse wapens uitgerust)
08-07: Putin: Als Westen zo doorgaat, is Derde Wereldoorlog onvermijdelijk (/ Door VS, EU en NAVO uitgelokte kernoorlog met Rusland steeds dichterbij)
19-06: Duitse minister BuZa: NAVO moet stoppen met oorlogszucht tegen Rusland
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
23-05: Oud NAVO vicecommandant Europa: Mogelijk binnen 1 jaar kernoorlog met Rusland
13-05: Rusland ziet kernoorlog dichterbij komen nu VS afweersysteem in Roemenië plaatst
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’
19-03: Nobelprijs Vrede winnaar Obama veroorzaakte al bijna 1 miljoen doden (/ 400.000 mensen vermoord in Syrië)
11-03: (/ Associatieverdrag EU met Oekraïne kan preventieve Russische kernaanval op Europa uitlokken)
12-02: Rusland waarschuwt voor wereldoorlog...(/ Oude voorspellingen over aanstaande
wereldoorlog en vernietiging Europa in 2016)
07-02: Overal voorbereidingen voor grote oorlog in Europa

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.Reacties

Osman herboren op 03-09-2016 14:41

Slaaplekker allemaal.

Wie gelooft dit aangedikte kletspraat?

willy op 03-09-2016 14:55

Een eigenaardig feit hier spreekt ze haar vriend de nietsnut Obama tegen die juist een akkoord bereikte met Iran. Als dit bewarheid moest worden en Hillery de nieuwe presidente wordt is een derde wereldoorlog geen illusie meer! Poetin moet niets van Hillery hebben omdat hij weet dat zij het mislukt beleid van Obama zal verderzetten één opmerking of ze moet haar man de vroegere president Bill tot raadgever behouden ! poetin hoopt stiekem dat Trump de verkiezing wint de twee hebben elkaar reeds ontmoet en hun politiek lijkt goed te passen ze zijn allebei eens over de buitenlandse politiek waarin obama te soft was. Een ding is zeker wie het ook wordt een oorlog lijkt steeds dichterbij te komen zeker met de vluchtelingencrisis het lijkt of men een confrontatie aan het zoeken is! Shalom

DN op 03-09-2016 15:00

Ze zouden beter de oorlog verklaren aan de islam & in heel het Westen alle moslims buiten keren, dat zal beter zijn voor ons! Maar we krijgen de nieuwe nazi-alliantie met moslims opgedrongen door de nieuwe Hitlers overal!

positivo op 03-09-2016 15:22

We zijn gezegend met vrouwen als merkel en clinton in de politiek, wat een verschrikkelijke mensen.

Geef mij maar iemand als Trump met zijn boerenslimheid dan die vrouwen.

Daniel op 03-09-2016 15:23

Clinton is - net zoals zovelen van haar groep - een illuminist. Zie voor een beschouwing van de Phoenix Bird die zij bij bepaalde gelegenheden draagt: http://www.cuttingedge.org/news/n1259.cfm. Dit is zeer informatief.

Aldebaran op 03-09-2016 15:30

Het moet van uit Russisch standpunt en Putin die echt niet op een oorlog zit te wachten, toch mogelijk zijn om  Clinton te stoppen?

Wat is er nou in feite voor nodig?

Proteus op 03-09-2016 15:38

Woordenboek links:

Niet progressief en anti racist = racist

Niet progressief en anti-massaimmigratie= xenofoob

Niet progressief en anti-islam= anti human rights

Niet progressief en anti-massaverkrachtingen= rechts extreem

Niet progressief en je wappert met de nationale vlag tijdens een voetbalwedstrijd = rechts extreem/nationaal socialistisch

Niet progessief en middels Pegidasymboo (swastika in de prullebak) = rechts extreem

Niet progressief en christen = mentaal labiel

Moslim (vrouwenhaat, pedofiel, anti joden en christenen, pro sharia law etc) = evenwichtige medeburger

Trump = evil, xenofoob en vrouwenhater

Hillary = redder van de wereld

Nigel Farage = rechts extremist

Gezond verstand = absurd

Roze wolken, mooie woorden en denial = Nobelprijs

Ommekeer van normen en waarden. Net als in de dertiger jaren. Net als in Animal farm. 

cefas op 03-09-2016 15:40

De stoppen zijn nu helemaal doorgeslagen. Stoppen deze linkse aspirant-president voordat het een totale ramp wordt.

cefas op 03-09-2016 15:49

Het volk is niet dom, maar wel te goed gelovig in de corrupte linkse elite-bandieten.

vijgeboom op 03-09-2016 16:00

Iran mag en bom voor Allah maken en dat men daar toestemming voor hebben gekregen was niet voor niks, wanneer Iran te gevaarlijk lijkt te worden zal Iran er ook aan moeten geloven.

 

Gods woorden over Elam Naar geloofsforum a.u.b.  Mod.

34 Dit is wat de Heer tegen mij zei over Elam , toen Zedekia nog maar pas koning van Juda was.

35 Dit zegt de Heer van de hemelse legers: "Elam vertrouwt op zijn leger van boogschutters. Maar Ik dood hen allemaal. 36 Ik laat uit de vier windstreken vier stormen los op Elam. Die zullen de bewoners in alle windrichtingen wegblazen. Bij elk volk zullen wel mensen uit Elam wonen. 37 De bewoners van Elam zullen doodsbang zijn voor hun vijanden. Ik stort rampen over Elam uit, omdat Ik woedend op hen ben, zegt de Heer. Ik zal hen met oorlog achtervolgen, totdat dat volk helemaal is vernietigd. 38 Ik dood de koning en alle leiders, zegt de Heer. Daarna zet Ik mijn eigen troon neer in Elam. 39 Maar aan het eind van de tijd zal Ik een einde maken aan de gevangenschap van de bewoners van Elam. Dan zal Ik weer goed voor hen zijn, zegt de Heer

Kwamvanrechts op 03-09-2016 16:03

En weer zo'n uitstekend gekozen foto van Hillary met een gezichtsuitdrukking dat boekdelen spreekt!

Tom Hendrix Seneca op 03-09-2016 16:07

Voor mij is het al langer duidelijk, Clinton, is een marionet van de geldplutocraat Soros, de NWO en de Illuminati. Deze "rode Eucalypta", zal inderdaad Wereldoorlog 3 ontketenen, daar ben ik vast van overtuigd. Roden/Links zal altijd geweld gebruiken, om hun doelstellingen te bereiken. En net als in Nederland, en de rest van Europa, regeert in de USA, de "linkse, rode leugenpers". In mijn visie is Trump de enige, die deze waanzinnige madam kan stoppen.

Proteus op 03-09-2016 16:20

Links woordenboek deel II

Autochtone verkrachte vrouw = leugenaar en waarschijnlijk xenofoob

Autochtone verkracht meisje = onbetrouwbaar, heeft het zelf uitgelokt en kind van Pegida ouders

Moslim die al 'God is groter' roept mensen vermoord = verward, eenling en slachtoffer van het egoistische westen

Migrant = vluchteling

Niet democratisch gekozen Europese commissie = heil voor heel Europa

Machteloos EU parlement (mag feitelijk niets) = democratisch parlement

Brexit (terugkeer uit EU naar palementaire democratie UK) = UK raken waar mogelijk, ongeacht consequenties EU burgers.

Totaal mislukte Euro (bedelstaf voor heel Zuid-Europa en kans op burgeroorlog) = duidelijk succes en eenheid EU

Enzovoorts. 

 

Tom Hendrix Seneca op 03-09-2016 18:12

@positivo: 15.22. uur. Voor mij is het ook Trump.

guy53 op 03-09-2016 19:17

Wordt nog lekker.Merkel heeft al aangekondigd voor 'n 3de termijn te willen gaan,waardoor ze de langst zittende Kanselier zal worden tot 2024 oid. En als Hillary 2 termijnen gaat uitdienen, zitten we in 2025 en is die heks annex patiente ruim 77. Merkel gaat ook nog voor 'n 4de termijn tot ca 2030.Heeft (klein)kind noch kraai te houden. Wat moet ze anders?

Maitreya op 03-09-2016 19:34

Ze zullen wel zeggen dat ik geen verbanden kan leggen. Ik kwam een man tegen die in Zoutelande al zijn hele leven een plekje had op een camping die maar bleef uitbreiden. Via een loting kon hij er nu nog wel in komen maar hij had daar geen zin meer in. Je moet je de situatie van de Nederlanders zo ongeveer voorstellen, dat is het wezen van de commercialisering en de rol die de immigratie daarin speelt. Hoe dan ook, de filosofie van de hebzucht heeft ons ook al bijna staatloos gemaakt.

Reinaert de Vos op 03-09-2016 19:50

Wat een waardeloze mensen allemaal  die iluminati! Rusland de oorlog verklaren? Dat gaat Amerika verliezen😂😂😂

Ike op 03-09-2016 20:20

Als dit klopt is het een bewijs dat Hillary gewoon een marionet is van de Neo Con nazis. Ik zou meer willen weten van de details over haar landing in Iran en haar behandeling na terugkomst in de VS. Het komt mij over alsof zij zowel in Iran als in de VS bij terugkomst geprogrammeerd is onder hypnose. Door de programmering bij terugkomst kan zij een diep gewortelde haat hebben gekregen tegenover Iran.

Wolfowitz is levensgevaarlijk voor de gehele planeet Aarde.

Lucie op 03-09-2016 21:20

In het artikel staat,"We kwamen,we zagen en we stierven".

Hier is toch een grote fout gemaakt."We came,we saw and  HE died".

Dat zegt ze en deze HE bedoelt ze Gadaffi mee,aan zijn dood heeft ze flink meegewerkt,ze was toen minister van buitenlandsezaken.

 

U heeft gelijk, dank voor uw correctie, het moet zijn hij stierf. Mod.

Mathew op 03-09-2016 21:48

Zou de leer van de Kartaren, 'de gnostiek' dan tóch een groter waarheidsgehalte bevatten dan onze 'christelijke' theologen ons hebben ingeprent. Gedurende een periode van 1700 jaar? Is de aarde dan tóch het werk van demiurgen, gezien de afloop van ons bestaan? Velen van ons zouden toch maar eens wat meer aandacht moeten besteden aan 'de Naghamaddi geschriften' (verkrijgbaar in boekvorm). Ik ben bang dat alleen díe geschriften een voorstelling suggereren die Jezus wérkelijk heeft gebracht. 

DN op 03-09-2016 22:30

Hier een reclamevrije playlist zonder te moeten inloggen over de nieuwe nazi alliantie: https://darknews777.wordpress.com/2016/09/03/youtube-via-wordpress-videos-doc-the-new-nazi-alliance/ Tips met Youtube videos altijd welkom.

Lynx op 03-09-2016 22:49

Ja haar campagnemedewerker gaat scheiden,haar man wou ooit burgermeester worden van New York.Werd al meermalen betrapt op schandalen,en nu weer met twitter.Je zou zeggen hou hem in je broek,maar dat kon bil ook niet.

JJB op 03-09-2016 23:44

 

Rusland en Israël zijn vrienden en Hillary Clinton is voor Israël.

Wat Iran betreft.

Hillary Clinton: “Als ik president ben zal ik Iran aanvallen en hen totaal vernietigen.”

Als ze dat echt van plan is, dan is Hillary Clinton de volgende president van Amerika. Dat staat vast. Want wie Israël op deze manier tegemoet komt, die is voor het Joodse volk. De Joden zijn de oogappel van God de Vader.

Jezus: “Als Amerika niet meedoet met Israël in een preventieve aanval op Iran en Israël moet het alleen doen, dan zal Amerika een nucleaire aanval door middel van terrorisme ervaren. Jullie moeten nu samen met Israël Iran aanvallen, of jullie zullen zelf worden aangevallen!”

Zie: “De Weerhouder”

Donald Trump wil vrede, maar Hillary Clinton wil zekerheid.

_____

Tsippor op 04-09-2016 05:09

Ze zegt nergens dat ze militair zal ingrijpen op bijvoorbeeld een cyber aanval. Ze zegt dat als zij president is dat ze zulke aanvallen niet zal tolereren en krachtig zal beantwoorden net als elk ander soort aanval.

Kortom proportioneel en krachtig omdat inderdaad elk land zichzef mag verdedigen tegen aanvallen van buitenaf. Ook Trump zou dat doen.

U heeft niet goed geluisterd naar de video waarin ze zegt: ze zal elke aanval ook cyberaanvallen ( die ze vermoedt, zonder harde bewijzen ) neerslaan via politieke, economische en militaire acties. Mod.

Veel artikelen van xandernieuws hebben interessante toegevoegde waarde als achtergrondsinformatie bij wat er in de wereld gebeurt, maar vaak laat xandernieuws en de reacties zien hoe complot theorieën en onderbuik gevoelens de feiten verdraaien zodat de objectiviteit verloren gaat, wat jammer is want daarmee neemt de geloofwaardigheid van deze site helaas niet toe. Ik lees de berichten graag maar voel een vreemde mix van pvv stemmingmakerij en islamofobi en het aanwakkeren van onderbuikgevoelens.

Leon op 04-09-2016 07:04

Proteus:bedankt voor je nieuwe versie van de Dikke van Dale👌😉buitengewoon scherpzinnig

Verder > in het boek Openbaring staat een verwijzing naar de USA > 'het beest dat uit de zee opkomt' (zee = mensenmassa) en 'dat eruit ziet als een lam maar zal spreken als een draak'. Dat doet de USA al een hele tijd;met of zonder Hi(-t)llary. Zij is gewoon 1 van de vervangende koppen van deze draak die samen werkt met 'het beest 666' (zowel de geestelijke als de letterlijke) om Total Control te krijgen. Het gaat ze tot een bepaalde hoogte lukken want verzet zal er blijven tot De Schepper weder komt en deze illuminazidroom in duigen valt. Voor die tijd......veel ellende inclusief vervolging. Keuze gemaakt ? Ik sluit af met woorden van Thomas Jefferson:

Ik prefereer gevaarlijke vrijheid boven 'vreedzame' slavernij.

Tom Hendrix Seneca op 04-09-2016 07:40

@Proteus: 15.38. uur en 16.20. uur. U heeft ze allemaal goed! Zo tikt, het bij linksdraaienden. Het boek, van Orwell 1984, en Animal Farm, is op deze mensen van toepassing.

Ultimate op 04-09-2016 08:40

Als Iran aangevallen wordt dan start juist de derde wereldoorlog, dus bovenstaand gegeven van de weerhouder is geinspireerd door de elite achter de schermen?

Draco op 04-09-2016 10:10

Ik sluit mijzelf aan bij reinaer de vos. Overal in de media is al te lezen dat de vs nog maar een half miljoen manschappen heeft, hoe willen ze dan rusland verslaan??? Rusland is gewoon beter, maar Poetin zit ook niet op een oorlog te wachten

robbertje op 04-09-2016 11:23
Goed opgemerkt Lucie op 03-09-2016 21:20. In het artikel staat,"We kwamen,we zagen en we stierven". Foutieve vertaling van: "We came,we saw and  Hedied".

Dat zegt Hillary en met deze He bedoelt ze Gadaffi mee; aan zijn dood heeft ze flink meegewerkt,ze was toen minister van buitenlandse zaken.                                  En nog bedankt voor het op de hoogte houden met dit artikel, Xander!

robbertje op 04-09-2016 11:42

Mathew op 03-09-2016 21:48 Met die gedachten ben ik jaren geleden inderdaad mijn zoektocht begonnen. Xandernieuws is een site, die belangrijk bijdraagt aan het proces van bewustwording van het volk.

Ike op 04-09-2016 11:46

Wie steunt de nieuwe Belgische rijder van het team van India in de F1? Gaan we een strijd zien tussen de Begische rijder en Verstappen omdat er een strijd gaat komen tussen Antwerpen en Rotterdam of word Antwerpen machtiger in een opermachtige EU? Of maakte de positieve opmerking van Verstappen over het team van India een team mogelijk met Verstappen n van Doorne? Mosten de Amerikanen daarom Eccelstone uitkopen om te voorkomen dat de BRICS landen opermachtig zouden worden vanwege een mogelijke relatie tussen India, België en Nederland? Wat zouden de gevolgen zijn geweest voor de politieke situatie tussen de BRICS landen en het NATO blok? Wat zijn nu de gevolgen als de Amerikanen het spektakel van de F1 hebben overgenomene en komen er dan meer races in de VS of stapt Van Doorne weer over naar de Indy 500? Of gaat OVerstappen weer overstappen? Wie controleert Verstappen of pobeert hem te controleren? Hoe probeert men de rijders te controleren? Zal men nuJos verstappen als adviseur binnen gaan halen bij Red Bull om Max te beschermen of zal men hem weg willen houden bij Max, omdat Max het zelf niet meer wil? Hoe word het overstappen van rijders in de F1 beinvloed?

Ik voel het al aankomen.....  

willy op 04-09-2016 11:49

@JJB / We moeten oppassen voor valse profeten die het einde voorspellen elke puzzel over Jezus wederkomst zal steeds op een sisser uitlopen hij zal komen als een dief ! Shalom

Infidel4U op 04-09-2016 13:01

Het verschil tussen Clinton en Trump is weer duidelijk. Als Trump praat hoor je wat hij zegt. Als Clinton praat hoor je wat het militair industrieel complex en haar andere geldschieters zeggen. Het ergste is nog dat de meeste mensen in mijn omgeving de praatjes van de mainstream media voor zoete koek slikken. Ze willen ook geen moeite doen om alternatieve nieuwsbronnen te zoeken. De jarenlange indoctrinatie werpt nu zijn, zij het wrange, vruchten af. Het is verschrikkelijk, maar als dat de geestesgesteldheid van de massa is, blijft er weinig hoop over...

maria op 04-09-2016 13:36

willy 11.49

Alleen voor de ongelovige zal Jezus komen als een dief, niet degene die Hem verwachten !

Kayfas op 04-09-2016 13:40

Rutte beloofde ook van alles... Maar nu is het sorry sorry....

De retoriek van Clinton.... Waarom zouden we die zo serieus moeten nemen? Het is immers een politica?...... ;)-

vijgeboom op 04-09-2016 14:11

Als Iran Israel wil platgooien zou het de USA sieren dat men Iran vernietigd zoals Jeremia 49 al in een profetie laat weten.

Jean op 04-09-2016 14:16

Dat wezen is een "bedreiging" voor deze wereld, ze weet niet wat ze doet want ze herrinnerd zich ook niets meer a.g. die duizenden e.mails....

La zoiets een land besturen gegarandeerd veel rampen en zeer vel ellende.

Tom Hendrix Seneca op 04-09-2016 14:22

@Infidel4U: 13.01. uur. Het is inderdaad de jarenlange, linkse indoctrinatie, via het Stasijournaal, en de rode leugenpers, dat hele "volksstammen, de linkse-en politiek-correcte leugenpraat zonder meer geloven. Ik noem dat je reinste hersenspoeling. Wat ben ik blij met deze site van Xander, en de site van E.J. Bron. Daar haal ik mijn nieuws vandaan.

Leon op 04-09-2016 17:38

Even reagerend op Tsippor (040916 om 05.09 uur)

U ervaart een 'vreemde mix van pvv stemmingmakerij,islamofobie,aangewakkerde onderbuikgevoelens'. Uw eerste 2 etiketten zijn de standaard etiketten van de elite die sites als deze bestempelen als 'schizofreen' omdat ze niet de msm na-praten. Ook vlak voor WO2 waarschuwden diverse mensen voor Hitler maar die werden ook niet geloofd en voor gek uitgemaakt. De onderbuikgevoelens deel ik volledig met u:deze ontstaan echter niet door Xander Nieuws maar door de NOS en andere gekortwiekte nieuws zenders/programma's. Het NOS toont u vol trots hoe 2 dappere dienders een poes uit een boom hebben gered;Xander toont u het nieuws dat u nergens anders leest.

Toegegeven > de vertaling van madam Clinton door Xander (He of We) was niet accuraat. Onhandig maar ook toegewijde mensen maken wel eens een misser....als u echter niet geloofd in toeval dan zitten we bijna op dezelfde golflengte. Alleen hoop ik dat u dan bereid bent om 'tussen de regels door te lezen/luisteren' als lieden van een bepaald kaliber weer de ether vervuilen en dat u daarmee de dubbele agenda leert te onderscheiden.... in ieder geval blijft u vol aandacht lezen. Mocht u wederom onderbuikgevoelens ervaren dan adviseer ik een Rennie;wrijven helpt niet...

 

Correct Leon, de vertaling moet zijn hij stierf, inmiddels aangepast. Mod.

.

Benny op 04-09-2016 18:53

Xander  Toch denk ik eerder dat er een oorlog betreffende Israel komt En Putin gaat heus niet met zijn armen over elkaar zitten af te wachten

om die dreigementen Goed de toekomst zal het leren

Johnny op 04-09-2016 19:07

Mensen wordt wakker

Infowars en zero hedge zijn totaal geen bruikbare en betrouwbare bronnen

Vergeet niet dat er veel geld in complottheorieen omgaat....

Jullie noemen andere mensen goedgelovig maar uiteindelijk zijn jullie dat ook. 

En als het echt waar zou zijn geniet dan nog zoveel van je leven..

Tot de komst van jezus dan kunnen we voor altijd genieten...

jottum op 05-09-2016 08:39

Het is natuurlijk een vorm van discriminatie om de atoombom enkel in japan te gebruiken en de rest van de wereld uit te zonderen, dus is er iets te zeggen voor het toepassen van dit gelijkheidsbeginsel. (lmao).

Lynx op 05-09-2016 21:42

Klopt Tom,en natuurlijk de puppetmasters,Rockefellers,Kisinger.

vr groet allen.

goodmorning op 06-09-2016 20:09

Johnny@,

Ik moet u gelijk geven, ....net als het Monument in Georgia ,.Guidstone....

Zes granieten platen vol krabbelen met wat tekst en de bron van inkomsten is geboren. Is niet moeilijk hoor, met een gekocht stukje weiland hier in Nederland kan Jan of alleman dit ook,.Je bouwd iets dergelijks en plaatst er wat afshrikwekkende toekomstige teksten op, die religie gerelateerd zijn., vergeet niet met wat jaartallen te spelen! Dan is uw bron van inkomsten verzekerd. Bij de opening van dit monument komt onze Koning Alexander of Frans Bouwer het lint doorknippen en de dag later knallen wij met talkschow het net op om op listige wijze  alle sukkels te laten beven van angst van wat kan en e.v.t zou kunnen gebeuren in onze wereld. 

Mooi plan, ...morgen slijp ik de beitels maar twijfel wel iets over Frans Bouwer.  kom er later op terug!...maar bedank u alvast voor de tip....

Goodmorning 

Free four All op 07-09-2016 23:50

Alle bij de Islam moeten de ongelovigen gedood worden, maar blijkbaar bij de christenen  wat god gaat alle ongelovigen naar slaan en laten verdwijnen.Wat haat ik die godsdiensten die mensen die daar andere kwaad willen mee doen een ongelovige dood hem want die zijn zo slecht.Wel het is anders volgens mij ik ben ongelovig ik geloof 1 geen enkele God of Allah allemaal bedacht om mensen gek te maken.als die gelovigen zo verdraagzaam zijn laat ons ongelovigen met rust wij doen niemand kwaad en laten iedereen met rust wij moorden niet verkrachten niet en geven de vrouwen alle rechten die een man ook heeft welke godsdienst doet dit nog. Gelovigen zijn toch zo zelf voldaan alsof ze hun god zelf zijn 🤔En dat vrouwen mens Clinton --

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl