Headlines

Actuele Discussies

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

‘Democraten overwegen Hillary Clinton te vervangen om slechte gezondheid’

Eerder vorige week: Slechts 20% opkomst bij toespraak Clinton – Probeert de elite op slinkse wijze de radicaal linkse Tim Kaine, Hillary’s runner-up en Soros-favoriet die openlijk pro-islam en anti-Israël is, het Witte Huis in te krijgen?


Totale vernedering voor Hillary Clinton: de zaal van deze conventie afgelopen week was voor slechts 20% gevuld om naar haar toespraak te luisteren. De leegte was dermate pijnlijk, dat een groot deel van de zaal met een gordijn werd afgesloten, en iedereen naar de voorste rijen werd gedirigeerd.

Diverse getuigen filmden gisteren hoe Hillary Clinton, ondersteund door lijfwachten, al wankelend voortijdig van een 9/11 herdenking naar haar auto moest worden gebracht. Pal voor de auto zakt ze alsnog compleet in elkaar (4). De door ‘links’ en de Clinton gecontroleerde massamedia berichtten haastig dat ze slechts bevangen was door de warmte (3). Omdat niemand dat geloofde –iedereen had tenslotte de beelden gezien- werd plotseling beweerd dat ze longontsteking heeft, dezelfde smoes als vier jaar geleden al eens gebruikt werd. Dat er echter veel meer aan de hand is blijkt wel nu een bekende linkse verslaggever met het nieuws komt dat de Democratische Partij een spoedbijeenkomst overweegt om Hillary te vervangen.

 

Een steeds weer hoestende Hillary (8)(9), een krankzinnige met haar ogen draaiende en ongecontroleerd lachende Hillary, en nu een wankelende en in elkaar zakkende Hillary – alles wijst erop dat het helemaal niet goed gaat met de presidentskandidaat voor de Democraten. Nota bene Obama’s voormalige persoonlijke arts dr. David Scheiner verklaarde op TV dat ze waarschijnlijk ziek is en een grondig neurologisch onderzoek nodig heeft, omdat ze wel eens ongeschikt kan zijn om de ‘zwaarste baan ter wereld’ op zich te nemen (11).

Bijna driekwart artsen vindt Hillary’s gezondheidsproblemen ernstige zaak

Arts en TV-persoonlijkheid dr. Drew Pinksy, die een populaire ‘dr. Phil’ achtig programma presenteert, kreeg ‘enge, beangstigende’ dreigtelefoontjes en –emails toen hij voor de camera’s zijn zorgen over Hillary’s gezondheid had uitgesproken. Toen hij weigerde hierop terug te komen, werd zijn TV-show door HLN (onderdeel van CNN, dat enorm pro-Hillary is) gecanceld. (10).

Een peiling onder 250 leden van de Amerikaanse artsen-en chirurgen Vereniging (AAPS) wees uit dat meer dan 70% van de ondervraagde medici van mening is dat haar gezondheidsproblemen ernstig en van beslissende invloed op haar eventuele presidentschap kunnen zijn. Meer dan 78% vindt dat dit feit te weinig aandacht krijgt in de media. (7)

Longontsteking ‘dus’... Maar zodra ze weer op haar benen kon staan, ging ze gisteren naar buiten en verklaarde voor de camera’s dat ze zich ‘geweldig’ voelt. Bovendien omhelsde ze pontificaal een jong meisje – en dat terwijl ze officieel een vorm van longontsteking heeft die besmettelijk is. Velen denken dat de ‘spontane’ ontmoeting met het kind in scene werd gezet (2).

‘Spoedbijeenkomst Democraten voor mogelijke vervanging Clinton’

‘@HillaryClinton #BasketOfDeplorables (‘stelletje mislukkelingen’, de term waarmee Hillary vorige week alle supporters van Donald Trump uitschold), verbergt 3 dagen lang longontsteking, + video waarop ze flauw valt = onbekend politiek terrein’ twitterde de linkse verslaggever David Shuster veelzeggend. Shuster zou contact hebben gehad met enkele Democraten, die zich grote zorgen maken over Hillary’s gezondheid, en een spoedbijeenkomst willen om te zien of te kan worden vervangen. ‘Maar we kunnen noodplannen maken, ruziën, haar smeken, maar de regels van de partij zijn duidelijk: haar nominatie ligt nu geheel in haar hand.’

Hillary Clinton is de laatste hoop voor de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite in Washington, en daarmee ook in Brussel. In officiële peilingen staat ze nog steeds een klein beetje voor op Trump, maar dat is enkel omdat alle grote peilers hun meetmethodes ‘tweakten’ toen Trump een ruime voorsprong nam. Maar zelfs nu alle onbesliste kiezers automatisch valselijk aan Hillary worden toegewezen, heeft Trump haar weer ingehaald, wat betekent dat hij in werkelijkheid een enorme meerderheid van de Amerikanen achter zich heeft staan.

Slechts 20% opkomst voor Hillary bij grote conventie

Dat blijkt ook uit de opkomst bij de toespraken die Hillary Clinton houdt: die is overal bedroevend laag. Dieptepunt was de Nationale Baptisten Conventie, waar een enorme zaal was afgehuurd, die echter voor slechts 20% gevuld was. De leegte was dermate pijnlijk, dat een groot deel van de zaal werd verduisterd, en daarna met een gordijn werd afgesloten, zodat alle bezoekers wel naar voren moesten om de voorste rijen te bezetten. Zo leek het er voor de camera’s nog een beetje op alsof er veel volk op haar was afgekomen. (5)(6)

Tijdens een ‘fundraiser’ bijeenkomst in New York stond er een speciale ‘rolstoelauto’ auto voor Hillary bij de zijingang te wachten (12). Bij een andere toespraak in een tent in Cleveland stond zelfs een mobiel ziekenhuisbed klaar om de zieke Clinton eventueel snel af te kunnen voeren. De mannen die bij dit bed werden gefotografeerd stapten uit een ambulance die meereed met Hillary’s ‘motorcade’ (stoet dienstauto’s) (7).

Hillary’s nr.2: Pro-islam Israëlhater Tim Kaine

Maar wie zou het van Hillary kunnen overnemen? Haar onbekende ‘runner up’ Tim Kaine? Is het misschien zelfs wel de bedoeling van de elite dat Kaine, vanwege zijn radicaal linkse standpunten onverkiesbaar als president, via deze slinkse wijze het Witte Huis in te krijgen? Kaine is bijvoorbeeld voor totale amnestie voor alle illegalen, en heeft al gezegd dat Hillary in haar eerste 100 dagen hetzelfde zal doen (13).

Daarnaast is Kaine, die onlangs een privé etentje had met de zoon van de ultralinkse miljardair George Soros (14) –inderdaad, dezelfde die in samenwerking met de EU de moslim migrantenaanval op onze landen heeft geopend- virulent anti-Israël, nog veel erger zelfs dan Clinton. Kaine is ook pro-islam en voor de islamisering van het Westen. Hij beweert zelfs dat vrouwen in Amerika ‘veel slechter worden behandeld dan in moslimlanden’ (15), en verklaarde schaamteloos dat ‘blanken in Amerika een minderheid moeten worden’.

Dus nogmaals: is dat wellicht het échte plan van de globalisten? Hillary koste wat het kost in het Witte Huis krijgen, wetende dat ze daar vanwege haar slechte gezondheid maar kort zal blijven, en haar dan laten vervangen door haar ultralinkse vicepresident Tim Kaine?

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Breitbart
(6) Infowars
(7) Infowars
(8) Infowars
(9) Infowars
(10) Zero Hedge
(11) Breitbart
(12) Infowars
(13) Infowars
(14) Infowars
(15) Infowars
(16) Infowars


Zie ook o.a.:

08-09: Gehackte mails: George Soros en politiek links destabiliseren en islamiseren Europa
03-09: Hillary Clinton dreigt Rusland met oorlog en zegt Iran te zullen vernietigen
16-08: Trump: ‘Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland’
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
02-08: Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen
24-07: Wikileaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
30-07: Gaat Europa als vazal van Washington zijn ondergang tegemoet?
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)
22-06: Gehackte files: Nationale Postcode Loterij geeft meer dan $ 25 miljoen aan Hillary Clinton
18-06: (/ Gaan Saudi Arabië en Hillary Clinton de Derde Wereldoorlog tegen Rusland veroorzaken?)
17-06: Forse financiële steun Saudi Arabië, Golfstaten en Nederland voor Hillary Clinton
28-05: “Een stem op Hillary Clinton is een stem op het einde van de wereld’
02-05: Topjournalist Hersh: Hillary Clinton liet saringas aan Syrische rebellen geven
20-04: ‘Met president Hillary Clinton verdwijnt laatste restje hoop op vrede voor mensheid’

 

Indien u wilt reageren op het forum. 

 1. Geen hele woorden en/of zinnen in hoofdletters schrijven, wat als schreeuwen wordt gezien. Ook uw Nick name, max. 2 woorden, niet geheel in hoofdletters .Uw nickname mag geen naam zijn van een bekend publiek persoon. Uw posting wordt verwijderd.
 2. U kunt accenten aanbrengen middels max. 3 vetgedrukte woorden per posting, cursief of onderstreept.
 3. Posten in zwart op witte achtergrond.
 4. Holocaust ontkenning of het bagatelliseren ervan. Postings worden verwijderd.
 5. Onacceptabele postings, provocaties, schuttingtaal of bij persoonlijke aanvallen kunnen uw postings zonder mededeling worden verwijderd evenals bij de andere punten.  Niet op reageren.
 6. Lees de Siteregels  http://xandernieuws.punt.nl/content/2009/04/siteregels
 7. Lees de Disclaimer http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/01/disclaimer
 8. Geen artikelen of postings van andere websites kopiëren en op dit forum plakken, dit i.v.m. auteursrechten en schadeclaims. Schrijf introductie en verwijs naar de URL van de betreffende website. Uitzondering Wikipedia daar kan het wel evenals Bijbelcitaten.
 9. Plaats geen hyperlinks maar de url van de website, i.v.m. de wet op de auteursrechten. Uitzondering Wikipedia en Bijbelcitaten. Op elk plaatje wat u bij uw naam plaatst zit auteursrechten op, ook al staat dat er niet bij vermeld. Zoek een plaatje dat vrij is van auteursrechten.
 10. Dit is een Nederlands forum. Engelse commentaren vertalen naar Nederlands
 11. U houdt één vaste nickname aan. Bij verandering van uw nickname ,maak daar melding van op het forum. Post u stelselmatig onder verschillende nicknames dan worden uw postings verwijderd.
 12. Gasten die gefocust zijn op het demoniseren van één bevolkingsgroep. Postings worden verwijderd.
 13. Het vermelden van persoonlijke informatie over een forumgast is niet toegestaan, posting wordt verwijderd. 
 14. Indien het topic niet over een bijbels thema gaat dan alle geloofsdiscussies op het geloofsforum.
 15. Postings van, naar en over gasten die hier niet meer posten worden verwijderd.

Allen: Er is hier een geblockte poster bekend onder de naam Elia , die onder uw naam wil  posten.

Plaats een email onder uw naam in het reactievenster, zodat uw naam niet oneigenlijk gebruikt wordt. Deze spammer kan wel uw naam gebruiken maar heeft geen weet van uw email. Het emailadres dat u gebruikt is niet zichtbaar op het forum. Postings zonder een email worden niet gepubliceerd.  Mvg. Mod.

Reacties

Ekster op 12-09-2016 14:30

Met die Tim Kaine raken we dus van de regen in de drup. Het wordt steeds gekker in de wereld. Niet alleen Europa, maar ook de VS gaan in sneltreinvaart naar de afgrond.

Peter Stuivenberg op 12-09-2016 14:45

 

De democraten moeten Nu bekijken of Hillary een 'asset' is of een 'liability'. Voor het debat van 26 september tussen Clinton en Trump moet deze beslissing worden genomen. Kan zij dat debat fysiek aan? Wat gaat Wikileaks de komende dagen aan emails publiceren? Moet wellicht Nu een nieuwe kandidaat naar voren worden geschoven? Zou dat Bernie Sanders kunnen zijn? Trump ligt nog maar 2 tot 3 punten achter op Clinton, maar een door Hillary Clinton oververhit of niet goed gevoerd debat kan winst opbrengern voor Trump.

De democraten en de sponsors hebben erop gegokt dat zij het tot de verkiezingen zal volhouden en dat is nu de vraag. Overigens houdt een winst voor Trump in het einde van de globalisering en het einde van de macht van de bankiers en ander financiele instanties. Ook het Project EU zal dan naar nieuwe wegen moeten gaan zoeken, met als gevolg drastische veranderingen in de Europa en Afrika verhoudingen en de gevoerde migratiepolitiek. Dit betekent ook dat de huidige supranationale staat hetgeen de EU nu, ophoudt te bestaand. Zie ook mijn zojuist verschenen boek:‘Europa en Migranten, een Analyse van een Hoofdpijndossier - Project EU zoekt nieuwe wegen', zie: http://www.uitgeverijelmar.nl/boek/europa-en-migranten/

willy op 12-09-2016 15:18

Ik heb het op deze website reeds vermeld Hillery is erg ziek en niet meer in staat om vier jaar presidente te zijn van de VS . En als men het toch doet zal ze vroeg of laat moeten vervangen worden of Trump zou moeten winnen!Shalom

Maya op 12-09-2016 15:37

Veel symptomen wijzen naar de ziekte van Parkinson. Het kan zijn dat Clinton al ruim 10 jaar met de ziekte rondloopt. De specifieke medicatie bijverschijnselen vertellen dit. Hoe wordt het volk voorgelogen.

Interesant interview: Dr. Ted Noel joins Gary Franchi to examine the facts of Hillary’s critical and debilitating medical crisis. Through Dr. Noel’s astute observations, and relying on over 30 years in the medical field, he has concluded that Hillary Clinton is exhibiting the classic signs that point to Parkinson's Disease. ( https://youtu.be/8XtIzH9HoC8 )

 

Plaats Nederlandse vertaling erbij, zie siteregels. Mod.

Tom Hendrix Seneca op 12-09-2016 15:37

De Roden, de Democraten, schuiven wel een andere verrader naar voren, in de figuur van Kaine. Alleen Trump is in mijn ogen, de beste keus voor Amerika en Europa. Maar de schoftenstreken van de Roden/Democraten, en hun handlangers, de rode pers en media kennen we wel.

JP op 12-09-2016 15:48

OK, als de US flag er zo bij staat dan eh...

Zet 'm op Hillary, niets aan de hand, het gaat goed zo, nog effe volhouden, go for it. Geef Kaine geen kans.

de^mol op 12-09-2016 15:59

Hillary is niet zomaar ziek. Het patiëntendossier van Hillary is gelekt, waaruit blijkt dat ze 'subcortical vascular dementia' heeft, een vorm van aftakeling van het binnenste deel van de hersenen, dat wordt veroorzaakt door bloedtekort, dat veroorzaakt kan worden door 1 of meerdere tia's:

https://www.youtube.com/watch?v=HoBL7fqOVcQ

Deze ziekte is heel erg, ten eerste omdat er niets aan te doen is, ten tweede omdat de levensverwachting maar tussen de 3 tot 5 jaar ligt. De ziekte werd al in 2013 na haar eerste tia vastgesteld, dus die gaat gemiddeld gesproken volgend jaar dood. De ziekte tast meteen het centraal zenuwstelsel in de hersenen aan, en dat regelt eigenlijk alle functies. Dus het ziektebeeld is dan heel divers, van duizelig zijn, geen controle over ledenmaten, maar ook het hoesten (niet kunnen controleren van de longspieren), tot zelfs longinfecties of zo, omdat deze patienten ook een algeheel verslechterde weerstand krijgen.

Het zou mij niet verbazen als ze proberen november te halen, en dan Tim Kaine als vervanger naar voren schuiven. Tim Kaine is ook nog eens een Jesuit, net als de Paus, of minimaal is ie er mee gelieerd. Lees maar mee op wikipedia: 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Tim_Kaine 

"Daarna werkte hij een jaar in de Rooms-katholieke zending bij de orde van de Jezuiten in Honduras." De jesuiten zitten al in de verdachte hoek, dat zien we wel aan de paus die de islam als godsdienst allang heeft omarmd.

Er zijn voorspellingen dat de komende Amerikaanse president de laatste zal zijn en de 3e wereld oorlog zal ontketenen.

 

Sjuad Kirosatie. op 12-09-2016 16:02

Beste Xander,

Zoals deze reactant al eerder onderbouwde hoe de Bijbel chronologie kent met een opmerkelijke slot conclusie.

Bijbels zijn er 7 termijnen ("dagen") de eerste termijn of Dag is de periode dat Noah verzocht werd tot Abram.

Dat is van 2651 tot 2351 (300 jr) wanneer de bijbelse vloed zou zijn geweest tot anno 1985vc 666 jaren.

De tweede termijn vangt aan anno 1985vc wanneer Abram in beeld komt.

vanaf Abraham (die de Hee in deze termijn toegevoegd kreeg)  zijn er tot anno heden 6 termijnen -dagen- van 666 jaren geweest.

Totaal is dat 4662 jaren.

Voorvloeds waren er ook 3 dagen. Profetische dagen aangegeven met 777 jaren per termijn. Totaal 2331 jaren.

4662+2331=6993 jaren,  berekenend eindigend 2011,  plus 7 jaren zoals daniel dat aangeeft komt uit op 7000 jaren.

2011-18 zouden de laatste jaren zijn alvorens Jeruzalem (Gerechtigdheid) zou dalen.

Natuurlijk is eea uitgebreid te onderbouwen,, Jezus zit precies midden in deze tijd,, (anno 17gt.) 666 jaren later de Koran gebundeld.

Er zijn nog ca 16 maanden te gaan.

Welke dag of uur weet geen mens,, maar dat het Uur U komt is bijbels berekend zeker.

Hoe naar deze tijd toegewerkt word hoeft niet onderbouwd te worden,, immers de feiten spreken voor zich.

666 en berekenen,, weet jij onder welk versnummer Abraham werd vergaderd? weet je ook het hoeveelste vers dit is?

Het 666ste Xander,,,

gr,,

joga op 12-09-2016 17:14

Laten we hopen dat Clinton als gebalsemde, doch levende mummie de verkiezingen wordt doorgesleept. Een Garantie voor de overwinning van Trump. Nederland en Europa. Kom op realitische blogs, vanaf nu er vol tegenaan met de waarheid en een dagelijkse rapportage van de geestelijke en lichamelijke toestand van de stervende Clinton, aangezien de MSM toch blijft liegen en manipuleren. Heel verstandig: Trump gooit geen olie op het Clinton-vuur en laat de Democraten in hun sop gaarkoken.

DN op 12-09-2016 17:23

Tja, wat gaan ze nu verzinnen om de agenda verder te zetten? Gaat er dan toch een wonder gebeuren? Welke geheime noodplannen hebben ze klaarliggen om de agenda toch gewoon te kunnen uitvoeren alsof Trump nooit had meegedaan aan de verkiezingen, er zijn er al meer geweest die zinloos hadden meegedaan.

JJB op 12-09-2016 17:40

Het USA Presidentschap is een zware taak. Zij moet 24 uur per dag stand-by staan.

Als je ziet hoe Hillary Clinton naar haar auto werd gebracht, dan geeft dat toch enige bedenkingen. Zou zij het wel vier jaar kunnen uithouden en is zij voor de verkiezing nog wel op tijd te vervangen? Als je dan ziet dat voor Hillary Clinton bij de grote Nationale Baptisten conventie maar 20% aanwezig waren, dan is de steun al aardig minder geworden. Want iedereen was daar welkom.

Als Hillary Clinton als President plotseling komt te vervallen, wat heeft Amerika dan van de Pro-islam Israëlhater Tim Kaine nog te verwachten? Het ziet er allemaal niet zo best uit.

Donald Trump echter, komst steeds beter voor de dag. Ik mij voorstellen dat veel christenen juist op hem zullen gaan stemmen. Want immers, hij is voor de vrede. Het ziet ernaar uit dat Donald Trump en Poetin twee beste vrienden zijn.

Nu maar hopen dat de Dollar op 27 sept.2016 niet zal instorten, want dan zou de wereldeconomie er wel heel anders kunnen uitzien. Zie alle alarmbellen op YouTube en vergelijkbare berichtgevingen. De President verkiezingen in nov.2016 zouden daardoor nog wel eens onder druk komen te staan. Mocht de Dollar toch instorten, dan zou Obama eventueel kunnen aanblijven. Nood breekt wet. Maar voordat ook de Euro zal instorten, moet de valse Profeet zich wel openbaren.

Israël, de Rabbijnen en de Joden verwachten hun Messias in oktober 2016. Dat is ook precies de datum die Jezus mij met de 3 visioenen heeft laten zien. De wereldtijd is daar gemakkelijk op af te lezen, zo ook op de Joodse kalender.

Zie: “De bouw van de derde Tempel” (sept./okt.2016!)

De tijd is al op. “Maart 2018” komt steeds dichterbij. We hebben niet zoveel tijd meer.

_____

DN op 12-09-2016 17:52

Een ex-veiligheidsagent heeft speciaal een boek geschreven om Amerikanen te waarschuwen hoe gevaarlijk deze vrouw is... ze is een boosaardige dictator die direct in woede uitbarst als ze van de camera weg is. Hij denkt dat ze meer dan een paar schroefjes kwijt is. https://www.youtube.com/watch?v=8ZiapVajQzw&list=PLnArkbLPVpt6I9MJohV6o9IAffwt_Yl0i&index=5

ieznogoedh op 12-09-2016 18:01

Slim plan. Hillary wordt gekozen (als ze wint tenminste of als de "democraten" de uitslag van de verkiezingen kunnen vervalsen) en daarna wordt Hillary door de zijduer afgevoerd en komt daar ineens de vertrouweling van Soros, die dus inmiddels vice-president is, op de troon.

Qvic op 12-09-2016 19:24

Dit is een ramp voor de democraten, want haar nu vervangen is juridisch niet mogelijk. Omdat zij nu officieel de president kandidaat is van de democraten en die functie is niet overdraagbaar. Om nu met een vervanger aan te komen, dan zouden de democraten hun gehele voorverkiezingtraject over moeten doen, maar daar is het nu te laat voor. Die tijd hebben de democraten niet meer. Daar de harten van de Amerikanen massaal al voor Trump kiezen, die trekt elke dag volle zalen. Deze voorsprong van Trump kunnen de democraten niet meer inhalen. Rest de democraten enkel nog grove fraude met de verkiezingsuitslagen om Hillery als winnaar uit de bus laten komen. Maar zelfs dat is niet eens meer geloofwaardig voor de Amerikanen. Dus Obama moet nu zorgen dat Amerika in een staat van beleg komt, zodat de verkiezingen op de lange baan geschoven kunnen worden. Zodat Obama dan een derde ambt termijn krijgt.

Marjolein op 12-09-2016 19:37

Je blijft lachen want die gulle gevers die aan de Clinton Foundation gedoneerd hebben verwachten toch wat "presidentiele" invloed van dat mens...... 

Jean op 12-09-2016 20:34

Dat er een enorm links vuil spel gespeeld wordt is overduidelijk daarom mijn oproep: stem rechts en hoop dat Donald Trump president van de Verenigde Staten mag worden dan pas komt er een einde aan de instroom van barbaren en geweldplegers als we tenminste die EU bende eveneens wegjagen.

marie op 12-09-2016 20:43

Hallo Xander, dit is offtopic maar zou je misschien een keer een artikel kunnen schrijven over morgellons, nanobots smartdust en chemtrails? Er blijken als je internet mag geloven veel mensen wereldwijd symptomen te hebben van morgellons. ( ziekte)

DN op 12-09-2016 20:45

Een dokter zegt dat ze al tien jaar de ziekte van Parkinson heeft, dit gedrag komt door de medicatie....

https://www.youtube.com/watch?v=8XtIzH9HoC8&index=2&list=PLnArkbLPVpt6I9MJohV6o9IAffwt_Yl0i

Lynx op 12-09-2016 21:27

Mail ziekte?

Maitreya op 12-09-2016 21:59

Er zijn heel veel mensen die lijden aan het besmettelijke 9/11.

Alles is corrupt op 12-09-2016 22:32

Hillary zakt in elkaar en wordt naar het hotel gebracht waar haar dochter woont? Niet naar een ziekenhuis!

2 uur later komt ze naar buiten alsof er niets aan de hand was en zonder vele bewaking en dokters om haar heen?

de vrouw (Hillary) die naar buiten kwam is een dubbelganger en was niet Hillary! Het kapsel was langer en blonder dan paar uur terug en ze was magerder dan de echte Hillary!

Het verbaast me niets dat ze is gestorven in het busje of het hotel waar ook de "dubbelganger" woont.

Als je op YouTube of internet gaat kijken dan zie je merk je het zelf!

christen 777 op 12-09-2016 23:01

wat een getallencircus weer. Ik vind het toch altijd knap dat sommige mensen exact weten wanneer wat gebeurt. laten we ophouden met getallen gooien want wat als het niet uitkomt? Dan zijn weer mensen teleurgesteld.  Laten we ons bezig houden met het verkondigen van het evangelie en het goede doen. Daar worden we op 'afgerekend' niet op het feit of we Zijn komst kunnen uitrekenen want daar is ons verstand te beperkt voor. Goed om de tekenen van de tijd te begrijpen maar niet meer dan dat. Het zal toch anders gaan dan we denken.

Lynx op 13-09-2016 00:21

Alles is corrupt

Bizar zou zo maar kunnen,de nwo heeft een hele trucedoos.

Hubo op 13-09-2016 02:40

Joe Biden wordt ook wel gesuggereerd.Zou een geschikte dictator zijn.Een mogelijkheid is ook nog uitstel van verkiezingen,waarbij Obama aanblijft,maar die is toch zo omstreden nu,dat ik niet denk dat ze daarmee verder gaan.

JP op 13-09-2016 07:27

christen 777 op 12-09-2016 23:01

Idd, Hans Kazan is er niets bij. Even terzijde, is 777 bedoeld als tegenovergestelde van 666?

DN op 13-09-2016 10:25
grrrr001 op 13-09-2016 11:00

Rebellio op 12-09-2016 17:03 Arabische official: ‘Duizenden verdwenen ISIS strijders zijn al in Europa’Dit zou verplicht dienen te worden gegeven aan alle onderwijsnetten over het gehele land.Zodat onze jongeren niet langer met hun mond voltanden staan als het om wederwoord komt met,de religie van de vrede.@crevits  september2016...werk voor minister onderwijs.lezing van Jay Smith --  https://www.youtube.com/watch?v=NQq4K1xjgLw --

Dewevoga op 13-09-2016 11:29

@Maitreya op 12-09-2016 21:59

Er zijn er  sindsdien ook 29.217 mensen  aan overledem. Er sterven dagelijks gemiddeld 5 personen aan dit 9/11-syndroom

Dewevoga op 13-09-2016 11:56

Laten we ons ook eens druk maken over de Nederlandse linkse media en partijen. Ik las net bij de Nieuwe Realist hoe een GL-partijgoeroe Geert Wilders vergeleek met  Erdogan. Hij zou de rechtstaat willen afschaffen en dat in weerwil wat ik vanmorgen bij de NPO hoorde dat de PVV vier maal per jaar een referendum wil. Als dat geen democratie is wat dan wel? Hier het hele artikel  http://joostniemoller.nl/

Van mijn favoriete blogger gisteren nog een mooi videotje. Interessant en nog humoristisch ook aan het eind. Een beDenkelijke politicus die van een van onze ministers vraag om verantwoording af te leggen aan de Turkse president komt er ook in voor.  https://martienpennings.wordpress.com/2016/09/12/arjen-lubach-sloopt-kuzu-van-denk-en-de-rest-van-de-show-is-ook-geniaal-en-hilarisch/

Top I.Q op 13-09-2016 13:59

Geloof mij, ik schreef het een paar jaar geleden al op deze Site!!!! Ik zach een rode pijl en een blauwe pijl, dus rusland en Amerika . Europa gaat ten onder door deze landen... Dank u voor uw aandacht, de tijd komt nader.

christen 777 op 13-09-2016 21:17

bericht voor jp inderdaad 777 is het tegenovergestelde van 666 een christelijke knipoog!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Laatste Reacties

Rubrieken
Site Info
Email adres Administrator:
xandernieuws@gmail.com
 
Email adres Moderator:
modxnieuws@gmail.com
 
Overnemen eigen artikelen (in blauw en rood onder Headlines) alleen met toestemming.

Reacties, tips en opmerkingen worden erg gewaardeerd en altijd gelezen, maar vanwege het zeer grote aantal ben ik helaas niet in staat om (tijdig) op alle emails te reageren. Graag hiervoor uw begrip!

Privacy Bescherming:
 
Indien u Xandernieuws, dat bij Mijndomein is ondergebracht, leest en reageert op de Xandernieuws forums, doet u dat vrijwillig en is uw IP adres en emailadres- indien u dat vermeldt - bekend en wordt opgeslagen. Ook uw (nick) naam waaronder u post wordt opgeslagen. Xandernieuws zal uw gegevens nooit aan derden doorgeven. Indien u zich opgeeft voor het ontvangen van de nieuwe artikelen per email, zal Xandernieuws ook die gegevens nooit aan derden geven. We houden uw gegevens privé, tenzij de wet of rechterlijke macht ons dwingt uw gegevens aan hen te verstrekken. Datalekken in het systeem vallen onder de verantwoordelijkheid van Mijn Domein.Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl